Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 832
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

oikuliina kirjoitti: Onko tienvarret tutkittu?
On
Tuiki tavallinen henkirikos on yleensä läheisen tekemä; perheenjäsenen, puolison tai kaverin. Pikaistuksissa, suunnittelematta. Tuiki tavallisessa tapauksessa ruumis ei katoa jäljettömiin.
Se että ruumis on kadonnut jäljettömiin, viittaa juurikin henkirikoksen suuntaan. Ruumis katoaa kyllä jos se kadotetaan. Vaikeampi on selittää, miten ruumis katoaisi itsestään auto-onnettomuuden, eksymisen, sairaskohtauksen sun muun jälkeen.

Wilkku
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 2:21 pm
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Wilkku »

kakkosurpo kirjoitti:Olisiko KRP hypännyt taustalle mukaan kun vihdoinkin saivat henkirikostutkinnan käyntiin, en usko et Kallioniemi sitä vapaaehtoisesti käynnisti. Harmi vaan et hukkasivat 3 ensiarvoisen tärkeää viikkoa. Muutenkin nämä Kallioniemen höpinät siitä että katoamisena tutkittaessa heillä on käytettävät keinot lähes samat kuin henkirikosta tutkittaessa on niin syvältä kuin voi olla. Katoamisena tutkittaessa ei ole kuin erittäin rajalliset oikeudet teletunnistetietojen selvittämiseksi(vain kadonneen puhelimen). EI KUULUSTELU oikeutta, vain kuulemis oikeus missä kuultava lain mukaankin voi höpistä mitä soopaa vaan. Ei kotietsintäoikeutta, ei teleseurantaoikeutta, ei käytännöllisesti katsoen mitään oikeuksia. Nyt on kun tutkitaan tappona.
KRP keskittyy nykyään vain järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan, näin KRP:stä kertoiltiin jonkun lehden kysyessä heiltä asiaa, että ovatko he mukana Karoliina Kestiä koskevassa rikostutkinnassa. Pahoittelen että en kuollaksenikaan tähän hätään löydä juttua, jossa KRP:stä näin sanottiin. Muistaakseni tänään tuon jutun kuitenkin luin, ja siinä haastateltiin henkilöä KRP:stä. Yritän etsiä sen. Hän myös kertoi, että Raisan tapaus on ollut viimeisiä heille otettuja katoamistapauksia, ja että nykyään yleensä paikalliset poliisit tutkivat katoamiset nykyään.

Ihmettelin minäkin silloin tuota, että ovatko muka kadonneen etsinnät niin laajat oikeudet kuin rikostutkinnassa. Kyllähän tietysti osa kerätyistä tiedoista on sellaisia, että niitä voidaan käyttää rikostutkinnassa, mutta osa tärkeistäkin tiedoista saattaa mennä ohi kun on aikaa hävittää tehokkaammin jälkiäkin tässä ajassa. En sano että kyseisessä tapauksessa välttämättä olisi käynyt näin, mutta näin saattaa käydä.
"Jos tyrii tyrimisen niin onko se sitten voittamista..."

Rampo Edogawa
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Ke Loka 28, 2009 4:51 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Rampo Edogawa »

Antarktis kirjoitti:Onkohan tuon bussipysäkin mahdollinen roskis tsekattu ennen kun se on tyhjennetty? Jos joku on viskannu luurin sinne. Epätodennäköistä ehkä, mutta eipä sitä koskaan tiedä.
Riippuu milloin ja kuinka usein ne tyhjennetään.. Tää Bemari-tietohan tuli aika myöhään. Montakohan kertaa kuussa noi roskapöntöt niistä pysäkeiltä tyhjennetään? Tuskin sitä ainakaan ekan viikon aikana tehty ellei sitten maastoetsintöjä suoritettu just sattumalta pysäkin takaa. Silloin varmaan vilkaisevat roskikset.
Nimeni on Veijonen, mutta herralla on tapana sanoa minua Batleriksi

Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 832
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

IceQueen kirjoitti:Liputan sen puolesta, että skootterin Likolammenkadulle on ajanut KK. KK on lähtenyt bilepaikalta kotia kohti, pistänyt puhelimen navigaattoriin lyhyimmän reitin ja kappas kun se oikaisee Likolammenkadun kävelytien läpi.
Karoliinan puhelimessa Nokia 3120 classicissa ei ollut GPS:ää, joten ei navigaattoria.

profiler
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 6:33 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja profiler »

oikuliina kirjoitti:
profiler kirjoitti: KK ajoi katua ylös --> kiersi silmukan myötäpäivään --> käänsi liian jyrkästi, jolloin esim. oikeanpuoleinen jalkatappi nappasi maahan --> skootteri alkoi heittelehtimään ja törmäsi kantoon --> KK yritti käynnistää skootteria uudestaan (tästä trampoliiniääni), mutta skootteri ei enää käynnistynyt.

Lavastukseen tai ihmisryöstöön ei viittaa oikeastaan mikään. Lisäksi sellaiset ovat erittäin harvinaisia.

Mutta mitä tämän jälkeen tapahtui? Minusta selvästi todennäköisin vaihtoehto on se, että KK palasi takaisin Nokiantielle ja yritti esim. liftaamalla Tampereelle. Toinen vaihtoehto on, että KK jatkoi matkaansa metsätietä pitkin, mutta eipä taida yksikään naisihminen siihen kellonaikaan uskaltaa kyseistä polkua lähteä kävelemään. Oletetaan siis, että matka jatkui jalkaisin takaisin Nokiantielle.
<3
Olen samoilla linjoilla, mutta edelleen MIKSI Karoliina ajoi tuota Likolammenkatua ylös?
Videon perusteella Nokiantie(?) on iso ja suora, miksi lähteä kääntymään siltä yhtään mihinkään?

Teoriasi on hyvä ja todennäköinen.
Pidän mahdollisena, että KK ei vain osannut suunnistaa tai sitten oli liian juovuksissa. Eikä kaikki 15-vuotiaat välttämättä vielä osaa erottaa pieniä pihateitä ja isompia teitä toisistaan. Likolammenkatu saattoi KK:sta näyttää joltain muulta kuin umpikujalta. Joka tapauksessa ajoi siis harhaan. Jos KK pakeni autoa, niin olisihan hän voinut ajaa skootterillaan Nokiantien kevyenliikenteen väyliä pitkin tai mennä jonkin Likolammenkadun talon pihaan huutelemaan apua.

Olen samaa mieltä kanssasi siitä, mitä kääntymispaikalla tapahtui. Lehdenjakaja saattoi keskeyttää starttauspuuhat, jolloin KK häipyi paikalta vähin äänin. Ehkä ehti juosta sen verran pitkälle, että ei lopulta enää jaksanut palata hakemaan tavaroitaan. Seuraavana päivänähän olisi kuitenkin pitänyt tulla hakemaan skootteri.

Sherlock Holmes Jr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:40 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sherlock Holmes Jr »

uaa kirjoitti:Jalankulkijana, terveenä tai nilkuttavana, päällimäinen ajatus on, että kuinka pääsee 10 kilometrin päässä sijaitsevaan kotiin tai edes jonkun tuttavan luokse yöksi. Tällöin luulisi soittavan joko kotiin tai läheiseen Villilän kyläpaikkaan. Mutta eipä vaan ole soittanut minnekään. Tästä voi päätellä, että hyvin pian törmäyksen jälkeen joku otti kyytiin tai päästi sisälle.
Ihan hyvä teoria. Jos KK jäi odottelemaan onnettomuuspaikalle tai lähti takaisin Nokiantielle, niin melko nopeastihan siinä on tullut vastaan lehdenjakaja. Jos jatkaa tätä vaihtoehtoa eteenpäin, niin lehdenjakaja olisi voinut vaikka poimia kyytiin. KK olisi päässyt lopulta takaisin kaupunkiin. Teorian heikoin kohta: miten puhelin on jäänyt onnettomuuspaikan läheisyyteen.

oikuliina
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 11:34 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja oikuliina »

Kuten kaikki täällä, haluan jutulle äkkiä lopun ja mielellään selityksen.
Itse kannatan mahdollisimman simppeliä ratkaisua, ilman salaliittoteorioita ja lavastavia sieppaajia.

Edelleen mietin, miksi Karoliina on kääntynyt Nokiantieltä Likolammenkadulle. Oletan siis, että skootterin kolaroija on Karoliina.
Likolammenkatu ei ole eksyneen ensimmäinen valinta. Ei edes 15-vuotiaan.
Poikien tarinan mukaan taas Karoliina ei ollut kovinkaan juovuksissa.

romus
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Ke Elo 03, 2011 2:33 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja romus »

Mielestäni eräs tämän ketjun parhaita löytöjä oli skootterin myynti-ilmoitus, johon oli laitettu kysymys Karoliinan nimimerkillä. Jos oletetaan, että Karoliina osti tuon skootterin, saadaan aikajana, jolloin hänellä on ollut nykyinen skootteri käytössä. Joka tapauksessa kertoo ajankohdan, jolloin skootterin hankinta on ollut ajankohtainen. Tämä on minusta kotietsivälle erinomainen löytö. Toki poliisilla on nämä tiedot käytössä suoraan, mutta meille kuitenkin voitto kotisohvalla istuen. Ja paljon enemmän konkreettista tulosta, kun mitä on saatu aikaan maastoetsinnöillä.

Haluan tässä siis kannustaa sitkeään yritykseen ja googlaukseen, ei kaikki tässä ketjussa ole pelkkää kehäpäätelmää. Rikollisella on tarve palata rikospaikalle, koska hän haluaa kuulla, mitä teosta ja hänestä puhutaan. Virtuaalimaailmassa rikospaikka on mikä tahansa paikka, missä rikoksesta puhutaan. Epämääräisten FB:n ryhmien jäsenet yms. on siis aivan perusteltua tutkia.

Jos autosta olisi meillä kotietsivillä jokin yksilöivä tieto, voisi sitäkin paremmin etsiä näitten myynti-ilmojen avulla. Jo vannemerkki auttaisi seulomaan. Teoria: murhayön havainto vastaa auton ulkoasua tänä kesänä murhayötä seuraavaan iltapäivään saakka. Autolla on tultu pois sieltä, minne sillä on menty. Seuraavasta illasta eteenpäin on kuitenkin yhä todennäköisempää, että autoa on joko muutettu tai se on myyty/piilotettu. Mitä EU-kilpiin tulee, riittää, että auto on ollut välillä poissa rekisteristä. Esim. nettiauton autot ovat usein kolarikorjattua tai tehty hitsailemalla kolarikorjattua kuosiinsa. Jos joku auto on altis näille kolarikorjauksille, niin juuri vakuutusyhtiöitten rakastama kolaritilastojen piilohelimi, pikkubermari. Uudellenrekisteröinnissä nämä EU-kilvet onkin sitten tulleet keulalle. Lisäksi näitä on haluttu, että auto näyttää "uudemmalle". vaihto on mahdollinen kts. http://www.ake.fi/AKE/Rekisterointi/Rek ... kilvet.htm

Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 832
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

oikuliina kirjoitti:Kuten kaikki täällä, haluan jutulle äkkiä lopun ja mielellään selityksen.
Itse kannatan mahdollisimman simppeliä ratkaisua, ilman salaliittoteorioita ja lavastavia sieppaajia.

Edelleen mietin, miksi Karoliina on kääntynyt Nokiantieltä Likolammenkadulle. Oletan siis, että skootterin kolaroija on Karoliina.
Likolammenkatu ei ole eksyneen ensimmäinen valinta. Ei edes 15-vuotiaan.
Poikien tarinan mukaan taas Karoliina ei ollut kovinkaan juovuksissa.
Yksinkertaisin selitys skopalle on edelleen se, että joku muu on sen sinne ajanut tarkoituksena piilottaa tai siirtää se syrjemmälle. Mikään järkisyy kun ei selitä kamojen jättämistä skopaan. Likolammenkadulle ei tosiaan myöskään ole mitään järkeä ajaa.

oikuliina
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 11:34 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja oikuliina »

Mat-Lock kirjoitti:
oikuliina kirjoitti:Kuten kaikki täällä, haluan jutulle äkkiä lopun ja mielellään selityksen.
Itse kannatan mahdollisimman simppeliä ratkaisua, ilman salaliittoteorioita ja lavastavia sieppaajia.

Edelleen mietin, miksi Karoliina on kääntynyt Nokiantieltä Likolammenkadulle. Oletan siis, että skootterin kolaroija on Karoliina.
Likolammenkatu ei ole eksyneen ensimmäinen valinta. Ei edes 15-vuotiaan.
Poikien tarinan mukaan taas Karoliina ei ollut kovinkaan juovuksissa.
Yksinkertaisin selitys skopalle on edelleen se, että joku muu on sen sinne ajanut tarkoituksena piilottaa tai siirtää se syrjemmälle. Mikään järkisyy kun ei selitä kamojen jättämistä skopaan. Likolammenkadulle ei tosiaan myöskään ole mitään järkeä ajaa.
Järkisyy kamojen jättämiselle voi olla se, että Karoliina törmäsi kantoon ja aitaan ja satutti itsensä. Kypärästä huolimatta pää voi tärähtää ja järkevä ajattelu olla hetken poissa pelistä. Tyttö säikähtää aiheuttamaansa meteliä/näkee lehdenjakajan auton valot ja pakenee.
Kamat jää.

Tästä on poliisikin varmasti alunperin lähtenyt liikkeelle. On toki omituista, ettei tyttöä löydy lähistöltä ja puhelin on pysynyt paikoillaan.

Avatar
dazu
Adrian Monk
Viestit: 2977
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja dazu »

Ihmeellistä pohdiskelua täällä ja kaiken kaikkiaan täysin fantasiaahan nää pääasiassa on, missä pohdiskellaan jotain Karoliinan tädin kaiman sukkien väriä kyseisenä iltana, jonka perusteella voidaan määrittää kuun asento ja sitä kautta sieppaajien facebook-tilit ja loppujenlopuksi kaikki tuossa päättelyketjussa on täysin keksittyä.

Minusta olis paikallaan keskittyä faktoihin. Karoliina lähti liikkeelle 02.30 ja hänet ehkä nähtiin ajavan Nokiantietä takaisinpäin 02.40 Raholassa. Sitten 02.45-02.50 hänet nähtiin juttelevan bemarihemmoille. Miten Karoliina tuohon bussipysäkille bemarin viereen päätyi, niin kyse tuskin oli mistään mystisestä tarkoituksellisesta reissusta, jonka perimmäistä merkitystä nyt pitäisi selvittää, eikä kyse ollut varmaankaan siitä, että bemari olisi ollut paikalla Karoliinaa varten, vaan Karoliina todennäköisesti ajoi vain harhaan. Joko kääntyi heti väärään suuntaan siitä talolta, missä vietti iltaa ja putkahti Nokiantielle siitä pysäkin vierestä, tai sitten ajeli Nokiantietä edestakaisin epävarmana siitä, kumpaan suuntaan pitäisi mennä ja sitten lopulta poikkesi kysymään neuvoa bemarimiehiltä.
Mä veikkaan, että siinä pysäkillä on sitten tapahtunut jotain sellaista, että Karoliina on lähtenyt näitä miehiä pakoon ja sitten miehet ovat lähteneet bemarilla Karoliinan perään. Karoliina on ajanut Likolammenkadun päähän ja pimeässä katu näyttäisi erehdyttävästi haarautuvan ja jatkuvan sekä oikealle, että vasemalle, vaikka todellisuudessa vasemmalla se jatkuu kävelytienä ja oikealla se päättyy aitaan. Karoliina on ajanut kovalla vauhdilla pimeässä tänne oikealle, eli ajanut sitten aidan läpi. Täällä olevien ihmisten pitäisi tietää edes vähän siitä alueesta ja paikasta ennen, kuin lähtevät spekuloimaan tapahtumia. Itselle kyseessä on tuttu paikka ja todellakin olen itsekin meinannut autolla vetää sen aidan läpi sinne pihaan pimeällä, koska tie näyttää jatkuvan! Kun Karoliina on mukannut tähän skootterillaan, on bemari ehtinyt paikalle ja Karoliina on nostettu kyytiin. Ja sen viereisen talon koira ei tosiaan haukkunut, vaikka kävin yöllä ajamassa ks. paikalla autolla paskarinkiä.

Sillä voidaan tietysti spekuloida, mitä siinä pysäkillä on tapahtunut sellaista, että Karoliina on lähtenyt poikia karkuun ja mitä hemmoja nää oikein sitten oli, kun he siinä pysäkillä niin pitkään olivat seisseet. Meinasivatko miehet käydä Karoliinaan käsiksi, vai näkikö Karoliina siinä jotain, mitä hän ei olisi saanut nähdä. Mielenkiintoista on myös se, että miksi he lähtivät Karoliinan perään.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Kaalisoppa
Remington Steele
Viestit: 235
Liittynyt: Pe Tammi 14, 2011 7:51 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kaalisoppa »

devil_doll kirjoitti:Joo, ja Suomi24:llä tiedetään, että KK on siepattu vl:ien uudelleenkoulutukseen ryyppäämisen ja huoraamisen takia.
Kas kun ei isäE:n uudelleenohjelmoitavaksi.

Carat
Armas Tammelin
Viestit: 77
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 2:21 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Carat »

Esitän tälläisen teorian.

1.Eräs bemari-pojista saa K:n puhuttua mukaansa ja he lähtevät K:n skootterilla 2-päällä kohti pojan asuntoa, tai että koko porukan piti siirtyä sinne, mutta yksi lähti K:n mukaan skootterilla.

2.Matkalla skootteri ajetaan päin aitaa -> Naurua -> Kiireellä tilanteesta pois. Karo sen verran humalassa ja riehakkaalla päällä, ettei muista tavaratilaan jääneitä tavaroita.

3.Kaksikko pääsee kävellen pelipaikoille (ehkä myös ne 2 ketkä olivat autossa) ja siellä sitten syntyy joku tilanne mikä päättyy huonosti K:n kannalta.

Ehkä siksi siitä luurista ei olla soitettu mitään apua tai kyytiä tai mitään muutakaan? Ja myös sen takia puhelin on ollut samalla alueella koko ajan.

seppo69
Jack Taylor
Viestit: 15
Liittynyt: Ke Elo 24, 2011 12:07 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja seppo69 »

Jos kun karoliina on itse kolairoinut skooterin kantoon, miksei BMW jätkiä näy eikä kuulu.

Toki mahdollista että karoliina n. 2.45 jutellut BMW jätkien kanssa ja kysellyt tietä kotiin. Hänelle on neuvottu lyhin reitti joko ulkomuistista tai GPS:stä (jemmareittejä), siksi kääntynyt mäkeen likolammenkadulle.

Mut et ois kaatunut ja jättänyt kamat skootteriin ja kävellyt takaisin nokiantielle päin josta samat BMW jätkät ois noukkinu karoliinan kyytiin, kuulostaa kaukaa haetulta.
Eikä sekään et ois ajanut karkuun BMW jätkiä kuulosta hirveen yksinkertaiselta, luulis et joku pihassa herännyt kun skootteri kaatunut ja autoon kaapattu yksi tyttölapsi.

toki mahdollista!

toi et kännykkä ois bussipysäkin tolpan sisässä on itseasiassa ihan mahdollinen jemmauspaikka, jos BMW jätkät ois kiusallaan sen sinne laittanut!

bussipysäkkihän on pelkkä tolppa ja kyltti...

scarface
Remington Steele
Viestit: 206
Liittynyt: La Syys 13, 2008 7:50 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja scarface »

profiler kirjoitti:
oikuliina kirjoitti:
profiler kirjoitti: KK ajoi katua ylös --> kiersi silmukan myötäpäivään --> käänsi liian jyrkästi, jolloin esim. oikeanpuoleinen jalkatappi nappasi maahan --> skootteri alkoi heittelehtimään ja törmäsi kantoon --> KK yritti käynnistää skootteria uudestaan (tästä trampoliiniääni), mutta skootteri ei enää käynnistynyt.

Lavastukseen tai ihmisryöstöön ei viittaa oikeastaan mikään. Lisäksi sellaiset ovat erittäin harvinaisia.

Mutta mitä tämän jälkeen tapahtui? Minusta selvästi todennäköisin vaihtoehto on se, että KK palasi takaisin Nokiantielle ja yritti esim. liftaamalla Tampereelle. Toinen vaihtoehto on, että KK jatkoi matkaansa metsätietä pitkin, mutta eipä taida yksikään naisihminen siihen kellonaikaan uskaltaa kyseistä polkua lähteä kävelemään. Oletetaan siis, että matka jatkui jalkaisin takaisin Nokiantielle.
<3
Olen samoilla linjoilla, mutta edelleen MIKSI Karoliina ajoi tuota Likolammenkatua ylös?
Videon perusteella Nokiantie(?) on iso ja suora, miksi lähteä kääntymään siltä yhtään mihinkään?

Teoriasi on hyvä ja todennäköinen.
Pidän mahdollisena, että KK ei vain osannut suunnistaa tai sitten oli liian juovuksissa. Eikä kaikki 15-vuotiaat välttämättä vielä osaa erottaa pieniä pihateitä ja isompia teitä toisistaan. Likolammenkatu saattoi KK:sta näyttää joltain muulta kuin umpikujalta. Joka tapauksessa ajoi siis harhaan. Jos KK pakeni autoa, niin olisihan hän voinut ajaa skootterillaan Nokiantien kevyenliikenteen väyliä pitkin tai mennä jonkin Likolammenkadun talon pihaan huutelemaan apua.

Olen samaa mieltä kanssasi siitä, mitä kääntymispaikalla tapahtui. Lehdenjakaja saattoi keskeyttää starttauspuuhat, jolloin KK häipyi paikalta vähin äänin. Ehkä ehti juosta sen verran pitkälle, että ei lopulta enää jaksanut palata hakemaan tavaroitaan. Seuraavana päivänähän olisi kuitenkin pitänyt tulla hakemaan skootteri.
.
No tossa tilanteesa käyttäsin sitä puhelinta jos se toimii soittasin sille tyypille joltä lähti.
jonkun hakeen pois taksia yms Ei loogista

Venaisin mettässä ja odottasin että pääsis takas skootterille jos joku auto siel pyörinyt niin en tiedä kyllä.
Viimeksi muokannut scarface, To Elo 25, 2011 1:02 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Sori iso avatar ei löydy pienempää

Lukittu