Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
P_Wright
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 5:07 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja P_Wright »

mar-kukka kirjoitti:Muistanko väärin, vai oliko "kestipuhelin" vain hetken yhteydessä tänne Tottijärven mastoon? Muistan hämärästi lukeneeni sellaista. Onko muilla muistikuvia siitä? Taikka siitä, mihinkä mastoon puhelin on sen jälkeen saanut yhteyden. Ja mihin kellonaikaan tuo yhteys Tottijärven mastoon on tapahtunut?
Eli josko kapine on käynyt kuopassa, ja jatkanut siitä jollain konstilla matkaa sinne, missä oli ennen kuin sammui?
Aikatauluista voisi myös päätellä, olisiko puhelin oikeasti käynyt Tottijärven maston lähettyvillä. (vai onko jo päätelty ettei ole)
Itse sain käsityksen, että hätäpaikannettaessa (useampia kertoja, eri päivinä) saatiin aina yhteys ainoastaan Tottijärven mastosta. Viimeisen puhelun kohdalla en muista, välitettiinkö sekin Tottijärven linkin kautta?

Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

Hirvittävän nopeasti kaikki on silloin yöllä tapahtunut - joskin aikataulutus vielä toistaiseksi pitää (on looginen), vaikka minuuttipeliksi meneekin siitä, kun KK soitti viimeisen puhelunsa 2:30 ja mahdollisesti lähti skootterilla -> siihen hetkeen, että lehdenjakaja näkee skootterin vilkku päällä nurin ajettuna. Välissä vielä KK on ilmeisesti nähty siinä BMW-pysäkilläkin.

Se nyt ihmetyttää, että miksei hyvämuistisen silminnäkäkijän jälkeen heti seuraavana BMW-pysäkille tullut taksikuski ilmoittaudu? Hän ei liene ollut edes kesälomallakaan, tai oli ainakin vielä kyseisenä yönä töissä? Siis kun se taksikuski olisi voinut ilmoittautua jo ajat sitten, eikä vasta sen jälkeen kun BMW-havainnon jälkeen on erikseen pyydetty ilmoittautumaan.

Kuinka lähellä se vastaantuleva taksi sitten mahtoi olla? Olisiko tässä voinut tapahtumat edetä ihan "sekunti pelinä" niin, että hyvämuistisen silminnäkijän ohitettua BMW-pysäkki, niin taksin saapuessa sille paikalle ehkä 10 sekuntia myöhemmin pysäkillä ei enää ollut ketään? Skootteri oli matkalla Likolammenkadulle ja oli jo alikulun toisella puolella (joku ajoi, ehkä KK ehkä joku muu), ja se BMW on voinut lähteä pysäkiltä jompaan kumpaan suuntaan, olihan kuski koko ajan auton puikoissa, niin siinä ei tarvita kuin 2 sekuntia ja BMW on liikkeellä.

Täten taksikuski ei ole ilmoittautunut aiemmin, eikä ilmoittaudu nytkään, koska bussipysäkki olikin tyhjä, ja hän ei tiedä, että juuri hänen ilmoittautumistaan tässä nyt odotellaan. Tai pikemminkin ihmetellään, että miksi mitään ei kuulu.

Eli onko mahdollista, että ko. taksikuskin näkövinkkelistä vastaan tulikin 2 autoa, tai että vastaan tuli sillä kohtaa 1 auto, ja ehkä jossain edelläkin ajoi 1 auto? Ja että se pysäkki oli silloin tyhjä?

Vai meneekö tämä juttu vielä niin, että se BMW lähti samaan suuntaan mihin taksikin oli menossa, jolloin kaikki tämä tukee sitä havaintoa, että ensin tiellä ajoi skootteri, sitten ajoi 100 päässä auto, ja kauempana vielä toinen auto?

Tässä jälkimmäisessä teoriassa vaan se ongelma (?), että tämä jossain vaiheessa nähty kolmen letka olisi ollut matkalla Nokian suuntaan? Vai muistanko väärin? Jolloin taksikuski olisi sen skootterin nähnyt tulevan vastaan. Ja luulisi ymmärtävän, että nimenomaan hänen ilmoittautumistaan poliisille tässä nyt kovasti odotellaan.
Viimeksi muokannut Kirvesmies, To Elo 25, 2011 11:14 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

crashtestdummy
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 3:06 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja crashtestdummy »

mätlokki kirjoitti: ps. Jos kuntoa/mielenkiintoa riittää, voisit sohia metallinpaljastimen kanssa siitä bemaripysäkin kohdalta tien toiselta puolen, siinähän on pientä metsikköä heti kevyenliikenteenväylän vieressä? (vaikkei tämä nyt ihan "keltaisella" alueella olekkaan)
Mietin samaa päivällä kun funtsin siinä pysäkillä miten toivotonta se etsiskely on. Jos itse pysäyttäisin lissukan pysäkille ja pöllisin sen kännykän, heittäisin luurin niin kauas kuin mahdollista. Kauas ei ole samalla puolen tietä vaan vastapuolella, eli juuri tuo metsäsiivu siinä jalkakäytävän toisella puolen samoilla kohden. Kestipuhelin saattaisi olla siellä, joskin siinä on taas välissä kumparetta suhteessa siihen Tottijärven mastoon.

Kävin tänään aamupäivällä Sastamalassa eli Vammalassa josta saatiin noi metallinilmaisimet. Matkalla oli tosiaan paikka nimeltä Tottijärvi, kahdesta kohtaa oli risteys sinne ja kaksi kilometriä metsään. Seutu oli ihan kunnon Suomalaista maaseutumaisemaa ja jos se viitta sanoi 2km hus tiestä, masto on todella keskellä ei mitään. Yksi mahdollisuus on että Bemupojat onkin esimerkiksi Sastamalasta ja retki on jatkunut Tottijärven kautta siihen suuntaan. Tämä vain spekulointia, luotan siihen että poliisi on poissulkenut tämän jo kauan sitten.

Puhveli
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 12:07 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Puhveli »

Rosi kirjoitti:En jaksa uskoa että kyseessä on vahinko tai joku poikien päähänpisto. Sellainen ei vaan pysyisi salassa useita viikkoja kun joku murtuisi kuitenkin kolmessa viikossa. Sensijaan pelkään pahaa että kyseessä on harkitumpi rikos jonka tarkoitusperä on viellä arvailujen varassa. en välttämättä jaksa uskoa pelkkään raiskaus pahoinpitelyyn koska luulen että tekijät ei onnistuis piileksimään näin kauan.
Vaikka en ole lukenut naamakirjaa niin en halua sulkea pois isän lennokkaimmatkaan ajatukset koska tuntuu että jotain suurempaa voi olla takana. (tämä tosin vaan päättelemällä siitä mitä isästä on tällä saitilla kirjoitettu.)
Olen lukenut noita isän juttuja FB:sta ja uskoisin niihin teorioihin ainoastaan erittäin suurella varauksella...

complex
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: La Elo 20, 2011 12:02 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja complex »

Tiedoksi. Karttapaikassa on maanmittauslaitoksen ilmakuvat saatavilla. Ovat sopivasti kevätaikaan kuvattuja, joten kasvillisuus vähäistä. klikkaa linkki auki ->->Karttapaikka<-

Tuosta näkee aika hyvin mm.rakennukset ja polut.

..niin ja pointsit crashtestdummylle! arvokasta työtä!

Pardon
Jane Marple
Viestit: 1041
Liittynyt: Pe Tammi 07, 2011 4:35 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Pardon »

On niitä ollut tilanteita, kun 13 pesäpalloilijaa etsii palloa, jonka kaikki näki kun se lyötiin läpilyöntinä ja pomppi metsään. Etsii, etsii, eikä löydä.

Voi olla vaikea löytää. Poliisi ei tainnut olla ihan heti itse etsimässä, koska julkistaessaan puhelimen mallin epäili, että kännykän olisi löytänyt joku ja ottanut itselleen.

Jos se voi hiekkaankin hautautua, niin ei kai sitä muulla löydäkään kunin metallinpaljastimella. Pitäis olla joku hienompi vehje, kun kännykässä on niitä harvinaisiakin metalleja, jotain palladiumia. Ehkä sellaista vehjettä ei ole.

Moni on sitä mieltä, että jätkillä ei ole ollut tappo mielessä. Skootterin ovat kuitenkin hylänneet. Jos tyttö on väkisin kyydissä, niin kyllä se kännykkä aika äkkiä huomataan. Voihan se olla jo ollut esilläkin jossain. Ei ole tullut ilmi, käyttikö Karoliina sitä mp3-soittimena.

Ei sen suunnitelman tarvi olla niin jäsentynyt. Porukassa voi olla 1 tai 2, jotka päättää ja kolmas tekee mitä käsketään. Että kaikesta ei pyritä konsensukseen. Se on hyvin liukuva raja, jos joku lähtee siitä liikkeelle, että siinä oli tyttö siinä kunnossa, että siltä vois saada. Tää voi muuttua äkkiä ajatukseksi, että siltä pitää saada. Että se on ihan oikeutettu ajatus. Rajan yli astutaan ehkä huomaamatta. Joku voi kimpaantua, kun tyttö meinaa potkii tai puree kättä. Sylkee tai haukkuu. Tai joku kiihottuu juuri siitä. Toinenkaan ei pidä oikein minään ja kolmas vaan ajaa eikä kukaan tiedä, mitä hän ajattelee.

Mutta kyllä se kännykkä jonkun toimesta siitä lentää. Ei siihen ole kynnystä, kun ollaan jo menty näin pitkälle: jätetty skootteri nurin ja pakotettu tyttö autoon. Suunnitelma voi olla ääneenlausumaton. Puhutaan vain jostain paikasta, johon mennään. Lähellä tai kaukana. Joku sorakuoppa. Mökki. Saari. Vene. Autiotalo.

En ole lukenut joukkoraiskauksista, mutta kai niistäkin tietoa on. Muualtakin kuin Afrikan sodista. Voihan olla, että ei aina joka jätkä raiskaa. Ja jotkut tekee muutakin: pahoinpitelee (en rupea luettelemaan tapoja, mutta tarkoitan hengenvaarallisia tapoja). Jollakin ne kiksit voi tulla siitäkin ja toiset ei ehkä puutu siihen. Ei uskalla. Kun on itsekin mukana osallisena. Mutta ei välttämättä pyri kattelemaan tai halua tietää yksityiskohtia.

Eiköhän näistä joku amerikanekspertti tietäis hyvinkin. Mä en usko, että kolmen ukon kesken on tarkka etukäteissuunnitelma. Se kuulostais epätodennäköiseltä, jos ne on siinä pysäkillä kuitenkin olleet näytillä. Aluksi epäilin yksittäistä kaappaajaa ja sillä olis voinutkin olla.

Sherlock Holmes Jr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:40 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sherlock Holmes Jr »

mar-kukka kirjoitti:Muistanko väärin, vai oliko "kestipuhelin" vain hetken yhteydessä tänne Tottijärven mastoon? Muistan hämärästi lukeneeni sellaista. Onko muilla muistikuvia siitä? Taikka siitä, mihinkä mastoon puhelin on sen jälkeen saanut yhteyden. Ja mihin kellonaikaan tuo yhteys Tottijärven mastoon on tapahtunut?
Eli josko kapine on käynyt kuopassa, ja jatkanut siitä jollain konstilla matkaa sinne, missä oli ennen kuin sammui?
Aikatauluista voisi myös päätellä, olisiko puhelin oikeasti käynyt Tottijärven maston lähettyvillä. (vai onko jo päätelty ettei ole)
Hätäpaikannuksia on tehty ilmeisesti sunnuntaina ja maanantaina KK:n puhelimelle. Hätäpaikannuksessa on ilmeisesti koko ajan saatu sama tulos, Tottijärven masto. Kun puhelin on jo sammunut, poliisi on pyytänyt teleoperaattoria selvittämään, mitä heidän lokeistaan löytyy ko. puhelimen sijannista. Muistelen lukeneeni sellaisen uutisen, että lokeista selvisi, että puhelin on viimeisen kerran ollut yhteydessä verkkoon maanantaina klo 05, ja teleoperaattorin käsityksen mukaan puhelin on ollut noin 1 km säteellä skootterin löytöpaikasta.

Ilmeisesti teleoperaattori on pystynyt jostain lokista jälkikäteen selvittämään, kuinka etäällä Tottijärven mastosta ko. puhelin on noin suurinpiirtein ollut viimeisessä yhteydenotossaan. No teoriassa se voisi olla kai jossain muussakin suunnassa yhtä etäällä mastosta, mutta se olisi nyt jo aika sattumaa.

Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

Kirvesmies kirjoitti:Hirvittävän nopeasti kaikki on silloin yöllä tapahtunut - joskin aikataulutus vielä toistaiseksi pitää (on looginen), vaikka minuuttipeliksi meneekin siitä, kun KK soitti viimeisen puhelunsa 2:30 ja mahdollisesti lähti skootterilla -> siihen hetkeen, että lehdenjakaja näkee skootterin vilkku päällä nurin ajettuna. Välissä vielä KK on ilmeisesti nähty siinä BMW-pysäkilläkin.

Se nyt ihmetyttää, että miksei hyvämuistisen silminnäkäkijän jälkeen heti seuraavana BMW-pysäkille tullut taksikuski ilmoittaudu? Hän ei liene ollut edes kesälomallakaan, tai oli ainakin vielä kyseisenä yönä töissä? Siis kun se taksikuski olisi voinut ilmoittautua jo ajat sitten, eikä vasta kun BMW-havainnon jälkeen on erikseen pyydetty ilmoittautumaan.

Kuinka lähellä se vastaantuleva taksi sitten mahtoi olla? Olisiko tässä voinut tapahtumat edetä ihan "sekunti pelinä" niin, että hyvämuistisen silminnäkijän ohitettua BMW-pysäkki, niin taksin saapuessa sille paikalle ehkä 10 sekuntia myöhemmin pysäkillä ei enää ollut ketään? Skootteri oli matkalla Likolammenkadulle ja oli jo alikulun toisella puolella (joku ajoi, ehkä KK ehkä joku muu), ja se BMW on voinut lähteä pysäkiltä jompaan kumpaan suuntaan, olihan kuski koko ajan auton puikoissa, niin siinä ei tarvita kuin 2 sekuntia ja BMW on liikkeellä.

Täten taksikuski ei ole ilmoittautunut aiemmin, eikä ilmoittaudu nytkään, koska bussipysäkki olikin tyhjä, ja hän ei tiedä, että juuri hänen ilmoittautumistaan tässä nyt odotellaan. Tai pikemminkin ihmetellään, että miksi mitään ei kuulu.

Eli onko mahdollista, että ko. taksikuskin näkövinkkelistä vastaan tulikin 2 autoa, tai että vastaan tuli sillä kohtaa 1 auto, ja ehkä jossain edelläkin ajoi 1 auto? Ja että se pysäkki oli silloin tyhjä?

Vai meneekö tämä juttu vielä niin, että se BMW lähti samaan suuntaan mihin taksikin oli menossa, jolloin kaikki tämä tukee sitä havaintoa, että ensin tiellä ajoi skootteri, sitten ajoi 100 päässä auto, ja kauempana vielä toinen auto?

Tässä jälkimmäisessä teoriassa vaan se ongelma (?), että tämä jossain vaiheessa nähty kolmen letka olisi ollut matkalla Nokian suuntaan? Vai muistanko väärin? Jolloin taksikuski olisi sen skootterin nähnyt tulevan vastaan. Ja luulisi ymmärtävän, että nimenomaan hänen ilmoittautumistaan poliisille tässä nyt kovasti odotellaan.

crashtestdummy
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ma Elo 15, 2011 3:06 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja crashtestdummy »

Pardon kirjoitti:On niitä ollut tilanteita, kun 13 pesäpalloilijaa etsii palloa, jonka kaikki näki kun se lyötiin läpilyöntinä ja pomppi metsään. Etsii, etsii, eikä löydä.

Voi olla vaikea löytää. Poliisi ei tainnut olla ihan heti itse etsimässä, koska julkistaessaan puhelimen mallin epäili, että kännykän olisi löytänyt joku ja ottanut itselleen.

Jos se voi hiekkaankin hautautua, niin ei kai sitä muulla löydäkään kunin metallinpaljastimella. Pitäis olla joku hienompi vehje, kun kännykässä on niitä harvinaisiakin metalleja, jotain palladiumia. Ehkä sellaista vehjettä ei ole.
Hyvin havainnollistettu, tästä syystä en luota tuohon Vapepan "100% varmaan maastoharavointiin" josta itse ovat nämä jotkut FB käyttäjät niin ylpeitä. Silmä ei näe kaikkea, valitettavasti.
Mitä tulee harvinaisiin metalleihin niin kyllä me testattiin etukäteen kolmella eri puhelimella, kaksi nokialaista vanhusta ja yksi älypuhelin. Jokaiseen metallinetsin reagoi ja myös hiekkakerroksen läpi kun oli pussissa, eli kyllä puhelin sisältää tarpeeksi roinaa vastaillakseen huhuiluun. Eri asia miten kännykuuluvuuden käy jos välissä on hiekkaa, en ole useinkaan soitellut hiekan alta.

Sherlock Holmes Jr
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Ma Elo 22, 2011 11:40 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Sherlock Holmes Jr »

Kirvesmies kirjoitti:Se nyt ihmetyttää, että miksei hyvämuistisen silminnäkäkijän jälkeen heti seuraavana BMW-pysäkille tullut taksikuski ilmoittaudu? Hän ei liene ollut edes kesälomallakaan, tai oli ainakin vielä kyseisenä yönä töissä? Siis kun se taksikuski olisi voinut ilmoittautua jo ajat sitten, eikä vasta kun BMW-havainnon jälkeen on erikseen pyydetty ilmoittautumaan.
On myös täysin mahdollista, että taksi on ajanut tilanteen ohi painamatta sitä mitenkään erityisesti mieleen. Voin hyvin kuvitella, että taksikuski ei kertakaikkiaan muista, missä hän oli juuri 3 viikkoa aikaisemmin tiettyyn kellonaikaan, ja mitä nuorisoa ja autoja missäkin paikassa tuli vastaan.

Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

Sherlock Holmes Jr kirjoitti:Hätäpaikannuksessa on ilmeisesti koko ajan saatu sama tulos, Tottijärven masto. Kun puhelin on jo sammunut, poliisi on pyytänyt teleoperaattoria selvittämään, mitä heidän lokeistaan löytyy ko. puhelimen sijannista. Muistelen lukeneeni sellaisen uutisen, että lokeista selvisi, että puhelin on viimeisen kerran ollut yhteydessä verkkoon maanantaina klo 05, ja teleoperaattorin käsityksen mukaan puhelin on ollut noin 1 km säteellä skootterin löytöpaikasta.

Ilmeisesti teleoperaattori on pystynyt jostain lokista jälkikäteen selvittämään, kuinka etäällä Tottijärven mastosta ko. puhelin on noin suurinpiirtein ollut viimeisessä yhteydenotossaan. No teoriassa se voisi olla kai jossain muussakin suunnassa yhtä etäällä mastosta, mutta se olisi nyt jo aika sattumaa.
Pahus. Kyllä tässä lähestulkoon 100%:n varmuudella on nyt käynyt sillä lailla, että joku on sen puhelimen jo ehtinyt hakea. Ja se joku varmasti tiesi, mistä kohtaa piti hakea. Muistin nyt, että lehdissäkin oli jo ajat sitten otsikko "kuka otti KK:n puhelimen?" Nyt alan ymmärtämään, että nimenomaan näin siinä lienee käynyt. Muuten se "noin "1 km skootterista" täsmää vissiin aika tarkasti siihen BMW-pysäkin vieressä olleeseen tienpientareeseen, josta myös syntyy yhteys Tottijärven mastoon? Eli puhelin olikin siis siellä, kunnes joku haki sen pois?
Viimeksi muokannut Kirvesmies, To Elo 25, 2011 11:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Blaise
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: La Elo 20, 2011 11:17 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Blaise »

crashtestdummy kirjoitti:
Kävin tänään aamupäivällä Sastamalassa eli Vammalassa josta saatiin noi metallinilmaisimet. Matkalla oli tosiaan paikka nimeltä Tottijärvi, kahdesta kohtaa oli risteys sinne ja kaksi kilometriä metsään. Seutu oli ihan kunnon Suomalaista maaseutumaisemaa ja jos se viitta sanoi 2km hus tiestä, masto on todella keskellä ei mitään. Yksi mahdollisuus on että Bemupojat onkin esimerkiksi Sastamalasta ja retki on jatkunut Tottijärven kautta siihen suuntaan. Tämä vain spekulointia, luotan siihen että poliisi on poissulkenut tämän jo kauan sitten.
Minulle jäi jostain sellainen käsitys, että Kestipuhlimen läheisyys Tottijärven mastoon pystyttiin poliisin saamien operaattoritietojen pohjalta arvioimaan, ja se olisi ollut n. 20km mastosta. Onkohan tämä edes mahdollista...

Edit: ylemmät viestit--eli on mahdollista. Puhelin siis paikannettiin n. 1km löytöpaikalta.
Viimeksi muokannut Blaise, To Elo 25, 2011 11:24 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Wilkku
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 2:21 pm
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Wilkku »

Travelmate kirjoitti: Takaraivossa on kummitellut viikon verran poliisin kommentti ja keskittyminen kännykän etsimiseen. Eikö se 15v tyttö oo vähän tärkeämpi? Ja helpompi löytää?
Eli tietääkö poliisi että Karoliinaa ei kannata etsiä? Kuollut joka tapauksessa eikä löytymisellä siksi ole kiirettä. Ruumis hävitetty eikä siis enää löydettävissä. :cry:
Tulkitsen itse tämän niin, että kun ei ole lunnasvaatimuksia tai muuta vastaavaa, josta olisi enää syytä päätellä, että Karoliina on hengissä jossain vasten tahtoaan. Likolammenkadun ympäristökin on tutkittu, ja sieltä tytön ruumista ei ole löytynyt. Siksi nyt on keskitytty puhelimen etsintään, josko siinä olisi jotain lisätodistusaineistoa mahdollista syyllistä vastaan. Toisena on varmasti, että poliisilla ei ole oikein tietoa mistä alkaa tytön mahdollista ruumista etsimään, näiden todeisteiden kautta voisi sitten ruumiin paikkakin selvitä.

Katsellaan nyt, tiedä vaikka tuonne Tottijärvelle päin tapaus vielä suuntautuisikin. Eihän mikään käsittääkseni ole aukottomasti todistanut, että puhelin ei sielläkin voisi olla. On vain pidetty loogisempana vaihtoehtona, että puhelin todennäköisesti Likolammenkadun maastossa, kun siellä on tätä katvealuetta, josta puhelin ottaa yhteyttä Nokian puolelle. Varsinkin kun näitä hätäpaikannuksia tehtiin niin poliisi varmasti oletti, että puhelin on metsässä siellä missä tyttökin. Tuolla ylhäällähän sitä näköjään jo pohdittiinkin eli ilmeisesti puhelin on tosiaan ollut tuossa maastossa kuitenkin, hmm silloin jonkun olisi ollut melkein pakko hakea puhelin pois sieltä tai sitten joku on sen vain mukaansa napannut sen kummemmin ajattelematta asiaa.

Tuo viimeinen puheluhan käsittääkseni soitettiin Villilästä, joten sieltähän ei muistaakseni synny yhteyttä Tottijärveen. Korjaatkaa jos muistelen väärin.
Viimeksi muokannut Wilkku, To Elo 25, 2011 11:28 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Jos tyrii tyrimisen niin onko se sitten voittamista..."

Kirvesmies
Remington Steele
Viestit: 237
Liittynyt: La Elo 13, 2011 11:01 am

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Kirvesmies »

Ja jos puhelin oli maanantaihin asti noin 1 km skootterin löytöpaikasta, niin ei ihan poissuljettua sekään, että se on jäänyt bilepaikalle. Sikäli mikäli siellä vaan on jossain semmoinen kohta, josta syntyy yhteys Tottijärven mastoon. Tätä ei vielä tiedetä, että olisiko ko. yhteys sieltä mahdollista?

Azur
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 3:56 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011

Viesti Kirjoittaja Azur »

Jtle kirjoitti:
crashtestdummy kirjoitti:Heipävaan! Hienoa että Kestipuhelin

Äh, noo.. iiluuriappsi on näköjään jo tekeillä :roll:
Iiluuriin löytyy cydiasta Signal niminen ohjelma...

Lukittu