Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Ghost hunting
Komisaario Köster
Viestit: 1784
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » To Syys 05, 2019 6:32 pm

Japittajan asia viestiin.
1. Nokiantietä on tullut tuttu auto vastaan mikä tunnetaan nuorispiireissä tai vain lähipiirissä, mikä on aiheuttanut pakoreaktion. Toisessa foorumissa asiasta ei oikein pidetty kun keskusteltiin kuljetusta reitistä nokiantiellä ja mahdollisista käänöpaikoista tai autolla rullaamisen merkityksestä.
2. Nimen omaan kännykän löytyminen vasta myöhemmin, lopetetun tehokkaan massiivisen etsinnän jälkeen.
3. Tapahtuma aika, paikka monta asiaa yhdessä, erikoista kun joku tosiaan tiesi ja on sellainen vaikutelma, että todella pieni porukka tiesi Tampereen sisäiset asiat.
4. Merkittäviä seikkoja, roinaan, urheiluun, politiikkaan, bisneksiin liittyvät jutut Tampereella siihen aikaan.
Paikalla muutaman kerran käynyt, ekalla kertaa tuli kyllä vaikutelma, että olisi pyritty pakoon.
Viimeksi muokannut Ghost hunting, To Syys 05, 2019 7:22 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Totuus ei ole rahaa ja valta politiikkaa TOTUUS on jotakin muuta!
-Veijo Baltzar-

CAN
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 170
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 3:29 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CAN » To Syys 05, 2019 6:43 pm

Kuuntelin menneenä kesänä useampanakin yönä, että joku hyppii meidän trampalla! Mutta ei siellä ketään ollut. Sopivasti osuva tuuli sai trampoliinin pohjan liikkumaan niin, että kuulosti kuin siellä hypittäisiin. Tosiaan pari kertaa nousin katsomaan, onko siellä joku.
-a girl from yesterday-

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Syys 06, 2019 12:10 am

japittaja kirjoitti:1. Nokiantieltä oli tehty tapahtuman kulkuun ja aikatauluun sopinut silminnäkijähavainto skodea ajavasta nuoresta, jota seurasi jonkun matkan päässä auto. Liittyykö tämä tapaukseen ja onko havainto luotettava ? Jos olisi, niin voisiko seuraamistilanne olla kehittynyt jonkinasteiseksi takaa-ajoksi, mikä olisi aiheuttanut Karoliinalle paniikin paeta ?
Itse istuin iltaa yhdellä parvekkeella lähellä tapahtumapaikkaa tuona iltana. Voin kertoa, että Nokiantie Villilästä kaupunkiin päin oli kuoleman hiljainen kahden-kolmen välillä yöllä. Mitään muuta liikennettä ei ollut, kuin kaksi peräkkäin ajanutta skootteria, jotka ajoivat Villilästä kaupunkiin päin ja palasivat noin 15-25-minuutin kuluttua takaisin. Kyseiset skootterit olivat myös muut havainneet ja niistä kerrottiin lehdissä. Autoliikennettä ei ollut.
Ainoa huomiota herättänyt liikkennehavainto yön aikana oli, kun olin neljän maissa itse lähdössä autolla Nokiantietä pitkin kaupunkiin päin. Villilän suunnasta tuli suurella ylinopeudella punainen 90-luvun lopun, tai 2000-luvun alun mallia oleva Alfa Romeo -merkkinen sedan-mallinen henkilöauto, joka ohitti minut erittäin vaarallisesti. Menetin näköyhteyden autoon lopullisesti Pispalan moottoritieristeyksessä, josta auto jatkoi Pispalan Valtatietä keskustaan päin. Tämä kaahaaminen tapahtui kuitenkin yli tuntia sen jälkeen, kun lehdenjakaja oli nähnyt Kestin skootterin aitaan törmänneenä.
Itselläni on ollut myös joskus tapana ajella vähän reilulla nopeudella ja helposti myös innostua ajamaan kilpaa, mutta kyseinen Alfa Romeo veteli 20-30 km/h ylinopeudella pitkän matkaa, joten en viitsinyt sitä sen enempi haastella.
japittaja kirjoitti:2. Tuleeko skodea käynnistettäessä tramboliinia vastaava ääniefekti ? Itse asun kadun varressa, jossa kulkee paljon autoja ja mautoja soitellen voimakkaalla äänellä musaa buustereista. Öiseen aikaan, kun ikkuna on auki, niin tuo buustereiden jumputus kuulostaa hyvin paljon tramboliinilta omien havaintojeni mukaan. Olisiko tuo tramboliinilta kuulostanut ääni voinut tulla Karoliinaa mahdollisesti seuranneesta autosta ja sen buustereista ?
Mielestäni skootterin käyntiin polkemisen ääni on todennäköisempi vaihtoehto "tramboliinin" äänelle, kuin "bassobuusterin" ääni. Jokainen varmasti kuitenkin tunnistaa auton basson äänen sellaisen kuullessaan. Auton basson ääni on myös paljon tiheämpi, kuin tramboliinin ääni.
Mä en myöskään oikein ymmärrä tällaista seuraamisteoriaa, enkä etenkään sitä, että seuraaminen olisi päätynyt rivitalon takapihalle, lampeen... Miksi olisi seurailtu autolla siksakkia ympäri Villilän kulmia?
japittaja kirjoitti:3. Kesällä aamuyöstä tapahtuman aikaan alkaa olla jo osittain valoisaa. Vaikea kuvitella, että Likolampi tuohon aikaan ei erottuisi vesistönä, ellei kyseessä olisi paniikinomainen pakotilanne jostain. Paikalla useasti käyneenä en oikein muuhun jaksa uskoa ellei voimakas paniikkireaktio ole päällä ja havainnointikyky selvästi sumentunut.
Eikä ollut mitään valoisaa, vaan silloin kahden-kolmen välillä oli säkkipimeää. Vielä neljältäkin, kun lähdin ajamaan, oli säkkipimeää. Olen myös käynyt kahdesti Likolammenkadulla yöllä Kestin ollessa vielä lammessa ja voin siltä pohjalta kertoa, että lampea ei näe pimeässä, vaan se näyttää metsän reunalta.
Ja Kestihän juurikin pakeni paniikissa tätä lehdenjakajaa. Huom! Sitä kypärän päästä ottamista ei selitä se, että Kesti olisi paennut jotain takaa-ajajaa, koska jos olisi ollut heti törmäyksen jälkeen kiire pakoon, ei olisi ollut aikaa ottaa kypärää päästä, mutta kypärän päästä ottamisen ja valojen päälle jäämisen selittää hyvin se, että Kesti olisi esim. päätynyt vetämään tupakin, kun ei saanut skootteria enää käyntiin ja sitten paikalle olisikin tullut lehdenjakaja, jota hän lähti äkkiä karkuun. Jos Kesti ei polttanut tupakkaa, niin hän olisi saattanut riisua kypärän myös vaikkapa soittaakseen puhelimella apua.
japittaja kirjoitti:4. Kännykän yht`äkkinen löytyminen vasta selvästi massiivisten etsintöjen jälkeen ihmetyttää kovasti. Kymmeniä ihmisiä oli haravoinut alueen useita kertoja löytämättä kännykkää laajojen etsintöjen aikana. Miksi ? Olisiko kännykkä voinut "ilmestyä" paikalle myöhemmin jonkun tuomana ? Jos näin olisi, niin kenen toimesta ja miksi ?
Mutta kuka olisi tuonut puhelimen paikalle? Siis kuka olisi uskaltanut tuoda puhelimen sinne talon pihaan aikana, jolloin siellä hiihteli täysin ulkopuolista porukkaa läpi yön? Minäkin, kun siellä kävin, niin siellä oli muutakin väkeä silloinkin paikalla ja vissiin ottivat autoni rekkaritkin ylös. Ei siellä kovin salaa päässyt käymään.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Syys 06, 2019 12:29 am

Minulle on kerrottu Likolammesta jokin kummistarina, kun olin lapsi. Kuulin tarinan 90-luvun alkupuolella, että sinne oli hukkunut joskus 1900-luvun alussa, tai 1800-luvulla joku tyttö, tai nuori nainen ja, että tämä olisi sitten myöhemmin jotenkin houkutellut ihmisiä sinne lampeen, tai jotain.
Muut kummituspaikat noilla huudeilla on se entinen Pitkänniemen sairaalan hullujen hautausmaa ja eläinten hautausmaa. Sitten on se reserviupseerien maja muistaakseni Nokian puolella, jossa yleisesti väitetään aktiivisesti kummittelevan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

japittaja
Sammakkoprofessori
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja japittaja » Pe Syys 06, 2019 6:18 pm

dazu kirjoitti:Minulle on kerrottu Likolammesta jokin kummistarina, kun olin lapsi. Kuulin tarinan 90-luvun alkupuolella, että sinne oli hukkunut joskus 1900-luvun alussa, tai 1800-luvulla joku tyttö, tai nuori nainen ja, että tämä olisi sitten myöhemmin jotenkin houkutellut ihmisiä sinne lampeen, tai jotain.
Muut kummituspaikat noilla huudeilla on se entinen Pitkänniemen sairaalan hullujen hautausmaa ja eläinten hautausmaa. Sitten on se reserviupseerien maja muistaakseni Nokian puolella, jossa yleisesti väitetään aktiivisesti kummittelevan.
Tarkoitatko eläinten hautausmaata Nokian Sarpatinharjussa lähellä Pitkääniemeä ? Tuohon sinun kummituslistaasi voisi vielä lisätä Siuron kirkon, jota keskiyöllä kiertämällä 13 kertaa muistaakseni vastapäivään sai paikalliset kummitukset liikkeelle. Siuron kirkkohan sijaitsee korkealla mäellä 10 km Nokian keskustasta länteen.

japittaja
Sammakkoprofessori
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 12:10 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja japittaja » Pe Syys 06, 2019 7:12 pm

Dazu :

1. Tarkoitatko tosiaan, että Nokiantie välillä Rahola-Nokia olisi kokonaan autoton yöllä ? Entisenä nokialaisena ja nykyisenä tamperelaisena rohkenen olla asiasta hieman eri mieltä. Autoliikennettä on läpi yön, mutta määrät saattavat olla ajoittain pieniä. Mm. kalkkulaiset ja saarenkärkiläiset kulkevat tätä reittiä matkalla kaupungista Raholan kautta kotiinsa.

2. Neljältä yollä heinä/elokuun vaihteessa EI OLE säkkipimeää. Hämärää ehkä, muttei todellakaan säkkipimeää. Likolammi kyllä erottuu maastossa tuohon aikaan, ellei kulkijalla ole täysi paniikki päällä ja havaintokyky nollassa. Vai käydäänkö ensi kesänä kokeilemassa ?

3. Kännykän olisi helposti pystynyt palauttamaan jälkeenpäin Likolammen rantaan etsintöjen välissä. Alueella oli hiljaisiakin hetkiä laajojen etsintöjen lomassa. En todellakaan voi käsittää, miksi kymmenet ja taas kymmenet koulutetut etsijät eivät kännykkää aluksi löytäneet useiden päivien etsintöjen aikana ja sitten yht`äkkiä hokkus pokkus siellä se olla lepatti mättäällä kaikkien näkyvillä. Uskottavampi teoria tälle ihmelöytymiselle olisi sen tuonti paikalle myöhemmin. Miksi näin, sitä en osaa avata.

Tay77
Tarkastaja Morse
Viestit: 953
Liittynyt: Su Tammi 24, 2010 12:01 am
Paikkakunta: Takahikiä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tay77 » Pe Syys 06, 2019 8:28 pm

En itse jumittuisi tuohon "trampalla hyppimisen ääneen". Monet vieraat tai jopa tutut äänet kun saattavat ilman näköhavaintoa kuulostaa joltakin tietyltä ääneltä: olin itse vieraassa paikassa yötä, ja heräsin siihen kun mielestäni vaatekaapeista vedettiin vaatteita ja lakanoita lattialle. Lopulta kävi ilmi, että kyseessä oli puun oksa, joka kovassa tuulessa raapi parvekkeen metallista seinää :shock: :D
Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmiä ihmisiä

gou övei, gou övei juu agli hipi, juu smel of narkotiks

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » La Syys 07, 2019 8:42 pm

japittaja kirjoitti:Dazu :

1. Tarkoitatko tosiaan, että Nokiantie välillä Rahola-Nokia olisi kokonaan autoton yöllä ? Entisenä nokialaisena ja nykyisenä tamperelaisena rohkenen olla asiasta hieman eri mieltä. Autoliikennettä on läpi yön, mutta määrät saattavat olla ajoittain pieniä. Mm. kalkkulaiset ja saarenkärkiläiset kulkevat tätä reittiä matkalla kaupungista Raholan kautta kotiinsa.
Kyllä oli täysin autoton kahden ja kolmen välillä yöllä. Siksi tuo jäikin mulla hyvin mieleen, kun sitä tuli siinä ihmeteltyä, kuinka hiljaista on. Siinä tuli laskettua, että ainoa tienkäyttäjät kahden ja kolmen välillä olivat nämä kaksi peräkkäin ajanutta skootteria, jotka tulivat mahdollisesti Villilästä ja kävivät ehkä Epilässä, tai Pispalassa.
Kestin ja lehdenjakajan skenaario Likolammenkadulla oli tapahtunut ilmeisesti sinä aikana, kun nämä skootterit olivat reissullaan, eivätkä skoottereilla ajaneet olleet nähneet Kestiä.
japittaja kirjoitti:2. Neljältä yollä heinä/elokuun vaihteessa EI OLE säkkipimeää. Hämärää ehkä, muttei todellakaan säkkipimeää. Likolammi kyllä erottuu maastossa tuohon aikaan, ellei kulkijalla ole täysi paniikki päällä ja havaintokyky nollassa. Vai käydäänkö ensi kesänä kokeilemassa ?
Hyvin pimeää oli vielä neljän maissa, kun sen Alfa Romeon ohittamaksi tulin. Mahdollista kuitenkin on, että ei ollut enää säkkipimeää, vaan vain hyvin hämärää... Luulisin, että aurinko on alkanut nousemaan juuri siinä neljän tietämissä. Kestin matka Likolammenkadulle oli tapahtunut kuitenkin jo kahden jälkeen, jolloin todella oli säkkipimeää. Kävin itse siellä paikanpäällä vain vähän Kestin katoamisen jälkeen juuri siinä kahden maissa yöllä ja ihan säkkipimeää siellä oli, eikä tosiaan lampea nähnyt ollenkaan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » La Syys 07, 2019 9:01 pm

japittaja kirjoitti:Tarkoitatko eläinten hautausmaata Nokian Sarpatinharjussa lähellä Pitkääniemeä ? Tuohon sinun kummituslistaasi voisi vielä lisätä Siuron kirkon, jota keskiyöllä kiertämällä 13 kertaa muistaakseni vastapäivään sai paikalliset kummitukset liikkeelle. Siuron kirkkohan sijaitsee korkealla mäellä 10 km Nokian keskustasta länteen.
Eläinten hautausmaa on jossain siellä Tampereen ja Nokian rajamaastossa, en tarkkaan enää muista sen sijaintia. Joskus kakarana sellaisissa paikoissa tuli käytyä... Tästä paikasta olen lukenut jostain suomi24:sta jotain juttua myös.

Siuron kirkko on jo vähän kauempana. Jos otetaan useampi kilometri etäisyyttä Nokian ja Tampereen raja-alueeseen, niin tiedän että ainakin Kaarilan kartanossa kummitteli... Siellä kuului yhdessä ulkorakennuksessa vauvan itkua ja sitten sieltä löydettiin kunnostustöiden yhteydessä seinän sisään noin 100 vuotta aiemmin haudatun vauvan muumio. Mutta ei näistä sen enempää...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Ma Syys 09, 2019 3:01 pm

Ghost hunting kirjoitti:1. Nokiantietä on tullut tuttu auto vastaan mikä tunnetaan nuorispiireissä tai vain lähipiirissä, mikä on aiheuttanut pakoreaktion. Toisessa foorumissa asiasta ei oikein pidetty kun keskusteltiin kuljetusta reitistä nokiantiellä ja mahdollisista käänöpaikoista tai autolla rullaamisen merkityksestä.
Sirpan kokemukset autolla ajamisesta rajoittuvat ilmeisesti liikennematoille ja leikkiautoihin. Jos muistelen aikaa, kun olin kuuden vanha ja leikittiin autoilla liikennematolla, niin siellä liikennematolla varmasti saattoi tapahtua tällaisiakin asioita, että kun vastaan tuli ikävä auto, niin käännyttiin U-käännös ja lähdettiin pakoon. Oikeassa elämässä Kesti ei olisi kuitenkaan lähtenyt kääntämään skootteria ympäri, jos häntä vastaan olisi tullut "tuttu auto". Eihän se olisi siinä edes ehtinyt tekemään U-käännöstä vastaantulevan auton edessä. En muutenkaan käsitä tällaista teoriaa, että ajamalla autolla perässä, oltaisiin pystytty ohjaamaan Kestin ajamista. Siis oikeastihan sillä skootterilla ajaa missä vain ja pystyy väistämään autoa jne.
Kestin oli tarkoitus ajaa Nokiantietä itään päin, eli keskustaan päin, mutta hän olikin ajanut länteen päin. Ei tällaista selitä mikään seuraaminen tms. vaan ainoastaan harhaan ajaminen.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 319
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » To Syys 12, 2019 1:30 pm

Onko koskaan kukaan muu miettinyt että Karoliina ei olisi ajanut yksin. Skootterilla kuka vain muukin olisi voinut ajaa tai olla kyydissä.

Onko Karoliina tippunut kyydistä ja lyönyt päänsä jolloin känninen teini olisi vaikka piilottanut tajuttoman teinin lampeen hukuttamalla, jottei jäisi humalassa ajosta ja liikenneturmasta kiinni?

Kaukaa haettua tiedän, kunhan arvailen. Aikaa on kulunut niin paljon että varmasti kaikki muut mahdolliset teoriat on käyty läpi. Asiaahan ei enää tutkita, mutta ikuinen dekkaristi ei saa mielenrauhaa ennenkuin jokin muu järkevämpi teoria paljastuu todeksi kuin tämä nykyinen. Käveli vain huvikseen lampeen vaikka osasi ajaa kuitenkin hyvän matkaa...
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

Zipe
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 225
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Zipe » To Syys 12, 2019 3:01 pm

Voi hyvinkin olla, ettei KK ajanut yksin. Kukapa tietää monessako onnettomuudessa/rikoksessa tapahtumien kulku on ollut olennaisesti erilainen kuin virallisen tutkinnan mukainen totuus. Aina todisteita vain ei ole tarpeeksi, asioita on tulkittu väärin tai niistä tietävät eivät mene puhumaan tutkijoille.

Ghost hunting
Komisaario Köster
Viestit: 1784
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » To Syys 12, 2019 5:10 pm

Tapahtumakulku ei ole mennyt niin mitä on julki kerrottu, sitä mieltä ollaan alusta asti oltu.
Sitä mitä nykyään Tampereen eliitissä tapahtuu, voipi kertoa osasyyn tilanteesta. Niin sanotusti eliitin nurkilla kolisee.
Totuus ei ole rahaa ja valta politiikkaa TOTUUS on jotakin muuta!
-Veijo Baltzar-

dazu
Columbo
Viestit: 2297
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu » Pe Syys 13, 2019 11:04 am

myrskylyhty kirjoitti:Onko Karoliina tippunut kyydistä ja lyönyt päänsä jolloin känninen teini olisi vaikka piilottanut tajuttoman teinin lampeen hukuttamalla, jottei jäisi humalassa ajosta ja liikenneturmasta kiinni?
Karoliina tippunut kyydistä ja sen takia kaveri tappanut... ajanut skootterin rivitaloasunnon oven edessä ollutta aitaa päin ja kuljettanut Karoliinan rivitalon takapihalla olevaan lampeen ja hukuttanut sinne? Hohhoijakkaa sanon minä... Vähän sama, kuin peittelisi oravan yliajamisen, kuljettamalla sen eduskuntatalon portaille ja silpomalla sen siihen...
myrskylyhty kirjoitti:Asiaahan ei enää tutkita, mutta ikuinen dekkaristi ei saa mielenrauhaa ennenkuin jokin muu järkevämpi teoria paljastuu todeksi kuin tämä nykyinen. Käveli vain huvikseen lampeen vaikka osasi ajaa kuitenkin hyvän matkaa...
Käveli huvikseen lampeen? Sinäkö asian olet näin tulkinnut, vai kuka? Eiköhän se kuitenkin juossut sinne sitä lehdenjakajaa karkuun...
Ghost hunting kirjoitti:Tapahtumakulku ei ole mennyt niin mitä on julki kerrottu, sitä mieltä ollaan alusta asti oltu.
Sitä mitä nykyään Tampereen eliitissä tapahtuu, voipi kertoa osasyyn tilanteesta. Niin sanotusti eliitin nurkilla kolisee.
Karoliina, tai Karoliinan seurassa olleet pojat ei kuuluneet mihinkään Tampereen eliittiin, eivätkä olleet edes sen laitamilla, vaan kyse oli keskivertoväestöön kuuluvasta nuorisosta.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Ghost hunting
Komisaario Köster
Viestit: 1784
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kadonnut Karoliina Kesti, 15v. Tampere -2011 (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Pe Syys 13, 2019 5:29 pm

Kerroinko joidenkin nimiä ??!! En mielestäni, eikä pidä huudella jos ei tiedä. Kannattaa käydä ihan paikan päällä ja avata simmut ja muut aistit. Tämäkin tulee ratkaisuun samanlaisella tavalla, niin kuin Tesomakin, kun ramboa alkoi kuu -Mottaa.
Totuus ei ole rahaa ja valta politiikkaa TOTUUS on jotakin muuta!
-Veijo Baltzar-

Vastaa Viestiin