Sivu 1/1

Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ti Kesä 12, 2018 6:36 pm
Kirjoittaja Jason
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005715589.html

Missä on Vantaalla yli viikko sitten kadonnut Pekka? Viimeinen havainto kotoa – ”Minkäänlaisia johtolankoja ei ole”
Vantaalta kadonnut Pekka Silokallio on ollut kadoksissa jo yli viikon. Poliisi pyytää vihjeitä kadonneesta.


Pekka Silokallio on tavattu viimeksi kotoaan. Poliisin mukaan miehestä ei ole minkäänlaisia johtolankoja.
Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja kadonneeksi ilmoitetusta 85-vuotiaasta Pekka Silokalliosta. Silokallio katosi sunnuntaina 3. kesäkuuta Vantaan Myyrmäestä. Hänet ilmoitettiin kadonneeksi omaisten toimesta kello neljältä iltapäivällä.

– Viimeisen kerran hänet on tavattu kotoaan, komisario Jan Lindström sanoo.

Lindströmin mukaan Silokallion seuraavista liikkeistä ei ole tietoa. Kadonneesta miehestä ei ole tullut ainuttakaan vihjettä tai silminnäkijähavaintoa.

– Minkäänlaisia johtolankoja ei ole.

Johtolankojen puuttuminen vaikeuttaa myös etsintöjä. Silokalliosta on tehty lähietsintää ja mukana on ollut myös vapaaehtoisia. Etsintöjä jatketaan edelleen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista hätäkeskukseen numeroon 112. Silokallio on normaalivartaloinen ja 185 senttiä pitkä. Hänellä on harmaat hiukset ja hänen ryhtinsä on kumara. Katoamishetkellä hänellä oli yllään vihreä kauluspaita ja harmaat housut.

Taiga Häkkilä

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ti Kesä 12, 2018 7:47 pm
Kirjoittaja S.T
Tässä kuva Pekasta.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ti Kesä 12, 2018 8:04 pm
Kirjoittaja Jason
Tulee väkisinkin mieleen Raimo Pullinen joka katosi viereisestä Kaivokselasta liki kolme vuotta sitten https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=19146. Mitä mahtaa iäkkäämmillä ihmisillä ollla mielessä kun lähtevät matkaan? Meneekö suuntavaisto sekaisin joka voisi selittää sen ettei lähiympäristöstä löydy. Molemmat kaupunginosat ovat kuitenkin kerrostalovaltaisia alueita.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: La Kesä 30, 2018 3:19 pm
Kirjoittaja Jason
Edelleen kateissa

Pekka Silokallio, 85, on ollut kadoksissa Vantaalla jo kaksi viikkoa - poliisi toivoo edelleen vihjeitä
keskiviikko 20.06.2018 klo 17:01
Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen komisario Jan Lindström sanoo, että etsintöjä ei voi tehdä, kun ei ole paikkaa, mistä etsiä.
Pekka Silokallio on ollut kateissa kesäkuun alusta saakka.

85-vuotias Pekka Silokallio katosi Vantaan Myyrmäestä sunnuntaina kolmas päivä kesäkuuta. Komisario Jan Lindström Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta sanoo, että viimeisimmät viranomaismerkinnät ovat kahden viikon takaa keskiviikolta.

- Silloin on ollut vielä jotain pieniä vaihtoehtoja. Sen jälkeen ei ole merkintöjä. Hän on siis edelleen kateissa, Lindström toteaa.

Poliisi etsi Silokalliota katoamispaikan lähialueilta tuloksetta. Lindström kertoo, että etsintä on vaihdettu tutkintapainotteiseksi. Se tarkoittaa sitä, että tutkinta miettii kaikkia vaihtoehtoja, mistä kadonnutta henkilöä voisi etsiä.

- Asiaa voidaan miettiä eteenpäin, jos saadaan sosiaalisen median tai minkä ikinä kautta vihjeitä. Mitään fyysisiä etsintöjä ei voi järjestää, kun ei ole kohdetta, mihin etsinnät voisi laittaa.

Silokallio on 185 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan normaali mies. Hänellä on harmaa tukka ja kumara ryhti. Katoamishetkellä hänellä oli vihreä kauluspaita ja harmaat housut.

Poliisi toivoo Silokalliosta edelleen havaintoilmoituksia tai vihjeitä hätänumeroon 112.

Poliisi kertoi Iltalehdelle aiemmin, että vanhemmat ihmiset katoavat kesäisin helpommin, kun liikkeelle lähteminen on ”helpompaa” kuin talvella. Poliisi ei ota kantaa Silokallion mahdolliseen kuntoon.

- Se riippuu ihan henkilöstä, paikasta ja tilanteesta. Kaikkiin vaihtoehtoihin täytyy varautua, mutta oman kokemukseni mukaan mitään ei voi sulkea pois, Lindström sanoo.

ANTTI HALONEN
[email protected]

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: La Kesä 30, 2018 8:21 pm
Kirjoittaja MEG
Itsellänikin on ehkä alkamassa muistisairaus, kun en pysty oikein hahmottamaan näitä vantaan kadonneita. Luin jostain, että Myyrmäestä on kadonnut alle 60-muistisairas ja samoihin aikoihin Jokivarresta 85-muistisairas. Petikosta löytynyt kadonnut Sami Kortelainen. Onko tämä Silokallio neljäs Vantaalla kesäkuussa kadonnut?

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ma Heinä 02, 2018 11:51 am
Kirjoittaja Jason
Taitaa muuten laskelmasi pitää paikkaansa joten muistisairauden oireet voi unohtaa ;). Näistä katoamistapauksista ainakin tuo Kortelaisen katoaminen selvisi. Kaikista ei välttämättä tiedoteta tiedotusvälineiden kautta.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ma Heinä 02, 2018 1:57 pm
Kirjoittaja ktaina
Tuo Jokivarren muistisairas löytyi hengissä.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ke Heinä 25, 2018 3:09 am
Kirjoittaja ktaina
Piti tulla laittamaan että tämä löytynyt lähialueelta mutta tämä olikin jo täällä löytyneet osiossa vaikka mitään löytynyt ilmoitusta ei näy?

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Ke Heinä 25, 2018 6:54 pm
Kirjoittaja Made man
ktaina kirjoitti:Tuo Jokivarren muistisairas löytyi hengissä.
Voisitko laittaa jotain lisätietoakin? Esimerkiksi lähteen.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: To Heinä 26, 2018 12:49 pm
Kirjoittaja ktaina
Tuo Jokivarren tapauksen viranomaiset ilmoitti twitterissä sitä linkkiä en enää löytänyt ja tämä Pekan löytymisen ilmoitti tytär fbssä että isäni on löytynyt menehtyneenä lähialueilta.. yritän etsiä sen tyttären sivun kun en muista nimeä.. poliisit ei ole ilmoittaneet mitään tästä Pekasta mikä harmi sinänsä.

Re: Pekka Silokallio, Vantaa 3.6.2018

Lähetetty: Pe Elo 03, 2018 5:29 pm
Kirjoittaja Made man
ktaina kirjoitti:Tuo Jokivarren tapauksen viranomaiset ilmoitti twitterissä sitä linkkiä en enää löytänyt ja tämä Pekan löytymisen ilmoitti tytär fbssä että isäni on löytynyt menehtyneenä lähialueilta.. yritän etsiä sen tyttären sivun kun en muista nimeä.. poliisit ei ole ilmoittaneet mitään tästä Pekasta mikä harmi sinänsä.
Laita toki tietoa kun ja jos muistat tai löydät, kiitos paljon vastauksesta!

Muutkin saa laittaa jos vaan tietoa on!