Vaasalainen mies kateissa

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

palikka
Alibin satunnaislukija
Viestit: 103
Liittynyt: Ke Loka 16, 2013 7:10 pm

Vaasalainen mies kateissa

Viesti Kirjoittaja palikka » Su Kesä 02, 2019 4:27 pm

Vaasalainen vuonna 1992 syntynyt mies on kadonnut merellä, tiedottaa poliisi. Mies on ollut kateissa lauantaista 25. toukokuuta lähtien.

Poliisin mukaan mies on ollut veneilemässä Maalahdessa Sidlandetin edustalla, josta maanantaina kello 17 aikaan löydettiin uponneena hänen veneensä.

Maalahti sijaitsee Pohjanmaalla Vaasan eteläpuolella.

Huono näkyvyys haittaa etsintää
Miehestä tehtiin katoamisilmoitus maanantaina, ja ensin etsintöjä merellä johti rajavartiolaitos.

Miehen veneen löytymisen jälkeen etsinnän johtaminen siirtyi poliisille.

Etsintöihin on osallistunut rajavartiolaitoksen ja pelastuslaitoksen sukeltajia sekä vapaaehtoisia vapepasta. Lisäksi etsinnässä apuna on ollut koiria ja drone.

Sukeltajien työtä vaikeuttaa poliisin mukaan kuitenkin melkein olematon näkyvyys. Etsinnät jatkuvat vielä tänään tiistai-iltana ja keskiviikkona.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f0ee ... 40ea128a96
Vauhti korjaa virheet...

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Vaasalainen mies kateissa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Kesä 04, 2019 2:48 pm

Maalahdessa kadonnut mies on löytynyt

04.06.2019 klo 12.22
Pohjanmaa

28.5. Pohjanmaan poliisi tiedotti kadonneeksi ilmoitetusta miehestä Maalahden saaristossa. Miestä on etsitty viikon verran viranomaisten ja vapaaehtoisten toimesta. Etsintöihin on osallistunut yli 200 henkilöä.

Tänään aamupäivällä poliisi sai tiedon siitä, että mies on löytynyt menehtyneenä vedestä Galtagrundilla (Klockarisskäret) Maalahdessa. Poliisi suorittaa asiassa kuolemansyyntutkinnan.

Vene, jolla mies on ollut liikkeellä, löydettiin uponneena ja uppoamissyytä on yritetty selvittää. Ilman silminnäkijähavaintoja jää tämä todennäköisesti selvittämättä. Poliisin tutkinnassa on selvinnyt miehen venemoottorissa olleen ongelmia ja todennäköisesti veneessä on ollut raskas rakennusmateriaalikuorma ennen uppoamista. Etsinnöistä huolimatta rakennusmateriaalia ei ole löytynyt. Sillä hetkellä, kun miehen käyttämän puhelimen signaali on kadonnut verkosta, on ollut tuulista merialueella.

Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita vapaaehtoisia. Kiitos lähtee myös muille viranomaisille, mm. rajavartiostolle, jotka ovat antaneet virka-apua etsinnöissä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... ynyt_81054
Pelkkä konerikko voi johtaa uppoamiseen, jos kova aallokko ja pääsee lyömään perästä sisään. Ajelehtivat verkot koituneet joskus kohtaloksi, mutta olisi varmasti mainittu tässä. Vedet niin kylmiä, ettei pelkät pelastusliivit riitä.
Burn
Loot
Murder

Vastaa Viestiin