Tampere: Mohamed Al-Zubeidi surmasi 17-vuotiaan tyttöystävänsä

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
The Stig
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: La Tammi 08, 2011 11:37 pm
Paikkakunta: Savo

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja The Stig »

Keskustelun alkupuolella taisinkin sanoa, että luultavasti mies on sillalta hypännyt alas. Ehkä helpoin tapa tehdä itsemurha vedessä.

Koraanilla hakannut tyttöystävänsä?? :shock: Tuskinpa on ollut hetken mielijohde ottaa tuollainen kirja käteen ja siellä tehdä tuollainen työ. Ehkä itse tekisi homman veitsellä tms. Luultavasti halunnut tuoda teollaan esille oman uskontonsa, varoituksena muille..?

Kyllähän siinä islamin uskossa on niitä juttuja, mitä moni ei ymmärrä. Uskonto on erittäin tärkeä, Koraani samoin ja sitä noudatetaan. Seurusteluahan ei suvaita, vaan avioliitto on oikea vaihtoehto. Onneksi moni islamilainen länsimaalaistuu.. En silti käsitä tuollaista tekoa!! Kovasti ottanut miestä aivoon, kun tullut jätetyksi, jos on vielä komeakin ollut. Mitteehän tuo miehen perhe tuumaa asiasta.. ? :roll:

Ja en muuten saa auki enää noita our-angel fb-sivuja, liekkö poistaneet yhteisön sieltä..
Kuolema kiehtoo

Zukuluku
Frank Drebin
Viestit: 389
Liittynyt: Ma Loka 27, 2008 12:21 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Zukuluku »

Judge Dredd kirjoitti:Sen siitä saa kun ei katso keneen rakastuu.
Nimenomaan. Toivottavasti viime vuosien esimerkit avaisivat vähän ihmisten silmiä ja vanhemmat kiinnittäisivät enemmän huomiota siihen, kenen kanssa varsinkin alaikäiset tyttäret seurustelevat. Muslimit, huumehörhöt, jälkeenjääneet ja syrjäytyneet aiheuttavat melkoisen riskin. Valistusta voisi lisätä myös kouluihin, vaikka kapinoivia teinejä se tosin varmasti vain innostaisi lisää.

Hs.fi on jälleen jättänyt uutisoinnistaan tekijän taustat kokonaan pois. Vaikuttaa siltä, että kyseessä on viime syksynä tullut käytäntö, sillä aikaisemmin uutisointi ei poikennut muista lehdistä.

The Stig
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: La Tammi 08, 2011 11:37 pm
Paikkakunta: Savo

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja The Stig »

joey kirjoitti:Luin tämänjälkeiset sivut pikaisesti läpi, enkä ainakaan huomannut kenenkään tarttuneen tähän.

Tuo mainittu vesipiipun kyhääminen viittaa minusta kyllä huumeidenkäyttöön, tosin huumeidenkäyttö (etenkin, jos kyse on pelkästään miedoista huumausaineista kuten pilvestä) sinänsä ei kyllä kerro tapauksesta mitään. Jos vesipiippua/shishaa/hookahia on tapana poltella seurustelumielessä, ts. laillisesti, ei piippua tehdä kotona itse..
Jos tuossa viitataan siihen tekstiin, missä joku kaveri oli sanonut jotain vesipiipun tekemisestä, niin itse ainakin ymmärsin sen niin, että kyse oli siitä tupakin ja veden lisäämisestä siihen laitteeseen. Tuskinpa kukaan nuori neitssä huutelisi tuollaista, jos kyseessä olisi laittomat aineet :roll: Enkä kyllä tiedä, miten voi itse tehdä vesipiipun kotona..

Noh, eipä aina vesipiippua polttelevat ole huumehörhöjä. Vanhempani ja siskoni toivat itselleen piiput ulkomailta ja tuskin pössyttelevät niillä 8) Siskoni mies on Afrikasta ja siellä taitaa tosiaan aika yleinen kapistus olla tuo. Maustetupakkia polttavat. Mutta varmasti osa laittaa siihen laittomiakin aineita.
Kuolema kiehtoo

joey
Angus MacGyver
Viestit: 6797
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja joey »

The Stig kirjoitti: Jos tuossa viitataan siihen tekstiin, missä joku kaveri oli sanonut jotain vesipiipun tekemisestä, niin itse ainakin ymmärsin sen niin, että kyse oli siitä tupakin ja veden lisäämisestä siihen laitteeseen. Tuskinpa kukaan nuori neitssä huutelisi tuollaista, jos kyseessä olisi laittomat aineet :roll:
Olet ihan oikeassa tässä, tosin nuoret nyt huutelevat netissä mitä sattuu. Mutta tosiaan kyse voi olla myös shishan virittämisestä, eikä kokonaan uuden vehkeen tekemisestä.
The Stig kirjoitti:Enkä kyllä tiedä, miten voi itse tehdä vesipiipun kotona..
Voin tulla näyttämään.
The Stig kirjoitti:Noh, eipä aina vesipiippua polttelevat ole huumehörhöjä. Vanhempani ja siskoni toivat itselleen piiput ulkomailta ja tuskin pössyttelevät niillä 8) Siskoni mies on Afrikasta ja siellä taitaa tosiaan aika yleinen kapistus olla tuo. Maustetupakkia polttavat. Mutta varmasti osa laittaa siihen laittomiakin aineita.
Shisha seisoo täälläkin, eikä se ole huumeita nähnytkään. Tartuinkin tuossa aiemmin vain siihen, että sellaisesta kyllä voidaan polttaa esimerkiksi kannabista ihan samaan tyyliin kuin mistä tahansa muustakin vastaavasta välineestä, ja nuoret sitä varmasti tekevätkin.

edit:
Damien kirjoitti:Roiskiiko media nyt taas ihan arvalla?IS sanoo että tyttö oli 18 ja IL että 17.
Poliisin tämänpäiväisessä tiedotteessa taas sanotaan vain "vuonna 1993 syntynyt".
Onko sillä jotain väliä, oliko tyttö ehtinyt jo täyttää 18 vai ei? Jos syntymävuosi on tiedossa, mutta tarkka ikä ei, käyttävät lehdet usein sitä ikälukua, joka korkeintaan voi olla kyseessä. Eli tässä tapauksessa siis 18. Todennäköisempää tietysti on, että tyttö oli vielä 17.

Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1584
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Kyllä, poistunut on tuo muistoyhteisö, olisiko poitsu myös poistanut FB-profiilinsa ennen kuolemaansa kun ei mitään löytynyt. Oliko tämän veli Alik, Lempäälästä?
There are no crimes behind enemy lines

Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Koraanilla hakannut?? Okei?? Aika paljon on saanut hutkia että on henki lähtenyt, jos tuo nyt on totta.

Tosin mulla on hyllyssä hitonmoisen kokoinen perheraamattu, joka painaa kuin synti ja jolla saisi vähintään päänsäryn aikaiseksi jos löisi kovaa. Miksei se voisi olla mahdollista, että koraanilla on saatu ainakin kuhmu aikaan. Mutta eikö se ole raamattua pienempi?

Nyt kävi sitten uhrille näin. .. itse jätin aikanaan poikaystävän jonka seurauksena se veti mua turpaan. Mutta veikkaan että kyllä tästä jonkinlainen selkkaus saattaa seurata.
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

hellämustapääfinnilä
Martin Beck
Viestit: 833
Liittynyt: Su Helmi 14, 2010 8:52 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja hellämustapääfinnilä »

The Stig kirjoitti: Ja en muuten saa auki enää noita our-angel fb-sivuja, liekkö poistaneet yhteisön sieltä..
Poistunut on.

Googlen kautta laittamalla hauksi our angel muhis, löytyy pari facebook -linkkiä, niistä jos klikkaa kohtaa "välimuistissa", avautuu sivusta tallennettu versio.
Jos ymmärrät kaeken, oot varmasti käsittännä viärin.

WhoIam
Remington Steele
Viestit: 231
Liittynyt: Pe Elo 08, 2008 6:54 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja WhoIam »

The Stig kirjoitti:Enkä kyllä tiedä, miten voi itse tehdä vesipiipun kotona..
Vastaavan kapistuksen bongiksiko sitä nyt kutsutaan pystyy tekemään limsapullosta ja muovipukesta/kuulakärkikynän osista. Ei mikään vaikea juttu, opiskelukaverit niitä joskus väsäilee.
Eiliselle emme voi mitään, Huommisesta me ei tiedetä joten pitää elää päivää.

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1798
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Tämän jutun ympärillä vellova keskustelu paljastaa karulla tavalla islamilaisten suhtautumisen kantaväestöön ja sen, millaisen riskin suomalaiset ottavat ottaessaan tänne muslimeita asumaan.

Mielestäni ainoa sopiva tapa alkaa iskostamaan naisen kunnioitusta tuon uskonnon edustajiin on rinnastaa kunniaväkivalta viharikoksiin, jolloin siitä rapsahtaa tuomio kovimman mukaan.

Sitä, millaisia poliittisia päätöksiä on luvassa, kun muslimiporukka on lisääntynyt tarpeeksi saamaan edustajia kansanedustuslaitokseemme, en halua edes kuvitella.

Ja yleisesti naisille: kyllähän sitä puhutaan, että toisen jättäminen pitää hoitaa fiksusti eikä tekstarilla, mutta fakta nyt vain on se, että naamatusten eroilmoituksen antava nainen on erittäin suuressa vaarassa. :?

Voimia tytön omaisille.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.

Dothemath
Lauri Hanhivaara
Viestit: 134
Liittynyt: To Marras 12, 2009 4:43 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Dothemath »

Mielestäni olisi korrektia, että lehdistö kertoisi kyseessä olleen kunniamurhan. Nyt he, jotka eivät lue netin keskustelupalstoja, eivät voi käsittää, mikä oli tuollaisen järjettömän teon takana. Aamulehden nettikeskustelukin aiheesta on taidettu poistaa tänään.

Damien
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5231
Liittynyt: Ti Marras 11, 2008 1:26 pm
Paikkakunta: Karvatunturi aka käpykumpu
Viesti:

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Damien »

Dothemath kirjoitti:Mielestäni olisi korrektia, että lehdistö kertoisi kyseessä olleen kunniamurhan.
Tai sitten suhteellisen epäkorrektia kun poliisillakin on vasta epäilty.
Saisipa taas JSN sanomista.
"Aika kulkee, kellot laukkaa. Monta raukkaa, hauta haukkaa.
Ennen iltaa, siis kulje siltaa mut varo murhamiesten kiltaa.
Varo liittymästä heihin jotka usko eivät enää mihinkään."

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3226
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Miten muslimit suhtautuvat itsemurhaan? Mikäli tuo tekijän muistoryhmän poistaminen liittyykin siihen, että he ovat saaneet jotain vahvistusta siihen, että poika on tehnyt itsemurhan, kun siellä muistoryhmässä taisi Renita vai kuka se oli huudella kovin temperamenttisesti, että ei tiedetä mitä on tapahtunut. Jos vääräuskoisen tyttöystävän, joka on ehkä muslimin mielestä riettaasti käyttäytynyt (normaalisti länsimaisen käsityksen mukaan), tai ylittänyt oikeutensa (jättänyt hänet), on tytön tappaminen oikein, mutta onko itsemurhan kanssa asia samoin?
Paavo Arhinmäki on äijä!

Dexter Morgan
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Su Marras 01, 2009 5:09 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja Dexter Morgan »

loneliness kirjoitti:Miten muslimit suhtautuvat itsemurhaan?
Harva se päivä muslimeja kuolee marttyyreina tehtyään itsemurhaiskuja, joten luulisin sen olevan hyväksyttyä. Vai onkohan se hyväksyttyä ainoastaan jos samalla vie hengen mahdollisimman monelta vääräuskoiselta? Voi olla niinkin.

onnetar
Harjunpää
Viestit: 341
Liittynyt: Su Maalis 07, 2010 4:32 pm

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja onnetar »

Tietääkseni itsemurha muslimeillakaan,ei ole uskonnollisesti hyväksyttävää.Eikä järkevät muslimit pidä kunniamurhaakaan uskontoon liittyvänä asiana.
Mutta muslimeissa,kuten muissakin uskonnoissa,on fundamentalisteja.

Minusta olisi hyvä,että liberaalimmat muslimit massamme,ottaisivat virallista kantaa kohuun,nimenomaan tähän our angel muhi -yhteisöön.Nyt joutuvat kaikki muslimit luupin alle.Faneja oli kuitenkin parisataa ja se on,näin lyhyessä ajassa,paljon.Ehkäpä vanhemmat muslimit voisivat opetta nuoriaan,miten vieraassa maassa ja kultuurissa olisi syytä elää,jotta vältyttäisiin vihalta ja jopa rasismilta.Jos et pysty elämään maassa maan tavalla ja sopeutua kulttuuriin,pitää poistua maasta.

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3226
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Kaksi nuorta löydetty kuolleena tampereelta

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Dexter Morgan kirjoitti:
loneliness kirjoitti:Miten muslimit suhtautuvat itsemurhaan?
Harva se päivä muslimeja kuolee marttyyreina tehtyään itsemurhaiskuja, joten luulisin sen olevan hyväksyttyä. Vai onkohan se hyväksyttyä ainoastaan jos samalla vie hengen mahdollisimman monelta vääräuskoiselta? Voi olla niinkin.
Tässä ei ilmeisesti kuitenkaan nyt voi olla takana ihan samanlaista aatteellisuutta kuin jossain wtc -iskuissa tms? Tiettyjä yhtäläisyyksiä tässä lienee, mutta en nää tätä samankaltaisena tapahtumana kuin jotkut itsemurhaiskut. Tässähän oli "mission accomplished" kun tappoi tytön, joten miksi enää tappoi itsensä? Olisiko kuitenkin sen verran länsimaalainen ollut, että koki syyllisyyttä tapahtuneesta, vaikka jotenkin varmaan oikeuttikin tekonsa itselleen kun siihen pystyi?
Paavo Arhinmäki on äijä!

Vastaa Viestiin