18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Katniss
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Pe Huhti 12, 2013 7:19 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Katniss »

Maruna kirjoitti:
Gurney kirjoitti:Jotenkin alkaa kuulostamaan henkirikokselta. Tai sitten Ville niin kännissä, että lähtee metsätieltä harhailemaan metsään ja tippuu vesistöön. Jälkimmäisessö tapauksessa kukaan OIKEA kaveri ei voi jättää kaveriaan pimeään metsään harhailemaan.
Jospa kyseessä oli rangaistus, mikäli nimimerkin "Kotkatar" sanat pitävät paikkansa. Ehkä selvinpäin (tai lähes selvinpäin) ollut nuorukainen ajoi humalaisen kaverinsa, tämän huomaamatta syrjäseudulle, jätti kaverin autosta ja kehotti "rangaistukseksi" tyttöystävän vokottelusta kävelemään kotiin(?) Humalainen "rangaistu" ei sitten olekaan selvinnyt jalkaisin kotiin asti.
Minä en kyllä tuollaiseen "rangaistukseen" usko. Kyllä siinä, jos omaa muijaa on pantu, mätetään turpaan ihan estoitta. Munillekin varmaan potkitaan? En tiedä, kertokaa miehet, mutta ei kai kukaan äijä noin viilipyttynä vierestä tuollaista katsele ja sitten vaan vie kaverin muutaman kilsan päähän, että "kävele kotia kun kerta olet tuollainen mulkku" :lol:

Ennemmin olen tuon Gravediggerin intohimorikoksen kannalla tässä vaiheessa. Tai siis samastahan tuossa edellisessäkin oli kysymys, muttei edes romaaneissa asioita noin nätisti hoidella, tai elokuvissa :wink: Vähän sellaista vainuaisin, ettei Ville ole enää elävien joukossa, eikä kaveri syyttä ole kiinni.

Tirpiz
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 9:26 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Tirpiz »


JulleXT
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 91
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 8:58 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja JulleXT »

Ihan mielenkiintoinen näkökulma. Tosin tässä tapauksessa pidän todennäköisempänä kaverin osallisuutta katoamiseen kuin että olisi joutunut kansainvälisen ihmiskaupan uhriksi.

Helperi
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Marras 21, 2013 9:47 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Helperi »

Huhupuhetta kuullut että Tän Villen toinen vanhemmista asuu Kaarniemessä... Ja toinen otsolassa...

peteme
Sofia Karppi
Viestit: 405
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 7:10 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja peteme »

Luulisin että poliisit tutkii tele liikennettä minne ollaan soiteltu tuolloin tapahtuman aikoihin. Varmaan jotain selviää jos jotain muilutusta on tapahtunut.
Voihan olla että tapahtuma paikalla ollut toinenkin auto johon uhri on pakotettu. Kännykkä heitetty tässä vaiheessa jorpakkoon. Eihän näistä "venäläisistä" tiiä.

NeitiEtsivä
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä »

Helperi kirjoitti:Huhupuhetta kuullut että Tän Villen toinen vanhemmista asuu Kaarniemessä... Ja toinen otsolassa...
Jostain muistan lukeneeni ettei Ville asu lähelläkään Kaarniemeä, mutta jos nyt kuitenkin asuu vaikka siellä Otsolassa niin ei se kovin kaukana Kaarniemestä kyllä ole.

Gurney
Vic Mackey
Viestit: 1960
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Nyt on kulunut niin kauan aikaa, eikä Villeä ole löydetty, että en enää usko siihen että hänet olisi jätetty metsätielle. Metsätietä pitkin kävellen on helppo löytää pois. Jos on tie, niin miksi lähteä rämpimään pimeään metsään?

Suoli24 palstalla (keskustelu poistettu) kerrottiin tästä venäläisestä, jonka tyttöystävää Ville oli vikitellyt. Taitaapa olla niin, että Ville on tapettu (vahingossa tai tahallaan) juuri tämän venäläisen toimesta. Ja tappopaikka on jossain muualla kuin tuolla ilmoitetussa paikassa.

Kumma kyllä Kestin tapaus kiinnosti paljon enemmän kuin tämä. Miksi? Johtuuko siitä että kadonnut on poika
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Evil Lindros
Hetty Wainthropp
Viestit: 478
Liittynyt: Ke Heinä 17, 2013 1:45 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Evil Lindros »

Epäilen, että tämä kaveri on pidätetty, koska autosta on löytynyt verijälkiä tai jotain muita jälkiä, jotka on raskauttavia. Kaveri on selitellyt asioita riitelyllä, mutta onhan yhtä mahdollista, että syrjäseudulle on menty vain yhdessä tarkoituksessa: dumppaamaan jo tapettu kaveri.

//Tarkoitan siis sanoa, että tyypin on ollut pakko myöntää, että kaveri on ollut kyydissä ja koska kännykkä on paikannettu tuonne alueelle, on myöntänyt myös syrjäseudulle ajelun, mutta voi olla että sinne onkin dumpattu vain se kännykkä. Jos oikein kyyniseksi alkaisi, on voinut kaveri joutua pidätetyksi myös vain siksi, että on venäläinen. :roll:

Tirpiz
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 9:26 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Tirpiz »

Tämä tapaus on valottunut niin pikkuhiljaa, että sellainen räjähdyksenomainen tiedotus ei ole ollut, niin kuin esim. Karoliina Kestin tapauksessa. Ei tullut sellaista reaktiota, kun kaverit, ystävät ja vanhemmat ovat hiljaa. Itse ajatteliin tapauksesta, että kateissa nyt juuri teini-iän ylittänyt karkulainen taas, kaveri huolehtinut, eivätkä vanhemmatkaan niin hätääntyneitä ole olleet, vaikka varmasti ovat, mutta se ei ole välittynyt mediaan. Mietin vielä miten tuo myrskyinen sää olisi voinut vaikuttaa tapaukseen ja tulin siihen tulokseen, että entäs jos päälle kaatui puu, sattuuhan noita joskus. Mutta, eiköhän syyt löydy nyt muualta.

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2563
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Jotakin kaatuneen puun alle jäämistä tai jotain muuta myrskyn aiheuttamaa onnettomuutta minäkin aluksi ajattelin, mutta joku tässä ketjussa vastasi, ettei tuolla seudulla Eino-myrsky aiheuttanut tuhoja.
Tiedä häntä sitten.
Mutta oli miten oli, niin tuo kaveri pitäisi puhutella kunnolla. Onhan sekin totta, ettei tuon ikäisen pojan vanhemmat ihan heti huolestu, jos tämä on poissa vaikka yönkin. Olettivat hänen menevän töihin reisultaan. Mutta kun ei tullut töihinkään, niin silloin on huolestuttu.

Mistä tuo kaveri sitten oli saanut tietää, että kadonneella ja hänen tyttöystävällään on ollut sutinaa?
Onko joku ystävällinen sielu kertonut?

On se kummaa, etteivät ihmiset osaa maata jonkun kanssa, oli se sitten kaverin muija tai tyttökaverin heila, niin, ettei koko maailma tiedä. Mikä pakko se on kuuluttaa milloin kenenkin kanssa on kiksauttanut? Eikö ne ole henkilökohtaisia asioita?

Jos todella tuo kadonnut on vikitellyt tuon toisen heilaa, hän on tehnyt väärin. Mutta kaipa se morsmaikkukin on ollut suostuvainen peliin.

Ei olsi eka mustasukkaisuusmurha, eikä viimeinen.

Evil L:n teoria siitä, että kaveri oli kylmänä viety sinne, mihin kertoi jättäneensä, on hyvä. Mutta siellä voi olla vain luuri. Kadonnut voi todellakin olla meressä tai suossa.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

WalkingDisaster
Christopher Lorenzo
Viestit: 1680
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Missään ei ole virallista tietoa siitä, että kaveri olisi pidätetty. Ja lienee venäläistä syntyperää, nykyisin suomalainen?

i_i
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Ma Loka 22, 2012 6:22 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja i_i »

Olihan Kestin tapauksessa myös muita tekijöitä, jotka vaikuttivat ihmisten mielenkiintoon ja tapauksen saamaan mediahuomioon. Esimerkiksi se rivitalon pihasta kaatuneena ja yhä käynnissä löytynyt skootteri pisti varmasti monien mielikuvituksen laukkaamaan ja antoi ainesta erilaisiin spekulaatioihin. Tässä tapauksessa on paljon vähemmän mitään konkreettista; kaverin sana ja metsäalueelle paikannettu puhelin. Ja olihan Karoliina selvästi Villeä nuorempi, sekin toki teki jutusta kiinnostavamman monien silmissä.

Tiedottaakos poliisi yleensä tällaisissa tapauksissa, jos joku on kiinniotettuna? Tämän kaverin kiinniotosta taisi olla nyt vain huhupuheita, mutta onkohan odotettavissa, että poliisi piankin vahvistaisi tämän..?

Tirpiz
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 9:26 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Tirpiz »

Nyt siis odotellaan, että tuleeko tunnustusta vai ei. Suo taitaa olla sellainen paikka, ettei sieltä helposti enää löydä, mutta iso urakka on pojanknöölillä itsekseen sinne ruumis piilottaa. Tuskin tämän tapauksen jälkeen tällä neidillä on mielenkiintoa tähän ns. Epäiltyyn, elämä kai nyt opettanut rankimmalla keinolla.
Luulisi kyllä epäilyllä jotain kamppailujälkiäkin löytyvän kehosta, kai siinä jonkunlaista käsikähmää olisi ollut.

BlackFriday
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 7:52 pm
Paikkakunta: Kotham City

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja BlackFriday »

Eipä mitään uutta Kymen Sanomissakaan, tänään klo 10.20 julkaistussa uutisessa vain että etsintöjä jatketaan.
Hmm. Kuulostaa mielenterveysongelmaiselta kakkapyllyltä!
ny rillataan @ murobbs: "En puutu tuohon sherlockointiin mutta nyt tässä ketjussa alkaa olla oikeanlaista otetta. Vähän kuin murha.info mutta järkevillä ihmisillä."

hipsulainen
Axel Foley
Viestit: 2160
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 2:29 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja hipsulainen »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 22619.html

Mihin katosi 18-vuotias Ville? "Etsinnät jatkuvat tänään kello 16 asti"

Viime sunnuntaina kadonneen Ville Syrjäkarin etsinnät jatkuvat edelleen.
Kotkalainen 18-vuotias Ville Syrjäkari katosi lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä Kotkan Kaarniemessä.

Syrjäkaria on etsitty sunnuntaista lähtien poliisin, pelastuslaitoksen ja vapaaehtoisten voimin. Mukana etsinnöissä on ollut myös rajavartiolaitoksen helikopteri.

- Etsinnät ovat jatkuneet tuloksettomina, ja Syrjäkari on edelleen kadoksissa, rikoskomisario Juha Junkkari kertoo.

- Etsinnät jatkuvat tänään kello 16 asti. Sen jälkeen mietimme ja linjaamme, mitä teemme etsintöjen suhteen viikonloppuna.

Viimeiset havainnot Syrjäkarista ovat sunnuntaiaamuyöltä kahden jälkeen, jolloin hän on ollut kaverinsa kanssa Kaarniementiellä.

Poliisin mukaan Syrjäkari oli ollut kaverinsa kyydissä, mutta hän oli riidan päätteeksi poistunut autosta. Sen jälkeen hän ei enää tullut auton kyytiin eikä hänestä ole tämän jälkeen havaintoja.

Poliisi onnistui paikantamaan Syrjäkarin puhelimen katoamisalueelle hyvin pian katoamisen jälkeen. Puhelinta ei ole kuitenkaan edelleenkään löytynyt.

Syrjäkarilla oli päällä katoamishetkellä musta pusakkamallinen toppatakki, vaaleat/harmaat housut ja jalassa siniset kengät. Syrjäkari on noin 180 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset.

Poliisi kaipaa tietoja katoamiseen liittyen.
Tiedot voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 071-8735448 tai ilmoitusten vastaanottoon numeroihin 071-8735440, 071-8735442 tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Tea Manninen
Olet sietämätön tyyppi ja mielipiteesi ovat vääriä
Älä soita tänne enää koskaan - Ultra Bra

Vastaa Viestiin