18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Kaukosäädin
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ti Loka 08, 2013 6:30 pm

18v. Ville Syrjäkari surmattu, Kotka 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Kaukosäädin »

Nuorukaisten riita päättyi synkästi: 18-vuotias kadoksissa jo päiviä

Nuori mies on ollut jo kolme päivää kateissa Kotkassa.
Kymenlaakson poliisin mukaan 18-vuotias mies katosi Kotkassa sunnuntaina. Viimeinen havainto miehestä on, kun hän oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä riidellyt ystävänsä kanssa Kaarniemen seudulla.

- He olivat siellä autolla liikkeellä, kertoo rikoskomisario Juha Junkkari Kymenlaakson poliisista.

Junkkarin mukaan toinen osapuoli oli riidan päätteeksi lähtenyt autolla ajamaan alueelta pois, jättäen kadonneen taakseen.

- Tämä on nyt se alue, johon etsinnät on keskitetty, Junkkari kertoo.

Hän ei kerro tarkemmin sitä, että miksi nuorukaiset olivat kahdestaan varsin harvaan asutulla seudulla keskellä yötä. Junkkarin mukaan alueella on sekä ryteikköistä metsää, suota kuin teitäkin. Asutus on lähinnä kesämökkejä.

Omaiset tekivät miehestä katoamisilmoituksen sunnuntaina.

- Etsintää on suoritettu poliisivoimin, sekä mukana on ollut myös rajavartiolaitoksen helikopteri ja vapaaehtoinen pelastuspalvelu, Junkkari kertoo.

Poliisi on onnistunut paikantamaan kadonneen puhelimen, mutta puhelinta ei ole vielä löydetty. Paikannus osuu katoamisalueelle.

- Siinä puhutaan neliökilometreistä, Junkkari tarkentaa.

Sää on ollut kylmä ja myrskyisä


Hän on toiveikas kadonneen löytämiseen hengissä, vaikka sää on ollut alueella myöhäissyksyn kylmä ja sateinen. Katoamishetkellä sunnuntaina Kymenlaaksossakin riehui Eino-myrsky.

- Nämä ovat sellaisia seikkoja, joita nyt selvittelemme ja tutkimme, Junkkari toteaa.

Hänen mukaansa etsintöjä jatketaan vielä tiistaina.

Katoamisesta kertoi ensimmäisenä Kymen Sanomat.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 31432.html
Viimeksi muokannut Kaukosäädin, Ti Marras 19, 2013 1:31 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Kaukosäädin
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Ti Loka 08, 2013 6:30 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Kaukosäädin »

Onkohan tässä kyseessä ihan perinteinen katoaminen, vai onko kadonneen kaverilla muutakin osuutta asiaan kuin vain se, että on jättänyt kaverinsa riidan päätteeksi tien varteen...

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2033
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Toivottavasti minun lapsilla ei tule koskaan olemaan tuollaista "kaveria".

Koskahan tämä idiootti on paljastanut jättäneensä kaverin metsään? Vasta kun poliisi alkoi kadonnutta etsimään ? Paras rangaistus olisi julkista heitteellejättäjän nimi ja kuva ja levittää niitä pitkin nettiä. Mitään oikeaa rangaistusta kun tuskin tulee saamaan
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Helmie
Axel Foley
Viestit: 2063
Liittynyt: Ti Tammi 06, 2009 5:55 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Helmie »

UUTISET
KOTIMAA
Kotimaa 19.11.2013 klo 10:57

Kaveri jätti keskelle metsää – 18-vuotias nuori mies katosi
Nuori mies on kolmatta päivää kadoksissa Kotkassa. 18-vuotiaan miehen ystävä jätti hänet riidan päätteeksi yksin metsään Kaarniemen alueelle sunnuntaiyönä. Etsinnöissä ovat mukana poliisi, pelastuslaitos ja joukko vapaaehtoisia.

Kotkassa etsitään 18-vuotiasta nuorta miestä, joka katosi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Etsinnät on keskitetty Kaarniemen seudulle, jossa hänen tiedetään viimeksi liikkuneen. Poliisi on kuulustellut miehen ystävää, jonka kanssa mies oli ollut autolla liikenteessä.

– Nuorille oli tullut riitaa, jonka päätteeksi ystävä oli jättänyt kadonneen yksin Kaarniemen alueelle, kertoo rikoskomisario Juha Junkkari Kymenlaakson poliisilaitokselta.

Kaarniemi on Kotkan rannikon itäisin kylä, joka sijaitsee Kaarniemenlahden rannalla. Alue on harvaan asuttu. Siellä on lähinnä kesämökkejä.

– Ihmisten ilmoille sieltä on matkaa muutama kilometri, Junkkari sanoo.

Omaiset tekivät miehestä katoamisilmoituksen sunnuntaina, kun häntä ei kuulunut kotiin eikä työpaikalleen kotkalaiseen hampurilaisravintolaan. Miestä etsivät poliisi, pelastuslaitos ja vapaaehtoisista koostuva pelastajaryhmä. Etsinnöissä on paikannettu nuoren miehen puhelin, mutta sitä ei ole löydetty.

Etsintöjä on tehty toistaiseksi maastosta sekä alueen soista ja puroista. Poliisin mukaan niitä laajennetaan tarvittaessa merelle.

Poliisi toivoo, että mies löytyisi hengissä.

– Ihminen kyllä selviää näissä olosuhteissa useamman päivän.

Satu Krautsuk
Satu Krautsuk
Yle Kymenlaakso
Lähde: YLE
http://yle.fi/uutiset/kaveri_jatti_kesk ... si/6941618

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Jotenkin äkkiseltään outo tarina: mennään autolla syrjäiselle seudulle, riidellään eikä riitelykaveria sen jälkeen näy kotona.

Eli Kaukosäätimen esittämä arvelu tuli minunkin mieleeni...
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Samuli
Agentti Scully
Viestit: 650
Liittynyt: To Marras 22, 2012 11:43 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Samuli »

Niin tuli minunkin mieleeni. Miksi sinne syrjäkylille on edes lähdetty? Riitelemäänkö? Voisi kai niitä välejä selvitellä muuallakin kuin keskellä metsää? Ellei sinne ole jo alunperin menty sillä tarkoituksella, että vain toinen tulee takaisin...?

Petteri
Jack Bauer
Viestit: 929
Liittynyt: Pe Loka 26, 2007 4:01 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Petteri »

Kotkassa kadonnut 18-vuotias nuorukainen

Kymenlaakson poliisi etsii 18-vuotiasta kotkalaista Ville Syrjäkaria. Omaiset ilmoittivat katoamisesta hätäkeskukseen sunnuntaina 17.11.2013 18.37. Viimeiset havainnot Syrjäkarista on 17.11.2013 yöllä noin kello 2.15 aikoihin, jolloin hän oli ollut kaverinsa kanssa Kaarniementiellä. Syrjäkari oli ollut kaverinsa kyydissä ja hän oli poistunut autosta riidan päätteeksi, eikä hän ollut enää tullut auton kyytiin. Tämän jälkeen Syrjäkarista ei ole havaintoja.

Syrjäkaria etsittiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä helikopterin avulla. Poliisi jatkoi etsintöjä maanantaina ja tiistaina yhdessä pelastuspalvelun kanssa. Apuna etsinnöissä oli maanantaina rajavartiolaitoksen helikopteri.

Etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. Etsinnät Kaarniemen alueella toistaiseksi keskeytetään.

Syrjäkarilla oli päällä katoamishetkellä musta pusakkamallinen toppatakki, vaaleat/harmaat housut ja jalassa siniset kengät. Syrjäkari on noin 180 cm pitkä normaalivartaloinen. Hänellä on lyhyet ruskeat hiukset.

Poliisi kaipaa tietoja katoamiseen liittyen. Tietoja voi soittaa poliisin vihjenumeroon 071-8735448 tai ilmoitusten vastaanottoon numeroihin 071-8735440, 071-8735442 tai sähköpostiosoitteeseen [email protected]

http://www.poliisi.fi/poliisi/kymenlaak ... 28004D58C4

Kuva

disposal
Jane Marple
Viestit: 1012
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja disposal »

Suomalaista järjenjuoksua parhaimmillaan, onko autonkuljettaja jokin lapsenlikka minkä pitäisi vahtia kavereitaan olivat ne missä mielentilassa tahansa? Tuossa jo uutisoitiin että kadonnut ei ole autosta poistuttuaan halunnut tulla takaisin kyytiin, eli tämän on tottakai oltava kuskin vika. Viime talvena eräs taksikuski omalta kylältä ei halunnut jättää humalassa riehunutta naista syrjäiselle tielle vaan vei takaisin taksitolpalle, aamulla sitten odottikin rikosilmoitus vapaudenriistosta. Muistuu mieleen tapaus missä humalassa taksista lähtenyt teinityttö "putosi" sillalta, omaiset kävi televisiossa asti syyttämässä taksikuskia tapahtuneesta.

i_i
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Ma Loka 22, 2012 6:22 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja i_i »

Olisivatkohan voineet olla jollain mökillä saunomassa tai muuten iltaa viettämässä..? Ei oikein tule äkkiä mieleen muuta järkevää syytä ajella tuollaisella seudulla yöaikaan. Kamala tilanne tuo on kaverillekin, jos todella asiat ovat menneet noin kun nyt on esitetty. :( Onhan siinä toki eroa, onko kaveri esim. kieltäytynyt ottamasta kyytiin ja sillä tavoin vastoin kadonneen tahtoa jättänyt tämän metsään, vai onko tapahtunut jotain sen tapaista, että kadonnut on itse riidan päätteeksi suutuspäissään poistunut autosta ja ryhtynyt jalkamieheksi. Hänellähän on ilmeisesti ollut kännykkä mukanaan, joten kaveri on ihan hyvin voinut ajatella, että saa sillä kyllä hälytettyä jonkun noutamaan. Ja jos nyt kartasta oikein paikallistin tuon katoamisalueen, niin ei tuo nyt ihan mitään erämaata ole, vaan kyllä sieltä terveen 18-vuotiaan ja suurinpiirtein säänmukaisesti pukeutuneen miehen pitäisi ihan jalkaisinkin jaksaa tallustaa ihmisten ilmoille. Eli näillä tämän hetkisillä tiedoilla en kyllä lähtisi kaveria liikoja syyllistämään. :|

poepporoo
Jane Marple
Viestit: 1051
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Jos ei ole kyseessä mikään mökkilomailu, niin syrjäisempään paikkaan voidaan ajaa esim. ,että voidaan puhua rauhassa. Olisiko "jätetty" kaveri ollut maistissa ja toinen tämän kuskina? Jos taas alkolla ei ole osuutta asiaan, luulisi tosiaan, että selviäisi omin avuin takaisin ihmisten ilmoille..?
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Eiköhän kyse ole ollut ennemmin romanssista kuin ystävyydestä. Sen lajin ystävyydet tuppaavat tuossa iässä loppumaan kyyneleisiin ovien paiskomisiin.

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2563
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Nyt on sellainen tunne, ettei hyvin pääty. Vaikka tietysti toivon, että päättyisi. Puhelin on paikallistettu, mutta onhan voinut käydä niin, että puhelin on pudonnut, joten ei voi soittaa.
Jos siellä kerran on kesämökkejä, niin ehkä on saanut suojaa jostain sellaisesta. Tuskin kovin pahaa rangaistusta saa, jos hätätilassa sellaiseen murtautuukin.
Mutta mitähän nuo pojat tekivät siellä yleensäkään?
Tulee mieleen, että olisivatko olleet aikeissa mennä tekemään tyhjiin kesämökkeihin inventaariota, siis varkaisiin. Onkin tullut riita jostain ja toinen jäänyt sinne.
Tai sitten murto on ollut jommankumman idea, ja toinen suuttunut. Tiet eronneet.

Toivotaan, että löytyisi kunnossa.

Ellei sitten ole tapahtunut henkirikosta.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

poepporoo
Jane Marple
Viestit: 1051
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Täysi Purenta kirjoitti:Eiköhän kyse ole ollut ennemmin romanssista kuin ystävyydestä. Sen lajin ystävyydet tuppaavat tuossa iässä loppumaan kyyneleisiin ovien paiskomisiin.
Sekin voi olla mahdollista..tunteet kouhahtavat oikein kunnolla..

Ja tuohon murtoasiaan. Kulkisivatko tuon ikäiset autolla varkaisilla? Olisiko enemmän "ammattimaisempien" tekosia? Tietysti mahdollista sekin.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1297
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Henkkoht en usko murtokeikoilla olleen vaikka mistä näistäkään tietysti tietää. Toivottavasti kyseessä ei tosiaan ole mikään raakalaismainen teko tältä kaverilta ja tämä nuorukainen löytyisi hengissä sieltä metsiköstä. Hyvällä onnella kaveri on tajunnut murtautua johonkin alueen mökeistä, tosin tuolloin olettaisi tämän jo löytyneenkin.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."

i_i
Nikke Knakkertton
Viestit: 196
Liittynyt: Ma Loka 22, 2012 6:22 pm

Re: 18-vuotias mies katosi Kotkassa 17.11.2013

Viesti Kirjoittaja i_i »

Tuo alue näyttää kartan perusteella muuten olevan sellainen, ettei sinne oikein helposti jää useammaksi päiväksi harhailemaan, vaikka olisikin lähtenyt oikaisemaan metsän läpi ja eksynyt. Sen verran nopeasti kuitenkin tulee joka suunnasta joko rantaa tai tietä vastaan. Toivottavasti nyt olisi vaikka suutuksissaan päättänyt jäädä pariksi päiväksi johonkin mökkiin mököttämään, vaikka aika huonoltahan tämä taitaa vaikuttaa. :(

Vastaa Viestiin