Kotka: Ville Perheenmies karkasi poliisivankilasta - surmasi pakomatkalla - sai elinkautisen

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Rappa
Neuvoja-Jack
Viestit: 543
Liittynyt: La Elo 20, 2011 2:48 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Rappa »

Minun mielestä tuomion "vähennykset" vois tehdä tuomion aikana, riippuen miten sitä suorittaa. Ja väkivaltarikoksissa ei mun mielestä pitäis olla edes mitään kummempia vähennyksi, ainakaan näillä nykyisillä tuomioilla. Pienemmissä rikoksissa vois olla eri käytäntö, mut eihän tässä ole mitään järkeä jos tappaja kävelee 2-3 vuoden päästä vapaalla.

BlackFriday
Poliisikoira Rex
Viestit: 281
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 7:52 pm
Paikkakunta: Kotham City

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja BlackFriday »

Kymen Sanomat 29.10.14 kirjoitti: Näin Rastamo syyttäjän mukaan murhattiin

Käräjäoikeudessa luettiin murhasyytteet kahdelle kotkalaismiehelle. Kolmatta syytetään avunannosta.

Kotkan oikeustalolla luettiin syytteet kolmelle miehelle heinäkuisesta muusikon surmasta. Kahta miestä syytetään vuonna 1956 syntyneen Raimo Rastamon murhasta, kolmatta avunannosta. Tämä on syyttäjän kuvaus päivän tapahtumista.

Syyttäjän mukaan tapahtumasarja alkoi, kun vuonna 1981 syntynyt mies saapui sunnuntaiaamuna 20. heinäkuuta vuonna 1964 syntyneen miehen asunnolle ja ideoi käynnin naapurissa asuneen Rastamon asunnolla vaatimassa rahaa.

Uhrin pahoinpitely alkoi aamupäivällä. Uhria lyötiin kasvoihin kiväärinperällä. Ruumiinavauksessa kasvoista löytyi murtumia.

Uhrilta otettiin käteistä rahaa ja pankkitililtä haettiin 140 euroa Rastamon kortilla. Uhri tarjoutui myymään amfetamiinia miesten puolesta, mutta tarjousta ei otettu vastaan.

Rastamo siirrettiin vuonna 1964 syntyneen miehen asuntoon. Alkuiltapäivästä toinen murhasta syytetty, vuonna 1974 syntynyt mies kutsuttiin paikalle. Hän saapui naisystävänsä kanssa taksilla.

Vuonna 1981 syntynyt mies alkoi valmistaa .22 kaliiperiseen kivääriin äänenvaimenninta metalliputkesta, viltinriekaleista ja klemmareista. Työssä meni syyttäjän mukaan useita tunteja.

Vuonna 1974 syntynyt mies alkoi valmistella surmapaikkaa eli WC:tä peittämällä ilmastointiluukun ja lattiakaivon teipillä.

Toinen naisista lähetettiin viiden jälkeen ostamaan lähikaupasta muun muassa kumihanskoja, jätesäkkejä, tolua, rättejä ja talouspaperia.

Vuonna 1981 syntyneellä miehellä oli syyttäjän mukaan vaikeuksia saada lukko kiinni pienoiskivääriin. Vuonna 1974 syntynyt mies laittoi sen paikalleen.

Musiikkia laitettiin kovemmalle. Uhria ammuttiin kaksi kertaa päähän. Syyttäjän mukaan molemmat laukaukset olisivat olleet tappavia. Syyttäjä arvioi surman tapahtuneen iltakahdeksalta.

Syyttäjän mukaan vuonna 1981 ja 1974 syntyneet miehet ampuivat kumpikin yhden laukauksen. Vuonna 1964 syntynyt piti parvekkeella vahtia.

Uhrin ruumis oli asunnossa useamman päivän ennen kuin se siirrettiin vuokrapakettiautolla metsään Tavastilan suunnalle. Vanerilaatikosta löytynyttä ruumista oli yritetty paloitella sahalla.

Motiivi surmalle oli syyttäjän mukaan vuonna 1981 syntyneen miehen kosto kaikille vasikoille, vaikka uhri ei tiettävästi ollut kannellut hänestä viranomaisille.

Oikeudessa vuonna 1981 syntynyt mies kiisti olleensa missään tekemisissä henkirikoksen kanssa. Hän oli ollut paikalla, mutta omien sanojensa mukaan ei nähnyt mitään henkirikosta.

Vuonna 1974 syntynyt mies kiisti murhan ja avunannon, mutta myönsi syyttäjän kuvauksen oikeaksi. Vuonna 1964 syntynyt mies kiisti avunannon ja esitti toimineensa tilanteessa aseistettujen miesten pakottamana.

Oikeudenkäynti jatkuu torstaina 30. lokakuuta.
Hmm. Kuulostaa mielenterveysongelmaiselta kakkapyllyltä!
ny rillataan @ murobbs: "En puutu tuohon sherlockointiin mutta nyt tässä ketjussa alkaa olla oikeanlaista otetta. Vähän kuin murha.info mutta järkevillä ihmisillä."

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7295
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Onpas mulkqvistin näköinen jamppa tämä Ville Perheenmies. Toivottavasti vahtaavat nyt hieman paremmin, ettei enää pääse pakoon pahojaan tekemään! :|

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13495
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Poliisit eivät olleet tehtäviensä tasalla ja Perheenmies pääsi livistämään poliisivankilasta. Kyllä sitä mopopoikia jahdataan ja kiinni saadaan, mutta kun pitäisi saada pysytettyä paatunut rikollinen telkien takana, niin eipäs vaan onnistu.

Jos ja kun olisivat hoitaneet työnsä huolella, niin pakonsa ei olisi onnistunut ja Rastamo eläisi edelleen.

EK vai ma? Veikkaan edellistä Perheenmiehelle ja ma-tuomioita kahdelle muulle. 64-syntyneelle avunannosta yms pari kolme vuotta ja 74 syntyneelle 12 vuotta taposta. Ek ei taida mennä läpi, homma on Perheenmiehen suunnittelua. Tosin - olihan tämä 4-kymppisiä viettänyt mukana valmisteluissa.
- Tjaa... Hoviin menee joka tapauksessa.

Naiset saavat sukupuolialennuksen ja koska heidän katsotaan toimineen "pakotettuina", niin saavat sormenheristelyä - vaikka tasan tarkkaan tiesivät missä olivat mukana ja heillä on ollut mahdollisuus perääntyä tahi kertoa asiasta ulkopuolisille. Näin se sukupuolten tasa-arvo toteutuu...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Kyllä tosta käräjät voi pari elinkautista räpsästä, ja yhden pikkuisen ehdonalaisen.
Jos tämä menee itäisen hovin käsittelyyn, niin saattaapi kaikki mennä vuosilla, eikä yhtään elinkautista. Siellä ymmäretään asioita vähän paremmin.
Täällä tänään, missä huomenna?

Doctor Lecter
James Bond (Timothy Dalton)
Viestit: 13495
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Surmapäivän kulusta lisävaloa oikeudessa

Koko tämän päivän jatkunut kotkalaisen muusikon murhaoikeudenkäynti toi todistajalausunnoissa esille yksityiskohtia surmapäivän kulusta.

Pääjuonne oli se, että alkupäivästä uhri oli käräjille istuneiden syytettyjen seurassa vapaaehtoisesti, vaikkakin hän joutui väkivallan ja rahan anastamisen kohteeksi. Pian tilanne kuitenkin kärjistyi sellaiseksi, että uhri ei enää päässyt lähtemään paikalta, vaikka hän sanoi lähtevänsä hankkimaan häneltä vaadittua lisärahaa.

Koko ajan tilanteessa mukana olleen naistodistajan mukaan myös avun hälyttäminen oli mahdotonta. Kolmen epäillyn johtajahahmo oli kiihtynyt ja nainen pelkäsi soittaa apua, että hänen oma kihlattunsa olisi joutunut väkivallan kohteeksi.

Kokonaisuuden tuomioita ei torstaina tullut käräjäoikeuden virka-ajan loppumiseen mennessä.

Kymen Sanomat
30.10.2014 16:42

...tuomiot annostellaan parin viikon kuluttua:

Muusikon murhasta tuomio marraskuussa

Kymenlaakson käräjäoikeus antaa torstaina 13. marraskuuta kansliapäätöksen tällä viikolla käydystä murhaoikeudenkäynnistä.

Kotkalaisen muusikon murhasta syytettynä on kolme miestä, joista kahta epäillään murhateosta, kolmatta siihen avustamisesta. Oikeus kuuli kahden päivän aikana vastaajien lisäksi useita todistajia. Surmatyö tapahtui Kotkassa 20. heinäkuuta.

Kymen Sanomat
31.10.2014 10:14

Perheenmies saanee ek:n, mutta jos pääsee taas "vahingossa" karkaamaan, niin suorittaminen lykkääntyy.

"Kolmen epäillyn johtajahahmo oli kiihtynyt ja nainen pelkäsi soittaa apua, että hänen oma kihlattunsa olisi joutunut väkivallan kohteeksi".

Kiihtyneessä tilassa ollut on siis Perheenmies. Ehkä tämä mukana ollut naikkonen osaa vastedes valita paremmin millaisen miekkosen kanssa ryhtyy seukkaamaan, ettei tarvihe oikeudessa selitellä pelkotilojaan.

Jos Rastamo ei ollut vasikoinut Perheenmiestä tai ylipäätään ketään, niin mikä sitten sai Perheenmiehen kiihtyneeseen tilaan? Syrjäytymisen aikaansaama tunne eriarvoisuudesta, vanhentunut pelikonsoli (sitähän SDP tarjosi syyksi mamujengien väkivallan tekoihin), vaiko ihan vaan silkka vitutus.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Masha Skorobogatov
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 5:19 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Masha Skorobogatov »

Kymen Sanomissa oli juttu tapahtumien kulusta mukana olleen naisen kertomana. Tuntuu, että monia aukkoja tarinassa, mutta palaan siihen seuraavassa viestissä.

Kymen Sanomat 31.10.2014

Kymenlaakson käräjäoikeus jatkoi torstaina muusikko Raimo Rastamon murhasyytteen käsittelyä kuulemalla todistajia.

Oikeus kuuli muun muassa paikalla ollutta naista, joka oli epäillyn mieskolmikon kanssa 19. heinäkuuta alkaen viikon viikon. Muusikko surmattiin 20. heinäkuuta ja miehet piilottivat kuolleen seuraavalla viikolla.

Tapahtumat käynnistyivät siten, että kolmikon käskyttäjä tai johtaja ilmestyi naistodistajan kihlatun asunnolle keskellä yötä. Nainen kertoi, että johtajahahmolla oli mukanaan ase ja tämä nukahti asunnon sohvalle ase kädessä.

Kun mies heräsi seuraavana aamuna, koko ryhmä lähti muusikon asunnolle. Ryhmään liittyi myös kolmas käräjillä syytettynä ollut mies. Muusikko avasi ryhmälle oven, ja sisään tultuaan johtajahahmo löi muusikkoa kaksi kertaa aseenperällä aiheuttaen uhrille kovaa kipua.

Ensin käskyttäjä vei muusikolta rahaa 50 euroa. Sen jälkeen hän määräsi uhrin antamaan naiselle pankkikorttinsa ja tunnukset.

— Sain ohjeen nostaa tililta 140 euroa rahaa ja minun piti pukeutua lippalakkiin sekä aurinkolaseihin, ettei minua tunnistettaisi valvontakameran kuvissa.

Nainen teki, mitä vaadittiin ja toimitti yksityishuoneistoon Hovinsaarelle lähikaupasta juomaa ja ruokaa. Koko ryhmä, mukanaan muusikko, siirtyi takaisin naisen kihlatun asunnolle. Päivän ollessa vielä leppoisa tuttavukset juttelivat, söivät pitsaa ja polttivat todistajan mukaan tupakkaa.

Nainen kävi lähikaupassa useita kertoja päivän aikana. Paikalle tuli myös toinen nainen.

TIlanne alkoi kärjistyä iltapäivällä. Mieskolmikon johtaja vaati muusikolta heti 200 euroa. Uhria ei kuitenkaan laskettu asunnosta ulos, vaikka hän lupasi lähteä kysymään vaadittua rahaa.

Lisäksi miesryhmän päähenkilö alkoi valmistaa äänenvaimenninta metalliputkesta ja viltin pätkistä. Hän vaati muusikkoa kirjoittamaan lappusen avovaimolleen. Vaatimustaan tehostaakseen käskyttäjä löi uhria.

— Lapussa oli teksti "Älä ole huolissasi, olen hoitamassa asioita". Käskyttäjä näytti sitä minulle ja kysyi, onko lappu hyvä, todistaja sanoi.

Hän alleviivasi, ettei tiennyt, mihin tapahtumat johtavat.

Todistajan mukaan ryhmän johtajaa avusti eritoten yksi miehistä. Käskyttäjä ja tämä mies etsivät yhdessä muun muassa vaimentimen rakentamiseen tarvittavia tavaroita. Kylpyhuoneessa oli myös liikehdintää.

Illalla ennen viimeistä kauppamatkaansa nainen huomasi, että kylpyhuoneen lattiakaivo ja seinän tuuletusluukku oli teipattu umpeen.

Myöhään illalla miesryhmän johtaja komensi naiset olohuoneeseen. Miehet poistuivat eteiseen. Käskyttäjä oli kertonut testaavansa äänenvaimenninta kylpyhuonessa. Hän kehotti naisia laittamaan tietokoneelta kuuluvaa musiikkia kovemmalle.

Hetken päästä nainen kuuli parin minuutin välein kaksi laukausta. Hän ei mennyt katsomaan, mitä oli tapahtunut. Lopulta kaikki miehet ja naiset poistuivat asunnosta. Nainen oli siinä käsityksessä, että muusikko olisi poistunut asunnosta omaan kotiinsa jo aiemmin.

Ryhmä päätyi uuteen yksityisasuntoon, jossa he viettivät seuraavan viikon poliisin pidätykseen saakka. Naiselle kerrottiin, että muusikko on kuollut. Yksi miehistä näytti lisäksi todistajalle, mihin kohtaan päätä hän ja toinen mies olivat uhria ampuneet.

Nainen kertoi olleensa viikonloppua seuranneen viikon huumeista päihtynyt. Hän kuitenkin selkeästi muisti, kuinka miehet eri ryhmissä kävivät useina päivinä yrittämässä ruumiin siirtämistä. Lopulta keskiviikkona nainen vuokrasi pakettiauton, meni ryhmän kanssa surma-asunolle ja näki ruumiin sekä sen siirtämisen pois.

Hänen tehtäväkseen jäi asunnon perusteellinen siivoaminen.

— Sain käskyttäjältä ohjeet, että sinne ei saa jäädä sormenjälkiä.

Naistodistaja oli surmatun ystävä. Miesryhmän johtajan käskyttämänä nosti ystävänsä rahat pankkiautomaatilta. Sai palkkioksi teoistaan amfetamiinia. Vaikka tilanne muuttui uhkaavaksi, ei hälyttänyt paikalle apua, koska ryhmässä oli myös hänen kihlattunsa. Nainen pelkäsi tämän hengen puolesta. Näki ruumiin poiskuljetuksen ja joutui siivoamaan surma-asunnon.

overdose
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja overdose »

BlackFriday kirjoitti:Uhrin pahoinpitely alkoi aamupäivällä. Uhria lyötiin kasvoihin kiväärinperällä. Ruumiinavauksessa kasvoista löytyi murtumia.
Masha Skorobogatov kirjoitti:päivän ollessa vielä leppoisa tuttavukset juttelivat, söivät pitsaa ja polttivat todistajan mukaan tupakkaa.
Kenenköhän mielestä tunnelma on ollut "leppoisa". Tuskin Rastamon, jos kaverilta on aiemmin murrettu kiväärinperällä naamasta luita. Narkkien mielestä fiilis on tosin varmaan ollutkin ihan kiva. Rastamo kun on mukavana miehenä vielä "tarjonnut" ruuat ja juomatkin. Noissa piireissä se pieni turpaanveto jollekkin taitaa kyllä useasti kuuluakin päivän ohjelmaan. Sama kun alkkiksilla, kuka on vetänyt kenenkin kamat/liian pitkät siivut pullosta tai kuka on velkaa kenellekkin sen 20€, sitä turpaan mutta kohta ollaankin taas kavereita. Jos ei olla otettu kättä pidempää keskusteluun mukaan. Silloin alkaa ruumiin "hävittäminen"
On kyllä melkoinen ihme jos tästä ei EK pauku Perheenmiehelle. Sen verran on suunnitelmallisuutta pelissä. On tosiaan CSI:tä katteltu niin että on oikein tehty tappohuone ja valmistettu äänenvaimennin. Ruumiin hävittämisessä onkin sitten loppunut kapasiteetti porukalta.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes

Masha Skorobogatov
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 5:19 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Masha Skorobogatov »

overdose kirjoitti: Kenenköhän mielestä tunnelma on ollut "leppoisa".
Tätä ihmettelen juuri tuossa tarinassa. Ensin perällä naamaan heti oven avaamisen jälkeen ja sitten leppoisaa. Tarinassa ontuu myös tuo itsestä lähinnä täysin ulkopuolisena henkilönä kertominen. Käydään monta kertaa kaupasta hakemassa teippiä, jätesäkkiä, tolua yms. eikä missään vaiheessa tule mieleen mihin tämä kaikki johtaa. Ei tainnut tulla mieleen kaupan kassallakaan?

Olen lukenut kaikki tapauksesta kirjoitetun ja miettinyt asioiden kulkua, enkä saa edelleenkään vastausta yhteen kysymykseen. Miksi Rastamo piti teloittaa? Miksi kuusissakymmenissä oleva taiteilijapersoona pitää murhata noin julmalla ja pitkäkestoista toteutusta vaativalla tavalla?

Jokainen tietää Perheenmiehen historian ja viimeisimmän 5 vuoden tuomioon johtaneet jalkaan ampumiset ja verisenä metsäteille jätöt. Aluksi mieleen tulikin, että tässä on kyseessä liian pitkälle mennyt muilutus. Mutta että tehdään vaimenninta useita tunteja, valmistellaan porukalla teloituspaikka ja ammutaan lähietäisyydeltä päähän kahden henkilön voimin vuorotellen.

Mikä saa aikaan, että ihmisestä tulee Perheenmiehen kaltainen, jota ei voi enää ihmiseksi kutsua. Tyypin aivoista ei varmasti löydy yhtään empatian tunteen syntymiseen vaikuttavia alueita. Onko ikinä löytynyt? Perheenmiesten koko suku on kyseenalaista porukkaa, onko kukaan perehtynyt? Sielä löytyy viime vuosilta melkoinen kokoelma rikosta rikoksen perään. Mikä saa pienen lapsen isän ja onnellisena FB:n kuvissa lapsen äidin kanssa poseeraavan Laakkosen ampumaan verilammikossa makaavaa ihmistä päähän vielä kerran, kuin eläimet lopetetaan? En ymmärrä, en jumalauta. Enkä hyväksy, että näille ihmisille annetaan vielä mahdollisuus uuden elämän aloittamiseen tuomion jälkeen.

Koko kolmikolle pitäsi antaa elinkautiset ja naisille vähintään 8 vuotta avunannosta. Perheenmies ottaa EK:n ja hyvä niin, koska tuolla historialla mennään vaarallisuusarvioinnin yläpäähän ja 12 vuodessa ei tule pois pääsemään. Laakkonen, jolta löytyy apteekkiryöstöjä ja linnatuomiota, saa viimeistään hovissa pudotusta. Ja Mellinille ei edes EK:ta vaadittu. Epäilen, että naisille on tarjottu kaikista syytteistä luopumista jos kertovat asioiden tarkan kulun.

Kaupungilla huhutaan, että toinen naisista hakee nettipalstalla itselleen asuntoa Helsingistä. Onko tämä teippien ja jätesäkkien ostaja? Kuka haluaa naapuriinsa ihmisen, joka ostaa käskystä jätesäkin, johon mahdollisesti itse päädyt?

kakkosurpo
Sherlock Holmes
Viestit: 7179
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Perheenmiehelle tupsahti elinkautinen murhasta, yhdelle jotakin 9 vuotta taposta, ja yksi oli ihan viaton.
Täällä tänään, missä huomenna?

billy-kid
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Loka 26, 2011 10:03 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja billy-kid »

Muistan tuon Laakkosen nuoruudesta taidettiin olla about 15-16 vuotiaita jossakin välissä tais tupsahtaa tuomio posti rystöstä. Pari vuotta sitten näin Laakkosen uimahallissa sen verta hyvässä kunnossa, ajattelin itsekseni että juuri päässyt tuomioltaan siviiliin. Noin 4-6kk myöhemmin mies
sattui samaan kauppaan, piri maistunnut oikein huolella.

NeitiEtsivä
Poliisikoira Rex
Viestit: 275
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä »

Justiinsa huomasin et tämä Laakkonen FB:ssä laittanut jonkun videon missä lukee, että omistettu lapsille joiden vanhempi on vankilassa ja kommentoinut, että toivottavasti ei enää ikinä. Ja sitten tämä Raimo on kadonnut 3 päivää sen jälkeen.

Masha Skorobogatov
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 5:19 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Masha Skorobogatov »

Onpa hiljaista. Kaupungissa tuntuu vallitsevan pelon ilmapiiri. Kuka Perheenmiesten klaanista iskee seuraavaksi? Tuttavaa uhkailtiin V. Perseenmiehellä jo yli 5 vuotta sitten. Ehkä oli uhkaus paikallaan tapahtumat huomioiden. Vai töppäskö joku käräjäoikeudessa, että kaikki klassiset henkirikokseen johtavat rikoshistoriat painettiin villasella ja mulqvist koko ajan ehdonalaisessa.

Mutta siis Palmqren taitaa olla tämä sama vanha vapiseva kääkkä, joka on aiemminkin päästänyt murhaajat tuomioitta tai vetänyt tappona läpi. Viimeisimpänä Syrjäkarin tapaus. Kuka tutkii käräjätuomareiden tekemiä päätöksiä? Ei ilmeisesti kukaan. Timo Palmqrenin toiminta on täyttä rikollisuutta.

Itse tapauksesesta. Jokainen on varmasti onnellinen, että Perheenmiehelle EK. Eikä tule pääsemään 12 vuodessa pois. Tästä pitävät huolen jo tyypin telomat toiset tyypit, jotka ovat sittemmin syyllistyneet rikokseen ja istuvat kohta samassa linnassa. Kaupungilla huhutaan, että Perheenmiehen jalkaan ampuma ja metsätielle jätetty on yksi taannoisista kultaryöstön tehneistä. Ei nämä luupäät tunnu oppivan mistään.

Laakkoselle olisi pitänyt tulla EK myös. Vakaa harkinta ja valmistelu, ennenkaikkea lopetuslaukaus. Ilmeisesti kun aiempaa rikoshistoriaa niin istuu sen 6 vuotta? Kolmannelle kaverille olisi pitänyt tulla sama tuomio, kuin Laakkoselle nyt. Selvisi ilman. SItten tämä naisten rooli. 10 kertaa kaupassa, jätesäkit, hanskat, teipit. Ei mitään havaintoa mitä tulee tapahtumaan. Illan aikana käyty muualla ja tultu vapaaehtoisesti takaisin asuntoon, jossa myöhemmin murhattua uhria on pidetty vankina.

Kaupungilla on naisten nimet hyvin tiedossa ja mietin pitkään nimien julkaisemista. Lähinnä teon törkeys huomioiden. Mutta pääasia se, että molemmat naisista tulevat syyllistymään jatkossa vakaviin rikoksiin, enkä ihmettelisi näkeväni heitä jatkossa henkirikoksen päätehtailijoina. Heidän elämä tulee olemaan kaupungissa kuitenkin jatkosessa sen verran vaikeaa, kun kaikki teot tietävät. Ja ilman heidän lähes rehellistä illan kulun kertomaa, tuomiot eivät olisi olleet tätä luokkaa. Tästä syystä nimiä en julkaise. Nehän tosin varmaan oikeudesta kysymällä saa?

Motiivi vaikuttaa yhtä sairaalta, kuin Perseenmiehen mieli. Mutta mitenkäs sitten näiden muiden osalta. Amfetamiini ja viinako ajaa tekemään tätä. En jaksa uskoa.

NeitiEtsivä
Poliisikoira Rex
Viestit: 275
Liittynyt: Su Joulu 23, 2007 10:25 pm
Paikkakunta: Eagle

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja NeitiEtsivä »

Kiinnostaisi kovasti tietää näiden naisten nimet, mutta tuskinpa niitä tietoon saan mistään.

Masha Skorobogatov
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Loka 31, 2014 5:19 pm

Re: Surmattu Raimo Rastamo, 58v. -Kotka 20.7.2014

Viesti Kirjoittaja Masha Skorobogatov »

NeitiEtsivä kirjoitti:Kiinnostaisi kovasti tietää näiden naisten nimet, mutta tuskinpa niitä tietoon saan mistään.
Menet Kotkan Hovinsaaren kulmabaariin ja kysyt.

Helsingistä asuntoa netissä etsinyt poisti ilmoituksen. Ilmeisesti viestin täältä luettuaan. Hän ei ole teippien ostaja, mutta voimakkaasti edesauttanut illan tapahtumia. Molemmat on tätä narkkiporukkaa, jotka jo ikäisenään näyttää vanhoilta pubiruusuilta.

Mutta kuten sanottua, jos olisivat jättäneet kertomatta kukaan ei tietäisi edelleenkään illan kulkua. Perheenmies olisi tässä tapauksessa jo nopeesti terrorisoimassa oman kaupungin väkeä.

Vastaa Viestiin