Hyvinkään paloittelusurma 1998

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Terävä
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 151
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Hyvinkään paloittelusurma 1998

Viesti Kirjoittaja Terävä » Ke Joulu 12, 2018 9:45 pm

IS ottanut selvää tekijöiden myöhemmistä rikoksista. Hyvä että ainakin nuorin jannu on ilmeisesti saanut elämästä kiinni.

Linkin takana juttu kokonaisuudessaan, mutta eipä siinä hirveästi mitään uutta tuntunut olevan, Elgin vaatekaappikuvaa lukuunottamatta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005905125.html
Jarno Sebastian Elg

Tuomittiin elinkautiseen vankeuteen murhasta ja eläinrääkkäyksestä. Pääsi ehdonalaiseen vapauteen helmikuussa 2016. Oli silloin istunut tuomiotaan vankilassa yli 17 vuotta. Ei ole vapauduttuaan saanut tuomioita uusista rikoksista.

Terhi Johanna Tervashonka

Sai 8,5 vuotta vankeutta täyttä ymmärrystä vailla ja nuorena henkilönä tehdystä murhasta. Vapauduttuaan surmasi vesurilla miehen Vaajakoskella vuonna 2007, mikä toi kymmenen vuoden tuomion taposta. Päästyään taas vapaaksi syyllistyi mm. varkauteen ja reseptiväärennykseen. Viime vuosina ei enää uusia rikostuomioita.

20-vuotias mäntsäläläismies

Tuomio oli kaksi vuotta ja kahdeksan kuukautta vankeutta törkeästä pahoinpitelystä ja hautarauhan rikkomisesta. Tyytyi tuomioon eikä valittanut hovioikeuteen. Sittemmin kontolle kertynyt yksi rattijuopumustuomio, mutta ei muuta.

16-vuotias keravalaispoika

Käräjäoikeus hylkäsi pojan syytteet kokonaan. Oikeus katsoi hänen toimineen Elgin pakottamana. Syyttäjäkään ei valittanut ratkaisusta hovioikeuteen. Poika ei sen koommin ole saanut rikostuomioita.
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

Totaldusk
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Heinä 16, 2019 5:32 pm

Re: Hyvinkään paloittelusurma 1998

Viesti Kirjoittaja Totaldusk » Su Heinä 21, 2019 11:45 pm

Nemesia kirjoitti:^ Uhrinsa anoi armoa eikä sitä saanut, vaikka lupasi olla kertomatta kenellekään siitä mitä asunnossa oli tapahtunut (ennen kuolemaansa). Kuoli lopulta tukehtumiseen, jonka jälkeen Elg nussi tämän uhrin irrotettua päätä. Olen kuullut naapurirapussa asuvalta henkilöltä, ettei tämä paloittelusurma-asunto ole asuinkäytössä vaan talonmiehen varastona siellä tapahtuvan kummittelun vuoksi.
Ahhahhahhahhahaæaa.... Vittu lol

Vastaa Viestiin