Steen Christensen - Helsingin poliisimurhat 1997

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6380
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Steen Christensen - Helsingin poliisimurhat 1997

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Ma Loka 22, 2007 2:07 pm

Murhattuja poliiseja muistetaan
22.10.2007 13:46

Tänään tulee kuluneeksi tasan kymmenen vuotta siitä, kun tanskalainen vankikarkuri Steen Christensen murhasi kylmäverisesti kaksi suomalaispoliisia Helsingissä.

Christensen ryösti lokakuun 22. päivä kymmenen vuotta sitten hotelli Palacen noin puoli kolmen aikaan aamuyöllä. Hän oli pakomatkalla muutaman tuhannen markan ryöstösaalis mukanaan, kun hän törmäsi Tehtaankadun ja Kapteeninkadun risteyksessä poliisipartioon.

Vanhempi konstaapeli Antero Palo ja ylikonstaapeli Eero Holsti pysäyttivät öisen kulkijan ja kertoivat hänelle englanniksi, että lähistöllä oli tapahtunut ryöstö.

Holstin mennessä takaisin autoon kysyäkseen poliisiradiolla lisätietoja ryöstäjästä, Christensen veti aseen esiin ja komensi poliisit maahan.

Hän murhasi kylmäverisesti kasvoillaan kadulla maanneen Palon ja polvillaan olleen Holstin takaapäin ammutuilla laukauksilla.

Miesten kollegat löysivät heidät surmattuina kadun kulmasta muutaman minuutin jälkeen tapahtuneesta.

Pieni muistotilaisuus

Julmasti kadulle surmattujen poliisien kunniaksi pidetään tänään pienimuotoinen muistotilaisuus heidän entisellä työpaikallaan Pienen Roobertinkadun poliisiasemalla.

- Päädyimme järjestämään hyvin pienen muistotilaisuuden. Tilaisuus on tarkoitettu lähinnä niille poliiseille, jotka liittyvät tapaukseen, eli jotka olivat itsekin mukana operaatiossa tai töissä samaan aikaan, kenttäyksikön johtaja ylikomisario Pekka Höök kertoo.

Höökin arvion mukaan iltapäivällä järjestettävään tilaisuuteen osallistuu korkeintaan muutamia kymmeniä ihmisiä.

Kymmenen vuotta sitten poliisit hautaan siunannut piispa Eero Huovinen saapuu myös muistotilaisuuteen.

- Pysähdymme hetkeksi miettimään ja muistelemaan tapahtunutta. Se on tämän tilaisuuden tarkoitus. Jos jollakulla on jotakin lausuttavaa, niin sen saa tehdä, Höök sanoo.

Historiallinen rikos

Keskustan poliisipiirissä ei ole aiemmin pidetty muistotilaisuutta tapauksen vuosipäivänä.

- Ei meillä tällaista vastaavaa ole aiemmin ollut. Tapahtuneen jälkeen oli hieman erilaisia muistamisia.

Järkyttävästä ja julmasta surmayöstä on kulunut jo kymmenen vuotta, mutta tapaus nousee vieläkin toisinaan esiin poliisien puheissa.

- Emme me siitä enää rutiininomaisesti juttele, mutta kyllä se aina silloin tällöin tulee puheeksi. Etenkin jos käymme läpi jotain historiallisia rikoksia. Olihan se ihan ainutlaatuinen tapahtuma, Höök valittelee.

TIIA RANTALAINEN
[email protected]

Vajaan 7000 markan tähden

Tanskalainen vankikarkuri Steen Christensen ryösti
6 690 markkaa hotelli Palacesta noin puoli kolmelta aamuyöllä 22. lokakuuta 1997.

Ryöstäjä uhkasi vastaanotossa ollutta portieeria, sitoi hänet ja vei hotellin käteiskassan. Poistuessaan Christensen pyysi uhriltaan anteeksi.

Christensen pakeni ryöstösaaliin kanssa Helsingin Ullanlinnaan, jossa hän kohtasi poliisipartio Eero Holstin, 56, ja Antero Palon, 32, Tehtaankadun ja Kapteeninkadun kulmassa. Hän teloitti aseettomat poliisit kylmäverisesti niskaan ampumalla.

Murhien jälkeen Suomessa alkoi kaikkien aikojen laajin ja perusteellisin poliisioperaatio, kun Christensenin onnistui paeta Helsingistä poliisin saartorenkaan läpi Hämeenlinnaan.

Hämeenlinnassa hän kirjoittautui kuusi tuntia surmien jälkeen hotelli Vaakunaan väärällä nimellä.

Poliisi pidätti miehen kolmen vuorokauden kuluttua hotellin ulkopuolella yleisövihjeen perusteella. Seuraavana päivänä Christensen tunnusti surmat.

Christensenin odottaessa vankilassa Suomessa pidettävää oikeudenkäyntiäw hän sai runsaasti ihailijapostia suomalaisilta naisilta.

Christensen tuomittiin toukokuussa 1998 elinkautiseen vankeuteen kahdesta murhasta. Hänet siirrettiin Tanskaan kärsimään rangaistustaan.

Christensen on moninkertainen rikollinen. Suomeen hän saapui syyskuussa 1997 karattuaan tanskalaisen vankilan vartioimattomalta lomalta. Sikäläinen poliisi vastusti loman myöntämistä pitkäaikaisvangille.

Mies istui Tanskassa 15 vuoden tuomiota yhdeksästä pankkiryöstöstä, väkivaltaisesta raiskauksesta sekä huumeliigan johtamisesta vankilasta käsin.

Christensenin oli tarkoitus hakea Suomesta saalis, jonka hän sai vuonna 1991 tehdystä pankkiryöstöstä.

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6380
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Ma Loka 22, 2007 2:11 pm

Kuvia Iltalehden sivuilta:

Kuva
PIDETTYJÄ Tuttavat ja työtoverit kehuivat surmattuja poliiseja Eero Holstia ja Antero Paloa "miehistä parhaiksi".
Kuva
MURHAAJA Steen Christensen kärsii elinkautista tuomiotaan Tanskassa. (MATTI BJÖRKMAN)
Kuva
TYÖPAIKKA Surmattujen poliisien työpaikalla Pienen Roobertinkadun poliisiasemalla oli suruliputus 10 vuotta sitten. Tänään siellä pidetään pieni muistotilaisuus. (ILPO LUKUS)
Kuva
SURMAPAIKKA Sadat ihmiset toivat kukkia ja kynttilöitä poliisien muistoksi Helsingin Tehtaankadulle. (ILKKA LEINO / ILPO LUKUS)

Lizzie B.
Scooby Doo
Viestit: 637
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. » Ma Loka 22, 2007 5:50 pm

Turun Sanomat kirjoitti:Tanskalainen poliisisurmaaja pidätettiin Hämeenlinnassa
TS-STT

Kahden helsinkiläisen poliisin surmasta etsintäkuulutettu tanskalainen rikollinen Steen Victor Christensen pidätettiin laajan poliisioperaation tuloksena lauantai-iltana Hämeenlinnassa.

Hotellista ulos tullut 33-vuotias vankikarkuri ei ehtinyt kiinniottotilanteessa tehdä vastarintaa, kun hän oli jo raudoissa.

Poliisi oli piirittänyt vahvoin voimin hämeenlinnalaisen hotelli Vaakunan, jossa mies oli asunut jo keskiviikkoiltapäivästä alkaen nimellä Kim Anderssen.

Poliisi ehti etsintäkuuluttaa Tanskassa vankilomalta palamatta syyskuussa jääneen Cristensenin lauantaina puolenpäivän aikaan ja levittää hänestä myös tuoreen valokuvan ylimääräisissä televisiolähetyksissä. Suomessa hän oli ollut väärällä tanskalaisella nimellä.

Etsintäkuulutus perustui poliisin vuorokautta aiemmin eli perjantaiaamuna tekemään poliisioperaatioon Helsingin Pietarinkadulla - asuntoon, jossa miehen kerrottiin ennen surmaa majailleen. Asunnosta löytyi poliisisurmissa käytetty ase ja vaatteet sekä syyskuun puolivälissä otettu valokuva. Etsitty oli ehtinyt poistua asunnosta.

Etsintäkuulutus tuotti tuloksen


Tieto etsintäkuulutetun oleskelusta Hämeenlinnassa saatiin ns. yleisövihjeenä lauantaina puolenpäivän aikaan. Sen jälkeen poliisi selvitti, että kyseessä on etsitty poliisisurmaaja.

Paikalle hälytettiin paikallisen poliisin lisäksi yksiköitä Helsingistä, Liikkuvasta poliisista ja poliisin erikoisyksikkö Karhu, jota ei kuitenkaan jouduttu operaatiossa käyttämään.

Kiinniotto tapahtui Helsingin poliisipäällikön Paavo Koskelan mukaan ilman dramatiikkaa. Christenssen otettiin kiinni kello 18.20.

Lauantai-iltana järjestetyssä tiedotustilaisuudessa Koskela katsoi keskiviikkona alkaneen poliisioperaation samalla päättyneen ja piti omalta osaltaan myös surmaa selvitettynä. Tätä operaatiota kuvattiin rikollisen takaa-ajossa Suomen laajimmaksi.

Koskela kiitti samalla kaikkia surman selvittelyssä olevia poliisin yksiköitä erinomaisesta työstä. Lisäksi hän kiitti yleisöä ja mediaa yhteistyöstä.

Lauantain tapahtumat

-Heti sen jälkeen, kun kyseisen etsintäkuulutetun henkilöys ja hänen valokuvansa oli julkaistu mediassa, alkoi valtaisa tietotulva poliisin vastaanottokeskukseen, kertoi tutkinnanjohtaja rikoskomisario Esko Peltola.

Puolenpäivän paikkeilla poliisille sitten tuli tieto, että epäilty olisi nähty Hämeenlinnassa. -Sen jälkeen poliisin organisaatio lähti keskitetysti tarkistamaan vihjettä. Etsintäkuulutettu paikallistettiin hämeenlinnalaiseen Vaakuna-hotelliin, johon mies oli majoittunut keskiviikkona iltapäivällä eli murhapäivän iltapäivällä, jatkoi Peltola.

Poliisitutkimusten jälkeen saatiin sitten selville, että kyseinen Kim Anderssen on sama kuin poliisin etsimä henkilö. Sen jälkeen yhteistyössä eri poliisiviranomaisten kanssa hotelli pantiin seurantaan.

Ei pystynyt vastarintaan

Etsintäkuulutettu Steen Victor Christensen otettiin kiinni ulkona hänen poistuessaan hotellista. Peltolan mukaan kiinniottoon ei sisältynyt mitään kummempaa, vaan mies otettiin kiinni niin nopeasti, ettei hän pystynyt vastarintaan.

Illalla poliisisurmasta epäilty oli vielä Hämeenlinnassa, mistä hänet tuodaan Helsinkiin.

Peltolan lauantai-iltana saaman tiedon mukaan kiinni otettu oli hyvin yhteistyöhaluinen selvittämään tämän asian.

Sen jälkeen kun Christensen on kuulusteltu, hänet esitetään Peltolan mukaan vangittavaksi. Se on mahdollista myös sunnuntaina päivystävän pakkokeinotuomarin ansiosta.

Julkaistu 25.10.1997 21:10:56
Turun Sanomat kirjoitti:Tanskan vankeinhuollon päällikkö valittaa tapahtunutta

Tanskan vankeinhuollon päällikkö Chr. Trönning sanoi lauantaina, että tanskalaisen Steen Christensenin vankilapaon jälkeiset tapahtumat ovat hyvin ikäviä Tanskan vankeinhoitoviranomaisille.

-En mielelläni puutu itse tapahtumaan, mutta voin sanoa, että tässäkin tapauksessa päätös tehtiin tarkan harkinnan jälkeen. Ennen kyseistä vartioimatonta vankilomaa hän (Christensen) oli ollut vartioidulla lomalla kaksi-kolme kertaa eikä mitään ongelmia ilmennyt. Niinpä vankilassa arvioitiin, ettei vartioimattomallakaan lomalla olisi suurempaa takaiskujen vaaraa, Trönning sanoi vähän ennen Christensenin kiinnijäämistä.

Tanskan poliisi vastusti kiivaasti Christensenin päästämistä vartioimattomalle lomalle, joten päätös jäi kriminaalihuollon korkeimmalle johdolle.

-Useimmissa tapauksissa noudatamme poliisin arvioita, mutta yksittäisissä tapauksissa niistä voidaan poiketakin. Tässä tapauksessa vankilan henkilökunta katsoi, ettei mitään vaaraa ollut. Vankilomista päätettäessä täytyy ottaa huomioon monia asioita. Pitkäaikaisvankien, joilla on yli kahdeksan vuoden tuomio, täytyy olla suorittanut ainakin neljäsosa tai kolmasosa tuomiostaan ennenkuin lomat ylipäätään voivat tulla kyseeseen, hän sanoi.

Tapahtumat Helsingissä antavat hänen mukaan kriminaalihuollolle uutta ajattelemisen aihetta. Hän ei kuitenkaan tässä vaiheessa halua ennustaa, että vankilomia koskevia säännöksiä muutetaan.

Trönningin mukaan Tanskan poliisi sai heti tiedon siitä, ettei Christensen 15. syyskuuta palannut takaisin lomaltaan.

-Saimme tiedon asiasta tunnin sisällä, hän sanoo.

Julkaistu 25.10.1997 21:03:50
Turun Sanomat kirjoitti:Raa'at murhat yllättivät Tanskan viranomaiset

Hotelli Palacen ryöstöstä ja kahden poliisin murhaamisesta Helsingissä etsityn tanskalaisen Steen Victor Christensenin rikoshistoria kertoo nuorena uransa aloittaneesta, hillittömän kylmäverisestä ryöstäjästä joka on heikkona naisiin ja rahaan. Tanskan oikeusviranomaisille oli kuitenkin yllätys, että 33-vuotiasta pankkirosvoa ja vankikarkuria etsittiin myös kahden suomalaispoliisien kylmäverisestä murhasta Helsingissä.

Tanskan poliisi ei vielä lauantaina halunnut antaa tarkempia tietoja vuonna 1964 syntyneen Christensenin rikosrekisteristä, mutta hänet tunnetaan yhtenä Tanskan maineikkaimmista rikollisista lempinimellä Batman-ryöstäjä. Nimitys johtuu hänen aiempien ryöstöjensä yhteydessä käyttämästään Batman-logolla varustetusta päähineestä. Suurin osa Christensenin rikoksista ajoittuu kahdeksankymmentäluvun loppuun, jolloin hän ryösti useita pankkeja ottamalla panttivangiksi pankin virkailijan. Vuonna 1987 silloin 23-vuotias Christensen raiskasi naispuolisen pankkivirkailijan, joka ei kyennyt avaamaan ryöstöpankin holvia.

Christensen jäi palaamatta vartioimattomalta vankilomalta 15. syyskuuta. Hänet oli tuomittu vuonna 1992 kahdeksitoista vuodeksi vankeuteen useista pankkiryöstöistä, panttivankien ottamisesta ja raiskauksesta. Vankilassa hän ryhtyi yhdessä toisen vangin kanssa organisoimaan huumekauppaa ja sai entisen tuomion päälle kolmen vuoden lisätuomion viime huhtikuussa.

Christensenin lasketaan tienanneen ryöstöillään noin viisi ja puoli miljoonaa Tanskan kruunua eli yli neljä miljoonaa Suomen markkaa. Rahat hänen tiedetään käyttäneen mm. ylelliseen elämään, naisiin ja uhkapeliin.

Tanskalainen rikollisuus suomalaista ammattimaisempaa


Rikostilastoissa Tanska ja erityisesti Kööpenhamina kantavat Pohjoismaiden vaarallisimman maan ja kaupungin leimaa.

-Kysymys on siitä että kansainvälisten yhteyksien ja avoimuuden vastapainona meille Tanskaan on syntynyt Pohjoismaiden merkittävin huumerikollisuus, kertoo Kööpenhaminan apulaispoliisipäällikkö Henning Thiesen.

-Se taas puolestaan luo edellytykset voimakkaan ammattirikollisuuden olemassaololle yhteiskunnassa, kirjaa Thiesen.

Vankilaviranomaiset laskivat moninkertaisen rikoksenuusijan Christensenin lomalle poliisin vastustavasta kannasta huolimatta. Tanskan vankilat pyrkivät perinteisesti noudattamaan varsin liberaalia vankeinhoitopolitiikkaa, ja maassa tulkitaan yleisesti lakeja ja määräyksiä mieluummin liberaalisti kuin tiukasti. Nyt Tanskassa on jo viriämässä keskustelu siitä, minkälaisia vankeja ja millä edellytyksillä maan rangaistuslaitoksista voidaan lomille laskea.

Julkaistu 26.10.1997 0:02:34
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark

Noelie
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 53
Liittynyt: To Loka 04, 2007 6:15 pm

Viesti Kirjoittaja Noelie » Ma Loka 22, 2007 6:03 pm

Käsittääkseni ampui poliisit siksi että se vanhempi heistä ei ollut totellut sitä maahan menoa, oli siis polvillaan niinkuin tekstissä lukikin. kyllä kannattais totella ku aseella uhataan, ja voin vaa kuvitella jos se on hidastellu ja jotain muuta. en tiedä en ole varma mut on omituinen käsitys tai joku et Christensen olis halunnu et ne ois menny sen auton alle ni ois saanu etumatkaa... etc.

Lizzie B.
Scooby Doo
Viestit: 637
Liittynyt: Ma Heinä 30, 2007 12:41 am

Viesti Kirjoittaja Lizzie B. » Ma Loka 22, 2007 6:05 pm

Vanhempi poliiseista ei osannut englantia.

Tämä jäi edellisestä postauksesta:
Turun Sanomat kirjoitti:Steen Christensen - pirun riivaama peluri

Suomessa kahden poliisin murhat tunnustanut Steen Victor Christensen nousi lauantaina Tanskan television ykkösuutiseksi.

Maassa on noussut vakava kysymys siitä, kuinka Christensen saatettiin laskea vankilomalle poliisin vastustavasta kannasta huolimatta. Lauantaisen Tanskan TV 2:n uutisten mukaan syynä oli se, että Christensen oli aiemmilla lomillaan noudattanut sääntöjä.

Tanskalainen iltapäivälehti Ekstra Bladet piirsi sunnuntaisessa raportissaan kuvaa Christensenistä yhtenä Tanskan paatuneimmista rikollisista.

Steen Victor Christensenillä on rautakauppiaan koulutus, mutta hän jäi työttömäksi vuonna 1985. Seuraavana vuonna hän matkusti Ruotsiin ja ryhtyi mainostoimiston osakkaaksi.

Raportin mukaan Christensen eli jo tuolloin rajusti yli varojensa. Hän rahoitti elämäänsä lainailemalla rahaa ja lainatut rahat hän sijoitti naisiin ja uhkapeliin. Kun velkojen määrä oli kivunnut noin puoleen miljoonaan Tanskan kruunuun eli neljään sataan tuhanteen markkaan, Christensen kertoi itse päättäneensä ryhtyä gangsteriksi. -Hankin Pariisista pistoolin ja niin se alkoi, hän sanoi kuulusteluissa.

Christensen suunnitteli ensimmäisen ryöstönsä vuonna 1986 huolellisesti tarkkailemalla ensi viikon ajan Den Danske Bankin sivukonttoria Kööpenhaminan Vesterbrossa. Lopulta hän hyökkäsi aamulla pankkiin ensimmäisenä saapuneen naisvirkailijan kimppuun, löi tämän maahan ja pakotti avaamaan pankin holvin. Christensen kertoi myöhemmin pelänneensä kuollakseen sitä, että pistooli räjähtää hänen käsiinsä. Tästä alkoi kymmenen ryöstön sarja, joilla Christensen sai varastettua yhteensä noin 5,5 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin neljä miljoonaa markkaa.

-Minä olen pirun riivaama, ryöstöjen tarkoitus oli antaa minulle rahaa uhkapeliin ja pelivoitoilla tarkoitus oli lopettaa ryöstäminen, hän tunnusti myöhemmin kuulusteluissa. -Mutta kaikki meni pieleen. Minun onnistui voittaa vain yhden kerran kaikista niistä 59 kerrasta, jotka kävin pelaamassa Hotelli Scandinavian Casinolla Kööpenhaminassa.

Christensen on jättänyt monen ryöstämänsä pankin henkilökuntaan lähtemättömät henkiset vammat. Vuonna 1987 Christensen raiskasi 22-vuotiaan naispankkivirkailijan Tåstrupissa epäonnistuneen ryöstön yhteydessä.

Tanskalaiset vankilaviranomaiset kuvaavat Christenseniä maan vankiloiden kyynisimmäksi rikolliseksi ja pahimmaksi teeskentelijäksi. Hänen toimiessaan Vridsl¨sen valtionvankilassa virallisesti vankien puhemiehenä, hänet jouduttiin lopulta eristämään vankien kanssa samaan aikaan käydyn huumekaupan vuoksi.

Julkaistu 26.10.1997 21:43:03
I´m the weirdo in your bedroom
and I can see you in the dark

Noelie
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 53
Liittynyt: To Loka 04, 2007 6:15 pm

Viesti Kirjoittaja Noelie » Ma Loka 22, 2007 6:09 pm

ei osannu englantia... miksei se nuorempi kaveri olis kääntäny tai sanonu et maahan jumalauta... kyllä luulen et on ruennu jankkaan siinä jotain.

Anna Pihl
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 05, 2007 8:21 pm

Viesti Kirjoittaja Anna Pihl » Ma Loka 22, 2007 9:23 pm

Tämäkin herrasmies sai sitten vaimokseen suomalaisen lastenhoitajan.Eikös heillä muutaman vuoden ikäinen lapsikin jo ole?

Avatar
Zodiac
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 676
Liittynyt: To Heinä 26, 2007 7:58 pm

Viesti Kirjoittaja Zodiac » Ti Loka 23, 2007 2:48 am

Meikäläinen on susiruma eikä naisia saa. Pitäisi varmaan tehdä jotain rikollista ja päästä lehtiin niin saanti olisi taattu...semmoisen Nyger (mikä lie) kelpaisi hyvin.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12121
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Loka 23, 2007 7:23 am

Jo 10 vuotta. Kylläpä aika rientää. Missä olit kun kuulit uutisen poliisien ampumisesta? Itse olin tuolloin sattumalta radion ääressä ja oliko ne nyt klo 05 tulleet uutiset missä tuo veriteko ensimmäisenä mainittiin "Kahta poliisia on ammuttu ja molemmat ovat tiettävästi kuolleet". Vai olisiko se ollut klo 04:n uutiset. No anyway.

Surmia pidettiin aluksi virolaisen henkilön tekeminä ja Viroon ajavat laivat ja laivaterminaali syynättiin tehokkaasti. Aiheutti myös ärtymystä Virossa, koska suomalainen media niin kärkkäästi oli syyttämässä virolaisia.

Suomalaiset naiset taas osoittivat loistavaa järjen käyttöä ja yhteistyökykyään kun S.V.Christensen alkoi saada jos jonkinlaista ihailija-ja säälipostia kalterien taakse. Jos hänelle ja näille toimeliaille naisille olisi annettu tapaamismahdollisuus perhesellissä, niin nyt olisi ala-asteen kolmansilla luokilla pikku-Stenuja useassakin kaupungissa.

På svenska: http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=7 ... 519&a=4507
Viimeksi muokannut Doctor Lecter, Ke Loka 24, 2007 7:23 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

kahvitar
Wallander
Viestit: 1032
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 12:14 pm

Viesti Kirjoittaja kahvitar » Ti Loka 23, 2007 10:01 am

Anna Pihl kirjoitti:Tämäkin herrasmies sai sitten vaimokseen suomalaisen lastenhoitajan.Eikös heillä muutaman vuoden ikäinen lapsikin jo ole?
On suomalainen vaimo ja vuonna 2000 syntynyt lapsi. Vaimo ja lapsi asuvat Tanskassa. Silloin aikoinaan oli lehtijuttuja tästä Christensenin vaimosta ja häntä kuvailtiin entiseksi huippu-urheilijaksi. Oli siis parikymppinen tuohon aikoinaan, nykyään kolmissakympissä ja oli nuorena ollut lupaava urheilija, muistaakseni yleisurheilussa.

Anna Pihl
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 05, 2007 8:21 pm

Viesti Kirjoittaja Anna Pihl » Ti Loka 23, 2007 9:53 pm

Mikäköhän saa parikymppisen huippu-urheilijan menemään naimisiin tällaisen miehen kanssa?Varsinkin kun taustalta löytyy väkivaltainen raiskaus!Luulisi jo tässä vaiheessa hälytyskellojen soivan...

Anna Pihl
Parranpäristäjä
Viestit: 69
Liittynyt: Pe Loka 05, 2007 8:21 pm

Viesti Kirjoittaja Anna Pihl » Ti Loka 23, 2007 9:56 pm

Susirumatkin vaan konnuuksia tekemään ja mitä raaempia,sen varmemmin (tietynlaiset naiset) alkavat innokkaasti kontaktia ottamaan.

Loka
Sherlock John Holmes
Viestit: 5319
Liittynyt: Ti Kesä 12, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: On The Edge

Viesti Kirjoittaja Loka » Ti Loka 23, 2007 10:15 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Jo 10 vuotta. Kylläpä aika rientää. Missä olit kun kuulit uutisen poliisien amupumisesta?
Olin kotona, muistaakseni tuli ylimäärinen uutislähetys illalla tai sitten se oli seitsemän uutiset. Järkytyksessähän siinä katsottiin ja pitkin yötä tsekattiin uutisia teksti tv:ltä koskapahan Stenu oli vapaalla ja puoli Suomea odotti erittäin pikaista pidätystä. Muistan ajatelleeni kuinka nuori mies meni turhaan, mietin myös sitä mitä todellisuudessa on tapahtunut. Oliko kyseessä kylmäveriset teloitukset vai onko ollut kähmää ennen ampumisia. Teloituksiahan ne sitten oli ja tekijäkin saatiin kiinni.

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2055
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Luoti päähän

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Pe Loka 26, 2007 7:20 am

Doctor Lecter kirjoitti:Jo 10 vuotta. Kylläpä aika rientää. Missä olit kun kuulit uutisen poliisien ampumisesta?
Jep, tosielämä on joskus niin ihmeellistä: Olin lähistöllä seuraamassa independent movie yönäytöstä.
Elokuvan nimi oli "Bullet in the head"....

Koska olen suunnilleen saman ikäinen ja näköinen kuin Stenkka, ja naamani on varmasti jäänyt useisiin valvontakamerakuviin ko. yönä, olisin hyvinkin voinut joutua ns. poissulkeviin kuulusteluihin asiasta.

Mitäköhän Pasilan ukot olisi tehneet, kun olisin selittänyt olleeni katsomassa "Luotia Päähän" leffassa, enkä poistunut teatterista välillä kokeilemaan sitä käytännössä?

Varmaan olisivat käsittäneet vittuiluna ja antaneet nokialaista jakaukseen..

Kauhu
Kielenne on väkivalta!
Tuon kielen myös me hallitsemme!
Allahin miekka ruosteinen, tylsynyt.
Ette tahtoamme murtaa pystynyt!


-Sielunvihollinen, "Sodanjulistus"

Jack the Ripper
Columbo
Viestit: 2342
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Steen Christensen

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper » To Tammi 17, 2008 6:52 pm

Aizerbaidzan kirjoitti: Christensen pakeni ryöstösaaliin kanssa Helsingin Ullanlinnaan, jossa hän kohtasi poliisipartio Eero Holstin, 56, ja Antero Palon, 32, Tehtaankadun ja Kapteeninkadun kulmassa. Hän teloitti aseettomat poliisit kylmäverisesti niskaan ampumalla.
Poliisi ei partioinut aseettomana 1997. Jollain tavalla partio toimi väärin joutuessaan "ylivoimalla" alistumaan polvilleen ja maaten maahan toimiessaan yksittäistä epäiltyä vastaan.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Vastaa Viestiin