35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
L'amourha
Adrian Monk
Viestit: 2659
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Auton omistaja ei jutun mukaan liity tapaukseen, paku ollut luvallisesti lainassa.

Poliisi epäilee kolmea henkilöä murhasta, Kuortista löytynyt uhri oli 35-vuotias joutsalaismies — Poliisi pyytää havaintoja valkoisesta Ford Transit -pakettiautosta

Uhri löytyi Kuortista, ABC-aseman piha-alueen takapihalta. Sisä-Suomen poliisi epäilee kolmea henkilöä murhasta ja selvittää parhaillaan, miksi uhri kuljetettiin Leivonmäeltä Kuorttiin.

Kuortin henkirikoksen uhrin henkilöllisyys on varmentunut joutsalaiseksi 35-vuotiaaksi mieheksi, kertoo Sisä-Suomen poliisi. Uhri löytyi Kuortista, ABC-aseman piha-alueen takapihalta.

Kolmea Joutsassa asuvaa miestä epäillään murhasta. Poliisi vaatii maanantaina Kuortissa kiinniotettujen miesten vangitsemista. Heidän vangitsemistaan käsitellään Keski-Suomen käräjäoikeudessa. Miehet ovat 24-, 26- ja 37-vuotiaita.

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Timo Hänninen Sisä-Suomen poliisista ei vielä kerro julkisuuteen poliisin epäilyjä murhan tekotavasta.

— Tutkinnassa yksi keskeisimmistä selvitettävistä on, miksi uhri kuljetettiin Leivonmäeltä Kuorttiin. Tutkinnan lähtötilanne on alusta asti ollut se, että tutkimme tapausta murhana.

Poliisi odottaa oikeuslääkärin lausuntoa, jolla on Hännisen mukaan ratkaiseva merkitys rikosnimikkeeseen.

Hänninen kertoo, että uhria ja epäiltyjen voi luonnehtia kuuluneen samaan kaveriporukkaan.

— Osan miehistä uhri tunsi läheisemmin. Kukaan ei ole sukua toisilleen.

Poliisi: Pakettiauto oli epäiltyjen luvallisessa käytössä, omistaja ei liity tapaukseen
Poliisi pyytää tapahtumaan liittyen havaintoja valkoisesta Ford Transit -merkkisestä pakettiautosta, joka on liikkunut Leivonmäen ja Kuortin välillä 18. päivä lokakuuta.

— Auto on ollut epäiltyjen luvallisessa käytössä. Auton omistaja on asiaan liittymätön henkilö, Hänninen sanoo.

Pakettiautosta tehdyistä havainnoista voi ilmoittaa numeroon 050 456 0471 tai sähköpostilla [email protected].

Henkirikos tuli ilmi torstai-iltana. Tapahtumapaikaksi selvisi poliisin tutkinnassa Keski-Suomen Leivonmäellä sijaitseva yksityisasunto.

Yhdellä vangittavaksi vaaditulla väkivaltarikostaustaa
Poliisi otti torstai-iltana kiinni kaikkiaan neljä miestä. Joutsassa kiinni otettu mies vapautettiin kuulustelujen jälkeen.

Hännisen mukaan miestä ei epäillä henkirikoksesta, mutta ei ota julkisuudessa vielä kantaa siihen, miten mies mahdollisesti liittyy tapaukseen.

— Kaikilta epäilyiltä löytyy jotain rikosmerkintöjä taustalta. Yhdellä vangittavaksi vaaditulla miehellä on aikaisempaa väkivaltarikostaustaa, Hänninen kertoo.

Kun Hänniseltä kysyy uhrin rikoshistoriasta, hän ei ota siihen kantaa.

Juttua päivitetty kauttaaltaan poliisin haastattelulla kello 13 aikoihin.
https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/f ... bcc9546b42
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Leinikki
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Ti Heinä 25, 2017 5:37 pm

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja Leinikki »

Kuulemma paloittelusta on ollut puhetta paikkakunnalla. Siksikö etsii havaintoja autosta...? Osa ruumiista jätetty matkalle.

Kaikentietävä
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 7:15 pm

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja Kaikentietävä »

Leinikki kirjoitti:Kuulemma paloittelusta on ollut puhetta paikkakunnalla. Siksikö etsii havaintoja autosta...? Osa ruumiista jätetty matkalle.
Mitä? Hyi kamalaa

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Mahtaisiko olla kyseessä joku harhautusliike liityen kaukaiseen kuningaskuntaan jos paloiteltu ja kaikkee.Se kun on vähän kuningaskunnan tapa,näemmä.
Onko jo poliisi tutkinut yhteydet prinsseihin vai annoinko mielikuvitukseni laukata turhaan.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Silli
Axel Foley
Viestit: 2181
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja Silli »

L'amourha kirjoitti: Poliisi: Pakettiauto oli epäiltyjen luvallisessa käytössä, omistaja ei liity tapaukseen
** **
— Kaikilta epäilyiltä löytyy jotain rikosmerkintöjä taustalta. Yhdellä vangittavaksi vaaditulla miehellä on aikaisempaa väkivaltarikostaustaa, Hänninen [eli tapausta tutkiva poliisi] kertoo.
Vaikka autonomistaja ei tähän surmaan mitenkään liittyisi, jään ihmettelemään, miksi auto oli tämän porukan hallussa. Aiemmin joku tässä ketjussa kirjoitti kyseisen valkoisen pajun pyörineen Leivonmäellä muutaman kuukauden ja joku taisi kertoa jonkun epäillyistä käyneen autolla töissä. Mahtoiko kaveri olla autonomistajan firmassa työntekijänä? Vai miksi heikkoa tulosta viime aikoina tehneen firman auto oli lainassa tällaisilla rikostaustaisilla hemmoilla? Asia ei tietysti minulle kuulu, eikä sitä varmaan enempiä tässä yhteydessä pengota, koska nyt tutkitaan henkirikosta, mutta ihmettelenpä nyt kuitenkin.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
meitzi
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Vai miksi heikkoa tulosta viime aikoina tehneen firman auto oli lainassa tällaisilla rikostaustaisilla hemmoilla? Asia ei tietysti minulle kuulu, eikä sitä varmaan enempiä tässä yhteydessä pengota, koska nyt tutkitaan henkirikosta, mutta ihmettelenpä nyt kuitenkin.
Firmoilla on kuluja silloinkin, kun ei ole tuloja. Melko useinkin kalustoa vuokrataan about kuluja vastaan silloin kun on hiljaista.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Plantain
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Loka 23, 2018 12:43 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Plantain »

ikuinen realisti kirjoitti:
Kokkipoika kirjoitti:No eihän ollu toivakasta kotoisin. Älä puhu paskaa
Joo, olet oikeassa. Joutsasta Jani on kotosin, mutta isänpuolen suku on Toivakasta... Tässä on sotkettu monessa otteessa tää Jani serkkuunsa Miikaan, joka on yhdenlainen hörhö... Kävin aikoinaan yhden tutun mökillä Toivakan Paloisilla, jossa tän Janin isä oli tappannu ittensä joitain aikoja aikasemmin. Oli käsittääkseni kanssa viinamäe miehiä... Mutta oli miten oli, tyyppi on kokenut väkivaltasen kuoleman, joka ei ole suotavaa kenellekkään... Nähtäväksi jää mikä on syy?
Näin lähisukulaisena suututtaa lukea tälläisiä tarinankertojien "faktoja" täällä.
Ensinnäkään en ymmärrä, miksi täällä täytyy kenestäkään puhua oikeilla nimillä, varsinkin henkilöistä, jotka eivät liity tapaukseen millään tavalla. Kirjoittaja yrittää ehkä vaikuttaa "asiantuntevalta" käyttäessään henkilöiden nimiä, mutta rikkoo siinä kyllä hyvänmaun ja intimiteettisuojan rajoja.
Toiseksi, vainajan isän suku on Toivakasta, ei ollut isäpuolta. Vainajan isä ei tappanut itseään, vaan menehtyi omalla kesämökillään tapaturmaisesti. Mökin perikunnalta ostanut sukuun kuulumaton henkilö päätti päivänsä mökillä joitakin vuosia omistajanvaihdoksen jälkeen. Käsitykset toisten viinamäen miehyydestä eivät tähän kyseiseen rikostapahtumaankaan taas liittyneet mitenkään.
Kolmanneksi suuresti ihmettelen, miksi tähän on täytynyt vetää mukaan asiaan totaalisesti kuulumaton sukulaismies ja hänetkin oikeen nimen kanssa. Itse en ole mistään kuullut, että kyseiset serkukset ovat menneet asiassa kenelläkään sekaisin. Mitä hörhöksi nimittämiseen tulee, niin se on krjoittajalta täysin asiaton kommentti. Jos ihminen on nuoruudessaan tehnyt virheitä, ei ole ulkopuolisilla ja henkilöä nyttemmin tuntemattomilla tahoilla mitään oikeutta kommentoida kyseisen ihmisen luonnetta tai olemusta.
Tiedän keskustelupalstan luonteen ja että sana on vapaa, mutta kyllä suututtaa lukea tälläisiä "juoruja" ja olettamuksia täällä varmana tietona, kun tietää miten asiat oikeasti ovat.

Plantain
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Loka 23, 2018 12:43 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Plantain »

Kokkipoika kirjoitti:
Oliko sillai hauska, että hauskuus nyt kostautui pelin loppumisella? Mikä oli motiivi? :roll:
Oli sellainen 160 senttinen hukkapätkä joka kännissä auko päätään vähän kaikille. Otti osumaa aina sillon tällöin. Tällä kertaa sit vähän enemmän
Millähän oikeudella nimität uhria näin rumin sanoin?

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2288
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Plantain kirjoitti:
Kokkipoika kirjoitti:
Oliko sillai hauska, että hauskuus nyt kostautui pelin loppumisella? Mikä oli motiivi? :roll:
Oli sellainen 160 senttinen hukkapätkä joka kännissä auko päätään vähän kaikille. Otti osumaa aina sillon tällöin. Tällä kertaa sit vähän enemmän
Millähän oikeudella nimität uhria näin rumin sanoin?
Ihan yleisnimitys tuo hukkapätkä keskivertoa lyhemmille ihmisille. Jos kaveri aukoi kännissä päätään vähän kaikille niin se avaa hieman teon motiivia ja miksi kaverin henki lähti ennenaikaisesti. Eihän se pään aukominen tarvitse tapahtua kuin yhdelle vähän tyhmemmälle, jolla on fiksumpaa heikompi impulssikontrolli ja sitten tuleekin pahaa jälkeä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

MissYou
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Maalis 06, 2018 1:44 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja MissYou »

Plantain kirjoitti:
ikuinen realisti kirjoitti:Tässä on sotkettu monessa otteessa tää Jani serkkuunsa Miikaan, joka on yhdenlainen hörhö...
Kolmanneksi suuresti ihmettelen, miksi tähän on täytynyt vetää mukaan asiaan totaalisesti kuulumaton sukulaismies ja hänetkin oikeen nimen kanssa. Itse en ole mistään kuullut, että kyseiset serkukset ovat menneet asiassa kenelläkään sekaisin. Mitä hörhöksi nimittämiseen tulee, niin se on krjoittajalta täysin asiaton kommentti. Jos ihminen on nuoruudessaan tehnyt virheitä, ei ole ulkopuolisilla ja henkilöä nyttemmin tuntemattomilla tahoilla mitään oikeutta kommentoida kyseisen ihmisen luonnetta tai olemusta.
Eli siellä puolen ruutua kirjoittelee *poistettu henkilöspekulaatiota*tm

Kokkipoika
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Loka 19, 2018 6:46 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Kokkipoika »

Millähän oikeudella nimität uhria näin rumin sanoin?
Samoja sanoja olen käyttänyt henkilölle itselleen. Eipä hän siitä pahastunut. Ja jos haluat kiistää sen että uhrille alkoholi maistui tavan kansalaista enemmän, niin se on sinun sinisilmäisyyttä. Ja sekin on totuus että päissään hänestä tuli agressiivinen.

Plantain
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Loka 23, 2018 12:43 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Plantain »

Eli siellä puolen ruutua kirjoittelee Miika :?:[/quote]

No eipä osunu nyt kyllä arvaus kohdalleen. Sen verran suuri suku, että eiköhän kirjoittajia löydy siitä muitakin.

Plantain
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ti Loka 23, 2018 12:43 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Plantain »

Samoja sanoja olen käyttänyt henkilölle itselleen. Eipä hän siitä pahastunut. Ja jos haluat kiistää sen että uhrille alkoholi maistui tavan kansalaista enemmän, niin se on sinun sinisilmäisyyttä. Ja sekin on totuus että päissään hänestä tuli agressiivinen.[/quote]

En mielestäni ole kiistänyt ettei juoma maistunut, tai ettei pinna ollut lyhyt. Harmittaa, että hänen elämänsä meni miten meni ja varsinkin, että päättyi näin. Yleisestikin ei ole mukavaa lukea edesmenneistä vähätteleviä kommentteja. Sinisilmäisiä täällä ei kuitenkaan olla, vain surullisia..

Kokkipoika
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 11
Liittynyt: Pe Loka 19, 2018 6:46 pm

Re: Poliisioperaatio Kuortissa 18.10.2018

Viesti Kirjoittaja Kokkipoika »

En mielestäni ole kiistänyt ettei juoma maistunut, tai ettei pinna ollut lyhyt. Harmittaa, että hänen elämänsä meni miten meni ja varsinkin, että päättyi näin. Yleisestikin ei ole mukavaa lukea edesmenneistä vähätteleviä kommentteja. Sinisilmäisiä täällä ei kuitenkaan olla, vain surullisia..
Lopputulos oli kyllä surkea joo. Ja tarkoitus ei ollut olla vähättelevä. Kerroin omat kokemukseni asiasta. Tunnettiin kuitenki melkolailla kaksikymmentä vuotta. Osanotot suruusi.

keijo_
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: La Loka 20, 2018 11:39 pm

Re: 35-v mies surmattiin Joutsassa - ruumis löytyi Kuortista

Viesti Kirjoittaja keijo_ »

Onko kenelläkään tietoa tekijästä/tekijöistä? Nimikirjaimet riittää.

Vastaa Viestiin