Ivalossa perhesurma: isä ja 6-v. tyttö

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
AutumnForever
Aloitteleva dekkari
Viestit: 518
Liittynyt: Su Touko 09, 2010 5:14 pm
Paikkakunta: Oulu

Re: Ivalossa perhesurma: isä ja 6-v. tyttö

Viesti Kirjoittaja AutumnForever » Ti Kesä 04, 2019 4:29 pm

Liigo kirjoitti:Kyseinen mies oli tehnyt jo pitkän rupeaman julkisella puolella esimiestehtävissä, insinööri koulutukseltaan. Tunnettu kasvo kunnassa. Taas voi sanoa sen vanhan kliseen, että ei ihan heti olis hänestä uskonut. Ei ollu minkäänlaisia väkivaltaisia taipumuksia. Ja lapsi oli hänelle kaikki kaikessa. Mutta tämä teko oli niin rottamainen teko, että toivon helvetin olevan olemassa, ja tällaisen osoite on luonnollisesti sinne.
Ja taas voi sanoa vanhan kliseen, sitä ei toisten seinien sisälle näe. Tämä mies kohdistanut hirveää henkistä väkivaltaa puolisoonsa vuosikaudet ja sinä väität että ei ole ollut minkäänlaisia väkivaltaisia taipumuksia.

Tuon äidin blogi on mielettömän surullista luettavaa. Mies ollut täys ääliö. Mutta vaikea mun on ymmärtää miksi pysytään huonossa suhteessa. Jos ei itsestään välitä niin pitäs ajatella lapsia! Ihan naurettavaa ajatella että pitää olla ydinperhe, hinnalla millä hyvänsä.

Jäi mietityttämään että tajusiko isä että lähestymiskielto ei koskenut lasta, vain exää? Jos oli lyönyt luurin korvaan haastemiehelle melkein heti, eikä ollut enää hänelle vastannut. Kauheaa jos luuli kiellon koskevan lapsen tapaamista ja teki siksi sen mitä teki.
Tulee luettua paljon vanhoja ketjuja, suurin osa viesteihin laitetuista linkeistä ei enää toimi. Tämänkin päivän juttu ja linkki ovat joskus vanhoja joten: kopioithan viestiin myös uutisen linkin takaa! Näin näitä uutisia on helppo lukea myös vuonna 2028.

salapoliisi1
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 31
Liittynyt: Su Tammi 07, 2018 8:58 pm

Re: Ivalossa perhesurma: isä ja 6-v. tyttö

Viesti Kirjoittaja salapoliisi1 » Ti Kesä 04, 2019 7:15 pm

[/quote]
Niin, ne ovat vastaukset äidin kirjoittamana, mutta ei me sitä varmuudella tiedetä, ovatko ne totta.

En siis väitä, että juuri tämä äiti mitään valehtelisi, mutta yleisellä tasolla tämä pointti. Olisihan tällaisessa tapauksessa hyvin inhimillistä selitellä asiat parhain päin itselle ja muille/quuote] ...Mari on taitava kirjoittaja. Hän kirjoittaa hyvin kauniisti lapsesta. Kirjoitus ex-miehestä on puolustuspuheenvuoro jossa hän itse on pyhimys. Mies kuvaillaan hirviöksi heti suhteen alusta lähtien, paljon ennen lapsen syntymää. Kuitenkin nainen kirjoitti että ex-puoliso on joskus ollut hyvä ihminen. Valitettavasti emme koskaan saa kuulla miehen versiota asioista. Marin puheet ja käytös ovat hyvin ristiriitaisia. Hän kirjoittaa "aloin pelätä tosissani" ja "ex-puolisoni ei käytöksellään uhannut minua fyysisellä väkivalla". Kaikkein järkyttävintä on että hän meni lapsensa murhaajan hautajaisiin omien vanhempiensa kanssa. Ja oli ostanut jopa kalliin (kuten hän kirjoittaa) kukkalaitteen.

sivusta_seuraaja
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 208
Liittynyt: Ti Kesä 19, 2012 11:20 pm

Re: Ivalossa perhesurma: isä ja 6-v. tyttö

Viesti Kirjoittaja sivusta_seuraaja » Ti Kesä 04, 2019 10:07 pm

salapoliisi1 kirjoitti: En siis väitä, että juuri tämä äiti mitään valehtelisi, mutta yleisellä tasolla tämä pointti. Olisihan tällaisessa tapauksessa hyvin inhimillistä selitellä asiat parhain päin itselle ja muille/quuote] ...Mari on taitava kirjoittaja. Hän kirjoittaa hyvin kauniisti lapsesta. Kirjoitus ex-miehestä on puolustuspuheenvuoro jossa hän itse on pyhimys. Mies kuvaillaan hirviöksi heti suhteen alusta lähtien, paljon ennen lapsen syntymää. Kuitenkin nainen kirjoitti että ex-puoliso on joskus ollut hyvä ihminen. Valitettavasti emme koskaan saa kuulla miehen versiota asioista. Marin puheet ja käytös ovat hyvin ristiriitaisia. Hän kirjoittaa "aloin pelätä tosissani" ja "ex-puolisoni ei käytöksellään uhannut minua fyysisellä väkivalla". Kaikkein järkyttävintä on että hän meni lapsensa murhaajan hautajaisiin omien vanhempiensa kanssa. Ja oli ostanut jopa kalliin (kuten hän kirjoittaa) kukkalaitteen.
Tuosta voisi päätellä juuri sen, mitä moni meistä ajattelee. Rakkaus on ollut olemassa, ja vahvana, hän ei ole myöskään päässyt ylitse parisuhteestaan, jossa on elänyt alkuun hyvää elämää.
Tyypillinen narsisti käyttäytyy juuri näin kuten Mari päiväkirjassaan kuvaa.

Vastaa Viestiin