Hki Arabianranta: 7-vuotias poika surmattu

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
TavanTallaaja
Martin Beck
Viestit: 768
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 3:12 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja TavanTallaaja »

Arkkienkelinkoira kirjoitti:
TavanTallaaja kirjoitti:
Arkkienkelinkoira kirjoitti:Miksei voisi, jos maksaa? Voisihan joku haluta selvittää vaikka oman isoäitinsä asuinpaikka- ja perhetiedot, koska harrastaa sukututkimusta? Eihän tuo laitonta ole, tosin maksaa muutaman kymmenen senttiä jos ei ole viranomainen :(

https://vrk.fi/vtjkysely
Siksi koska:
"VTJkyselyn käyttöönotto edellyttää Väestörekisterikeskuksen myöntämää tietolupaa palvelun käytölle."
Näköjään systeemi muuttunut. Ennen pystyi tilaamaan virkatodistuksen (josta näkyi synnyinpaikka, lapset ym) ihan vaan "perunkirjoitusta" tai "sukututkimusta" varten, vaikkei kukaan olisi kuollut. Ehkä tarkempaa nykyisin, koska kaikensortin media :roll:
Pystyy nykyäänkin, omansa ja omien sukulaistensa.

maxi
Olivia Benson
Viestit: 738
Liittynyt: La Loka 14, 2017 8:52 am
Paikkakunta: Joulupukin maa

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja maxi »

Marokonsoturi kirjoitti:
maxi kirjoitti:Itse tapauksen kohde perhe lienee tarpeen suojella ulkopuoliselta uteliaisuudelta josta poliisi pyysikin medialta hienotunteisuutta kyseistä perhettä kohtaan. Poliisin yksi tärkeimmistä tehtävistä on kansalaisten suojelu vaikka ne maassa ollessaan olisivat mitä kansallisuutta tahansa.
Jos perhettä olisi ollut poliisin tarkoitus suojella niin silloin ei varmaankaan olisi poliisi kertonut, että missä osoitteessa tämä lapsenmurhaaminen tapahtui?

Toinen juttu minkä poliisi voisi kertoa on se, että miksei tätä sarjarikollista ole tuomittu karkotukseen? Paljonko tämän kaverin verotulot ovat 17-vuoden ajalta, jonka hän on Suomessa asustellut?
Jos poliisi ei ilmoita osoitetta niin uteliaat kansalaiset sen tekevät. Ei poliisi ole ilmoittanut mitä kyseisessä asunnossa on ovessa lukenut, mutta palstalaiset ovat käyneet siellä lukemassa samoin media kuvien kera. Poliisi tiedottaa osoitteen väestörikkailla paikoilla, mutta esimerkiksi Ivalon tapauksessa haja asutusalueella poliisi ei osoitetta ilmoittanut, mutta sielläkin media kaivoi osoitteen ja henkilön nimen esiin. Sitä voi vain arvailla miksi osoitetta aina ei kerrota olisiko kuitenkin niin, että nämä poliisi operaatiot tulevat kaupunkialueella väkisinkin julki ja siksi poliisi tiedottaa ja eristää nauhoin uteliaat kauemmas.

Mistä muuten tietää, että kyseistä henkilöä ei ole karkoitettu? voisiko olla kuitenkin karkoitettu, mutta on luvatta tullut maahan uudelleen väärillä papereilla kuten Turun puukottaja.
Elämä on laiffii

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2517
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Destiny »

Ms. Sherlock kirjoitti:
Julia Kovanen kirjoitti:voisko ny joku kertoa sen uhrin äidin nimen kun en löydä sitä facesta nii pääsee vähä asioista selville? :P
Ei tulis mieleenkään kirjoittaa äidin nimeä tänne. Ei sillä kukaan mitään tee.

Pari juttua lisäks..

1. Ali on perheineen asunut Suomessa ala-asteikäisestä asti. Ennenkuin tulivat Suomeen asuivat jossain muualla Euroopassa.
Poliisi on kertonut, että hän on ulkomaalaistaustainen ja onhan hän, vaikka hänellä olisikin Suomen kansalaisuus.

2. Tekoon ei ole liittynyt mitään seksuaalista.
Mistä lähteestä on tieto, ettei tekoon liittynyt mitää seksuaalista?
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

Centauri
Susikoski
Viestit: 43
Liittynyt: La Joulu 29, 2018 11:45 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Centauri »

Kurkkasin murhaajan tykkäämät sivut Facesta. Aika paljon nyrkkeily sivustoja, todella paljon prätkäsivuja, Camaro, Corvette ,Bugatti, Iranin Syyrian yemenin ja Pakistanin uutiset, Pakistanin nettiradio, Mike Tyson, jakcie Khan, eri naisten sivuja yhdessä jopa 2 naista pakarat paljaana, fit girls,Shakira, Microsoft developers Joku 428 eri sivua joista tykkää ja ehkä 1% suomalaisia sivuja
Viimeksi muokannut Centauri, Su Joulu 30, 2018 12:28 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
ajanpatina
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Stadi

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

porccana kirjoitti:
Marokonsoturi kirjoitti:

Viitaten "muslimimaiden raiskauskulttuuriin", antamasi esimerkit liittyvät enemmän tai vähemmän Talebaniin, ei missään nimessä kaikkiin muslimimaihin - Pakistanissa tapahtumat keskittyvät Talebanin piinaamalle alueelle ja se on kautta maailman todistettu, että moiset olosuhteet tekee ihmisestä pedon. Jos raiskausteoria osoittautuu todeksi, ja tekijä on lapsena joutunut uhriksi, tuntuu epätodennäköiseltä, ettei olisi pysynyt erossa lapsista jäämättä kiinni 17 vuoden ajan.. ajatus kyllä karmii, että löytyykö tämän myötä enemmänkin.
Talebanin esimerkki on yksi monien joukossa. Kaikkialla muslimaat ovat pääsääntöisesti biseksuaalisia maita. Netistä löytyy kuvien kanssa 5-6 vuotias poika, joka roikkuu hirtettynä ja raiskattuna moskeijan yläosassa ilman housuja. Raiskauksesta pidätettiin moskeijan lukijan aikamiespoika kavereineen. Paikka Pakistan, Lhahore. Tuo murha tehtiin 2010. :cry:
Sama maa, juuri tämän vuoden joulun alla, löydettiin heinäkuusta asti kadoksissa ollut 11 vuotias poika tapettuna ja hänet oli raiskattu. Kolme miestä pidätetty tuosta teosta. :cry:
Netistä löytyy kuva alle 10v pikkupojasta, joka roikkuu niin ikään hirtettynä, housut alas nilkkoihin vedettynä. Paikka Syyria ja raiskattu hänetkin. :cry:

YouTubesta tosiaan löytyy videot Afkanistanista ja Pakistanista, joissa kerrotaan pikkupoikien hyväksikäytöstä ja raiskauksista, kuten myös tappamisista. Siellä on myös muistakin muhamettilaisista maista ihan samanlaisia videoita, jotka kertovat samaa asiaa. :idea:
Finnlexistä löytyy Haagin lapsikaappaussopimukseen kuuluva esimerkkitapaus, kun Marokkolainen isä kidnappasi pienen poikansa Ranskasta Marokoon ja jutussa kerrotaan suoraan, kuinka pojan suvun miehet naivat siellä poikaa, eikä Marokko palauttanut poikaa suinkaan Ranskaan takaisin, vaikka Ranska sitä vaati. :shock:

Se on toki totta, että osa muhamettilaisista on heteroja, mutta suurin osa on biseksuaaleja ja oletettavasti täysin homoja vähemmistö. :?:

Elikä, kysyn edelleen, mitäpä asiaa oli enolla nukkuvan pojan luokse keskellä yötä!? :?: :idea:
Kaikella on aikansa.

Avatar
TavanTallaaja
Martin Beck
Viestit: 768
Liittynyt: Su Heinä 29, 2018 3:12 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja TavanTallaaja »

ajanpatina kirjoitti:Elikä, kysyn edelleen, mitäpä asiaa oli enolla nukkuvan pojan luokse keskellä yötä!? :?: :idea:
Eipä tiedä. Asia on voinut olla "kyseenalainen", tai sitten vaan on menty samaan huoneeseen nukkumaan, kukin omalle paikalleen. Siellähän on ollut ilmeisesti myös perheen tytär samassa huoneessa. Eli itse lähtökohdan ei ole tarvinnut olla mitenkään outo.

Sissi
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Tammi 05, 2010 12:08 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Sissi »

Juuri tuo kohta tässä mättää: KUN poika on ollut nukkumassa ja aikuiset olohuoneessa katsomassa televisiota (kertoman mukaan) niin sellainen ihminen joka on joskus raivostunut silmittömästi tietää että siinä ei lähdetä etsimään listimisen kohdetta jostain toisesta huoneesta ellei ole raivoissaan nimenomaan tälle, vaan raivo kohdistuu lähimpään mahdolliseen ihmiseen tai kohteseen joka on lähietäisyydellä. (Telkkariin, seinään, kirjahyllyyn) MIKSI raivon kohteeksi joutui nukkuva pikkupoika toisessa huoneessa? Joku syy-yhteys on pakko olla, esim. aikaisemminkin mainittu kateus pientä poikaa kohtaan joka nyt saa kaikkien suvun naisten rakkauden ja on kokenut jäävänsä syrjään+impulsiivinen räjähtävä väkivaltainen luonne miehellä joka on jäänyt tunne-elämältään itse lapsen tasolle. Tilanne on voinut saada kipinän vain jostain lahjoista tai muusta, tai käsky että ole "hiljaa kun pikkuiset nukkuu" tai "sinun pitäisi nyt varmaan lähteä" (kokenut itsensä hylätyksi perheen piiristä) Jotain tämmöistä.
Harhoihin en usko PÄTKÄÄKÄÄN. Skitsofenian puhkeaminen noin myöhäisellä iällä on harvinaista ja jos tyyppi olisi aikaisemmin ollut harhainen niin tuskin olisi päässyt kylään ilman että muuta miesväkeä olisi kotona. Mutta kyllä: pikkuinen oli viaton. :cry:

Avatar
Kyläseppä
Harjunpää
Viestit: 338
Liittynyt: Pe Maalis 28, 2014 6:09 am
Paikkakunta: Seppä Ilmarisen paja

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Kyläseppä »

Centauri kirjoitti:Kurkkasin murhaajan tykkäämät sivut Facesta. Aika paljon nyrkkeily sivustoja, todella paljon prätkäsivuja, Camaro, Corvette ,Bugatti, Iranin Syyrian ja Pakistanin uutiset, Pakistanin nettiradio, Mike Tyson, chakcie Khan, eri naisten sivuja yhdessä jopa 2 naista pakarat paljaana. Joku 428 eri sivua joista tykkää ja ehkä 1% suomalaisia sivuja
Päätiti sitten rekistöröityä ja jakaa tietosi kanssamme?? Onneksi kaltaisiasi on, jatka seuraavaksi vauva.fi palstalle.

yama99
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2018 9:04 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja yama99 »

TavanTallaaja kirjoitti:
eli parahin nimimerkki On Anoi Kaa ehdotan, että kun korjaa jonkun kirjoitusta, olisi hyvä tietää mistä puhuu ja kertoa miten se asia on. Nalkutus on synti.
:mrgreen: Missäs nämä aktiivit nyt ovat? Yötä päivää tuntuneet täällä päivystäneen, mutta nyt kun joku laittaa vähän faktaa pöytää, niin johan hiljenee.

Ja joillain tuntuu olevan hirveä hinku vai sanoisinko himo tuoda esiin jotain poikalasten raiskausfantasioita. Niistä on muuten ihan faktaa tuolla seksuaalirikokset -osiossa. Ei vaan keskustelu kiinnosta, kun tekijällä on se täällä mainostettu suojaväri.

transylvanian
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 10:29 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja transylvanian »

WinstonSmith kirjoitti:Mistäs tämä täälläkin useasti siteerattu rappukäytävätarina olikaan peräisin?
Tätä taas on. Juttu lähtenyt elämään ihan totena täällä kirjoittajien toimesta, vaikka voi olla ihan keksitty juttu. Eiköhän tää lähtenyt siitä kun joku kirjoitti että oli kuullut joltain että näin olisi muka tapahtunut. Eli mitään oikeaa lähdettä ei ole. Ihmiset sivuuttavat tämän ja seuraavaksi jo puhutaan melkein faktana tästä rappukäytäväjutusta.

Sissi
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Ti Tammi 05, 2010 12:08 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Sissi »

transylvanian kirjoitti:
WinstonSmith kirjoitti:Mistäs tämä täälläkin useasti siteerattu rappukäytävätarina olikaan peräisin?
Tätä taas on. Juttu lähtenyt elämään ihan totena täällä kirjoittajien toimesta, vaikka voi olla ihan keksitty juttu. Eiköhän tää lähtenyt siitä kun joku kirjoitti että oli kuullut joltain että näin olisi muka tapahtunut. Eli mitään oikeaa lähdettä ei ole. Ihmiset sivuuttavat tämän ja seuraavaksi jo puhutaan melkein faktana tästä rappukäytäväjutusta.
Tästähän kertoi mm. tutkinnanjohtaja haastattelussaan.

Centauri
Susikoski
Viestit: 43
Liittynyt: La Joulu 29, 2018 11:45 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja Centauri »

Kyläseppä kirjoitti:
Centauri kirjoitti:Kurkkasin murhaajan tykkäämät sivut Facesta. Aika paljon nyrkkeily sivustoja, todella paljon prätkäsivuja, Camaro, Corvette ,Bugatti, Iranin Syyrian ja Pakistanin uutiset, Pakistanin nettiradio, Mike Tyson, chakcie Khan, eri naisten sivuja yhdessä jopa 2 naista pakarat paljaana. Joku 428 eri sivua joista tykkää ja ehkä 1% suomalaisia sivuja
Päätiti sitten rekistöröityä ja jakaa tietosi kanssamme?? Onneksi kaltaisiasi on, jatka seuraavaksi vauva.fi palstalle.
Väärin, tein uudet tunnukset 15v vanhan tunnuksen tilalle kun se oli tehty saunalahti.fi meiliin jota en käytä. Miksi kysyt ja oletko vauva.fi moderaattori vai ?

Avatar
ajanpatina
Sofia Karppi
Viestit: 442
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Stadi

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Sissi kirjoitti:Juuri tuo kohta tässä mättää: KUN poika on ollut nukkumassa ja aikuiset olohuoneessa katsomassa televisiota (kertoman mukaan) niin sellainen ihminen joka on joskus raivostunut silmittömästi tietää että siinä ei lähdetä etsimään listimisen kohdetta jostain toisesta huoneesta ellei ole raivoissaan nimenomaan tälle, vaan raivo kohdistuu lähimpään mahdolliseen ihmiseen tai kohteseen joka on lähietäisyydellä. (Telkkariin, seinään, kirjahyllyyn) MIKSI raivon kohteeksi joutui nukkuva pikkupoika toisessa huoneessa? Joku syy-yhteys on pakko olla, esim. aikaisemminkin mainittu kateus pientä poikaa kohtaan joka nyt saa kaikkien suvun naisten rakkauden ja on kokenut jäävänsä syrjään+impulsiivinen räjähtävä väkivaltainen luonne miehellä joka on jäänyt tunne-elämältään itse lapsen tasolle. Tilanne on voinut saada kipinän vain jostain lahjoista tai muusta, tai käsky että ole "hiljaa kun pikkuiset nukkuu" tai "sinun pitäisi nyt varmaan lähteä" (kokenut itsensä hylätyksi perheen piiristä) Jotain tämmöistä.
Harhoihin en usko PÄTKÄÄKÄÄN. Skitsofenian puhkeaminen noin myöhäisellä iällä on harvinaista ja jos tyyppi olisi aikaisemmin ollut harhainen niin tuskin olisi päässyt kylään ilman että muuta miesväkeä olisi kotona. Mutta kyllä: pikkuinen oli viaton. :cry:
On nää ihme selittelyt veikeitä lukea, kun yritetään väen väkisin vääntää mustasta valkoista ja valkoisesta mustaa. :mrgreen:
Yksinkertainen vastaus on, eno yritti raiskata pikkupojan kaikessa hiljaisuudessa, mutta poika alkoi parkuun ja siitä alkoi hulbaloo, joka johti murhaan. Hyvin yksinkertainen ja looginen selitys "äkkiarvaamattomaan" tapahtumien kulkuun. :shock: Mutta, tämä on minun päätelmäni ja ajan myötä kenties polliisi kertoo tapauksesta lähemmin, jos kertoo...!? :!: :?: 8)
Kaikella on aikansa.

spin0
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ti Marras 20, 2018 8:06 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja spin0 »

transylvanian kirjoitti:
WinstonSmith kirjoitti:Mistäs tämä täälläkin useasti siteerattu rappukäytävätarina olikaan peräisin?
Tätä taas on. Juttu lähtenyt elämään ihan totena täällä kirjoittajien toimesta, vaikka voi olla ihan keksitty juttu. Eiköhän tää lähtenyt siitä kun joku kirjoitti että oli kuullut joltain että näin olisi muka tapahtunut. Eli mitään oikeaa lähdettä ei ole. Ihmiset sivuuttavat tämän ja seuraavaksi jo puhutaan melkein faktana tästä rappukäytäväjutusta.
En tiedä mistä rappukäytävätarinasta puhutte, mutta ainakin tutkinnajohtaja kertoili seuravaa tapahtumien kulusta:

Miten henkirikos on tapahtunut ja miten poliisi pääsi sen jäljille?
– Asiasta on tullut ilmoitus hätäkeskukseen, tapahtuneesta pahoinpitelystä paikalle on tilattu ambulanssi. Sen jälkeen teko on kuitenkin edennyt siten, että epäilty on saanut uhrin uudestaan haltuunsa, paennut hänen kanssaan takaisin asuntoon, sulkenut oven, jossa henkirikos on sitten tapahtunut. Asunnossa ei ole ollut silloin muita.
– Teko on ollut yllättävä ja hyvin nopea.
...
Onko muu perhe paennut tästä asunnosta teon aikana?
– Tässä on avun hälyttämisen aikana siirrytty portaaseen odottamaan apua, josta sitten epäilty on saanut uhrin takaisin haltuunsa, jolloin on palattu takaisin sinne asuntoon. Jolloin muut ovat jääneet ovien ulkopuolelle.

Oliko siinä vaiheessa vahingoitettu tätä uhria, kun oli paettu sinne rappukäytävään?
– Kuten sanoin, paikalle oli hälytetty ambulanssi.

Mutta poika oli vielä elossa siinä vaiheessa?
– Kyllä.


Eli kyllä ainakin tutkinnajohtajan mukaan rappukäytävä liittyy tapahtumien kulkuun.

transylvanian
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Ti Heinä 09, 2013 10:29 pm

Re: Hki Arabianranta: Miestä epäillään alaikäisen pojan murh

Viesti Kirjoittaja transylvanian »

Sissi kirjoitti:
transylvanian kirjoitti:
WinstonSmith kirjoitti:Mistäs tämä täälläkin useasti siteerattu rappukäytävätarina olikaan peräisin?
Tätä taas on. Juttu lähtenyt elämään ihan totena täällä kirjoittajien toimesta, vaikka voi olla ihan keksitty juttu. Eiköhän tää lähtenyt siitä kun joku kirjoitti että oli kuullut joltain että näin olisi muka tapahtunut. Eli mitään oikeaa lähdettä ei ole. Ihmiset sivuuttavat tämän ja seuraavaksi jo puhutaan melkein faktana tästä rappukäytäväjutusta.
Tästähän kertoi mm. tutkinnanjohtaja haastattelussaan.
Ai siitä että poika oli noin viikkoa ennen murhaa nähty istuvan rappukäytävässä nalle kainalossa murheellisen näköisenä?

Vastaa Viestiin