Eveliina Lappalaisen surma. Imatra 14.11.2000

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

jayroot
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 225
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 8:01 pm

Re: Eveliina Lappalaisen surma. Imatra 14.11.2000

Viesti Kirjoittaja jayroot » La Heinä 28, 2018 9:03 am

No ei ole ollut istumassa ainakaan tästä rikoksesta enää piiiitkiin aikoihin. Viimeiset pari sivua tässä on tainnut olla keskustelua Oton (nyk Aleksin) edesottamuksista viime vuosina.

Sivustamulkoilija
Neuvoja-Jack
Viestit: 281
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Eveliina Lappalaisen surma. Imatra 14.11.2000

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija » Su Marras 18, 2018 1:21 pm

Muppe Muppe,nyt sää kyllä kelaat ite ihan paskaa.ite tiedän sataprosenttisen varmuudella henkilön joka on käyny intin ihan normi komppaniassa henkirikostuomion jälkeen.sitä en tiedä miksi näin on tapahtunu,mutta 9.kk sälli inttiä kävi.katsos Muppe,jos jossain on tapahtunu jotain sellasta mitä sun elämässä tai lähipiirissä ei ole tapahtunu,niin se ei sillon tarkoita sitä etteikö niin kuitenkin voisi tapahtua.jos kerta et tiedä itse moista tapausta,nii olkoon se sun oma ongelmasi.mut isoin sun ongelmas on se,että sää täälä ihan "joka alan ammattimiehenä" torppaat toisten kirjoituksia ja mielipiteitä,niin tollasella asenteella sun ihan "oikeessa elämässä" ja tuttava piirissä sulla on varmaan ihan kusipään kusipään maine.et ite myöskään laita useimpiin letkautuksiis mitään mistä revit ne "tiedot"...tai varmaan elämästäsi :lol: ,mutta niinkun edellä jo kerroin,niin mitä sun tietojesi mukaan ei ole tapahtunu,niin se EI TARKOITA SITÄ,et niin ei voi /vois tapahtua missään muualla.faktoja pöytään sultakin jatkossa,ellet sitten vaan kelaa vaan omaa mielipidettäsi,etkä väitä sitä todeksi.varmasti olisit ihan hyvä tyyppi kun et vaan aina herjais muiden sanomia.ja lopuksi,et ole ainoa joka täälä on istunu linnassa ja tuntee ehkä ammatiksi ei niin valoa kestäviä asioita tai ehkä itsekkin niin tehneenä.sitä vaan että susta sää sellasen kuvan et vain ja ainoastaan sinä tiedät kaikesta kaikesta kaiken,paljon lukenu ketjuja missä olet äänessä.jatka toki,mutta ilmaise itseäsi mielipitetesi kautta äläkä toisten kirjoituksia tyrmäämällä.varman jo toistan itseäni :lol:

Jalmari1
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 247
Liittynyt: Su Marras 11, 2007 11:09 am

Re: Eveliina Lappalaisen surma. Imatra 14.11.2000

Viesti Kirjoittaja Jalmari1 » To Huhti 25, 2019 11:22 am

Sivustamulkoilija kirjoitti:Muppe Muppe,nyt sää kyllä kelaat ite ihan paskaa.ite tiedän sataprosenttisen varmuudella henkilön joka on käyny intin ihan normi komppaniassa henkirikostuomion jälkeen.sitä en tiedä miksi näin on tapahtunu,mutta 9.kk sälli inttiä kävi.
Minäkin tiedän. Erittäin korkean profiilin juttuna aikanaan ollut opettajan surma Turussa. Sen teon suorittaja kävi normaaliin tapaan intin vapauduttuaan. Tunnen tyypin. On nykyään uskon miehiä, ollut jo kauan.
Kyseinen intin suorittaminen on todennettavissa jopa suht yksinkertaisella Google-haulla, jos tietää mitä ja ketä hakee ja mistä.

Makunsamenettäjä
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Marras 21, 2017 9:12 pm

Re: Eveliina Lappalaisen surma. Imatra 14.11.2000

Viesti Kirjoittaja Makunsamenettäjä » La Touko 25, 2019 8:08 pm

Onko jollakin tietoa Martikaisen nykyisistä edesottamuksista? Käsittääkseni tuo aiemmin linkattu opinnäytetyö ei ole hänen tekemänsä, vaikka nimi täsmääkin, eikä myöskään tähän henkilöön yhdistetty Facebook-tili ole murhamiehemme.

Vastaa Viestiin