Lapsisurmat Suomessa

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
paccasucco
Helen Mirren
Viestit: 1436
Liittynyt: Ti Syys 02, 2014 9:28 pm

Re: Lapsisurmat Suomessa

Viesti Kirjoittaja paccasucco » Pe Joulu 28, 2018 11:49 pm

Lapsisurmia on Suomessakin tapahtunut vaikka kuinka paljon.Eikä todellakaan tarvitse aloittaa mistään 1800-luvulta.Vähemmälle huomiolle on jäänyt tämäkin 1971 tapahtunut lapsisurma Urjalassa:
Kuva

Urjalan Taikayö: https://www.youtube.com/watch?v=xOpCc7Fu3sI

Antsa
Alibin satunnaislukija
Viestit: 124
Liittynyt: To Huhti 24, 2008 2:34 pm

Re: Lapsisurmat Suomessa

Viesti Kirjoittaja Antsa » La Joulu 29, 2018 3:34 pm

Isälle vielä yksi mahdollisuus
Silti isä sai vielä yhden mahdollisuuden. Johtava sosiaalityöntekijä oli sitä mieltä, että miehen täytyi vielä kerran saada yrittää olla isä.

– Olihan hän opetellut käyttämään astianpesukonetta ja pyykkikonetta, Satu kertoo ja pudistaa päätään.

Tuona heinäkuisena lauantaina yksikään kolmesta lapsesta ei palannut kotiin äitinsä luo.

Yhdeksän- ja kuusivuotiaat pojat, kolmevuotias tyttö ja lasten isä löydettiin kuolleina kotitalon makuuhuoneesta. Kuolleella isällä oli kädessään tulitikut. Vieressä oli osittain sulanut bensiiniastia.
Tämä "vielä yksi mahdollisuus" tuntuu ihan nykyäänkin olevan sosiaaliviranomaisten periaatteena. Biologinen vanhempi saa tehdä mitä tahansa ja toistaa teon ilman että siitä olisi mitään seurauksia. "Koska on kuitenkin oikea isä/äiti". Monta vuotta ammattini puolesta katsellut tuota touhua. Vilja-Eerikan tapaus ei käytännössä muuttanut mitään. Valvontaa joo lisättiin, mutta se valvonta kohdistui huostaanotto tapauksissa muihin tahoihin kuin biologisiin vanhempiin joka on naurettavaa koska Vilja Eerikan tappoi se biologinen osapuoli, eikä esimerkiksi sijaisvanhempi.

Vastaa Viestiin