Sannan surma - Mikkeli 2009 (ketju 1)

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

viikate
Sammakkoprofessori
Viestit: 446
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 9:22 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja viikate » Pe Marras 20, 2009 1:14 am

Skorpioni kirjoitti:Tuohon kuristamiseen kommentoisin että olen antanut itseni ymmärtää että ns:giljotiinikuristus ei välttämättä jätä ulkoisia merkkejä mutta sisäisiä kylläkin jos se viedään "liian pitkälle":?:
Jos tarkoitat tuota perinteistä "hapetus" kuristusotetta jossa uhrin kaula on kuristajan kyynärtaipeessa niin oikeassa olet.

Skorpioni
Neuvoja-Jack
Viestit: 269
Liittynyt: Ti Kesä 09, 2009 12:25 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Skorpioni » Pe Marras 20, 2009 1:54 am

edelliseen:kyllä nimenomaan sitä ja käsitykseni mukaan se kuuluu ihmisen "luontaiseen" voimankäyttö arsenaaliin toisin kuin monimutkaisemmat otteet esim:gogoplata eli kuristus säärellä.eli nopeasti eteen tulevassa tilanteessa saattaisi kukatahansa käyttää giljotiinia edes tietämättä koko tekniikasta mitään.

aimo tietäväinen
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: La Loka 31, 2009 12:38 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja aimo tietäväinen » Pe Marras 20, 2009 2:33 am

toihan on selvä tapaus siltä saralta että kyseinen uhri on mahdollisesti ollut ns.pk seuralainen sekä tappaja ollut hänen asiakkaanaan siksi jääneet kaksin autoon ja tapahtui mitä tapahtui! tätä mieltä itse olen!

morbidelli
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 688
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:34 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja morbidelli » Pe Marras 20, 2009 3:48 pm

Näytöt kirjoitti: ... lyhytkasvuinen ja muistaakseni jossakin on mainittu että Sanna olisi myös ollut sitä. Jos asia on näin, niin mikä motiivi poliisilla oli alkuperäisessä tiedotuksessaan julkaista Sannan valokuva, mutta jättää näinkin oleellinen erityistuntomerkki kertomatta?
Aika perusasiaa. Poliisi jättää oleellisia asioita kertomatta jotta saapuneiden vihjeiden todenperäisyys voidaan helposti tarkistaa.

Tätäkin tapausta tutkittaessa on todennäköisesti tullut kasapäin tarkkoja ja yksityiskohtaisia vihjeitä jotka ovat vakuuttaneet konstaapelin siitä hämmästyttävästä tosiseikasta että Sannan n. 2 metriä pitkä kaksoisolento oli samaan aikaan samassa baarissa ja teki jotain mieleenpainuvaa tai oli muuten vain oudossa seurassa (esim. urheilijan tai poliitiikon tms. hörhön kanssa).

Saga
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Saga » Pe Marras 20, 2009 7:58 pm

Veronica M kirjoitti:Kuskin täytyy olla psykopaatti, jos menee surmaamisen ja raiskauksen jälkeen kotiin nukkumaan ja vielä ilmoittautumaan todistajaksikin
Ei tarvitse olla psykopaatti, vaan ihan normaalilla itsesuojeluvaistolla varustettu ihminen. Jos kuskin vaimo kerran on ollut samassa taksissa, niin onhan kuskille ollut selvää että vaimo tunnistaa Sannan heti kun tämän kuva ilmaantuu lehtiin. Joten siitähän seuraa joukko kauhistuneita kysymyksiä "herranjumala, tää nainen joka on kuollut, eikö se ollut sun taksissa??". Kun menee poliisille heti, ennenkuin edes ehditään pyytää, niin ikäänkuin oikein näyttää maailmalle ettei ole yhtään mitään salattavaa.

Ja tuo kotiin nukkumaan meneminen - mihin muuallekaan kuski olisi mennyt? Jos tekee jotain tuollaista, niin usein varmaan pystyy itselleen kertomaan että koko homma oli pahaa unta. Ja kun elää ihan vaan normaalisti, niin kaikki kyllä järjestyy.

Carina
Aloitteleva dekkari
Viestit: 526
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 3:05 pm
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Carina » Pe Marras 20, 2009 10:00 pm

Jotain tässä jutussa kyllä piilotellaan, on mahdollista, että taksikuski on pimahtanut ja raiskauksen jälkeen tappanut Sannan, mutta aivan kuten täällä on jo mietitty, niin miksei kuski oli jo tunnustanut tekoaan, koska kaikella todennäköisyydellä hänen dna:taan olisi löytynyt Sannasta. En usko, että hän olisi alkanut kortsua asettelemaan ja tuskin hänellä semmoisia olisi töissä ollut mukanakaan.
Se avopuolison kanssa seksin harrastaminen on minullakin käynyt mielessä, jospa Sanna käytti kondomia oman miehensä kanssa? On mahdollista, että Sannassa oli näkyvissä sisäisessä tutkinnassa joitakin raiskauksen jälkiä, mutta ei dna:ta lainkaan? Ne jäljet sitten taas viittaisivat raiskaukseen ja syyttävä sormi osoittaisi taksikuskiin. Mutta toisaalta, kai Sannan avopuoliso olisi kertonut, että heillä oli kondomit käytössä..?
Minulla ei ole mitään niitä vastaan, joilla ei ole mitään minua vastaan.

sukka
Alibin satunnaislukija
Viestit: 121
Liittynyt: To Helmi 21, 2008 12:24 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja sukka » La Marras 21, 2009 3:52 pm

En ole lukenut koko ketjua, joten ehkä tämä on jo mainittu, mutta entäpä jos tappaja onkin taksikuskin vaimo. Ehkä hän vakoili salaa miestään, näki että tämä pettää häntä, ja kun nainen jäi autosta pois, niin kosti tälle..

Ja mies autuaan tietämättömänä jatkoi työvuoroaan, ja kun meni nukkumaan, vaimo oli jo kotona.

Carina
Aloitteleva dekkari
Viestit: 526
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2007 3:05 pm
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Carina » La Marras 21, 2009 8:20 pm

sukka kirjoitti:En ole lukenut koko ketjua, joten ehkä tämä on jo mainittu, mutta entäpä jos tappaja onkin taksikuskin vaimo. Ehkä hän vakoili salaa miestään, näki että tämä pettää häntä, ja kun nainen jäi autosta pois, niin kosti tälle..

Ja mies autuaan tietämättömänä jatkoi työvuoroaan, ja kun meni nukkumaan, vaimo oli jo kotona.
Tätä on tosiaan muutamaankin otteeseen täällä jo pohdittu. Mutta raiskattu Sanna ilmeisesti oli, tai ainakin jotain viitteitä semmoiseen on olemassa. Sitä tosin minäkin tuossa edellä olevassa viestissä mietin, että josko hän kuitenkin olisi harrastanut seksiä vaikka sen oman avopuolison kanssa tai kenties jopa jonkun muun?
Kuitenkin Sannan koti oli eri suunnassa, kuin mistä hän löytyi, joten kysymys sinun teoriassasi onkin se, että millä vaimo olisi Sannan sinne löytöpaikalle vienyt?
Minulla ei ole mitään niitä vastaan, joilla ei ole mitään minua vastaan.

härkä
Tarkastaja Morse
Viestit: 955
Liittynyt: Ke Syys 17, 2008 6:34 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja härkä » La Marras 21, 2009 10:17 pm

Minulle on jäänyt se käsitys , että taksikuski ja avovaimo asuvat aivan kanta-kaupungin etelä-osassa.
Rantakylän suunnalla ? En ole varma ? Oikaiskaa asia , kuka tietääkään ?

Sanna puolestaan asui suhteellisen lähellä löytöpaikkaa. Lähellä Graanin marketteja.
Jos se , mitä on tälläkin palstalla kerrottu, pitää paikkansa ?

Olisiko kuski ensin ajanut noin 5 km etelän suuntaan viedäkseen avo-vaimonsa kotiin ja sitten sama matka takaisin Sanna kyydissä.
Milloin ne miehet ovat jäänet pois ? Ja missä ?

Ja edelleen mietin , miten se alkutilanne syntyi ?
Kuka oli taksissa ensin ja kuka tuli viimeiseksi ?
Missä kohta Sanna astui taksiin ?

Olen näköjään taas kyselyiässä :D

loneliness
Sherlock Holmes
Viestit: 3253
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja loneliness » La Marras 21, 2009 10:56 pm

Skorpioni kirjoitti:edelliseen:kyllä nimenomaan sitä ja käsitykseni mukaan se kuuluu ihmisen "luontaiseen" voimankäyttö arsenaaliin toisin kuin monimutkaisemmat otteet esim:gogoplata eli kuristus säärellä.eli nopeasti eteen tulevassa tilanteessa saattaisi kukatahansa käyttää giljotiinia edes tietämättä koko tekniikasta mitään.
Itse en kyllä usko, että kovin yleistä olisi. Jos tulee kamppailutilanne, niin random känniääliö tuskin lähtee hakemaan vastapuolen selkää, vaan lyö edestä tai sitten kuristaa kaksin käsin edestäpäin kurkusta. Jos on giljotiinia käytetty, uskon olevan kamppailu-urheilua seuraava tai sitä harrastava ihminen.
Paavo Arhinmäki on äijä!

Bloodhound
Alibin satunnaislukija
Viestit: 131
Liittynyt: To Maalis 19, 2009 3:09 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Bloodhound » La Marras 21, 2009 11:26 pm

Nyt mennään kyllä tosi extremelajeihin, mutta..
voiko raiskata takaapäin? Silloinhan tuo em. kuristusote olisi mahdollinen.. :roll:

viikate
Sammakkoprofessori
Viestit: 446
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 9:22 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja viikate » La Marras 21, 2009 11:34 pm

Tässä hieman mietteitä raiskauksesta ja vangitun syyllisyydestä :roll:
Raiskauksen yhteydessä uhriin jää aina pieniä merkkejä tekijästä mikäli uhria ei ole täysin siistitty. Näitä merkkejä on mm. siemenneste, siemenestetahrat, karvat (häpy/iho/hius), sylki, veri ja kuidut. Tekijän käyttäessä kondomia on hyvin mahdollista ja jopa todennäköistä että tekijästä jää silti uhriin erilaisia merkkejä joita nykytekniikalla saadaan talteen.
Raiskauksesta myös jää uhriin fyysisiä merkkejä jotka ovat lievimmillään limakalvojen turpeutta, punoitusta, hankautumista ja jne. Pahimmillaan taas sukupuolielimissä on limakalvorepeämiä, vakavia verenvuotoja ja jne.
Nyt itse spekulaatioon vangitun syyllisyydestä ja syyttömyydestä.
Nykytekniikalla raiskatusta saadaan erittäin todennäköisesti vertailukelpoisia näytteitä eikä poliisi lähde vaatimaan vangituksi ilman kunnon näytteitä. Jos näytteet eivät olisi täsmänneet vangittuun niin tuskin oikeudessa olisi moista esitetty ja syyllistä olisi haettu muualta mm. poikaystävästä, taksissa olleista kavereista jne..
Jos taas uhrista ei ole saatu biologisia tai kuitunäytettä niin silloin raiskaamisen vahvistaa uhrin sisätutkimuksessa tehdyt löydökset. Näiden erottaminen tavallisesta sukupuoliyhteydestä ei ole lienee hankalaa jos sisääntyöntyminen on tehty vastoin tahtoa voimalla.
Vahvasti veikkaan ettei vangitun syyllisyydestä jää mitään epäselvää ottaen huomioon nykypäivän teknisen tutkinnan tehokkuuden, vainajan nopean löytymisen ja vangitun nopean kiinnioton jälkeen.
Nämä vai omia mietteitä.

Mt86
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: La Loka 03, 2009 1:52 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Mt86 » Su Marras 22, 2009 10:56 am

härkä kirjoitti:Minulle on jäänyt se käsitys , että taksikuski ja avovaimo asuvat aivan kanta-kaupungin etelä-osassa.
Rantakylän suunnalla ? En ole varma ? Oikaiskaa asia , kuka tietääkään ?

Sanna puolestaan asui suhteellisen lähellä löytöpaikkaa. Lähellä Graanin marketteja.
Jos se , mitä on tälläkin palstalla kerrottu, pitää paikkansa ?

Tätä ketjua paljon seuranneena kommentoin sen verran että

Toi taksikuski + avovaimon rantakylän suunnalla asuminen on tietääkseni väärä tieto kuten myös sannan graanin marketteja lähellä asuminen.

Joku aikaisemmassa viestissään on maininnut tuon taksikuskin oikean asuinalueen

jamppa
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1347
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja jamppa » Su Marras 22, 2009 1:57 pm

loneliness kirjoitti:
Skorpioni kirjoitti:edelliseen:kyllä nimenomaan sitä ja käsitykseni mukaan se kuuluu ihmisen "luontaiseen" voimankäyttö arsenaaliin toisin kuin monimutkaisemmat otteet esim:gogoplata eli kuristus säärellä.eli nopeasti eteen tulevassa tilanteessa saattaisi kukatahansa käyttää giljotiinia edes tietämättä koko tekniikasta mitään.
Itse en kyllä usko, että kovin yleistä olisi. Jos tulee kamppailutilanne, niin random känniääliö tuskin lähtee hakemaan vastapuolen selkää, vaan lyö edestä tai sitten kuristaa kaksin käsin edestäpäin kurkusta. Jos on giljotiinia käytetty, uskon olevan kamppailu-urheilua seuraava tai sitä harrastava ihminen.
Hyvinkin usein nakkijonotappeluissa käytetään tota kuristusotetta, kun homma menee painimiseks niin toinen koittaa ottaa tuollaista otetta toisesta. Koskaan ei ole tullut vastaan kahdenkäden kuristusotetta, vaikka jokunen nahistelu on tullu nähtyä. Mitä tulee tähän tapaukseen niin tässähän toi toimisi hyvinkin, jos sanna on koittanut kuskilta karkuun niin selkänsähän se on sille kääntänyt, vaikka en nyt ymmärrä mitä merkitystä tuolla selän käännöllä on kyseisen otteen kannalta käytännössä.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.

piupali
Parranpäristäjä
Viestit: 79
Liittynyt: Ke Syys 30, 2009 10:09 pm

Re: Sannan surma - Mikkeli

Viesti Kirjoittaja piupali » Ma Marras 23, 2009 12:01 am

Mietin tuota kuristamista, niin senhän olisi pitänyt ruumiinavauksessa, joka tehtiin aikoja sitten, selvitä? Länsi-savon verkkosivuilla luki näin 29.10:

"Naisen lopullinen kuolinsyy ei ole edelleenkään selvinnyt.

– Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen lopullisia tuloksia naisen kuolinsyystä ei ole vielä tullut. En tiedä, milloin ne tulevat."

Voiko olla mahdollista että JOS Sanna on kuristettu, niin lopullisten tulosten saaminen veisi noin pitkään?

Lukittu