Murha Kyröskoskella - ruumis löytyi Haukiluomasta v. 2009

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
viikate
Sofia Karppi
Viestit: 443
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 9:22 pm

Murha Kyröskoskella - ruumis löytyi Haukiluomasta v. 2009

Viesti Kirjoittaja viikate »

Tampereelta löytyi miehen ruumis
31.10.2009 12:22

Pirkanmaan poliisi on löytänyt miehen ruumiin Tampereelta. Ruumis löytyi kello kahdeksan aikaan aamulla. Poliisi epäilee henkirikosta.

Arviolta 50-60-vuotiaan miehen ruumis löytyi Haukiluoman kaupunginosasta, Runkokadun päästä lähtevän kevyen liikenteen väylän varrelta. Tie yhdistää Haukiluoman ja Lintuviidan kaupunginosat.

Poliisi kaipaa lauantaina aamuyöllä alueella liikkuneiden ihmisten havaintoja. Vihjeet voi soittaa numeroon 0504561411.

(MTV3 - STT)
viikate
Sofia Karppi
Viestit: 443
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 9:22 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja viikate »

Poliisi tutkii metsästä löytynyttä ruumista - Kuka tietää jotakin tästä miehestä?

31.10. - 13:18 (Luotu: 11:50) - Kommentit: 2

Tampereelta on löydetty miehen ruumis. Hänet on poliisin mukaan kuljetettu metsässä kulkevan kevyen liikenteen väylän viereen jollakin ajoneuvolla. Kuljetus on poliisin tutkinnan perusteella tapahtunut lauantaina aamuyöllä.

Vainaja jätettiin Haukiluoman Runkokadulta Lintuviidan ja Lamminpään suuntaan kulkevan kevyen liikenteen väylän vasemmalle puolelle. Lähimmistä omakotitaloista on paikalle matkaa alle sata metriä

Noin 50-60-vuotiaan miehen henkilöllisyys on epäselvä. Hän on valkoihoinen ja tummahiuksinen, otsalta kaljuuntunut. Mies on noin 180-senttinen ja 64-kiloinen. Hänen oikeassa nilkassaan on sisäpuolella 10-senttinen, kaareva leikkausarpi.

Hänellä on päällään farkut, Tommy Hilfiger -merkkinen t-paita, vetoketjullinen collegepaita ja villasukat.

Miehellä on lemmikki tai hän on muuten ollut tekemisissä eläinten kanssa, sillä vaatteissa oli eläimen karvoja.

Poliisi sai tiedon vainajasta aamulla kello yhdeksän aikaan. Löytymispaikan ympäristö on toistaiseksi eristetty muutamien satojen metrien matkalta ja tutkimukset alueella jatkuvat. Paikalla on myös poliisikoiria.

Poliisi epäilee miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi, kertoo rikoskomisario Jari Kinnunen.

- Pyydämme kaikkia mahdollisia havaintoja aamuyön ajalta: henkilö- ja ajoneuvohavaintoja tai mitä tahansa, mikä on herättänyt ihmisten huomiota.

Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille puhelinnumeroon 050-456 1411.

Asiasta lisää hetken kuluttua.

Aamulehti
Linkistä löytyy kuvia tapahtumapaikalta http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/160240.shtml
Solmu
Adrian Monk
Viestit: 2521
Liittynyt: Ti Heinä 22, 2008 2:19 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Solmu »

Uutta tietoa Tampereen surman uhrista – katso kuva
31.10.2009 14:56

Tampere uhrin tpaita.jpg
Tampere uhrin tpaita.jpg (54.14 KiB) Katsottu 7813 kertaa
Poliisi julkaisi kuvan uhrin erikoisesta t-paidasta. Kuva Poliisi.

Poliisi kaipaa vihjeitä Tampereelta tänään aamulla löytyneen miehen henkilöllisyydestä. Tietojen saamiseksi poliisi on julkaissut kuvan uhrin päällä olleesta t-paidasta ja vainajan tarkat tuntomerkit.

Tuntematon vainaja on 40–50-vuotiaan oloinen. Hän on 180 senttiä pitkä ja 64 kiloa painava. Ruumiinrakenteeltaan mies on poliisin mukaan hoikka, jopa laiha. Tummatukkaisen miehen hiukset ovat alkavasti kaljuuntumassa päälaelta ja ohimoista. Hänen oikean nilkkansa sisäpuolella on kaareva, kymmenen sentin mittainen vanha leikkausarpi.

Vainajalla oli yllään vihertävä vetoketjullinen college-paita, marlboro-merkkiset farkut ja villasukat. Aluspaita oli kuvassa näkyvä musta t-paita, jossa on valkoinen ravun kuva. Paidassa lukee ”Tiana Bay” ja ”Tommy Hilfiger”.

Toistaiseksi tuntemattoman miehen ruumis löytyi Haukiluomasta kahdeksan jälkeen aamulla. Poliisi epäilee hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Tiedot uhrista ja tapaukseen mahdollisesti liittyvistä tapauksista voi ilmoittaa lähimmälle poliisille tai Pirkanmaan poliisilaitokselle numeroon 071 87 45800.
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... /10/986984

Kuva oli pudonnut. Palautettu.
-NILS-
"Yöperho on koteloitunut"
John Doe
Christopher Lorenzo
Viestit: 1595
Liittynyt: Su Helmi 22, 2009 4:28 pm
Paikkakunta: Desert Island

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja John Doe »

Poliisin tiedote tarkentaa aluetta josta erityisesti kaivataan havaintoja:
http://www.poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa ... 6000434E81

Henkirikos Tampereella
31.10.2009

Tampereelta Haukiluomasta on tänään klo 08.15 löytynyt kuollut mies kevyenliikenteen väylän vierestä. Löytöpaikka on Haukiluomassa, Runkokadun päästä jatkuvan kevyenliikenteen väylän varressa vajaan sadan metrin päässä ensimmäisistä omakotitaloista.

Poliisi epäilee henkirikosta.

Toistaiseksi tuntematon vainaja on noin 40 - 50 vuotiaan oloinen. Hän on 180 cm pituinen ja painaa 64 kg. Vartaloltaan hän on hoikka - jopa laiha. Hänellä on tummat hiukset ja hänellä on alkavaa kaljuuntumista sekä päälaella että ohimoilla. Hänen oikeassa nilkassaan - sisäpuolella on kaareva , kymmenen cm:n mittainen vanha leikkausarpi.

Vainajalla oli yllään vihertävä vetoketjullinen college-paita, marlboro-merkkiset farkut sekä villasukat. Aluspaita oli kuvassa näkyvä musta t-paita, jossa valkoinen teksti " Tianan Bay" "Tommy Hilfiger" ja ravun kuva.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja ajoneuvoista, henkilöistä taikka muusta huomiota herättäneestä toiminnasta viime yön (30-31.10.2009) aikana alueelta joka rajoittuu lännessä Haukiluomaan, pohjoisessa Hatolaan/Vuorentaustaan, idässä Lamminpäähän ja etelässä Ikuri/Tesoma/Tohloppi alueeseen. Havaintoja pyydetään myös muualla sattuneista poikkeavista ja yleisön huomion herättäneista tapahtumista. Lisäksi pyydetään yleisövihjeitä vainajan henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Yleisön havainnot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisille taikka Pirkanmaan poliisilaitokselle numeroon 07187 45800.
Kuka,mikä ja missä olen...tiedätkö sinä?
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2655
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Pirinisti, joka jätti huumevelat pystyyn? Tekevälle sattuu ja kun paljon sattuu siihen tottuu.... :shock:
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
viikate
Sofia Karppi
Viestit: 443
Liittynyt: Su Kesä 17, 2007 9:22 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja viikate »

Uutisen alkuperäispaikka josta löytyy video ja kuvat
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/160281.shtml

Tapettiinko Haukiluoman uhri kiveä vasten?

31.10. - 19:31 (Luotu: 16:26)

Iltapäivän matalalta paistava auringonvalo siivilöityy mäntyjen oksien välitse Tampereen Haukiluomassa. Metsässä on hiljaista, vain jokunen lenkkeilijä rikkoo pyhäinpäivän harrasta tunnelmaa.

Moni kulkija pysähtyy ihmettelemään ulkoilureitin vieressä seisovaa suurta kiveä, jonka kyljessä näyttää olevan kuivuneita tai jäätyneitä veriroiskeita. Pirkanmaan poliisi epäilee, että veri kuului metsästä lauantaiaamuna löydetylle ruumiille. Poliisi epäilee, että noin 40-50-vuotias mies on joutunut henkirikoksen uhriksi.

- Olikohan tuota vasten ammuttu, tuumasi koiraa kahden aikoihin iltapäivällä ulkoiluttanut Heikki Haimi.

Ruumis löydettiin lauantaina aamulla kello 8.15 aikaan. Haimi oli käynyt koiransa kanssa aamulenkillä kuuden aikoihin metsikön toisella puolella Tyvikadun lähistöllä. Ainakaan silloin hän ei ollut kuullut tai havainnut mitään normaalista poikkeavaa.

Poliisi ei vielä tiedä ruumiin henkilöllisyyttä, eikä sitä, mistä ruumis oli metsään tullut. Poliisin mukaan uhri oli kuitenkin tuotu paikalle jollain ajoneuvolla. Sitä, oliko mies kuollut jo saapuessaan, ei poliisi kerro.

Haukiluomassa arvuutellaan, olisiko uhri lähtenyt mahdollisesti läheisestä pubista.

- Ihmiset puhuvat, että siellä on kovin rauhatonta, sanoo ruumiin löytöpaikan ohitse sauvakävelevä nainen. Hän ei halua nimeään lehteen, koska asuu lähistöllä.

Kuin tv-ohjelmasta
Poliisi eristi ruumiin löytymispaikan ympäristön muutamien satojen metrien matkalta aamupäivän ajaksi. Kello kahden aikaan iltapäivällä eristys oli purettu ja ulkoilureitti oli taas kovassa käytössä.

Lähistöllä asuvan Taina Hietakankaan lenkki viivästyi poliisioperaation takia. Runkokadulta metsään vievän ulkoilureitin katkaisi poliisin eristysnauha ja kaksi poliisiautoa.

Hietakangas järkyttyy kuullessaan poliisin epäilevän, että henkirikoksen uhriksi joutunut mies tuotiin hänen lähimetsäänsä.

-Sehän on niin kuin television sarjafilmeissä.

-Olen asunut tässä 15 vuotta. Kuinkahan monta tuhatta kertaa tämänkin paikan ohi olen kulkenut, Hietakangas kauhistelee.

Poliisi kaipaa havaintoja:

Noin 40-50-vuotiaan miehen henkilöllisyys on epäselvä. Hän on hyvin hoikka ja valkoihoinen sekä tummahiuksinen, päälaelta ja ohimoilta kaljuuntunut. Mies on noin 180-senttinen ja 64-kiloinen. Hänen oikeassa nilkassaan on sisäpuolella vanha, 10-senttinen, kaareva leikkausarpi.

Hänellä oli päällään Marlboro-farkut, Tommy Hilfiger -merkkinen t-paita, vihertävä ja vetoketjullinen collegepaita ja villasukat.

Miehellä oli lemmikki tai hän on muuten ollut tekemisissä eläinten kanssa, sillä vaatteissa oli eläimen karvoja.

Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa Pirkanmaan poliisille puhelinnumeroon 07187 45800.

Poliisi ei aina saa selville kuolleen ihmisen viimeisiä vaiheita. Orivedellä löytyi 2,5 vuotta sitten puunjuurakon alta kuollut nainen, jonka henkilöllisyyttä ei ole pystytty selvittämään.

Lue Sunnuntai-liitteestä (8.6.2007) juttu Tuntematon vainaja | Taivaasta tippunut?
Who was it
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 2:00 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Who was it »

Ihan kuin tuossa olisi joku istunut kiveä vasten, ja veri roiskunut ympärille. Vai missäköhän mittakaavassa nuo roiskeet ovat. Kuvasta ei käy ilmi miten suuri tuo kivi on.
Rezah
Christopher Lorenzo
Viestit: 1581
Liittynyt: To Kesä 14, 2007 7:04 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Rezah »

Vaatetus ei yt ainakaan ole sieltä halvimmasta päästä, vaikka tuskin se tässä mitään auttaa. Ja tuo, että on lemmikkejä niin onhan voinut olla jollain viimeiset hetkensä, jolla on lemmikkejä.
There are no crimes behind enemy lines
Indrid Cold
Nikke Knakkertton
Viestit: 198
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 5:54 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Indrid Cold »

viikate kirjoitti:Hänellä oli päällään Marlboro-farkut, Tommy Hilfiger -merkkinen t-paita, vihertävä ja vetoketjullinen collegepaita ja villasukat.
Ei kenkiä?
MissHolmes
Ben Matlock
Viestit: 8828
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 2:19 pm
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja MissHolmes »

Kaiketi ei, koska niitä ei mainita. Eikä takkiakaan.
Eli kertoisi siitä, että tuotu jostain sisätiloista.
Nuotio & Äreät Tiput
eyes
Harjunpää
Viestit: 305
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2009 12:15 am

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja eyes »

Indrid Cold kirjoitti:
viikate kirjoitti:Hänellä oli päällään Marlboro-farkut, Tommy Hilfiger -merkkinen t-paita, vihertävä ja vetoketjullinen collegepaita ja villasukat.
Ei kenkiä?
Aamulehden nettisivustolla sanotaan näin:
"Hänet kuljetettiin poliisin mukaan metsässä kulkevan kevyen liikenteen väylän viereen jollakin ajoneuvolla. Kuljetusta epäillään, koska miehellä ei ollut kenkiä."

Eli sillä ei ole siis ollut kenkiä.

Koko uutinen löytyy täältä http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa ... lta/160240
rosamarine
Adrian Monk
Viestit: 2645
Liittynyt: Ma Huhti 30, 2007 10:03 am

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja rosamarine »

Tässä on linkki kuolleen miehen kasvokuvaan.
http://www.poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa ... penElement

Jos joku haluaisi pienentää tuon kuvan, niin ollos hyvä, vois laittaa tänne.
A winner listens, a loser just waits until it is their turn to talk...
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja Chopper »

^ Uskaltasko...saattaa järkyttää herkempiä lukijoita.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
SharQ
Hetty Wainthropp
Viestit: 454
Liittynyt: Su Heinä 26, 2009 7:11 pm

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja SharQ »

Kieltamatta hieman arveluttaa, mutta joka tapauksessa tassa kasvot.


poistettu kuva - t:mode
-Huominen on haaveita, tämä päivä realismia ja eilinen... no, se meni jo...-
rosamarine
Adrian Monk
Viestit: 2645
Liittynyt: Ma Huhti 30, 2007 10:03 am

Re: Tampereelta löytyi miehen ruumis (epäilty henkirikos)

Viesti Kirjoittaja rosamarine »

^^ On kyllä karu, nenä murtunut ja muutenkin, kyllähän tuo mustakin pahalta tuntui katsoa...

Edit. Sharq, ei oo häpee olla nopee :shock:
A winner listens, a loser just waits until it is their turn to talk...
Vastaa Viestiin