Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Poliisi tutkii lasten vankileirien saaristoa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » Ke Syys 18, 2019 1:33 am

Rorschach kirjoitti:
Ke Syys 18, 2019 1:22 am

No, edelliseltä sivulta on helppo havaita, että se oli aivan joku muu, joka alkoi aluksi haaveilla sormien työntämisestä lasten ruumiinaukkoihin. Ja sitten ihmetellään muiden yksinkertaisuutta. Tämä keskustelumenetelmä on sangen mielenkiintoinen eikä ainakaan edistä sitä asiaa, jota yritetään ajaa.
Oletko yksinkertainen, vai esitätkö? Tämä keskustelu ei käsittele nimimerkki hutkivaajournalistia.Mikäli haluat nimimerkistäni keskustella, tee se lautamiehissä. Tutustu palstan sääntöihin.

Ei tietenkään pitäisi yllättyä, että murha.infossa löytyy varsin kieroutunutta porukkaa, joiden mielestä lasten sadistinen kohtelu on oikein. Sitä paitsi heidäthän on huostaanotettu, joten mitä väliä, niille saa tehdä mitä haluaa, vai?

Mites on. Varmaan kohtelette omia lapsiannekin samoin? Noita huostaanotettujen lapsien vanhemmat ovat olleet varmasti noiden lasten sadistisesta hyväksikäytöstä haaveilevien aikuisten kaltaisia. He eivät ole tyytyneet foorumihaaveiluun, vaan kohdistaneet ne omiin lapsiinsa. Noiden huostaanotettujen lasten joukossa on myös joukossa mielenterveysongelmista kärsiviä. Hulluille lapsille saa tehdä noin, vai? Mutta mites hullut aikuiset? Kohdistetaanko heihin mielisairaalassa tuollaista kohtelua. Ei, koska he ovat aikuisia ja he, sekä heidän omaisensa nostaisivat metelin.
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

Avatar
UglyBetty
Sammakkoprofessori
Viestit: 437
Liittynyt: Ke Loka 29, 2014 2:03 am
Paikkakunta: Cloud Cuckoo Land

Re: Poliisi tutkii lasten vankileirien saaristoa

Viesti Kirjoittaja UglyBetty » Ke Syys 18, 2019 6:09 am

Rorschach kirjoitti:
Ke Syys 18, 2019 1:22 am
hutkivajournalisti kirjoitti:
Ke Syys 18, 2019 1:16 am
tukija kirjoitti:
Ti Syys 17, 2019 1:59 am

Joka kerta täys tarkastus persettä ja pillua myöten. Oksetus ja sen jälkeen läpivalaisu. Yksikin kakara kun hyppii silmille, jos ei ensimmäinen kielto tehoa niin pampulla leuka sisään ja viikoksi kylmään selliin.

.
Tämäkö ei herätä epäilystä sadistisesta pedofiilista? Normaaleilla ihmisillä on noin sairaita lapsiin kohdistuvia unelmia?
No, edelliseltä sivulta on helppo havaita, että se oli aivan joku muu, joka alkoi aluksi haaveilla sormien työntämisestä lasten ruumiinaukkoihin. Ja sitten ihmetellään muiden yksinkertaisuutta. Tämä keskustelumenetelmä on sangen mielenkiintoinen eikä ainakaan edistä sitä asiaa, jota yritetään ajaa.
Pakko olla samaa mieltä. Kyllä se oli eräs tietty nimimerkki joka jankutti vastenmielisiä juttujaan.
Hyi hitto kuka voi edes kirjoittaa toistuvasti tuollaista, vähemmästäkin tulee sairas pakkomielle selville.
Mun teki pahaa ne lasten kuvaukset olosuhteista, enkä voi uskoa että se kaikki olisi ok, vain heidän oman turvallisuutensa vuoksi. Laitonta touhua.

TobiasW
Alibin kestotilaaja
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 4:31 pm

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja TobiasW » Ke Syys 18, 2019 4:19 pm

Laitan sittenkin oman tekstini tilalle kappaleen Jani Kaaron erinomaisesta artikkelista tämän vuoden maaliskuulta:

”Monelle saattaa tulla yllätyksenä, miten suuresti lastensuojelun palvelurakenne on viime vuosina yksityistynyt.Palveluntarjoajista enää alle viidennes on julkisia (siirryt toiseen palveluun) ja yksityistyminen syvenee koko ajan. Kun tutkijat äskettäin selvittivät (siirryt toiseen palveluun) lastensuojelun yksityisiä toimijoita he havaitsivat, että kenttä on jatkuvassa muutoksessa.

Yksityisiä toimijoita on monenlaisia, mutta siellä on mukana myös toimijoita, jotka ovat jonkin ulkomaisen tai kansainvälisen sijoitusyhtiön salkussa. Tuttuja nimiä ovat Attendo, Esperi ja Mehiläinen, joilla vanhustenhuollon lisäksi on tukeva sija lastensuojelupalveluissa. Merkittävä toimija lastensuojelussa on myös Arjessa Oy, jonka omistaa nykyään Humana AB, jonka omistus puolestaan on Jerseyn veroparatiisiin rekisteröidyllä Argan Capitalilla. Tämän lisäksi on tietenkin kirjava joukko pienempiä yrityksiä ja yleishyödyllisiä yhteisöjä, jotka ovat yhtiöittäneet lastensuojelupalvelunsa.

Mitä lastensuojelun maailmassa tapahtuu, siitä tiedämme kovin vähän me, jotka emme koskaan joudu sen kanssa tekemisiin. Viime aikoina virallisista lähteistä on kuitenkin kuultu äänenpainoja, joiden mukaan kaikki ei taida olla hyvin.”

Koko artikkeli tästä linkistä: https://yle.fi/uutiset/3-10668673

TobiasW
Alibin kestotilaaja
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 4:31 pm

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja TobiasW » Ke Syys 18, 2019 4:33 pm

Tuon artikkelin jälkeen julkistettiin varsinainen jättipotti:

16.4.2019
”Humana on saanut päätökseen suomalaisen Coronaria Hoivan yritysoston. Yritysoston myötä Humana tulee olemaan yksi Suomen suurimmista sosiaalialan palveluiden tuottajista.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksyttyä Coronaria Hoiva Oy:n yritysoston, Humana AB on nyt lunastanut tytäryhtiönsä Humana Finland Oy:n toimesta koko Coronaria Hoiva Oy:n osakekannan. Suomessa Humana on toiminut maayhtiö Arjessa Oy:n kautta vuodesta 2016 lähtien. Arjessa-yhtiöllä on ollut vahva asema asiakaslähtöisten lapsi- ja perhepalveluiden tuottajana.

Yritysoston myötä Humana vahvistaa merkittävästi asemaansa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille sekä ikäihmisille kohdennettujen asumis- ja hoivapalveluiden tuottajana, ja siitä tulee yksi suurimmista sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa noin 2 500 työntekijän voimin.

Coronaria Hoivalla oli noin 1 100 työntekijää vuoden 2018 lopussa. Yhdessä Coronaria Hoivan kanssa, Humanalla oli noin 15 800 työntekijää vuoden 2018 lopussa. Yritysosto luo vakaan alustan orgaaniselle kasvulle ja hyvät mahdollisuudet laadukkaalle kehitystyölle sekä synergiaeduille.

”Olemme todella iloisia voidessamme toivottaa Coronaria Hoivan tervetulleeksi Humanaan. Yhdessä olemme nyt kattava sosiaalipalveluiden tarjoaja myös Suomessa. Korkea laatu ja houkuttelevuus työnantajana ovat elintärkeitä kestävälle toiminnallemme johtavana, ja sosiaalisesti vastuullisena toimijana pohjoismaisilla hoivamarkkinoilla. Nämä ovat ne vahvuudet, joiden avulla voimme jatkaa kasvua ja siten auttaa useampia ihmisiä hyvään elämään”, sanoo Humana-konsernin toimitusjohtaja Rasmus Nerman.

Humana lyhyesti
Humana on johtava pohjoismainen sosiaalialan yritys, joka tuottaa sosiaali- ja hoivapalveluita yksilöille ja perheille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, vammaisille sekä ikäihmisille. Humana työllistää noin 15 800 työlleen omistautunutta alan ammattilaista Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Palvelemme päivittäin yli 8 000 asiakasta. Työskentelemme saavuttaaksemme vision “Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”. Vuonna 2018 Humanan liikevaihto oli 6,725 MSEK. Humana on listattu Tukholman pörssiin vuonna 2016 ja sen pääkonttori on Tukholmassa. Lue lisää Humanasta: www.humana.se tai http://corporate.humana.se/en

TobiasW
Alibin kestotilaaja
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 4:31 pm

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja TobiasW » Ke Syys 18, 2019 4:36 pm

Edellä mainittu hoivajätti siis tahkoaa miljoonia kiitos julkisin varoin kustannettujen palvelujen. Mutta ei puhettakaan, että maksaisivat veronsa valtiolle,sehän olis melkein kuin rahojen siirtelyä yhdestä taskusta toiseen taskuun. *sarkasmihymiö tähän*

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3427
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ke Syys 18, 2019 6:39 pm

Noiden attendon, esperin, humanan ja muiden silkkaa bisnestä tekevien laitostan toimintaa sietääkin tarkastella ja valvoa, mutta tässä ketjun tapauksessa on rivien välistä luettavissa muutamia seikkoja jotka mielestäni tulee ottaa huomioon kun heitetään lokaa tuon Loikalan Kartanon kaltaisten laitosten toiminnan niskaan.
Kyseessähän näyttää todellakin olevan "erityislastensuojelulaitos" jonne päätyäkseen "lapsen" on täytynyt perseillä jo ihan urakalla, noihin paikkoihin ei ihan vähäisillä perusteilla ketään sijoiteta koska paikkoja ei ensinnäkään ole suuria määriä, ja toisekseen sijoituspaikan hintakin taitaa olla huomattavasti korkeampi kuin ihan perus lastensuojelulaitoksissa, ja koska lapsen kotipaikan kunta on loppukädessä se joka laskun maksaa, ei kunta ihan vähällä lapsia tuonkaltaiseen laitokseen sijoita.
Se mikä myöskin on rivienvälistä luettavissa on valitus siitä että nämä valituksia tehneet lapset ovat mielestään kohdanneet rasistista nimittelyä ja kielenkäyttöä, ja vaikka ei rasisti olisikaan niin tuosta on melko helppo vetää se johtopäätös että nämä lapset kuuluvat ihonväriltään ja taustaltaan juuri siihen ryhmään joka häiriköi, ryöstelee, elää tukirahoilla ja sen lisäksi valittaa ihan kaikesta (olen pahoillani että yleistän näin räikeästi, mutta näiden tapauksessa on helppo yleistää)
Ja kyllä tuon kaltaisissa laitoksissa on ihan kantasuomalaisiakin lapsia, juuri niitä ongelmatapauksia joita ei ole saatu kuriin ja sopeutumaan normaaleissa lastensuojelulaitoksissa, kun näiden ongelmatapausten kanssa vaan ihan oikeasti tarvitsee kovempaa kuria ja valvontaa, ja useissa tapauksissa se kuri ja valvonta yhdistettynä mielekkääseen toimintaan tuottaa myös tuloksia lasten aikuistuessa.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » Ke Syys 18, 2019 11:50 pm

Miksi juuri huostaanotettuihin lapsiin pitäisi soveltaa laittomia ihmisarvoa rikkovia toimia? Miksi ei vanhuksiin, vammaisiin ja mielisairaisiin aikuisiin?

Näistä laitoksista on löydetty jo ennestään sadistisia menetelmiä tarkastuksia, silti noiden laitosten on annettu jatkaa toimintaa. Toivottavasti poliisitutkinta lyö nyt lopullisen stopin noiden rahanahneiden sadistien toiminnalle.

Onko dumbfinillä luotettavaa tilastoa siitä, että nuo nöyryytykset, alistukset ja muutenkin ihmisarvoa loukkaava toiminta on tuottanut enemmän hyötyä kuin haittaa?
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3427
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja damfin » To Syys 19, 2019 12:26 am

hutkivajournalisti kirjoitti:
Ke Syys 18, 2019 11:50 pm
Miksi juuri huostaanotettuihin lapsiin pitäisi soveltaa laittomia ihmisarvoa rikkovia toimia? Miksi ei vanhuksiin, vammaisiin ja mielisairaisiin aikuisiin?

Näistä laitoksista on löydetty jo ennestään sadistisia menetelmiä tarkastuksia, silti noiden laitosten on annettu jatkaa toimintaa. Toivottavasti poliisitutkinta lyö nyt lopullisen stopin noiden rahanahneiden sadistien toiminnalle.

Onko dumbfinillä luotettavaa tilastoa siitä, että nuo nöyryytykset, alistukset ja muutenkin ihmisarvoa loukkaava toiminta on tuottanut enemmän hyötyä kuin haittaa?
Miksi mielestäsi pitäisi yleistää kaikki huostaanotetut samaan ryhmään, kun minä sanoin että tuolla loikalan kaltaisessa paikassa olevat lapset ovat juuri siellä siksi että heidät on otettu huostaan omien huonojen päätöstensä ja toimiensa vuoksi, eli toisinsanoen heistä on ollut kasvamassa rikollisia jotka eivät ikänsä puolesta vielä kuulu vankilaan.
Ihmisarvoa rikkovista toimista on tässä vaiheessa näiden lasten sana, ja nuo ihmisarvoa rikkovat toimet ovat siis käytännössä olleet vapauden riistoa, ruumiintarkastuksia ja kirjeiden ja pakettien tarkastusta laitokseen salakuljetettavan laittoman tavaran (huumeet/aseet?) estämiseksi.
Eli toimet ovat siis käytännössä verrattavissa toimiin joilla aikuisia, vanhuksia, vammaisia ja mielisairaitakin rangaistaan vakavista rikoksista.

Huostaanotettuja lapsia on kahta eri ryhmää, ensinnä ne joiden vanhemmat ovat menehtyneet, alkoholisoituneet, sairaita, tai muuten kykenemättömiä pitämään huolta lapsistaan, näille lapsille tulisi tarjota turvallinen kodin kaltainen ympäristö huostaanotettuina.

Sitten ovat nämä ongelmatapaukset jotka jo lapsena ovat aloittaneet rikollisen elämän, huumeet, varastelun, ja muun typerän perseilyn jota heidän vanhempansa eivät ole kyenneet lopettamaan ja heidät on siitä syystä otettu huostaan, koska ikänsä puolesta heitä ei vankilaankaan voi laittaa, heidät sitten sijoitetaan näihin hieman rankempiin laitoksiin joissa on kova kuri ja valvonta jolla pyritään heistäkin kasvattamaan yhteiskuntakelpoisia nuoria, tai ainakin pitämään heidät poissa muita ihmisiä häiritsemästä kunnes ovat kyllin vanhoja pääsemään vankilaan jos he valinnoillaan osoittavat sinne haluavansa.

Pitäisikö rutsarin mielestä vankiloistakin poistaa ruumiintarkastukset ja lukitut ovet?
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Iitti:Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » To Syys 19, 2019 12:53 am

damfin kirjoitti:
To Syys 19, 2019 12:26 am


Pitäisikö rutsarin mielestä vankiloistakin poistaa ruumiintarkastukset ja lukitut ovet?
Dumbfin ei vieläkään tajua, että kyseiset paikat eivät ole vankiloita. Nuorisorikollisten vankila on Keravan nuorisovankila, jonne passitetaan rikokseen tuomituja alaikäisiä.

Mitä muuta näyttöä pitäisi olla kuin lasten sana ja tarkastuskäynnissä havaitut seikat? Joku keijukainen valvomassa salaa? Juuri siksihän nuo lapset ovat niin suojattomia ja noissa laitoksissa häärivien sadistien armoilla, kun heidän kaltoinkohtelustaan ei ole kukaan ilmoittelemassa. Vanhemmat pääosin eivät välitä, eikä heitä uskottaisikaan, vaan laitoksen väkeä. Miten yksinkertainen ihmisen pitää olla+ psykopaatin empatiakyvyn omaava, ettei tajua?

Valvontatarkastuksessa on löydetty lapsien alistamista ja ihmisarvon vastaista toimintaa laitosten taholta. Toivottavasti poliisitutkinta tuo jotain rotia tuohon miten lapsia kohdellaan.

Sinä dumbfin et vastannut, missä sinun evidenssi, että tuollainen mielivalta lapsia kohtaan tuo enemmän hyviä kuin huonoja tuloksia?

Onko tuollainen kohtelu siis myös muissa laitoksissa OK? Vanhusten, vammaisten, mielisairaiden ym. laitoksissa?
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

Ajattelen_olen
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2019 12:48 pm

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja Ajattelen_olen » Pe Syys 20, 2019 4:35 pm

Noissa yksiköissä on lapsia eri taustoilla. On ns. ongelmatapauksia, joilla ei ole enää muuta paikkaa jonne sijoittaa. Ja sitten on lapsia, jotka on otettu huostaan koska kotiolot eivät ole lapselle turvallisia, välittäviä.
Pitäisi aina muistaa se, että kukaan ei synny ongelmalapseksi vaan jokaisen elämä muodostuu mm. lähtökohdista. Tässä tietysti vaikeaksi tekee sen, että vaikka tiedostaa, että jos lapsella olisi ollut mm. paremmat lähtökohdat niin tilanne ei ehkä olisi samanlainen. Mutta koska lapsi on joutunut etsimään elämäänsä omat selviytymiskeinonsa ja sen kautta päätynyt ongelmalapseksi niin niistä toimintamalleista on vaikea irtaantua. Eikä päänsilittely silloin ainakaan auta tilannetta.
Mutta entä sitten ne lapset, jotka ovat saattaneet ottaa koko elämänsä paskaa niskaa alistettuna ja arvottomana. Silloin lapsi tarvitsee turvaa, turvalliselta tuntuvaa toimintaa.
Tottakai lapset pitää tarkastaa mutta mahdollisimman hienovaraisesti, koska monestikkaan ei vielä tuossa vaiheessa tiedetä kaikkea lapsen taustoista. Voisi hyvin kuvitella, että esimerkiksi seksuaalista hyväksikäyttöä kokenut kokisi tilanteen pelottavaksi.

Nippu
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 178
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 4:07 pm

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja Nippu » Pe Syys 20, 2019 8:20 pm

Kyllähän nuo käytännöt kuulostavat asiaa tuntemattoman mielestä järkyttäviltä. Lisäksi on valitettavasti mahdollista, ellei jopa todennäköistä, että jotkut näiden rankempien laitosten henkilökuntiin kuuluvista olisivat vaikka niitä sadistisia pedofiilejä. Enimmäkseen kuitenkin juuri nämä tässäkin syytettyinä olevat ihmiset ovat niitä, jotka oikeasti yrittävät oman jaksamisensa, maineensa ja työpaikkansa riskeeraten auttaa noita nuoria pääsemään kiinni elämään.

Nämä lastensuojelun loppusijoituspaikat eivät toki ole vankiloita, mutta ne ovat niihin sijoitetuille nuorille viimeinen mahdollisuus muuttaa suuntaa ennen oikeaa vankilaa tai hautausmaata. Noihin ei sijoiteta yhtään ainutta sellaista nuorta, joiden kanssa vähäisempi äkseeraaminen olisi riittävää. Ainoa vaihtoehto vankilamaiselle kurille on nostaa kädet pystyyn ja odottaa, milloin kuolo tai se vankila lapsukaiset korjaa. Sitä ennen ehtivät vielä viedä mukanaan useita muita.

Kartanon johtajan kommentteja lukiessani tunnistan raporteissa kukkahattujen äänen ja sossutädeille tyypillisen toimintatavan: Omaa kilpeään kiillottaakseen he näkevät, mitä haluavat nähdä ja jättävät järjestelmällisesti huomiotta kaikki todisteet, jotka eivät tue heidän käsitystään. Nämä "tarkastajat" ja muut kauhistelijat tulisi laittaa tuollaiseen laitokseen töihin ainakin vuodeksi, jolloin näkisivät ne syyt, miksi käytännöt ovat muodostuneet sellaisiksi, kuin ovat. Jos eivät sitten ehtisi joutua pahimmillaan hengiltä pahoinpidellyiksi sitä ennen. Hutkivajournalisti voisi hyötyä moisesta työkokemuksesta myös. Oletteko lukeneet Muhoksella ohjaajan tappaneen pojan haastattelua? Hän itse kertoi kyseisen ohjaajan valikoituneen uhriksi, koska tämä oli antanut pojalle liikaa vapauksia.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7081
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Syys 21, 2019 12:14 am

Ihan normikäyräntö riisuttaminen ja vaatteiden pesu myös huumevieroitusyksiköissä, niissä tosin saa pitää omat vaatteet sen jälkeen. Pitäisi tietää, että millaisia "erityistapauksia" nämä ovat, epäilen monella olevan jo huumetaustaa ja se vasta laitonta olisikin, jos sallittaisiin huumeiden käyttö ja levitys laitoksessa. Epäilen, että riisuttamisesta on tehty iso numero, koska osa kakaroita on muslimeita, joille alastomuusmon tabu. Tavallinen suomalainen lapsiin seisonut alasti niin lääkärinvastaanotolla kuin saunassakin, mikä siitä tekee sadistista pedofiliaa, jos riisutetaan kaikkien turvallisuuden takia? Eristämistä en minäkään ymmärrä, on terveen aikuisenkin psyykelle kova juttu, etenkin huumetaustalla.

Eipä tuo ainakaan itselläni ole ikinä tuottanut ongelmaa mennä alasti lääkäriin, terkkarille tai uimahallin saunaan, ei lapsena, eikä aikuisena. Kerran nuorena miehenä tuli tosin iso ongelma [kotimaisessa] turkkilaisessa saunassa, kun alkoi kymppituumainen jopo keulimaan hekumallisen naisen ansiosta ja hän vielä huomasi sen peittely-yrityksestä huolimatta ja alkoi nauramaan. Siitä sitten puolijuoksua heppi mahassa melkein kiinni höyryn läpi ulos saunasta kylmään suihkuun. Eipä tuokaan hävettää ytimessä, vaan nauratti.

Kun on jonkin verran tietoa millaisia "kullannuppuja" noissa paikoissa on ja mitä ovat niissä saaneet aikaan, niin käytännöt lienevät jo aikuisten turvallisuuden vuoksi perusteltuja. Mitä sitten, jos sängyssä ei ole jalkoja? Kävisivät Japanissakin vinkumassa voi kauheaa. Helvetinkoneen hyvä, jos ottavat uskonnolliset huput ja muut naamiot pois, on edes pieni mahdollisuus sopeutua. Tunnen henkilön, joka oli uransa alussa parisen vuotta "lastenkodissa' töissä, oli itsepuolustustaustasta ja puhejudosta hyötyä, ja ne olivat vielä ihan suomalaisia ongelmallisia. Sängynjalat poistetaan, ettei niistä saa aseita ja ikkunat lienee vanerista, ettei laseja rikota teiniangstissa.

Ei noihin yleensä ihan normihuostaanotettuja käsittääkseni laiteta, ovat voineet olla sopeutumatta perhekoteihin. Huostaanotettujen määrä on tosin kasvanut niin, etten ole nykykäytännöstä ihan varma. Rasismiulinaa kuulee joka paikassa, missä musukullannuppuja vaan pyörii, onhan se ihan kauheaa, jos ei saa mustakaapuna kulkea - näihinhän ne isis-lapsetkin varmaan vielä joku päivä kiikutetaan ja sitten se ulina vasta alkaakin.

Näistä saa hieman perspektiiviä kullannuppuihin, mitä näille pitäisi sitten tehdä?
- https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... hp?t=13879
- https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... hp?t=25476
- https://www.murha.info/rikosfoorumi/vie ... hp?t=22571

Hyvähän se on, että tutkitaan. Pitää toivoa, että ohjaajat saavat enemmän voimankäyttöoikeuksia ja -koulutusta tutkinnan myötä, kun työstettävä aines ei ole ainakaan parantunut. Tulevia autonpolttajia ja väkivaltarikollisia, kuten niin monimtoisen polven matu on. Miten näitä ja missä pitäisi sitten kohdella?
Melko,paljon saisivat maksaa, että tuollaisiin paikkoihin töihin menisi... Vaihtuvuus lienee suurta?
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » La Syys 21, 2019 1:16 am

On Anoi Kaa kirjoitti:
La Syys 21, 2019 12:14 am
Ihan normikäyräntö riisuttaminen ja vaatteiden pesu myös huumevieroitusyksiköissä, niissä tosin saa pitää omat vaatteet sen jälkeen.
Tuskinpa vain kenenkään edessä tarvitsee riisutua, vaan sermin takaa. Huumevieroitusyksikön asiakkaat ovat aikuisia, nyt on kysymys alaikäisistä lapsista. Turhaan varmaan odotan, että tajuaisitte eron? Tästä ketjusta huomaa, miksi huostaanotetun lapsen oikeusturva on niin heikko. Ketään ei kiinnosta, kukaan ei ole puolustamassa. Omissa voimaharhoissaan elelevät aikuiset vain kohauttelevat olkiaan, se oli varmaan ihan oikein sille, mikä lie huumeidenkäyttäjä, ei noilla lapsilla pitäisi mitään oikeuksia olla, nehän ovat vaan huostaanotettuja...
Viimeksi muokannut hutkivajournalisti, La Syys 21, 2019 1:23 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

hutkivajournalisti
Poliisikoira Rex
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Elo 21, 2019 11:22 am

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja hutkivajournalisti » La Syys 21, 2019 1:20 am

Varmaan ketjun wannabe kovikset ovat sitä mieltä, että aivan oikein kun tuo isä näytti lapselleen vähän hauista?
Espoolaisisä tuomittiin oman 2-vuotiaan lapsensa pahoinpitelystä – karut merkit väkivallasta huomattiin päiväkodissa
päiväkoti koulu AOP

Espoolaismies tuomittiin kaksivuotiaan poikansa pahoinpitelystä. Rikos oli tapahtunut viime vuoden elokuussa.

Väkivallan merkit pantiin merkille päiväkodissa.

Työntekijät olivat havainneet lapsen kasvoissa punaiset jäljet ja kiinnittäneet huomiota siihen, että lapsi oli tavanomaista itkuisempi. Hän oli myös valittanut kipua.

Mainos

Työntekijät kertoivat myös, että lapsi oli nimennyt isänsä pahoinpitelijäksi.

Aikuiset kuvasivat lapsen kasvoissa näkyvät jäljet.

Kiistivät pahoinpitelyn ja kertoivat herkästä ihosta
Seuraavana päivänä lapsessa ei terveydenhoitajan tarkastuksessa havaittu merkkejä pahoinpitelystä.

Mies kiistikin pahoinpitelyn kertoen vain tarttuneensa lapsen kasvoihin rauhoittaakseen tämän. Isän mukaan poika oli pukeutuessa ollut levoton.

Kummatkin vanhemmat kertoivat lisäksi, että lapsen kasvot punehtuvat helposti esimerkiksi lämpötilanvaihtelun seurauksena.

Heidän mukaansa mitään pahoinpitelyä ei ollut tapahtunut.

Oikeus kuitenkin katsoi lapsen kertomuksen, todistajien havaintojen sekä valokuvien perusteella, että kasvojen kivulias puristaminen oli tapahtunut.

Vuonna 1974 syntynyt mies tuomittiin 40 päiväsakon rangaistukseen, mikä tarkoitti hänen tuloillaan lähes 1000 euron rangaistusta. Hänet määrättiin myös maksamaan lapselle 300 euroa korvauksia.

Tuomio ei ole lainvoimainen.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/esp ... #gs.4hzruo
ilmarinen kirjoitti:
To Maalis 12, 2020 2:25 am
No itse en ole käynyt töissä, mutta silti. No itsellä ei naista ole, mutta silti. Periaatteessa.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7081
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Iitti: Poliisi tutkii erityislastensuojelulaitoksen toimintaa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Syys 21, 2019 8:12 am

hutkivajournalisti kirjoitti:
La Syys 21, 2019 1:16 am
On Anoi Kaa kirjoitti:
La Syys 21, 2019 12:14 am
Ihan normikäyräntö riisuttaminen ja vaatteiden pesu myös huumevieroitusyksiköissä, niissä tosin saa pitää omat vaatteet sen jälkeen.
Tuskinpa vain kenenkään edessä tarvitsee riisutua, vaan sermin takaa. Huumevieroitusyksikön asiakkaat ovat aikuisia, nyt on kysymys alaikäisistä lapsista. Turhaan varmaan odotan, että tajuaisitte eron? Tästä ketjusta huomaa, miksi huostaanotetun lapsen oikeusturva on niin heikko. Ketään ei kiinnosta, kukaan ei ole puolustamassa. Omissa voimaharhoissaan elelevät aikuiset vain kohauttelevat olkiaan, se oli varmaan ihan oikein sille, mikä lie huumeidenkäyttäjä, ei noilla lapsilla pitäisi mitään oikeuksia olla, nehän ovat vaan huostaanotettuja...
No kun ei välttämättä enää ole aikuisia, valitettavasti. Näistä lapsista etsitään myös pahoinpitelyn jälkiä, toivottavasti tutkivat myös pillunsilvonnat ja hutkivat huoltajille syytteet! No tätähän ei toki Suomessa tapahdu, sillä ei ainoatakaan tuomiota tästä laissa kielletystä sadistisesta toiminnasta. Kyllä MIESlapsilta tutkitaan asioita hyvinkin "pedofiilisadistisesti", esimerkiksi kivesten laskeutuminen. Neuvolassakin jo riisutaan alasti ilman jotain vitun sermiä, ihan hirveää oikeusturvan rikkomista jo vauvasta asti, eikä edes vanhemmat lapsiaan puolusta. Toki on niitä, jotka eivät neuvolatoiminnasta välitä, mutta niiden toukat eivät usein edes pääse oikeusturvaa nauttimaan.

Ymmärrän, että hutkivajournalisti katsoo asiaa vain lasten silmin, tuotokset päätellen vahvasti omakohtaisiin kokemuksiin nojaten haukkuen muita kantoja esiintuovat ties miksi (unohtaen itkeä siinä kohtaa putsarimaisesti lautamiestekstistä), ottamatta huomioon muita asioita. Mutta vastaus jää kuulematta:"Miten näitä moniongelmaisia ja mahdollisesti vaarallisia "lapsia"(joiden ikä on joskus lähellä 18) tulisi hoitaa ja kohdella ja kuka sen osaisi hellemmin tehdä, pitäen huolta samalla lasten ja omasta turvallisuudesta?"
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

Vastaa Viestiin