Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2108
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » To Helmi 07, 2019 8:01 pm

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9556 ... 2e7ff7fc1c
Mitä ihmettä videolla tapahtuu? Tamperelaisen opettajan käsi kävi rytmikkäästi housujen sisällä – poliisin tutkinnassa kaksi haaraa
Tänään klo 17:42
Oppilaat ja heidän vanhempansa hämmentyivät kyseenalaisesta videosta. Koulun rehtori vahvistaa tapauksen.
Tietokoneen ääressä istuvan opettajan käsi käy housuissa rytmikkäästi.

Tamperelaisen koulun oppilaat ja heidän vanhempansa ovat kummissaan videosta, joka on kuvattu koulun opettajasta maanantaina.

Iltalehden lukijan lähettämällä videolla näkyy, miten tietokoneen ääressä istuva miesopettaja työntää kätensä housuihinsa ja vetelee sitten kättään näkyvästi edestakaisin. Lukijan mukaan mies opettaa koulussa yläasteikäisiä nuoria.

Videon perusteella sitä on jaettu ainakin sosiaalisen median palvelu Snapchatissa.

– Tämä ei ilmeisesti ollut eka kerta, koska oppilaat osasivat odottaa tilannetta. Täällä on raivostuneita vanhempia tienoo täynnä. Huh huh mitä touhua, koulun oppilaan vanhempi sanoo.

Koulun rehtori myöntää Iltalehdelle, että koulun opettajasta kuvattua videota käsittelevä asia on siirretty poliisin tutkintaan. Hän ei kuitenkaan kommentoi asiaa enempää.

Iltalehteen yhteyttä ottaneen vanhemman mukaan rehtori on syyttänyt koulun oppilaita salakuvaamisesta sekä uhannut heitä sakoilla ja puhelinten takavarikoinnilla. Tapausta on selitetty hämmentyneille vanhemmille sillä, että opettajan piti korjata kireitä kalsareitaan.

Rehtori ei kommentoi mitenkään myöskään sitä, millä tavoin koulu on reagoinut asiaan.

Kaksi haaraa
Tutkinnanjohtaja Markku Laakso Sisä-Suomen poliisilaitokselta vahvistaa, että poliisi on aloittanut torstaina tapauksesta esitutkintalain mukaisen esiselvityksen.

– Tässä täytyy katsoa, että mitä siinä on tapahtunut, ja miettiä, mikä rikosnimike siihen sopisi, jos mikään, Laakso pyörittelee.

Käytännössä poliisi siis katsoo ainakin videoaineiston ja mahdollisesti puhuttaa asianosaisia. Iltalehteen yhteyttä ottaneen lukijan mukaan poliisi on jo kertonut kuulevansa pian koulun oppilaita ja heidän vanhempiaan.

Tapausta mutkistaa se, että tässä vaiheessa selvityksellä on todella kaksi haaraa: sekä videolla kuvattua että sen kuvaajaa koskeva.

Laakson mukaan koulu on lähtökohtaisesti julkinen tila, jossa saa kuvata vapaasti. Koulussakin on kuitenkin yksityisiä tiloja, kuten sosiaalitiloja. Videolta ei yksiselitteisesti ilmene, missä opettaja istuu.

– Nämä ovat vähän monimutkaisia asioita, Laakso sanoo.

Rikoslain mukaan toisen yksityiselämästä ei saa levittää tietoa, vihjausta tai kuvaa siten, että ”teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa”.

Toisaalta lain mukaan levittämisenä ei pidetä tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä ”politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä”.

JOONAS LEHTONEN
[email protected]
Paha sanoa mitään kun ei videota ole nähtävillä.
Ollut ilmeisesti oppilaille tuttu tilanne.

Avatar
Virdon
Columbo
Viestit: 2324
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Virdon » To Helmi 07, 2019 8:27 pm

Jaa että tällainen. No, saanee nähdä että liekö kyseessä hyvinkin toistuvaa ja avoimempaa häiritsevää toimintaa. Tuossa tuota nyt ei käsihousutella kuitenkaan mitenkään näkyvästi tai esittelevästi ainakaan. Toivottavasti tässä ei olla kuitenkaan lähdössä kieltämään mitään kutisevien pallien rapsuttelua.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
Gladys
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4339
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Gladys » To Helmi 07, 2019 8:35 pm

Kas, eikö video enää näy?
Äsken vielä näkyi, kun tässä työkaverin kanssa sitä katsottiin ja ihmeteltiin.

Käsi siinä näppärästi opettajanpöydän alla/takana luikahti ensin paidan alle ja sen jälkeen housun vyötärön alle ja siitä sitten "sinne" tekemään edestakaisia liikkeitä. Just sitä liikettä. Tosin niitä liikkeitä näkyi vain muutamia ennen kuin video loppui.

Käsi oli paikassa jossa sen ei todellakaan kuulu tuossa tilanteessa olla, mutta mitä se siellä lopulta teki ja miksi ja kuinka pitkään? Vaikea sanoa myöskään sitä oliko tiedostettu toiminta vaiko jokin syvissä ajatuksissa tapahtunut maneeri (yök joka tapauksessa). Ymmärsin jutusta, ettei olisi ollut ensimmäinen kerta, ja siksi nyt oli oppilailla kuvausvalmius päällänsä?

Video löytynee jostakin, jos joku sen haluaa nähdä.

Kamala tilanne kaikkiaan, myös tuolle miehelle, koska hän on tuosta varmasti tunnistettavissa. Mutta että miksi se käsi pitää tunkea sinne housuihin?
Nolite te bastardes carborundorum

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7161
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Helmi 07, 2019 9:40 pm

Millaiset lökäpöksyt opella oli vai käyttävätkö vielä niitä paskasti istuvia, usein väriltään harmaita puvunhousuja? Niitä, missä voi olla iso pussi konehuoneen kohdalla - sellaisilla voisi veivata vaikka jonkun hautajaisissa, mutta normifarkuilla ei oikein onnistu.

Hirmuinen on runkku, kun ei kotona ehdi näitä hoitaa tai sitten "kohteen" tulee olla paikalla. Seksihommelit eivät kouluun kuulu pl. oppilaiden keskeiset pienet pusuttelut. Mitähän muuta tämä pervo hommaillut, tuskinpa ainakaan mitään lapo-hommia tietokoneelta löytyisi? Tukka pois, työpaikka pois ja terapiaan, rikoshan tuo ei taida olla? Epäsiveellinen käytös lienee järjestyssäännöissä, ei rikoslaissa. Käytös ei mahda täyttää myöskään opettajalta pyydettyjä vaatimuksia.

Enpä omaa mahdollista lapsikatrastani päästäisi miehen kanssa minnekään kahdestaan, enkä näe lapsien oikein oppivan tällaisesta mitään isommissakaan ryhmissä.

Aloitusjutun väliotsikko:
Kaksi haaraa
Freudilainen lipsuminenko?
Korona on ohjannut itseäni aiempaa vahvemmin luomuruokaan ja kotimaisuuteen. Seurauksena suolistoni on aivan rautaisessa kunnossa, vaikka bakteerikanta oli hyvä jo aiemminkin.

MrDarcy
Parranpäristäjä
Viestit: 60
Liittynyt: To Loka 16, 2014 12:27 am

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja MrDarcy » To Helmi 07, 2019 11:15 pm

Videon perusteella näytti siltä, että asetteli pallejaan paremmin tai alushousujaan niin, ettei hierrä. Joskus kulkuset voi olla erittäin epämukavasti ja silloin täytyy vain koittaa huomaamattomasti korjata asia. Tilanne on voinut olla toistuva, koska ei ole päivän aikana ollut mahdollista vaihtaa toisia alushousuja. Tai jos vaikka on käyttänyt useinkin hiertäviä kalsareita.

Iltalehden otsikon mukaista tumputtamista ei videossa voi minun mielestä nähdä.

En silti väitä, etteikö olisi mahdollista se mitä epäillään.

Toivottavasti selvitetään myös videon kuvaamiseen ja levittämiseen liittyvät laillisuusasiat. Jos osoittautuu, että opettaja oikeasti vain kiskoo alushousujaan paremmin, niin onhan sellaisen salakuvaaminen ja videon levittäminen aika törkeää.

Matlock
Helen Mirren
Viestit: 1499
Liittynyt: Pe Marras 02, 2007 6:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Matlock » To Helmi 07, 2019 11:22 pm

Ope on kotona tottunut tumputtamaan tietsikan ääressä ja vaistomaisesti käsi menee sinne, vaikka ruudulla olisi työasioita.

Todella veemäinen temppu kuvata ja levittää videota.
Pasilan mies.

DemlaMinfo
Helen Mirren
Viestit: 1463
Liittynyt: To Syys 24, 2015 5:20 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja DemlaMinfo » Pe Helmi 08, 2019 6:42 am

lasten seksuaalista häirintää YÖK. Toistuvaa, koska kuvattu, tai sitten pitkään jatkunutta tumputtamista.
Mielenterveys on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia. Omasta mielenterveydestään voi pitää huolta ja omia voimavarojaan vahvistaa. Psykologin kanssa keskustelu voi auttaa pääsemään eroon harhaluuloista ja kuuloharhoista.

Avatar
NorthernDarkness
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 930
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness » Pe Helmi 08, 2019 10:27 am

Mukava muillekkin opettajille tietää että siellä on pallikäsillä infestoitu kaikki hiiret ja näppäimistöt.Eipä tarvi miettiä mistä kansliassa kohistaan 8)
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3280
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja poikani » Pe Helmi 08, 2019 11:18 am

Onpa ahdasmielistä nuorisoa. Ketä tuo nyt haittaa, jos mies hieman purkaa paineita? Tämän päivän yläasteikäisten kanssa on verenpaine varmasti muutenkin koholla.
????? ?? ??????.

Avatar
poikani
Sherlock Holmes
Viestit: 3280
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja poikani » Pe Helmi 08, 2019 11:52 am

Foliohattumies kirjoitti:
poikani kirjoitti:Onpa ahdasmielistä nuorisoa. Ketä tuo nyt haittaa, jos mies hieman purkaa paineita? Tämän päivän yläasteikäisten kanssa on verenpaine varmasti muutenkin koholla.
Videolla ei näy paineiden purkamista.
Ei se ole olennaista. Nykymaailmassa ainoa merkityksellinen seikka on se, miten jokin asia koetaan.
????? ?? ??????.

Metukka
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Ma Marras 13, 2017 2:22 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Metukka » Pe Helmi 08, 2019 12:07 pm

Videon löytää ylilaudalta. Ei minusta miesope tumputa, siirtelee kaluastoa tai boxereita. Paljon melua tyhjästä :roll:
-Metukka-

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1244
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Muppe » Pe Helmi 08, 2019 12:19 pm

No ei tuo mitään runkannu.Nyt lynkataan joku pappa parka,vissiin yksin jossain toimistossa/huoneessa ja yks kyttää toisesta huoneesta/käytävältä kameralla.Voi vittu tätä nykyaikaa ku pitää kuvata salaa ja levitellä videoja raflaavilla otsikoilla ku on loukkaannuttu ku näki jotaki,mitä kuvaatte salaa? Täällä uskalla nenää kaivaa ku sen joku kuvaa ja lyö sen nettiin,hakee korvauksia ku voi pahoin siki ku näki mitä näki.
Tuo penikka tässä pitäs tuomita niin oppii kyttämään salaa.Törkeää kuvata ja tuosta kyllä tunnistaa tuon miehen.Nyt on kyllä tehty kärpäsestä härkänen törkeästi ja lehdet silmät kiinni mukana.Mahtavaa.
https://i.ylilauta.org/ba/b0c82a5a.mp4
https://ylilauta.org/sekalainen/94470872
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Avatar
PoliisimestariSisu
Tarkastaja Morse
Viestit: 986
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Pe Helmi 08, 2019 12:28 pm

Eiköhän ole taas vaihteeksi aivan turhaa hysteriaa, mutta minkäs teet kun lynkkausporukoiden mielestä joka toinen aikuinen tuntuu nykyään olevan peto-ville tai muuten vain pahat mielessä.

Itse korjailen kalsareita surutta käytännössä joka paikassa, eikä kukaan ole koskaan mitään maininnut. Tai ei ole kehdannut, tiedä sitten.
"Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website."
Heti kun mainonta ei häiritse käytettävyyttä.

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1244
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Muppe » Pe Helmi 08, 2019 12:28 pm

NorthernDarkness kirjoitti:Mukava muillekkin opettajille tietää että siellä on pallikäsillä infestoitu kaikki hiiret ja näppäimistöt.Eipä tarvi miettiä mistä kansliassa kohistaan 8)
Kyllä ja arvaa moniko käy kusella pesemättä käsiä,sinäkin,kerran näin kun yks nainen kävi vessassa,pyyhki ja koski sitten hiirtä,ei pessy käsiä,pillusormilla koski tuotteisiin pitkin päivää.
Mutta sehän on eri asia kun ei se ole kulli mihin koski.
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1244
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Tamperelaisen opettajan käsi kävi

Viesti Kirjoittaja Muppe » Pe Helmi 08, 2019 12:31 pm

Nykyään on mahtavaa saada joku kohuvideo levitteelle.Niitä tilanteita oikeen haetaan että saadaan jonku pää pölkylle tai tehtyä joku naurunalaiseksi. Tuomosesta voi joku joskus hermostua ja lyödä jonku tuntemattoman hengiltä.
vertaan samaan kuin nämä kolari-tulipalo-onnettomuuspaikan kuvaajat jotka kuvaa ensin ja miettii sitten että voisko auttaa,ensin pitää kuiten postata video nettiin ja sitten...
Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

Vastaa Viestiin