SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoitukset

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Iivis
Watson
Viestit: 2874
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoitukset

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Huhti 18, 2019 6:45 pm

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaali ... c9b5331716
SDP:n uusi kansanedustaja kovien syytösten alaisena - väitteiden mukaan toivoi presidenttien tappamista ja vihjaili Yhdysvaltojen terrorikytköksistä: "Olen sanonut typeryyksiä"
Tänään klo 16:47 (muokattu klo 17:56)
Kuva
Vantaalla varttunut Hussein al-Taee valittiin eduskuntaan SDP:n listalta. MAURI RATILAINEN / AOP

SDP-taustainen kansalaisaktivisti syyttää kansanedustaja al-Taeeta tökeröistä kirjoituksista Facebookissa vuosien varrella.
Väitetyissä kommenteissa on kyse muun muassa kovista herjauksista Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen suuntaan.
Al-Taee ei muista kirjoittaneensa päivityksiä, muttei myöskään kiistä väitteitä.

SDP:n tuore kansanedustaja, rauhanneuvottelijana työskentelevä Hussein al-Taee on joutunut rajun kritiikin kohteeksi väitetyistä Facebook-päivityksistään aiemmin tällä vuosikymmenellä.

Kritiikin esittäjänä on Anter Yasa, kurditaustainen kansalaisaktivisti ja Suomen sekulaarit maahanmuuttajat ry:n puheenjohtaja. al-Taeen tavoin myös Yasa on ollut SDP:n jäsenenä ja pyrkinyt aiemmin kuntavaaliehdokkaaksi. Piirihallitus ei kuitenkaan hyväksynyt häntä puolueen ehdokaslistalle.

Yasa syyttää blogikirjoituksessaan epäsuorasti al-Taeeta Iran-mielisyydestä ja juutalaisvastaisuudesta. Hän on nostanut väitteidensä tueksi väitettyjä kuvakaappauksia al-Taeen sosiaalisen median tileiltä.

– Hussein al-Taee on näiden minulle toimitettujen todisteiden perusteella hyvissä väleissä Iranin islamistisen hallituksen kanssa ja omaa sekä kytkökset että motiivit levittää Iranin propagandaa Suomeen hybridivaikuttajana, Yasa väittää.

Kirjoittaja vaatii Suojelupoliisia tutkimaan al-Taeen taustat ja väittää, että ”SDP on aikaisemminkin toiminut hyvin pitkälti hyödyllisinä idiootteina ulkomaiden vaikutusvallalle”. Al-Taeesta on kuitenkin tehty aiemmin suojelupoliisin laaja turvallisuusselvitys hänen rauhanvälitystyönsä vuoksi.

Kiistää väitteet, ei muista päivityksiä
Kuvakaappausten perusteella al-Taeeksi väitetty henkilö on vuonna 2011 kirjoittanut Arabikeväästä, että Saudi-Arabian silloinen kuningas Abdullah pitäisi polttaa ja Egyptin presidentti Hosni Mubarak hirttää. Päivityksessä käytetään saudeista alatyylistä ilmausta, joka viittaa lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Tekstissä on mukana toinen kuvakaappaus, joka antaa ymmärtää al-Taeen kirjoittaneen, että Yhdysvallat olisi perustanut ja rahoittanut terroristijärjestö Al-Qaidan.

Kansanedustaja kiistää Yasan esittämät väitteet tarkoitusperistään tai ideologiastaan.

– En ole antisemitistinen, homofoobikko, Iran- tai Venäjä-mielinen tai naisvihaaja, al-Taee sanoo Iltalehdelle.

Oletko kirjoittanut Facebookiin kyseisen päivityksen Saudi-Arabian tilanteesta?

– En muista koskaan kirjoittaneeni tuota tai käyneeni tuollaista keskustelua. En muista käyttäneeni tuollaista kieltä tai koe, että tuollainen arvomaailma olisi minulle mitenkään läheinen.

Oletko väittänyt, että Yhdysvallat olisi perustanut Al-Qaidan ja rahoittanut sitä?

– En muista tuotakaan. Sitä paitsi se näytti olevan sitaatti.

Mainittu kuvakaappaus siteeraa Iranin ajatollah Khomeinia. Blogissa on myös väitetty kuvakaappaus, jossa al-Taeeksi kerrottu henkilö viittaa Mark Zuckerbergiin juutalaisena, joka ”huijaa ihmisiä saadakseen kaiken”.

Yksi julkaisu näkyy tilillä
Yhdessä väitetyssä kuvakaappauksessa nimeltä mainittu henkilö kertoo, että al-Taee olisi kirjoittanut Verkkomedia-nimiselle sivustolle ennen siirtymistään konfliktinratkaisujärjestö CMI:n palvelukseen. Yleisradio viittasi sivustoon taannoin valemediana Valheenpaljastaja-artikkelissaan. Yasa väittää, että kyse oli Putin- ja Iran-mielisestä valemediasta.

– Näin sen kuvakaappauksen. Siinä sanotaan, että olisin ollut, mutta en ole. Tiedän henkilön siitä, että aikoinaan oli tällainen isompi yhteisö nimeltään "Gazan sota" ja niin edelleen. Tein sinne jonkin aikaa moderointia. Sinne alkoi tulla jotain Putin-mielisiä juttuja. Lähdin menemään, kun en halunnut olla sen kanssa missään tekemisissä, al-Taee vastaa.

Kansanedustaja ei tunnista itseään päivityksistä. Iltalehti tarkisti al-Taeen julkiset Facebook-päivitykset, ja blogissa väitetyistä julkaisuista oli joko olemassa tai näkyvillä ainoastaan yksi. Se on vuodelta 2015 ja käsittelee Iranin toimintaa Lähi-Idän kriiseissä maltillisen positiivisesti.

Kiistätkö kirjoittaneesi blogissa mainittuja päivityksiä?

– Yhtäkään näistä en muista, ja pelkään juuri sitä, että joku on manipuloinut kuvia tai vaihdellut sanojen paikkoja. Päivitykset ovat minulle vieraita.

Puhelinhaastattelun jälkeen al-Taee julkaisi Facebook-tilillään kirjoituksen, jossa toistaa, ettei muista kaikkia vanhoja Facebook-päivityksiään. Hän ei myöskään kiistä Yasan blogissaan esittämiä kuvakaappauksia.

– En ole osannut aina suhtautua maailmaan siten kuin nykyään. Olin ennen yksinäinen ja turhautunut, vihainenkin. Tiedän, että olen sanonut ja kirjoittanut typeryyksiä, joita en itse tänään allekirjoita enkä hyväksy. Kaikkia sellaisia sanoja pyydän nöyrästi anteeksi, al-Taee kirjoittaa.

Netanjahu on ”sotarikollinen”
Al-Taee ei sanojensa mukaan harkitse asiassa rikos- tai korvausprosessia. Blogissa viitataan myös pariin tviittiin, jotka koskevat Lähi-Idän politiikkaa. Ne Al-Taee vahvistaa, ja pitää niitä myös perusteltuina.

Blogissa mainittujen päivitysten lisäksi kansanedustajan Facebook-profiilissa on todistetusti nähtävillä julkaisu, jossa Al-Taee nimittää Israelin pääministeriä Benjamin Netanjahua ”sotarikolliseksi”. Toisessa päivityksessään hän arvostelee terrorihyökkäyksen kohteeksi joutunutta Charlie Hebdo -lehteä siitä, että antoi aikanaan potkut työntekijälle, joka pilkkasi Ranskan presidentin poikaa juutalaisuuden näkökulmasta.

Charlie Hebdo tunnetaan muun muassa islaminuskon kritisoimisesta satiirin keinoin.

– Sarkozyn pojan loukkaamisesta tulee potkut, mutta 1,6 miljardia ihmistä kuvaavan symbolin loukkaamisesta ylistetään, Al-Taee kirjoittaa.

Viimeisenä ehdokkaana läpi
Al-Taee sai alustavan ääntenlaskennan perusteella 4 210 ääntä. Se oikeuttaa hänet eduskuntaan SDP:n viimeisenä edustajana.

– Äänestäjäni ovat monenlaisia ihmisiä. Suurin osa heistä oli kantasuomalaisia, nuoria ja vanhoja, hyvin toimeentulevia, jotka eivät ole koskaan aiemmin äänestäneet demaria. Osa heistä oli maahanmuuttajia. Jotkut ovat maahanmuuttotaustaisia ja syntyneet Suomeen.

– Se on käytännössä pienois-Suomi. He ovat sellaisia ihmisiä, jotka haluavat nähdä sovittelua, luottamusta ja sopimuksia yhteiskunnassa.

Al-Taeen mukaan juuri sovittelu on ollut kantava teema hänen kampanjassaan.

– Suomalaisena rauhanneuvottelijana minusta tuntuu tietenkin oikein hyvältä, että rauhanneuvottelijalle on tilaa eduskunnassa.

Nöyryyttämistä vastaan
Vantaalainen Hussein al-Taee, 35, tuli pakolaisena Suomeen Irakista kymmenvuotiaana.

– Se, että suomalaiset ovat ottaneet minut vastaan, kertoo suomalaisista enemmän kuin mikään.

Suomessa kouluttautunut al-Taee ei halua kuvata itseään pakolaistaustaisena kansanedustajana vaan nimenomaan rauhanneuvottelijana.

Rauhanneuvottelija al-Taee totesi tammikuussa lähtevänsä mukaan politiikkaan, koska yhteiskunnallista keskustelua leimaavat jakolinjat. Nyt tuloksen selvittyä hän kieltää tuloksen osoittavan jakolinjojen voimistuneen. Hän kieltää olevansa pettynyt.

– Minä näen, että suomalaiset äänestivät oikeudenmukaisuuden tunteen palauttamisesta kaikille ihmisille. Suomalaiset äänestivät erilaisia puolueita, mutta nöyryytystä ja nöyryyttämistä vastaan.

– Syntynyt jakolinja saattaa puoluepoliittisesti näyttää joltain, mutta todellisuudessa suomalaiset ovat äänestäneet omasta mielestään eduskuntaan porukkaa, joiden tehtävänä on tehdä kaikkensa, jotta yhä useampi ihminen tuntisi että häntä kohdellaan oikein ja ihmisenä, oli hän sitten vanhus tai nuori, koululainen tai työtön.

Yhteisiä nimittäjiä
Al-Taeen mielestä tulevassa eduskunnassa on niin paljon yhteisiä nimittäjiä, ettei hän ole kauhean huolissaan tilanteesta.

– Haluaisin nähdä nyt poliittisilta päättäjiltä – siis meiltä – sellaista retoriikkaa ja narratiivia, että oikeudenmukaisuuden tunnetta pystytään palauttamaan.

– Se voi tapahtua vain rakentamalla luottamusta yli puoluerajojen.

– Uusilla edustajilla on paljon yhteisiä nimittäjiä, jotka liittyvät ilmastoon, siihen että olemme seuraava EU-puheenjohtajamaa, nimittäjiä, jotka liittyvät varhaiskasvatukseen ja toisen asteen koulutuksen haasteisiin

Nokka kohti tulevaisuutta
– Itse asiassa konsensus asiatasolla on paljon helpompi löytää. Meidän täytyy vain karistaa ideologiset painolastit.

Al-Taeen mielestä uuden ja entistä nuoremman eduskunnan tulee katsoa eteenpäin 20 vuotta.

– Nokka kohti tulevaisuutta. Mitä enemmän katsomme eteenpäin, sitä vähemmän meitä liikuttavat ideologiat.

Tuore kansanedustaja sanoo olevansa optimisti.

– Eduskuntaan on nyt valittu niin paljon vastuullista porukkaa, että tilanne, joka näyttää hankalalta, onkin todellisuudessa parempi.

Kontaktiverkosto käyttöön
Vaalien alla Iltalehden vaalikoneessa ehdokas Hussein al-Taee lupasi käyttää osaamistaan terrorismin ja ääritoiminnan ehkäisemiseksi Suomessa että muualla Euroopan unionissa.

Tuore edustaja kertoo nyt antavansa rauhanneuvottelijaosaamiensa eduskunnan käyttöön.

– Minulla on valtava kontaktiverkosto lännessä, idässä, Lähi-Idässä ja Afrikassa. Tämä kontaktiverkosto tulee nyt suomalaisten käyttöön.

– Kontaktiverkostolla tarkoitan turvallisuusalan ihmisiä eri maista. He ovat vuosia ehkäisseet väkivaltaisia konflikteja. He ovat ratkaisseet terrorismiin ja turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Tarkennus kello 17.56: Muutettu alun ilmaus ”kurdistanilaistaustainen maahanmuuttoaktivisti” muotoon ”kurditaustainen kansalaisaktivisti”. Lisätty linkki alkuperäiseen lähteeseen.
Otsikkoa muokattu; lisätty kansanedustajan nimi ja vaihdettu lauseketta
-NILS-
Viimeksi muokannut Iivis, To Huhti 18, 2019 6:52 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Iivis
Watson
Viestit: 2874
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustan terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Huhti 18, 2019 6:47 pm

Linkki Anterin tekstiin, en jaksa kopioida, kun niin paljon kuvia ...

https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyt ... l-taeessa/

Berlin
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 911
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Berlin » To Huhti 18, 2019 7:24 pm

Yllättyneet
-
-
-
-
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

Alex Smith
Sammakkoprofessori
Viestit: 405
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Alex Smith » To Huhti 18, 2019 8:22 pm

Mistä ihmeestä johtuu, että demarit vetävät puoleensa näitä raiskaajia, huijareita ja vihapuhujia?

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Silli » To Huhti 18, 2019 8:42 pm

Tällä Hussein al-Taeella on sen sorttinen kaveripiiri ja kannattajalista, että aivan taatusti on hämäriä kuvioita kaverin omissakin ansioissa. Ollaan asioita nuuskittu, tunnetaan ihmisiä kyseisistä porukoista ja osataan laskea matematiikkaa enemmänkin kuin vain 1+1, joka saattaisi tosin tässä tapauksessa riittää. Elämme kiinnostavia aikoja.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
Gladys
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4239
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Gladys » To Huhti 18, 2019 9:08 pm

Ja kaikesta tästä yllättyneitä?

Muoks: Ai kappas, kysymykseen liittyvää keskustelua jo käyty yllä.
Nolite te bastardes carborundorum

Iivis
Watson
Viestit: 2874
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Huhti 18, 2019 9:31 pm

Nonni syömisen jälkeen jaksoi laitella.

https://www.anteryasa.fi/jotain-epailyt ... l-taeessa/
Jotain epäilyttävää SDP:n Hussein al-Taeessa?
15.4.2019 Anter Yaşa
Martti Ahtisaaren CMI ”Crisis Management Initiative” järjestön ns. ”perillinen” ja Ahtisaaren oppipoika Hussein al-Taee nousi nyt vaaleissa SDP:n kansanedustajaksi Uudenmaan vaalipiiristä. Hän on saavuttanut uskomattoman hyväksynnän ja saa päivittäin kehuja toiminnastaan sosiaalisessa mediassa. Myös perinteinen valtamedia näyttää tykästyneen nousevaan politiikan superstaraan.

Hänellä on hyvin ystävällisen oloinen olemus ja vaalien alla nostamansa asiat resonoivat moniin rauhaa rakastaviin suomalaisiin. En ole ollenkaan yllättynyt, että ennakkosuosikiksi SDP:n riveistä noussut Hussein al-Taee pääsi eduskuntaan.

CMI työskentelee maailman haastavimmilla konfliktialueilla. Järjestön tavoitteena on rakentaa kestävää rauhaa epävirallisten neuvottelujen ja vuoropuhelun avulla yhdessä konfliktin kaikkien osapuolten kanssa.

Lukee CMI:n kotisivuilla.

https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaali ... okkaat/660
Monia viestejä huolestuneilta ulkopolitiikan seuraajilta
Olen saannut ennen vaaleja ja nyt vaalien jälkeen useammalta ihmiseltä viestejä al-Taeesta. Keskiössä ovat nostetut huolenaiheet hänestä ja hänen esim. Facebookkiin ja Twitteriin julkaisemat kirjoituksensa viime vuosilta, että niiden aggressiivinen sävy. Olen saannut kymmeniä kuvankaappauksia ja kirjoituksia, jotka eivät valitettavasti korreloi mediassa annettuun kuvaan al-Taeesta.

Asiaa seuranneet rupesivat luonnollisesti ottamaan minuun yhteyttä, SDP:n riveistä aikaisemmin vuonna 2016 Lelusalakuljettajan rahankeräysrikokset ja jihadistikytkökset paljastaneena.

Kuka ihmeen al-Taee?
Wikipedian mukaan Hussein al-Taee on shiamuslimi kiintiöpakolainen Irakista, vietettyään aikaa Saudi Arabian pakolaisleireillä paossa Saddam Husseinin sen aikaista hirmuhallintoa. Saddam Hussein oli sunni diktaattori, joka sorti kaikkia muita vähemmistöjä, kuten mm. Kurdeja ja shioja Irakissa. Saddamin ja USA:n välien tulehtuessa, Saddam poistettiin vallasta. Saddamin poistuttua, Hussein al-Taeen isä palasi Irakiin ja ryhtyi shia-hallituksen kuvernööriksi. Myöhemmin hänen isänsä poistettiin asemastaan korruptiosyytteiden kera. Vanhempi al-Taee jatkoi kuitenkin politiikassa Puolan Irakin suurlähettiläänä. Tämä selittää myös, miksi Hussein al-Taee on koulutettu Puolassa.

Irakin shiahallitus tunnetaan pitkälti islamistisen mullahivallan Iranin sätkynukkeina. Iranissa pätee tiukka sharialaki, homoseksuaalit hirtetään julkisesti, eikä naisilla ole perusoikeuksia. Naiset joutuvat pakkohunnuttautumaan.

Lue tästä Wikipediasta lisää
Kirjoittajana Yle:n valemediaksi julistamassa pro-Putin julkaisussa Verkkomedia.org:ssa. Luotettava Taee?
Saamieni tietojen mukaan, ennen kuin Hussein al-Taee ryhtyi työskentelemään CMI:lle, hän oli 2017 tunnetun ”Uutisryhmä: Gazan sota – Lähi-Idän tilanne – uutisseuranta” – Facebook ryhmän yksi ylläpitäjistä. Ryhmässä on jaettu paljon Iranin hallituksen ja Venäjän propagandaa.

Ryhmän yksi entisistä ylläpitäjistä kirjoittaa näin:
Kuva

Samaan aikaan Hussein al-Taee on väitetysti ollut Verkkomedia.org:n leivissä. Yle:n mukaan Verkkomedia.org on pro-Putin valemedia, missä jaetaan Venäjän ja Iranin hallituksen intressien mukaisia uutisia. Venäjä ja Iran ovat liittolaisia geopoliittisesti. Kuvio on hyvin mielenkiintoinen, sillä Hussein al-Taeen isä on Irakin shia hallituksen vaikutusvaltainen tekijä, että Iranin hallituksen liittolainen.

Facebook ryhmän väitetysti entinen ylläpitäjä spekuloi Hussein al-Taeen hiljentäneen ja estäneen hänet, sillä hän oli kritisoinut hänen kytköksiään Verkkomedia.org julkaisuun liittyen al-Taeen pyrkiessä CMI:n aktiiviksi.

Verkkomedia.org on perustanut Janus Putkonen, joka toimii nykyään Donetskin kansantasavallassa ja ylläpitää Doni News – uutistoimistoa. Donetski on hyvin vahvasti pro-Putin aluetta.

Iranin hallituksen tukemista, sodanjulistamista Egyptiin ja asiattomia viestejä. Rauhan Taee?
Aloitetaan vuodesta 2011.

Kuva
11 Helmikuuta 2011 Kuvassa Hussein al-Taee julkaisee Facebookissa nykyiseen imagoonsa sopimattoman julkaisun.
Vuonna 2011 Egyptissä oli käynnissä ns. ”arabikevät”. Vallassa oleva Mubarak syrjäytettiin, kuten Hussein al-Taee toivookin näissä kuvankaappauksissa. Samassa julkaisussa al-Taee toivottaa Saudi Arabian hallitsijoille ja Egyptin sen aikaiselle diktaattorille Mubarakille saman kohtalon, kuin Saddamillekin. Eli hirttäminen.

Ymmärrettävästi shiana Hussein al-Taee ei tykkää sunneista, eikä heidän hallituksistaan. Suurin osa shioista eivät tykkää sunneista, eivätkä sunnit shioista. En tykkää minäkään sunnien hallituksista, mutta minä myös kritisoin Iranin islamistihallitusta, mitä al-Taee ei näytä tekevän.

Kuten tiedämmekin, Egyptin syrjäytettyä Mubarakin kuvankaappauksen al-Taeen toiveen mukaisesti, islamistisen Muslimiveljeskunnan Morsi otti pikaisesti maan haltuunsa ja syöksi sen kaaokseen jihadillaan. Myöhemmin sotilaallinen diktaattori Sisi syöksi islamistisen Morsin pois vallasta. USA ja EU ovat tuominneet Sisin toimet, mutta egyptiläiset vaikuttavat tyytyväisiltä siihen, etteivät islamistit kaapanneet valtaa. Sisi äänestettiin 2014 ja 2018 uudestaan presidentiksi.

Lue tästä Egyptin arabikevään aikajanasta
Antisemitismiä Iranin tyyliin. Antirasisti al-Taee?
Vuosi 2012.

Kuva
Hussein al-Taeen antisemitistinen julkaisu.
”JUUTALAINEN TEKEE, MINKÄ JUUTALAINEN OSAA PARHAITEN. NUSSII KAIKKI MUUT SAADAKSEEN KAIKEN.” – Kuvassa Hussein al-Taee päivittää 21. Maaliskuuta 2012 Facebookkiin.

Julkaisussa hän ottaa kantaa väitetysti Facebookin perustajan Mark Zuckebergin paljastuneisiin tekstiviesteihin. Voimme varmaan kaikki todeta, että Mark Zuckerbergin toimintaa voi kritisoida myös olematta antisemitisti ja kollektiivisesti vihapuhua kokonaista etnistä ryhmää vastaan. Muun muuassa Iranin hallitus ja Palestiinassa aktiivinen HAMAS-terroristijärjestö puhuu juutalaisista samaan sävyyn.

Kuva
Kuvassa Hussein al-Taee levittää ns. ”illuminati” salaliittoja. 30. Heinäkuuta 2012.
”Termi Israel on peräisin Is Ra El – antiikin egyptiläisistä ja kaananilaisista jumalista. Hallitsevat sukujuuret tulevat Sumeriasta, Babyloniasta, Kaananista ja Egyptistä. He olivat mysteerikulttien perustajia, antiikin papistoa ja faaraoita. Sitten heistä tuli myöhemmin Eurooppalaisia kuninkaita ja hallitsijoita.”, Hussein al-Taee kirjoittaa kuvassa.

Kuvankaappauksessa Hussein al-Taee levittää hyvin tunnettua New Age – tyylistä ns. ”Illuminati” salaliittoteoriaa juutalaisista, jonka mukaan juutalaiset ovat hallineet maailmaa antiikin ajoista lähtien, ja että kaikki maailman johtajat ovat samaa sukulinjaa, joiden tarkoitus on orjuuttaa koko maailma.

Sanomattakin on selvää, että tätä samaa salaliittoa levittää Euroopassa myös kansallissosialistit, eli natsit, sekä iranilaistaustaiset antisemitistiset islamistit. Natsit ja islamistit jakavat samat intressit juutalaisten kansanmurhasta. Tämä sama salaliittoteoria toistuu myös ns. ”The Protocols of the Elders of Zion” – Kirjoituksessa, mikä on länsimaalaisten kansallisosialistien yksi tärkein perusta maailmankuvalleen.

Myös tunnettu salaliittoteoreetikko David Icke ja nyt kaikista sosiaalisen median tileistä lukittu amerikkalainen Alex Jones ovat levittäneet samaa salaliittoa.

Kuvakaappausten autenttisuus yritetään varmasti kiistää, mutta se on viime kädessä vahvistettavissa juridisesti Facebookin kautta, sillä palveluun jää jälki myös poistetuista julkaisuista. Poistettujen julkaisujen autentisuutta on hyvin vaikea todistaa, ilman että poliisi tutkii asiaa.

”USA on luonut al-Qaedan” – Khomeini, Iran. Järkevä Taee?
Vuosi 2014.

Kuva
Kuvassa Hussein al-Taee jakaa Iranin islamistisen mullahivallan Khomeinin levittämää salaliittoa. Hän siteeraa suoraan imaamia.
Kuvien perusteella näyttäytyy pitkälti siitä, että vuoteen 2014 mennessä Hussein al-Taeen maailmankuvaa ohjaili ne tiedot, mitä Iranin islamistinen hallitus kertoi. Varteenotettavan CMI:n rauhanneuvottelijan ei kuuluisi levittää antisemitistisiä salaliittoja, myötäillä Iranin islamistisen hallituksen propagandaa ja luoda epäluottamusta USA:n geopolitiikkaan. Nämä ovat kaikki hyvin tunnettuja niin Venäjän, kuin Iranin käyttämiä taktiikoita ja salaliittoja.

Miksi nostan tämän esille? Koska kyse on Suomen kansallisesta turvallisuudesta. Irakilaistaustainen Hussein al-Taee näyttää sympatisoivan kuvankaappauksissa selkeästi Iranin islamistista hallitusta ja levittää heidän propagandaa. Iran on islamistisen terrorismin suurimpia tukijoita maailmalla ja syyllistynyt useisiin salamurhayrityksiin Euroopan Unionin alueella.

USA julisti juuri Iranin kansalliskaartin islamistiseksi terroristijärjestöksi. Iran on myös tukenut useampaa jihadistijoukkoa Syyrian sodassa.

Suomen kannalta keskeistä on myös, että Iranin tiedustelupalvelut tekevät läheistä yhteistyötä Venäjän kanssa ja siten omaavat kytkökset Suomeen.

Iran sympatiaa ja propagandan jakamista. Puolueeton Taee?
Vuosi 2015.

Kuva
17. Heinäkuuta 2015 Iranin islamistinen hallitus näytetään edistykselliseltä, verrattuna Saudi Arabiaan, kun oikeasti molemmat maat ovat islamistien ja hirmuhallitsijoiden pesäkkeitä. Mullah seisoo kuvassa tieteen, historian, teknologian, politiikan, kulttuurin, filosofian ja ekonomian edelläkävijänä. Tämä on sanomattakin täysin valheellinen narratiivi ihmisoikeuksien suhteen hyvin jälkeenjäänneestä hirmuhallituksesta.
”Iran: Suojelee Palestiinaa islamin nimissä, tukee Irakin shiasektejä, neuvottelee ydinsopimusta Persian kansan puolesta. Milloin arabitkin oppivat laittamaan hattunsa näin?”, Hussein al-Taee korostaa Iranin hallituksen omasta mielestään hienoja saavutuksia kuvankaappauksessa.

Iran sepittää mielenosoitusten olevan USA:n salaliitto, Hussein al-Taee toistaa perässä?
Vuosi 2017.

Kuva
30. Joulukuuta 2017 Kuvassa Hussein al-Taee jakaa Twitterissa Iranin hallituksen propagandaa, jonka mukaan hallituksen vastaiset mielenosoitukset ovat länsimaalaisten järjestämiä.
On hyvin huolestuttavaa, että nykyinen CMI rauhanneuvottelija väitetysti levittää näissä kuvissa tällä tavalla salaliittoja Iranin islamistisen hallituksen puolesta Suomessa.

Vuosi 2018.

Kuva
Kuvassa Hussein al-Taee jakaa 7. Tammikuuta 2018 Twitterissä julkaisun, jonka mukaan ”Iran on avainpelaaja taistelussa isis:tä vastaan”, kun kaikki tiedämme, että SDF, Syyrian demokraattiset joukot, joita vastaan Iran sotii, oli avaintekijä isis:n vastaisessa sodassa. Ei Iran.
Miksi Hussein al-Taee kertoo kuvankaappauksessa Iranin olevan avaintekijä isis:n vastaisessa taistelussa, kun todellisuudessa Iran on täysin samanlainen hallitus, kuin mitä isis:kin halusi luoda. Isis ajoi sharialain käyttöönottoa, mikä on jo vuonna 1979 otettu Iranissa käyttöön. Taistelun isis:tä vastaan voitti USA:n tukemat SDF ja YPG joukot. Ei Iran.

Taas kerran hybridivaikuttaja nauttimassa SDP:n ja hyödyllisten tietämättömien kehuista?
Hussein al-Taee on näiden minulle toimitettujen todisteiden perusteella hyvissä väleissä Iranin islamistisen hallituksen kanssa ja omaa kytkökset, että motiivit levittää Iranin propagandaa Suomeen hybridivaikuttajana. Tämä on toki vain spekulaatiota, mutta voimme kaikki todeta, ettei tämä kuitenkaan mahdotonta ole.

Pyydän SUPO:a tutkimaan Hussein al-Taeen väitetyt kytkökset perinpohjaisesti. On hyvin vaarallista antaa CMI:n kaltainen järjestö Iranin ja Venäjän hybridivaikuttajalle ohjailtavaksi, jos hän siis sellainen on. Toisekseen on hyvin vaarallista, ilman minkäänlaista kriittistä spekulaatiota näistä asioista päästää henkilö kansanedustajaksi. SDP olisi silloin al-Taeen kannalta järkevin vaihtoehto, koska puolue on aikaisemminkin toiminut hyvin pitkälti hyödyllisinä idiootteina ulkomaiden vaikutusvallalle.

Tarkoitukseni ei ole mustamaalata al-Taeeta, eikä puoluetta, vaan spekuloida asioita, jotka valtamedia on taas kerran jättänyt kertomatta, hyvän tarinan tavoittelussaan. Toivon tästä keskustelua ja pikaista kommenttia myös Hussein al-Taeelta.

Teksti päivitetty 16.4.2019 klo 2:30.

Salmari
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 224
Liittynyt: To Marras 22, 2018 3:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Salmari » To Huhti 18, 2019 9:38 pm

Kiitos Iivis taas erittäin * silmiäavaavasta* postauksesta.

Huh huh ja taas demarit ja heidän maskotit myrskynsilmässä.

Iivis
Watson
Viestit: 2874
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Huhti 18, 2019 9:59 pm

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006077868.html

”Enkä itse näe suurta eroa Israelin valtion ja Isisin välillä” – Kansan­edustajaksi valittu Hussein al-Taee pyytää anteeksi kirjoituksiaan, Sdp:ssä aiotaan keskustella asiasta
Hussein al-Taeen kirjoitusten mukaan Yhdysvallat ja Israel toimivat yhteistyössä äärijärjestö Isisin kanssa.

Julkaistu: 18.4. 20:50 , Päivitetty: 18.4. 21:09

KANSANEDUSTAJAKSI valitun Hussein al-Taeen (sd) kirjoitukset Facebookissa eroavat selkeästi linjasta, jolla hän on julkisuudessa viimeisimmän lähes viiden vuoden ajan kommentoinut terrorismia ja Lähi-idän tilannetta. Hän oli jo aloittanut konfliktinratkaisujärjestö CMI:n työntekijänä syksyllä 2014, kun eräässä Facebook-ryhmässä oli keskustelua Ruotsin aikeesta tunnustaa Palestiinan valtio.

”Nyt siis alkaa lähtölaskenta siitä, miten Ruotsiin vaihdetaan hallitus + alkaa Tukholmassa tai Malmössä todennäköisesti räjähtelemään. Mossad ei antaisi tätä Ruotsille anteeksi, koskaan”, al-Taee kirjoittaa viitaten Israelin tiedustelupalvelun toimintaan.

Tämä ja monet muut päivitykset olivat yhä torstaina nähtävillä Facebook-ryhmässä Uutisryhmä: Gazan sota - Lähi-idän tilanne - uutisseuranta. Ryhmän ylläpitäjiin kuuluu Janus Putkonen, joka vuonna 2014 toimi Verkkomedia.org-julkaisun päätoimittajana. Ryhmän kuvauksessa kerrotaan nyt, että ”Täältä leviävät uutislinkit, keskustelut ja vinkit Verkkomedia.org uutispalvelulle”. Myös al-Taee toimi aiemmin ryhmän ylläpitäjänä.

Vantaalainen al-Taee valittiin eduskuntaan Sdp:n listalta Uudeltamaalta, jossa vaalien ensikertalainen sai yli 4000 ääntä. Hän mainosti kampanjassaan olevansa konfliktinratkaisun ammattilainen ja käyvänsä jatkuvasti asiantuntijana kuultavana eduskunnassa ja ministeriöissä.

PALJOLTI politiikan aiheisiin keskittynyt Verkkomedia.org-sivusto kuvasi itseään lännen valtamedian haastajaksi. Artikkeleissaan sivusto piti esillä esimerkiksi Venäjä-myönteisiä ja rokotekriittisiä kantoja, mutta Israelin ja Yhdysvaltojen toimintaa sivusto kritisoi jatkuvasti. Myös al-Taeen suosimassa Facebook-ryhmässä on nähtävissä selkeät jakolinjat. Yhdysvaltojen, Israelin ja äärijärjestö Isisin katsotaan olevan Lähi-idän väkivaltaisuuksien takana ja jopa yhteistyössä keskenään, kun taas Iran, Venäjä ja palestiinalaiset ovat hyvien puolella.

Myös al-Taeen kirjoituksissa vihjaillaan Israelin ja Yhdysvaltojen kouluttaneen Isis-terroristeja. Syyskuussa 2014 ryhmässä harmiteltiin Isisin johtajan Abu Bakr al-Baghdadin selviytymistä Yhdysvaltojen iskusta.

”...Sitäpaitsi Lähi-Idän terrorismista on vastuussa radikalismi ja lännen aseistus ja koulutus. Ei ne omia poikiaan tapa, ellei käytä ensin loppuun”, al-Taee kirjoitti vastauksessaan.

Hän myös jakoi syyskuussa 2014 jutun, jonka mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad koulutti sotilaallisesti al-Baghdadia vuoden ajan. Lisäksi al-Taee vertaa toistuvasti Israelin ja Isisin toimintaa. Kirjoitusvirheet ovat alkuperäisissä päivityksissä.

”...Enkä itse näe suurta eroa Israelin valtion ja ISIkSen välillä, toinen on valloittajana paljon nuorempi. Molemmissa tapauksessa alueelle on hyökännyt joukko miehiä lännen tukemina valtaamaan alkuperäisväestöltä "heille historiallisesti kuulumia alueita" ja ovat rakentaneet "valtion", jota nyt yrittävät puolustaa. Kumpikin rekrytoi nuoria miehiä ja naisia ympärimaailmaa asiansa edistämiseksi. ISkSen riveissä on yhtä monta kansallisuutta kuin Israelia perustettaessa”, al-Taee kirjoitti lokakuun lopulla 2014 Facebook-ryhmässä Moderni Lähi-itä.

Nyt al-Taee haluaa pyytää anteeksi. Hän ei kiistä avoimista Facebook-ryhmistä yhä löytyvien kommenttien aitoutta.

”Haluan pyytää anteeksi sitä, että olen rinnastanut Israelin ja Isisin, koska se kommentti on yksiselitteisesti typerä eikä millään tavalla edusta omaa ajatteluani tai arvomaailmaani”, al-Taee sanoo STT:lle.

AL-TAEE kommentoi ryhmässä toistuvasti Janus Putkosen ryhmään linkkaamia Verkkomedian kirjoituksia. Al-Taee ei epäile lähteen luotettavuutta vaan joko kommentoi Putkosen jakamia kirjoituksia tai tykkää niistä.

”En ole ihan varma, tiedänkö nytkään, kuka Janus Putkonen on, mutta en allekirjoita hänen ajatuksiaan. Koen hänen ajattelumaailmansa hyvin ongelmallisena ja vastenmielisenä. Kun henkilökohtaisesti aloin näkemään Venäjä-mielistä ajattelua, niin en lähtenyt sellaiseen mukaan ja poistuin näistä ryhmistä”, al-Taee sanoi STT:lle torstaina.

Putkonen joutui maaliskuussa Ukrainan pakotelistalle. Hän oli toiminut Venäjän tukemien vallanpitäjien hyväksymänä vaalitarkkailijana vaaleissa, jotka järjestettiin marraskuussa niin kutsutuissa kansantasavalloissa Itä-Ukrainassa. Hän on myös toiminut siellä lehdistökeskuksen päällikkönä.

IRAKISTA pakolaisena Suomeen tullut al-Taee aloitti työskentelyn suomalaisessa konfliktinratkaisujärjestössä Crisis Management Initiativessä syyskuussa 2014. Vuonna 2015 hän nousi suomalaismedioiden vakiokommentaattoriksi, joka analysoi Isisin hirmuhallintoa Irakissa ja Syyriassa sekä äärijärjestön Euroopassa tekemiä iskuja. Lisäksi hän arvioi Irakista Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden tilannetta. CMI ei halunnut torstaina antaa al-Taeen kirjoituksista haastattelua STT:lle.

”Kyse on Hussein al-Taeen yksityisajattelusta, eivätkä kommentit edusta CMI:n kantoja”, CMI:n viestinnästä vastattiin torstaina sähköpostilla.

Al-Taee sanoo, että kirjoituksia ei ole ikinä käyty CMI:n kanssa läpi. Hän kuitenkin korostaa, että suojelupoliisi tekee jokaiselle CMI:n työntekijälle laajan turvallisuusselvityksen ennen sopimuksen allekirjoittamista.

NÄIDEN avoimissa ryhmissä olevien al-Taeen kirjoitusten lisäksi STT on syksyn ja talven aikana pyrkinyt selvittämään saamiaan ja myöhemmin verkossa levinneiden jyrkkää kieltä vähemmistöistä sisältävien kuvakaappausten todenmukaisuutta, mutta ei ole pystynyt niitä todentamaan. Kuvakaappaukset on väitetysti otettu vuonna 2015.

Myös HS:lle on toimitettu kuvakaappauksia al-Taeen väitetysti vuosina 2011–2012 julkaisemista Facebook-kirjoituksista. HS ei ole uutisoinut kirjoituksista, koska ei ole pystynyt varmistamaan niiden aitoutta. HS ei tavoittanut al-Taeeta torstaina.

STT kysyi väitetysti vuonna 2015 otettujen kuvakaappausten aitoudesta al-Taeelta ensimmäisen kerran marraskuussa. Hän kutsui tuolloin asiaa ”mustamaalausyritykseksi”. CMI oli tuolloin STT:hen yhteydessä ja kiisti kuvakaappausten aitouden. STT on kevään aikana ollut muutamiin kuvakaappauksissa kirjoittaviin henkilöihin yhteydessä, ja myös he ovat sanoneet kuvakaappausten olevan väärennettyjä.

”En näitäkään kaikkia lähde kuitenkaan kiistämään, kun en voi olla varma. Nuorempana olin turhautunut ja kiukkuinen. Minun tapani poistaa pahaa oloani oli lähteä rakentamaan rauhaa”, al-Taee sanoo nyt STT:lle.

STT tavoitteli torstaina al-Taeeta kommentoimaan avoimista Facebook-ryhmistä löytyviä kirjoituksia. STT lähetti myös al-Taeen pyynnöstä tällä viikolla otetut kuvakaappaukset hänelle nähtäväksi. Yhteydenoton jälkeen hän kirjoitti Facebookiin, että hän tunnistaa osan kirjoituksista omikseen, mutta sanoi myös, ettei tunnista kaikkia vanhempia päivityksiä omikseen. Hän myös täsmensi STT:lle, että ei pysty muistamaan kaikkia vanhoja Facebook-päivityksiään, joten hän ei pysty varmasti sanomaan jyrkkää kieltä vähemmistöistä sisältävien kuvakaappausten aitoudesta.

Al-Taee sanoo, että hän ei ole keskustellut vanhoista kirjoituksistaan Sdp:n kanssa.

Sdp:ssä aiotaan keskustella kirjoittelusta
SDP:N puoluesihteerin Antton Rönnholmin mukaan puolue ei ole tiennyt Hussein al-Taeen menneistä kirjoitteluista eikä asiasta ole vastavalitun kansanedustajan kanssa vielä keskusteltu.

”Nyt varmasti tämän pääsiäisen jälkeen käydään keskustelu. On tietysti selvää meille, että ihmisarvo on jakamaton emmekä hyväksy minkäänlaista asiatonta puhetta mistään ihmisryhmästä, etnisyydestä tai uskonnosta”, Rönnholm sanoo STT:lle.

Hussein al-Taeen kirjoituksissa on muun muassa toistuvasti verrattu Israelin ja äärijärjestö Isisin toimintaa. Lisäksi al-Taeen kirjoituksissa vihjaillaan Israelin ohella Yhdysvaltojen kouluttaneen Isis-terroristeja.

PUOLUESIHTEERIN mukaan al-Taee on kuitenkin Facebookissa julkaisemassaan päivityksessä sanonut hyvin selkeästi, että on pahoillaan ja etteivät viestit enää edusta hänen ajatteluaan.

”Irtisanoutuminen on erittäin tärkeätä, näin täytyy toimiakin puolueen näkökulmasta. Olisi eri asia, jos hän ei niin tekisi ja olisi sitä mieltä, että näissä ei ole mitään ongelmaa”, Rönnholm sanoo.

Pahoitteleva Facebook-kirjoitus oli Rönnholmin mukaan al-Taeen omaa käsialaa eikä sitä koordinoitu puolueväen kanssa.

Rönnholmin mukaan al-Taee on myös omalla toiminnallaan osoittanut kääntäneensä uuden lehden.

”Hän on tehnyt viime vuodet varsin arvokasta työtä konfliktien ratkaisijana. Se on minusta hyvä osoitus siitä, että jos hän onkin joskus kirjoittanut asiattomia kommentteja tai ollut kärjekäs ajatuksiltaan, niin selkeästi voi sanoa, että rauhaa rakentamalla voi itselleen rauhan löytää”, Rönnholm sanoo.

Iivis
Watson
Viestit: 2874
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Iivis » To Huhti 18, 2019 10:03 pm

Puhelinhaastattelu: SDP:n Hussein al-Taeen hyvin tunteva nimetön lähde

https://www.youtube.com/watch?v=DH0O-oZJCjs

Belker
Lovejoy
Viestit: 1664
Liittynyt: Ma Loka 05, 2009 11:51 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Belker » To Huhti 18, 2019 10:33 pm

Miten on Orpolla, kun hän keuhkosi, että arvoista ei tingitä? Antisemitistinen ja terrorimyönteinen SDP ei tuomitse ja erota tätä pahaa edustajaansa. Nuoleko Orpo antisemitistien p---ttä?

Israelin Mossadin pitäisi kuulustella outoa demaria.

SatuSetä
Alokas
Viestit: 23
Liittynyt: Ma Loka 29, 2018 6:35 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja SatuSetä » To Huhti 18, 2019 10:44 pm

Paskaakos näistä, hyvillä ihmisillä on persupaniikki, ne penteleet kun sain niin monta ääntä ja edustajapaikkaa.

/Sarkasmi

Henkilökohtaisestihan ennakko-odotukset on juurikin tätä, yleensä nämä vaan paljastuvat ennen edustaja-uraa. SDP sai siis jackpotin sekä äänestäjistään, että edustajastaan.

Arvopohjaan perustuvia toimenpiteitä odottaen.

Marokonsoturi
Komisaario Köster
Viestit: 1815
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Pe Huhti 19, 2019 12:02 am

Pahoitteleva Facebook-kirjoitus oli Rönnholmin mukaan al-Taeen omaa käsialaa eikä sitä koordinoitu puolueväen kanssa.

Rönnholmin mukaan al-Taee on myös omalla toiminnallaan osoittanut kääntäneensä uuden lehden.

”Hän on tehnyt viime vuodet varsin arvokasta työtä konfliktien ratkaisijana. Se on minusta hyvä osoitus siitä, että jos hän onkin joskus kirjoittanut asiattomia kommentteja tai ollut kärjekäs ajatuksiltaan, niin selkeästi voi sanoa, että rauhaa rakentamalla voi itselleen rauhan löytää”, Rönnholm sanoo.
Uskoo ken tahtoo, jännää, että kun paska tulvi läpi viestien muodossa niin mitään keskusteluita ei olla ehditty käydä ja herr al-Taee on omalla toiminnallaan alkanut olemaan pahoillaan viesteistä..

John Kimble
Komisaario Köster
Viestit: 1844
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja John Kimble » Pe Huhti 19, 2019 2:21 am

”Enkä itse näe suurta eroa Israelin valtion ja Isisin välillä” – Kansan­edustajaksi valittu Hussein al-Taee pyytää anteeksi kirjoituksiaan, Sdp:ssä aiotaan keskustella asiasta
Onko tämä se Antti Rinteen SDP:n paljon kuuluttama "arvopohja"? Tällaisesta arvopohjasta pitääkin Perussuomalaisten ja kaikkien muidenkin puolueiden irtisanoa itsensä.

Jännä, että vaikka oikeistoa haukutaan natseiksi näitä antisemitistejä on kuitenkin aina vain vasemmiston riveissä.
"Journalistiliitto vaatii, että ihmisiä kohdellaan lain edessä tasapuolisesti."

Villeri
Wallander
Viestit: 1020
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SDP:n kansanedustajan mahdolliset terrorismikytkökset

Viesti Kirjoittaja Villeri » Pe Huhti 19, 2019 8:43 am

Suomalaisen kansanedustajan pirtsakka näkemys Iranista. Montahan homoa tämä kultivoitunut menestysvaltio hirttää vuosittain? Sitten vaan Suomen lakeja säätämään.
Liitteet
H 8.jpg
H 8.jpg (73.07 KiB) Katsottu 18048 kertaa

Vastaa Viestiin