SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoitukset

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Wileda
Parranpäristäjä
Viestit: 87
Liittynyt: La Heinä 20, 2019 5:40 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Wileda » Ma Heinä 29, 2019 11:55 pm

meitzi kirjoitti:Se on niin monta kertaa nähty ja koettu, että anter on perhanaan hyvä tyyppi kertomaan asioista sitkeästi ja sinnikkäästi, ja aivan paikallaan juuri siinä, koska mikään hänen sanomisensa tai tekemisensä ei vaikuta yhtään mihinkään kuin pitkällä viiveellä. Tämä siksi, että hänen ristiriitaisuutensa aiheuttaa erilaisia hylkimisreaktioita.

Al-Taeen äänestäjät olivat sekä vanhemman liiton demareita, että hyvesignaloiva vasurisiipi. Kummankaan silmissä anter ei ole kovinkaan arvossa, koska se ei ole sellainen maahanmuuttaja, joita vasurit haluavat. Anter pärjäilee omillaan, ei tarvitse kotouttajia, ei ole islamisti, eikä voi sietää rasisteja.
Hyvät tyypit ei manipuloi vaalituloksia. Eikä ole mitenkään sanottua, etteikö Yasaa olisi voitu maksaa hiljaiseksi ennen vaaleja. Meinaatko, etteivät SDP:n ja Al-Taee:n äänestäjät lue lehtiä? Lehdissähän tuota Al-Taee:ta ja hänen tekemisiään taustoitettiin hyvin.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Silli » Ti Heinä 30, 2019 12:38 am

Wileda kirjoitti:Hyvät tyypit ei manipuloi vaalituloksia. Eikä ole mitenkään sanottua, etteikö Yasaa olisi voitu maksaa hiljaiseksi ennen vaaleja. Meinaatko, etteivät SDP:n ja Al-Taee:n äänestäjät lue lehtiä? Lehdissähän tuota Al-Taee:ta ja hänen tekemisiään taustoitettiin hyvin.
Eikös muun muassa STT:llä ollut tiedot Al-Taatelin Facebook-porsasteluista jo kuukausia ennen vaaleja? Mikseivät he julkaisseet niihin liittyviä tietoja, kun tyyppi oli kuitenkin peräti eduskuntavaaliehdokas?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Wileda
Parranpäristäjä
Viestit: 87
Liittynyt: La Heinä 20, 2019 5:40 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Wileda » Ti Heinä 30, 2019 12:46 am

Silli kirjoitti:
Wileda kirjoitti:Hyvät tyypit ei manipuloi vaalituloksia. Eikä ole mitenkään sanottua, etteikö Yasaa olisi voitu maksaa hiljaiseksi ennen vaaleja. Meinaatko, etteivät SDP:n ja Al-Taee:n äänestäjät lue lehtiä? Lehdissähän tuota Al-Taee:ta ja hänen tekemisiään taustoitettiin hyvin.
Eikös muun muassa STT:llä ollut tiedot Al-Taatelin Facebook-porsasteluista jo kuukausia ennen vaaleja? Mikseivät he julkaisseet niihin liittyviä tietoja, kun tyyppi oli kuitenkin peräti eduskuntavaaliehdokas?
Se nyt on selvää miksei STT julkaissut. Mutta Yasa olisi voinut halutessaan julkaista. Halusi kuitenkin olla hiljaa. Ehkäpä sai sopivan korvauksen jossain muodossa hiljaisuuden pitämisestään. Jos Yasa olisi asian tuonut esille olisi lehtienkin siihen täytynyt tarttua. Nyt kaikki olivat hiljaa. Syystä, tai toisesta. Rahalla, tai vastaavalla on suurimpaan osaan ihmisistä aivan valtavan vaikuttava voima.

Avatar
meitzi
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1302
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ti Heinä 30, 2019 1:23 am

Anter on huudellut tuuleen vaikka ja mistä asioista vuosia. Se oli myös "lelusalakuljettajan" paljastaja, mutta ei se mitään auta mitä se huutaa, kun tarttee median mukaan. Mediaa taas ei anter ole kiinnostanut, paitsi nyt ja vain siksi, että läpi päässeen ehdokkaan tausta kiinnosti. Ehdokkaan ei, sen sai media muualtakin.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Inanna
Sammakkoprofessori
Viestit: 412
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Inanna » Ti Heinä 30, 2019 8:27 am

Outoa tässä on monessa kohtaa. Esim se, että CMI ei muka tarkastaisi uuden työntekijänsä taustoja huolella. Sitten se, että SDP:ssä oltiin samalla tavalla sokkoja uuden ehdokkaan suhteen. Että kukaan ei tiennyt näistä omituisuuksista ja tuonut niitä esille ennen vaaleja.

Ilmeisesti "korkeiden tahojen suosittelemana" voi päästä mihin vain. Nyt hän edustaa kansaa. Äänestäjät ovat menneet vipuun pahemman kerran, mutta sellaista käy. Se mitä tämä rauhan takaaja nyt siellä eduskunnassa ja valiokunnissa sitten tekee on aivan oma lukunsa.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12227
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Elo 03, 2019 4:28 pm

Inanna kirjoitti:Outoa tässä on monessa kohtaa. Esim se, että CMI ei muka tarkastaisi uuden työntekijänsä taustoja huolella. Sitten se, että SDP:ssä oltiin samalla tavalla sokkoja uuden ehdokkaan suhteen. Että kukaan ei tiennyt näistä omituisuuksista ja tuonut niitä esille ennen vaaleja.
Demarit eivät koskaan opi. Heille on jäänyt eräänlainen "palvontavaihde" jäänyt päälle näiden toteemipaalujen kanssa, että taustoista viis, riittää kunhan on musulmaani ja maahanmuuttaja, niin se riittää. Al-Taee ei kuitenkaan ole ensimmäinen mihin SDP kompastuu. vaan esimerkkeijä on lukuisia. Aina he vaan menevät samaan miinaan. Tuskin jää viimeiseksi kerraksi.
Inanna kirjoitti:Ilmeisesti "korkeiden tahojen suosittelemana" voi päästä mihin vain. Nyt hän edustaa kansaa. Äänestäjät ovat menneet vipuun pahemman kerran, mutta sellaista käy. Se mitä tämä rauhan takaaja nyt siellä eduskunnassa ja valiokunnissa sitten tekee on aivan oma lukunsa.
Suositukset tulivat korkealta taholta, mm. eräskin entinen naispresidentti - siis se sama, joka vimmalla halusi Suomen tunnustavan DDR:n - maan, jossa poljettiin omien kansalaisten oikeuksia niin paljon kuin vain kehdattiin ja ehdittiin.
- Siinä suhteessa Suomi alkaa muistuttaa DDR:ää.

Mutta asia ei ehkä sittenkään ole vielä tässä. Sanokoot Al-Taee, Antti Rinne ja Tytti Tuppurainen mitä tahansa:
Poliisin pöydällä muhivat tutkinta­pyynnöt kolmesta kansan­edustajasta: Sdp:n Hussein Al-Taeen kirjoitukset saattavat sittenkin päätyä rikos­prosessiin

Poliisi harkitsee esitutkinnan aloittamista myös kristillisdemokraattien Päivi Räsäsen Twitter-kirjoituksesta ja perussuomalaisten Juha Mäenpään sanomisista. Tutkinnanjohtaja ja syyttäjät arvioivat ensi viikolla kansanedustajien sananvapauden ja vastuun rajoja.

SOSIAALIDEMOKRAATTIEN kansanedustajan Hussein Al-Taeen vanhat Facebook-kirjoitukset saattavat yhä päätyä rikosprosessiin, kertoo rikoskomisario Pekka Hätönen Helsingin poliisista HS:lle.

Kaksi viikkoa eduskuntavaalien jälkeen al-Taee tunnusti, että oli kirjoittanut vähemmistöjä parjaavia tekstejä. Aiemmin rauhanvälittäjänä toiminut al-Taee parjasi kirjoituksissa juutalaisia, homoja, sunnimuslimeita ja somaleita Facebookissa vuosina 2011–2012.

Al-Taee pyysi vanhoja kirjoituksiaan anteeksi. Hän jäi mediamylläkän jälkeen sairauslomalle ja palasi heinäkuussa eduskuntatyöhön.

KESKUSRIKOSPOLIISI on jo kertaalleen linjannut, että poliisi ei aloita tutkintaa al-Taeen vanhoista kirjoituksista. Helsingin poliisi on kuitenkin punninnut vanhenemisaikaa.

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan vanhenee rikoksena viidessä vuodessa. Uusi harkinta esitutkinnasta johtuu siitä, että mahdollinen rikos jatkuu niin kauan, kun viestit ovat esillä.

HS:n selvityksen perusteella kuvakaappauksia al-Taeen kirjoituksista on mahdollisesti otettu vielä vuosina 2016–2017, eli viestejä olisi ollut esillä alle viisi vuotta sitten. HS selvitti aikaisinta mahdollista kaappausajankohtaa muun muassa tutkimalla, koska al-Taee ja kommenttikentissä näkyvät henkilöt olivat Facebookin perusteella ladanneet kaappausten profiilikuvat palveluun ensimmäistä kertaa.
Kuvakaappauksia Hussein al-Taeen Facebook-sivulta vuosilta 2012.
Kuvakaappauksia Hussein al-Taeen Facebook-sivulta vuosilta 2012.
Suuren_rauhanvälittäjän_tekstiä.jpg (67.41 KiB) Katsottu 3281 kertaa
...
Oikeustieteilijä Mikael Hidénin kirjasta Juridiikkaa ja muotoja eduskuntatyössä selviää, että eduskunta on joutunut vastaavaan tilanteeseen vain kolme kertaa. Tapaukset ajoittuvat 1930-, 1940- ja 1970-luvuille.

Kertaakaan eduskunta ei päätynyt nostamaan syytettä.

MAANANTAINA 5. elokuuta alkavalla viikolla poliisi ja syyttäjät kokoustavat tutkintapyynnöistä. Lopputuloksesta muotoutuu väistämättä jonkinlainen linjaratkaisu, koska viranomaisten käsittelyssä on myös kansanedustaja-ajan sananvapautta ja vastuuta sivuavia tutkintapyyntöjä.

”Poliittisten toimijoiden osalta tämä on tietysti vähän monimutkaisempaa. Poliittisen sananvapauden kuuluukin olla laaja, ja etenkin oppositiosta pitää pystyä kritisoimaan hyvinkin tiukasti hallituksen ohjelmaa ja toimia”, Hätönen kuvailee kansanedustajien kirjoitteluun ja sanomisiin liittyvää problematiikkaa.

”Toisaalta se ei myöskään oikeuta hyökkäämään ihmisryhmiä ja etenkään vähemmistöjä vastaan tällaisella keppihevosella. Että väitetään sisällön olevan hallituksen kritisointia, kun oikeasti loukataan vähemmistöjen oikeuksia.”

Hätösen mukaan tutkintapyynnöt poliitikkojen puheista ja kirjoituksista saavat pohtimaan, onko poliittinen keskustelu muuttumassa kovemmaksi vai käytetäänkö tutkintapyyntöjä poliittisiin tarkoitusperiin. Hän kuitenkin täsmentää, että suurin osa poliitikkoja koskevista tutkintapyynnöistä on tullut hänen kokemuksensa mukaan muilta kuin avoimen poliittisilta toimijoilta.

MYÖS POLIISIN ja syyttäjän linjapalaverin jälkeen viranomaiset harkitsevat kaikista tutkinnan aloittamisista itsenäisesti tapausten yksityiskohtien perusteella.

Hätösen mukaan on silti tärkeää, että viranomaisten toiminta asiassa pysyy ennakoitavana.

”Näinkin sensitiivisessä ja perus- ja ihmisoikeusherkässä asiassa on tärkeää, että meillä on selkeä linja ja toiminta on ennakoitavaa. Pyrimme välttämään tilannetta, jossa ihminen täysin tietämättään syyllistyy rikokseen.”
Helsingin Sanomat
3.8. 15:30

Jätin pois kahden muun uutisessa mainitun kansanedustajan toimintaa koskevan kirjoittelun.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

rahima
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja rahima » Ti Elo 13, 2019 9:06 pm

Tullut taas uutta tietoa tästä "kansanedustajasta". Irakilaistaustainen Hassan Blasim valottaa Irakin korruptiota ja Al-Taeen nauttimia kärsimyskorvauksia. Korvauksia on jaettu suppealle eliitille, johon Al-Taee myös kuuluu. Irakissa on puutteessa eläviä, jotka tarvitsisivat nämä korvaukset paljon kipeämmin. Al-Taeen edustama irakilainen sciri-puolue on syyllistynyt uskomattomiin raakuuksiin, jotka eivät juurikaan eroa ISIS:n raakuuksista. Kun on lukenut koraania niin ei voi kuin todeta, että pahuudella on uskomaton mielikuvitus, jota on käytännössä toteutettu ihan nyt meidän aikanamme reaaliajassa. Ihmettelen, että miksi suomalaiset tutkijat ja toimittajat eivät halua selvittää, mikä tyyppi tämä Al-Taee oikein on. Hän kulkee irakilaisen islamistipuolueen kokouksissa, mutta samaan aikaan sanoo, että ei kuulu tähän puolueeseen. En usko, että tämän sciri-puolueen kokouksiin saavat ulkopuoliset osallistua. Ei meilläkään saa osallistua puolueen kokoukseen ellei ole jäsen. Kaikista pahinta on, että tämä tyyppi luikerteli eduskuntaamme. Hän ei aja meidän suomalaisten etua eikä meidän asioita. Hän on yksinomaan omalla ja edustamansa sciri-puolueen asialla.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12227
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Elo 15, 2019 11:55 am

Huomenna pe 16.8. kokoontuu SDP:n toverituomioistuin:
Minkä tuomion SDP antaa kohukirjoitusten ryvettämälle Hussein al-Taeelle? Lindtman: Tapausta käsitellään kesäkokouksessa huomenna

SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman kertoo MTV Uutisille, että kansanedustaja Hussein al-Taeen asiaa käsitellään eduskuntaryhmässä huomenna. SDP:n eduskuntaryhmä on aloittanut kaksipäiväisen kesäkokouksensa Helsingissä.
– Tämä asia on meillä huomenna kokouksessa agendalla, Lindtman kommentoi asiaa lyhyesti SDP:n eduskuntaryhmän toritapahtumassa aamulla.

Tiistaina poliisi kertoi aloittaneensa esitutkinnan ja epäilevänsä Hussein al-Taeeta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
– Annetaan viranomaisille täysrauha tehdä heidän työnsä, Lindtman sanoi.

Al-Taeen sairausloma päättyi heinäkuussa
Kansanedustaja Hussein al-Taee joutui myrskyn silmään keväällä kohua herättäneistä vanhoista Facebook-kirjoituksistaan, joissa hän kritisoi monia eri kansanryhmiä.

Al-Taee on myöntänyt kirjoitukset oikeiksi ja pyytänyt niitä anteeksi.

SDP:n eduskuntaryhmä ei ole käsitellyt asiaa ennen tätä, sillä al-Taee on ollut sairauslomalla toukokuusta heinäkuun loppupuolelle asti.

Heinäkuussa al-Taee joutui uudelleen julkisen paineen alle, kun hänen ansioluettelonsa kerrottiin sisältävän merkittäviä virheitä.

Esimerkiksi hänen LinkedIn-profiiliinsa oli merkitty kaksi maisterin tutkintoa, vaikka hänellä on vain yksi maisterin tutkinto. Lisäksi hän oli liioitellut kansainvälisen politiikan opiskelutaustaansa.

Lindtman kommentoi heinäkuussa Iltalehdelle, että että SDP:n ryhmä kuulee al-Taeen selvityksen kaikista näistä asioista.

Kansanedustaja al-Taee on jo osallistunut julkiseen tilaisuuksiin sairauslomansa jälkeen ja on myös läsnä eduskuntaryhmän kokouksessa.
mtvuutiset.fi
15.8.2019 10:33

Eniten solvaavia puheita, vääriä koulutustietoja ja liioittelevia kansainvälisen politiikan opintotietoja antavat ja tekevät kuitenkin suomalaiset.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

kaarmis
Sammakkoprofessori
Viestit: 467
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja kaarmis » To Elo 15, 2019 12:49 pm

"Eniten solvaavia puheita, vääriä koulutustietoja ja liioittelevia kansainvälisen politiikan opintotietoja antavat ja tekevät kuitenkin suomalaiset."

:D no tämä on hyvä tietää. Ja samoilta suomalaisilta varmaan myös ex-vaimotkin katoavat?

rahima
Alibin kestotilaaja
Viestit: 339
Liittynyt: Ti Marras 08, 2011 7:37 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja rahima » Pe Elo 16, 2019 5:40 am

Onkohan tänään valkopesun päivä? "Kansanedustaja" aikoo paneutua ilmastokysymykseen. Tämä herra on moneen kertaan tuonut esille mielipiteensä. Hän on islamisti, joka haluaa tehdä pesäeroa myös maallistuneisiin ja välinpitämättömiin, jotka ryhmät ovat myös koraanissa erityisen vihan kohteena. Tämä tyyppi ei ole puolueeton Irakin ja Lähi-idän asiantuntija, jollaisia me tarvitaan. Hän on Irakin johtavan shiiaeliitin edustaja myös tällä hetkellä.
Kun olin kansakoulussa 1950-luvulla meille opetettiin, että elämme jääkausien välistä aikaa ja ilmasto muuttuu. Muutos on ikuista. Ihmislajin räjähdysmäinen lisääntyminen on perussyy ihmisen aiheuttamiin ilmastovaikutuksiin. Tätä perussyytä ei Al-Taeen tapaiset tule käsittelemään, vaan huomio kiinniittyy vaikkapa jonkun syrjäseudulla asuvan mökin akan auton käyttöön tai mökin lämmitykseen.Olen ihmeissäni. Pidän tätä ilmastovouhotusta joukkopsykoosina. Tämmösenkö taakse Al-Taeekin aikoo piiloutua?

Marokonsoturi
Komisaario Köster
Viestit: 1820
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi » Pe Elo 16, 2019 11:18 am

rahima kirjoitti:Onkohan tänään valkopesun päivä? "Kansanedustaja" aikoo paneutua ilmastokysymykseen. Tämä herra on moneen kertaan tuonut esille mielipiteensä. Hän on islamisti, joka haluaa tehdä pesäeroa myös maallistuneisiin ja välinpitämättömiin, jotka ryhmät ovat myös koraanissa erityisen vihan kohteena. Tämä tyyppi ei ole puolueeton Irakin ja Lähi-idän asiantuntija, jollaisia me tarvitaan. Hän on Irakin johtavan shiiaeliitin edustaja myös tällä hetkellä.
Kun olin kansakoulussa 1950-luvulla meille opetettiin, että elämme jääkausien välistä aikaa ja ilmasto muuttuu. Muutos on ikuista. Ihmislajin räjähdysmäinen lisääntyminen on perussyy ihmisen aiheuttamiin ilmastovaikutuksiin. Tätä perussyytä ei Al-Taeen tapaiset tule käsittelemään, vaan huomio kiinniittyy vaikkapa jonkun syrjäseudulla asuvan mökin akan auton käyttöön tai mökin lämmitykseen.Olen ihmeissäni. Pidän tätä ilmastovouhotusta joukkopsykoosina. Tämmösenkö taakse Al-Taeekin aikoo piiloutua?
Kysehän on siitä, että väestön räjähdysmäinen kasvu viime vuosikymmeninä on johtanut siihen, ettei maapallolla ole tarjota sellaista elämäntapaa nykyisellä kulutuksella, että luonnonvarat riittäisivät. Ilmastohuuhaalla yritetään tehdä kaikista köyhempiä, että kulutus pienenee. Ja samaanaikaan talouden kuitenkin pitäisi kasvaa. Mikä lienee aika mahdoton yhtälö.

Sheriffi McCloud
Alibin satunnaislukija
Viestit: 133
Liittynyt: Ma Maalis 16, 2015 3:19 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Sheriffi McCloud » Pe Elo 16, 2019 1:39 pm

SDP:n ryhmä päätti antaa kansanedustaja Hussein al-Taeelle ”ohjeistusta siitä, miten kansanedustajan on toimittava”
Eduskuntaryhmän päätös keskustelun jälkeen oli, että al-Taee ei saa mitään seuraamuksia.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d ... f00538a6f3

En viitsinyt kopioda koko juttua, kun on niin tekoa vähättelevää ja lässyn lässyn höpötystä.
SDP:lla omasta mielestään kaikki hyvin taas.
Sisäministeri Ohisalo: Turvapaikan hakeminen menee kaiken muun edelle

Anom
Neuvoja-Jack
Viestit: 279
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja Anom » Pe Elo 16, 2019 2:19 pm

Ei helvetti että repesin tuolle päätökselle. :lol:

Olihan se siis odotettavissa että tuosta ei mitään sanktioita tule, mutta erityisesti huvitti se tapa millä tämä lakaistiin maton alle, eli ohjeistus miten tulee käyttäytyä kansanedustajana. :mrgreen:

"Al-Taee lupasi noudattaa ohjeistusta." :lol: :lol:

Edit: Kyse siis maikkarin tekemästä uutisesta:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sdp ... #gs.wprvch
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2033
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Pe Elo 16, 2019 4:36 pm

Odottiko joku omien koirien purevan?

Avatar
sikakoira
Sherlock Holmes
Viestit: 3953
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: SDP:n kansanedustajan Hussein Al-Taeen terrorikirjoituks

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Pe Elo 16, 2019 7:22 pm

Ihmeesti herättänyt keskustelua tämä tapaus kun kaveri laukoi netissä hieman totuuksia. :lol:
Väitetyissä kommenteissa on kyse muun muassa kovista herjauksista Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen suuntaan
Tällainen arvostelu tietenkin tarkoittaa Iran mielisyyttä ja juutalaisvastaisuutta,hoho,haloooo. :lol:
Viimeksi muokannut sikakoira, Pe Elo 16, 2019 7:38 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
“There are decades where nothing happens; and there are weeks where decades happen.”

-Vladimir Ilyich Lenin

Vastaa Viestiin