Tapaus Abdirahim Hussein "Husu "Mohammed

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Anom
Ran-tan-plan
Viestit: 396
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Anom » Ti Marras 12, 2019 12:03 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 11:59 am
Anom kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 11:53 am
Jaettiinko tässä nyt kunniakirja, ansiomerkki vai kunniajäsenyys? Kerro toki tarkemmin, kun uutisesta ei ilmennyt.
https://yle.fi/uutiset/3-10701673

Te persut tunnutte unohtavan että omissa soi ja kovaa.
Btw. suomalaisten keskiarvoista älykkyysosamäärää laskee ne 24% jotka ilmoittavat kannattavansa persuja.
Ensinnäkin, kuka tässä valehteli Huhun tavoin? Toisekseen, jaettiinko tässä nyt kunniakirja, ansiomerkki vai kunniajäsenyys? Jäi taas uupumaan se tieto tuostakin uutisesta.

Edit: Ei tarvitse vastata tähän enää. Todistit olevasi pelkkä paskanpuhuja ja sellaiseksi myös jäät. Kuten Huhukin.

Edit2: En ole persu.
Viimeksi muokannut Anom, Ti Marras 12, 2019 12:06 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

Avatar
Villeri
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1321
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ti Marras 12, 2019 12:15 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 11:45 am

Suhtauduin joskus Tatu Vanhasen väitteisiin skeptisesti ja pidin häntä rasistina, joka ei tiedä mitä puhuu(uunona itse lukematta tietenkään häntä ollenkaan, mutta uskoin lehtiä), enkä uskonut ÄO -väitettä.
Olen niin ikään ollut hyvin skeptinen erilaisten älykkyystulosten suhteen - ja olen edelleen - mutta jokin selityshän sille täytyy olla, että samoille kehitysmaalaisille saa selittää sataan kertaan, miten jotain kopiokoneen nappia painetaan.

Olen hieman siihen päätynyt, että joihinkin kulttuureihin ei vain kuulu työnteko yhtään enempää kuin hengissä säilyminen edellyttää, ongelmien juurisyy on aina kaukana itsestä, muista johtuvaa tai jonkin jumalan tahto, eikä asioille sikäli ole mitään tehtävissä. Miksi tehdä enempää kuin tarvitsee? Ja aika hyvin kotoutus- ja ymmärryskoneisto opettaa, että paljoa ei tarvitse.
76e36713.jpg
76e36713.jpg (67.13 KiB) Katsottu 1261 kertaa
Tai en ole parempaakaan keksinyt, miksi Suomen somalit eivät edes yritä sosiaalista nousua koulutuksen kautta.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3095
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Marras 12, 2019 12:28 pm

Loppuvatko Husseinin taksiajot valehteluun? Taksi Helsinki selvittää seuraamuksia - ”Kyllä tästä lokaa tulee ihan kunnolla”
Tänään klo 9:20

Taksi Helsingin mukaan Husseinin tarina asiakkaan autosta heittämisestä on aiheuttanut yritykselle mainehaittaa. Yritys selvittää mahdollisia seuraamuksia kuluvalla viikolla.

Abdirahim Husseinin tarina asiakkaan autosta ulos heittämisestä on toimitusjohtajan mukaan aiheuttanut Taksi Helsingille mainehaittaa. Mahdolliset seuraamukset selvitetään tämän viikon aikana

Taksi Helsinki selvittää vielä Abdirahim ”Husu” Husseinin tapauksen mahdolliset jatkoseuraamukset. Yrityksen toimitusjohtaja Jari Kantonen kertoo Taksi Helsingin laatuelimen selvittävän, minkälaisia seuraamuksia Husseinille mahdollisesti koituu.

– Kuljettajat tekevät palvelusopimuksen, missä on kohta, jossa selkeästi mainitaan, miten pitää toimia. Laatuelin käsittelee tämän asian, Kantonen kertoo Iltalehdelle.


Taksi Helsinki
@taksihelsinki
· 11. marrask. 2019
Vastataksemme Husun väitteisiin liittyviin kyselyihin vahvistamme tehtyjen selvitysten perusteella, että tässä ei ole tapahtunut heitteillejättöä eikä asiakkaan kyydistä poistoa. Keskustelut Husun kanssa on käyty ja asia näiltä osin loppuun käsitelty.#datatietää #asiatselviävät


Taksi Helsinki
@taksihelsinki
Emme hyväksy epäasiallista käytöstä ja Husun toiminta on mennyt käsiteltäväksi laatutoimikunnallemme, jossa jatkotoimenpiteitä pohditaan.

302
11.12 - 11. marrask. 2019
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys
84 ihmistä puhuu tästä
Jos tviitti ei näy oikein, voit katsoa sen täältä.

Kantosen mukaan tapauksesta on koitunut yritykselle mainehaittaa.

– Kyllä tästä lokaa tulee ihan kunnolla. Ihmiset sanovat, että eivät käytä Taksi Helsingin palveluita, jos tällaisia kuljettajia on palveluksessa. Aikamoista yleistystähän tässä on, Kantonen sanoo.

Lähtöpassit valtuustoryhmästä
Hussein jäi kiinni valheesta kerrottuaan välikohtauksesta asiakkaan kanssa. Husseinin kertoman mukaan hän oli jättänyt rasistisesti käyttäytyneen asiakkaan pois ajamansa taksin kyydistä reilu viikko takaperin.

Taksi Helsingin selvityksen mukaan kuvattua välikohtausta ei tapahtunut, eikä Hussein heittänyt ketään taksistaan ulos. Lopulta Hussein totesi halunneensa herättää kertomuksellaan keskustelua. Keskustelun herättelyllä on ollut seurauksia: eilen SDP:n Helsingin valtuustoryhmä ilmoitti erottavansa Husseinin määräajaksi.

Juttu jatkuu tviitin jälkeen.


Eveliina Heinäluoma
@eveheinaluoma
Asian vakavuuden vuoksi ryhmämme päätti kokoontua jo tänään illalla käsittelemään valtuutettu Husu Husseinin toimintaa. Ryhmä kuuli Husseinia ja keskusteli tilanteesta. Ryhmämme on päättänyt erottaa Husu Husseinin SDP:n valtuustoryhmästä ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka. 1/2

428
21.01 - 11. marrask. 2019
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys
128 ihmistä puhuu tästä

Varoituksesta töiden loppumiseen
Kantosen mukaan mahdolliset seuraamukset selviävät viikon sisällä.

– Meille on tärkeää, että selvitetään ja kerrotaan avoimesti, miten käy. Asia selviää viimeistään tulevana maanantaina.

Seuraamusten haitari on vaihteleva. Kantosen mukaan totuudenvastaisesta ja yrityksen mainetta haitanneesta tarinasta voi seurauksena olla huomautus tai rankimmillaan jopa ajovälityskielto kyseiselle kuljettajalle.

– Siinä se koko arsenaali on.

Ennakkoon Kantonen ei osaa arvioida, minkälaiseen ratkaisuun Husseinin tapauksessa päädytään. Tapaus on poikkeuksellinen.

–Yleensä selvitykset saavat alkunsa reklamaatiosta. Nyt tämä on lähtenyt kuljettajan kertomasta, missä mopo on karannut käsistä. Olen ollut toimitusjohtajan 2,5 vuotta, enkä ole ikinä törmännyt tällaiseen tässä tehtävässä.

Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa Husu Husseinilta kysyttiin, mitä hän vastaa ihmisille, jotka väittävät hänen itsensä olevan saamansa uhkausviestin takana.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c267 ... 501717c870

Tuossa Päivärinnan ohjelmassa Husu kertoo, miten vei hirttoköyden poliisilaitokselle :D

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3095
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Marras 12, 2019 12:47 pm

”Husu” Hussein narahti valehtelusta – Taksi Helsinki harkitsee jatkotoimia: ”Kyllä tästä sen verran negatiivista julkisuutta on tullut”


Taksi Helsingin toimitusjohtaja kommentoi Abdirahim ”Husu” Husseinin valehtelua. (KUVA: TUOMAS SELÄNNE, SARI GUSTAFSSON)
Julkaistu: 12.11. 7:21


Taksi Helsingin laatuelin käsittelee Abdirahim ”Husu” Husseinin tapauksen viikon sisällä. Yhtiön toimitusjohtaja paheksuu Husseinin käytöstä.

Osa-aikaisena taksinkuljettajana työskentelevä helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein myönsi maanantaina valehdelleensa, kun hän kertoi Twitterissä heittäneensä rasistisesti käyttäytyneen asiakkaan ulos taksistaan.

Taksi Helsinki kertoi IS:lle myöhemmin, että auton lokitiedot olivat paljastaneet, ettei näin ollut tapahtunut.

Hussein erotettiin maanantaina Sdp:n valtuustoryhmästä tapauksen vuoksi.

Taksi Helsingin toimitusjohtaja sanoo taksijupakan jättäneen jälkeensä huonon maun.

– Eihän tällaista episodia tietenkään hyvällä katsota. Haluamme, että kuljettajamme ei tällaiseen sortuisi. Kun hän antaa tällaisia tietoja ja sitten selviää, ettei niin olekaan tapahtunut, niin kyllä se huonon maun ja valon jättää. Se ei poissulje yhtään sitä, kuinka paheksuttavaa rasistinen puhe kuljettajille on. Tiedämme, että sitä tapahtuu, mutta eivät ne asiat tällä tavalla parane, toimitusjohtaja Jari Kantonen sanoo.

Hussein on pyytänyt valehteluaan anteeksi sekä Twitterissä että Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Hän pyysi vihdoin anteeksi tätä. Onhan tämä aika raskas episodi. Paheksumme tällaista toimintaa. Tosi valitettavaa, Kantonen jatkaa.

Taksi Helsinki on pyytänyt Husseinilta jo aiemmin selvitystä tapahtumista. Hän on antanut niistä kirjallisen selvityksen.

– Olemme taksiyhtiönä ja taksinvälitysyhtiönä saaneet aika paljon lokaa tässä asiassa. Laatuelimemme käsittelee tämän tapauksen viikon sisällä.

Vaikuttaako tämä hänen töidensä jatkumiseen?

– Katsotaan. En rupeaisi ennakoimaan. Se käsitellään ainakin. Yrittäjät ovat meillä palvelusopimuksella, emmekä ole heidän työnantajiansa. He ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jossa he sitoutuvat tietyntyyppiseen toimintaan. Haluan katsoa ja tutkia, miten tämä korreloi sen palvelusopimuksen kanssa, joka kuljettajien ja yhtiön välillä on. Kyllä tästä sen verran negatiivista julkisuutta Taksi Helsingille on tullut.

Toimitusjohtajan mukaan taksitarkastajat ovat keskustelleet Husseinin kanssa, mutta hän ei ole itse keskustellut hänen kanssaan.

Onko hän valehdellut myös työnantajalleen?

– En osaa sitä sanoa, mutta ainakin hän jätti meille kertomatta. Asia löysi oikean tolansa vasta hirveiden selvittelyjen jälkeen. Sanotaan näin, että koko viikko meni selvitellessä.

– Tällaista tapausta ei ole ollutkaan. Hänen kertomansa ajankohdat eivät täsmänneet ajonvälitysjärjestelmän tietoihin, ja siitä vyyhti lähti purkautumaan. Se mitä hän on kertonut julkisuudessa, ei pitänyt paikkansa.

Tuleeko hänelle tästä jotain seuraamuksia?

– Olen saattanut asian laatuelimemme käsiteltäväksi, koska katson, että se on syytä käsitellä ja se saattaa johtaa seuraamuksiin. Suhtaudumme siihen erittäin vakavasti.
Heini Särkkä

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006304639.html

Meri-Mari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 110
Liittynyt: Ke Elo 14, 2019 11:44 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Meri-Mari » Ti Marras 12, 2019 1:11 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 11:28 am
Meri-Mari kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 11:18 am
Anom kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 9:49 am

Kyllä, juuri näin. Kerrotko esimerkin?
Samaa vaadin. Siis esimerkki, kiitos! Vaan ei taida löytyä. Ei kannattaisi esittää perusteettomia väitteitä, mutta täytyy kai sitä Husun valehtelua yrittää kompensoida edes jollakin persuja mollaavalla heitolla.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/laura- ... b0cf45806a
.
No niinpä tietysti, mutta: Plagiointitutkija Erja Moore:

.."– Plagiaatteja on opinnäytteissä oikeasti paljon, eikä Huhtasaaren teksti ole millään tapaa poikkeava, Moore kommentoi Uudelle Suomelle."
Kansanedustaja, perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari vakuuttaa Puheenvuoron blogissaan , ettei ole gradua tehdessään toiminut vilpillisillä tarkoitusperillä. On toiminut ohjeiden - ehkä puutteellisten - mukaan.
Se, että kuitenkin juuri Huhtasaaren graduun tartuttiin, johtuu vain siitä, että hän on perussuomalainen. Aika selvä asiahan se. Olisiko se nyt sitä samaa maalittamista, mistä uuninpankkopoikakin kirjoittaa blogissaan. Tässä vain sattuu maalittamisen kohde olemaan tuon Timosen vihaaman puolueen edustaja.

On aivan eri asia tietoisesti valehdella vain sen takia, kun haluaa todistaa suomalaisten olevan rasisteja. Jota me pääsääntöisesti emme ole. Kyllä ne muutkin temput, hirttoköysikirje esim. ovat melko varmasti omia tekosiaan. Sympatian keräysyrityksiä esim. uuninpankkopojan kaltaisilta ihmisiltä.

Avatar
Tackleberry
Columbo
Viestit: 2440
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 1:19 pm

Meri-Mari kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:11 pm
Se, että kuitenkin juuri Huhtasaaren graduun tartuttiin, johtuu vain siitä, että hän on perussuomalainen. Aika selvä asiahan se.
Ei tuo ole ollenkaan selvä asia. Pikemminkin persuilta tyypillistä uhriutumista.

1. Jäädään kiinni.
2. Ei edes pahoitella, vaan uhriudutaan, selitellään ja syytellään muita. Mut mut mut... ajojahti, witch hunt, epistä.
persut kirjoitti:Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Meri-Mari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 110
Liittynyt: Ke Elo 14, 2019 11:44 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Meri-Mari » Ti Marras 12, 2019 1:34 pm

Tackleberry kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:19 pm
Meri-Mari kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:11 pm
Se, että kuitenkin juuri Huhtasaaren graduun tartuttiin, johtuu vain siitä, että hän on perussuomalainen. Aika selvä asiahan se.
Ei tuo ole ollenkaan selvä asia. Pikemminkin persuilta tyypillistä uhriutumista.

1. Jäädään kiinni.
2. Ei edes pahoitella, vaan uhriudutaan, selitellään ja syytellään muita. Mut mut mut... ajojahti, witch hunt, epistä.
Jos joku uhriutuu, niin varsinkin Husu. Uhriutumista koko mies.

Entä kuka muistaa tämän: Jari Vilénin gradusta jatkoselvitys
Yle Uutisten artikkeliarkisto13.12.2001 klo 17.27päivitetty 4.6.2008 klo 19.32

Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen tekee jatkoselvityksen kansanedustaja Jari Vilenin (kok.) graduun liittyvistä epäselvyyksistä.
Vilenin työhön liittyvä epäily on Lajusen mukaan vakava, eikä lopullista kantaa voida ottaa käytettävissä olevan aineiston perusteella eikä myöskään asianosaisia kuulematta.
Sanomalehti Suomenmaa kertoi torstaiaamuna, että Vile'nin 45-sivuisesta kasvatustieteen gradutyöstä 27 sivua on lähes suoraa lainausta aiemmin julkaistusta Simon kirjasta. Havainnon olivat lehden mukaan tehneet esitarkastajat. Simon kirja on kuntahistoriikki.
---------------------------------------
Eipä tainnut tulla likimainkaan yhtä suurta kohua kuin Huhtasaaren gradusta, vaikka plagiointia oli paljon enemmän. Miksikähän?

Rubiskreebeli
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 692
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli » Ti Marras 12, 2019 1:38 pm

Puolen vuoden määräaikainen erotus? Kuten arvelinkin, niin SDP:n "rangaistus" asiassa on sellainen jolla ei ole mitään käytännön merkitystä ja jonka uskotaan näyttävän ulos päin sille, että Husua "rangaistaan" vaikkei rangaistakaan. Valehtelu on normaalia ja hyväksyttävää SDP:n luottamustoimissa.

Toivottavasti Taksi Helsinki saa tästä aikaan jonkun oikean rangaistuksen. Tuollaista paskasäkkiä ei tarvita politiikkaan, eikä ajamaan taksia.

Ja menkää kiitos muualle jauhamaan Huhtasaaren graduista ja persuista. Tämä ketju koskee Husua.

Avatar
Tackleberry
Columbo
Viestit: 2440
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Tackleberry » Ti Marras 12, 2019 1:39 pm

Meri-Mari kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:34 pm
Tackleberry kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:19 pm
Meri-Mari kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 1:11 pm
Se, että kuitenkin juuri Huhtasaaren graduun tartuttiin, johtuu vain siitä, että hän on perussuomalainen. Aika selvä asiahan se.
Ei tuo ole ollenkaan selvä asia. Pikemminkin persuilta tyypillistä uhriutumista.

1. Jäädään kiinni.
2. Ei edes pahoitella, vaan uhriudutaan, selitellään ja syytellään muita. Mut mut mut... ajojahti, witch hunt, epistä.
Jos joku uhriutuu, niin varsinkin Husu. Uhriutumista koko mies.

Entä kuka muistaa tämän: Jari Vilénin gradusta jatkoselvitys
Yle Uutisten artikkeliarkisto13.12.2001 klo 17.27päivitetty 4.6.2008 klo 19.32

Oulun yliopiston rehtori Lauri Lajunen tekee jatkoselvityksen kansanedustaja Jari Vilenin (kok.) graduun liittyvistä epäselvyyksistä.
Vilenin työhön liittyvä epäily on Lajusen mukaan vakava, eikä lopullista kantaa voida ottaa käytettävissä olevan aineiston perusteella eikä myöskään asianosaisia kuulematta.
Sanomalehti Suomenmaa kertoi torstaiaamuna, että Vile'nin 45-sivuisesta kasvatustieteen gradutyöstä 27 sivua on lähes suoraa lainausta aiemmin julkaistusta Simon kirjasta. Havainnon olivat lehden mukaan tehneet esitarkastajat. Simon kirja on kuntahistoriikki.
---------------------------------------
Eipä tainnut tulla likimainkaan yhtä suurta kohua kuin Huhtasaaren gradusta, vaikka plagiointia oli paljon enemmän. Miksikähän?
Kyllä kyllä, Husu uhriutuu.
Ja Vileninkin plagiointiin tartuttiin. Vaikka aiemmin väitit, että tällaista sattuu vain persuille.

Hyvin argumentoit itseäs vastaan.
persut kirjoitti:Raiskauksista vaahtoaminen on tekopyhää ja moralistista
Kardemumma kirjoitti:Et kai tosissasi usko sen mielisairaan rouvan saaneen enemmän ääniä kuin Trumpin joka pääsi valtaan?

Avatar
Per Erik Hasselblad
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 161
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad » Ti Marras 12, 2019 3:04 pm

Tottakai Husu uhriutuu ja tottakai Husu on pelle.
Noi sen puuhat vain lisäävät rasismia.
Tällä foorumilla ollaan aina valmiita lyttäämään maahanmuuttaja, mutta ns omien hommat katsotaan läpi sormien. Jos valkoinen mies olisi keksinyt tän tarinan
olisitte huutanut ensin että musta mies uhkailee ja se pitää karkoittaa. Kun totuus olisi tullut julki olisi turvat pysyneet kiinni.

Todella näätää toimintaa. Perseily on perseilyä teki sen kuka tahansa ja vastuu pitää kantaa. Myös silloin kun on sanonut väärin. Husu ei sitä tehnyt, eikä tee 95% tän foorumin jäsenistäkään. Ette siis ole yhtään sen parempia ihmisiä.

Sverdlov
Scooby Doo
Viestit: 605
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Sverdlov » Ti Marras 12, 2019 3:46 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 3:04 pm
Tottakai Husu uhriutuu ja tottakai Husu on pelle.
Noi sen puuhat vain lisäävät rasismia.
Tällä foorumilla ollaan aina valmiita lyttäämään maahanmuuttaja, mutta ns omien hommat katsotaan läpi sormien. Jos valkoinen mies olisi keksinyt tän tarinan
olisitte huutanut ensin että musta mies uhkailee ja se pitää karkoittaa. Kun totuus olisi tullut julki olisi turvat pysyneet kiinni.

Todella näätää toimintaa. Perseily on perseilyä teki sen kuka tahansa ja vastuu pitää kantaa. Myös silloin kun on sanonut väärin. Husu ei sitä tehnyt, eikä tee 95% tän foorumin jäsenistäkään. Ette siis ole yhtään sen parempia ihmisiä.
Hei JOSselblad! Muista palata asiaan heti KUN suomalainen taksikuski rojauttaa vastaavanlaisen valeen. Mielellään älä ennemmin.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Anom
Ran-tan-plan
Viestit: 396
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Anom » Ti Marras 12, 2019 3:49 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 3:04 pm
Tottakai Husu uhriutuu ja tottakai Husu on pelle.
Noi sen puuhat vain lisäävät rasismia.
Tällä foorumilla ollaan aina valmiita lyttäämään maahanmuuttaja, mutta ns omien hommat katsotaan läpi sormien. Jos valkoinen mies olisi keksinyt tän tarinan
olisitte huutanut ensin että musta mies uhkailee ja se pitää karkoittaa. Kun totuus olisi tullut julki olisi turvat pysyneet kiinni.

Todella näätää toimintaa. Perseily on perseilyä teki sen kuka tahansa ja vastuu pitää kantaa. Myös silloin kun on sanonut väärin. Husu ei sitä tehnyt, eikä tee 95% tän foorumin jäsenistäkään. Ette siis ole yhtään sen parempia ihmisiä.
Ja niin kauan kuin sinäkin jatkat paskanjauhamista, niin olet täysin samalla tasolla "95% tän foorumin jäsenistä" kanssa. Ei ole liikaa pyydetty että pysyttäisiin totuudessa, kun siitäkin saa puheenaihetta.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2213
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ti Marras 12, 2019 4:11 pm

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 3:04 pm
Tottakai Husu uhriutuu ja tottakai Husu on pelle.
Noi sen puuhat vain lisäävät rasismia.
Tällä foorumilla ollaan aina valmiita lyttäämään maahanmuuttaja, mutta ns omien hommat katsotaan läpi sormien. Jos valkoinen mies olisi keksinyt tän tarinan
olisitte huutanut ensin että musta mies uhkailee ja se pitää karkoittaa. Kun totuus olisi tullut julki olisi turvat pysyneet kiinni.

Todella näätää toimintaa. Perseily on perseilyä teki sen kuka tahansa ja vastuu pitää kantaa. Myös silloin kun on sanonut väärin. Husu ei sitä tehnyt, eikä tee 95% tän foorumin jäsenistäkään. Ette siis ole yhtään sen parempia ihmisiä.
Niin ja?
Eikös omien puolta kuulukin pitää ja omien tekoja katsoa sormien läpi? Sehän on yksi niistä ideoista miksi kuulua johonkin porukkaan, pidetään yhtä.
Ei tää oo mikään kilpailu kuka on parempi.
Mitä se vastuun kantaminen sitten olisi? Myöntää tekonsa ja sillä selvä? Ihan yhtä tyhjän kanssa ja vaikutus on sama myöntääkö, kieltääkö, pahoitteleeko vai ei. Joku joka on kyseiseen persoonaan suhtautunut kielteisesti ei tule muuttamaan kantaansa vaikka hän tekisi mitä. Hän voi oikeastaan vain enää menettää neutraalisti tai postiivisesti suhtautuneet. Joten kaikkien kannalta voisi olla parempi että hän ei enää esiintyisi julkisuudessa tai somessa.

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja Tracker » Ti Marras 12, 2019 4:51 pm

Lelusalakuljettaja, Hussein Al-Tae ja Husu Hussein ovat tehneet arvokasta vaalityötä perussuomalaisille.
Husseineista, ilmeisesti, yritetään edelleen hieroa demareita, valehtelua he tuskin lopettavat, se kun kuuluu heidän kulttuuriinsa.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7528
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Tapaus Abdirahim Husu Hussein Mohammed

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Marras 12, 2019 4:57 pm

JOS ja kun! :lol:
Niin, on eihän täällä ikinä ketään valkoihoista parjata, koska kaikki ovat persuja ja nekin jotka eivät ole ovat varmaan muuten rasisteja ja ryssätrolleja? Hyvät on sulla jutut... Asiat nyt vaan ovat niin ihan tilastojenkin valossa, että tietyissä piireissä perseillään hieman enemmän. Tämä taas aiheuttaa keskustelua täällä, kun ärsyttää ja huolestuttaa kehitys eli ulkoa tullut taantuma rikosasioissa paremminkin.
ReissuLasse kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 4:11 pm
Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Marras 12, 2019 3:04 pm
//
Jos valkoinen mies olisi keksinyt tän tarinan
olisitte huutanut ensin että musta mies uhkailee ja se pitää karkoittaa. Kun totuus olisi tullut julki olisi turvat pysyneet kiinni.

Todella näätää toimintaa. Perseily on perseilyä teki sen kuka tahansa ja vastuu pitää kantaa. Myös silloin kun on sanonut väärin. Husu ei sitä tehnyt, eikä tee 95% tän foorumin jäsenistäkään. Ette siis ole yhtään sen parempia ihmisiä.
Niin ja?
Eikös omien puolta kuulukin pitää ja omien tekoja katsoa sormien läpi? Sehän on yksi niistä ideoista miksi kuulua johonkin porukkaan, pidetään yhtä.
Ei tää oo mikään kilpailu kuka on parempi.//
Lasse on oikeassa, ei ole ole mikään paremmuuskilpailu, eikä Hussein ei selvästikään halua kuulua suomiporukkaan, vaan pyrkii tuhoamaan kaiken orastavankin kehityksen. MIKSI? Eli jos joku on näätä, niin Hussein. Puree niin ruokkivaa kättä kuin omiaan.

Siinä olet oikeassa Per Erik, että Hussein ei sanonut väärin (mitä sanaa myös itse käytti anteeksipyynnön yhteydessä...), vaan valehteli. Kaiken lisäksi vielä aiheesta, minkä tulenarkuuden varsin hyvin tiesi eli kyseessä on laskelmoitu toiminta omiin tarkoitusperiinsä. Hienosti tulee vaikuttamaan siihen, kun joku oikeasti kohtaa rasismia ja yrittää nostaa asiaa esille, kun tämä huutanut sutta jo vuosia. Ja räkyttänyt ulkomaanreissuiltaankin twitterissä aiheesta "rasistinen Suomi".

Itse en ole havainnut säännöllistä valehtelua omien tarkoitusperien takia oikeastaan keneltäkään tällä palstalla, joten vertauksesi on todella nolo, kun sen yhdistää muihin "totuutta minä vaan haen" kirjoituksiisi.

Ei Hussein ole pahoillaan mistään muusta kuin siitä, että jäi viimeinkin kiinni tietoisesta valheellisesta riidanlietsonnastaan. Ei kumipää tajua, että tuo voi johtaa siihen, että joku kuolee. Pitääkö husseinit sitten taas "24tunnin TAUKKO" somesta vai miten se hyvitetään?
Burn
Loot
Murder

Vastaa Viestiin