Helsinki: ”Eno” raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

jepulis82
Wallander
Viestit: 1053
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Heinä 30, 2019 6:18 pm

Marokonsoturi kirjoitti: Ennen oli paremmin, kun tuollaiset afrikkalaiset sedät saivat sakinhivutusta eikä poliisi siihen puuttunut. Nykyään kaikkea pitäisi vain suvaita ja ymmärtää, että se on parempaa, kun 60v setä panee tajutonta tyttölastasi kuivana perseeseen.
Yhteisöllisyyttä ei ole enää. Kunhan Kela- tai sossumassit tulee tilille kerran kuussa, niin muusta ei välitetä. Kunnes se oma tytön tyllerö saa yllätysmunaa, niin ketään ei kiinnosta, jos edes silloin. Onhan näitä ymmärtäjiäkin jotka antavat aikuisten karvakäsien pyöriskellä esiteini-ikäisten lastensa ympärillä. Kun kaikki kulttuurit ovat niin ihania.
"Those who want respect, give respect."

phonyjoker
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 208
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2018 9:21 pm

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja phonyjoker » Ti Heinä 30, 2019 8:40 pm

Raiskaukset on siitä hankalia rikoksia selvittää, että ne paljastuu monesti vasta sitten, kun raiskauksen uhri kertoo asiasta. Tämä saattaa viedä tosi pitkään tai sitten voi käydä niinkin, ettei uhri koskaan kykene puhumaan (yleisempää miehillä). Joiltakin uhreilta yksinkertaisesti hajoaa psyyke niin pahasti sen seurauksena mitä on tapahtunut, ettei tapahtunutta edes kyetä miettimään sen enempää, vaan elämää pyritään jatkamaan mahdollisimman tavalliseen tapaan. Monesti se onnistuukin niin pitkään, kunnes trauma alkaa oireilemaan.. ja ennemmin tai myöhemmin niin käy!

Yleisessä tiedossa on, että suuri osa pedofiileista saalistaa uusia uhreja koko ajan. Siinä missä narsisti saa lähteensä huomiosta, saa pedofiili(narsisti) lähteensä lasten huomiosta. Molemmat ovat riippuvaisia, mutta eri tavaraan.

Olisivatko "enon" uhrit uskaltaneet puhua tapahtuneesta vasta aikuisiällä? Vaikea tätä muuten on uskoa, että miten homma on voinut jatkua noin pitkään. Hyvä sentään, että paljastui edes nyt. Lapsena sitä ei välttämättä tule ajatelleeksi, mut luulis nyt ees jollakin noista raiskatuista käyneen mielessä, että sama on voinut tapahtua muillekkin. Ehkä olivat jopa tietoisia toisistaan, jos olivat käyneet kylässä ystäväporukalla? Todella kummallinen yhtälö muutenkin, kun on iso mies ja pikkutytöt liikkuneet porukassa. Pakkohan sen on jonkun ollut huomata! Ei olla vaan menty kysymään, että mikä tämä homma oikeen on.

Tiedän kyllä tapauksen, jossa mies raiskasi pikkupoikia ja juttu paljastui vasta raiskaajan kuoltua. Tällä kyseisellä miehellä oli kuitenkin pätevät syyt viettää aikaa uhriensa kanssa, koska monet heistä olivat miehelle sukua.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12082
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Heinä 30, 2019 8:43 pm

Muutti Suomeen, koska täällä voi perseillä suht´vapaasti?
Muutti Suomeen ja päätyi katumuusikoksi – tällainen on lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäilty ”Eno”

Maanantaina paljastuneessa, laajassa seksuaalirikosepäilyssä epäilty 64-vuotias mies muutti Suomeen 2000-luvun alussa.
POIKKEUKSELLISEN laajoissa, lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tutkinnassa epäillyn, ”Enoksi” kutsutun helsinkiläismiestä on epäilty epätasapainoiseksi jo vuonna 2008.

Oikeuden vanhoista asiakirjoista selviää, että nykyään 64-vuotiaan miehen silloisesta lähipiirissä on kerrottu miehen olevan välillä aggressiivinen ja epäluotettava. Hänen on kuvailtu olleen välillä hyvin kiihtyneessä tilassa.

Miehen taloudellinen tilanne on myös ollut hyvin heikko. Hänelle on maksettu vuosien varrella sekä työmarkkinatukea että toimeentulotukea vuokrakuluihin. Miehen vuonna 2008 tekemän ilmoituksen mukaan hän sai työmarkkinatukea 28,44 euroa päivässä ja toimeentulotukea 368,57 euroa kuukaudessa.

ALKUJAAN rikoksista epäilty ”Eno” on kotoisin Marokosta.

Marokosta pois muuttamisen jälkeen mies on asunut jonkin aikaa Ranskassa. Hän on käyttänyt myös Suomen oikeudessa ranskankielen tulkkia.

Miehen julkisessa ansioluettelossa listataan lukuisia eri työkokemuksia Pariisissa ja Länsi-Ranskan Angersissa sijaitsevista yrityksistä.

Hän kertoo työskennelleensä muun muassa tietojärjestelmien suunnittelun, ohjelmoinnin ja myynnin parissa. Työtehtävien lisäksi mies kertoo järjestäneensä tietojenkäsittelyyn liittyviä koulutuskursseja Angersissa. Monilta yrityksiltä ei löydy nykyään verkkosivuja.

Suomeen mies on muuttanut 2000-luvun alkupuolella perhesyistä. Julkisten osoitetietojen mukaan hän on muuttanut Laajasaloon vuonna 2005, jota ennen miehellä ei löydy osoitetietoja Suomesta.

Ranskasta poismuuttamisen jälkeen hän on kertonut verkkosivuillaan, että asuu Suomessa ja etsii töitä. Hän on kertonut tekevänsä mielellään työkeikkoja myös ulkomaille.

Erityisiksi taidoikseen mies on maininnut tietojenkäsittelyn ohella muun muassa suorien lähetysten tekemisen.

IS:n tietojen mukaan mies on työskennellyt myös Helsingissä ääni- ja valotekniikan työharjoittelijana. Työharjoittelujakso tapahtui useita vuosia sitten.

Musiikki on ollut ”Enolle” keskeinen asia elämässä. Hän on paitsi harrastanut musiikkia myös esiintynyt joissain helsinkiläisissä ravintoloissa. Hän on viettänyt vapaa-aikaa runsaasti Kalliossa ja siellä sijaitsevissa ravintoloissa. Mies on jakanut sosiaalisessa mediassa runsaasti kuvia, jossa soittaa kitaraa joko yksin tai porukassa.

Mies on esittänyt musiikkiaan myös Helsingin kaduilla.

”ENON” naapurit kertoivat maanantaina IS:lle nähneensä miehen pyörimässä asuinalueella.
”Enon” asuintalo Helsingin Laajasalossa. Alueen asukkaat kuvailivat naapurustoa IS:lle rauhalliseksi. (KUVA: SEPPO SOLMELA)
”Enon” asuintalo Helsingin Laajasalossa. Alueen asukkaat kuvailivat naapurustoa IS:lle rauhalliseksi. (KUVA: SEPPO SOLMELA)
Enon_asumaalue.jpg (114.42 KiB) Katsottu 3898 kertaa
Muutama naapuri kertoi nähneensä ”Enon” välillä lapsen kanssa. Moni sanoo kiinnittäneensä huomiota lähinnä hänen erikoiseen, hippityyppiseen ulkonäköön.

Naapurit myös kertoivat, että mies on välillä pyörinyt läheisessä ”puskabaariksi” tai ”risubaariksi” kutsutussa metsikössä, jossa laitapuolen kulkijat ovat silloin tällöin viettämässä aikaa.

”ENON” epäillyt rikokset ovat alkaneet pian Suomeen muuttamisen jälkeen. Poliisi kertoi maanantaina, että miestä epäillään 25:sta rikoksesta.

Poliisin tämänhetkisten tietojen mukaan rikosten uhriksi on joutunut ainakin kaksitoista tekoajankohtana alaikäistä tyttöä. Rikokset ovat tapahtuneet miehen Laajasalossa sijaitsevassa asunnossa useiden vuosien aikana vuodesta 2006 alkaen.

Epäilty oli houkutellut alaikäisiä nuoria asunnolleen tarjoamalla näille alkoholia ja huumaavia lääkkeitä. Poliisi epäilee, että moni uhreista on saattanut olla hyväksikäytön aikana tiedottomassa tilassa.

Epäillyistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista osa oli kertaluontoisia, mutta osa raiskauksista ja hyväksikäytöistä oli toistunut uhrien kohdalla vuosien ajan. Poliisi julkaisi miehestä myös kuvan edistääkseen tutkintaa ja mahdollisten uusien uhrien tavoittamista.

Miestä epäillään muun muassa törkeästä raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi häntä epäillään sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta, josta mies vangittiin IS:n tietojen mukaan viime maaliskuussa.

IS:llä ei ole tietoa, onko miehellä rikosrekisteriä Suomen ulkopuolelta. Poliisi on pyytänyt, että kaikki miehen rikoksista tietävät ottaisivat poliisiin yhteyttä.
– Kyseessä on vakava rikoskokonaisuus, jonka selvittämisessä uhrien ja todistajien tiedoilla on suuri merkitys, tutkinnanjohtaja, tutkinnanjohtaja Saara Asmundela korosti maanantaina.
IltaSanomat
30.7. 20:06

Artikkelista jää jotenkin sellainen kuva, että kunhan muutti ja asumiselleen Suomessa ei ole esteitä vaikka on työtön, eikä juurikaan perhesiteitä tms.

Ymmärrän toki, että on ihmisoikeus muuttaa Suomeen, mutta mieluummin tämä hahmo voisi pysyä kotimaansa sosiaaliturvan ja ihmisoikeuksien piirissä.

On siinä muutama pienituloinen saanut maksella ikänsä veroja, että on saatu pidettyä tämäkin häiskä leivässä ja asumisessa kiinni...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 203
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Carelin » Ti Heinä 30, 2019 8:49 pm

Näitä enorottia on Suomi nykyään pullollaan. Ei ihme että persujen kannatus helvetinmoista, kun ihmiset ihan kypsiä näihin paskakikkareihin. Tuskin tämäkään marokkolainen apina on tehnyt tuntiakaan verotettavaa duunia.

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 203
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Carelin » Ti Heinä 30, 2019 8:57 pm

Niin ja tulevat oikeuskulut ja jopa korvaukset uhreille tulee maksamaan veronmaksajat. Tottakai vielä lusimiskulut terveydenhoitoineen. On tämä rikkautta jota niin haluttu.

Avatar
sikakoira
Sherlock Holmes
Viestit: 3374
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Heinä 30, 2019 8:59 pm

Paljonkohan näitä "enoja" vielä tänne tarvitaan.Tällä hallituksella luulen että vielä muutama saadaan.
“I think we have to find out what happened first. Here we go again with, you know, you’re guilty until proven innocent. I don’t like that. "
Donald Trump

Iivis
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2676
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ti Heinä 30, 2019 9:26 pm

Tämähän vain todistaa, että Riikka on yhtä hereillä uutisoinnista kuin eräs kirjoittelija täällä, joka otti asian esille :P ja se ei ole mielestäni ollenkaan huono asia.
"Enoa" epäillään useista lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä – kansanedustaja julkaisi epäillyn nimen Twitterissä eikä näe asiassa mitään ongelmaa – "Ei tulisi tällaista showta tässä"

Kuva
Eilisestä lähtien julkisessa keskustelussa sekä sosiaalisessa mediassa on kuohuttanut lukuisista alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista epäillyn "Enon" tapaus.

Poliisi julkaisi heinäkuun 29. päivä poikkeuksellisesti kuvat epäillystä ja tähän liittyviä tuntomerkkeja, kuten nuorten keskuudessa käytetty lempinimi "Eno", sillä poliisi epäili henkilön uhreiksi joutuneita olevan enemmän.

Tavallisesti rikoksesta epäillyn kuvaa tai nimeä ei julkaista etenkään arkaluontoisissa rikoksissa, ellei tapauksella ole merkittävää yhteiskunnallista vaikutusta.

Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra julkaisi eilen Twitter-tilillään kirjoituksen, jossa hän julkaisi epäillyn oletetun nimen. MTV Uutiset soitti hänelle kysyäkseen kommenttia siitä, miksi hän on julkaissut nimen, ennen kuin henkilö on tuomittu rikoksesta.

– Kansalaisia, suomalaisia ihmisiä, kiinnostaa tietää tällaisten vakavien rikosten tekijöistä. Ihmisiä kiinnostaa tietää minkämaalainen ihminen on ja muuta. Tätä esitettiin ikään kuin kyseessä olisi suomalainen henkilö, niin se on aika vääristävää tässä tapauksessa, Purra sanoo.

Oletteko tietoinen siitä, että poliisi ei ole vielä julkaissut tämän epäillyn nimeä ollenkaan?

– Se vähän vaihtelee. Tottakai voi ajatella, että joskus ei uutisoi sitä mistä poliisi tiedottaa ja joskus poliisi tiedottaa vähän epäjohdonmukaisesti eli riippuu aika paljon tapauksesta, että milloin se nimi esimerkiksi kerrotaan.

Mutta oletteko tietoinen, että Julkisen sanan neuvoston Journalistin ohjeissa kehotetaan varovaisuuteen tunnistamiseen johtavien tietojen käytössä, kun kyse on vasta epäilystä?

– Juu kyllä tiedän, mutta monet ovat huomanneet sen myös, että kun kyseessä on suomalainen henkilö, niin se nimi monesti kerrotaan paljon herkemmin.

– Ja juuri tämän takia ihmiset ovat vihaisia, kun tämmöisiä vakavia rikoksia tapahtuu. Sen takia että he eivät saa selvästi tietoa. Minkä takia ei voida kertoa näitä tiedossa olevia seikkoja? Ei tulisi tällaista showta tässä. Meillä on taustalla Oulussa tapahtuneet rikokset. Kuvittelisi että siitä sekä poliisi että lehdistö olisi oppinut sen verran, että kerrottaisiin näistä asioista silloin kun ne ovat ajankohtaisia ja mahdollisimman paljon asioita. Se leikkaa myös huhuilta siivet.

Onko teillä jotain tietoa siitä, millaisen tuomion tämä henkilö tulee samaan, sillä tapaus on edelleen tutkinnassa?

– Olemme puolueena sitä mieltä, että Suomessa seksuaalirikosten ja väkivaltarikosten tuomiot, varsinkiin lapsiin kohdistuneet, ovat liian pieniä. Joten riippumatta siitä, onko minulla tietoa siitä, millainen tuomio tulee olemaan, niin se todennäköisesti tulee olemaan liian lyhyt tähän aiheutettuun kärsimykseen nähden.

Miksi olette julkaissut tämän twiitin?

– Miksi nyt twiittejä julkaistaan? Tämä on herättänyt paljon keskustelua somessa. Tähän moni muukin otti kantaa, ei kai siihen nyt sen ihmeellisempää syytä tarvita.

Tulisiko teidän mielestänne sitten julkaista epäiltyjen nimet suoriltaan?

– Riippuu rikoksesta. Tässä oli ongelmana se, että media käytti tätä miehen lempinimeä, joka nimenomaan viittasi suomenkieliseen sanaan, puhui "Enosta", joka asui Laajasalossa.

– Mediassa kerrottiin, että hän on helsinkiläismies ja esitettiin että hän on syntynyt 50-luvulla. Siitä yksinkertaisesta virkkeestä varmaan jo lukija päätteli, että tämä mies on syntynyt 50-luvulla Helsinkiin, niin sehän on suomalainen mies. Tämä on minun mielestäni aika vääristävää kerrontaa.

Hänestähän on nyt julkaistu nämä kuvat ja tämä "Eno"-nimimerkki sen takia että nämä mahdolliset muut uhrit pääsisivät kertomaan tästä ja nämä uhrit ovat tunteneet hänet "Eno"-nimellä. Ja poliisihan ei ole muuta tietoa tästä kertonut, eli koetteko että asia on silti aivan sama?

– En ymmärrä nyt näitä kysymyksiä. Jos kerrontaani noin yleisesti on lukenut pidempään, niin tämä ei ole ihan ensimmäinen kerta, kun itse, tai puolueeni, tai monet muutkaan ihmiset, kritisoi raiskauksista tai seksuaalirikoksista käytävää julkista keskustelua tai ylipäätänsä sitä mikä median rooli siinä on. Että tämä ei nyt ole mikään hirveän poikkeuksellinen tapaus.

Kun olette julkaisseet tämän henkilön nimen, mitä ei ole julkisuudessa tehty, koska hän on edelleen epäilty, ja hänestä on poliisi julkaissut rajattuja tietoja, niin pitäisikö epäillyn nimiä alkaa julkaista systemaattisesti tai näettekö tässä mitään ristiriitaa että olette itse julkaisseet tämän twiitin?

– Lähestulkoon aina kun näitä nimiä ei kerrota, niin siinä ei hirveän kauaa mene, kun sosiaalinen media ne kaivaa esille. Silloin tällainen mylly lähtee käyntiin, kun niitä ja ylipäänsä muita tunnistetietoja ei kerrota. Tässä tapauksessa julkaistiin kuva, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää.

Koetteko sitten että poliisin pitäisi kertoa näitä?

– Poliisin tulisi kertoa näitä asioita, ja sitten median tulisi tietysti toistaa näitä asioita, mitä poliisi kertoo.

Rikoksesta epäillyn nimen julkaisemisesta kirjoitetaan Journalistin ohjeissa kohdissa 32 ja 33:

JO 32: Tunnistamiseen johtavien tietojen käytössä on syytä olla varovainen, kun kyse on vasta rikosepäilystä tai syytteestä.

JO 33: Tietoja rikoksentekijästä, syytetystä tai epäillystä ei yleensä pidä julkaista, jos ne paljastavat erityisen arkaluonteisen rikoksen uhrin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/eno ... sa/7496754

Carelin
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 203
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Carelin » Ti Heinä 30, 2019 9:32 pm

Vittu että kehtaakin toi toimittaja. Tähän on tultu.

Avatar
sikakoira
Sherlock Holmes
Viestit: 3374
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Heinä 30, 2019 9:37 pm

Rikoksesta epäillyn nimen julkaisemisesta kirjoitetaan Journalistin ohjeissa kohdissa 32 ja 33:

JO 32: Tunnistamiseen johtavien tietojen käytössä on syytä olla varovainen, kun kyse on vasta rikosepäilystä tai syytteestä.

JO 33: Tietoja rikoksentekijästä, syytetystä tai epäillystä ei yleensä pidä julkaista, jos ne paljastavat erityisen arkaluonteisen rikoksen uhrin.
Tämä on erityisen tärkeä huomio. Mun "eno " oli vaan sellanen mies .
“I think we have to find out what happened first. Here we go again with, you know, you’re guilty until proven innocent. I don’t like that. "
Donald Trump

Cobra
Alokas
Viestit: 11
Liittynyt: La Touko 02, 2009 5:04 pm

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Cobra » Ti Heinä 30, 2019 9:57 pm

Upea voimavara Suomelle tämä "Eno". Asunut kaiken lisäksi yli 20 vuotta maassa ja tarvitsee edelleen tulkkia. Oikea suvakkien palvoma rikastaja ja kestävyysvajeen paikkaaja.

Jukka50
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 36
Liittynyt: Ke Helmi 24, 2016 6:46 pm

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja Jukka50 » Ti Heinä 30, 2019 10:27 pm

Uskomatonta, tyyppi ihan vapaasti saanut tyydyttää himojaan nuoriin likkoihin vuosia, eikä kukaan ole puuttunut. Näinköhän on, että kukaan muka ei ole tiennyt tän tyypin touhuista?

Avatar
meitzi
Philip Marlowe
Viestit: 1216
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ti Heinä 30, 2019 10:29 pm

Eno tuskin on tullut pakolaisena voimavaraksi, vaan ranskasta saapuneena ihan vaan eu:n mukanaan tuomaa harmia. Joku täti löytänyt kiehtovan ja mystisen miehen, joka kuuntelee ja on läsnä yms. jne. mitä toi toinenkin täti aikaisemmin hoki. Lapsen äiti sitten jossain kohtaa havahtui että paskat se mikään mystinen ja kuunteleva läsnäolija on, vaan varttihullu ja aineissa. Sitten on vähän myöhäistä kun on jo maha pystyssä
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6404
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: ”Enona” tunnemttu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia.

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Heinä 30, 2019 11:09 pm

Tuolta elf1-sivulta on pääteltävissä moniosaajan saapuneen tänne suvakin mukana. Mieluusti näkisin kansallisaarteiden jäävän kotiseudulleen, kun syyttömät kärsii liian suurella todennäköisyydellä. Näppärästi tämänkin maahantuoja on pessyt kätensä viallisesta tuotteesta ja jättänyt muiden vaivaksi, vaikka tuskinpa on kovin priima ollut silloinkaan, kun hän tällä vielä ajoi? Toivottavasti edes oma tytär säilyi, vaikka ilmeisesti naimaiässä onkin jo hyvän aikaa ollut (Islamin lakien mukaan: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ham ... #gs.skr2pe ) tai sitten meillä on insesti-isi 2.0! Henkiset vauriot toki lienevät varmat.

sikakoira kirjoitti:Paljonkohan näitä "enoja" vielä tänne tarvitaan.Tällä hallituksella luulen että vielä muutama saadaan.
Kyllä niitä nyt vaan tarvitaan, koska hmm., mihin näitä tarvitaankaan?
- No koska OG-namusedät ovat enää kaukainen muisto vaan, niin tarvitaan ihanan pörröisiä mamusetiä tarjoamaan lapsukaisille vähän alkoa ja ryynejä. Vittu, pitäisikö poliisin muuttaa vähän yhteisönormeja ja lopettaa koululaisten ahdistelu ja antaa lasten ryypätä turvallisesti kotikouluillaan, jos heillä ei ole rakastavia vanhempia jotka ryyppäisivät tämän kanssa?

Lisäksi tarvitaan toki etno-enoja viiltelemään sukulaislasten kurkkuja jouluisin ja niin kauan kun syntyy uusia lapsia niin tarvitaan kummisetiä, Suomen ev.lut. kirkolla varmaan vapaaehtoisia liuta?
...

PeeJii
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 45
Liittynyt: Ma Marras 02, 2015 7:33 pm

Re: ”Enona” tunnettu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia

Viesti Kirjoittaja PeeJii » Ti Heinä 30, 2019 11:22 pm

Doctor Lecter kirjoitti:
Artikkelista jää jotenkin sellainen kuva, että kunhan muutti ja asumiselleen Suomessa ei ole esteitä vaikka on työtön, eikä juurikaan perhesiteitä tms.

Ymmärrän toki, että on ihmisoikeus muuttaa Suomeen, mutta mieluummin tämä hahmo voisi pysyä kotimaansa sosiaaliturvan ja ihmisoikeuksien piirissä.

On siinä muutama pienituloinen saanut maksella ikänsä veroja, että on saatu pidettyä tämäkin häiskä leivässä ja asumisessa kiinni...
Ne perhesiteet selviää, kun hetken selailee nettiä tyypin nimi hakusanana. Mutta asiallista ettei niitä levitellä Ilta-Sanomissa tms., koska rikokset ei ole puolisin tai muun perheen syytä.

KARJU!!
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 230
Liittynyt: Su Loka 15, 2017 5:51 pm

Re: ”Enona” tunnemttu mies raiskasi alaikäisiä vuosikausia.

Viesti Kirjoittaja KARJU!! » Ke Heinä 31, 2019 7:25 am

On Anoi Kaa kirjoitti:Näppärästi tämänkin maahantuoja on pessyt kätensä viallisesta tuotteesta ja jättänyt muiden vaivaksi,
Nämä, "enojen" maahantuojat, tulisi asettaa edesvastuuseen aiheuttamistaan "jäteongelmista" :) :) :lol: :D :D

Vastaa Viestiin