Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

H.Moilanen
Matlock
Viestit: 784
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Su Marras 24, 2019 4:09 pm

Laahustaja kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 3:41 pm
Alitajunta pakottaa kysymään liittyykö jotenkin toisiinsa;Murphy Paul/ Baltzar Veijo?
No, jos yhteyttä etsitään riittävän kaukaa, niin voin 100% varmuudella kertoa, että kyllä miesten väliltä bisnesyhteys löytyy. On eri asia, löytyykö läheisempää yhteyttä.

Toisaalta muistelen, että Paulin vaimolla oli sukujuuria Hagertin sukuun, kuten myös Veijo Baltzarilla on ainakin Hilma-mumminsa kautta. Lisäksi on kerrottu, että Paulin appiukko olisi Venäjän mustalaisia. Veijon avustaja Nina Casten on kertonut omaavansa sukujuuret Venäjän mustalaisissa.

Mikisu
Sammakkoprofessori
Viestit: 439
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 9:24 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Mikisu » Su Marras 24, 2019 5:56 pm

H.Moilanen kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 3:21 pm
Mikisu kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 3:09 pm
Lääkärivaimo olikin vasta Baltzarin toinen vaimo, ensimmäinen oli ruotsinsuomalainen. Orli-oopperan päätähti on siten aikaisintaan kolmas vaimo, ellei Baltzar ole ehtinyt naimisiin siinäkin välissä.
Tarkoitatko hammaslääkärivaimoa, joka on ainakin Kasimirin äiti? Dimitri on kasvonpiirteiltään hyvin paljon Kasimirin näköinen, Carmen-sisko ei. Huhujen
mukaan Kasimir, Dimitri & Carmen olisivat kuitenkin täyssisaruksia. Hammaslääkärivaimon etunimi on kuulemma Kirsi. Tai ex-vaimohan hän tietenkin nykyään on.

Veijolla on ollut myös Leena Marsio -niminen vaimo, joka työskentelee museoalalla. En yllättynyt yhtään. Marsio on harvinainen sukunimi, jonka kantajiin olen joutunut törmäämään ikävissä merkeissä (liittyy myös rikoksiin). Alvar Aallon vaimo oli Aino (os. Marsio). Myös Alvar Aallon on kerrottu olleen itseasiassa läpinarsistinen rikollisp*ska. Alvarin ja Marsion sukujakin on muuten pengottu talkoomeiningillä...

Kuinkakohan paljon Veijolla on näitä vaimoja oikein ollut? Onko ollut useampi samanaikaisesti?
Jutussa vuodelta 1993 (ainakin sille vuodelle se on Baltzarin sivustolla päivitetty, mutta itse lehtileikkeessä ei näy vuotta) kerrotaan, että "Veijo Baltzarin nykyinen parikymmentä vuotta nuorempi lääkärivaimo löytyi teatterikoulun ensimmäiseltä vuosikurssilta.
– Sanoin, että jos haluat minun matkaani lähteä, niin lopeta teatteri.
Tyttöystävä teki valintansa ja on nyt terveyskeskuslääkäri ja 3-, 7- ja 10-vuotiaiden lasten äiti."

https://asiakas.kotisivukone.com/files/ ... amessa.pdf

Korjaus aiempaan viestiini, jota voisin editoidakin: ensimmäinen vaimo oli siis suomenruotsalainen, ei ruotsinsuomalainen, ja hänen etunimensä on Christina. Hänen kanssaan naimisiin on menty 69 tai 70.

Tässähän menee jo itsekin sekaisin tässä kulttuurien rikkaudessa ja vaimojen määrässä.

kapteeni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 321
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2007 7:13 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja kapteeni » Su Marras 24, 2019 6:48 pm

Jotenkin ounastelin, että tästäkin asiasta saadaan nimenomaan romanikysymys demarisalaliitolla ryyditettynä, mutta keskustelun älyvapaus osaa aina yllättää minfossa.

Ihan niin kuin vastaavia tai vastaavantyyppisiä kulttuurielämään / näyttämötaisteeseen liittyviä tapauksia tai väitteitä epäasiallisista työmetodeista ( voivat olla muutenkin vääriä kuin seksuaalisuuden suhteen, esim liian väkivaltaisia tai muuten kohtuuttomia) ei olisi ollenkaan valkolaisiin ja muita puolueita lähellä oleviin liittyen, Törhönen (kok?) , Turkka, Louhimies....

Eipoä silti, tuomittavia menettelyjä B:llä ja syytä todellakin epäillä rikosta, jos HS:n tiedot pitävät paikkansa.

EDIT: todettakoon, että ilmeisesti edellä mainitut henkilköt ovat kiistäneet tehneensä vääryyksiä
Viimeksi muokannut kapteeni, Su Marras 24, 2019 7:42 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Ani_He
Alokas
Viestit: 21
Liittynyt: Ti Loka 08, 2019 11:44 am

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Ani_He » Su Marras 24, 2019 7:06 pm

Ani_He kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 1:13 pm
https://asiakas.kotisivukone.com/files/ ... imagoa.pdf

Tässä kuvakaappauksessa on mielenkiintoista luettavaa.
Löysin sen V.B:n ex-vaimon haulla
Ylläolevassa lehtikirjoitus on vuodelta 2002 (helmikuu) ja siinä mainitaan vaimo Leena Marsio.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12442
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Marras 24, 2019 7:08 pm

Jaakonsaari kuului törkeästä ihmiskaupasta epäillyn Baltzarin teatterin ohjausryhmään: ”Hävettää!”

Törkeästä ihmiskaupasta epäillyllä kulttuurivaikuttaja Veijo Baltzarilla on ollut tiiviit suhteet etenkin demaripoliitikkoihin. Ex-meppi ja -ministeri Liisa Jaakonsaari häpeää kuulumistaan Balzarin teatterin ohjausryhmään.
Tällainen on Veijo Baltzarin talo Raaseporissa, minne poliisi teki suuren operaation.
Helsingin Sanomat kertoi sunnuntaina julkaistussa laajassa artikkelissa, kuinka kulttuurivaikuttaja Veijo Baltzar houkutteli teatteriyhteisöönsä nuoria tyttöjä ja naisia ja sitten manipuloi ja kontrolloi heitä. Iltalehti uutisoi naisten kokemuksista perjantaina. Baltzar vangittiin torstaina epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta ja pahoinpitelystä.


Kulttuurivaikuttajalla on ollut tukijoita valtakunnan politiikan huipulla, erityisesti SDP:n riveissä.

Esimerkiksi presidentti Tarja Halonen on toiminut Baltzarin hankkeiden suojelijana vuosina 2010 ja 2014. Halonen myös myönsi Baltzarille kulttuurineuvoksen arvonimen vuonna 2011.

Myös SDP:n entinen meppi ja ministeri Liisa Jaakonsaari kuului Baltzarin Drom ry:n ”strategiseen ohjausryhmään”.

Jaakonsaari kertoo Iltalehdelle, ettei hän tuntenut Baltzaria entuudestaan muuten kuin kirjailijana, kun tämä 4-5 vuotta sitten pyysi hänet mukaan ohjausryhmään.
– Hän kerran soitti ja pyysi ohjausryhmään, ja minä hyväntahtoisena hölmönä ajattelin, että on hyvä tukea tällaista romanikulttuuria.

Jaakonsaari kertoo, ettei hän osallistunut yhteenkään ohjausryhmän kokoukseen.
–  Olin kymmenen vuotta Brysselissä, enkä muista saaneeni yhteenkään kokoukseen kutsua. Tällaisten (ohjausryhmien) luonnehan on monesti vain tukinimen pyytäminen, mikä olkoon varoituksena kaikille.

Jaakonsaari muistaa, että hän kävi katsomassa yhden näytelmän Aleksanterin teatterissa. Ex-meppi kuitenkin kiistää tienneensä Baltzarin toimintaan liittyvistä epäilyistä.

Jaakonsaari kertoo, ettei hän myöskään ollut tietoinen Baltzarin saamasta sakkotuomioista (1999), joka liittyi virkavelvollisuuden rikkomiseen, kun Baltzar houkutteli Teatterikorkeakoulussa toimiessaan nuoria naisia mukaan Tampereen-matkalle antaen ymmärtää, että matkalle lähtö on edellytys kurssille pääsyyn.
– En ollut tietoinen. Jos olisin tiennyt, tai epäillyt jotain, silloinhan olisin heti tietenkin toiminut, se on selvä asia.

Miksi demarit?
Liisa Jaakonsaari sanoo olevansa ”järkyttynyt” Baltzarin kultin olemassaolosta.
– Tällainen ihmisten manipulointi ja nöyryyttäminen kulttuurin ja taiteen kehyksessä on järkyttävää. Tuntuu myös nololta, että olen ollut omalla nimelläni tällaista asiaa ollut edistämisessä, totta kai olen järkyttynyt.

SDP:n pitkäaikainen poliitikko selittää, miksi juuri SDP:n johtavat poliitikot tukivat laajasti romanitaustaista kulttuurivaikuttajaa.
– Baltzar on ollut tällainen SDP:n poliitikkojen lähelle pyrkinyt ”hang around”. Hän on halunnut olla lähellä demareita - yhdenlaista hyväksikäyttöä sekin on.

Vuonna 2015 Veijo Baltzar pyrki SDP:n listoilta eduskuntaan. Kampanjaa tuki ex-pääministeri Paavo Lipposen ja Jaakonsaaren lisäksi myös nykyinen pääministeri Antti Rinne (sd).

Mooses ja Veijo
Veijo Baltzarilla on ollut erityisen läheinen suhde entisen demaripääministeri Paavo Lipposen kanssa. Heidän välinsä ovat olleet läheiset jo vuosikymmeniä.

Pääministerinä toimiessaan Lipponen toimi Balzarin Orli-teoksen suojelijana ja piti sen kunniaksi juhlapuheen Finlandia-talolla (1997), jossa hän kutsui Orlia ”kansanliikkeeksi”.

Ensi-iltakatsomossa istui myös silloinen ulkoministeri Halonen.

Keväällä 2018, Baltzarin 50-vuotistaiteilijajuhlassa Lipponen avasi konsertin ja piti puheen, jossa sanoi olevansa iloinen pitkästä ystävyydestään Baltzarin kanssa ja kuvasi tätä voimakkaaksi vaikuttajaksi suomalaisessa ja eurooppalaisessa kulttuurielämässä.
– En tunne ketään muuta suomalaista kulttuurihenkilöä, joka olisi yhtä dynaaminen ja yhtä monipuolisesti aikaansaava, kestävästi luova kuin Veijo Baltzar. Todellinen power house, Lipponen suitsutti.

Balzar puolestaan pitää ”Moosekseksi” kutsumaansa Lipposta kulttuuripersoonana.

Edelleen tukijana
Lipponen kytkeytyy yhä edelleen tiivisti Drom ry:n toimintaan. Hän kuuluu yhdistyksen ”strategiseen ohjausryhmään” ja toimii yhdistyksen verkkosivujen mukaan edelleen Baltzarin Kulttuurienvälisen kokemuspohjaisen kasvatuksen kehittämisen suojelijana. Siitäkin huolimatta, että Dromin kotisivuilta löytyy linkki Humanistisen ammattikorkeakoulun tekemään selvitykseen, (29.3. 2012) jossa Balzarin käyttämät metodit tuomitaan jyrkästi ja niitä pidetään opiskelijoille vaarallisina.

Humakin selvityksessä todetaan, että Baltzarilla ”on pyrkimys erityisen vahvaan ja läheiseen ohjaussuhteeseen opiskelijoiden kanssa”, ja oppilailta odotetaan ”ehdotonta sitoutumista” ohjaajan auktoriteettiin. Selvityksen mukaan Baltzarin teatterissa vallitsi ”vahva auktoriteettiperustaisuus, johon yhdistyi ohjaustoiminnassa muun muassa ihailun, läheisyyden ja romantiikan tärkeyteen viittaavia elementtejä”.

Humakin tutkijat kantoivat huolta siitä, miten Baltzarin toiminta vaikuttaa osallistujien henkiseen hyvinvointiin ja totesi, että toimintaan liittyy vaaroja.

Vaikka selvitys kyseenalaisti Baltzarin metodit, silti ex-pääministeri toimii yhä Drom ry:n verkkosivujen mukaan niiden suojelijana.

Iltalehti ei sunnuntaina tavoittanut Lipposta kommentoimaan asiaa.

Baltzarin yhdistyksen ohjausryhmään kuuluva Jaakonsaari kertoo, ettei hän ollut tutustunut Humanistisen ammattikorkeakoulun kriittiseen selvitykseen Baltzarin kulttuurienvälisen kokemuspohjaisen kasvatuksen opetusmetodeista.
– Silloin, Baltzar pyysi minua mukaan ohjausryhmään, hän kertoi näistä metodeista ja ne vaikuttivat mielenkiintoisilta.

Balzar ei ilmeisesti maininnut mitään saamastaan kritiikistä?
– Ei maininnut, ja jos tästä olisi ollut pienintäkään vihiä, totta kai olisin ottanut selvää siitä ja toiminut ilman muuta.
– Tallainen machohomma ja manipulointi, voi vaan kuvitella miten hirveä epäsuhta tässä on hänellä ollut näihin nuoriin tyttöihin, mutta poliisitutkinta sen sitten selvittää, Jaakonsaari sanoo.

Haaviston selitys
Lipposen ja Jaakonsaaren ohella myös kansaedustaja Ilkka Kanerva (kok) ja nykyinen ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr) on ollut Dromin strategisen ohjausryhmän jäsen.

Haavisto kertoo kuitenkin jättäneensä ohjausryhmän ministeriksi tultuaan vuonna 2013.

Dromin verkkosivuilla on kuitenkin kuva ohjausryhmän kokouksesta marraskuussa 2016, jossa poseeraa myös Pekka Haavisto.

Ulkoministeri Haavisto viestitti sunnuntaina Iltalehdelle, että hän osallistui vuonna 2016 Dromin ohjausryhmän kokoukseen vain entisenä jäsenenä ja vieraana.
Iltalehti
24.11.2019 17:37
”Hävettää!”
Sietääkin hävetä! Ensin hän on jatkvasti Perussuomalaisten kimpussa mitä mielikuvituksellisemmilla väitteillä ja "haastaa" heitä ihmisoikeushöpötyksillä - sitten käykin ilmi, että hän tukee rattijuoppoa eläinrääkkääjää ja nyt ihmiskaupasta epäiltyyä mannea.
...hyväntahtoisena hölmönä ajattelin, että on hyvä tukea tällaista romanikulttuuria.
Tälläisestä hyväntahtoisesta hölmöydestä joutuu valitettavasti kärsimään koko kansa, koska tälläinen hyväntahtoinen hölmöys ei rajoitu yksin romanikulttuurin "tukemiseen", vaan myös vähemmistöt ovat nostettu jalustalle ja Suomeen saapuu heitä koko ajan lisää.
...ja jos tästä olisi ollut pienintäkään vihiä, totta kai olisin ottanut selvää siitä ja toiminut ilman muuta.
Kannattaisi ottaa ensin selvää, eikä toimia naiivisti. Persuja ollaan kyllä valmiit epäilemään ja vastustamaan, mutta kun mustalainen kysyy lähekkö mukaan, niin jo vain ollaan avoimin mielin.
- Demarien typeryys on ällistyttävää.
Viimeksi muokannut Doctor Lecter, Su Marras 24, 2019 7:18 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

putsari
Hercule Poirot
Viestit: 2129
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja putsari » Su Marras 24, 2019 7:13 pm

kapteeni kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 6:48 pm
Jotenkin ounastelin, että tästäkin asiasta saadaan nimenomaan romanikysymys demarisalaliitolla ryyditettynä, mutta keskustelun älyvapaus osaa aina yllättää minfossa.

Ihan niin kuin vastaavia tai vastaavantyyppisiä kulttuurielämään / näyttämötaisteeseen liittyviä tapauksia tai väitteitä epäasiallisista työmetodeista ( voivat olla muutenkin vääriä kuin seksuaalisuuden suhteen, esim liian väkivaltaisia tai muuten kohtuuttomia) ei olisi ollenkaan valkolaisiin ja muita puolueita lähellä oleviin liittyen, Törhönen (kok?) , Turkka, Louhimies....

Eipoä silti, tuomittavia menettelyjä B:llä ja syytä todellakin epäillä rikosta, jos HS:n tiedot pitävät paikkansa.
En tiennytkään, että Turkka ja Louhimies olisivat syyllistyneet törkeään ihmiskauppaan. En myöskään ole tiennyt, että heitä olisi syytetty seksuaalisesta ahdistelusta.

Kun natsien olisi annettu hoitaa rauhassa tämä mustalaisongelma, niin Suomessa olisi asiat tältä osin paljon paremmin. Vanhukset olisivat saaneet elää rauhassa vanhuuttaan, ilman älyllisesti kehitysvammaisen roistolauman ahdisteluita.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Mikisu
Sammakkoprofessori
Viestit: 439
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 9:24 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Mikisu » Su Marras 24, 2019 7:14 pm

H.Moilanen kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 3:21 pm
Veijolla on ollut myös Leena Marsio -niminen vaimo, joka työskentelee museoalalla. En yllättynyt yhtään. Marsio on harvinainen sukunimi, jonka kantajiin olen joutunut törmäämään ikävissä merkeissä (liittyy myös rikoksiin). Alvar Aallon vaimo oli Aino (os. Marsio). Myös Alvar Aallon on kerrottu olleen itseasiassa läpinarsistinen rikollisp*ska. Alvarin ja Marsion sukujakin on muuten pengottu talkoomeiningillä...

Kuinkakohan paljon Veijolla on näitä vaimoja oikein ollut? Onko ollut useampi samanaikaisesti?
Ja tuo Leena Marsio on siis juuri Orli-oopperan pääosan esittäjä, joka oli Hesarin mukaan "noin 15-vuotias" ensi-illan aikoihin vuonna 1995. Oletan, että juuri Marsio on se ex-vaimo, joka on vuonna 2003 hakenut väliaikaista lähestymiskieltoa Baltzarille. Marsiolla ja Baltzarillakin on yhteisiä lapsia, näin jutusta voi päätellä, kuten edelliselläkin vaimolla ja Baltzarilla on.

Marsio olisi siis ensimmäinen tiedossa oleva tapaus tässä toiminnassa, jossa alaikäisen esiintyjän kanssa aloitetaan suhde. Vuonna 1995 Baltzar on ollut 52-53-vuotias. Vuonna 1997 Baltzar vokotteli nuoria naisia Tampereen reissulla lupaillen heille paikkaa teatterikurssilla. Valitettavasti Baltzar ja mukana ollut Määttänen selvisivät aika vähäisin seuraamuksin, ja lopulta Baltzar sai jopa vuoden palkan laittomasta irtisanomisesta. Näihin samoihin aikoihin hänen on kuitenkin täytynyt mennä jo naimisiin Marsion kanssa, josta sitten tosiaan on tullut 2002 tai 2003 ero.

Jos nyt jotain hyvää haluaa yrittää löytää, niin onhan tuossa aikaansaava ja energinen mies.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12442
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Marras 24, 2019 7:27 pm

Kuten paria postausta ylempänä ilmenee, niin Liisa Jaakonsaari pokkana väittää, että hänellä ja Drom ry:llä ei ollut juurikaan yhteyksiä:
Jaakonsaari kertoo, ettei hän osallistunut yhteenkään ohjausryhmän kokoukseen.
–  Olin kymmenen vuotta Brysselissä, enkä muista saaneeni yhteenkään kokoukseen kutsua. Tällaisten (ohjausryhmien) luonnehan on monesti vain tukinimen pyytäminen, mikä olkoon varoituksena kaikille.
Iltalehden blogista käy kuitenkin ilmi, että LS on emännöinyt heidän taidenäyttelyä:

Jaakonsaari_Drom_yhteys.jpg
Jaakonsaari_Drom_yhteys.jpg (122.37 KiB) Katsottu 2529 kertaa
Emännöinti lienee siis sovittu jonkun sähköpostin välityksellä? Vai kuinka? Ettei ollut mitään kokousta koskaan eikä missään?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3008
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Iivis » Su Marras 24, 2019 7:29 pm

kapteeni kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 6:48 pm
Ihan niin kuin vastaavia tai vastaavantyyppisiä kulttuurielämään / näyttämötaisteeseen liittyviä tapauksia tai väitteitä epäasiallisista työmetodeista ( voivat olla muutenkin vääriä kuin seksuaalisuuden suhteen, esim liian väkivaltaisia tai muuten kohtuuttomia) ei olisi ollenkaan valkolaisiin ja muita puolueita lähellä oleviin liittyen, Törhönen (kok?) , Turkka, Louhimies....
Niin, jos et tajunnut niin tämä ketju koskee Veijo Baltzaria, Törhönen, Louhimies ja Turkka löytyy muista ketjuista.

Ghost hunting
Komisaario Köster
Viestit: 1839
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Su Marras 24, 2019 7:32 pm

Naurettavaa sanoa, että vasta viime vuonna kuultiin henkilön käytöksestä, aivan varmasti tämän tausta on tutkittu vuonna 2011 kun arvonimi myönnettiin.
-Turussa, jos jossain osataan koplata-

kapteeni
Alibin kestotilaaja
Viestit: 321
Liittynyt: Ti Kesä 05, 2007 7:13 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja kapteeni » Su Marras 24, 2019 7:38 pm

putsari kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 7:13 pm


En tiennytkään, että Turkka ja Louhimies olisivat syyllistyneet törkeään ihmiskauppaan. En myöskään ole tiennyt, että heitä olisi syytetty seksuaalisesta ahdistelusta.
En tiennytkään, että et osaa lukea. Viittasin epäasiallisiin työtapoihin, jotka voivat olla muutakin kun ahdistelua.

H.Moilanen
Matlock
Viestit: 784
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Re: Kirjailija Veijo Baltpzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen » Su Marras 24, 2019 7:42 pm

Doctor Lecter kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 7:08 pm
SDP:n pitkäaikainen poliitikko selittää, miksi juuri SDP:n johtavat poliitikot tukivat laajasti romanitaustaista kulttuurivaikuttajaa.

– Baltzar on ollut tällainen SDP:n poliitikkojen lähelle pyrkinyt ”hang around”. Hän on halunnut olla lähellä demareita - yhdenlaista hyväksikäyttöä sekin on.
Ei hevonp*rse minkälaista p*skaa tää Jaakonsaarikin medialle vääntää.

Baltzariko se on hyväksikäyttänyt demareita, kun hän ja hänen puoli sukuaan on haalittu demareiden vaaliehdokkaiksi sekä luottamustehtäviin?

Veijo lisäksi SDP:n ehdokkaana on useaan otteeseen ollut Veijon sihteerikkö Nina Casten ja ainakin kerran myös Veijon poika Dimitri Baltzar.

vaaliesite-suomen-kieli42.jpg
vaaliesite-suomen-kieli42.jpg (204.42 KiB) Katsottu 2191 kertaa
16113026_1772070583113601_8686876331213657979_o.jpg
16113026_1772070583113601_8686876331213657979_o.jpg (146.93 KiB) Katsottu 2191 kertaa
Lisäksi Veijo Baltzarin toinen avustaja-sihteerikkö Aino Sederholm on toiminut ainakin Espoonlahden demareissa ensin johtokunnassa ja myöhemmin puheenjohtajana.
...syyskokouksessa uudeksi puheenjohtajaksemme valittu Aino Sederholm ilmoitti, että muuttaa pois Espoosta ja luopuu siksi puheenjohtajan tehtävästä...

Linkki: https://aripaukku.fi/kirjoitukset/talve ... ahtunutta/
Kuvien kokoa kohtuullistettu
-NILS-

Mikisu
Sammakkoprofessori
Viestit: 439
Liittynyt: Ti Syys 24, 2013 9:24 pm

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Mikisu » Su Marras 24, 2019 7:46 pm

Eihän tuossa sinänsä mitään, saahan sitä vapaalla kansalaisella olla haaremi ja siellä säännöt, kunhan muut osallistujat ovat täysi-ikäisiä ja mukana vapaasta tahdostaan.

Luulisi, että harjoiteltuaan jo vuosikausia Baltzar olisi kyennyt viettelemään, sitouttamaan ja manipuloimaan täysi-ikäisiä naisia, ettei olisi tarvinnut viisitoistakesäisistä aloittaa. Kyllähän niitäkin ihmisiä on, jotka vastaavaa harrastavat, mutta pysyvät sillä tavalla kaidalla tiellä, että huolehtivat että kohteet ovat toisia aikuisia.

" – Olen opiskellut naista ihan tietoisesti. Ja sitten kun en kirjoita mustalaisnaisesta, kykenen eläytymään vieläkin voimakkaammin. Haluan kirjoittaa naisen alitajuisesta toiminnasta, jota hän ei itsekään tiedosta.

Miten sellaiseen pääsee käsiksi?

– Hyvin helposti.

Aikamoiset aatokset.

– Olen tentannut naisia paljon, kysellyt kaikenlaista, ja minulla on ehdottoman tarkka psykologinen vaisto."

https://asiakas.kotisivukone.com/files/ ... a_osa1.pdf

Ghost hunting
Komisaario Köster
Viestit: 1839
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting » Su Marras 24, 2019 7:52 pm

Tää rypäs on kuin Tiitisen listalta :mrgreen: :mrgreen: Kanerva, Lipponen, Tarja, Jaakonsaari, Haavisto....Tarja on ollut mukana 2010 ja 2014.
Kummasti noihin aikoihin on ollu hevosmiehiä mukana.
-Turussa, jos jossain osataan koplata-

Avatar
Raven7.62
Alibin satunnaislukija
Viestit: 112
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 11:14 am

Re: Kirjailija Veijo Baltzar vangittiin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta

Viesti Kirjoittaja Raven7.62 » Su Marras 24, 2019 7:59 pm

Mikisu kirjoitti:
Su Marras 24, 2019 7:46 pm
Eihän tuossa sinänsä mitään, saahan sitä vapaalla kansalaisella olla haaremi ja siellä säännöt, kunhan muut osallistujat ovat täysi-ikäisiä ja mukana vapaasta tahdostaan.

Luulisi, että harjoiteltuaan jo vuosikausia Baltzar olisi kyennyt viettelemään, sitouttamaan ja manipuloimaan täysi-ikäisiä naisia, ettei olisi tarvinnut viisitoistakesäisistä aloittaa. Kyllähän niitäkin ihmisiä on, jotka vastaavaa harrastavat, mutta pysyvät sillä tavalla kaidalla tiellä, että huolehtivat että kohteet ovat toisia aikuisia.

" – Olen opiskellut naista ihan tietoisesti. Ja sitten kun en kirjoita mustalaisnaisesta, kykenen eläytymään vieläkin voimakkaammin. Haluan kirjoittaa naisen alitajuisesta toiminnasta, jota hän ei itsekään tiedosta.

Miten sellaiseen pääsee käsiksi?

– Hyvin helposti.

Aikamoiset aatokset.

– Olen tentannut naisia paljon, kysellyt kaikenlaista, ja minulla on ehdottoman tarkka psykologinen vaisto."

https://asiakas.kotisivukone.com/files/ ... a_osa1.pdf

Siinäpä se. Lahkojohtajan puolittainen tunnustus. Lopun tekee KRP sekä heidän juurikin naisten hyväksikäyttöön erikoistuneet poliisit. Tässä 15 vuotiaiden nussimisesta ei liene montaakaan erilaista kantaa tällä foorumilla :arrow: ja että meitä lukeneemmat/kokeneemmat virkamiehet selvittävät mitä oikein todella tapahtui. Tässähän tullaan siinä mielessä outoon paradoxiin että "kaikki siat vittuun" hiukan pehmeneekin, ja kuulustelu jätetään meitä sivistyneemmille kansalaisille. Kaasupolttimen, eli "kosaanin kanssa kun tahtoo alkaa vähän hurjastelemaan :twisted: eikä sen jälkeen kuulu ääntäkään"...

Täytyy muistaa että kukaan ei ole tässä meidän järjestelmässä syyllinen yhtään mihinkään ennen kuin toisin todistetaan. Tässä on ainakin itselläni, hellvetinmoinen opetteleminen kun näitä lueskelee

Vastaa Viestiin