Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1739
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » La Joulu 21, 2019 1:54 pm

Tornado kirjoitti:
Pe Joulu 20, 2019 9:16 pm
Saattaa poliisilla/syyttäjällä olla vaikeeta saada pitävää näyttöö että just huumeita oltiin hakemassa eikä esim. sitä teräshiekkaa tai muuten vaan heiluttu aseitten kanssa pahoinpitelemässä kuskii. Paitsi jos joku puhuu kuulusteluissa, jos tuomioistuimelle jää varteenotettava epäilys syyllisyydestä, niin syyte on hylättävä. Ellei näytön puute oo just se näyttö mikä tuo tuomion huumeista. Ei ois eka kerta.
Huumeiden kanssa yleensä ei "pitävää näyttöä" tarvita - riittää että siat saavat tuomioistuimen uskomaan ns. "todennäköisimpään näyttöön".
Eli jos autossa kiloittain kolaa ja tynnyreittäin teräskuulia, ni suurella todennäköisyydellä ollaan kumman perässä? tuomio tulee puhui tai ei.
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

tötterö
Philip Marlowe
Viestit: 1129
Liittynyt: Pe Elo 30, 2013 9:11 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja tötterö » La Joulu 21, 2019 6:32 pm

Helvetin hyvä juttu.
Jos piiritetystä autosta löytyy kamaa ja seassa on hiekkaa niin ei kauheeta järjenjuoksua tarvita kumman perässä ollaan.
Hyvä että näissä käytetään järkeä eli sitä mitä näidenkin monen "ammattilaisen" olisi pitänyt kotona vastaanottaa.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » La Joulu 28, 2019 12:03 am

Viattoman oloinen merikontti lähti Sao Paulosta kohti Suomea – jossain matkan varrella sinne sullottiin ennätysmäärä kokaiinia, Espoossa odottivat naamiomiehet

Kuorma-auton merikontti Algol-teollisuusyhtiö kemikaalivarastolla Espoossa 17. joulukuuta 2019.<br />Kuva: Vesa Moilanen
Kuorma-auton merikontti Algol-teollisuusyhtiö kemikaalivarastolla Espoossa 17. joulukuuta 2019.
Kuva: Vesa Moilanen
merikontti_Espoo.jpg (64.29 KiB) Katsottu 4669 kertaa
Tutkinnanjohtajan mukaan naamiomiehiä kiinnostanut kontti oli lähtenyt liikkeelle Brasilian Sao Paulosta ja pysähtynyt matkalla Hollannissa. Kontti saapui Vuosaaren satamaan päiviä ennen Espoon hyökkäystä.

TUTKINNANJOHTAJA valottaa Ilta-Sanomille viime viikon maanantaina Espoossa kemikaalivaraston tiloissa tapahtunutta hyökkäystä.

Puolilta päivin 16. joulukuuta Karapellontiellä sijaitsevan kemikaalivaraston lastauslaiturille tunkeutui noin viisi naamiomiestä, jotka hyökkäsivät alueelle ajaneeseen kuorma-autoon. Tunkeutumisen yhteydessä loukkaantui lievästi yksi henkilö.

Poliisi on kertonut tutkivansa tunkeutumiseen liittyen epäiltyä törkeää huumausainerikosta. Poliisin epäilyksen mukaan naamiomiehiä kiinnosti laillisen rahdin sekaan kätketty suuri huumelasti. Aine tunnistettiin pikatestituloksin kokaiiniksi.

Ulkomaan kansalaisia olevat epäillyt eivät kuitenkaan onnistuneet saamaan ainetta mukaansa ja pakenivat paikalta. Tutkinnanjohtaja kertoo, että huumausaine oli kätketty kontin sisällä olleen laillisen kuorman sekaan.
– Sen haltuun saaminen ei ole onnistunut näiltä rikoksesta epäillyiltä. Se on ollut huolellisesti piilotettuna, mutta menetelmää en halua nyt paljastaa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lauri Hakkala Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Sinetöidyssä merikontissa kuljetettiin Hakkalan mukaan metallista puhallusraetta. Sitä kuljettanut kuorma-auto oli ennen hyökkäystä saapunut Karapellontiellä sijaitsevan yhtiön varastotiloihin. Poliisin mukaan yhtiön toiminnan ei epäillä liittyvän rikokseen.

Hakkala sanoo, että kontti oli lähtenyt liikkeelle Brasilian Sao Paulosta ja saapunut Suomeen Vuosaaren satamaan useampia päiviä ennen hyökkäystä. Toistaiseksi ei ole tietoa, missä ja kenen toimesta huume-erä oli rekkaan lastattu ja kätketty.
– Merikontin liikkeet ovat tiedossa. Se on lähtenyt laillisen kuormansa kanssa matkaan Brasiliasta ja saapunut Hollantiin satamaan. Siellä se on ollut jonkun aikaa odottamassa jatkokuljetusta Suomeen. Tämä on tietysti aivan keskeinen kysymys, että missä se huumausaine on sinne laitettu ja onko mahdollista, että matkalla tapahtunut jotakin. Tätä selvitetään.

”Käsitykseni mukaan suurin Suomessa tehty kokaiiniin liittyvä takavarikko”
HAKKALA ei tutkinnan tässä vaiheessa avaa kontista löytyneen huumelastin kilomäärää, mutta se on hänen mukaansa ”erittäin huomattava”.
– Tämä takavarikko on suuruusluokassa niin suuri, että minun käsitykseni mukaan se on suurin Suomessa ikinä tehty kokaiiniin liittyvä takavarikko.

Hakkala ei lähde arvioimaan myöskään poliisin takavarikoiman huumausaineen arvoa, sillä selvittämättä ovat muun muassa aineen vahvuus sekä se, minne aine oli matkalla ja myytäväksi.
– Kyllä tässä joka tapauksessa puhutaan tämän huumausaine-erän arvossa katukauppaindeksillä miljoonista euroista, Hakkala sanoo.
– Selvitettävänä on sekin, että oliko Suomi vain läpikulkumaa tälle huumausaine-erälle, vai oliko se tarkoitettu Suomen markkinoille.

Viisi epäiltyä vangittuina – yrittivät paeta Tukholmaan
TEKOPÄIVÄN iltana poliisi otti tapauksen liittyen kiinni kuusi miestä. Yksi, Suomessa asuva, albanialaislähtöinen epäilty on jo vapautettu.

Epäiltyinä tapauksessa on tällä hetkellä viisi miestä, jotka ovat Albanian, Ruotsin ja Tanskan kansalaisia. Iältään he ovat kaksissa ja- kolmissakymmenissä.

Hakkalan mukaan on mahdollista, että tapaukseen liittyy muitakin epäiltyjä, joiden henkilöllisyys ei ole toistaiseksi poliisin tiedossa.
– Tämän kokoluokan rikokseen liittyy erilaisia järjestelyjä ja valmistelua, esimerkiksi liikkumiseen, majoittumiseen ja maahantuloon liittyen. Tällä hetkellä viisi epäiltyä on tavoitettuna, mutta tutkinta jatkuu erittäin kiivaana, jotta saataisiin selvyyttä siihen, että keitä kaikkia tähän liittyy.
– Tähän kokonaisuuteen liittyy paljon asioita, jotka ovat tapahtuneet muissa valtioissa kuin Suomessa. Tässä rikosepäilyssä on erittäin voimakas kansainvälinen elementti.

Poliisi tiedotti torstaina, että se ei voi tutkinnan tässä vaiheessa vahvistaa aiempaa arviotaan, jonka mukaan rikosepäily olisi liitettävissä albanialaiseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

VIISI kiinniotettua miestä vangittiin joulun alla Helsingin käräjäoikeudessa törkeästä huumausainerikoksesta epäiltyinä. Kaksi heistä vangittiin lisäksi törkeästä ryöstön yrityksestä epäiltyinä.

Hakkalan mukaan poliisi epäilee kuitenkin kaikkia viittä miestä törkeän huumausainerikoksen lisäksi myös törkeästä ryöstön yrityksestä.

Poliisi pääsi epäiltyjen jäljille sekä omien että yleisöltä tulleiden havaintojen perusteella. Viisi vangittua epäiltyä otettiin kiinni Helsingin Eteläsataman Olympiaterminaalissa vain tunteja tapahtuneen jälkeen. He olivat poistumassa maasta.
– Oli pystytty tunnistamaan tietyllä tarkkuudella kaksi autoa, joilla epäiltyjen epäiltiin liikkuneen. Näistä autoista tehtiin satamassa havainto, kun ne olivat ryhmittymässä alueelle, josta autot ajavat laivaan sisälle. Kiinniotetuilla oli matkaliput tähän laivaan, määränpäänä Tukholma.

Poliisilla ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa siitä, mihin epäillyt olivat aikeissa suunnata Ruotsin päässä.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos jatkaa tapauksen esitutkintaa yhteistyössä krp:n ja Tullin, sekä muiden maiden viranomaisten kanssa.
IltaSanomat
27.12.2019 17:04
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ma Joulu 30, 2019 2:37 pm

Historiallisen suurta kokaiinilastia jahdanneet hyökkääjät tulivat Suomeen kahta eri reittiä – poliisi myöntää hätiköidyn johtopäätöksen

Espoosta löytyi jäljitelmäaseen osa, jonka perusteella poliisi epäilee hyökkäyksessä käytetyn muovikuula-asetta.

HUUMEKONTIN perässä Espooseen päätyneet hyökkääjät saapuivat Suomeen eri reittejä.

Joulun alla vangittiin viisi ulkomaista epäiltyä, jotka poliisin mukaan olivat tulleet toteuttamaan iskua kokaiinilastissa olleen merikontin kimppuun. Viisi yhä vangittuna olevaa epäiltyä näyttävät tulleen maahan kahdella henkilöautolla.

”Heidän saapumisensa Suomeen on selvitetty. Kaikki eivät ole liikkuneet yhtenä ryhmänä”, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Lauri Hakkala Länsi-Uudenmaan poliisista.

Hyökkäys tapahtui maanantaina 16. joulukuuta Karapellontie 6:ssa maahantuontia ja tukkukauppaa käyvän Algol-monialakonsernin lastauslaiturilla.

Naamioituneet miehet pahoinpitelivät merikonttia Vuosaaresta Espooseen ajaneen kuljettajan. Toistaiseksi täsmentymättömän mutta erittäin suuren huumelastin kaappausyritys kuitenkin epäonnistui.

Kyse on Hakkalan mukaan Suomen historian suurimmasta huumetakavarikosta.

Samana maanantaina Helsingin poliisi viivytti Tukholmaan lähdössä ollutta Silja Serenade -alusta Olympiaterminaalissa Eteläsatamassa. Ruotsiin pyrkineet viisi epäiltyä hyökkääjää otettiin silloin kiinni.

VIISI vangittuina olevaa epäiltyä myös tulivat Suomeen ruotsinlaivoilla. Osa heistä saapui Hakkalan mukaan henkilöautolla Tukholmasta Turkuun. Toinen osa epäillyistä tuli henkilöautolla Tukholmasta Helsinkiin.

”Tyypillistä on, että maahantuloa pyritään hajauttamaan, että pystyy ylittämään rajoja huomiota herättämättä”, Hakkala sanoo.

Viidestä vangitusta yksi on poliisin mukaan asunut Ruotsissa ja neljä Tanskassa. Ruotsissa Alvestassa asunut epäilty on 19-vuotias somalitaustainen mies. Muut vangitut ovat noin 20–30-vuotiaita. Somalitaustainen on myös yksi Tanskassa asuneista vangituista.

”Osalla henkilöys on todettu oleskeluluvan perusteella. Kansallisuudet pitää selvittää asuinvaltioiden kautta”, Hakkala sanoo.

RIKOSEPÄILYNÄ on ollut esillä myös törkeä ryöstön yritys. Kuitenkin vain kahta vangituista epäillään törkeästä ryöstön yrityksestä.

Kyse on Hakkalan mukaan laintulkinnoista, vaikka kaikkia viittä epäillään samasta hyökkäyksestä Karamalmilla sekä siihen liittyvästä törkeästä huumausainerikoksesta.

Kilon pakkauksiin pakattu huume on pikatestin mukaan kokaiinia. Huumeet ovat kuitenkin Hakkalan mukaan yhä laboratoriossa tutkinnassa.

Aineen määrä ja laatu tarkentuvat vielä, mutta nyt jo on selvää, että kyse on kaikkien aikojen suurimmasta huumetakavarikosta Suomessa.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi epäillyt kahdessa erässä torstaina 19. joulukuuta ja perjantaina 20. joulukuuta.

Tutkinnanjohtaja Hakkala vahvistaa nyt, että arvio kontti-iskun liittymisestä albaanirikollisuuteen oli tehty puutteellisin tiedoin. Espoosta kiinni otettua albaanitaustaista henkilöä ei nyt ole syytä epäillä rikoksesta.

”Oli ehkä hätiköity johtopäätös, että tämä liittyisi albaaneihin”, hän sanoo.

POLIISIN nykytiedon perusteella hyökkäyksessä olisi käytetty veistä tai veitsen kaltaista astaloa. Tekopaikalle oli jäänyt myös jäljitelmäaseeseen kuuluva lipas. Merikonttia kuljettanutta ajajaa on siis mahdollisesti uhattu muovikuula-aseella.

”Meille on kerrottu, että olisi ollut pistoolin näköinen esine, joka ei kuitenkaan ollut oikea. Airsoft-ase, jollaisesta asiantuntijakaan ei pysty sanomaan, onko se oikea”, Hakkala sanoo.

Tutkinnassa on tehty useita virka-apupyyntöjä ulkomaisille viranomaisille. Kiinnostavimpia tutkintasuuntia ovat Hakkalan mukaan nyt Ruotsi ja Tanska, koska epäillyt ovat asuneet kyseisissä maissa.

Esitutkinta on kuitenkin Hakkalan mukaan alkuvaiheissa, eikä kaikkia suuren kokaiinierän vaiheisiin liittyviä tahoja ole selvitetty tai saatu kiinni.

”Viiden henkilön ryhmän on tullut toteuttamaan toimeksiantoa, mutta ei ole läpimurtoa, mistä maasta tai kuka toimeksiantaja on.”
Helsingin Sanomat
30.12. 12:49 , Päivitetty: 30.12. 13:12

Poistettu maahanmuuttokeskustelua. Sille on omat ketjunsa
-NILS-
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
poikani
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2773
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Joulu 30, 2019 2:51 pm

Ruotsin vastainen raja olisi syytä saada suunnilleen samanlaiseksi kuin itärajamme, jolloin sitä ei noin vain ylitettäisi - meritsekään. Passin näyttämisen ei luulisi olevan ylivoimaista kenellekään.

Pidän kotini ovet lukossa, enkä ole kokenut sitä taakaksi.
????? ?? ??????.

vempele
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 673
Liittynyt: To Marras 24, 2011 7:21 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja vempele » Ti Joulu 31, 2019 6:11 pm

Passin näyttäminen rajalla loukkaa ihmisoikeuksia ja yksityisyyttä.
oon sisältä kuollu ja risti mun naamassa merkkaa sitä

Avatar
Kardemumma
Scooby Doo
Viestit: 623
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - etsivät kontista kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ti Joulu 31, 2019 6:17 pm

Voi sitä aikaa, kun maahantuloon ja maastapoistumiseen tarvittiin passia. Se aika sinikantisten Suomen passien ei koskaan palaa :cry:

Haarahaukka
Sammakkoprofessori
Viestit: 410
Liittynyt: Ma Elo 25, 2008 11:53 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Haarahaukka » Ti Joulu 31, 2019 6:49 pm

Pohjoismainen passivapaus ja vapaa liikkuvuus on ollut jo olympiavuodesta -52 ja se on kattavampi kuin Schengenin sopimus. Ei taida tällä foorumilla kirjoitella kovin moni, jolla on omakohtaisia muistoja tuota sopimusta edeltäviltä auvoisilta ajoilta.
Järvi on tyyni

yama99
Alibin satunnaislukija
Viestit: 130
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2018 9:04 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja yama99 » Ti Joulu 31, 2019 7:22 pm

SYLWAR kirjoitti:
To Joulu 19, 2019 4:24 pm
No juurihan tuohon laitoin tavallaan, outo paikka, taustatiedot itse kohdemaasta vajaat ja kontti siellä, kama pitäisi hakea pois.
Sitä voi kokeilla lähteä hakemaan samalla tavalla tai muuten moista karkuun päässyttä pulverilastia vaikkapa kylmiltään Moskovasta, voi olla että on aika 50/50 keikka onnistuuko. Nämä ei välitä, jos menee vituiksi, niin silloin menee, mutta yrittää silti pitää.
Siinä porukassa ei sanota ylemmille, että en halua voi jäädä kiinni, jos käsky käy, se on silloin kokeiltva hoitaa se homma.

Niin ja mitä noihin tuossa tokkaukon mainitsemiin torpedoihin tulee, niin tavallaan joo toki voisi olettaa näin , mutta ihan riviukkoja nuo vaan, ei tuollaista kamamäärää laiteta mitäään somaleja tai muuta hakemaan, vaan omaa lojaalia porukkaa siinä käytetään...muuten siellä olisi olleet suomesta hommatut ja maksetut torpedot laitattu asialle.
Juu komisario varmana tietona albaaneista ja jugoista paasasi. Eikä varsinkaan mitään somaleja laiteta asialle :D Eiku...

Avatar
On Anoi Kaa
Fitz ratkaisee
Viestit: 6460
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Tammi 01, 2020 4:13 pm

Haarahaukka kirjoitti:
Ti Joulu 31, 2019 6:49 pm
Pohjoismainen passivapaus ja vapaa liikkuvuus on ollut jo olympiavuodesta -52 ja se on kattavampi kuin Schengenin sopimus. Ei taida tällä foorumilla kirjoitella kovin moni, jolla on omakohtaisia muistoja tuota sopimusta edeltäviltä auvoisilta ajoilta.
No ei kirjoita varmaan, ei, siinä olet oikeassa. Eipä nuo kuitenkaan tuolloin hirveästi pohjoismaalaiset täällä keppostelleet. Schengen toi ja tuo vastakin mukanaan paljon paskaa, rajavalvonta ois kyllä kiva.
...

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4494
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja URSA » To Tammi 02, 2020 3:12 pm

Siis ymmärsinkö oikein. Viidestä "ammattirikollisesta" ainakin kaksi oli Ruotsissa ja Tanskassa asuvia somaleita, ja niiden aseistus on ollut yksi muovikuulapyssy? Eiköhän salakuljettajat seuraavalla kerralla lähetä vähän tasokkaamman porukan asialle, jos vielä uskaltavat päästää kontillisen kokaiinia Suomeen. Tuo on ollut pikemminkin kuin kuivan maan merirosvousta Afrikan sarven malliin.

MohammedMohammed
Charlien Enkeli
Viestit: 1985
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed » To Tammi 02, 2020 3:20 pm

URSA kirjoitti:
To Tammi 02, 2020 3:12 pm
Siis ymmärsinkö oikein. Viidestä "ammattirikollisesta" ainakin kaksi oli Ruotsissa ja Tanskassa asuvia somaleita, ja niiden aseistus on ollut yksi muovikuulapyssy? Eiköhän salakuljettajat seuraavalla kerralla lähetä vähän tasokkaamman porukan asialle, jos vielä uskaltavat päästää kontillisen kokaiinia Suomeen. Tuo on ollut pikemminkin kuin kuivan maan merirosvousta Afrikan sarven malliin.
Selittää sen, etteivät ajaneet rekkaa pois lasteineen, eivät osaa. Oisko muut olleet nigeriasta :D
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Samira
Alokas
Viestit: 13
Liittynyt: Pe Marras 22, 2019 1:33 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Samira » To Tammi 02, 2020 7:32 pm

Ruotsissa alkaa olla niin paljon somalirikollisia, että valuvat väkisinkin tänne Suomen puolelle.

Avatar
Skloddi
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 39
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja Skloddi » Ti Tammi 07, 2020 2:18 pm

HS:
"Poliisi antoi lisätietoa Espoon hyökkäyksestä: Huumekontissa oli yli 150 kiloa kokaiinia
Merikonttiin kätketyt huumeet paljastuivat, kun naamioituneet henkilöt pyrkivät hakea ne teollisuusalueelta Espoossa.
Juho Jokinen HS
Julkaistu: 7.1. 12:49 , Päivitetty: 7.1. 12:57


POLIISI takavarikoi Espoossa joulukuussa yli 150 kiloa kokaiinia. Kyse on tiettävästi suurimmasta koskaan Suomessa tehdystä kokaiinitakavarikosta.

Merikonttiin kätketyt huumeet paljastuivat, kun naamioituneet henkilöt pyrkivät hakemaan ne teollisuusalueelta Espoossa.

Aseistautuneet ja naamioituneet henkilöt hyökkäsivät maanantaina 16. joulukuuta keskellä päivää Vuosaaren satamasta teollisuusalueelle Espooseen tulleen konttikuljetuksen kimppuun. Poliisi teki tapaukseen liittyen ison huumetakavarikon.

Uutinen päivittyy."

Linkki uutiseen: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006365071.html

AlexKrycek
Alibin kestotilaaja
Viestit: 329
Liittynyt: Ke Elo 07, 2013 7:29 am

Re: Espoo: Rikolliset tunkeutuivat kemikaaliyrityksen alueelle - kontissa kokaiinia

Viesti Kirjoittaja AlexKrycek » Ti Tammi 07, 2020 2:20 pm

Olihan sitä ihan hyvä määrä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3ea4 ... 1a44b98dca

Lisää tietoa Espoon huumeiskusta: 150 kiloa kokaiinia takavarikoitiin, epäiltyjä useammasta maasta

Vastaa Viestiin