SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1131
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit » Ma Tammi 20, 2020 11:43 am

Ketjua siivottu ja kuvakaappauksien kokoa pienennetty. Palsta ei ole tarkoitettu pelkästään näkövammaisille, joten miksi kuvia pitää postailla mahdollisimman suurina. Jatkossa laitan ylisuuret kuvat suoraan roskiin, olkoot miten mielenkiintoinen aihe tai teksti tahansa. Poistettu keskustelua vuoden 1917 tapahtumista, Perussuomalaisista, Suomenlinnasta sekä armeijan suorittamisesta yleensä ja eipäs juupas -tason väittelyä. Aihe on edelleenkin Silakkaliike ja pysytään siinä asiassa.
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Avatar
meitzi
Charlien Enkeli
Viestit: 1999
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ma Tammi 20, 2020 1:05 pm

Villeri kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 11:41 am
Huhhuh, kun menee peli likaiseksi! Lastensuojeluilmoitukset mielipidekeinona on jo todella alhaista - eikä se siitä parane, vaikka toinen olisi tehnyt ensin.
Jeps. Molemmat ääripäät näyttävät täydellisen hulluilta, mutta toisiaan kopioimalla tehdään aina vain suurempaa hajurakoa enemmistöön ihmisistä, jotka eivät kuulu kumpaankaan.

Mutta toisaalta, jos kuitenkin toista ääripäätä mielletään vihreiden ja vasureiden temmellyskentäksi ja toista persujen hiekkalaatikoksi, niin ehkäpä persujenkin suhteen alkaa väliinputoajien silmät aueta ja ryhdytään tarkastelemaan kriittisemmin, niin ehkäpä ei tarvitsekaan nähdä miten saisivat seuraavissa hallitusneuvotteluissa vetäjänä muodostettua hallituksen.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 197
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Durruti » Ma Tammi 20, 2020 2:55 pm

putsari kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 7:43 am
hutkivajournalisti kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 7:04 am

Saman yritin tehdä terapiaryhmälle, mutta lopulta sain kierteen katkaistuksi, enkä tulkinnut muiden ihmisten sanomisia enää vihamielisemmiksi kuin ne oikeasti olivat."
Tässä kiteytyy hyvin Kosken sanomana, mistä Silakoissa on kyse ja miksi he kuvittelevat kaikkien eri mieltä olevien ja tosiasioiden kautta maailmaa katsovien olevan natseja, fasisteja,rasisteja ja muita mörköjä. He kuvittelevat ihmisten olevan heille vihamielisiä.
Vainoharhaisuus
Vainoharhaisuus eli paranoidisuus on kohtuutonta levottomuutta tai pelkoa omasta hyvinvoinnista. Vainoharhaisuus saattaa olla kohtuutonta ja yltää psykoottisuuteen saakka. Paranoia sisältää vainokuvitelmia mahdollisesta uhasta tai salaliittoteorioista. https://fi.wikipedia.org/wiki/Vainoharhaisuus
Hyvä että Putsari on tunnistanut sairautensa. Seuraava askel on hakea apua.
John Kimble kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 2:55 am
Silakat on kommunistipuolueen, vasemmistoliiton, vihreiden, sdp:n, antifan, varisverkoston, rasmuksen, median jne. jäsenistä koottu poliittinen ryhmä.

holmesin haamu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2738
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ma Tammi 20, 2020 5:15 pm

hutkivajournalisti kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 7:04 am
Silakoilla on oma yksityinen poliisipalvelu, sen nimi on Jari Taponen. Eipä Jari Taponen varmaan laittanut yksityisviestiä, saati poliisia kiinnostanut tutkia aiheettomat ja kiusantekomielessä tehdyt kymmenet lastensuojeluilmoitukset Mari Kososesta ja De Witistä, Tiina Keskimäestä tai muista väärän mielipiteen omaavista.
Se on jännää miten noissa toisissa tapauksissa tuli järjestelmällisesti turhia lastensuojeluilmoituksia. Ne otettiin joka kerta vakavasti, vaikka jokainen ilmoitus todettiin aiheettomaksi. Lisäksi tarinat itsessäänkin olivat absurdeja. Silloin ei ollut poliisi huolestunut vääristä ilmoituksista. Nyt ei ole edes virallista tietoa onko tehty yhtäkään ilmoitusta.

Poliisiylijohtaja Jari Taponen on tunnettu näistäkin episodeista. Tuskimpa Taponen pahastuu, kun hänen omia tekstejään ja kuviaan lainataan?

Kuva

Kuva

Kuva
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Ma Tammi 20, 2020 5:20 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4073
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Tammi 20, 2020 5:17 pm

Onko tuo "Jari Taponen" jonkinlainen parodiahahmo? En osaa itse päätellä, parodia kun on pitkälti lakannut olemasta.
????? ?? ??????.

Electric Larry

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Electric Larry » Ma Tammi 20, 2020 5:43 pm

Verkossa yllytetään tekemään lastensuojelu­ilmoituksia rasismin vastustajasta – tämä perättömästä ilmoituksesta seuraa

Kiusaamisen kohteita lastensuojelu opastaa tekemään rikosilmoituksen.

Julkaistu: 20.1. 14:45

Rasismia vastustavan Silakkaliikkeen Johannes Koski kertoi sunnuntaina twitterissä, että liikkeen vastustajat kehottavat tekemään hänen perheestään lastensuojeluilmoituksia nimettömänä.

Tällaista yllytystä todella löytyy muualta internetistä. Keskusteluissa kerrotaan, miten verkossa voi salata henkilöllisyytensä ja kehotetaan kaikkia mukaan ilmoituksia tehtailemaan.
Koski kertoo HS:lle olevansa sekä turhautunut että huolissaan, vaikka hän ei näin pian tiedäkään onko ilmoituksia todella tehty.

Turhautunut siksi, että hän pitää tällaista tapaa toimia keinona häiritä lastensuojelun tärkeää työtä. Hän sanoo kuulleensa lastensuojelun ammattilaiselta, että toisessa tapauksessa esimerkiksi selvästi perättömältä vaikuttavan ilmoituksen selvittämiseen paloi kuusi tuntia työaikaa.

”Ja pelottavaa tämä on, jos tällaista joukkoistamista käytetään nyt häiritsemään ja pelottelemaan kansalaisaktivisteja, toimittajia ja poliitikkoja. Se on huolestuttavaa paitsi itseni kannalta, myös demokratian kannalta.”

Viranomaiset eivät voi kenenkään yksittäisen ihmisen kohdalla vahvistaa, onko ilmoituksia oikeasti tehty vai onko niiden tekemisestä vain puhuttu verkossa.

Se sen sijaan tiedetään, että lastensuojeluilmoitus pelkästään kiusaamistarkoituksissa on ollut tähän asti erittäin harvinainen ilmiö. Tavallisimmin taustalta on tällöin löytynyt naapuririita tai ilmoituksen tekijän henkilökohtainen ongelma, joka liittyy esimerkiksi mielenterveyteen.

Näin arvioi Helsingin lastensuojelun sosiaalityön päällikkö Jonna Vanhanen. Poliittisista syistä tehdyt ilmoitukset ovat olleet poikkeuksellisia.

Ylipäätään arviolta vain kuusi prosenttia Helsingissä tehdyistä lastensuojeluilmoituksista on perheen ulkopuolisten yksityishenkilöiden tekemiä, niistäkin harva nimettömiä.

Eniten lastensuojeluilmoituksia tekevät viranomaiset, joilla on siihen velvollisuus, siis tyypillisesti poliisi, hätäkeskus ja koulut. Osa kokee tietenkin ihan aiheellisesta huolestakin tehdyt ilmoitukset kiusanteoksi, vaikka niiden tekijä olisi viranomainenkin.

Viime vuoden tilastot eivät vielä ole valmiita, mutta ilmoitusten ja perheiden omien avunpyyntöjen määrä näyttäisi yhteensä jälleen kasvaneen. Viime vuoden luku on noin 19 000.

”Selkeästi kiusantekotarkoituksessa tehdyt ilmoitukset ovat erittäin marginaalinen osa tehdyistä ilmoituksista. Puhutaan aivan yksittäisistä tapauksista verrattuna ilmoitusten suureen määrään Helsingissä”, sanoo Vanhanen.

Naapuririitojen lisäksi vanhempien välisiin huolto- ja tapaamiskiistoihin liittyy toisinaan lastensuojeluilmoituksia, siis sekä hyvästä syystä että aiheetta tehtyjä.

Kun lastensuojeluilmoitus tulee järjestelmään, tarkistetaan ensin onko perhe jo valmiiksi asiakas ja vaikuttaako tapaus kiireiseltä. Tämän jälkeen päätetään, aloitetaanko ilmoituksen pohjalta palvelutarpeen arviointi. Noin viidennes ilmoituksista ei johda arviointiin.

”Arviointi on tehtävä, ellei ole aivan ilmeistä, että se on tarpeetonta”, Vanhanen kuvaa.

Viranomaista velvoittaa tässä laki. Asia on selvitettävä, vaikka herännyt huoli olisi aika pieni. Laki ratkaisee, ei asian käsittelijän mielipide siitä, onko ilmoitus kiusantekoa.

Tyypillisesti arviointi jätetään tekemättä silloin, kun asia on oikeastaan jo hoidettu. Perheestä esimerkiksi on jo aivan hiljattain tehty jokseenkin samoista syistä arviointi tai ilmoituksessa esille nousseet pienet asiat ovat jo muuten johtaneet johonkin.

”Kyseessä on esimerkiksi kerran näpistyksestä kiinni jäänyt teini-ikäinen, jonka poliisi on jo puhuttanut. Tai kaljapullo hallussaan kiinni jäänyt 17-vuotias”, Vanhanen kuvailee.

Jos arviointi aloitetaan, sen aikana tavataan lasta ja hänen perhettään sekä selvitetään yhdessä perheen kanssa, millaista apua he tarvitsisivat. Reilut kymmenen prosenttia päätyy lopulta lastensuojelun asiakkaiksi.

Osan kohdalla todetaan että tukea ei tarvita tai tuki järjestyy jo muualta valmiiksi, siis vaikka perheneuvolasta tai koulukuraattorilta tai mikä perheen tilanteeseen parhaiten istuukin.

Lastensuojelu on hyvin monella paikkakunnalla ruuhkautunut ja ylityöllistetty jo valmiiksi. Turhat ilmoitukset siis kuormittavat järjestelmää lisää ja varastavat työntekijöidenkin aikaa, mutta enemmän niistä on harmia ihmiselle, jonka perheestä niitä tehdään.

”Suurin mielipaha kohdistuu silloin perheeseen. Jos kiusaaminen on selkeää, ohjaamme tekemään rikosilmoituksen”, Vanhanen sanoo. Asian selvittelystä tehdyt merkinnät voi liittää mukaan rikosilmoitukseen.

Ilmoituksia voi tehdä täysin nimettä, jotta ilmoituksia uskallettaisiin lasten suojelemiseksi tehdä myös tilanteissa, joissa on olemassa väkivallan uhkaa.

”Käytännössä nimettömät ilmoitukset eivät ole yleensä kovin painavia. Niissä on hyvin harvoin kuvattu tilanteita kovin tarkasti, ja mehän voimme tehdä työtä vain sen tiedon varassa, jota me saamme”, Vanhanen sanoo.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-20000063 ... 6e38cc6cac

holmesin haamu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2738
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu » Ma Tammi 20, 2020 6:06 pm

^
Mikä tässä on surkuhupaisaa, niin näiden silakkaliikkeiden, rasmuslaisten, rhcläisten, piffiläisten ja Varisverkostolaisten koko toimintaidea perustuu tuohon, että otetaan usein kohteeksi yksittäinen henkilö kuten täysin tuntematon levykauppa Äx:n työntekijä tai ärsyttävä poliittinen henkilö kuten Marco de Wit. Sitten pommitetaan viranomaisia ja työnantajaa usein keksityillä ilmoituksilla ja tiedoilla. Vaaditaan potkuja, viranomaisille tehdään lastensuojeilmoituksia ja rikosilmoituksia, eri firmoilta tilataan kaikenlaista roskaa kotiin... Tässä tapauksessa ei edes tiedetä tapahtuneen mitään.

Tietenkään kaikki eivät tee tuota mainituista ryhmistä. Siellä voi olla pari yksittäistä tyyppiä asian tiimoilta. Ongelma on vaan että nämä ryhmät toimivat parviälyn voimalla eli yhden keksiessä jotakin muu parvi usutetaan paikalle tekemään samaa.

Mutta eipä nämä asiat ole ennenkään herättäneet huomiota, niin nyt yhtäkkiä pitäisi herättää vaikka ei tiedetä mitään tapahtuneen.

asdaski
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 157
Liittynyt: Ma Touko 07, 2018 8:02 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja asdaski » Ma Tammi 20, 2020 6:12 pm

Sanoisinpa, että poliittisesta mielipiteestä riippumatta aiheettomia lastensuojeluilmoituksia tekevät ihmiset ovat itsekkäintä ja typerintä pohjasakkaa mitä netistä löytyy. Ilmoitukset on tarkoitettu LASTEN hyvinvoinnin takaamiseen, ei vanhempien riesaksi. Voi nyt vittu. Tosin jos äo on kengännumeron suuruinen niin ei kai voi ymmärrystä vaatia.

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3180
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ma Tammi 20, 2020 6:20 pm

Mielestäni noista tehdyistä maalituksista pitäisi tehdä oma ketjunsa, muuten tapaukset jää unholaan. Itsellä tulee ainakin heti mieleen tapaukset, Peitsamo, Tommy Robinson ja Seinäjoen arabikevät, äxn työntekijä.

Avatar
Villeri
Helen Mirren
Viestit: 1433
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Villeri » Ma Tammi 20, 2020 6:26 pm

Hesarin juttu kommentteineen on pahasti harhaanjohtava: Koskea käsitellään kuin suurempanakin ihmisoikeustaistelijana, vaikka Silakat on politisoitunut liike, joka maalittaa, iloitsee ihmisen menettäessä työnsä ja virittelee palvelunestohyökkäyksiä. Johannes Koski on vihervasemmiston Marco de Wit, sillä erotuksella, että toimittajat istuvat samoissa Rööperin baareissa.

Gurney
Komisaario Köster
Viestit: 1820
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Gurney » Ma Tammi 20, 2020 6:32 pm

Iivis kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 6:20 pm
Mielestäni noista tehdyistä maalituksista pitäisi tehdä oma ketjunsa, muuten tapaukset jää unholaan. Itsellä tulee ainakin heti mieleen tapaukset, Peitsamo, Tommy Robinson ja Seinäjoen arabikevät, äxn työntekijä.
Kyllä ehdottomasti.

Harmi kun ei tullut otettua screen shottia kun Rasmuksessa kehoitettiin tehdä lasu "rasistien" lapsista ja ilmeisesti niitä tehtiinkin.

Mutta se on silakan mielestä eri asia?

Ja kehoitus DoSiin on eri asia, kehoitus laittomaan hlörekisteriin eri asia. Kun sen tekee silakka

Feministiukko huutaa Taposta apuun. Voi luoja.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

putsari
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2574
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja putsari » Ma Tammi 20, 2020 6:54 pm

Maija Aalto Helsingin Sanomat, miksi et tehnyt juttua. Luulisi jonkun poliisin olevan omilla aivoillaan ajatteleva, eikä Jari Taposen sätkynukke ja tutkivan noita, mutta eipä vain ole ollut:

Mari Kosonen4 youtubekanavalta
Taas Sossussa Lasuilmoitukseen Vastaamassa
https://www.youtube.com/watch?v=tAMqnAKOdeM

Sossu-lasukuulusteluun TAAS. Osa 2.
https://www.youtube.com/watch?v=GLDyYhZa8Gw

Perätön lasuilmoitus. Marco pedofiili.. Osa 1.
https://www.youtube.com/watch?v=y_Oo7Qs_hJQ

Perätön lasuilmoitus: Marco pedofiili. Osa 2
https://www.youtube.com/watch?v=aQGtLbBZ6cI

Sossu: Lasuilmoitus: Jääty Ruotsiin, lapsi heitteillä
https://www.youtube.com/watch?v=Gq1k4P4jHg0

Sossu vaatii taas poikaani kuulusteluun
https://www.youtube.com/watch?v=5nNbhZZW-c0

Taas perätön ja hullu lastensuojeluilmoitus
https://www.youtube.com/watch?v=hhJ4n_raFXs

Mistä ihmeestä muuten Maija Aalto tietää mitkä lasut ovat aiheellisia? Tyypillinen julkisuustemppu Koskelta, ties vaikka itse on kirjoitellut noita kehoituksia. Itse en löydä ainakaan tästä murha.infon ketjusta yhtään viestiä, missä kehoitetaan aiheettomiin lasuihin.
Viimeksi muokannut putsari, Ma Tammi 20, 2020 7:06 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 197
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Durruti » Ma Tammi 20, 2020 7:01 pm

Gurney kirjoitti:
Ma Tammi 20, 2020 6:09 pm
Silakouden säännöt kieltävät mustamaalaavan, halventavan ja vihamielisen kommentoinnin.

Näin Muhoksen kunnan entinen koulutoimenjohtaja kommentoi:

Screenshot_20200120-170502~2.jpg
Kämy on koko päivän käyny läpi tuhansia silakoita ja viimein 4 aikaan iltapäivällä tärppäsi. :lol:

putsari
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2574
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja putsari » Ma Tammi 20, 2020 7:23 pm

Hienoa, että silakoiden arvot paljastuu ihan durrutin itsensä sanomana, poliittisen kiusanteon vuoksi tehdyt aiheettomat lasut ovat heidän mielestään ihan OK, kunhan kohde on oikea. Samaa mieltä varmasti Jari Taponen ja Helsingin Sanomat.

Itse tosiaan epäilen, että joko Koski tai joku muu silakka on noita kehoituksia aiheettomiin lasuihin tehnyt. Julkisuustemppu.
Viimeksi muokannut putsari, Ma Tammi 20, 2020 7:32 pm. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Electric Larry

Re: SILAKAT: vale-, viha- ja vastamedioita vastaan

Viesti Kirjoittaja Electric Larry » Ma Tammi 20, 2020 7:24 pm

Sen siitä saa kun lähtee typerien kiihkoilijoiden kanssa kilpailemaan typeässä kiihkoilussa. Kakkoseksi jää. Tuollaiset lasupelleilyt satavat suoraan vapauksien rajoittajien laariin ja saavat aikaiseksi vain vahinkoa. Hesarin jutun kommentitkin on päästetty yksipuolisesti läpi, varmasti on useitakin kommentteja joissa mainitaan silakoiden harrastama tähän verrattuna moninkertainen maalittaminen. Maltti olisi tässäkin valttia. Silakkaliike on niin hataralle perustalle rakennettu (vaikka on paljon risuja ja mutaa, se ei tarkoita tukevaa), että tulee kaatumaan ihan itsestään, kun vain malttaa antaa siihen mahdollisuuden. Paska ei hämmentämällä puhdistu, vaan laskeutuu pohjalle ihan itsestään.

Vastaa Viestiin