Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Sverdlov
Matlock
Viestit: 847
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Tilasto ja tilasto!

Yli satavuotiaana kuolleista on tietty prosentti harrastanut metsästystä. Alle vuoden ikäisenä kuolleista ei metsästystä ole harrastanut yksikään. Johtopäätös: Metsästyksen harrastaminen pidentää ikää ja on terveellistä.

Tämän tyyppisiä tilastoja vedellään nyt virusasiassakin. Jonkin ravintolaliiton pamppu "ei ymmärrä hallituksen rajoituksia". Ei siis ymmärrä?!? Olisikohan parempi irtisanoa noin ymmärtämätön johtaja? Luultavasti tämä sama jannu ymmärtää hyvin esimerkiksi oopperan sulkemisen puoleksi vuodeksi.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Julperi
Sammakkoprofessori
Viestit: 454
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Julperi »

nipsunapsu kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 8:24 am
HS: Ruotsalaistutkijat ovat löytäneet korona­viruksen pysäyttäneen vasta-aineen
Seuraavaksi vasta-aineesta yritetään kehittää lääkettä koronaviruksen aiheuttamaan covid-19-infektioon.


Ruotsalaistutkimuksessa havaittiin alpakan kehittävän koronaviruksen leviämisen estävää vasta-ainetta.

Petri Seppä
8:19
KAROLIINISEN instituutin tutkijat Ruotsin Solnassa ovat onnistuneet löytämään koronaviruksen pysäyttäneen vasta-aineen alpakasta.

Tuoreesta tutkimuksesta kertoi Helsingin Sanomat.

Villantuotantoon jalostetun kamelieläimen on havaittu muodostavan vasta-aineita, jotka ovat tehonneet koronavirukseen. Tutkijat onnistuivat tekemään yhdestä 12-vuotiaasta alpakasta immuunin koronavirukselle.

Alpakalla oli vasta-aine koronaviruksen proteiinia vastaan, mikä esti koronaviruksen leviämisen. Jatkokokeessa sama vasta-aine esti koronaviruksen pääsyn myös ihmisen soluun.

Nyt löydöksen perusteella vasta-aineista pyritään jalostamaan lääke, joka sopisi ihmiselle ja tepsisi ihmiseen tarttuneeseen covid-19-infektioon. Ensitulokset ovat HS:n mukaan lupaavia.

Lisäksi tutkijat yrittävät myös kehittää löydöksen perusteella syljestä tehtävän pikatestin, joka paljastaisi noin 15 minuutissa, onko testattava sairastunut koronavirukseen.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006661207.html
No eikös ne Israelilaiset jo keväällä kertoneet löytäneensä laamasta vasta-ainetta joka neutralisoi viruksen täydellisesti. Oli iltalehdessä.
Mutta eipä siitä sen koommin kuulunut enempää. Nyt sitten svedujen löydös on joka tuutissa. Ei sillä, hyvähän se jos on löytynyt.
Ja uskokaa jo, tässä on menossa maailman historian suurin kusetus. Älkää nyt joutuko lataamoon paniikkinne vuoksi.

Niin en nyt viimeistä riviä tarkoittanut henkilölle jonka kirjoituksen lainasin.

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7656
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Nostan tämän vielä esiin jos meni ohi koska on kyllä aika asiallinen ryhmäkanne tulossa. Pelkkää asiaa koko paketti. Kannattaa uhrata tunti ja miettiä missä mennään. :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ&t=1240s
Crimes against Humanity
Hello I am Reiner Fuellmich, and I have been admitted to the bar in Germany and in California for 26 years. I have been practicing law, primarily as a trial lawyer, against fraudulent corporations such as Deutsche Bank – formerly one of the world’s largest and most respected banks, today one of the most toxic criminal organizations in the world – VW one of the world’s largest and most respected car manufacturers, today notorious for its giant diesel fraud – and Kuehne + Nagel the world’s largest shipping company, we’re suing them in a multi-million dollar bribery case.

I’m also one of four members of the German Corona Investigative Committee. Since July 10th 2020 this committee has been listening to a large number of international scientists and experts testimony to find answers to questions about the corona crisis, which more and more people worldwide are asking.

All the above-mentioned cases of corruption and fraud committed by the German corporations pale in comparison in view of the extent of the damage that the corona crisis has caused and continues to cause. This corona crisis, according to all we know today, must be renamed a corona scandal and those responsible for it must be criminally prosecuted and sued for civil damages on a political level.

Everything must be done to make sure that no one will ever again be in a position of such power as to be able to defraud humanity or to attempt to manipulate us with their corrupt agendas.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
acp
Ran-tan-plan
Viestit: 387
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

Julperi kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 5:36 pm
tässä on menossa maailman historian suurin kusetus.
Tämä ;)

Waterfall
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: Ti Loka 06, 2020 6:39 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Waterfall »

Etsin suomenkielistä uutista koskien Kiinaa koronavirus aiheena. Tässä joitakin vanhoja ja uusia uutisia.
Sapelinkalistusta kahden suurvallan välillä... (suomenkielisiä uutisia löytyy myös liittyen Kiinan ja USA:n kauppasotaan)

Näin kaikki alkoi: Kiinan salailu vapautti viruksen maailmalle
https://www.verkkouutiset.fi/nain-kaikk ... /#e115c0fe

”Kiina ei halua myöntää virheitä” – Miksi koronaviruksesta tuli suurvaltakamppailu? Kokosimme Kiinan ja Yhdysvaltojen väitteet taustoineen
Yhdysvallat ja Kiina kertovat epidemiasta kahta aivan eri tarinaa. Asetimme maiden väitteet vastakkain.
https://yle.fi/uutiset/3-11337722

Presidentti Trump Yhdysvaltain yli 200 000 koronakuolemasta: "Kiina antoi tämän tapahtua ja muistakaa se"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pre ... #gs.i4u79v

Kiinan YK-suurlähettiläs vastasi kovasanaisesti Trumpin virussyytöksiin – "Nyt saa riittää"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kii ... #gs.i4pyf4

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7656
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Tuo on ihan mielenkiintoista sinänsä ja osoittaa ettei kaikki välttämättä ole tietoisia juonen kehittelyistä. Selittänee myöskin osaltaan miksi Trump on niin epäsuosittu hahmo muutamien tahojen joukossa.

Kiina oli oman THL:änsä kanssa mukana suunnittelemassa shown alkua. Bill Gates , WHO seka Trumpin Coronaryhmän vetäjä Fauci ovat kyllä yhtä ja samaa tiimiä joilla on yhteistä historiaa pitkältä väliltä. Uskon kyllä että Trump on pidetty loitolla yksityiskohdista ja uskoo vilpittömästi Kiinan syyllisyyteen. Kauppasotahan oli jo tosiasia ennen kisojen alkua.

Herra Fauci kuuluu sisäpiiriin joka omistaa patentin Coronavirukseen ja jolla on huomattavia taloudellisia siteitä koko "plandemiaan" Uskon demokraattipoliitikoilla olevan myöskin luja asema juonen kehittelyssä. Poliittista etua on ajettu amatöörimäisesti alusta lähtien.

Odotan päivää kun saadaan siirtää Covid ketju toteen näytettyihin salaliittoteorioihin Damfinin iloksi :lol:

Kiinan nykytilanteeseen ei paljoa ole tällähetkellä kiinnitetty huomiota vaan on keskitytty muiden maiden hirvittäviin ongelmiin. Kiinalla siis menee suhteellisesti paremmin kuin Suomella Coronarintamalla. Sitä kannattaa miettiä. :wink:
Viimeksi muokannut sikakoira, Ke Loka 07, 2020 10:25 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Daddy Slam
Sammakkoprofessori
Viestit: 443
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

Keskitien Kulkija kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 1:06 pm
sikakoira kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 11:59 am
^
Niin sitä yritetään yhtä elinkeinoa ajaa konkurssiin.

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/ ... d1f5017055
Jos koronaepidemia pahenee, riittävätkö tehohoitopaikat? Professori kertoo, miksi tilanne on nyt parempi kuin keväällä

Vaikka tartunnan saaneita on paljon, tässä vaiheessa ei ole mielekästä varata tehohoitopaikkoja erityisesti koronapotilaita varten.

– Ei ole näköpiirissä äkillisesti kasvavaa valtaisaa tehohoidon tarvetta, ja siksi ei ole mielekästä pitää suurta määrää tehohoitopaikkoja kaiken aikaa varattuna koronapotilaita varten, Reinikainen sanoo.
Tällä hetkellä Suomessa on aktiivisia koronatapauksia 2603, joista lieviä 2595. Vakavia tai kriittisiä on 8, mikä on 3 promillea aktiivisten tartuntojen määrästä. Tartuntojen määrä lähti vähän reippaampaan nousuun noin kuukausi sitten, joten kuolleisuudessa olisi sama trendi pitänyt alkaa parisen viikkoa sitten. Ei ole näkynyt. Heinä-elo-syyskuun kuolleet yhteensä 16. Samana aikana tartuntoja 2756 kuolleisuuden (CFR) ollessa 5 promillea. Jos otetaan huomioon se, että suurin osa tartunnoista jää oireettomuutensa vuoksi epäilemättä ja näin ollen testaamatta, on kokonaiskuolleisuus (IFR) monta kertaa pienempi.

Vanhuksien ja perussairaiden suojelu olisi aivan täysin riittävä toimenpide, perusterveiden ihmisten rajoittaminen sen sijaan tulee näkymään moninkertaisena kuolleisuutena talouden alasajon aiheuttaessa mm. perusterveydenhoidon ja ihmisten mielen hyvinvoinnin heikkenemistä. Huonompaan taloudelliseen tilanteeseen joutuvalla kun tuppaa heikkenemään ravinnon ja liikunnan taso masennuksen ja alkoholin käytön lisääntyessä. Seuraavina vuosina/vuosikymmeninä odotettavissa oleva kansanterveydellinen pommi ei tule aiheutumaan itse koronaviruksesta vaan sen aiheuttamasta paniikista sekä epäloogisista ja turhista torjuntayrityksistä.
Well said! 5/5

Daddy Slam
Sammakkoprofessori
Viestit: 443
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

^^
Ne jotka tätä showta ohjaa, ovat siirtäneet omistuksiaan Kiinaan jo viimeiset kymmenen vuotta. Aika moni ennen jenkeissä korkoa kiskonut, kiskoo sitä nyt Kiinassa, siis muuttanut jenkeistä kiinaan. Jenkkien taru maailman poliisina ja demokratian rauhanlähettiläänä loppuu pian. Ennen jenkkejä koronkiskurit oli alankomaissa jne.
Moni suomessa ei taida ymmärtää, kuinka paljon maailmalla on konflikteja jotka saattaa syttyä sotaan milloin tahansa. Sota alkaa olemaan suomalaisille jo niin kaukainen ajatus, että sitä pitää mahdottomana. Lisään tarkennukseksi, että en usko etyämsuomessa syttyisi sota, mellakoita kylläkin.

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7656
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Biden hyvänä esimerkkinä tuollaisesta poliitikosta. Kiina suhteet ovat kyllä kunnossa. :wink: WHO on täysin Kiinan kuljeteltavissa kommunisti johtajineen. Gates taas omistaa WHO:n käytännössä jne.....piiri pieni pyörii. Toivon todellakin että tuosta ylempää olevasta ryhmäkanteesta tulee totta pikaisesti ja syylliset tahot saadaan tuomiolle rikoksista ihmiskuntaa vastaan.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Daddy Slam
Sammakkoprofessori
Viestit: 443
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

Daddy Slam kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 10:55 pm
^^
Ne jotka tätä showta ohjaa, ovat siirtäneet omistuksiaan Kiinaan jo viimeiset kymmenen vuotta. Aika moni ennen jenkeissä korkoa kiskonut, kiskoo sitä nyt Kiinassa, siis muuttanut jenkeistä kiinaan. Jenkkien taru maailman poliisina ja demokratian rauhanlähettiläänä loppuu pian. Ennen jenkkejä koronkiskurit oli alankomaissa jne.
Moni suomessa ei taida ymmärtää, kuinka paljon maailmalla on konflikteja jotka saattaa syttyä sotaan milloin tahansa. Sota alkaa olemaan suomalaisille jo niin kaukainen ajatus, että sitä pitää mahdottomana. Lisään tarkennukseksi, että en usko etyämsuomessa syttyisi sota, mellakoita kylläkin.
Lisätään sekin, että ei kukaan uskonut vuonna 2019 että planeetalla asiat on 2020 näin.
Serkkupoika uskoi. :wink:

Avatar
acp
Ran-tan-plan
Viestit: 387
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

sikakoira kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 10:19 pm
^
Tuo on ihan mielenkiintoista sinänsä ja osoittaa ettei kaikki välttämättä ole tietoisia juonen kehittelyistä. Selittänee myöskin osaltaan miksi Trump on niin epäsuosittu hahmo muutamien tahojen joukossa.

Kiina oli oman THL:änsä kanssa mukana suunnittelemassa shown alkua. Bill Gates , WHO seka Trumpin Coronaryhmän vetäjä Fauci ovat kyllä yhtä ja samaa tiimiä joilla on yhteistä historiaa pitkältä väliltä. Uskon kyllä että Trump on pidetty loitolla yksityiskohdista ja uskoo vilpittömästi Kiinan syyllisyyteen. Kauppasotahan oli jo tosiasia ennen kisojen alkua.
Kyllä. Ja listaan voisi lisätä montakin nimeä. Esim. WHO:n kärkeen Gates nimitti hyvän kaverinsa Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, joka on niittänyt mainetta Afrikassa vähentämällä porukkaa rokotuksillla. Hieno ihminen :mrgreen:
sikakoira kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 10:19 pm
Odotan päivää kun saadaan siirtää Covid ketju toteen näytettyihin salaliittoteorioihin Damfinin iloksi :lol:
Ei tarvitse enää kauaa odottaa :wink: .

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7656
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kärkiryhmä kyllä on yllättävän hyvää pataa keskenään. Gates pitkälti vetelee naruista ja määrää tahdin mitä noudatetaan. On siinä yhdelle nörtille annettu aikamoinen valta. :lol: Historiaan kannattaa tutustua :wink:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
acp
Ran-tan-plan
Viestit: 387
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

Daddy Slam kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 11:10 pm
Daddy Slam kirjoitti:
Ke Loka 07, 2020 10:55 pm
^^
Ne jotka tätä showta ohjaa, ovat siirtäneet omistuksiaan Kiinaan jo viimeiset kymmenen vuotta. Aika moni ennen jenkeissä korkoa kiskonut, kiskoo sitä nyt Kiinassa, siis muuttanut jenkeistä kiinaan. Jenkkien taru maailman poliisina ja demokratian rauhanlähettiläänä loppuu pian. Ennen jenkkejä koronkiskurit oli alankomaissa jne.
Moni suomessa ei taida ymmärtää, kuinka paljon maailmalla on konflikteja jotka saattaa syttyä sotaan milloin tahansa. Sota alkaa olemaan suomalaisille jo niin kaukainen ajatus, että sitä pitää mahdottomana. Lisään tarkennukseksi, että en usko etyämsuomessa syttyisi sota, mellakoita kylläkin.
Lisätään sekin, että ei kukaan uskonut vuonna 2019 että planeetalla asiat on 2020 näin.
Serkkupoika uskoi. :wink:
Itse aavistelin jo vuonna 2017, kun aloin tutkimaan eri yhteyksiä massamaahanmuutton liittyen. Esiin putkahteli mielenkiintoisia asioita jatkuvalla syötöllä.

Avatar
acp
Ran-tan-plan
Viestit: 387
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja acp »

sikakoira kirjoitti:
To Loka 08, 2020 12:02 am
Kärkiryhmä kyllä on yllättävän hyvää pataa keskenään. Gates pitkälti vetelee naruista ja määrää tahdin mitä noudatetaan. On siinä yhdelle nörtille annettu aikamoinen valta. :lol: Historiaan kannattaa tutustua :wink:
Sellaisiakin huhuja olisi että Gatesit olisi tapettu jo vuonna 2013, kun testasivat rokotteitaan Intiassa huonolla menestyksellä.

Avatar
sikakoira
James Bond
Viestit: 7656
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

New York Cityn ortodoksi juutalaisten mitta tuli täyteen De Blasion uusien Coronarajoitusten kanssa. Maskit lensi kokkoon samantien. :lol:

https://nypost.com/2020/10/07/nyc-ortho ... trictions/
NYC Orthodox community holds large protest over new coronavirus restrictions

Kuva

"Gates" tosiaankin saattaa olla kloonattu , ainakin aihepiiri miestä kovasti kiehtoo. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin