Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Reutersin faktanchekkaus on omaa luokkaansa ja toimintaa rahoittaa pääsääntöisesti Bill Gates :wink:

Eläimet siis eivät kuolleet rokotteeseen vaan altistuttuaan virukselle rokotteen antamisen jälkeen.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

damfin
Watson itse
Viestit: 5587
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja damfin »

sikakoira kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 6:33 am
Reutersin faktanchekkaus on omaa luokkaansa ja toimintaa rahoittaa pääsääntöisesti Bill Gates :wink:

Eläimet siis eivät kuolleet rokotteeseen vaan altistuttuaan virukselle rokotteen antamisen jälkeen.
Eli koska 10 vuotta sitten eläimillä testattu rokote ei antanut suojaa sars-virusta vastaan, siitä voidaan päätellä että nykyiset mRNA rokotteet ovat vaarallisia, vaikka ne antavatkin 90% suojan koronaa vastaan...? :lol:
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

damfin kirjoitti:
Su Kesä 13, 2021 8:47 am
...
Jos sitten jotenkin tulisikin ilmi että virus on sittenkin erittäin tappavaksi ja herkästi tarttuvaksi laboratoriossa kehitetty, niin mitä tapahtuu väitteille siitä että virus ei ole juuri kausiflunssaa vakavampi tai tappavampi, ja siltä suojautuminen ja rokotteiden kehittely on turhaa vouhotusta ja ihmisten aivopesua...?
En ole koskaan noin väittänyt. Sen sijaan olen pariin kertaan kertonut, että koronavirus19-tautiin kuolee WHO-tutkimuksen mukaan (tehtiin viruksen alkuvaiheessa) n. 0,05% alle 70-vuotiasta SIIHEN SAIRASTUNEISTA, mukana myös kaikki 400kg-kehopositiivarit monisairaat diabeetikot ja saattohoidokit.

Suomen tarkempia (ikä, kuolleen terveystila ennen sairastumista) tilastoja en ole nähnyt. Satuin kuitenkin kuulemaan tutulta lääkäriltä, että Jyväskylässä tautiin oli tilastoitu kuolleen huimat 26 IHMISTÄ toukokuun - 21 loppuun mennessä yli 140 000:sta, joista yli puolet saattohoitokodissa viime syksynä pyörineeseen paikallisepidemiaan. Sielläkin korona välillä kuitenkin ryöpsähteli, kiitos matujen uskonnollisten kokoontumisten ja ulkomaalaisopiskelijoiden keppostelun.
riittääkö siinä vaiheessa että syytellään kiinalaisia,
  • En ymmärrä mitä tarkoitat, pelkästä syyttelystä harvoin on hyötyä.
  • Kiinalaiset, Fauci, Peter Daszak yms. tulee kuitenkin saattaa vastuuseen bioaseen leväperäisestä kehittämisestä bioturvallisuushankkeeksi naamioituna ja pitää huoli, ettei vastaavaa enää ikinä pääse tapahtumaan.
vai pitäisikö siitäkin huolimatta keskittyä pysäyttämään viruksen leviäminen ja kehittää siltä suojaavia rokotteita?
Rokotteita tulee kehittää ja ne tulee ottaa käyttöön normaalilla turvallisuusprosessilla. Rokotteen tulee myös täyttää rokotteen määritelmä eli sen tulee estää sekä sairastumista, että leviämistä.

Vain riskiryhmät ja pelkääjät tulisi rokottaa nykyisillä rokotteilla, koska tällöin potentiaaliset hyödyt ovat suuremmat kuin haitat, mutta tolkun ihmiset tulisi jättää rauhaan ja avata yhteiskunta ainakin rajojen sisältä. Ennennäkemätön rokotepakotus on kääntynyt jo itseään vastaan.

Teksasissa yleisötilaisuuksien avaaminen ja maskien poisto näytti toimivan jo keväällä oikein hyvin, vaikka rokotekattavuus olikin silloin huonohko ja mm. resident of the white house, presidentti Biden, vastusti avaamista kutsuen sitä "neandertaaliajatteluksi"

Terveet ja normaalipainoiset, etenkään nuorehkot, eivät saa vakavaa tautiversiota kuin aniharvoin, mutta näistäkään vakavista sairastumisista, minkä takia rokotetta heillekin pakotetaan, ei damfin, OP tai Serenity ole tilastoja esittäneet, vaan lietsoneet pelkoa nuorille ja nuorille aikuisille vaarallisesta koronasta.

=> Lapset, nuoret ja nuoret aikuiset halutaan piikittää kokeellisella uuden teknologian lääkkeellä, minkä pitkäaikaisvaikutuksista ei mitään hajua ja siksi nämä eivät olekaan saaneet normaalia lupaa, vaan hätäluvalla käytetään ihmiskuntaa koekaniineina. Koronan leviämistähän "rokote" ei pysäytä ja siksi rokotetut hoitajatkin pitävät sairaaloissa maskeja 24/7 potilaiden lähellä.

On hyvä muistaa, että täysin rokotettujakin kuolee koronaan (tai lääkekokeiluun, ei voi tietää...) ja heidän tulee pitää maskeja, etteivät levitä oireettomina koronaa heille, jotka eivät sairautensa vuoksi voi rokotetta ottaa.

Meille muille taas tauti ei ole yleensä vaarallinen ja jos jotain vakavaa tulisikin, ei se ainakaan tulisi kokeellisesta mRNA IM-injektiosta, joka taas monistuu jopa luuytimessä ja sukuelimissä.

TARKAT TILASTOT SUOMESTA JULKISIKSI! Nyt koko yhteiskunta kärsii murto-osan suojelemiseksi ja koko touhu perustuu sairaalloiseen pelonlietsontaan.


Lisäys:
Huvittavaa tässä sirkuksessa on se, että innokkaat rokotepakottajat, jotka saavat nykyään vapaan alustan valtamediassa, kuten CNN:llä (esim. usan Kamala varapressa) olivat erittäin rokotevastaisia vain kuukausia sitten, eivätkä olleet rokotetta ottamassa, mutta nyt ovat vaatimassa jopa pakkorokottamista vieden pohjan vanhalta lapsenmurhaajilta*. Sitten ihmettelevät skeptisyyttä.
Rokottaja-aktivistien suosima CNN uutisoi näin vielä loppupuolella 2020.jpg
Rokottaja-aktivistien suosima CNN uutisoi näin vielä loppupuolella 2020.jpg (35.94 KiB) Katsottu 574 kertaa
*) aborttaajilta: "My body, my choice - iskulause voidaan heittää nyt huoletta romukoppaan sanahelinänä, koska ikinä ei olla tällä intensiteetillä oltu kajoamassa ihmiskunnan yksilöiden itsemääräämisoikeuteen terveysasioissa.
CNN ja rokoteasiantuntija Dr Howard Markel - covid-rokotteen hätälupa on LÄÄKEMÄÄRÄYS TUHOON.jpg
CNN ja rokoteasiantuntija Dr Howard Markel - covid-rokotteen hätälupa on LÄÄKEMÄÄRÄYS TUHOON.jpg (75.58 KiB) Katsottu 574 kertaa
On varmaan kalkkia katkerata myöntää, että nyt joutuvatkin puolustamaan Trumpin hallinnon päätöstä pakottaa hätälupa EUA normaalin FDA-luvan sijaan kokeelliselle lääkkeelle?

Kuvakaappaukset tuhoisisia rokotekiirehtimisiä käsittelevästä CNN-katsauksesta rokotteiden historiaan:
https://edition.cnn.com/2020/09/01/heal ... index.html

Edit. Lisäsin 180° takinkäännöksen rokotteissakin tehneen CNN-pelonlietsontajutun rokotekatastrofeista ja poistin yhä epäselvänä kelluvan huolen rokotteen vaikutuksista lapsiin, mitä faktantarkastajat kiimassa kumoavat.
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

UK:ssa raportoitu melkein 1000% kasvu kardiovaskulaarisissa sairauksissa, meillä Suomessa kaikki on toisin, koska tilastot pimitetään Suomen maailman parhaimpaan avoimuuteen/läpinäkyvyyteen vedoten tjsp.
OnyxPhoenix kirjoitti:
Ke Kesä 16, 2021 2:16 pm
Kannattaa toki ottaa asia huomioon mutta so far kyse on pelkästään spekuloinnista. Paljonko oikeasti piikkiproteiinia muodostuu muualla kuin lihassoluissa ja aiheuttaako se ongelmia..
Ja varhaisimmissa ihmisillä aloitetuilla tutkimuksissa joista on on jo reippaasti vuosi. mRNA itsessään on hyvin epästabiili eikä jää kiertämään elimistöön. Uskoisin että sama koskee NLP:tä syystä että jo säilytys vaatii kylmiä oloja. Ainakaan koko NLP+mRNA paketti ei toimi sellaisenaan kuin muutamia päiviä korkeintaan.
Virus itsessään levittää piikkiproteiinia lähes koko kehossa pahimmillaan kuukausia, koska se jakautuu koko ajan.
Näyttää kuitenkin siltä, että rokote leviää yllätyksenä ympäri kehoa piikkiproteiineja luoden.

Eikä kyse ei ole vain yksittäisestä Malonesta, minkä toki tiesitkin, jos asioita esim. viesteistäni edes vilkaissut, vaan isosta joukosta pro-rokote-lääketieteilijöitä, jotka ovat päässeet nyt kertomaan uusia tietoja, kun sensuuri, ja sen aiheuttama leimaantumisen pelko/ennakkosensuuri vihdoin on helpottamassa. Nyt myös haitoista saadaan tietoa.

Alla pari lainausta aiemmasta linkistä i, jota monet eivät näköjään lukeneet, vaan urhoollisesti pyrkivät kumoamaan kokeneiden tutkijoiden löydökset ja analyysit näistä todnäk. AMK-pohjalta. Usko THL:n viralliseen totuuteen ei horju ja sitä kyllä arvostan.

Piikkiproteiinista ja covid-rokotteen yllättävistä seurauksista, koska aiemmin ei olla tiedetty rokotteen leviävän joka puolelle kehomme kriittisiinkin elimiin:
Oxfordin hyväksymä tiedepaperi kirjoitti:“We have known for a long time that the spike protein is a pathogenic protein. It is a toxin that can cause damage in our body if it gets into circulation. Now, we have clear-cut evidence that the vaccines that make the cells in our deltoid muscles manufacture this protein, [we now know] the vaccine itself plus the protein gets into blood circulation. When in circulation, the spike protein can bind to the receptors that are on our platelets and the cells that line our blood vessels. When that happens, it can do one of two things: it can either cause platelets to clump, and that can lead to clotting—that’s exactly why we’ve been seeing clotting disorders associated with these vaccines. It can also lead to bleeding, and of course, the heart is involved, which is part of the cardiovascular system, so that is why we are seeing heart problems.”
Uuden japanilaistutkimuksen valossa mRNA-covid rokote ei jää pistokohdan lähelle (lihakseen), kuten oli oletus ja kuten aiemmat rokotteet ovat tehneet:
Sydän- ja verenkiertoelimien sairaudet ovat olleet briteissä kasvussa rokottamisen myötä, meillä ei.jpg
Sydän- ja verenkiertoelimien sairaudet ovat olleet briteissä kasvussa rokottamisen myötä, meillä ei.jpg (122.68 KiB) Katsottu 544 kertaa
Shockingly, according to Bridle, the COVID-19 vaccine is different from traditional vaccines. For the first time ever, the Japanese Regulatory Agency recently gave Bridle and several international collaborators access to a study called “the Bio-Distribution Study.” The groundbreaking research presents scientists with a more reliable understanding of where COVID-19 messenger RNA (mRNA) vaccines travel in the body after being injected. Bridle explains the study absolutely refutes the premise that the COVID-19 vaccine stays in the shoulder muscle, asserting:

“The short answer—is absolutely not. It’s very disconcerting. The spike protein gets into the blood, circulates through the blood in individuals over several days post-vaccination. Once it gets in the blood, it accumulates in a number of tissues such as the spleen, the bone marrow, the liver, the adrenal glands. And of particular concern for me is it accumulates in the ovaries, in quite high concentrations.”
https://adarapress.com/2021/06/01/japan ... taminated/

Pro-rokote Dr Bridlen yhteenveto:
“We made a big mistake; we didn’t realize it until now. We thought the spike protein was a great target antigen. We never knew the spike protein itself was a toxin and was a pathogenic protein. So, by vaccinating people, we are inadvertently inoculating them with a toxin. Some people, this gets into circulation, and when that happens, in some people, they can cause damage, especially to the cardiovascular system.”
https://uncoverdc.com/2021/05/31/vaccin ... g-mistake/

Yksityisyyden suojaan ei tilastojen pimityksessä ainakaan enää voida vedota, sillä covid peruutti tämän ja on ok nykyään mediellekin kertoa kuka on ottanut rokotteen, kuka ei tai kuka sairastaa koronaa.

Sitten takaisin Suomeen
Sairaalan kautta yövuoroon, kunhan vaan kävelykyky tulisi takaisin...
Modernin ajan tromboosi.jpg
Modernin ajan tromboosi.jpg (86.4 KiB) Katsottu 544 kertaa
Tsemiä.jpg
Tsemiä.jpg (59.92 KiB) Katsottu 544 kertaa
Ei tietysti voida aukottomasti osoittaa tukoksen johtuvan rokotteesta ja myös covid aiheuttaa tukoksia. Rokotettu on kuitenkin tukoksen itselleen vaatimalla vaatinut ja sydän&verisuonisairaudet vaikuttaisivat olevan rokotetuilla kasvussa, mutta Suomesta me emme tätä tietoa ole vielä saaneet, koska maailman avoimin tiedonvälitys ja parhaat virkamiehet?

Lisäys: toin linkin takaa lainauksia, jotka vastannevat osaan nimimerkki OP:n urhoollisista spekuloinneista.
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Kirjoitin nuorten rokottamiseen liittyvistä hyödyistä vs. riskeistä aiemmin:
On Anoi Kaa kirjoitti:
La Kesä 12, 2021 10:01 am
CDC tutkii nuorten vakavia sydänsairauksia, joiden yhteys covid-rokotteisiin näyttää selvältä tässä vaiheessa. Uutisia varmaan kaikkialla muualla paitsi hs/yle/jne?
Tähän vastattiin näin:
Samira kirjoitti:
La Kesä 12, 2021 6:39 pm
Itse Koronan sairastamiseen liittyy usein sydänoireita, rokotuksilla niitä vaan tulee harvemmin ja vähemmän vakavina.
- - -
Höpöhöpölinkkejä enemmän kiinnostaa psykologia salaliittouskomustenne takana.
En saanut pyynnöstä huolimatta dataa Shakiralta mielipiteensä tueksi, mutta tässä yksi "höpöhöpömies" eli yleensä rokotemyönteinen virusimmunologian tohtori Byram Bridle (Associate Professor of Viral Immunology at the University of Guelph), ottaa kantaa Kanadan intoon rokottaa myös lapset ja nuoret (sama toki koskee Suomea ja THL:ää, joka tätä suosittelee). Hän viittaa japanilaistutkimuksen uusiin löydöksiin, mikä todisti rokotteen alkuolettaman vääräksi eli että se jäisi vain pitopaikan lähelle, kuten aiemmat rokotteet.

Odotan, että tämäkin tutkimus kumotaan kunnon THL-trollin lujalla uskolla viranomaisiin ja lääketeollisuuden auttamisenhaluun. :roll:
Dr Byram Bridle ja lasten rokottaminen.jpg
Dr Byram Bridle ja lasten rokottaminen.jpg (39.98 KiB) Katsottu 512 kertaa

Ohessa liitteenä oleva tiedote:
Kuva
Kuva
(eläinkokeiden tuloksista esim. OP mainitsikin, mutta kerrottakoot hänelle, että rotta≠ihminen, minkä japsitutkimus taas kerran todisti/OAK)
https://twitter.com/dankdly111/status/1 ... 24070?s=20

Onneksi lääketeollisuus tai THL eivöt ole vastuussa, jos nuoret ihmiset sairastuvat TAAS rokotteesta vakavasti, kuolevat. Nohynek kiistää kaiken tottuneena valehtelijana, kunnes pakko kohdata totuus.

Vanhemmille puhdasta säästöä, kun pääsee paskalapsen riesasta, mutta voi toki johtaa myös loppuelämän kiviriippaan?
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

OnyxPhoenix
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

On Anoi Kaa kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 12:20 pm
Pro-rokote Dr Bridlen yhteenveto:
Ei ne Bridlen väitteet muutu yhtään sen todemmaksi sillä että jatkuvasti niitä copy-pastaat.
Vastasin jo niihin täällä: viewtopic.php?p=1168190#p1168190

Ja tällä sivulla on debunkattu referenssilinkkeineen Bridlen väitteet monien erikoisasiantuntijoiden toimesta.
http://byrambridle.com/

Siitä olen kyllä samaa mieltä että lapsia ja nuoria en lähtisi rokottamaan. Hyöty/haittasuhde ei ole IMO riittävä.
Viimeksi muokannut OnyxPhoenix, To Kesä 17, 2021 4:21 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

OnyxPhoenix
Neuvoja-Jack
Viestit: 563
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

On Anoi Kaa kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 12:20 pm
UK:ssa raportoitu melkein 1000% kasvu kardiovaskulaarisissa sairauksissa, meillä Suomessa kaikki on toisin, koska tilastot pimitetään Suomen maailman parhaimpaan avoimuuteen/läpinäkyvyyteen vedoten tjsp.
Tähän väitteeseen olisi kiva saada virallinen linkki.

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Hieman esimerkkiä mihin maailma on menossa Britannian maasta. "Karanteenihotellit" reissaajille :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=wX9M3tDu-jI&t=1s
HEATHROW PRISON CLIP IS CRAZY!

Toki ei kauaa mene kun Venäjän malli otetaan käyttöön muuallakin.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008063606.html
Palkaton lomautus uhkaa koronarokotteesta kieltäytyjiä Venäjällä – jo neljäs alue otti ”pakkorokotukset” käyttöön

Samaan aikaan THL suosittelee

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008014998.html
THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvien 12–15-vuotiaiden rokottamista – IS seuraa

Ei voi muuta sanoa kuin huhhuh :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Jaguaari
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

Linus Torvalds menetti hermonsa rokote­vastustajaan – antoi hurjan ripityksen ja väänsi rauta­langasta, mistä on kyse
Linuxin luoja ei niellyt käyttöjärjestelmän sähköpostilistalla esitettyjä väitteitä uuden ihmisrodun luomisesta rokottein.

Linus Torvalds tunnetaan suorapuheisena miehenä.

LINUXIN kehittäjä Linus Torvalds menetti hermonsa Linux-ytimen sähköpostilistalla käyttäjään, joka alkoi jaella listalla rokotevastaisia mielipiteitään.

Erään Linux-kehittäjän mukaan koronarokotuskampanja on todellisuudessa suuri ihmiskoe, jonka tarkoitus on luoda uusi ihmisrotu.

Tästä seurasi avautuminen, jossa Torvalds ei jättänyt kiveä kiven päälle. Englannista suomeksi käännettynä Slashdotin julkaisema kipakka kirjoitus kuuluu näin:

Ole ystävällinen ja pidä järjettömät ja teknisesti virheelliset kommenttisi omana tietonasi.

Et tiedä mistä puhut, et tiedä mikä mRNA (välittäjä-RNA) on ja levität idioottimaisia valheita. Saatat tehdä näin tietämättäsi heikon koulutuksen vuoksi. Tai sitten teet niin juteltuasi ”asiantuntijoiden” kanssa tai katseltuasi täysin pihalla olevien huijarien YouTube-videoita.

Mutta helkkari. Riippumatta siitä, mistä olet väärät tietosi saanut, et pysty levittämään idioottimaista sanomaasi Linux-ydinkeskustelujen sekaan ilman että minulla on sanottavaa asiaan.

Rokotukset ovat pelastaneet kymmenien miljoonien hengen.

Ihan vaan siltä varalta, että haluat oppia jotakin: mRNA ei muuta geenejäsi millään tavoin. Se on täsmälleen samanlainen välittäjänä – väliaikaisena sellaisena – toimiva aine, jota solut tuottavat koko ajan osana normaalia toimintaansa. MRNA-rokote luo sekvenssin, joka saa omat solusi luomaan piikkiproteiinia, jotta elimistösi oppii tunnistamaan sen.

Lähetti-RNA:n puoliintumisaika on muutama tunti. Rokote katoaa kehostasi päivässä tai parissa. Sillä ei ole muita pitkäaikaisvaikutuksia kuin että kehosi oppii tunnistamaan ja tuhoamaan vieraat proteiinit. (Tämäkin vaikutus hiipuu, mutta kestää paljon pidempään kuin muutaman päivän.) Ja kyllä, kun kehosi oppii puolustautumaan vieraita aineita vastaan, olosi saattaa tuntua jonkin aikaa paskalta. Se on luonnollinen reaktio siihen, että solusi käyttävät resurssejaan oppiakseen puolustautumaan uusia uhkia vastaan.

Kaikista rokotteista mRNA-pohjaiset ovat nykyaikaisimpia ja parhaiten kohdistettuja – juuri siksi, että niissä *ei* tarvita rokotteissa yleisiä geneettisiä aineksia (eli ei tarvetta kokonaiselle – vaikkakin heikennetylle – geneettiselle bakteeri- tai virusainekselle). Toisin sanoen mRNA-rokotteissa on *vähemmän* vierasta ainesta kuin perinteisissä rokotteissa. Ja *paljon* vähemmän kuin aidossa covid-19-viruksessa, joka leviää sinunkin naapuristossasi.

Ihan oikeasti: kuka tahansa, joka sanoo muuta ja väittää rokotteen muuttavan geenejäsi, on yksinkertaisesti tietämätön. Lopeta rokotevastaisten valheiden uskominen ja suojele perhettäsi ja läheisiäsi. Mene rokotettavaksi…

Mene rokotettavaksi. Lopeta rokotevastaisten valheiden uskominen.

Ja jos välttämättä haluat uskoa järjettömiä salaliittoteorioita, PIDÄ AINAKIN TURPASI KIINNI !

Siinä vajakeille.

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Hohoh vai tätä mieltä herra Linux,jokainen taaplaa tyylillään.


Itseäni mietityttää logiikka tällasen käytännön takana koska tiedetään rokotettujen levittävän tautia siinä missä muutkin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008062856.html
Täysin rokotettujen suomalaisten matkustus vapautuu – EU-alueelta saa tulla rajoituksetta töihin Suomeen

Totuushan on ettei tässä mitään muuta logiikkaa olekkaan kuin saada ne vuonna 2018 alulle laitetut immuniteettipassit pikaisesti käyttöön .
Jokainen voi pohtia tykönään että oliko sattumaa että tällainen "Coronavirus" sattui yllättäen pääsemään valloilleen. Tokihan jo tiedetään että vuonna 2022 immuniteettipassien tulisi olla yleisessä käytössä :lol:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008063153.html
EU:n koronarokotus­todistus käyttöön Suomessa ensi viikon tiistaina'

Coronarokotustodistusta ja immuniteettipassia ei tule kuitenkaan sotkea toisiinsa. Ne ovat kaksi eri asiaa.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

ReissuLasse
Adrian Monk
Viestit: 2813
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

sikakoira kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 7:46 pm


Coronarokotustodistusta ja immuniteettipassia ei tule kuitenkaan sotkea toisiinsa. Ne ovat kaksi eri asiaa.
Mikä sen immuniteettipassin keskeisin idea on?
Kuka tekee ja miksi?
Ei tarvitse linkkejä, riittää ihan välttävällä suomella omin sanoin kertominen.

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Immuniteettipassin ideahan on täydellinen hallinnon kontrolli terveystietoihisi,liikkumiseesi,rahankäyttöösi jne... Yksinkertaistettuna isovelivalvoo kuka tekee ja mitä.

Onhan tänne näitä linkkejäkin jo postailtu mielinmäärin aiheen tiimoilta :wink:

Kerrataan vielä kerran.

Kiinasta voi ottaa oppia minne ollaan menossa sosiaalisen luokittelun kanssa koska sinne ollaan vauhdilla matkalla länsimaissakin.

Epäilijöitä tuntuu riittävän mutta tulette näkemään että näin tulee tapahtumaan mikäli asioiden annetaan edetä nykyiseen tahtiin. :wink:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Jaguaari
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1460
Liittynyt: Ti Elo 14, 2007 7:19 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Jaguaari »

sikakoira kirjoitti:
To Kesä 17, 2021 7:46 pm
^
Hohoh vai tätä mieltä herra Linux,jokainen taaplaa tyylillään.


Itseäni mietityttää logiikka tällasen käytännön takana koska tiedetään rokotettujen levittävän tautia siinä missä muutkin.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008062856.html
Täysin rokotettujen suomalaisten matkustus vapautuu – EU-alueelta saa tulla rajoituksetta töihin Suomeen

Totuushan on ettei tässä mitään muuta logiikkaa olekkaan kuin saada ne vuonna 2018 alulle laitetut immuniteettipassit pikaisesti käyttöön .
Jokainen voi pohtia tykönään että oliko sattumaa että tällainen "Coronavirus" sattui yllättäen pääsemään valloilleen. Tokihan jo tiedetään että vuonna 2022 immuniteettipassien tulisi olla yleisessä käytössä :lol:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008063153.html
EU:n koronarokotus­todistus käyttöön Suomessa ensi viikon tiistaina'

Juuri hän. Onko jotain vastaan mussutettava? Mikä oli Linuxilla väärin väitteissä? :D Vittu että tyhmät ihmiset ärsyttää. Mutta onhan se jännää tukeutua kaikkiin salaliittoteorioihin, sääli sillä siihen käytetyllä ajalla voisitte tehdä jotain hyödyllistäkin.

Lisää kannabista ja välillä Olanzapinia että jaksaa tutkia salaliittoja... :lol: :lol: :lol:

Avatar
Serenity
Remington Steele
Viestit: 217
Liittynyt: Ti Touko 08, 2012 5:12 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja Serenity »

Rokotevastaisuus on erikoinen ilmiö.

1700-luvulla, kun isorokkoepidemiat piinasivat kansoja, valistuneet ihmiset olivat valmiita aikamoisiin proseduureihin saadakseen vastustuskyvyn tälle tappavalle/ihon arpeuttavalle/sokeuttavalle taudille: Sairastuneiden iholta otettiin rakkuloita ja märkäeritettä ja se kuivattiin, jauhettiin ja siirrettiin tautia sairastamattoman kehoon joko puhaltamalla jauhe sieraimiin tai tekemällä ihoon pieniä haavoja ja hieromalla jauhe haavoihin. Näin käsitellyt henkilöt saivat isorokon lievänä ja olivat vastustuskykyisiä, kun seuraava isorokkoepidemia saapui.

Aika hard-core meininkiä verrattuna pikku pistokseen olkapäähän. On meillä helppoa nykyään.
But silent let me sink to earth,
With no officious mourners near:
I would not mar one hour of mirth,
Nor startle friendship with a tear.

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9356
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kummallista kirjoittelua taasen. Rokotevastaisuudesta ei ole nyt kyse koska nyt ei ole kyse rokotteista sanan varsinaisessa merkityksessä. Kummallista taasen on todellakin tämä kokeellisen rohdon puolusteleminen jonka vaikutuksista ei kukaan mitään tiedä. Se toki tiedetään että varhaisemmat eläinkokeet vastaavilla päättyivät katastrofiin.

Joillakin sitä luottoa vain näyttää piisaavan ja ei se minulta pois ole ,olette hyviä esimerkkejä sitten tulevaisuudessa :lol:

Kirjaimellisesti koekaniineja. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin