Ulvila KUVIA (ketju 2)

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
kuski641
Alibin satunnaislukija
Viestit: 65
Liittynyt: La Syys 14, 2013 11:17 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kuski641 »

Tara kirjoitti:NS tulit sitten jatkamaan ja jauhamaan moottorisahan ja naakan hellimiä detaljeja...

Et sitten ole koskaan törmännyt rikoksesta paljastuneen läheisten tai tämän tunteneitten kommentteihin jälkeenpäin: kukaan ei olisi koskaan uskonut jne! Lisäksi myös Lauerma on todennut, että on tapauksia, jotka läpäisevät MTT seulan, etenkin naisten kohdalla (Lauerman sanoin tunnin esitelmässään, jonka löytää yoututubesta): ...Naisten psykopatia on harvinaista, mutta se saattaa johtua yksikertaisesti siitä, että naiset ovat ovelampia kuin miehet, ..videolla kohta 54:55..
Lauerma: Yleisoluento - Pahuus, hulluus ja psykopatia
Tara eikö sulla ole omaa elämää,miten jaksat vuodesta toiseen tätä samaa paskaa jauhaa.Hovi perusteli hyvin tuomionsa,luulis sen riittävän.Nyt kun Aueri pääsee itsekkin sanomaan kantasa ,ovat ihmiset huomanneet että mitä paskaa syyttäjät lehdistön välityksellä syöttivät.Sinä se vain jaksat Jemman kans.Että jätä edes Amandaa rauhaan ,oli9v isänsä kuoltua ,10v seri jutun aikaan.MENKÄÄ HOITOON.Jemma malttaa sentään pitää lomaa.

Naakan valheet ja törkeä trollifeikkalu foorumilla ja ties missä kaikkialla ovat siis aivan uskomattomia.

Esimerkkejä naakan törkeimmistä valheista:
Valhe: Matkalaukut avattiin ja tarkistettiin

Matkalaukkujen sisältöä ei tarkistettu, vaikka naakka sellaisia höpötteli että kyllä ne avattiin ja tarkistettiin jne, siis valehteli. Vaati sitten muilta perustelua sille, että laukkuja ei todellakaan tutkittu, kun hän 2015 ihan pokkana esitti, että matkalaukut avattiin ja että niitten sisällä oli kesälomakamoja. Perustelujen sille ettei laukkuja tutkittu, olisi naakan vaatimusten mukaan pitänyt löytyä etp:stä!

Muita naakan toistamia valheita on mm väite, että ''41 kuitunäytettä otettiin kaikkialta talosta''. Naurettavaa...
Kaikkialta talosta: huutonaurua tähän.

Vielä yksi: valtavilla spekuloinneilla antaa ymmärtää, että uhria elvytettiin jopa 15 minuuttia: emävalhe. Perusteluksi hän copipasteaa tänne sivukaupalla jotain yleisiä ohjeita elvytyksestä

Ja vielä yksi, perustelu samaa tyyliä kuin edellä mainitussa: lääkäri oli paikalla ja vahvisti uhrin kuolleeksi. Perusteluna kilometrikaupalla spekulointeja.

Tuossa nyt oli vain murto-osa naakan röyhkeimmistä vedätysyrityksistä. Tyypillä on epämääräistä, mutta muusta keskustelusta piittaamatonta, erittäin päällekäyvää ''itsekseen jutustelua'' mielettömät määrät, hullukaan ei niitä kaikkia olisi voinut kommentoida hänen mammuttipostauksistaan.
---
Ihan turhaa. Matti Mainion johdolla murhatutkimus meni niin perusteellisesti hakoteille, että mies jää historiaan! Matti Mainio tunki itsensä joka paikkaan sössimään, mm tekemään tulkintoja ja johtopäätöksiään, jotka eivät hänelle rikospaikkatutkijana olisi edes kuuluneet!

Huijarit piru periköön.

trollitehtailijoitten takia tämä foorumi yhtä tyhjän kanssa.

Avatar
Tara
Horatio Caine
Viestit: 6165
Liittynyt: La Huhti 03, 2010 11:16 pm

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Tara »

Laitan nyt vielä joitakin linkkejä edellisen postaukseni tueksi Kuski641 tuossa edellä toistaa postaukseni, joten tulkot sitten tähän hieman jälkijunassa.

Oikeasti ne ovat mielestäni tarpeettomia, koska ei kai täällä ole tarkoitus jonkun yhden nimimerkin - IMO tahalliselta vaikuttavia - toistamia virheitä selostaa? Mutta kun ei noitten vääristelyjen oikominen vaikuta mihinkään, niin laitetaan tähän pieni kertaus, tämän kerran.


Kuitunäytteitä koskeva vääristely alkoi jo v 2011:

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 69#p387169
VALHE:
Kuolemannaakka Ti Touko 10, 2011 10:27 pm

Jos talosta otettiin kuitunäytteitä 40 paikasta ja käytiin läpi koko garderoobi, niin jos Annelin lavastusasu, joka spontaanisti hänen päälleen lennähti puhelimessa olisi ollut muitten vaatteiden kanssa samassa paikassa, niin niitä kuituja löytyisi niistä muista vaatteista ja eri puolilta kämppää. Ja niitä löytyisi sieltä puhelimen luota myös.
Väitteelle ei ole perustelua. Valhe lipsautetaan sinänsä ihan normaalilta näyttävän spekulaation ohessa.


Sama valhe uudelleen, syyskuussa 2011, tällä kertaa siten, että spekulaatioon upotetaan olohuone aivan kuin olohuoneesta olisi otettu kuitunäytteitä:
Toripolliisi kirjoitti:
Kuolemannaakka kirjoitti:
"IS:n tietojen mukaan poliisi tutkii myös väitettä, että Tähtisentien olohuoneessa olisi surmayönä ollut ruskeista froteepyyhkeistä ja ruskeasta kankaasta rakennettu maja."

No, oliko joku sitten siivonnut sen olohuoneen jossain välissä perusteellisesti, kun näitä ruskeita froteekuituja ei kuitenkaan olohuoneesta löytynyt? :roll:
Olohuonetta ei taidettu edes tutkia, kuten ei muitakaan huoneita. Rikospaikka = takkahuone, jossa touhuttiin mitä touhuttiin. Olohuoneen matkalaukkujenkin sisältö on täysi arvoitus..
Kuolemannakka toripolliisille:
41 kuitunäytettä otettiin kaikkialta talosta.
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=420808#p420808
---------
Sama valhe kuitunäytteistä on eri vivahtein jatkunut edelleen, huolimatta siitä, että tietoa puuttellisesta tutkinnasta on ollut vuodesta 2010 lähtien.
-----------
Tuomari Illman vuonna 2010, välipäätös: ...Laajemmalti Tähtisentie 54:n asuntoa ei ole tutkittu kuitututkimusten avulla, jotta voitaisiin päätellä onko vaate kuulunut perheen käyttöön vai
onko kyseessä ollut ulkopuolinen, vieras vaate.


Liveseuranta, Hovi 2014:
2.09.2014
Esimerkiksi kuitunäytteitä ei otettu kuin yhdestä huoneesta. Se oli yksi iso virhe. Oltaisiin saatu ehkä sidottua kuidut muuhun asuntoon.
S: Miten arvioit tämän jutun teknistä tutkijaa?

Todstaja, taktinen tutkija: En haluaisi lähteä repostelemaan. Ei sitä tehty, kuten olisi pitänyt tehdä. On kuitenkin vakava rikos hyvämaineisella asuntoalueella. Tutkinta keskittyi vain terassiin ja surmahuoneeseen. Koko talo olisi pitänyt tutkia. Jos katsoo teknisen tutkinnan selostetta, en vielä yhtään tutkijaa ole tavannut, joka olisi sitä mieltä, että se olisi tehty oikein. Selosteessa oli mielipiteitä ja tulkintoja, vaikka siellä pitäisi olla vain faktoja.

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... en/4294504


Matkalaukkujen avaamisesta ei mitään tietoa missään muualla kuin se mitä naakka on asiasta väittänyt:
Naakka 2015:
- matkalaukut ja niiden sisältö tutkittiin, niissä oli kesälomakamoja
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=681365#p681365

Näin siitä huolimatta, että naakka on tiennyt, ettei matkalaukkujen avaamisesta ole tietoa, mutta sehän ei estänyt häntä myöhemmin väittämästä päinvastaista.

Kuolemannakka: Elo 28, 2013:
Poliisit etsivät tekovälinettä talosta ja erikseen kuvasivat laukut jo tekoiltana.
Kukaan ei katsonut sisälle?
Oisko kuitenkin? Eikös nämä matkalaukut olisi suorastaan pakastimen veroinen loistava piilo ("jätänpä murhakamat piiloon noihin kolmeen keskellä olohuonetta nököttävään matkalaukkuun, joista poliisi ei varmaan ikinä niitä huomaa katsoa ja muuttomiehet ne sitten kiikuttavat kiltisti Turkuun"), mutta syyttäjä ei ole niihin koskaan piilopaikkana viitannut? Jospa ne kuitenkin katsottiin, ja todettiin niiden sisältävän lomavaatteita?

Meinaan vaan: löytyykö faktaa siitä, ettei laukkuja tutkittu, kun niitä pidettiin jo ekana päivänä niin epäilyttävinä, että ne erikseen kuvattiin, vaikka eivät olleet edes murhahuoneessa?
http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=572735#p572735
lih Tara

Matkalaukkuja ei avattu eikä niitten sisältöä tutkittu, ei ole ainakaan missään kerrottu sellaisesta, ei ainakaan Matti Mäkinen:
Mäkisen kuulemisesta 23.7.2013 pari kuvakaappausta:
Kuva[/quote]

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 47#p702347

Lääkärin paikallaolosta:

Naakka:
...Lääkärin paikalla oloon viittaa sekin, että Lahti todettiin murhapaikalla kuolleeksi. Kuolleeksi toteamisenhan saa tehdä vain lääkäri. On tietenkin mahdollista, että hän tuli paikalle myöhemmin hälytettynä. Elvyttämisen lopettamiseenkin on konsultoitava lääkäriä, muutoin sitä jatketaan ainakin 15min.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?p=510164#p510164
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kiinnostavaa on myös se, että vastikään on mediasta saanut lukea seuraavanlaista: ILTALEHDEN uutisjutun keskusteluosiossa Enbusken haastateltua Aueria Suomiareenassa.
Kuva

:?: MIKÄ VALHE TÄSSÄ ESITETTIIN, paitsi kerrottiin Aueria puolustavan nimimerkin valheista ja oikaisiin niitä :?: Nimimerkki (?) Susku London valehtelee itse, kissa vieköön.
tara, tää oo sulle viimeinen varoitus. Jollet lopeta jo, haemme sinut ja tulet kärsimään todella paljon .
Miten oravatädille saisi rasteroinnilla haavaumia ja mustelmia naamaan?
Kepittelyiloa tässä tulevaisuudessa odottelen...

Avatar
PiikkiSika
Vic Mackey
Viestit: 1965
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Tehty mikä tehty...
Kytät ryssi tutkinnan ja oikeus joutui vapauttamaan, kun näyttö (kyttien ryssimisen takia)ei 100% syyllisyyteen riittänyt. Todennäköisyys syyttömyyden osalta on jotain 1/100000 tällä lapsikinkypornottarella. Ei muuta tästä aiheesta. Out.

Vareksenpoikanen
Harjunpää
Viestit: 318
Liittynyt: Su Syys 15, 2013 10:35 pm

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Vareksenpoikanen »

http://www.etuovi.com/kohde/7130127?sc= ... 1445155553

Myynti-ilmoituksen mukaan aika paljon alkuperäistä.

Sauna: Asunnossa on sauna
Asunnon kunto: Tyydyttävä
Tehdyt remontit: korjaukset: wc remontoitu 2013, vesikatot: alkuperäinen, julkisivu, ikkunat ym: alkuperäiset, kosteat tilat: alkuperäiset
Energialuokka: Energialuokka X
Lämmitysjärjestelmän kuvaus: öljy

Hintakin on laskenut.
Etuoven kuvista saa aika selkeän kuvan sisätiloista.

complex
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: La Elo 20, 2011 12:02 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja complex »

Tara kirjoitti:
Su Helmi 22, 2015 10:05 pm
Suurin osa noista ei ole mitään viiltohaavoja, vaan pistojälkiä pareittain! Yksi haavan tapainen näkyy päkiässä vai mikä tuon jalan osan nimi on, vähän alaspäin varpaista ennen jalkaholvia.

Onko nuo parilliset pistojäljet tehty jollain kaksikärkisellä esineellä?
Saksilla? Makkaratikulla? tmv
Vastaavaa 'parillisuutta' näkyi myös hartia/käsivarsi-kuvissa (kaaviokuvassa).

Onko sinulla kuva myös toisesta jalkapohjasta?
Vanha viesti mutta pitää nostaa esiin. Tuo pistojälkien parillisuus pistää silmään. Olen yrittänyt etsiä pöytäkirjaa jossa uhrin vammat olisi kuvattu mahdollisimman tarkasti.

Yhdet lujaa tekoa olevat sakset olisi ollut ihan lähellä, kukaan ei ole varmaan tutkinut noita
Kuva

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5704
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

complex kirjoitti:
To Huhti 09, 2020 11:14 pm
Tara kirjoitti:
Su Helmi 22, 2015 10:05 pm
Suurin osa noista ei ole mitään viiltohaavoja, vaan pistojälkiä pareittain! Yksi haavan tapainen näkyy päkiässä vai mikä tuon jalan osan nimi on, vähän alaspäin varpaista ennen jalkaholvia.

Onko nuo parilliset pistojäljet tehty jollain kaksikärkisellä esineellä?
Saksilla? Makkaratikulla? tmv
Vastaavaa 'parillisuutta' näkyi myös hartia/käsivarsi-kuvissa (kaaviokuvassa).

Onko sinulla kuva myös toisesta jalkapohjasta?
Vanha viesti mutta pitää nostaa esiin. Tuo pistojälkien parillisuus pistää silmään. Olen yrittänyt etsiä pöytäkirjaa jossa uhrin vammat olisi kuvattu mahdollisimman tarkasti.

Yhdet lujaa tekoa olevat sakset olisi ollut ihan lähellä, kukaan ei ole varmaan tutkinut noita
Kuva
Jos mahdat uskaltautua Naakan kirjan pariin, niin sivuilta 18-30 pääset lukemaan kootusti tietoa uhrin vammoista havainnekuvien kera. Sivulla 30 on valokuva uhrin vasemmasta jalkapohjasta, josta voi helposti laskea 10-15 lasinsirun aiheuttamaa jälkeä.

On tässä vuosien varrella taidettu useampaan kertaan vääntää vähän sitä sun tätä juttua noista havaitsemistasi puutarhasaksista. Niillä ei ole ollut mitään tekemistä Auerin puolison murhassa. Sakset ovat jääneet paikoilleen syksyn puutarhatöiden jäljiltä eikä niitä ole liikuteltu noilta sijoiltaan murhan aikoihin. Oli mielenkiintoinen yhteensattuma, että Jari Aarnio saattoi pelastaa aikanaan oman henkensä pihalleen jääneiden puutarhasaksien avulla. Hän sai nimittäin leikattua saksillaan takapihalleen heitetyn kranaatin sytytyslangan poikki.
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

complex
Susikoski
Viestit: 49
Liittynyt: La Elo 20, 2011 12:02 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja complex »

Pieni liekki kirjoitti:
To Huhti 09, 2020 11:47 pm
complex kirjoitti:
To Huhti 09, 2020 11:14 pm
Tara kirjoitti:
Su Helmi 22, 2015 10:05 pm
Suurin osa noista ei ole mitään viiltohaavoja, vaan pistojälkiä pareittain! Yksi haavan tapainen näkyy päkiässä vai mikä tuon jalan osan nimi on, vähän alaspäin varpaista ennen jalkaholvia.

Onko nuo parilliset pistojäljet tehty jollain kaksikärkisellä esineellä?
Saksilla? Makkaratikulla? tmv
Vastaavaa 'parillisuutta' näkyi myös hartia/käsivarsi-kuvissa (kaaviokuvassa).

Onko sinulla kuva myös toisesta jalkapohjasta?
Vanha viesti mutta pitää nostaa esiin. Tuo pistojälkien parillisuus pistää silmään. Olen yrittänyt etsiä pöytäkirjaa jossa uhrin vammat olisi kuvattu mahdollisimman tarkasti.

Yhdet lujaa tekoa olevat sakset olisi ollut ihan lähellä, kukaan ei ole varmaan tutkinut noita
Kuva
Jos mahdat uskaltautua Naakan kirjan pariin, niin sivuilta 18-30 pääset lukemaan kootusti tietoa uhrin vammoista havainnekuvien kera. Sivulla 30 on valokuva uhrin vasemmasta jalkapohjasta, josta voi helposti laskea 10-15 lasinsirun aiheuttamaa jälkeä.

On tässä vuosien varrella taidettu useampaan kertaan vääntää vähän sitä sun tätä juttua noista havaitsemistasi puutarhasaksista. Niillä ei ole ollut mitään tekemistä Auerin puolison murhassa. Sakset ovat jääneet paikoilleen syksyn puutarhatöiden jäljiltä eikä niitä ole liikuteltu noilta sijoiltaan murhan aikoihin.
Mistä nuon tarkkaa tietoa saksista löytyy?

Tuollaiset ruohosakset puoltaisi sitäkin miksi iso osa haavoista on 'vaakatasossa'
Kuva

Avatar
Pieni liekki
Watson itse
Viestit: 5704
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

complex kirjoitti:
Pe Huhti 10, 2020 12:33 am
Pieni liekki kirjoitti:
To Huhti 09, 2020 11:47 pm
complex kirjoitti:
To Huhti 09, 2020 11:14 pm


Vanha viesti mutta pitää nostaa esiin. Tuo pistojälkien parillisuus pistää silmään. Olen yrittänyt etsiä pöytäkirjaa jossa uhrin vammat olisi kuvattu mahdollisimman tarkasti.

Yhdet lujaa tekoa olevat sakset olisi ollut ihan lähellä, kukaan ei ole varmaan tutkinut noita
Kuva
Jos mahdat uskaltautua Naakan kirjan pariin, niin sivuilta 18-30 pääset lukemaan kootusti tietoa uhrin vammoista havainnekuvien kera. Sivulla 30 on valokuva uhrin vasemmasta jalkapohjasta, josta voi helposti laskea 10-15 lasinsirun aiheuttamaa jälkeä.

On tässä vuosien varrella taidettu useampaan kertaan vääntää vähän sitä sun tätä juttua noista havaitsemistasi puutarhasaksista. Niillä ei ole ollut mitään tekemistä Auerin puolison murhassa. Sakset ovat jääneet paikoilleen syksyn puutarhatöiden jäljiltä eikä niitä ole liikuteltu noilta sijoiltaan murhan aikoihin.
Mistä nuon tarkkaa tietoa saksista löytyy?

Tuollaiset ruohosakset puoltaisi sitäkin miksi iso osa haavoista on 'vaakatasossa'
Kuva
Kävin läpi vanhoja viestejäsi ja olet kummastellut tuota ruohosaksiasiaa ainakin 20.5.2012, 22.5.2012 ja 24.5.2012 tänne murhainfoon kirjoittamissasi viesteissä. Katso nyt tarkasti tuota kuvaasi, jonka olet tänne linkittänyt ja johon olet lisännyt ruohosakset (joilla ei ole todellisuudessa mitään yhteyttä Ulvilan murhaan). Minusta kuva on havainnollinen, että tarkkasilmäinen henkilö pystyy siitä huomaamaan, ettei kyseisillä saksilla saa aikaan kaikkia noita jälkiä, joita olet ympäröimällä korostanut. Jotta jäljet olisi aiheutettu saksilla, olisi toisen terän pitänyt välillä olla vääntynyt aivan toiseen suuntaan. Näin ei ollut asianlaita, vaan jäljet on saatu aikaan sillä Fiskarsin veitsellä, joka jäi murhaajan jäljiltä tekopaikalle.

Ilmeisesti Helsingin Sanomat on julkaissut aikanaan nuo esille tuomasi vammakuvat. Naakka on kirjassaan arvellut, että Hesarin toimittaja olisi mahdollisesti katsellut samoja alkuperäisiä vammakuvia murhatusta henkilöstä, koska vammat oli piirretty tarkasti oikeille sijoilleen. Jotta pystyy käsittämään, mitä Tähtisentiellä tapahtui murhayönä, on tärkeää perehtyä vammojen syntyhistorian ymmärtämiseen.
Anneli Auer Murhalesken muistelmissa vuonna 2016: "Kukaan ei miettinyt hintaa silloin, kun tätä sotkua rakennettiin. Kukaan ei myöskään halua ottaa vastuuta siitä nyt jälkikäteen."

Avatar
Xerxes
Axel Foley
Viestit: 2203
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2013 12:11 am

Re: Ulvila KUVIA (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Xerxes »

Minä olen viime aikoina tutkinut Ulvilan "huppumiehen" kenkiä. Silloin vanhoina hyvinä aikoina oli kuvia, joissa oli poliisin hankkimia kenkiä. Siinä kirjoitettiin, että kengät ovat jompaa kumpaa kahdesta kenkämerkistä, joita poliisi oli ostanut. Oli myös hyviä kuvia jäljistä. Minä tutkin tarkkaan niiden kahden ehdokkaan tarkkoja pohjakuvioita ja saatoin sulkea toisen pois. Jäljelle jäi merkki "YouTwo". Se on huppumiehen kenkä. Se on sellainen metsästäjän kenkä. Sopisi vaikka retkikengäksi, mutta ei oikein herrasmiehen "talvinilkkuriksi". Sellainen tukeva maastokenkä. Varmaan myös poliisi on päätynyt samaan merkkiin.

Nykyään niitä hyviä jälkikuvioita ei juuri löydä mistään. Ne ovat poistuneet johonkin. Yksi erittäin huonolaatuinen kengän pohjan jäljen kuva on esiintynyt viime aikoina. Se on lehdessä ollut ja sen yhteydessä syyttäjä Jarmo Valkama esittelee perusteitaan. Itse kuva on tosi heikko todistamaan mitään. Lisäksi sitä on rajattu niin, että se on entistä huonompi todiste mistään. Tähän mahdollisimman huonoon kuvaan moni perustaa näkemyksensä siitä, että kenkä on ollut Jukka Lahden kokoa 41. Siinä kuvassa kengän kärki ei ole jättänyt jälkeä aivan kärjen osalta - siitä puuttuu jälkeä melkoinen pala. Lisäksi se ei näytä olevan takkahuoneen laattalattialla - laattojen saumoja ei näy. Missä lienee otettu, tai kuvasta on poistettu laattasaumat. Kumma on, jos joku pitää sitä kuvaa hyvänä todisteena jostakin...

Tuon kuvan huonon esimerkin vuoksi tein oman piirrokseni samasta aiheesta. Päädyin kengän jäljen pituuteen 31,6 m ja kengän kokoon 43. Muistaakseni sama kokoarvio oli ollut ensimmäisellä tutkinnanjohtaja Joutsenlahdella. Tietysti tämä on suuntaa antava, mutta voidaan päätellä, että tämä hupparin kenkä on suurempaa kokoa kuin Lahden kengät, eikä minun tietääkseni kukaan ole esittänyt, että Jukka Lahdella olisi koskaan ollut YouTwo merkkisiä kenkiä. Ne ovat metsämiehen kengät. Jos tuon kuvan esittäjä oli Valkama, niin kylläpä huonon kuvan on valinnut syyttäjä tuekseen. Tuo kuva ei mielestäni todista mitään. Ehkä esittäjän huonoa makua. Tuokin kuva on kelvannut joillekin lukijoille hyväksi todisteeksi. Ei kelpaa kyllä minulle - puuhailen muutenkin kuvien kanssa päivät pitkät. Tämä kuva oli Valkaman todistelussa tosi heikkoa tasoa. Tai ehkä tämä kuva oli sen lehden oma kuva. Huono se oli siinäkin roolissa. Tässä alla linkit kumpaankin kuvaan:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000172755.html

https://aijaa.com/Q1s1Pr

Vastaa Viestiin