Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Mman
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 686
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja Mman » To Tammi 02, 2014 1:56 pm

Black Phoenix kirjoitti: Jos et ole ylimielinen mulkku niin ei se naapurin nisti suhun koske. Tai ehkä koskee, mutta niin voi koskea puhtoisen olonen ex poliisikin tai vaikka seinänaapurin mummo. Jos ei ihminen kestä asua kaupungissa muuttakoon maalle.

Niin suurimmat ongelmat taitaa aiheuttaa luuseri nistiasukkaan ns kaverit joilla ei ole pelkoa
saada korteerista kengää..
Ihminen kestää asua kaupungissa mutta ei tarvii sietää nistilaumaa joka terrorisoi
ympäristöä ettei lapsia uskalla yksin päästää pihalle leikkimään

Miksi pitäsi sietää sellaista joka ei piittaa talon järjestyssäännöistä ? ?
Aikaisemmassa asuin paikassa "sorvattiin" sääntöjä niin että asukas on vastuussa vieraista
eli varotukset meni asukkaille .. toki kyseessä ei ollut kaupungin vuokra-asunnot

poepporoo
Tarkastaja Morse
Viestit: 998
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja poepporoo » To Tammi 02, 2014 5:59 pm

Eiköhän jokaisen elämänhistoria vaikuta siihen, miten tällaisen "idean" kokee? Jollekin jo kerta häiritsevien naapurien lähellä asumisesta riittää. Joillakin taas ei ole kokemusta, mitä sellainen naapuruus "parhaimmillaan" on, esim. toistuva yömetelöinti. Kyllähän ihminen voi valita missä asuu, tai olisi ainakin varmaan jossakin vaiheessa voinut valita tämänKIN asian elämässään.
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-

Black Phoenix
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: To Joulu 26, 2013 10:10 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja Black Phoenix » To Tammi 02, 2014 6:13 pm

Suomessa ei paljon vaadita toimia asukkaan häätämiseen. On taloja joissa on yleinen käytäntö hankkia epämiellyttävälle naapurille häätö oli oikeita perusteita tai ei. Pahimmat naapurit omalla kohdalla on olleet näitä elämäänsä kyllästyneitä korttelivartijoita. Nistit pysyy koloissaan eikä ne mitään elukoita ole. Nämä kitisevät tapaukset on omiaan luomaan sitä ahdistavaa ilmapiiriä.

resuhenri
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 54
Liittynyt: Su Joulu 18, 2011 4:32 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja resuhenri » Pe Tammi 03, 2014 9:51 pm

Täällähän on lyöty nyt lyötyä oikein per(i-/-us)suomalaisella astalolla... :?:

Jos olisi mahdollista, kytkisin työvaatteisiini pienen kameran ja ronskit äänityslaitteet. Painaisin laitteen "ylle", eli päälle oitis kun joku langan vaiheissa vilahtanut 0-alue turusta kutsuisi työn puolesta.

Sairaankuljettajan työssä näkee melko upeasti ja jopa suhteellisen objektiivisesti minkälaisia ilmiöitä näissä edustaja Packalénin viittaamissa lähiöissä eletään. En puolusta tätä ryhmäjakoa, mutta muistutan että 90-luvun lamasuomi tuotti myös kourallisen hyvin hiljaisen, mutta sitäkin laajemman ihmisryhmän.
Pätkätyötä oli jo tuolloin, ja eläkkeen karttuminen on monien osalta katkennut jo paljon ennen kuin olisi pitänyt. Näin eläketulot ovat monen perus duunarin osalta jäädä niin junioritasolle, että minkä tahansa kämpän on vain kelvattava. Tuolloin sosiaaliluokkia ei puntaroitu fb:ssa tai yleisönosaston palstoja merkillisemmissä foorumeissa. Eikä tuon ajan "köyhä" ehkä niin sanomalehtistä juurikaan tilannut.

Olen monesti joutunut kysymään kohtaamiltani ihmisiltä, kuinka naapurissa suhtaudutaan esimerkiksi rankkaan huumeidenkäyttöön, raskaaseen juopotteluun ja näistä aiheutuviin lieveilmiöihin. Saanko saavillisen kuumia kiviä niskaani jos sanon että 60 neliön asunnossa asuvat 17 ihmistä aiheuttaa myös muunlaista meteliä?

Näitä paikkoja olen nähnyt muutaman ja miettinyt sitä kaaoksen ja paniikin määrää, kun joskus vielä joku suuri tulipalo tai muu laaja-alainen onnettomuus eskaloituu näissä lähiöissä. Huoneiden ovet ovat kiinni kun me olemme paikalla, mutta joskus oven avauduttua paistaa kymmenpäinen ihmisjoukko, jotka istuvat hiljaa lattialla, odottaen että "virkamies" poistuu.


Huono maine asuinalueelle on ollut aikanaan jo hiljaista pisteyttämistä. Kapean maahanmuuttotulvan sijoittaminen ensisijaisesti näille alueille lienee syytä siitä, ettei sijoitusasuntoaan vuokraava "kapitalisti" halua sosiaalihuollon asukasta ystävineen omistamaansa soppeen. Kun tällainen - käytän nyt vaikka Varissuota (Turku) esimerkkinä - alue on asutettu yksinkertaisesti täyteen, niin pakko näitä alueita on ollut rakentaa lisää. Nopeaa elementtilähiötä cyproc-seinillä on tunkattu mille tahansa pellolle.

On kuitenkin hyvä muistaa että jonkun meidän naapuriston skidi tai tämän skidin mutsi / faija on saattanut jumittautua tuolle 0-alueelle. Pääsy paremmille kulmille on ehkä ajanut ohi, ja periferiaan muuttaminen olisi oikotie "koteloon", jos kerran kuussa pitää palauttaa paperit kelaan/työkkäriin.
Sama kohtalo on maahanmuuttajalla, joka on tullut paremman turvallisuuden ja/tai toimeentulon perässä tekemään töitä suomeen. Hänen kohtalokseen saattaa koitua yleistys. Yleistys siitä että kaikki maahanmuuttajat ovat elintasopakolaisia. Kuten että kaikki perussuomalaiset ovat natseja, tai vähimmässä määrin ainakin maahanmuuttokriittisiä?
(Polulta poiketen mainitsen että suomessa mätänee tonneja rahan arvosta luonnonantimia metsiin vuodessa, ja tappelu tästä tuli vasta kun tähän duuniin "alistui" joukko suhteellisen rohkeita ja ahkeria työperäisiä maahanmuuttajia, ja jonkun suomalaisen olisi tästäkin pitänyt hyötyä sen maksimiannoksen.)

Entäpä sitten tämä narkomaanikko? Hän joka haluaa jokapäiväisen annoksen, päästä joskus nukkumaan putkaa parempaan paikkaan ja ehkä jopa suihkuun. Häiritseekö näitä vesseleitä pisteytys? Häiritseekö heitä seiniin raaputetut hakaristit ja kirkkoveneet? Häiritseekö heitä jos kaveri yläkerrassa kuuntelee tukkaheviä tai hakkaa puolisoaan?


Interweb on hieno paikka koetella näppäryyttään, kuten allekirjoittanut itsekkin, verbaalisesti. Mutta todellisuus on aina jotain muuta, tai siltä väliltä. Tuskin kukaan ajattelee yksilön kannalta Packalénin "ehdotusta". Kunhan on vain kiva olla enemmistön messissä, haukkua - "ei-yleistäen" - kaikki perussuomalaiset ja jatkaa seuraavaan aiheeseen.

Itse tulkitsen tämän pisteytys-juhlan tietynlaiseksi puheen avaukseksi tästä asiasta. Tuntuu hieman että koska ps, poliisi, mies ja kansanedustaja on puhunut tähän sävyyn niin suvaitsevainen siipi on lähtenyt omaehtoisesti jo ripustamaan ihmisryhmien kauloihin jo tietynlaisia merkkejä?

Toivon kuitenkin lähinnä itselleni, mutta myös muille rauhallista tätä vuotta, ja voimaa siihen, että kyky katsoa asioita toisten ihmisten silmistä tarttuisi mahdollisimman moneen.

(vof alkoi samaan aikaan - tästä mahd. typot ja ajatusharppailut) :lol:

Talontytär
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 224
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 12:55 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja Talontytär » Ti Tammi 07, 2014 3:42 pm

Black Phoenix kirjoitti:Naurettavaa. Packalen ja muut saman ajatusmaailman omaavat kapeakatseiset kusipäät voi mun puolesta muuttaa vaikka autiolle saarelle ja pysyköön siellä. Itse tykkään elää ihmisten kanssa oli heillä sitten mitä ongelmia tahansa. Jos et ole ylimielinen mulkku niin ei se naapurin nisti suhun koske. Tai ehkä koskee, mutta niin voi koskea puhtoisen olonen ex poliisikin tai vaikka seinänaapurin mummo. Jos ei ihminen kestä asua kaupungissa muuttakoon maalle.
Katsoin miehen taustat ja hämmästyin poliisitaustasta.
http://www.tompackalen.fi/henkil%C3%B6kuva
Luulisi, että tuossa työssä olisi nähnyt Stadin ongelmat vähän paremmin, kun kertymiä on syntynyt Kontulaan, Jakomäkeen jne. Tai sitten liian nuori muistamaan pahamaineisia vuosia.
Kyllä nuo pakkaantumiset tietyille alueille kasaa ongelmat.
Optimum et pessimum in homine est lingua.

SuBuTeX
Alokas
Viestit: 29
Liittynyt: Su Elo 19, 2012 9:24 am

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja SuBuTeX » Ke Tammi 08, 2014 9:04 pm

Perkele, joudunkohan mä muuttaa mun riippuvuuden takia johonkin slummiin vaikka oon 8vuotta asunu hyvällä alueella ilman mitään häiriökäyttäytymisiä..?!
Enemmän toi yläkerran lapsiperhe koirineen aiheuttaa häiriöö :D

Onpa taas idea.
Vakavasti otettava nimimerkki?!

pissis
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Tammi 06, 2014 5:01 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys.

Viesti Kirjoittaja pissis » Pe Tammi 10, 2014 10:57 pm

Helsinki 26.4.2010 klo 11:04 | päivitetty 13.2.2013 klo 15:23

Ruotsinkielisille oma kortteli Helsingin Jätkäsaareen

Helsinki on varannut yhden korttelin Jätkäsaaren uudelta asuinalueelta ruotsinkielisille helsinkiläisille. Ruotsinkielisten keitaalle tulee asuntoja ja monenlaisia palveluja.

– Olisihan se mahtavaa jos Helsingissä olisi edes yksi paikka, joka eläisi ruotsiksi ja jossa ruotsinkieliset palvelut olisivat arkipäivää, tuumaa asiamies Max Arhippainen Kvarteret Victoria -yhdistyksestä.

Ruotsinkieliset saavat Helsingissä palveluja omalla äidinkielellään, mutta mikään itsestäänselvyys se ei ole. Arhippaisen mukaan tämä johtuu siitä, että ruotsinkieliset elävät eri puolilla Helsinkiä.

– Länsi-Helsinki ja meren läheisyys keräävät ruotsinkielisiä. Erinomainen esimerkki uudesta alueesta on Arabianranta, jossa on myös ruotsinkielisiä oppilaitoksia, kehaisee Arhippainen.

Pieni kaupunki yhteen kortteliin

Kvarteret Victoria haluaisi 20 000 asukkaan Jätkäsaareen ruotsinkielisen korttelin. Helsingin kiinteistölautakunta on varannut yhdistykselle alueen, jonne voi rakentaa melkeinpä sanomatalon verran kerrosneliöitä.

– Yhdistyksellä ei ole rahaa hanketta varten emmekä kinua sitä yhteiskunnalta. Uskon, että halukkaita rahoittajia löytyy hankkeelle, vakuuttaa Arhippainen.

Victoria -kortteliin rakennettaisiin omistus- ja vuokra-asuntoja. Sinne tulisi ruotsinkielinen päiväkoti ja koulu, nuorten työpaja ja vanhustenpalveluja sekä ateljeetiloja taiteilijoille ja näytämö Unga teatternille.

Lähteet: YLE Helsinki/ Outi Pukkila
http://yle.fi/uutiset/ruotsinkielisille ... en/5551113

Avatar
Hovimestari
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 749
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys

Viesti Kirjoittaja Hovimestari » Pe Tammi 10, 2014 11:09 pm

Jos Packalen haluaa perustaa yhdistyksen jonka tavoitteena on rakennuttaa oma vuokra-asuntokortteli ihmisille jotka kokevat kuuluvansa 0-luokkaan ja haluavat muuttaa sinne, ja kaupunki suostuu kaavoittamaan pinta-alan ko. korttelille ja vielä rahoittajakian löytyy, niin sehän olisi pelkästään hyvä juttu!
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush

pissis
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Tammi 06, 2014 5:01 pm

Re: Kansanedustaja Packalen'in (ps.) älynväläys

Viesti Kirjoittaja pissis » Pe Tammi 10, 2014 11:20 pm

Hovimestari kirjoitti:Jos Packalen haluaa perustaa yhdistyksen jonka tavoitteena on rakennuttaa oma vuokra-asuntokortteli ihmisille jotka kokevat kuuluvansa 0-luokkaan ja haluavat muuttaa sinne, ja kaupunki suostuu kaavoittamaan pinta-alan ko. korttelille ja vielä rahoittajakian löytyy, niin sehän olisi pelkästään hyvä juttu!
Psckiksella mitään tekemistä projektin kanssa, vaan pähkäilijoinä ovat VÄHEMMISTÖ VALTUUTETUN lähipiiri, puolue tovereineen, jotka huutavat SUVAITSEVAISUUTTA

Vastaa Viestiin