Suomen presidentinvaalit 2018

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9372
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/12/n ... lossa.html
NATO-KANSANÄÄNESTYS TULOSSA
Vaikka suomalaiset poliitikot etenkin valtakunnan johdossa ovat yhteen ääneen julistaneet, ettei Natosta tai EUsta järjestetä yhtään kansanäänestystä, nyt heillä on sellainen edessään. Perussuomalaisten presidenttiehdokas Huhtasaari on ollut aika selkeä kannanotoissaan EU-kriittisenä ja Nato-vastaisena, mutta koska hän on vasta-alkaja, Niinistön taakse ryhmittynyt valtamedia ja poliittinen eliitti, sekä natolainen virkamieskunta, ovat olleet itsevarmoja asiastaan. Heidän silmissään Huhtasaaresta ei olisi presidentti Niinistön haastajaksi. Mielipideilmastoa muokkaamaan tilatut mielipidemittauksetkin ovat lupailleet sellaista.
Kuva
Demarien Haataiseen eivät usko edes omat, Kyllösen uskottavuus on alta nollan, Nils Torvaldsiin tuskin uskoo kukaan, eikä Pekka Haavisto edes haasta Niinistöä. Hän on vain gay-versio Niinistöstä. Matti Vanhaselle ja hänen taakseen asettuneille kepun cityliberaaleille Väyrysen mukaan tulo on tietenkin kuolinisku, koska Vanhasella ei ole mitään eväitä haastaa Väyrystä. Kun keskustalainen media haistaa tämän, ja se tapahtuu aika äkkiä, Paavo Väyrysestä tulee Niinistön päähaastaja.
Kuva
Tilanne on nyt täysin toinen kuin noissa pohjoiskorealaisia kannatuslukuja Niinistölle lupailleissa gallupeissa. Paavo Väyrynen sai kuin saikin tarvittavan määrän kannattajakortteja ja on mukana kisassa, ja se on Niinistön tukipuolueelle kauhistuksen kanahäkki. On nimittäin varsin hyvin tiedossa, että ehdokkaista Paavo Väyrynen vastustaa Nato-jäsenyyttä ja euroarmeijaa, johon kaikki muut tuntuvat olevan innolla tunkemassa mukaan.
https://www.paavovayrynen.fi/2017/05/01 ... n-linjaan/
https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/v ... 2cca389c8c

Väyrynen on myös ollut johdonmukaisesti Suomen puolueettomuuden ja perinteisen ulkopolitiikan linjalla, päinvastoin kuin kukaan muu ehdokas. Väyrynen vastusti aikoinaan EU-jäsenyyttä ja euroakin, ja hän on koko ajan vastustanut Nato-jäsenyyttä. Hänen ei siis tarvitse esittää mitään sellaista. Kun Timo Soini oli vielä perussuomalaisten kiistaton johtaja, rivikansanedustaja Huhtasaari seurasi puolueen linjaa hallituspuolueessa aina Halla-ahon kumoukseen saakka. Paavo on ollut omalla linjallaan jo vuosikymmeniä.

Väyrynen on ongelma Niinistölle jo siitäkin syystä, että Väyrysellä on pidempi kokemus ulkopolitiikasta kuin Niinistöllä. Hänhän on ollut ulkoministeri useampaan kertaan. Väyrynen on ollut hallituksissa pidempään ja useammin kuin Niinistö. Ja toisin kuin Niinistö, Väyrynen on myös kokeneempi EU-poliitikko. Niinistöllähän ei ole kuin virkamieskokemusta europankkiasioista. Paavo on siis kokeneempi juuri niissä asioissa, jotka tulevat nousemaan presidentinvaalien keskiöön, halusipa Niinistö ja hänen takanaan oleva euronatolainen yleispuolue sitä tai ei.
Kuva
Istuvalle presidentille ja Nato-puolueille on siis edessä se kaikkein pahin vaihtoehto: presidentin vaalit, joissa kansa sanoo mielipiteensä NATO:sta ja EU:sta. Ja Naton kannatus on ollut kovimmillaankin kolmanneksen luokkaa, kun taas sen vastustus on ollut tasaisesti yli viidenkymmenen prosentin.
http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/hs ... ta/775185/

On aivan sama mitä presidentti Niinistö yrittää tai haluaa, näistä vaaleista tuli Nato-vaalit. Sauli Niinistö on Naton kannattaja, oli mukana kun lainvastainen Isäntämaa-sopimus allekirjoitettiin Naton kanssa, ja on korostanut eurooppalaista puolustusliittoa eli euroarmeijaa. Sanottiinpa tätä ylikansallista armeijaa Natoksi tai euroarmeijaksi, joita poliitikot yrittävät vältellä kuin ruttoa, se on asia josta nyt tullaan äänestämään.
https://www.verkkouutiset.fi/hs-gallup- ... asenyytta/

Valtamedia ja poliitikot ovat kilvan yrittäneet huijata suomalaisia siitä mihin EU on menossa ja ettei mitään euroarmeijaa ole tulossa, mutta jokainen Netin käyttäjä on ollut jo vuosia tietoinen tulevasta liittovaltiosta ja euroarmeijasta. Läntiset mediat ovat kertoneet näistä jo vuosien ajan. Suomalainen valtamedia on tehnyt kaikkensa asian salaamiseksi suurelta yleisöltä. Enää se ei ole mahdollista sulkematta Paavo Väyrysen suuta ja jos valtamedia tekee sen, se paljastaa alastomasti oman puolueellisuutensa.
Kuva
Jos ja kun Helsingin ja Turun ulkopuolella alkaa vyöry Väyrysen taakse, Niinistön taakse ryhmittyneellä citysinivihreällä kansainvälisyyskaartilla tulee olemaan kädet täynnä tuon vyöryn torppaamisessa. Voi hyvinkin olla, että väki äänestää Väyrystä ihan vain hattuillakseen sille suomalaiselle euroeliitille, joka on viimeiset parikymmentä vuotta mollannut suomalaisia junteiksi ja kipittänyt euroisäntiensä imussa pitkin valtamedian näyttämöä, kansasta pahemmin piittaamatta.

Ja jos käy niin, että Väyrystä äänestetään ihan tämänkin takia, suomalaiselle eurosatraappikaartille tulee hikinen vaalirupeama. Miten se demonisoi Väyrysen ja samaan aikaan vatuloi halveksimansa väestön oman keulakuvansa taakse? Rapa tulee lentämään valtamediassa sellaiseen tyyliin, ettei sitä ole nähty pitkään aikaan tässä maassa.

Se mikä tässä on kaikkein hauskinta on tietenkin Väyrysen armoton pokeri, jota Niinistökään ei saa rikki sitten millään. Eli kun nämä kaksi asettuvat vaaliväittelyissä nokikkain, luvassa on sellaista poliittista viihdettä, jollaista ei ole nähty vuosikymmeniin. Popcornit ja limut esiin.
Kuva
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Hellapoliisi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

Mutta kuinkas #metoo toteutuu nyt presidentinvaalissa? Eikö yksi ehdokkaista ole saanut kiusallista mainetta lentoemäntien takapuolien käpälöijänä vai oliko se nyt nipistelijänä? Pahimmassa tapauksessa #metoo ja kiusaaminen siis yhdistettyinä. Kyllä jokaisen pitäisi saada tehdä työnsä rauhassa.
Hys hys!

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9372
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/arti ... gs.VbnYb6M
Laura Huhtasaari ylivoimainen ykkönen – näitä ehdokkaita MTV:n vaalikone on suositellut eniten
Tähän mennessä MTV:n vaalikoneeseen vastanneista noin 40 prosenttia on saanut ehdokkaakseen perussuomalaisten Laura Huhtasaaren.

Toisena tulee sosialidemokraattien ehdokas Tuula Haatainen, jonka ehdokkaakseen on saanut neljäsosa koneen vastaajista. Istuvaa presidenttiä Sauli Niinistöä vaalikone on vastausten perusteella suositellut kymmenelle prosentille vastaajista.

MTV:n presidentinvaalikoneeseen pääset vastaamaan tästä linkistä.

Koneessa on 30 presidentin tehtävään olennaisesti liittyvää väittämää. Niihin otetaan kantaa liukuvalla asteikolla samaa mieltä / eri mieltä. Kaikki kahdeksan ehdokasta ovat vastanneet koneen kysymyksiin.
Suuntaa antavaa? Kuinka tämä on mahdollista Saulin 80% kannatusluvuilla :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
PiikkiSika
Axel Foley
Viestit: 2013
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Sauli - yksinkertaisesti ihan paras mies presidentiksi?

Näitä hienoja ja historiallisia urotekoja on syytä arvostaa. Päätökset, jotka niin lämmöllä ja ihanan Saulimaisesti tuovat vuodesta ja vaaleista toiseen lämpöä ja rakkautta (niiden vitun) kansalaisten elämään.
REPSECT!

1. Kuka kusee sairaiden päälle?
https://mvlehti.net/2017/12/21/sauli-ni ... herruuden/

2. Ketkä kusi ristiin (ja pitkään) yrittäjien päälle?
http://ilkkakakko.puheenvuoro.uusisuomi ... nne-siimes

X. Raiskauksen anteeksianto (googletelkaa ite)

X. Kyllä saa paperittomia piilotella - suomennos: hei vassarit ja viherpojat, äänestättehän sit mua jookoo ja ollaa frendei :mrgreen: (googletelkaa tääkin ite)

On meillä siinä pojen pomo - ihka aito Don

Ymmärrän jos/kun tietyt em. lähteestä taaskin valittavat tahot pitävät linkkiä valheena, joten ei muuta ku repimään lakikirjasta ko. pykälät - valitettavasti se ei kyllä poista totuutta... tälläkään kertaa :D

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4119
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja ABC »

”Koko kansan Niinistön” tukijat: rikkaita vuorineuvoksia, monimiljonäärejä, sote-firmoja, Panama- veroparatiisisijoittaja ja talousrikoksista syytetty

Aamulehti uutisoi keskiviikkona tasavallan presidentin Sauli Niinistön käyneen joulunpyhinä pelaamassa rennosti lätkää helsinkiläislasten kanssa. Vaikka kyseessä on Niinistölle varsin normaali toiminta, sellainen ei lainkaan vähennä hänen huikeita kannatusprosenttejaan, päinvastoin.

Niinistön suosio onkin tällä hetkellä täysin omaa luokkaansa, ja hänestä voi hyvällä syyllä puhua koko kansan presidenttinä - ja presidenttiehdokkaana. Esimerkiksi Iltalehden tuoreimmassa kyselyssä Niinistöä kannatti seuraavaksi presidentiksi 60 prosenttia suomalaisista.

Niinistö ei ole enää vuosikausiin käyttänyt kampanjoinnissaan teemaa "työväen presidentti", mutta sellaisen kuvan hän haluaa yhä itsestään antaa. Niinistö on peräänkuuluttanut tolkkua monissa asioissa - muun muassa yritysjohdon korkeissa ansiotuloissa.

Pitkän linjan kokoomuspoliitikko - puheenjohtaja, kansanedustaja ja ministeri - Niinistö ei myöskään halunnut lähteä vaaleihin oikeistolaisen kokoomuksen ehdokkaana, vaan "koko kansan valitsijayhdistyksen" kautta.

Samaan aikaan kun Niinistö keräsi lisää kansansuosiota käpyläläisellä kiekkokentällä, hänen kampanjatiiminsä jätti vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen valtiontalouden tarkastusvirastolle VTV:lle. Kampanjan budjetti on noin puolitoista miljoonaa, ja summa koostuu lukuisista yksittäisistä lahjoituksista.

***

Jos unohdetaan tukijalistauksesta omaa julkisuusnarsismikampanjaansa käyvä, televisiostakin jostain syystä tunnettu turkulainen kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt, niin Niinistön vaalirahailmoituksen suurimmat lahjoitukset paljastavat hyvin, millaiset henkilöt ja millaiset maailmankuvat tukevat hänen uudelleenvalintaansa.

Esimerkiksi 15 000 euroa on antanut Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n ex-pomo, rakennusliike SRV:n suuromistaja ja monimiljonääri Ilpo Kokkila, joka on puolustanut suomalaisjohtajien korkeita ansiota ja halunnut päinvastoin alentaa työntekijöiden palkkoja.

Samat 15 000 euroa on lahjoittanut myös TS-Yhtymän omistajiin kuuluva Mikko Ketonen. Hänen sanomalehtensä Turun Sanomat on puolestaan tullut tunnetuksi lukuisista yt-neuvotteluista ja irtisanomisista samaan aikaan kun itse lehti on ollut huippukannattava.

10 000 euron tukipottiin on tyytynyt EK:n nykyinen puheenjohtaja Veli-Matti Mattila, joka taannoin valitteli, että suomalaisten palkat ovat 10-15 prosenttia liian korkeat. Mattilan omat vuosiansiot teleoperaattori Elisan toimitusjohtajana olivat tuolloin 1,5 miljoonaa euroa.

10 000 euroa henkilökohtaista rahaa ja toiset 10 000 euroa sijoitusyhtiönsä kautta lahjoittanut Hesburger-yrittäjä Heikki Salmela on moittinut suomalaisen sosiaaliturvan heikentävän työmotivaatiota ja pitemmän opiskeluajan olevan hukkaan heitettyä aikaa.

Vain 2 000 euroa kassaan antaneen vuorineuvos Juha Rantasen kokonaisansiot Outokummun toimitusjohtajana olivat esimerkiksi vuonna 2011 - jolloin yhtiö irtisanoi 200 työntekijää - yli 2,5 miljoonaa euroa, eli 115 kertaa enemmän kuin suomalaisten tuolloinen keskipalkka.

Lahjoittajien joukossa on myös monia entisiä ja nykyisiä Nokia-monimiljonäärejä.

***

Vaikka kaikkiaan noin 400 lahjoittajan joukossa on ns. tavallisiakin kansalaisia - sitä koko kansaa - merkittävää vaalirahoitusta Niinistölle antaneiden lista näyttää edustavalta kokoelmalta vuorineuvoksia, lehtien jokasyksyisiltä verojuorupalstoilta tuttuja monimiljonäärejä, hyvin tienaavia yritysjohtajia ja varakkaita pankkiireja.

Myös sote-uudistuksen kokoomuslaisesta valinnanvapaudesta lisäeuroja kärkkyvät yksityiset sosiaali- ja terveysalan yritykset ovat edustettuina rahoituslistalla niin yksityisiltä kuin yhtiöiltä tulleina suurina rahasummina.

Yrityspuolen lahjoituksissa on silmiinpistävää, miten moni sijoitusalan yhtiö - joiden perustehtävä on tehdä rikkaista vielä rikkaampia - on päättänyt lähteä tukemaan Niinistöä.

Ja sitten listalta löytyy sellaisiakin, jotka saattavat varmasti tuntua Niinistön kampanjatiimistäkin hieman kiusallisilta. Esimerkiksi 10 000 euroa antanut puutarvikeyhtiö Versowoodin teollisuusneuvos Keijo Kopra, joka on parhaillaan syytettynä törkeästä veropetoksesta. Saman summan on lahjoittanut kiinteistösijoitusyhtiö Auratum, jonka turkulainen pääomistaja Rauno Puolimatka jäi suuressa tietovuodossa kiinni veronkiertokeidas Panamaan perustetusta yhtiöstä.

MTV:n joulukuisessa vaalitentissä Niinistö oli muiden ehdokkaiden kanssa samaa mieltä, että Suomen tulisi suhtautua kriittisemmin asevientiin esimerkiksi sotaa käyvään Saudi-Arabiaan. Niinistön kampanjaan on 10 000 euron lahjoituksen antanut sotatoimissa käytettävää sääteknologiaa Saudi-Arabialle myyneen Vaisalan hallituksen puheenjohtaja Raimo Voipio.

***

Tietystikään kukaan presidenttiehdokas ei itse voi ennalta päättää ja valikoida, ketkä saavat antaa taloudellista tukea hänen kampanjaansa, mutta kovin kokoomuslaiselta ja oikeistolaiselta tuo koko kansan valitsijayhdistyksen ehdokkaan Sauli Niinistön tärkein rahoittajajoukko vaikuttaa.

Sitä kannattaa oikeistolaisen hallituksen päätöksellä lomarahansa menettäneen köyhän yksinhuoltajan miettiä astuessaan 28. tammikuuta äänestyskoppiin suomussalmelaisen peruskoulun liikuntasalissa.

TOMMI PARKKONEN
http://www.iltalehti.fi/politiikka/2017 ... 1_pi.shtml

Ei kai tämä ketään yllätä? Niinistö on ollut ihan hyvä pressa, mutta mikään "koko kansan mies" hän ei tosiaan ole. Sale on edelleen se sama federalisti ja korporaatiokommunisti mikä silloinkin kun vei yhdessä oikeistodemari Pave Lipposen kanssa Suomen euroon kansalta kysymättä. Ja nykyinen suurtyöttömyyshän on, kuten kaikki tiedämme, seurausta eurossa olosta: taloutemme sopeutuu työttömyydellä, kun omaa valuuttaa ei ole ja siten valtion suorittama devalvaatio ei ole enää mahdollista.

Aika moni varmaan kokee, että vittuakos sitä äänestämään yhtään ketään, kun ei sillä mitään vaikutusta ole. Kannattaisi kuitenkin miettiä sitä, että ne, joiden mielestä kaikki sosiaaliturva voitaisiin poistaa, äänestävät aina. Joten jos haluaa tehdä edes vähän, voi aina äänestää jotain protestiksi, vaikka sitten kirkkovenettä tai Aku Ankkaa. Nekin äänet kun tilastoidaan ja kertovat siten jotain päättäjille. Voipi myös äänestää vaalien antifederalisteja eli Huhtasaarta tai Väyrystä, tehden siten maksimaalisesti kiusaa nykyisen (ääri)oikeistolaisen talouspolitiikan tekijöille.
Every ship must sail a world.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13966
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

ABC kirjoitti:Kannattaisi kuitenkin miettiä sitä, että ne, joiden mielestä kaikki sosiaaliturva voitaisiin poistaa, äänestävät aina.
Niin teenkin. Jos ehdokkaissa on sellainen, joka tätä kannattaa, niin äänestän empimättä. Se olisi rohkea päätös ja erinomainen teko. Siirtymäajalla tukien saajien nimet julkistettaisiin.

Nythän tilanne on nurinkurinen ja outo; työssä käyvien verotiedot ovat julkisia, mutta ei heidän, jotka kuppaavat yhteiskunnan varoja olemalla muka-työttömiä uskonnon ja /tai kulttuurin estäessä työnteon tai +5 perheen äidit, jotka vastuuttomalla sikiämisellään kaventavat muilta elintilaa. Ensimmäisestä lapsesta lapsilisää harkinnanvaraisesti, toisesta ei ja kolmannesta sakkoja.

Asumistuet pois ja julkisen vallan työntekijöistä 30 prosenttia pois, kehitysapu lopetettaisiin, kirkko erotettaisiin valtiosta.

Säästötoimenpiteiden jälkeen Suomi olisi todellinen hyvinvointivaltio, koska jokainen vastaisi itse omasta hyvinvoinnistaan - ja pitääkö ihmisen voida hyvin ja onko hyvinvointi sitä, että toisilta otetaan ja toisille annetaan? Ei ole.

Vuokrataso putoaisi, turvapaikkaturistien määrä romahtaisi, sosiaalikulut pienenisivät ja turhanpäiväiset virat lopetettaisiin; vok, monikultuurin asiantuntija, somalitutkija, poliittinen avustaja, palkkiovirat...

Vaan eipä taida ehdokkaissa sellaista olla. No, äänestän kuitenkin.

En näe pahaa siinä, että Niinistön tukijoina on veroparatiisisijoittaja. Oikein on tehnyt. Helvettiäkö niitä omia varojaan pitää jättää himoverottajan kupattaviksi. Semminkin kun suuri osa rahoista menee "hyvinvointivaltion" ylläpitoon ja koodaribussi Afrikkaan - typpiseen paskaan.

Meidän pitäisi päästä eroon verohelvetistä ja päästä veroparatiisiin. Lisäksi tälläinen rikas, joka tilaa uuden Swahn veneen tai ostaa kalliin auton tuo työllisyyttä ja maksaa välillisiä veroja kerralla enemmän kuin joku elämässään.
- Mutta mitä ihmettä antaa kantasuomalainen elämäntapatyötön tai mustalainen (työllistää poliiseja ja oikeuslaitosta joo) tai somali yhteisen hyvän eteen?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PiikkiSika
Axel Foley
Viestit: 2013
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Doctor Lecter kirjoitti:[.....

En näe pahaa siinä, että Niinistön tukijoina on veroparatiisisijoittaja. Oikein on tehnyt. Helvettiäkö niitä omia varojaan pitää jättää himoverottajan kupattaviksi. Semminkin kun suuri osa rahoista menee "hyvinvointivaltion" ylläpitoon ja koodaribussi Afrikkaan - typpiseen paskaan.

Meidän pitäisi päästä eroon verohelvetistä ja päästä veroparatiisiin. Lisäksi tälläinen rikas, joka tilaa uuden Swahn veneen tai ostaa kalliin auton tuo työllisyyttä ja maksaa välillisiä veroja kerralla enemmän kuin joku elämässään.
Tämä em. onkin Saulin kohdalla eräs mysteereistä - miksi lobata pankkiireja ja ökyeliittiä, vaikka itse ei ole ns. "saavien listoilla"? Ymmärtäisin kyllä tiettyjen tahojen nuolennan, jos hän kuuluisi em. "rahamenestyjiin", panama- tms. porukoihin. Taitaa olla ihan vaan sopivan simppeli höynäytettävä - semmonen joka on tyytyväinen istuessaan valtaistuimellaan ja vielä jos kruunu annetaan (lainataan hetkeksi) päähän, ja aina välillä tiputellaan hieman pullanmuruja lattialle nokittavaksi...Mikä on motivaatio - onko hälläkin panamassa tai jossain muualla jotain pullanmuruja isompaa vai jotain vielä maukkaampia luurankoja kenties?

Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4119
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja ABC »

Doctor Lecter kirjoitti:
ABC kirjoitti:Kannattaisi kuitenkin miettiä sitä, että ne, joiden mielestä kaikki sosiaaliturva voitaisiin poistaa, äänestävät aina.
Niin teenkin. Jos ehdokkaissa on sellainen, joka tätä kannattaa, niin äänestän empimättä. Se olisi rohkea päätös ja erinomainen teko. Siirtymäajalla tukien saajien nimet julkistettaisiin.

Nythän tilanne on nurinkurinen ja outo; työssä käyvien verotiedot ovat julkisia, mutta ei heidän, jotka kuppaavat yhteiskunnan varoja olemalla muka-työttömiä uskonnon ja /tai kulttuurin estäessä työnteon tai +5 perheen äidit, jotka vastuuttomalla sikiämisellään kaventavat muilta elintilaa. Ensimmäisestä lapsesta lapsilisää harkinnanvaraisesti, toisesta ei ja kolmannesta sakkoja.

Asumistuet pois ja julkisen vallan työntekijöistä 30 prosenttia pois, kehitysapu lopetettaisiin, kirkko erotettaisiin valtiosta.
Asumistukien poistaminen ei ole mahdollista, jos ei haluta tappaa ihmisiä pakkaseen. Asumistukien räjähdysmäisestä kasvusta on vastuussa päätös vuokrakaton poistamisesta. Tuolloin varoitettiin tukitarpeen lähtevän huimaan nousuun, mutta saamapuolella taisi olla hyvät lobbarit... Vuokrakaton voisi ihan hyvin palauttaa, tai vaihtoehtoisesti valtion asuntotuotantoa lisätä huimasti jolloin hintataso laskisi, mutta jostain syystä näitä ei haluta toteuttaa.

Julkisen työntekijöistä suuri osa on ihan sote-alan henkilökuntaa, hoitajia, opettajia, poliiseja, puolustuslaitosta jne. Virastoista on aika lailla jo otettu löysät pois, jopa niin, että joillakin toimijoilla on vaikeuksia suoriutua tehtävistään säädetyissä ajoissa.

Virallinen valtionkirkkojärjestelmä purettiin Suomessa 1870, ja se mikä meillä on, on enemmäkin kansankirkko. Ja minusta se on aika keskeinen kulttuuripiirre, edelleenkin. Pitää myös muistaa, että kun jotain kulttuurillisesti tärkeää otetaan pois, syntyvällä tyhjiöllä on taipumus täyttyä jollakin muulla samantapaisella ja tarpeeksi voimakkaalla arvojärjestelmällä...

Kehitysapua on paljon kritisoitu ja se on osoittautunut varsin tehottomaksi tavaksi auttaa. Omasta mielestäni koko systeemi pitäisi pistää remonttiin. Esimerkiksi Kiina, jolla on oma avaruusohjelma, on mukamas edelleen kehitysmaa ja nostaa kehitysapua!
Säästötoimenpiteiden jälkeen Suomi olisi todellinen hyvinvointivaltio, koska jokainen vastaisi itse omasta hyvinvoinnistaan - ja pitääkö ihmisen voida hyvin ja onko hyvinvointi sitä, että toisilta otetaan ja toisille annetaan? Ei ole.
Mites niin kuin noi vammaiset, pitkäaikaissairaat, vanhukset, hullut ja muut vajaakuntoiset?
Vuokrataso putoaisi, turvapaikkaturistien määrä romahtaisi, sosiaalikulut pienenisivät ja turhanpäiväiset virat lopetettaisiin; vok, monikultuurin asiantuntija, somalitutkija, poliittinen avustaja, palkkiovirat...


Turvapaikkaturismin ongelmiin auttaisi niinkin yksinkertainen keino kuin sosiaaliturvan muuttaminen kansalaisuusperusteiseksi, ja kansalaisuuden saamiseksi pitäisi suorittaa samanlainen koe kuin esim. Yhdysvalloissa, joka aika tehokkaasti mittaa sitoutumisen astetta kielitaidon ja kulttuurillisen puolenkin osalta.
Every ship must sail a world.

Äitylit-Oulu
Poliisikoira Rex
Viestit: 289
Liittynyt: Ti Tammi 02, 2018 6:36 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja Äitylit-Oulu »

ABC kirjoitti:
Mites niin kuin noi vammaiset, pitkäaikaissairaat, vanhukset, hullut ja muut vajaakuntoiset?

.
Niistä tehtäisiin tietenkin lampunvarjostimia ja saippuaa! :wink:

inner circle
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Su Joulu 28, 2014 5:13 pm

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja inner circle »

Näiden syiden takia ääni Paavo Väyryselle.

1. Ehdoton ei EU-liittovaltiolle. Emme ole enää itsenäinen sen jälkeen, vaan EU:n osavaltio.

2. Oma valuutta takaisin ja sitä myöten talouskasvua. Lopetetaan leikkauspolitiikka, joka kurjistaa ja eriarvoistaa Suomea.

3. Suomen täytyy olla sotilaallisesti liittoutumaton ja pysyä sotilaallisten selkkausten ulkopuolella.

Avatar
samoilija
Neuvoja-Jack
Viestit: 503
Liittynyt: Pe Huhti 08, 2016 11:06 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja samoilija »

Presidentin valta-oikeuksien kaventaminen aiheutti sen ettei koko instituutiolla ole paljon merkitystä. Presidentin merkitys tehtävälle politiikalle on lähinnä esteettinen.

Aion kuitenkin äänestää sen pelossa että muuten Suomi-kuvaa levittää seuraavat vuodet avoimen rasistinen populisti-pelle. Sen näkee miten hyvää se on tehnyt yhdysvaltojen imagolle.
When the goings get weird, the weird turn pro

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9372
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Hehe,kyllä se on median ansiota se Yhdysvaltojen imagon tahrinta.Hyvältä se ei täälläkään vaalejen suhteen vaikuta. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9647
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Onkohan muuten missään muussa maassa ollut näin tylsiä vaalikeskusteluja tai itse noita pyrkyreitä, jos jätetään pois maat joissa ehdokkaita laitetaan poliisikoppeihin? Tylsää on pääosin ollut myös keskustelu tylsästä kampanjasta, palstan keskusteluja pressapyrkyreistä en ole ehtinyt kyllä lukea. Olen kyllä pettynyt maahamme näiltä osin, enemmän pitäisi olla irakilaisia heittäytymisiä, somalialaisia hajuja ja afganistanistanilaisia tunteita. Ois kliffempaa!

Median toimintapa, työmoraali ja ammattitaito on taas tuttua tasoa ”maailman paras” muutamaa yksittäisen toimittajan pikkujuttua lukuunottamatta.
Olisipa ollut mielekästä tutkia tarkemmin ehdokkaiden rahoittajatahoja: ketkä siellä luuraavat ja varmistavat tulevaa valtaansa, mielistelevät presidenttiä ja hänen valtapiiriään. Näitä voi poimia seurueessa presidentin vientimatkoilta(päätelmiä voi tehdä myös rannalle jätettävistä) ja samaa puoluenäkemystä vaativien nimityksissä. Jopa kunniamerkkejä ehdottelevat, hakevat ja antavat toisilleen! Noistakin voisi kaivaa tietoa ja tiedottaa, koska ovat ihan niillä töin. Sieltä löytyy ne henkilöt ja tahot, joiden avulla klähmitään yritystuet, pidetään yllä ei korruptiota Suomi- myyttiä, pidetään työnteko suht kannattamattomana, mutta irtisanominen helppona. Luokkayhteiskunnan paluusta ja halpatyövoimasta ei sanaakaan, Kyllönen ainoana hieman tuonut esille, mutta hänestä ei ole pressaksi - hyvää juopotteluseuraa olisi ja moneen muuhun, esim. puhelinmarkkinointiin ja migriin sopisi puheenlahjojensakin vuoksi. Portsariksi myös, kun hartiat leveämmät kuin perse ja olkapäät, joiden täyteläisyyden saavuttamiseen täytyy vääntää taljaa kanssa vuosikaudet ja syödä oikein tai syödä jokunen vuosi päin persettä, mutta silti liikaa.

Olisi muuten mielenkiintoista nähdä rahoittajapiirit anomassa tai rähisemässä etujensa ja palkkioidensa perään sellaisen pressan valtapiirin kautta, johon eivät tulletkaan satsanneeksi. Miksi muuten sijoittaa Sauliin niin paljon, vaikka presidenttiys jälleen niin varma hälle, jonkunlainen kivaraha ja kokoomuslaisten vaaliorganisaation paisutteluraha, uusia kykyjä ja vanhoja sotaratsuja harjoitetaan tulevia koitoksia varten varmaan? Tujus-Tarjankin lempeää luonnetta ehkä vähän kivasti lämmitellään ostamalla sopivasta mainostoimistosta sopivasti.

Miksi SN otti taas muka etäisyyttä koko kakokoomukseen, vältellen puolueen linjauksia, jotka on ennen presidenttihommeleita allekirjoittanut? SN ollut puoluelainen todella kauan, tämä irtautuminen sellaista teatteria mitä kukaan ei halua katsoa, mutta kukaan teatteriporukasta ei viitsi tuoda tätä esille, koska koneisto maksaa pääsyliputi - osoitus siitä kuinka tietämättöminä ja tyhminä pitää äänestäjiään! Samaa luokkaa kuin työväen puolue vedätys eduskuntavaaleissa joku aika sitten.

Merkkipaalujen vuosi muuten hänelle, kun samana vuonna valitaan uudelleen ja tulee isäksi lapselle, jonka isoisä hän taitaa olla myös. Näitä ilkeitä huhuja täydennetään vielä sillä vanhalla eli, että vaimona ja nyt myös lapsenkantajana olisi hänen kummityttönsä. Ihanaa.

Oletan, että Saulin aivoille annettiin alustapesu jo vv-ministeriaikanaan, kuumavahaus jäljelläoleville aivosoluille sitten palkkiopostissa Euroopan keskuspankissa, loppusilauksena aivopesi vielä omat ajovalonsakin sumeiksi, niin suuntaa on mahdotonta muuttaa - vaikka joku ymmärtäisikään hänen puhettaan kaarteluineen. Kaikki kytkeytyy tiiviisti EU- ja Eurojäsenyyteen. Vinoon kasvaneiden pankkien ja näiden pitkäaikainen vapaan rehoittamisen salliminen on kuin puukko laajalle koko elimistöön levinneen keuhkosyöpäisen keuhkoissa:
Poistetaan heti paikalla-> kuolee.
Poistetaan sairaalassa -> kuolee vähän myöhemmin.

Jatkuva kasvuodotus rajatussa tilassa ei ole realistinen ilman romahteluita - joita jopa yksittäiset tapahtumat voivat aiheuttaa. Hulluinta on kuitenkin ylivelkaantuneiden maiden jatkuva lisärahoitus - sekin kun on kannattavampaa kuin vapaapudotus, pelkäsiväthän poliitikot ja pankkiirit koko Euron puolesta(muka) ja taas saatiin veronmaksajien takuiden piiriin. Järjestelmä on itseään ruokkiva mätäpaise jota ei kukaan uskalla puhkaista sen räjähdyksen pelossa.
"The nine most terrifying words in English are 'I'm from the goverment and here to help'."
- Ronald Reagan, puheessaan 1986:
https://youtu.be/xhYJS80MgYA

Avatar
Marokon Kauhu
Adrian Monk
Viestit: 2608
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Hmmm.
Siinä vaiheessa kun Ylen mukaan vasta 46.9% äänistä on laskettu, niin Yle jo ilmoittaa että toista vaalia ei tarvita :D
Vaikuttaa kyllä irakilaiselta ääntenlaskennalta!
ei-tarvita.png
ei-tarvita.png (102.67 KiB) Katsottu 3014 kertaa
Kuva

Avatar
Krum
Frank Drebin
Viestit: 382
Liittynyt: Ti Elo 22, 2017 10:13 pm

Re: Suomen presidentinvaalit 2018

Viesti Kirjoittaja Krum »

Niin meni kuin uumoiltiinkin.

Väyrynen ja Huhtasaari söivät toisiltaan ääniä, ja lisäksi satoivat Niinistön ("pienin paha") laariin.

Jos Väyrystä ei olisi ollut mukana, olisi toisella kierroksella nähty Niinistö vs. Huhtasaari, joka olisi päättynyt Niinistön 6-1 voittoon.

Mielenkiintoisilta olisi tietää, ketkä halusivat äänestää Vanhasta, Kyllöstä ja muita. Hurrien äänestäminen tiedetään, ja Haavistoa äänestivät emansipoituneet naiset, hipsterit ja maailmansyleilijät.

Vastaa Viestiin