Nollatoleranssi kulttuurimarxismille

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 494
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Marokon Kauhu kirjoitti:Juurivan se Vapaavuorikin jyrisi että pääkaupunkiseudulle tarvitaan satoja tuhansia maahanmuuttajia, vaikka hyvin on tiedossa mihin se johtaa (asumistukikulut, asuntojen saannin vaikeus, kotoutumisen mahdottomuus, työttömyys, rikostilastojen rumeneminen ja tietenkin suomalaisen yhteiskunnan rikkoutuminen. No, tuo viimeinenhän on se tarkoituskin)
En nyt ymmärrä mitä tahoa se palvelisi, että suomalainen yhteiskunta rikkoutuisi (niin kuin itse asian ilmaisit)? Vapaavuorta, kokoomusta, demareita, suvakkeja, natseja?

Luulenpa, että kyseessä on perversio, joka halutaan ajatella tietyllä tavalla ja nostaa itsensä joksikin vapaustaistelijaksi, joka on jo erittäin paha harha, kun tarkastelee nykyistä yhteiskuntaamme, joka on kaikin tavoin erittäin toimiva ja kestävä. Tuskin mutakuonotkaan viihtyvät maassa, jossa ei ole esim. sosiaalipalveluita jne.

Ehkä nyt marokon kauhunkin kannattaisi päivittää se keskusmuistissa oleva reality check -päivytys :wink:

Minä olen sen jo tehnyt, ja nyt innolla seuraan suvakkien ja natsien välistä vihanpitoa, kahvia hörppien.
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Marokon Kauhu kirjoitti:kyseessä on hyvin tunnertu aatesuunta, jolla on aivan selkeänä tavoitteena todellakin tuhota ns. länsimainen yhteiskunta
Kertoisitko, kuka on kertonut olevansa kulttuurimarxisti ja kuka tunnustaa tavoitteeksensa ns. länsimaisen yhteiskunnan tuhon?
Marokon Kauhu kirjoitti:Tämä ei ole nyt mitään foliohattuilua
Juurikin sitä se on. Käsittääkseni yksikään merkittävässä tahossa oleva henkilö ei ole tällaista tavoitetta lausunut, joten tulkinta, jonka mukaan tällainen salainen halu olisi olemassa, on salaliittoteoria. Kovin jännän kuuloinen ja - kuten moni salaliittoteoria - yksioikoinen selitys monelle monimutkaiselle asialle. Näppärä maailmanselitys ja sopivasti ilkeä vihollinen. Eipä siinä, kyllähän salaliittoja on olemassa, joten pelkkä salaliittoepäilys ei foliohattuilua välttämättä ole. Tämä kyseinen kulttuurimarxismi-salaliittoteoria ei kuitenkaan ole kovinkaan vakavasti otettava.

Monet listaamasi "taktiikat" liittyvät länsimaissa vallalla olleisiin/oleviin sosiaalisiin ja kulttuurisiin virtauksiin ja trendeihin. Niiden liittäminen osaksi kulttuurimarxistista salaliittoa menee vähän huonon huumorin puolelle. Hui kauhia niitä k-marxisteja, opettavat vapaata seksiäkin ja murentavat ydinperheinstituutiota! :D
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
Marokon Kauhu
Adrian Monk
Viestit: 2608
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

PaxCow kirjoitti:
Marokon Kauhu kirjoitti:kyseessä on hyvin tunnertu aatesuunta, jolla on aivan selkeänä tavoitteena todellakin tuhota ns. länsimainen yhteiskunta
Kertoisitko, kuka on kertonut olevansa kulttuurimarxisti ja kuka tunnustaa tavoitteeksensa ns. länsimaisen yhteiskunnan tuhon?
Sen pidemmin Tetraa tai Lehmää lainailematta: I'm glad that you asked.

Tetra ei varmaan tiedä asioista sen syvemmältä ja rauhanlehmä joko taas leikkii tyhmää tai on monien poliitikkojen tavoin mukana kuin pukama, kun on niin kivaa olla hyvien ihmisten puolella ja tehdä niitä "arvopohjavalintoja".

Karl Marx oletti että Euroopassa syttyy laaja luokkasota ja työväenmaailmanvallankumous alkaa sieltä.
Tämän pitkälle epäonnistuttua, alkoivat hänen seuraajansa hahmotella jatkostrategiaa sosialistisen maailmanvaltion aikaansaamiseksi.
Antonio Gramsci (1891-1937) väitti, että länsimainen (hänen kielessään ”porvarillinen”) kulttuuri ja länsimainen aineellinen hyvinvointi, oli sokaissut työväenluokan sen todellisille marxilaisille luokkaeduille. Ennen kuin marxilainen vallankumous voisi onnistua, länsimainen kulttuuri olisi tuhottava.
Hänen käsialaa on ”kulttuurihegemonia”-teoria, eli tässä yhteydessä yhteiskunnan vallitsevien arvojen korvaamisen toisilla (ks. yllä oleva lista keinoista)
gramsci.jpg
gramsci.jpg (42.15 KiB) Katsottu 5398 kertaa
Felix Weil (1898-1975) Saksassa perusti 1923 ”Yhteiskuntatutkimuksen instituutin” (Institut für Sozialforschung), joka toimi Frankfurtin yliopiston yhteydessä.

Tästä nimitys "Frankfurtin koulukunta".
Frankfurtin koulukunnan ensimmäinen johtaja oli marxilainen taloustieteilijä Carl Grünberg (1861-1940).
Carl Grünbergin periaate oli käytännössä ankkuroida lujasti paikalleen Instituutin marxilainen luonne.


Weil ja Grünberg olivat puhdasoppisia marxilaisia, mutta alusta lähtien he kannustivat laaja-alaista lähestymistapaa tavoitteen saavuttamiseen.
Grunbergin saatua aivohalvauksen, tilalle astui marxilainen intellektuelli Max Horkheimer (1895-1973)
horkheimer.jpg
horkheimer.jpg (21.02 KiB) Katsottu 5398 kertaa
Niinpä yliopistossa ja sen piirissä vaikutti marxilaisia kaikilta tieteenaloilta, toiseen maailmansotaan asti.
Tärkeimpinä ehkä Theodor Ludwig Adorno Wiesengrund, 1903-1969 ja Erich Seligmann Fromm, 1900-1980.
Fromm kirjoitti kulttuurimarxismin erään perusteoksen, "Pako Vapaudesta", vuonna 1941.
Sodan jälkeen siitä tuli pakollista luettavaa vasemmalle kallistuneissa eurooppalaisissa yliopistoissa.
Myös Suomessa.
Frommin puuhia on nämä seksuaali-"progressiivisuudet", ja tämän herran ansiosta meillä on nykyään porukkaa, jotka ihan tosissaan suu vaahdossa esittävät että sukupuolia on useita eri kymmeniä.
From oli ensimmäinen joka sanoi että sukupuoli on vain "sosiaalinen konstruktio" -- juu ihan kuin meillä ei olisi X ja Y kromosomit ja X ja X kromosomit....

Herbert Marcusen (1898-1979), jatkoi tätä neo-progressiivisuutta vielä pidemmälle yhdistäen marxilaisuuden ja freudilaisuuden.
Marcuse2.gif
Marcuse2.gif (59.02 KiB) Katsottu 5398 kertaa
Hänen perintönään vasemmistolaisissa piireissä on suvaittu kaikenlaista pervoa aina pedofiliasta muhammettien pervoiluihin, ja toki harrastettu kaikkea rietasta kivaa urakalla itsekin.
Pääteos: Eros and Civilization, 1955.
Koko 60-luvulla alkanut "seksuaalinen vallankumous" on saanut sytykettä tästä kirjasta, vaikka siihen on vaikuttanut moni muukin asia.
Marcuse: "Keinot tuhota länsimainen sivilisaatio, ei tule vaikeaselkoisen teorian kautta, vaan seksin, huumeiden ja rock ‘n’ rollin kautta."
Marcusen mielestä moderni kapitalismi on epäpyhä liitto ja sotkuinen riiston verkko, joka käsitti pääoman sijoittamisen, teollisen hallinnon, teknologian, sarjatuotannon, mainostuksen ja massakulutuksen. Sellaisessa toinen toistaan riistävässä matriisissa ihmisistä tuli aivottomia tarpeettomien tuotteiden kuluttajia – kulutusaddikteja ja modernin mainostamisen pelinappuloita.
Tuloksena työväenluokka – ne joilla olisi pitänyt olla vallankumouksellinen tietoisuus – kaapataan massakulutuksen houkutuksilla.
Tämähän pitää paikkansakin, ja paradoksaalis-ironisesti, vielä virallisesti sosialistisessa Kiinassa, massoja hallitaan juuri näin:
"Ole hiljaa ja tee niin kuin sanotaan - saat uuden iPhonen ja Bemarin".
Marcuse oli Frankfurtin koulukunnan tärkein jäsen poliittisen korrektiuden kehittämisessä, ja 1950- ja 60-luvuilla Marcuse sai valmiiksi marxismin kääntämisen kulttuurillisiin termeihin ja sen ruiskuttamisen uusvasemmistoon.

Franfurtin koulukunnan inhat juonet keskeytyivät 1933, koska Hitler nousi valtaan, eivätkä natsit kotsoneet hyvällä lähinnä juutalaisista koostunuutta vasemmistointellektuelliklikkiä, jolla oli vielä runsaasti vaikutusvaltaa.

Eipä hätää, kulttuurimarxistit tajusivat monien muiden tavoin suunnata ajoissa Yhdysvaltoihin.
Harmi, Aatu olisi voinut edes tämän ongelman hoitaa lopullisesti (pun intended) pois päiväjärjestyksestä.
Hämmästyttävää kyllä Columbian yliopiston rehtori, jopa tarjosi näille uudet tilat...

Amerikassa, Franfurtin koulukunta vaihtoi työnsä kohteen Saksan yhteiskunnan ja kulttuurin tuhoamisesta uuden turvapaikkansa yhteiskunnan ja kulttuurin tuhoamiseen.
Toisen maailmansodan sytyttyä monet Instituutin piirissä olleet, mukaan lukien Herbert Marcuse, saivat töitä USA:n hallituksen virastoista ja myös USA:n kansalaisuuden.

Kulttuurimarxistien mielestä länsimainen sivilisaatio on imperialistinen ja tukahduttava voima ihmiskunnan historiassa – erityisesti länsimainen kristinusko. Heidän mielestään länsimainen sivilisaatio on rakennettu aggressiolle, sorrolle, rasismille, orjuudelle ja seksuaaliselle tukahduttamiselle.
(kulttuurimarxistien perusteoria, eli ns. "Kriittinen teoria")

Erityisesti meidän kaikkien maailmankuvaan, kulttuurumarxistit USA:ssa ovat onnistuneet vaikuttamaan populaarikulttuurin kautta eli lähinnä elokuvien ja TV:n kautta, vallitsevana taktiikkana ns. "kulttuuripessimismi".
Siinä meitä aivopestään uskomaan, että meidän kulttuurissamme olisi jotain vikaa.
Päätellen siitä miten paljon ns. suvaitsevaisto avoimesti vihaa Suomea ja suomalaisia, tässä on onnistuttu erinomaisesti.

Suomessakaan ei siis olla oltu sivussa tästä, vaan siis tuontitavarana tulleeseen kulttuurimarxismiin on tartuttu innolla, varsinkin sen jälkeen kun vasemmiston ihannoima "työväen paratiisi" Suomen itärajan toisella puolella lakkasi olemasta.
Tämä näkyi jo ennen NL:n kaatumista kouluissa:

Antero Jyränki kirjoitti 1971 teoksessaan Valta ja vallan siirto, että nyt oli koko ajan sitkeästi ja hellittämättä pyrittävä luomaan edellytyksiä sosialismiin siirtymiselle.
Suomalaisten maailmankuvan täydellisessä muuttamisessa lähtökohtana oli opetus: ”Peruskoulun opetussisältö on muovattava siten, ettei se tue nykyisiä valtarakenteita”, Jyränki julisti. Eli siis meidän osalta kulttuurimarxistaminen ja vallitsevan porvaris-kapitalistisen yhteiskunnan tuhoaminen.
Pelottavan pitkälle on reilussa neljässä vuosikymmenessä päästy: Suomen 100-vuotisjuhlissa ei muistettu maan pelastaneita Mannerheimin ritareita, mutta koodaribussille Afrikkaan (!) kyllä löytyi rahaa.

70-80 luivuilla kulttuurimarxismi juurrutettiin Suomessa syvälle korkeakoulu- ja yliopistomaailmaan.
Erityisesti opintoaloille, joista valmistui toimittajia: Tämä näkyy edelleen meidän rakkaana "vastuullisena mediana" Ylessä ja Hesarissa.
Varsinainen oxymoroni: Eivät ole sen enempää vastuullisia kuin media, vaan valtaa häikäilemättömästi käyttävä vasemmistolainen propagandakoneisto.
Tampereen yliopiston rehtorin Jaakko Uotilan muistiinpanojen mukaan Suomen poliittisiin pelikuvioihin kuului 1970-luvulle tultaessa marxilaisissa piireissä kehitelty strategia, jonka mukaan valta valtiossa voidaan ottaa haltuun kaappaamalla yhteiskunnan instituutiot yksi toisensa jälkeen: radio, televisio, yliopistot ja korkeakoulut sekä erilaiset järjestöt. Sitten kun suuri osa yhteiskunnan instituutioista olisi miehitetty, valtiovallan ylinkin kerros tipahtaisi kumouksen syliin kuin kypsä hedelmä.

Nykyään kulttuurimarxismia ajaa ennen kaikkea EU ja siellä vallalla olevat voimat tunnetuista sosialisteista Junckerista Merkeliin.
Heidänkin tavoitteena on sosialistinen maailmanvaltio, jossa välietappina on Euroopan Yhdysvallat, Euroopan Federaatioksi muutettu EU.
Eli pilkallisemmin Eurostoliitto.
Vastaanhangoittelevat kansalliset poliitikot yksinkertaisesti ostetaan.
Näinhän on pitkälle käynytkin:
Jokainen alunperin omia ajatuksia omaava- ja kriittinen poliitikko, alkaa veisaamaan suvakismin uskontunnustusta viimeistään siinä vaiheessa kun peffa istahtahtaa ministerin-audin takapenkille tai se kuuluisa hillotolppa on muuten kabinettihuoneissa luvattu.
Miten mahtaa käydä niille, joilla pää pitää eivätkä taivu?
Halla-ahon lisäksi, EU:lla on vastassa entisen Itä-Euroopan kovaksi keitetyt nationalistijohtajat.

USA ei kuitenkaan ole poissa pelistä, vaikka kulttuurimarxistien pelinappulana toiminut Clinton-Obama Hussein liiga menikin häviämään Trumpille.
Vahvoina vaikuttajina toimii edelleen media, mukana internet, jossa Facebookkia, Googlea ja Youtubea hallitaan kuin Stalin ryssälää ennen:
Soraääniä annetaan tulla sen verran esille, että kulttuurimarxismia vastustaville saadaan nimi ja naama.
Ohjattavina zombeina, mitään mistään tajuamattomat Antifat, BLM - ja vastaavat porukat hoitavat sitten väkivaltapuolen.
Toki oikeistoradikaalitkin iskevät turhautuneina välillä, mutta tämä sopii kuvioon: Kaikki oikeistolaiset voidaan presidenttiä myöten leimata natseiksi ja siten siis tuhottaviksi edistyksen vihollisiksi.

Mukana häärää Zuckenbergin lisäksi, mm. George Soros, miljardööri ja Unkarin juutalainen, joka tunnetusti rahoittaa vasemmistolaisia tahoja monissa eri järjestöissä ja projekteissa joilla on kulttuurimarxistiset tavoitteet.
Epäilen että Soroksella on motivaationa myös henkilökohtainen kosto holocaustista.
Eipä siinä, kyllä minäkin kostaisin.

Siinähän sitä tuli Tetralle ja lehmäiselle vastausta siihen perinteiseen kysymykseen; Kuka, missä, milloin ja miksi.
Lähteitä on monia, googlatkaa: Voin laittaa linkkejäkin myöhemmin.

Muille: Toivottavasti herätti ajatuksia, ja pientä lampunvaloa siihen miksi kaikki tämä paska on sattunut meidän osaksemme.
Mutta luovuttaa ei saa: Osa irakilaistakin on kuulemma ilmoittaneet muuttavansa suvakki-marxistien harmiksi takaisin ainakin Ruotsin puolelle, koska suomalaiset ovat rasistisia metsämörköjä :D

Ruotsalaisia tai neuvostoliittolaisia meistä ei koskaan tullut, Eurostoliittolaisia meistä ei tule, joten olkaamme suomalaisia metsämörköjä!
Kuva

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Ja vieläkö kehtaat tosissasi väittää, ettei tuo ole foliohattuilua...? :roll:

Tuo on köyhän miehen sosiologis-yhteiskunnallinen salaliittoteoriavuodatus. Varmaankin kestää vertaisarvioinnin; lähteenä arvatenkin Magneettimedia ja rauta-aika-blogi.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9411
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Kaukana salaliittoteorioista ja totisinta totta tänäpäivänä.Kulttuurimarxismi on kansakunnan syöpä joka täytyy kitkeä konstilla taikka toisella. :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Ai no kyllä mä NYT tähän alan uskoa, kun hyvin asiansa perusteleva sikakoira niin sanoo ja laittaa vielä hymiön varmistukseksi.

Nää on kyllä hauskoja teorioita, kun arvokonservatiivinen oikeistolainen ja yritysten veronkierron mahdollistaja Juncker esitellään "sosialistina". Myös kristillisdemokraattinen ja julkisesti uskovainen (puhunut mm. International Meeting of Prayer for Peace -tilaisuudessa) oikeistolainen Merkel on "sosialisti", joka kulttuurimarxistina haluaa tuhota kristinuskon. Just just.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9411
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

http://rayhablogi.blogspot.fi/2017/
SUOMALAINEN MUKA-VASEMMISTO PUTOSI KELKASTA
Itseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen ns. vasemmisto kitkuttelee poterossaan ja rukoilee armonpaloja isoilta puolueilta kuten on tehnyt jo Suvi-Anne Siimeksen ajoista saakka. Nykyinen vihervasemmisto on ajatusmaailmaltaan jokseenkin sama kuin edistyksellinen nuorkokoomuslaisten siipi oli 70-luvulla: kiva, kaikista kivaa ajatteleva idioottikerho, jolla ei ole mitään todellista annettavaa eikä mitään todellista halua ratkaista yhteiskunnan ongelmia.
Kuva
Köyhyys Suomessa on kasvanut koko 2000-luvun räjähdysmäisesti. Ei se kiinnosta valevasemmistoa lainkaan. Vanhuksia kohdellaan kuin saastaa, eikä se haittaa vihervasureita ollenkaan. Köyhiltä viedään, pienituloisilta viedään, työläisiltä viedään ja vihervasemmisto on hyvä omasta mielestään. Se on niin hyvä, ettei sille tuottanut mitään ongelmia olla mukana hallituksessa, joka myönsi kaikkein suurimmille ja rikkaimmille suuryrityksille 1,6 miljardin veroalen.
Kuva
Nykyinen pellevasemmisto ei eroa millään tavalla vihreistä, jota siis ovat kokoomuksen puutarhaosasto. Pellevasemmistokin puhuu yhtä ja tekee toista, ja varoo visusti olemasta oikeasti vasemmistolainen. Se on määritellyt oman vasemmistolaisuutensa pelkäksi imagoksi vailla mitään vasemmistolaista sisältöä, koska - ei se ole edes vasemmistolainen.
Kuva
Parhaiten tämä näkyy Natossa. Nykyvasemmistossa on aivan yhtä paljon hysteerisiä ryssäfoobikkoja ja natolaisia kuin kokoomuksessakin, paitsi että kokoomuslaiset ovat sitä reilusti ja avoimesti. Vasurit leikkivät olevansa rauhanpuolustajia, vaikka haaveilevatkin ryssien joukkotuhonnasta Naton kiiltävien hävittäjien voimalla tai jotakin sen sellaista. Joskus aikoinaan vasemmisto ajoi rauhan asiaa, mutta suomalainen nykyvasemmisto intoilee Naton sotilasoperaatioita seuratessaan. Ja haluaa mukaan.

Toinen suomalaisen nykyvasemmiston alaston totuus on globalismi. Vasurit selittävät jotakin hyvin epämääräistä kansainvälisestä solidaarisuudesta ja globalismista, maailmankylistä ja muusta sonnasta, ja teeskentelevät etteivät muka tiedä, että jo pelkkä termi Globalismi on peräisin Wall Streetin randilaisista ajatushautomoista ja että sen tavoitteena on tuhota kansallisvaltiot suuryritysten toimintavapauden varmistamiseksi. Suomalainen vihervasuri kannattaa juuri sitä.
Kuva
Joskus aikoinaan vasemmisto meilläkin vastusti imperialismia. Nyt se on tiukasti sen puolella, koska se luulee, ettei kukaan huomaa, että globalismi on sama asia eri nimellä. Tietenkin on aivan mahdollista, että vihervasurit ovat todellakin niin naiveja etteivät he ymmärrä sitä ja siksi ovat ylikansallisen suurpääoman ja suuryritysten etujoukoissa into pinkeänä.
Kuva
Miten suomalainen vasemmisto eroaa eurooppalaisista? Juuri kaikessa tässä. Euroopassa vasemmisto on nousussa, koska se on hylännyt globalismin eli uusimperialismin. Kun suomalainen vihervasemmisto roikkuu hampaillaan ylikansallisen vallankäytön takin liepeissä, eurooppalainen vasemmisto on ryhtynyt ajamaan kansojen etua, kansalaisten etua, huolehtimaan omistaan, äänestäjistään.

Toisin kuin siinä luotettavassa suomalaisessa valtamediassa on annettu ymmärtää, Britannian Labour ei vastusta Brexitiä ja vaatii sekin maahanmuuttoon kontrollia. Tämä on täysin päinvastaista mitä suomalainen valevasemmisto hokee ja vaahtoaa kannanotoissaan, koska suomalainen vasemmisto ei ole oikeasti köyhien suomalaisten tai suomalaisten työläisten asialla, vaan globalistisen randilaisuuden asialla, ja ajaa suurpääomien vallan kasvattamista.

Se näkyy selkeästi maahanmuuttokysymyksessä. Kun Ranskan ja Britannian vasemmisto on vuosia puhunut siitä, että holtiton maahanmuutto on suurpääoman suunnitelma uuden kurjaliston luomiseksi ja yleisen palkkatason ja työlainsäädännön romuttamiseksi, suomalainen vasemmisto kamppailee kaikin tavoin tämän mahdollistamikseksi. Se puhuu humaaneista arvoista ja pakolaisista, mutta vaikenee kuin muuri työnantajajärjestöjen kannanotoista, joissa vaaditaan palkkojen romuttamista, työlainsäädännön romuttamista ja nimenomaan näiden kieltä osaamattomien maahantuotujen avulla. Britanniassa vasemmisto on täysin toista mieltä.
http://www.independent.co.uk/news/uk/po ... 35471.html

Kansojen itsemääräämisoikeus oli aikoinaan suomalaisellekin vasemmistolle keskeisiä asioita, mutta ei ole enää. Päinvastoin. Suomalainen viherkukertava valevasemmisto tekee kaikkensa ylikansallisen, epädemokraattisen vallankäytön vahvistamiseksi ja kansojen itsemääräämisoikeuden murentamiseksi ylikansallisen pääoman toiveiden mukaisesti. Siksi se on pudonnut eurooppalaisten vasemmistopuolueiden kelkasta ja jää näpräilemään hipsteri-salaseuroissaan kivojen asioiden kanssa, koska kukaan ei välitä siitä puupin vertaaa. Se on itse osoittanut olevansa sellainen, ettei siitä tarvitse välittää.

Olennaista on leikkiä hyvää ihmistä, että on kivaa ja ollaan fiksuja, ei se että taisteltaisiin kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta ja autettaisiin ihmisiä Suomessa. On paljon paljon kivempaa tanssia bongorumpujen tahdissa batiikkihamosessa maailmankylä-häppeningissä, kuin kantaa housuihinsa kakannutta vanhusta pesulle tai viedä köyhälle perheelle ruokaa tyhjään jääkaappiin.
Kuva
Suomalaisen vasemmiston nollarooli näkyy myös sen suhtautumisessa maatamme miehittäviin ulkomaalaisiin sotajoukkoihin. Li Andersonia ei hetkauta lainkaan se, että ulkolainen sotilasmahti harjoittelee sotaa suomalaisia vastaan Suomessa. Vasemmisto on aivan hiljaa siitä tosiasiasta, että maamme alistettin perustuslain, rikoslain, aluevalvontalain ja lain puolueettomuusmääräysten vastaisesti ulkolaisen sotilasmahdin hallintaan. Päinvastoin: suomalainen vasemmisto on ilakoimassa ulkolaisten sotilaiden marssista maamme kamaralla juhlapuheistaan ja lausunnoistaan huolimatta. Koska se on samanlainen puolue kuin vihreät, jotka vastusti ydinvoimaa maailman ydinvoimamyönteisimmässä hallituksessa.

On niin paljon kivempaa syödä pullaa ja viineriä eduskunnan kahvilassa ja saada yli kahdeksan tonnin palkkaa ilmaisine taksikyyteineen, kuin yrittää muuttaa yhtään mitään millään tavalla. Sadat tuhannet suomalaiset köyhät ovat tylsiä, työttömät ovat mälsiä. Kivempaa on keskustella säkenöivästi fiksun liberalistin kanssa näkemyseroista, kuin kuunnella räntäsateessa seisovan työttömän murinaa.

Yhtään mielenosoitusta, vasemmistopuolueen suurta kampanjaa, tukikonserttia, ruoka-apua, majoitusapua, kädenojennusta ei ole herunut yhdellekään suomalaiselle köyhälle. Neljästi kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneelle jo vuosia Euroopassa asuneelle ulkomaalaiselle löytyy jos jonkinlaista solidaarisuushäppeninkiä ja tukiverkostoa - yhdellekään suomalaiselle ei. Yhtään asunnotonta suomalaista ei ole autettu, eikä auteta, juhlapuheita lukuunottamatta. Koska suomalainen köyhä on tylsä ja mälsä, eikä yhtään jänskä ja mieltäkutkuttava.

Juuri siksi suomalainen vasemmisto ei tule koskaan nousemaan näillä eväillä miksikään tekijäksi. Se on kuohittu, neutraloitu ja osa suurpääoman puoluetta kaikin tavoin. Juuri siksi se on pudonnut muiden eurooppalaisten vasemmistopuolueiden kyydistä. Putosi kelkasta kuin sanonta kuuluu. Eikä kukaan jää sitä kauheasti kaipailemaankaan.

http://www.zeit.de/politik/ausland/2015 ... ism-europe
https://www.cnbc.com/2017/04/20/jean-lu ... e-pen.html
http://www.newstatesman.com/politics/uk ... ion-stance
https://www.theguardian.com/politics/20 ... emy-corbyn

Mitä sanoivat oikeat vasemmistolaiset aikoinaan? Aivan: Isänmaa tai kuolema.
Kuva
Näin on näppylät.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Jokuroti
Martin Beck
Viestit: 770
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Jokuroti »

Copy pastella postattu foliohattu teoria ei käytännössä todista yhtään mitään. Lähinnä sen että kirjoittajan oma ajattelukyky pohjaa vain muiden teksteihin. Tähän voisi nytten kopioida miljoona vastakkaista argumenttia mutta lopulta se ei ole tarpeen. Jokainen nuo threadissa olevat naurettavat laina-ajatukset lukeva osaa muodostaa niistä oppineen ja älykkään lopputuloksen.

Avatar
Dark Tetra
Hetty Wainthropp
Viestit: 494
Liittynyt: Ke Tammi 25, 2017 11:19 am
Paikkakunta: Keskusvalvomo

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Dark Tetra »

Kyllä minäkin allekirjoitan sen tosiasian, että demaritvovat yhteiskunnansyöpä. Toisaalta politiikka on muuttunut ja kokoomuslainen voi olla samana päivänä demari, kun oli aamulla kokoomuslainen. Hehän ovat tunnettuja siitä, että vuokraavat vaikka oman äitinsä, jos joku siitä vain maksaa. Materialisteja joille ei mikään riitä. Ainoa varteenotettava puolue oli aikoinaan vihreät. Nykyään sekin on täynnä henkilöitä jotka ei osaa erottaa kuusea männystä. Tilanne on siis ihanteellinen. Menemme kohti sekasortoa ja kaaosta, jossa ei ole päätä eikä häntää. Naiset raiskataan kaduille, neekerit tapetaan ja lapsista tehdään ruokaa. Rauhanpiippua ei polteta, vaan sillä vedetään huumeita. Jos joku luulee omistavansa jotain, niin tajuaa sen mielettömyyden kun häneltä viedään henki.

Mitä järkeä on muuten tehdä töitä kun kelasta saa 1450 euroa kk jonka voi käyttää espanjassa asumiseen (Ilja). Ei se ole tyhmä, joka pyytää, vaan se jolla on syöpä, peräsuolisyöpä. Kiva varmaan olla, kun lääkäri kaivaa seuraavat vuodet pyllyä. Lopulta elimistö pettää ja kuolee veriulosteiden keskelle.
Vankilanjohtaja on eräänlainen matkaopas. Hän osaa määrätietoisesti johtaa jopa vuosikymmenen kestävää retkeä, jossa majoitus on järjestetty betonisen hotellin alakerrokseen.

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9411
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Jokuroti kirjoitti
Jokainen nuo threadissa olevat naurettavat laina-ajatukset lukeva osaa muodostaa niistä oppineen ja älykkään lopputuloksen.
Tätä sopii vain toivoa :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9411
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Nollatoleranssi tällä päivämäärällä.Piti taas odottaa että sattuu ja turha toivoa että jatkossa asiat muuttuisivat,stnaprkl :evil:
Olennaista on leikkiä hyvää ihmistä, että on kivaa ja ollaan fiksuja, ei se että taisteltaisiin kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta ja autettaisiin ihmisiä Suomessa. On paljon paljon kivempaa tanssia bongorumpujen tahdissa batiikkihamosessa maailmankylä-häppeningissä, kuin kantaa housuihinsa kakannutta vanhusta pesulle tai viedä köyhälle perheelle ruokaa tyhjään jääkaappiin.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Hellapoliisi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

Rescuer kirjoitti:
Jokuroti kirjoitti:Ah. Näoin kotomaassa asuvana suvaitsevaisen enemmistön jäsenenä en voi kuin nauraa huutonaurua tälle manifestille
Sellaista enemmistöä ei ainakaan Suomessa ole, ainoastaan erittäin äänekäs vähemmistö. Hiljainen enemmistö ei hyväksy varauksetta nykyistä tilannetta, jossa samalla kuin muilta leikataan ja valtio ottaa jatkuvasti lisää lainaa löytyy jatkuvasti lisää turvapaikanhakijoille ja laittomasti maassa oleskeleville.
Ja tuon päälle vielä sitten niiden vaikka vankilassa elättäminen, jotka ovat valmiita tekemään mitä tahansa aatteensa eteen ja jäämään Suomeen keinolla millä hyvänsä. Kyllä siinä pitkäaikaistyöttömältä yksinhuoltajalta tai pätkätyöntekijältä hymy hyytyy ja suvaitsevaisuus vähenee kun ajattelee kuinka toiset saaavat rikollisina kaikin puolin ravitsevaa ruokaa, terveydenhuoltoa, psykologin ja vaikka papin apua ilman huolta huomisesta. Ei tarvi pohtia ottaako pikavipin vaiko soittaako perintätoimistoon. Kaikilla ei riitä luonto seksuaalipalveluiden myymiseenkään.

Eräät erityisesti Facebookista helposti löydettävät ryhmittymät maalailevat turhan ruusuisia kuvia näille tp-hakijoille sekä haukkuvat käsittämättömän paljon suomalaisia ihmisiä, suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista kulttuuria. Ujojen suomalaisten erityislaatuista rasistisuutta oikein korostamalla korostetaan näille tulijoille sekä opetetaan sanan rasismi olevan taikasana, jolla vaikeudet voitetaan ja maksusitoomukset irtoavat. En voinut olla hymähtämättä yhdelle käännytettävän päivitykselle, jossa hän kiitteli vuolaasti suomalaisia ystävättäriään avussa taistelussa rasistista suomalaista yhteiskuntaa, suomalaista vastaanottokeskusta, suomalaisia ihmisiä ja pisteeksi iin päälle maailman rasistisinta Suomen valtiota vastaan. Hän oikein lupasi kertoa näistä urheista sisseistä perheelleen ja ystävilleen Irakissa. Edes ero suomalaisesta tyttöystävästä ei jäänyt harmittamaan.

Tuon lukiessani ihmettelin miksi häiskä on ylipäänsä hakenut täältä turvapaikkaa jos täällä on niin kenkkua elää ja taistella rasismia vastaan siskojen kanssa. Heräsi epäilys josko nämä sissisiskot ovat kertoneet oman osansa satuja ja tarinoita tp-hakijalle. Tyttöystävän motiivi voi olla esim. silkka mustasukkaisuus ja halu ettei häiskä vaan edes tutustu muihin suomalaisiin hänen lisäkseen.

Toki olen somessa törmännyt sellaiseenkin kommenttiin, ettei sitä miestä ole täältä Suomesta vuosikymmeniin löytynyt ja nyt sitten on päätetty ottaa vahinko takaisin ja otettu parikymppinen ummikko "rakkaaksi" eli lähinnä palvelemaan emäntänsä mieltymyksiä. Tokihan parikymppinen jaksaa olla leikkisä, romanttinen ja jännittäväkin sekä hieroa monella eri tavalla kun toivoo hyötyvänsä siitä tp-hakuprosessissa tai taloudellisesti. Moni nainen sitten mielellään vaatettaakin nuorukaistaan. Jos vastaavaa tapahtuisi toisin päin eli viisikymppinen mies palveluttaisi itseään vähemmän kehittyneestä maasta saapuneella parikymppisellä naisella vaatepalkalla niin sikanahan sellaista miestä pidettäisiin. Mutta ilmeisesti pitää iloita siitäkin, että suomalainen nainen on saavuttanut tasa-arvon miesten kanssa tälläkin elämänalueella.
Hys hys!

Gurney
Axel Foley
Viestit: 2079
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Gurney »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017032 ... 0_uu.shtml

Kyllä se oli noin 80% jotka vastustaa nykyistä menoa
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
sikakoira
Frank Columbo
Viestit: 9411
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Gurney kirjoitti:http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017032 ... 0_uu.shtml

Kyllä se oli noin 80% jotka vastustaa nykyistä menoa
Juu YLE:llä taisi olla vastaava luku sen 75%.Yhtäkaikki ,ei pitäisi olla epäselvää mikä on kansan mielipide nykyisestä meiningistä :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Zukuluku
Frank Drebin
Viestit: 389
Liittynyt: Ma Loka 27, 2008 12:21 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Nollatoleranssi suvakismille!

Viesti Kirjoittaja Zukuluku »

Pääsin tekemään tähän aiheeseen liittyen pienen psykologisen tapaustutkimuksen, kun viime viikolla töissä eräs moraalisesti ylivertainen suvaitsevaisen älymystön edustaja paasasi kovaan ääneen kahvihuoneessa, kuinka rasistisia suomalaiset ovat ja puolusti tulisesti Turussa puukottanutta turvapaikanhakijaa.

Tekeydyin tapauksesta tietämättömäksi, mutta innostuneeksi hänen saarnauksestaan ja menin kyselemään häneltä perusteluja näille mielipiteille. Onhan aina hyvä yrittää ymmärtää eri mieltä olevien ajatuksia ja niiden perusteluja. En tullut tästä kyseisestä tapauksesta hullua hurskaammaksi, mutta pari mielenkiintoista havaintoa onnistuin "haastattelun" perusteella tekemään.

1. Kyseinen henkilö ei kyennyt antamaan minkäänlaista maalaisjärjellä perusteltavissa olevaa järkeilyä mielipiteilleen, vaikka yritettiin paristakin eri suunnasta. Sen sijaan tulkitsen, että mielipide on seurausta asioiden liiallisesta mustavalkoistamisesta. Henkilö kokee, että turvapaikanhakijat ovat joutuneet rasismin uhreiksi, haluaa suojella heitä, ja samalla jakaa ihmiset mielessään kahteen lokeroon. Turvapaikanhakijoihin, jotka ovat hyviä, ja "rasisteihin", jotka ovat pahoja. On yleinen psykologinen harha, että asiat koetaan joko absoluuttisen hyvinä tai huonoina. Täten siis hän ei kykene hyväksymään, että turvapaikanhakija voisi tehdä jotain väärää, kuten ei myöskään sitä, että "rasistilla" voisi olla myös kannatettavia mielipiteitä.

2. Faktat tai yleissivistys ei näytä olevan kovin tärkeää tämän älymystön keskuudessa. Olin todella yllättynyt siitä, millaisia virheitä hän paatoksessaan viljeli. Esimerkiksi tekijän tekoa puolusteltiin sillä, että hän oli joutunut kärsimään sisällissodan kauhuista, joten täällä oireilu oli luonnollista eivätkä juntit suomalaiset voi sitä ymmärtää. Ainakin minulta on mennyt ohi tekijän sisällissotakokemukset, sekoittikohan saarnaaja hänet syyrialaiseksi? Hänellä ei ollut myös mitään ymmärrystä rikoslain ja kriminologian perusteista, jotka jo tällä palstalla ovat itsestäänselvyyksiä. Turun puukotusta hän piti mitättömänä tekona ja vertasi sitä Konginkankaan turmaan, jossa suomalaiset "tappoivat" 23. Kun kohteliaasti tiedustelin, että onko terroriteon ja liikenneonnettomuuden vertailu ihan soveliasta, hän ei nähnyt siinä mitään väärää.

Itselleni tämä vahvisti käsitystä siitä, että nykyisessä sosiaalisessa mediassa ja yhä enemmissä määrin myös oikeissa keskusteluissa vahvistuu koko ajan se, kumman mielipide on ikään kuin moraalisesti ylevämpi. Faktojen ja tieteellisten teorioiden ymmärrys haalistuu koko ajan taustalle, kunhan voi perustella olevansa hyvien puolella. Jos pikkuasioissa (eli faktoissa tai logiikassa) on virheitä, niin ne voi kuitata käden heilautuksella. Tässäkin jos tilanne olisi mennyt toisin päin, eli kahviossa joku olisi kovaan ääneen kritisoinut maahanmuuttajia, niin eiköhän HR olisi jakanut sanktioita.

Vastaa Viestiin