Syy miksi kehitysmaalaisia laivataan Eurooppaan?

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
PiikkiSika
Lovejoy
Viestit: 1739
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Syy miksi kehitysmaalaisia laivataan Eurooppaan?

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » Ke Elo 15, 2018 8:59 pm

Chikatilo kirjoitti:...

Asia oli kuitenkin toisin. Taustalla oli ensisijaisesti Ranskan autoteollisuus, joka oli tyytymätön ranskalaisen työvoiman ja ammattiliittojen esittämiin vaatimuksiin palkankorotuksista ja työajan lyhennyksistä. Jo 1970-luvun alussa yritykset kuitenkin huomasivat, että sijoitus oli mennyt hukkaan. Yhdellä palkkafrangilla ei enää saanut samaa määrää työtä ja laatua kuin aiemmin - vaikka tuotantokustannusten suhteessa laatuun ei ennenkään hurraamista ollut. Kyseessä oli siis epäonnistunut yritys polkea teollisuuden palkkoja ja tuotantokustannuksia. Sosialistit tukivat hanketta internationalismin nimissä ja oikeisto yrittämisen vapauden. Kun ongelma todettiin, se oli jo muuttunut pysyväksi.
.......
Itse näen laaja-alaisen maahantulon taustalla ennen kaikkea globaalin yksityisen yritystoiminnan tarpeen halpaan ja järjestäytymättömään työvoimaan. Vahva ja mahdollisesti väkivaltaisia aineksiakin sisältävä maahantulijapooli vie myös kantaväestön huomion pois muista epäkohdista ja antaa näennäisen oikeutuksen mittaviin hallinnon voimatoimiin "yhdenvertaisuuden" ja "tasa-arvon" säilyttämiseksi yhteiskunnassa. Todellisuudessa suuri osa näistä toimista on tarkoitettu kansalaisten "virallisesta linjasta" eriävien mielipiteiden ja näkemyksien tukahduttamiseen. Maailmanvallankumouksesta haaveileva vasemmisto puolestaan on omassa hekumassaan niin internationalismin syövyttämä, että myisi vaikka oman äitinsä globalismin vuoksi.
...josta syystä mm. Miljardööri G. Soros on aktiivisen pakolaistuonnin yksi suurimpia kannattajia ja sen erinomaisuuden puolestapuhuja - samankaltaisia matutus mielipiteitä ovat niinikään myös pari kotimaista ökyrikasta liikemiestä julkisuuteen suoltaneet - oma lehmä niillä on tiukasti ojassa! Inhimillisyyshän on aina nähty miljardöörien oleellisimpana huolena :roll: Ymmärrettävää, muttei missään mielessä hyväksyttävää.
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

Vastaa Viestiin