Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Jokuroti
Matlock
Viestit: 769
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Jokuroti » Ke Kesä 10, 2015 5:10 pm

http://www.hrw.org/news/2014/12/15/russ ... t-violence
http://www.hrw.org/news/2014/06/29/russ ... rimination


Lecter varmaan tietää paremmin kuin HRW miten asiat itä naapurissa on. Asiasta tehdyt dokkaritkin on varmaan vaan suvakki propagandaa.... Joskus on käsittämätöntä miten psykopaattinen suhtautuminen tietyillä tahoilla on ihmiselämään kun kyseessä on ulkomaalainen taikka muuten erilainen ihminen kuin he, muistuttaa aika paljon esim Isiksen aivopesemien taistelijoiden ajatustapaa...

Afrikassa taasen Lecterin hengenheimolaiset eli jenkki saarnaajat ja konservatiivit ovat saaneet aikaiseksi homoihin kohdistuneen murha-aallon. Kohta toivottavasti sieltäkin homoyhteisö lähtee hakemaan pakolaisstatusta. Ainoa jota siitä ja venäjän tilanteesta voi syyttää on konservatiivit ja uskonnolliset hihhulit joiden käsittämättömän idioottimainen suhtautuminen toisten ihmisten seksuaalisuuteen on saattanut taasen yhden ihmisryhmän vainojen kohteeksi.

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » To Kesä 11, 2015 1:23 pm

Jokuroti kirjoitti:Lecter varmaan tietää paremmin kuin HRW miten asiat itä naapurissa on. Asiasta tehdyt dokkaritkin on varmaan vaan suvakki propagandaa.... Joskus on käsittämätöntä miten psykopaattinen suhtautuminen tietyillä tahoilla on ihmiselämään kun kyseessä on ulkomaalainen taikka muuten erilainen ihminen kuin he, muistuttaa aika paljon esim Isiksen aivopesemien taistelijoiden ajatustapaa...
Mitäs pahaa ulkomaalaisissa sitten muka on? Ei välttämättä mitään. Mehän niitä ahdasmielisiä olemme. Ei muslimit.

Katsopa hakusanoilla Moscow gay club, opettele lukemaan, opettele kieltä, käy Moskovassa, käy Pietarissa ja huomaat miten vapaasti siellä homot saa olla. Miksi sitä suuntaumistaan täytyy vapaasti joka paikassa näyttää. Harva heteroistakaan tunnustaa julkisesti käyvänsä swingers-clubeilla. Ehkä välttääkseen paheksunnan, ehkä muuten vaan ei halua asiaa julkistaa.
Jokuroti kirjoitti:Afrikassa taasen Lecterin hengenheimolaiset eli jenkki saarnaajat ja konservatiivit ovat saaneet aikaiseksi homoihin kohdistuneen murha-aallon.
Höpö höpö. Paha Amerikka on taas senkin aiheuttanut. Heh! Afrikkalaisten vastuu on taas ulkoistettu joillekin muille. Tällä kertaa jenkeille. Eikö Afrikassa siis kyetä edes omaehtoiseen ajatteluun? Homojen murha-aalto Afrikassa on nyt sinun märkä päiväunesi. Mutta mene ja ota kotiisi asumaan afrikkalainen homo, tule kanssaan julkisuuteen, elätä hänet ja sitten minä sanoin, että olet suvaitsevainen ihminen ja vastaat puheistasi. Mutta älä työnnä heitä veronmaksajain elätettäväksi vain siksi koska ihmisoikeudet.

Tästä kotona elättämisestä tuli sopiva aasinsilta seuraavaan aiheeseen:

Norja päätti olla ottamatta vastaan pakolaisia
Sadat norjalaiset tarjoavat kotimajoitusta Syyrian pakolaisille

...
Norjassa on syntynyt kansalaisliike pakolaisten majoittamiseksi koteihin sen jälkeen kun maan valtiovarainministeri Siv Jensen ilmoitti 2. toukokuuta, ettei Norja ota vastaan 10 000:a syyrialaista pakolaista. Asiasta kertoo Aftenposten-lehti.

Pakolaisten majoittamisesta kiinnostuneiden ja majapaikkaa tarvitsevien yhdistämistä varten norjalaiset perustivat pari viikkoa sitten erityisen Facebook-ryhmän. Onko kotonasi tilaa ylimääräiselle -ryhmässä oli perjantaina alkuiltapäivästä jo 3 100 jäsentä, ja luku näytti kasvavan yhä.

Yksi ryhmän jäsenistä kehotti perjantaina muita ryhmäläisiä kysymään yksin isoissa asunnoissa asuvilta iäkkäämmiltä sukulaisiltaan, josko tilaa löytyisi myös heidän luotaan.

"Ehkä heidän lapsensakin asuvat kaukana ja he voisivat tarvita jonkun asumaan kanssaan. Se voisi olla molempia [eli vanhuksia ja pakolaisia] hyödyttävä asia", Facebook-ryhmän jäsen kirjoitti kaikille avoimella sivustolla.

Ministeri Jensen on Norjan oikeistopopulistisen edistyspuolueen johtaja. Vuonna 1973 perustettu puolue nousi ensimmäistä kertaa hallitusvastuuseen vuonna 2013 yhdessä konservatiivipuolueen kanssa.

Edistyspuolueen mielestä syyrialaisia pystytään auttamaan paremmin rahoittamalla Syyrian pakolaisleirejä.

Tästä suivaantuneena lääkäriksi opiskeleva Hanne Hezlein-Lossius sai kimmokkeen Facebook-ryhmän perustamiseen.

"Meillä on asiat hyvin Norjassa, isot talot ja tarpeeksi ruokaa. -- Toivottavasti tämä Facebook-kampanja osoittaa poliittisille päättäjillemme, että Norja on maa, joka haluaa auttaa avuntarpeessa olevia", Hezlein-Lossius kirjoittaa Facebook-ryhmässä.

"Meidän perheessämme on tilaa. Voimme majoittaa kaksi ihmistä. Entäpä sinä?"

Aftenposten lehdelle Heszlein-Lossius kertoi, että ryhmän kautta on tarjottu majoitusta 400 ihmisille jo viime viikon aikana, ja tarjouksia on tullut sen jälkeen lisää.

Siitä ei kuitenkaan ole tietoa, onko pakolaisia jo alettu käytännössä majoittaa norjalaiskoteihin.

Kansalaisaktiivisuus ei ole ollut kaikkien mieleen. Aftenpostenin mukaan pakolaisasioista vastaavat viranomaiset ovat muistuttaneet, että pakolaiset kuormittavat kunnissa muun muassa terveydenhoitoa, esikouluja, kielenopetusta ja työvoimatoimistoja – niinpä pakolaisten majoittamisesta pitäisi viranomaisten mukaan sopia yhteistyössä kuntien kanssa.


Helsingin Sanomat

Nyt on hyvillä ihmisillä mahdollisuus osoittaa olevansa sanojensa mittaisia. Siitä vaan mummola täyteen tuiki tuntemattomia ihmisiä ja a´vot sie kun kaikilla on hauskaa. Olisi mummolassakin - kerrankin - iloista puheensorinaa, värikkäitä vaatteita ja maukasta ruokaa.

Facebook -sivu löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/4864787 ... 7/?fref=ts

Saapi nähä josko Suomessa joku hyvä ihminen ryhtyy samaan. Vai onko ehdotus huono?

-----------

Homoista ja syyrialaisista siirrymme moniavioisuuteen:

Vantaalaismiehellä on kaksi vaimoa ja hän haluaa lisää – miksi?

Vantaalainen Luqman Omar pitää otsikon kysymystä hölmönä, vastaus on itsestäänselvä: koska se on mahdollista. “Jotkut keskittyvät harrastuksiin, minä tykkään rakastaa”, sanoo Omar.

Ensimmäisen vaimonsa Luqman Omar sai palkinnoksi. 25-vuotias somalialaistaustainen Omar ajoi rekkaa Etelä-Afrikassa ja auttoi erästä paikallista naista tämän töissä niin paljon, että nainen halusi lahjoittaa hänelle tyttärensä.
– Tai haluaminen on liian lievästi sanottu, tuleva anoppini piti minusta niin paljon, että vaati saada antaa minulle tyttärensä Fardowsan käden, kertoo Omar.
Omarilla ei ollut mitään aikeita tai halua avioitua, mutta lopulta hän taipui, vaikka ei ollut koskaan edes tavannut tytärtä. Äiti perusteli asian hyvin, ja Fardowsa kuulosti hyvältä ihmiseltä.
RAKKAUTTA ENSI SILMÄYKSELLÄ
Tuli ilta, jona Omar tapasi tulevan vaimonsa ensimmäistä kertaa. Hän odotti Fardowsaa bussipysäkillä, ja jännitti. Mitä jos tämä olisi ruma tai ikävä? Omar kertoo molempien pelänneen tapaamista, mutta yllättyneen positiivisesti ja rakastuneen ensi silmäyksellä. Mutta vaikka näin ei olisi käynyt, Omar olisi nainut Fardowsan.
– En missään nimessä olisi perääntynyt siinä vaiheessa, käsi oli jo annettu ja vastaanotettu. Kävi hyvä tuuri, että Fardowsa oli kaunis ja timmi, sanoo Omar.
ENSIMMÄINEN OLI PALKINTO, TOINEN NUORUUDENRAKKAUS
Tuosta illasta on nyt yhdeksän vuotta. Tällä hetkellä Omar asuu Suomessa, käy aikuislukiota, ja hänellä on onnellinen avioliitto Fardowsan lisäksi toisenkin naisen, Deeqan kanssa.
Mutta miksi toinenkin vaimo? Eikö yksi riitä? Kysymys on Omarin mielestä hölmö. Syy on yksinkertaisesti se, että se on mahdollista. Sharia-lain mukaan muslimimiehellä voi olla enintään neljä vaimoa. Omar on aina ajatellut, että jos hän rakastuu toiseen naiseen, hän ei missään nimessä petä vaimoaan, vaan mieluummin ottaa tämän toisenkin vaimokseen.
Omar on aina ajatellut, että jos hän rakastuu toiseen naiseen, hän ei missään nimessä petä vaimoaan, vaan mieluummin ottaa tämän toisenkin vaimokseen.
Niinpä kun Omar kolme vuotta Fardowsan tapaamisen jälkeen tapasi ja ihastui uudestaan nuoruudenrakkauteensa Deeqaan, päätös oli helppo. Omar kertoo ensimmäisen vaimonsa Fardowsan suhtautuneen toiseen avioliittoon alusta alkaen hyvin. Asiaa helpotti se, että Deeqa oli tavallaan jo tuttu, koska Omar oli kertonut hänestä, ja kotona oli jopa esillä hänen kuviaan.
Nyt perheissä on viisi lasta: 8-, 7- ja 5-vuotiaat ensimmäisen vaimon kanssa ja 3- ja 1-vuotiaat toisen vaimon kanssa. Näistä vain Omar ja kaksi vanhinta lasta asuvat tällä hetkellä Suomessa, mutta Omar yrittää saada kaikki tänne.
“SAATTAA OLLA, ETTÄ HE OVAT VÄHÄN MUSTASUKKAISIA”
Omarin mukaan vaimot tulevat hyvin toimeen keskenään. Tosin he ovat vain vähän tekemisissä, sillä toinen asuu Etelä-Afrikassa ja toinen Britanniassa. Välillä, jos Omarilla ei ole lähettää rahaa Fardowsalle Etelä-Afrikkaan, Deeqa lähettää sitä hänen puolestaan. Omar kertoo vaimojen myös joskus vitsailevan keskenään mahdollisista tulevista vaimoista. Toisistaan he saattavat olla mustasukkaisia.
– Saattaa olla, että he ovat vähän mustasukkaisia, mutta eivät näytä sitä minulle, kertoo Omar.
Omarin mukaan tärkeintä on se, että hän itse kohtelee vaimoja tasapuolisesti. Vaikka kummallakin on omia hyviä ja huonoja puoliaan ja päiviään, Omar kertoo aina kääntyvänsä molempien puoleen ja rakastavansa heitä yhtä paljon.
“SHARIA-LAKI TULEE AINA ENSIN”
Virallisissa papereissa Omarilla on vain yksi vaimo, Fardowsa, mutta sillä on Omarin mielestä vain vähän merkitystä.
Sharia-lain mukaan minulla on kaksi vaimoa, ja sharia-laki tulee aina ensin. Jos kuolisin, on itsestäänselvää, että vaimot noudattaisivat sharia-lakia ja jakaisivat kaiken tasan, sanoo Omar.
Parasta kahdessa vaimossa on Omarin mielestä se, että tukena on kaksi rakastavaa ihmistä yhden sijaan. Ja se, että lapsilla on kolmas aikuinen turvanaan. Omar toivoo, että myös Suomen laki sallisi moniavioisuuden. Sitä vastoin samaa sukupuolta olevien avioliittoja, tai sitä että naisella olisi monta miestä, hän vastustaa.
Omar arvelee, että hänen ystäväpiirissään Suomessa noin joka kymmenennellä miehellä on useampi kuin yksi vaimo.
– Ne eivät ole luonnollisia suhteita, en todellakaan ymmärrä niitä, sanoo Omar.
Entä miten muut suhtautuvat mieheen, jolla on kaksi vaimoa? Omarin mukaan hyvin, koska se on niin normaalia. Jos jotain, niin kaksi vaimoa herättää joskus kateutta. Omar arvelee, että hänen ystäväpiirissään Suomessa noin joka kymmenennellä miehellä on useampi kuin yksi vaimo.
LISÄÄ VAIMOJA, MUTTA EI KOSKAAN NELJÄÄ ENEMPÄÄ
Omar uskoo joskus tulevaisuudessa haluavansa lisää vaimoja, mutta ei ihan vielä. Ensin hän keskittyy nykyisiin perheisiin ja siihen, että saa loput perheenjäsenet Suomeen. Enempää kuin neljää vaimoa Omar ei ottaisi koskaan, sitä sharia-laki ei salli, eikä hän usko siihen riittävän energiaakaan.
Mutta miksi enemmän kuin kaksi? Koska se on mahdollista. Ja koska Omar tykkää rakastaa.
– Jotkut keskittyvät harrastuksiin, minä tykkään rakastaa, sanoo Omar.


Ylen kioski
11.6.2015 klo 10:32

Palkintovaimo kuulostaa ihmiskaupalta, mutta siihenhbn voi syyllistyä VHM. Ei koskaan kukaan muu.

Artikkelista ei käy ilmi, mitä ko. henkilö tekee Suomessa työkseen. Ei ehkä mitään, mutta perhe pitää tänne saada. Meidän kaikkien iloksi ja riemuksi.

Miksi helvetissä lapsia pitää tehdä niin paljon? Se on yksi pahimpia ympäristötekoja mitä voi olla.

Moniavioisuudesta ja monisuhteisuudesta keskustellaan Kioskin lähetyksessä torstaina 11.6. Yle TV2:ssa klo 19.30. Paikalla on kahden kumppanin kanssa elävä Melissa Mäntylä, muslimien oikeutta moniavioisuuteen puolustava Maryam Askar ja perinteistä avioliittokäsitystä kannattava eduskunnan lakivaliokunnan jäsen Laura Huhtasaari.

Muslimien oikeudet ja sharia-laki ajavat kohta tässäkin jutussa Suomen lain ja yhdenvertaisen kohtelun ohi. Silti ne puhuvat tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta lain edessä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja PaxCow » To Kesä 11, 2015 3:18 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Palkintovaimo kuulostaa ihmiskaupalta, mutta siihenhbn voi syyllistyä VHM. Ei koskaan kukaan muu.
Huoh, siihen voi syyllistyä ihan minkä värinen tahansa. Olipa typerä väite.
Doctor Lecter kirjoitti:Muslimien oikeudet ja sharia-laki ajavat kohta tässäkin jutussa Suomen lain ja yhdenvertaisen kohtelun ohi.
Eihän hänellä ole Suomen lain mukaan kuin yksi vaimo. Suomen laki ei tunne perheenyhdistämistä toisen vaimon kohdalla eikä mitään muitakaan toisen vaimon oikeuksia. Ja hyvä niin.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3432
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Rescuer » To Kesä 11, 2015 5:23 pm

PaxCow kirjoitti:Eihän hänellä ole Suomen lain mukaan kuin yksi vaimo. Suomen laki ei tunne perheenyhdistämistä toisen vaimon kohdalla eikä mitään muitakaan toisen vaimon oikeuksia. Ja hyvä niin.
Ei tunne toisen vaimon kohdalla, mutta lapsien kyllä. Ja lasten osalta lasten äidin kohdalla...

Muutama kohta jäi tuossa ihmetyttämään...
Perhe ja elämä turvalliseksi luokitellussa valtiossa, millä perusteella on Suomeen saanut oleskeluluvan? Aikuislukio tuskin on riittävä peruste saada opiskelun perusteella... Vai onko joutunut lähtemään Etelä-Afrikasta?
25-vuotias, ajoi rekkaa yhdeksän vuotta sitten Etelä-Afrikassa. Etelä-Afrikassa saa ajokortin vasta 18-vuotias, mutta kai siellä voi jo 16-vuotias ajella rekkaa ihan vapaasti.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Aizerbaidzan
Fitz ratkaisee
Viestit: 6432
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan » Pe Kesä 12, 2015 4:04 pm

Viime tiistainen Ajankohtainen kakkonen ― Maahanmuuttajanuoren elämä solmussa: https://www.youtube.com/watch?v=5ZheVT9j-Ds

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Pe Kesä 12, 2015 6:55 pm

Neekerilauma - siis siirtolaiset Italiassa; roskikset raahataan kaduille ja kaadetaan sekä sytytetään tuleen, liikennemerkit revitään maasta, liikennevalot rikotaan, kiviä heitellään...
- Mutta kaduilla vallitsee suvakkien ylistämä "iloinen puheensorina".

https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI#t=172

Onneksi Suomeen valikoituu se paras aines, niin taakajaon tullessa vältymme kaikelta ikävältä. Päinvastoin, me tienaamme sillä.

Omituista, että jotkut ihmisryhmät haluavat Suomenkin muuttuvan paskastaniksi.

"Kun hollitupalaiset tulevat saliin, niin he eivät suinkaan muutu salikelpoisiksi, vaan muuttavat salin hollituvaksi".
- Kari Suomalainen -
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Riukiu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Riukiu » Su Kesä 14, 2015 8:11 am

Doctor Lecter kirjoitti:
Omituista, että jotkut ihmisryhmät haluavat Suomenkin muuttuvan paskastaniksi.
Miksi et halua perehtyä tähän kysymykseen ajatuksen kanssa? Itket ja marmatat vain vallitsevaa käytäntöä. Eikö tämä kysymys ole tässä asiassa juuri se kiinnostavin?

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2243
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Su Kesä 14, 2015 11:45 am

Suomi ei sitten ole kasvattamassa vuotuista pakolaiskiintiötään EU-komission esittämien lisätoimien takia.

http://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/suo ... -1.1851974
Hallituksen mukaan niin sanotun hätätilamekanismin kautta otettavat turvapaikanhakijat sisällytettäisiin viime vuosien tason
pakolaiskiintiömääriin.
Suomeen on otettu 750–1050 kiintiöpakolaista.
Komissio esittää, että Suomi ottaisi kahden vuoden aikana vajaat 800 turvapaikanhakijaa,
jotka saapuvat Välimeren yli Kreikkaan ja Italiaan.
Sisäministeriö arvioi, että kyseisistä hakijoista 75 prosentille myönnettäisiin oleskelulupa.

Välimereltä tulevilla turvapaikanhakijoilla on Suomelle taloudellisia vaikutuksia,
joten meidän on tulevina vuosina vähennettävä kiintiöpakolaisten määrää, sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo.
Sinänsä hyvä että "hullut päivät" mokuttamisessa on ohi, mutta ei tässä nyt ihan oikealla linjalla mielestäni mennä:

-Mikä hätätila?
Katsokaa karttaa: Välimeren yli tulevät eivät ole Syyrian hädänalaisia, vaan Afrikkalaisia nuoria miehiä.
Laittomia elintasosiirtolaisia. Libyan rannikko valvontaan Naton, EU:n ja YK:n yhteistoimena ja "hätätila" omituisesti loppuu siihen.

-Mitä järkeä ottaa turvapaikanhakijoita, joista jo nyt tiedetään että kaikki eivät saa oleskelulupaa millään verukkeella?

-Oikeat pakolaiset, eli ne kiintiöpakolaiset jäävät sitten oman onnensa nojaan.
Siinä meni Syyrian kristityt sitten ISIK:sen lihamyllyyn lumpsis vain.

-Siroteltavat turvapaikanhakijat ovat taaskin tänne niin loistavasti integroituvia... Muslimeja.

-Näin tärkeässä asiassa ei voi kansallista päätäntävaltaa antaa EU:lle. Sellaisen valmisteleminenkin lähentelee mielestäni maanpetosta.

Asiaa on käsitelty mm. suuren valiokunnan kokouksessa, jossa todettiin seuraavaa:
Ed. Karimäki (vihr) ehdotti ed. Biaudet’n (rkp) kannattamana, että valiokunta hyväksyy seuraavan kannan:
"Suomen tulee tukea komission ehdotusta EU:n sisäisten siirtojen toteuttamiseksi kansainvälistä suojaa tarvitsevien ihmisten uudelleensijoittamiksi. Yhteinen taakanjako humanitäärisessä kriisissä vaatii solidaarisuutta,
eikä järjestelmä voi perustua vapaaehtoisuuteen.
Emme voi yhtyä myöskään valtioneuvoston kantaan siitä,
että Suomen osuus turvapaikanhakijoista sisällytettäisiin nykyiseen pakolaiskiintiöön.
Turvapaikanhakumenettely ja kiintiöpakolaisuus ovat kaksi erillistä, rinnakkaista järjestelmää,
jotka ovat ratkaisuja eri tilanteisiin. Toinen ei voi korvata toista, vaan kumpaakin tarvitaan."
Se että RKP ja vihreät ovat oppositiossa, ei näemmä estä maanpetoksellista toimintaa, joka tähtää Suomen itsemääräämisoikeuden lopulliseen myymiseen EU:lle.
Muut destruktionistit (Katainen, Thors ja Co.) ovat jo hopearahansa saaneet:
Mitähän on Biaudetille ja Karimäelle luvattu jos maa myydään ja tänne saisi EU lähettää porukkaa loputtomiin tuosta noin vain komission päättämänä?

Tällä vuosituhannella Europpaan on tullut miljoonia turvapaikanhakijoita.
Mitä tämä muutaman kymmenen tuhannen sirotteleminen muka auttaa?
Kyseessä on taas "hämärrytys" --- Tähän poikkeukseen kun suostutaan niin siitä tulee yhtä "väliaikainen" kuin autoverosta.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Arlene
Lovejoy
Viestit: 1703
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Arlene » Su Kesä 14, 2015 2:02 pm

Paavo Väyrysen avoin kirje Timo Soinille.

http://www.paavovayrynen.fi/2015/06/14/ ... -soinille/

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12817
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Su Kesä 14, 2015 5:13 pm

Riukiu kirjoitti:
Doctor Lecter kirjoitti:
Omituista, että jotkut ihmisryhmät haluavat Suomenkin muuttuvan paskastaniksi.
Miksi et halua perehtyä tähän kysymykseen ajatuksen kanssa? Itket ja marmatat vain vallitsevaa käytäntöä. Eikö tämä kysymys ole tässä asiassa juuri se kiinnostavin?
Kysymys on hyvinkin kiinnostava ja se minkä voin tehdä on kirjoittaa asiasta, tuoda uutisia julki. Muuhun en pysty. Mutta kuten havaittua, niin aihe ei juuri ketään kiinnosta, sillä kansa on nöyrää ja odottaa mitä ylhäältä annetaan.

Jatkuvat aivopesut ihmisoikeuksista, globaalista vastuustamme ja suunnattomasta varallisuudestamme aiheuttavat tunteen, että meidän pitää uhrautua; antaa rahaa, maksaa enemmän veroja, tuntea syyllisyyttä, tuntea empatiaa, luovuttaa ihokkaamme niitä enemmän tarvitseville.

Valkoisen miehen taakka sekä maailma joka on jakautunut pahoihin valkoisiin ja hyviin mustiin on saatu myytyä koko EU:lle ja meidän varoilla tehtäväksi on annettu "pelastaa huterissa veneissä sotaa, vainoa, kidutusta, köyhyyttä ja homovihaa pakenevat ihmiset".
- Joita tulee riittämään loputtomiin.

Seurauksena on Euroopan muuttuminen paskastaniksi, jossa kukaan ei enää viihdy. Kaikki se työ mitä on tehty satojen vuosien ajan, valuu hukkaan. Kammoksumme ihmisten tekoja Lähi-idässä ja Afrikassa, joten auttaaksemme heitä, tuomme ne ihmiset Eurooppaan, luullen, että täällä heillä on kaikki hyvin; haluavat integroitua, työvoimapula helpottaa ja heidän ihmisoikeuksiaan kunnioitetaan.
- Vielä mitä; eivät halua integroitua vaan elää omassa kulttuurissaan ja uskonnossaan - juuri siinä samassa minkä vuoksi pakenivat - olot muuttuvat epävarmoiksi ja turvattomiksi, työttömyys lisääntyy, huoltosuhde heikkenee, verotulot eivät enää riitä ylläpitämään edes välttävää sosiaaliturvaa, kaupungeista tulee entistä ahtaampia asua eikä maaseudullakaan ole enää paikkaa missä ei olisi "uuseurooppalaisia" jokeltamassa, vaatimassa ja syyttämässä rasismista.

Kallis hinta siitä, että saamme kuulla iloista puheensorinaa, nähdä värikkäitä vaatteita ja syyrialaisia sohvia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2374
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Su Kesä 14, 2015 7:13 pm

Kaikki se työ mitä on tehty satojen vuosien ajan, valuu hukkaan. Kammoksumme ihmisten tekoja Lähi-idässä ja Afrikassa, joten auttaaksemme heitä, tuomme ne ihmiset Eurooppaan, luullen, että täällä heillä on kaikki hyvin; haluavat integroitua, työvoimapula helpottaa ja heidän ihmisoikeuksiaan kunnioitetaan.
Haluamatta mitenkään ylvästellä tällä "loistavalla länsimaisella kulttuurilla" (kuten Tintissä Hergé parodioi), on totta että länsimaiden olot, jotka ovat vielä suhteellisen siedettävät maailmanlaajuisesti verraten, on pitkälti saatu aikaan niillä valinnoilla, joita etenkin keskiajasta eteenpäin on Euroopassa tehty. Oman "rauhanuskontomme" pääarkkitehteihin kuulunut M.Luther on monessa suhteessa osoittanut tietä länsimaisen elämänmenon parhaisiin puoliin. Niihin kuuluu tietty nöyryys, juntturamaisuus, tulevaisuuteen katsominen ja parhaansa yrittäminen kulloisessakin yhteiskunnallisessa tilanteessa ja sen maan ja kaupungin hyväksi, jossa asumme ja vaikutamme. Sanoiksi puettuna "Jos tietäisin maailmanlopun tulevan huomenna, vielä tänään istuttaisin omenapuun". Nyt näyttää siltä, että tämä elämänasenne on kääntynyt itseään vastaan. Ollaan liian nöyriä, ollaan liian kuuliaisia ja otetaan vastaan mitä p..kaa tahansa.

En ole varma, näkyykö islamilaisen uskonnon periaatteissa tällaista tulevaisuuden näköalaa ihan käytännön toimissa, ja ihan tänne maanpäälliseen elämään sovitettuna, vai tähtääkö kaikki vain paratiisilliseen palkanmaksoon, viis kaikesta muusta ja varsinkin viis ihmiselämästä. Ja viis teoista, jotka tähtäisivät tavallisen arkisen elon ja olon sujumiseen kaikkien kannalta hyvin. Tuhota kyllä osataan, mutta löytyykö halua rakentaa?
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Riukiu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Riukiu » Su Kesä 14, 2015 7:53 pm

DL: "Valkoisen miehen taakka sekä maailma joka on jakautunut pahoihin valkoisiin ja hyviin mustiin on saatu myytyä koko EU:lle ja meidän varoilla tehtäväksi on annettu "pelastaa huterissa veneissä sotaa, vainoa, kidutusta, köyhyyttä ja homovihaa pakenevat ihmiset".
- Joita tulee riittämään loputtomiin."

Onkohan tuota oikeasti saatu myytyä? Ihmiset vain laulavat sen lauluja, jonka leipää syövät. Järjestöt ja puolueet, poliitikot ja yhteiskunta. Jos olet eri mieltä, menetät työsi ym.

"Kallis hinta siitä, että saamme kuulla iloista puheensorinaa, nähdä värikkäitä vaatteita ja syyrialaisia sohvia."

Niin ja siitä, että Suomi sulautuu maailmankyläksi ja katoaa olemasta. Ainakaan suomalaisilla ei enää ole valtaa asioihin. Koko yhteiskunta ikään kuin antaa maamme muukalaisille ilman taistelua. He ramppaavat tänne ja ottavat maan haltuunsa. Me maksamme siitä.

Martti Luther muuten oli myös mies, joka nousi vastarintaan muutoksen puolesta.

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ma Kesä 15, 2015 9:01 am

Riukiu kirjoitti:Koko yhteiskunta ikään kuin antaa maamme muukalaisille ilman taistelua. He ramppaavat tänne ja ottavat maan haltuunsa.
Hiukan realismia jatkossa, kiitos. Suomen nykyisillä maahanmuuttomäärillä ei minkäänlainen haltuunotto ole mahdollista. Jos mielenkiintoisista kysymyksistä haluaa keskustella, nämä iänikuiset haihattelut kannattaisi jättää jo sivuun. Sinänsä minfon ylläpidon virallinen keskustelutapa (=DL) kyllä näyttää suosivan kaikenlaista vihamielistä yleistämistä.

Tarkoitatko muuten näillä muukalaisilla työn tai opiskelun takia oleskeluluvan saaneita? Näillä perusteilla nimittäin sai viime vuonna oleskeluluvan 4,5-kertainen määrä ihmisiä verrattuna kansainvälisen suojelun ja kiintiöpakolaisuuden perusteella oleskeluluvan saaneisiin.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ma Kesä 15, 2015 9:31 am

marokon_kauhu kirjoitti:Katsokaa karttaa: Välimeren yli tulevät eivät ole Syyrian hädänalaisia, vaan Afrikkalaisia nuoria miehiä.
Pohjois-Afrikan reitti on yksi syyrialaisten pakolaisten reiteistä. Tässä kartta:

Kuva
http://www.nytimes.com/2013/11/30/world ... d=all&_r=0
marokon_kauhu kirjoitti:Laittomia elintasosiirtolaisia.
Esim. Eritreassa ja vaikkapa Nigerian pohjoisosissa tilanne on sellainen, että kyse ei ole mistään elintasosiirtolaisuudesta. Myös muissa maissa on kriisitilanteita ja suuren lähtömaan Libyan tilanne on ollut sekasortoinen Gaddafin syrjäyttämisestä lähtien.
marokon_kauhu kirjoitti:-Mitä järkeä ottaa turvapaikanhakijoita, joista jo nyt tiedetään että kaikki eivät saa oleskelulupaa millään verukkeella?
Olet oikeassa, että läheskään kaikki eivät saa oleskelulupaa. Noin 18 % turvapaikanhakijoista sai EU:ssa viime vuonna oleskeluluvan. (Lähde)
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Arlene
Lovejoy
Viestit: 1703
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Arlene » Ma Kesä 15, 2015 2:40 pm


Vastaa Viestiin