Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Hellapoliisi
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 660
Liittynyt: Pe Huhti 23, 2010 6:24 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Hellapoliisi »

Dark Tetra kirjoitti:Olen miettinyt kun näitä ISIS-tyyppejä kotiutetaan takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan, niin mitä jos kävisi tappamassa niitä, ja perustelisi teot sillä että on antanut sotilasvalan? Itse en koe ISIS:in tai minkään muunkaan muslimipaskaporukassa mukana ollutta millään tavoin ihmiseksi, ja pystyisin lopettamaan sellaisen kuin supikoiran. Hyvää treeniäkin se olisi reserviläiselle kun pääsisi roiskimaan henkilömaaliin.

On mielestäni sairasta että verovaroja käytetään näiden sianpaskojen elättämiseen ja ylläpitämiseen. Jokainen ISIS:in palveluksessa ollut pitää tapppaa, sen sanoo jo järkikin.
Ainakin lastensuojelun pitäisi kerrankin toimia ja ottaa lapset heti huostaan tuollaisilta maailmanmatkaajilta. Kuvottava ajatuskin aivopestä lapsista vihaideologiansa kannattajia.
Hys hys!

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2611
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ärrkele »

Eva Biaudet ei halua muslimimiehille pumpattavia barbaroita – raiskatkoot mieluummin

Teuvo Hakkarainen esitti pumpattavien barbaroiden ostamista muslimimiehille, jotteivat nämä raiskaisi niin paljon. Biaudet närkästyi.

21.04.2017 00:56, 15466 lukukertaa

Verkkouutiset.fi uutisoi, että Teuvo Hakkarainen ehdotti eduskunnassa pakolaismiehille seksileluja.

Teuvo Hakkarainen käytti eduskunnassa torstai-iltana puheenvuoron, kun kansanedustajat puhuivat sisäisestä turvallisuudesta annetusta valtioneuvoston selonteosta.

Seksinukke, jota Eva Biaudet paheksuu enemmän kuin muslimien harrastamia joukkoraiskaamisia.

Hakkarainen jatkoi puhettaan näin:

“Nyt kun vastakkainasettelua varmasti tulee, kun maahanmuuttajia tulee paljon ja suuri osa on miehiä, koska pakolaiset yleensä näissä maissa ovat miehiä, mitenkä ministeri taikka hallitus on tähän tilanteeseen reagoinut?

Heitetäänkö sinne esimerkiksi pumpattavia barbaroita niille, että ne miehet saavat ottaa, tai jotain muuta, ettei tule raiskauksia ja tämmöisiä?”

Rkp:n Eva Biaudet esitti tällöin välihuudon “joku raja!“.

Eva Biaudet.

Lähde: verkkouutiset.fi

Lue myös:

Näin rajusti ulkomaalaisten tekemät raiskaukset nousivat

T3/MV
[email protected]
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

WalkingDisaster
Lovejoy
Viestit: 1679
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 8:43 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja WalkingDisaster »

Järkyttävää luettavaa.
Raportti: Pakolaislapsia raiskataan ja pakotetaan prostituutioon Kreikassa - nuorin uhri vain 4-vuotias

Perjantai 21.4.2017 klo 21.23

Eurooppaan saapuvien pakolaisten tilanne Kreikassa on tuoreen raportin mukaan katastrofaalinen.

Harvardin yliopiston tekemän tuoreen selvityksen mukaan olot Kreikan pakolaisleireillä ovat kauhistuttavat.

- Kuulimme tapauksesta, jossa 4-vuotias tyttö oli raiskattu, pakolaisleirillä työskentelevä psykologi kertoi Harvardin tutkijoille.

Raiskausten ja prostituutioon pakottamisen uhrit eivät voi paeta mihinkään, koska he asuvat samoilla pakolaisleireillä kuin heidän hyväksikäyttäjänsäkin. Moni ei myöskään uskalla ilmoittaa rikoksista poliisille. Tämä johtaa osaltaan myös yhä pahenevaan koston kierteeseen.

Eräällä kreikkalaisella pakolaisleirillä yksi pakolaisista oli mennyt naimisiin alaikäisen tytön kanssa ja sen jälkeen raiskannut toisen pienen tytön. Tämän seurauksena muut pakolaiset olivat piesseet miehen pahasti.

Avustustyöntekijät ovat raportoineet pakolaisleireillä toimivista rikollisjengeistä, jotka terrorisoivat ihmisiä.

Harvardin yliopiston raportin mukaan lapsilla ei käytännössä ole pakolaisleireillä yhtään mitään suojaa rikollisia vastaan.

Kreikassa arvioidaan olevan yli 60 000 pakolaista, jotka pyrkivät syvemmälle Eurooppaan paremman elämän toivossa. He ovat saapuneet muun muassa Syyriasta, Afganistanista, Pakistanista, Iranista sekä muista Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maista.

Toisten pakolaisten lisäksi myös Kreikassa ja Italiassa toimivat ihmissalakuljettajat raiskaavat pakolaisia ja pakottavat näitä prostituoiduiksi. Monet pakolaiset joutuvat myös myymään itseään saadakseen ruokaa tai suojapaikan. Raiskausten ja prostituutioon pakottamisen uhreiksi joutuvat niin nuoret tytöt kuin pojatkin mutta myös aikuiset. Tilanteen Kreikassa odotetaan pahenevan tämän vuoden aikana entisestään.

Harvardin yliopiston raportista kertoivat useat brittilehdet.
JUHO RISSANEN
[email protected]
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201704 ... 6_ul.shtml

Avatar
vakiviina
Ran-tan-plan
Viestit: 396
Liittynyt: Pe Maalis 10, 2017 12:25 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja vakiviina »

Kreikassa arvioidaan olevan yli 60 000 pakolaista, jotka pyrkivät syvemmälle Eurooppaan paremman elämän toivossa
Siinä se tiivistettynä,pitäkööt paskansa .Tänne näitä ei ainakaan lisää kaivata kun entisistäkään ei tahdota eroon päästä.

Totuuden Puolesta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 709
Liittynyt: La Loka 22, 2016 11:54 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Totuuden Puolesta »

Näille musulmaaneille "parempi elämä" ilmeisesti myös sisältää 4-vuotiaden lasten raiskauksia. En usko, että edes kaikissa lähtömaissaan tämä menisi läpi, mutta näissä leireissä ilmeisesti voivat tehdä mitä haluavat.
Pelkästään vuonna 2017 on tähän mennessä tapahtunut 1540 muslimien tekemää terrori-iskua 56 eri maassa, joissa uhreja 10661 kuollutta ja 11028 loukkaantunutta mukaan lukien lapsia.

The Religion of Peace

sinnerman
Sammakkoprofessori
Viestit: 420
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

vakiviina kirjoitti:
Kreikassa arvioidaan olevan yli 60 000 pakolaista, jotka pyrkivät syvemmälle Eurooppaan paremman elämän toivossa
Tässähän on käytännössä koko maahansaapumisten ongelma.Missä on lopullisen saapumisen raja? Paljonko voidaan ottaa 100 vai 1000000? Tulijat eivät lopu.Myös eu maiden sisällä on eroja ,siinä missä toinen maa tarjoa teltalle pystytys, paikan tarjoaa toinen asunnon, rahaa ja kakkua suuhun.
Jos maahan päästetään vaikkapa 10 000 lienee aika selvää että kohta on rajalla vähintään sama määrä.
Hallittu ja valikoitu maahansaapuminen eli maksimissaan 700-800 kiintiöpakolaista saattaa olla tämän maan resurssien rajoissa henkilöistä jotka ehkä voidaan kotouttaa.Saapujien pitäisi myös itse olla motivoituneita kotoutukseen eikä vastikkeettomaan rahaan perustuva"kelagold" järjestelmä saa olla pysyvä.
Merkkelin masinoima nykyinen holtiton" Welcome" meininki on ollut tiensä päässä jo syntyessään.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5319
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ei jumalauta. Suomi 100. Ja Rahapaja aikoo julkaista juhlarahan, jossa on kuva siitä ainoasta hukkuneen syyrialaislapsen ruumiista, josta joku valokuvaaja sattui saamaan hyvän kuvan.

"Globaali oikeudenmukaisuus." Eikö juhlarahoja voi jättää sen propagandan ulkopuolelle, että Suomeen pitäisi päästää nuoria miehiä Afganistanista ja Irakista, koska yksi syyrialaislapsi hukkui Välimereen? (Ja tuo kansalaissodan teloituskuva, huh huh. Sairasta.)

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/219346 ... hlarahassa
Toinenkin kolikko herättää kysymyksiä: Syyrialaislapsen ruumis Suomen juhlarahassa – ”Irvokasta”

25.4.2017 15:58

Kuva


Syksyllä 2015 maailmaa järkyttäneen syyrialaispojan ruumiskuva on aiheena kolikossa, joka on Rahapajan kuvassa ensimmäisenä vasemmalla.

Suomen juhlarahasarjassa on kohua nostattaneen kansalaissota-aiheen lisäksi muitakin kysymyksiä herättäviä kuva-aiheita, kirjoittaa Talouselämä.Yksi rahoista viittaa rantaan huuhtoutuneen syyrialaislapsen kuvaan. Lapsen kohtalosta nousi kohu syksyllä 2015.

Kansalaissota-aiheinen kolikko kuvaa punavankien teloittamista, mikä on herättänyt kiivasta kuohuntaa ja myös valtiovarainministeri Petteri Orpo totesi kolikon mauttomaksi. Hän sanoi toivovansa, että se vedetään pois.

Globaali oikeudenmukaisuus -otsikoidussa kolikossa puolestaan on kuvattuna rantaan huuhtoutunut pikkupoika Alan Kurdi, jonka ruumista rajavartija kantaa. Syksyllä 2015 kohistiin kuvasta, jossa Alan Kurdin ruumis oli rantaan huuhtoutuneena. Myös kolikkoon valittu kuva, jossa rajavartija kantaa lasta, levisi laajalti.

Kolikon kuva-aiheen nosti esiin ensimmäiseksi blogisti Jami Järvinen, joka teki aiheesta Facebook-päivityksen.

– Satavuotias teloituskuva on tyylitön, mutta tämä... tämä on kaikilla tavoilla niin irvokasta, etten pysty sanomaan, Järvinen kirjoitti päivityksessään.
Jos joku ei usko uutista todeksi, niin Instagramissa Rahapaja saa aiheellista palautetta;
https://www.instagram.com/p/BTRLmUwBSPY/

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8278
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

URSA kirjoitti:Ei jumalauta. Suomi 100. Ja Rahapaja aikoo julkaista juhlarahan, jossa on kuva siitä ainoasta hukkuneen syyrialaislapsen ruumiista, josta joku valokuvaaja sattui saamaan hyvän kuvan.

"Globaali oikeudenmukaisuus." Eikö juhlarahoja voi jättää sen propagandan ulkopuolelle, että Suomeen pitäisi päästää nuoria miehiä Afganistanista ja Irakista, koska yksi syyrialaislapsi hukkui Välimereen? (Ja tuo kansalaissodan teloituskuva, huh huh. Sairasta.)
Etenkin, kun tuon pojan isän rooli tapahtumasarjassa taitaa yhä olla varsin epäselvä. Varmaa on se, että Kanadaan oli isä perhettään raahaamassa. Hirvittävää propagandapaskaa oli silloin ja on nyt kolikon muodossa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Alan_Kurdi

Alla olevaan, onhan se varmaa, että tämä tulee jatkumaan, jos ei vähitellen kertakaikkiaan ymmärretä, ettei näin voi jatkua:

23.4.2017 15:08
Rajavartioston komentaja: Nykyiset pakolaismäärät vasta esinäytöstä

Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja Vesa Blomqvist.jpg
Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja Vesa Blomqvist.jpg (29.69 KiB) Katsottu 2211 kertaa
Nykyiset pakolaismäärät ovat vasta esinäytöstä muun muassa Itä-Afrikan kuivumisen takia, toteaa Pohjois-Karjalan rajavartioston komentaja eversti Vesa Blomqvist.
Hän huomautti Suomi-Venäjä-seuran järjestämässä seminaarissa Kiteellä, ettei 35 000 turvapaikanhakijan tuloa Suomeen 2015 osattu ennakoida.

Blomqvist korosti kansainvälisen yhteistyön tärkeyttä rikollisjärjestöjen pyörittämän laittoman maahanmuuton torjunnassa.

Hän kertoi, että Suomen ja Venäjän rajavaltuutetut pitävät keskimäärin sata yhteistä kokousta vuodessa. Blomqvistin mukaan näin tiivis yhteistyö on herättänyt mielenkiintoa eri puolilla maailmaa.

Aleksanteri-Instituutin johtaja Markku Kivinen ei ole tyytyväinen tapaan, jolla Venäjästä kirjoitetaan. Hän sanoi seminaarin alustuksessaan, että Venäjästä kirjoitetaan ikään kuin se olisi ainoa problemaattinen toimija.

Kivisen mielestä esimerkiksi Ukraina-uutisoinnissa liian vähälle huomiolle ovat jääneet Ukrainan sisäiset ongelmat ja muiden maiden rooli.

- Meidän pitäisi olla älyllisesti rehellisiä ja myöntää, että myös EU tekee Ukrainassa etupiiripeliä, Kivinen sanoi Suomi-Venäjä-seuran tiedotteen mukaan.

Kivisen mielestä EU:n tulisi tehdä politiikkaa, joka auttaa Venäjää ratkaisemaan ongelmiaan.

Karjalainen[/i]
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

Riukiu
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 939
Liittynyt: Ke Touko 27, 2015 6:55 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Riukiu »

B valehtelee härskisti. Pakolaistulvaan 2015 oli varauduttu vuosia. Koko juttu oli todellakin vasta alku maamme tuhoamisprojektissa. Itä-Afrikan kuivuminen? Buhahaha. Kuivaa tai ei, rajat vain kiinni, niin menevät muualla tai jäävät kuivaan maahansa.

Kivinen puolestaan joutaa Lenin-museoon.

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8278
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Työllistymistä on tutkittu udeiden vuosien aikana laajasti. Tutkimusten mukaan huonoiten työlistyviä ovat juuri niistä maista tulleet, mistä viimevuosien siirtolaisryöppy on pääosin kotoisin. Joidenkin mielestä syynä on rasismi ja ennakkoluulot, toiset uskaltavat sanoa, että syytä lienee myös tässä porukassa.

Tutkimuksesta ilmenee myös, siis alhaisen työllistymisen lisäksi, että Somaliasta ja Lähi-Idästä tulleiden mediaanitulot ovat pysyneet noin 7000-9000€:ssa (sis. veronalaiset tuet kuten työmarkkinatuki) 20 maassaolovuoden ajan...

14.09.2016
Maahanmuuttajaryhmien työurissa suuria eroja

Maahanmuuttajien asema työmarkkinoilla on parantunut merkittävästi 1990-luvulta. Erot ryhmien välillä ovat kuitenkin suuria. Vähiten työllistä aikaa on kertynyt Lähi-idästä tai Somaliasta muuttaneille naisille. Suurin työllisen ajan osuus on Virosta saapuneilla nuorilla miehillä, käy ilmi ainutlaatuisesta rekisteritutkimuksesta.


Maahanmuuttajat ovat työllisinä keskimäärin 40 prosenttia maassaoloajastaan. Työllinen aika eroaa kuitenkin selkeästi sukupuolen, ikäluokan, muuttoajankohdan ja maaryhmien kesken, käy ilmi Pellervon Taloustutkimuksen (PTT) toteuttamasta tutkimuksesta.

Eläketurvakeskuksen ja Tilastokeskuksen rekisteriaineistoihin perustuva tutkimus piirtää ensimmäistä kertaa kokonaiskuvan 1990- ja 2000-luvulla maahan muuttaneiden työurista Suomessa.

Maahanmuuttajien työllistyminen on parantunut huomattavasti 1990-luvulta. Kun aiemmin (1995–1996) muuttaneille kertyi vain vajaa vuosi työuraa neljän ensimmäisen Suomessa vietetyn vuoden aikana, myöhemmin (2005–2006) muuttaneilla työllistä aikaa oli jo kaksinkertaisesti. Tänä aikana myös Suomeen muuttaneiden joukko on muuttunut huomattavasti.

Virosta ja Etelä- ja Länsi-Euroopasta muuttaneet ovat työllistyneet parhaiten. Kaikkein pienin työllisen ajan osuus on Lähi-idästä ja Somaliasta muuttaneilla. Heistä suuri osa on saapunut Suomeen humanitäärisistä syistä.

Neljän vuoden maassaolon jälkeen virolaiset ja etelä- ja länsieurooppalaiset ovat olleet keskimäärin reilut kaksi vuotta työllisinä, kun Lähi-idästä ja Somaliasta saapuneet ovat olleet töissä vain hieman yli puoli vuotta.

Maassaoloaika ja koulutus lisäävät maahanmuuttajien työllistymisen todennäköisyyttä ja työvuosia. Perinteiset sukupuoliroolit vähentävät naisten työllistä aikaa merkittävästi.

– Maahanmuuttajanaiset perheellistyvät nuorempana ja hoitavat lapsia kotona pidempään kuin valtaväestön naiset. Puolet naisista ei ole ollut lainkaan töissä ensimmäisen neljän maassaolovuoden aikana, kertoo ekonomisti Henna Busk Pellervon taloustutkimuksesta.

Työurat heijastuvat tulevaan eläkkeeseen
Maahanmuuttajien työurat ja ansiot ovat selvästi valtaväestöä pienemmät, joten myös Suomessa kertynyt työeläke jää pienemmäksi.

Perusturvan varaan eläkeaikana uhkaavat jäädä etenkin vanhemmalla iällä maahan muuttaneet ja naiset.

Esimerkiksi kahdeksan maassaolovuoden jälkeen naisten mediaaniansiot olivat vain alle 11 000 euroa vuodessa. Maahanmuuttajamiehillä mediaaniansiot olivat lähes 19 000 euroa vuodessa.

– Toimenpiteitä pitäisi kohdistaa maahanmuuttajanaisten työllistymisen edistämiseen. Muuten työllisyys jää heikoksi ja toimeentulo muodostuu vaikeaksi myös eläkeaikana, toteaa tutkimusjohtaja Signe Jauhiainen Pellervon taloustutkimuksesta.

Tutkimuksessa seurattiin vuosina 1995–1996, 2000–2001 ja 2005–2006 Suomeen muuttaneiden työuria vuoteen 2013 saakka. Aineisto sisältää 58 000 maahanmuuttajaa.

Maahanmuuttajat työmarkkinoilla – tutkimus eri vuosina Suomeen muuttaneiden työurista

Lisätietoja:
Ekonomisti Henna Busk, henna.busk(at)ptt.fi, puh. 040 126 2077
Tutkimusjohtaja Signe Jauhiainen, signe.jauhiainen(at)ptt.fi, puh. 040 164 8139

Työllistymisestä.png
Työllistymisestä.png (15.7 KiB) Katsottu 2064 kertaa
Lähde: http://www.etk.fi/tiedote/maahanmuuttaj ... ria-eroja/[/i]
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

sinnerman
Sammakkoprofessori
Viestit: 420
Liittynyt: La Loka 22, 2016 10:00 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja sinnerman »

^Tuon taulukon lähi-itäisten ja Somaleiden huono sijoitus ei itseäni yllätä.
Venäjältä tulleet kyllä.
Itse tunnen sieltä suunnalta tulleita naikkosia jokusen jotka työskentelevät lähinnä PDW-Firmassa.Princess Don`t Work.Ehkäpä siinä ainakin osasyy huonoon sijoitukseen?

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 13057
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Diakonissalaitos esittää tilapäistä oleskelulupaa paperittomille ja aikoo perustaa heille palvelukeskuksen

Paperittomille ihmisille pitäisi voida myöntää tilapäinen oleskelulupa, esittää Helsingin Diakonissalaitos.

Laitoksen mukaan luvattomasti Suomessa oleskelevien määrä tulee kasvamaan sitä mukaa, kun turvapaikanhakijat saavat kielteisiä päätöksiä.

Diakonissalaitoksen Suojattomat-hankkeen raportissa puhutaan uuspaperittomista. Heitä ovat lähinnä Irakista, Afganistanista ja Somaliasta paenneet ihmiset, jotka ovat saaneet Suomessa kielteisen turvapaikkapäätöksen mutta joita ei ole pystytty palauttamaan kotimaihinsa.
-  Uuspaperittomuudella viitataan lukuisien lakimuutosten seurauksena syntyneeseen uuteen tilanteeseen, sanoo raportin tekijä Tuuli Shinyella.
- Näiden ihmisten ensisijainen toive on laillistaa oleskelunsa Suomessa esimerkiksi työpaikan kautta. Kasvava joukko yhteiskunnan ulkopuolella olevia paperittomia ei ole kenenkään etu, Shinyella jatkaa.

Vain huonoja vaihtoehtoja

Selvityksen perusteella Suomeen jäädään luvattomasti silloin, kun elämä paperittomana on huonoista vaihtoehdoista vähiten huono.

Kun paperittomilla ei ole normaaleja mahdollisuuksia järjestää asumistaan ja toimeentuloaan, he ovat vaarassa päätyä pimeille asunto- ja työmarkkinoille. Paperiton on myös altis hyväksikäytölle ja jopa ihmiskaupalle. Epätoivoisessa tilanteessa myös radikalisoitumisen riski kasvaa, todetaan raportissa.
-  Jos pelko hallitsee, siitä seuraa rikollisuutta ja radikalisoitumista, sanoo Marja Pentikäinen, Diakonissalaitoksen diakonian ja sosiaalisen vastuun toimialajohtaja.

Palvelukeskus suunnitteilla

Uuspaperittomien hätämajoituksen tarve on selvityksen mukaan ollut toistaiseksi vähäinen. Monilla on Suomessa sellaisia verkostoja, joiden tuella he pystyvät majoittumaan tilapäisesti.

Sen sijaan omakielistä neuvontaa ja psykososiaalista tukea tarvittaisiin runsaasti.

Diakonissalaitoksen mukaan järkevintä on keskittää paperittomien vähäiset palvelut saman katon alle. Laitos suunnittelee parhaillaan tällaisen palvelukeskuksen avaamista.
-  Tiloja palvelukeskukselle etsitään parhaillaan. Kovin pitkiä aikoja sen kanssa ei voi odotella, sanoo Diakonissalaitoksen kansainvälisen toiminnan johtaja Mika Paasolainen.

Iltalehti
27.4.2017 klo 14.45

Kenen rahoilla diakonissalaitos toimiikaan... Keitäs ne nyt olikaan ketkä sitä rahoittavat...?

Uuspaperittomat. Väärin, ovat itse hävittäneet paperinsa, salanneet sen myötä jotakin. Taustoja ei voi tietää edes Päivi Nerg (kd).

Mutta senhän oli rasismia jo edes epäillä saapujien motiiveja.
-------------

Toinen mielenkiintoinen uutinen tulee Saksasta, jossa salakuljettajien palveluun kuului hyvä ohjeistus "kristityksi kääntymiseen saakka":

Kääntyminen kristinuskoon osa tarinaa
Valmistautumiseen kuului myös kertomus kääntymisestä kristinuskoon sekä joidenkin Raamatun lauseiden opettelu. Jumalanpalveluksissa käymisestä hankittiin todistuksia. Näin haluttiin luoda tilanne, että tulijoita ei voitaisi palauttaa kotimaahansa, koska heitä uhkaa siellä vaino kristinuskoon kääntymisen takia.


Tarinan vahvistamiseksi asiakkaita kehotettiin ottamaan jo kotonaan ennen lähtöä kuvia, joissa oli taustalla risti.

Ihmissalakuljettajat olivat yrittäneet saada useiden pikkupaikkakuntien papit auttamaan “kristinuskoon kääntyneitä” tulijoita lähimmäisenrakkauden nimissä.


Welt

Ja mitä tähän tuumaa entinen presidentti Tarja Halonen (sd):
"Suomessa islaminuskoisia turvapaikanhakijoita on kääntynyt kristityiksi. Heitä ei pidä palauttaa".
HS 22.4.2017

Pari päivää myöhemmin HS antoi taas palstatilaa vastaavanlaiselle ruikuttamiselle:
Kristityiksi kääntyneitä turvapaikanhakijoita ei pidä palauttaa
Kääntymällä kristityksi moni maahanmuuttaja voi viestiä halustaan elää ”maassa maan tavalla”.
Kirjoittaja oli emeritus uskonnonopettaja Aili Airola.
HS 24.4.2017

Nyt on näemmä muodissa kristittyjen suojelu; heitä ei voi palauttaa. Ei missään nimessä!
- Islamia on kuitenkin mainostettu (samojen hyysääjien toimesta) Suomessa (ja muualla Euroopassa) suureksi rauhan sekä rakkauden uskonnoksi, jossa ääriliikkeillä on vain pieni osuus - ja samaan hengenvetoon todettu, että onhan meillä Suomessakin vanhoillisia...

Mut hei! Mites heitin kanssa nyt kun uskonto ei enää tarjoa suojaa siinä määrin kuin aiemmin.

Entä miten kristityksi kääntyminen voidaan todeta? Lähdetään syömään; alkupaloina tarjoillaan kinkkusiivuja ja jos ne vetää pokkana, niin a vot sie, siin ois hyvä alku. Pekonilla jatketaan ja lopulta tarjoillaan aina niin trendikästä nyhtöpossua.
- Ruokajuomaksi jotain alkkoholipitoista.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Totuuden Puolesta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 709
Liittynyt: La Loka 22, 2016 11:54 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Totuuden Puolesta »

"Tänä vuonna kasvua on ollut ulkomaalaistaustaisten epäiltyjen raiskausrikoksissa."

http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/seksu ... an/758327/
Sek­su­aa­li­ri­kos­ten määrä Oulun po­lii­si­lai­tok­sen alueella jatkaa kasvuaan

Oulun poliisilaitoksen alueella poliisin tietoon on alkuvuoden aikana tullut 92 seksuaalirikosta, mikä merkitsee lähes 65 prosentin kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

Oulu 27.4.2017 10:57

Susanna Kemppainen

Seksuaalirikosten määrä Oulun poliisilaitoksen alueella jatkaa kasvuaan.

Poliisin tietoon on alkuvuoden aikana tullut 92 seksuaalirikosta, mikä merkitsee lähes 65 prosentin kasvua edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Koko viime vuoden aikana poliisilaitoksen tietoon tuli 246 seksuaalirikosta.

Seksuaalirikoksista eniten ovat alkuvuoden aikana lisääntyneet lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tehdyt rikosilmoitukset. Niistä on tehty 29 ilmoitusta, mikä merkitsee yli 80 prosentin kasvua.

Oulun poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikön Arto Karnarannan mukaan tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että lastensuojeluviranomaiset ovat tehneet aiempaa aktiivisemmin tutkintapyyntöjä epäillessään hyväksikäyttöä.

Ilmoituksia on tullut myös esimerkiksi vanhemmilta, lääkäreiltä ja opettajilta.

– Kyse voi olla myös vuosittaisesta tilastollisesta vaihtelusta. Välillä tiettyjä rikoksia tulee poliisin tietoon enemmän, välillä vähemmän.

Alkuvuoden aikana kasvua oli myös raiskauksissa ja seksuaalisissa ahdisteluissa.

Ulkomaalaisten rikoksista epäiltyjen henkilöiden osuus seksuaalirikoksissa on laskenut, kun viime vuonna heidän suhteellinen osuutensa nousi. Tänä vuonna kasvua on ollut ulkomaalaistaustaisten epäiltyjen raiskausrikoksissa.

Poliisilaitosten torstaina julkistamien rikostilastojen mukaan Oulun poliisin tietoon on tammi-maaliskuun välisenä aikaan tullut noin 7 500 rikoslakirikosta. Se on hieman aiempaa vähemmän, myös hälytystehtävät ovat laskeneet.

Väkivaltarikoksista yksityisillä paikoilla tapahtuneet pahoinpitelyt ovat kasvaneet selvästi. Henkirikoksia on paljastunut jo neljä eli saman verran kuin koko viime vuoden aikana.

– Se on huolestuttavan paljon. Näyttää siltä, että väkivalta yksityisasunnoissa ja jopa kuolemaan johtaneet teot ovat lisääntyneet, Karnaranta sanoo.
Pelkästään vuonna 2017 on tähän mennessä tapahtunut 1540 muslimien tekemää terrori-iskua 56 eri maassa, joissa uhreja 10661 kuollutta ja 11028 loukkaantunutta mukaan lukien lapsia.

The Religion of Peace

Totuuden Puolesta
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 709
Liittynyt: La Loka 22, 2016 11:54 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Totuuden Puolesta »

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/yl ... la/758309/
Ylen kysely: Yli puolet suomalaisista uskoo terrori-iskuun Suomessa vuoden sisällä

Kotimaa 27.4.2017 7:45 | Päivitetty 27.4.2017 7:58
STT, Kaleva

Yli puolet suomalaisista pitää terrori-iskua Suomeen seuraavan vuoden sisällä joko erittäin tai melko todennäköisenä, selviää Ylen kyselystä.

Melko tai erittäin epätodennäköisenä terrori-iskua pitää lähes puolet vastaajista. Kaksi prosenttia ei osaa sanoa kantaansa.

Ylen aiemman kyselyn mukaan Tukholman terrori-isku lisäsi suomalaisten väkivallan ja terrorismin pelkoa.

Yli puolet vastaajista kuitenkin uskoo, että Suomen viranomaiset ovat valmistautuneet mahdollisen iskun estämiseen melko tai erittäin hyvin.

Puolet vastaajista ehkäisisi iskun mahdollisuutta syrjäytymisen vastaisella työllä ja tehokkaalla kotouttamispolitiikalla. 40 prosenttia luottaisi esimerkiksi maahanmuuton tiukentamiseen ja rangaistusten koventamiseen.

Taloustutkimuksen toteuttamaan kyselyyn vastasi reilut tuhat ihmistä. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä.
Pelkästään vuonna 2017 on tähän mennessä tapahtunut 1540 muslimien tekemää terrori-iskua 56 eri maassa, joissa uhreja 10661 kuollutta ja 11028 loukkaantunutta mukaan lukien lapsia.

The Religion of Peace

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5319
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Helsingin Arabiassa putoilee jo postiluukuista tieteen vastaista uskonnollista propagandaa.

http://yle.fi/uutiset/3-9592848
Postiluukuista tungetut oudot kirjat hämmentävät Helsingissä – "Tuli epämukava olo, kun pohdin onko kyseessä Isisin propaganda"

Poliisille ei ole ainakaan vielä tullut ilmoituksia harhaoppisia ja evoluutioteoriaa kritisoivista kirjoista.
3.5.2017 klo 15:19päivitetty 3.5.2017 klo 15:20

The Profound darkness of the hypocrite -kirja on tipahtanut viime päivinä monen postilaatikosta.

Monet Helsingin Arabiassa ja Toukolassa asuvat ovat saaneet viime päivinä poikkeuksellista postia. Kynnysmatoilta ja postilaatikoista on löytynyt turkkilaisen Harun Yahya -nimisen kirjailijan evoluutiokriittisiä teoksia.

Kirjailijan oikea nimi on Adnan Oktar. Hän käyttää myös nimeä Adnan Hoca. Oktar on tunnettu turkkilainen kreationisti eli hän pohjaa maailmankatsomuksensa evoluutioteorian sijaan islamilaiseen luomiskertomukseen.

Hän ilmoittaa kirjoittaneensa yli 200 kirjaa.

Hänen tuotantoaan ei levitetä ensimmäistä kertaa. The New York Times kirjoitti kesällä 2007 että Oktarin 800-sivuista kirjaa The Atlas of Creation on lähetetty tuhatmäärin esimerkiksi Yhdyvaltalaisille tiedemiehille, kongressinjäsenille ja tiedemuseoihin.

Kirjan kannessa Isisin logo?


Syksyllä 2016 painettu kolmesataasivuinen kovakantinen The Profound darkness of the hypocrite -kirja tipahti myös Arabiassa asuvan miehen postiluukusta. Sitä ei ollut pakattu mitenkään.

Nimettömänä pysyttelevä helsinkiläismies kertoo ajatelleensa ensin, että kirja liittyy heidän luonaan viime vuonna asuneeseen irakilaiseen turvapaikanhakijaan.

– Mietin, että onko joku lähettänyt kirjan hänelle vai onko hän itse laittanut sen. Hän ei tiennyt asiasta yhtään mitään, mies sanoo.

Miehen perheen luona asunut turvapaikanhakija sanoi, että kirjan kannessa on nimien välissä niinsanottu profeetta Muhammadin sinettisormus. Siinä lukee arabiaksi puolet islamin uskontunnustuksesta: "Muhammad on jumalan lähettiläs".

Myös terroristijärjestö Isis käyttää symbolia lipussaan.

Asiasta käytiin hämmentynyttä keskustelua alueen kaupunginosaryhmässä.

Moni kertoi saaneensa samanlaista postia.

Ryhmässä pohdittiin, mihin kirjojen jakaminen liittyy ja onko kyseessä kenties terroristijärjestö Isisin propaganda.

Asiasta ei ole tullut ilmoituksia Helsingin poliisille. Komisario Jarmo Heinonen sanoo, että kun puhutaan islamista, ihmisten ajatukset kääntyvät herkästi terrorismiin tai sen mahdollisuuteen eikä osata erottaa, mistä on oikeasti kysymys.

– Emmehän me ole huolissamme kristinuskon sanoman levittämisestäkään, komisario Heinonen sanoo.

Taho kirjojen jakelun takana kysymysmerkki


Moni kuljetti pyytämättä ja yllättäen tulleen kirjalähetyksen oitis paperinkeräykseen, mutta Ylen haastattelema arabialaismies päätti tutustua saamaansa teokseen.

Siitä tuli epämiellyttävä olo.

– Kirja oli todella tiukan linjan fundamentalistinen islamilainen opus. Kaikki muut kuin muslimit tuomitaan siinä harhaoppisiksi ja tekopyhiksi. Oli helpottavaa kuulla, ettei kirja ollut kohdistettu pelkästään minuun, vaan että muutkin alueella olivat saaneet sen.

Tiedossa ei vielä ole, miksi näitä kirjoja on jaettu pääkaupunkiseudulla. Arabiassa asuva mies pohtii, että jakelun taustalla on jonkinlainen ryhmittymä, joka on saanut kirjaerän ja jakaa sitä nyt summittaisesti.

Myös ainakin Espoon Latokaskessa on jaettu saman henkilön kirjoittamaa How fossils refute darwinism -kirjaa, jossa Yahya pyrkii esimerkkien kautta kumoamaan evoluutioteorian.

Adnan Oktar on Turkissa tunnettu myös televisioevankelistana, joka on muodostanut ympärilleen kultin.

Vastaa Viestiin