Sivu 1/1

Kolmoismurha Jupiterissa Floridassa

Lähetetty: Pe Helmi 10, 2017 12:15 am
Kirjoittaja Siru83
Sunnuntai-iltana Jupiterin kaupungissa Floridassa ammuttiin 25-vuotias Sean Henry, 20-vuotias Kelli Doherty ja 24-vuotias Brandi El-Salhy. Nuoret olivat viettämässä iltaa neljännen henkilön kanssa, jonka nimeä ei ole annettu julkisuuteen. Tämä nuori mies löytyi loukkaantuneena vähän matkan päästä. Ilmeisesti häntäkin oli ammuttu, ja hän on nyt tehohoidossa. Poliisi sanoo löytäneensä epäillyn, mutta häntä ei ole julistettu virallisesti epäillyksi eikä ketään ole pidätetty teosta. Poliisin mukaan uhreja ei valittu sattumanvaraisesti, ja ainakin yksi heistä on ollut ampujan kohde.

Re: Kolmoismurha Jupiterissa Floridassa

Lähetetty: Pe Helmi 10, 2017 7:25 pm
Kirjoittaja Täysi Purenta
Olisiko perinteinen mustasukkaisuusjuttu? Exä joka ei toivu erosta ja surmaa sekä rakastettunsa että tämän uuden kumppanin. Tällä kertaa vain laajentaen kaikkiin läsnäolijoihin?
Lieneekö lisää tietoja tarjolla lähipäivinä?

Re: Kolmoismurha Jupiterissa Floridassa

Lähetetty: Su Helmi 12, 2017 6:17 am
Kirjoittaja Siru83
Taloa vuokrannut 27-vuotias Charles Vorpagel on kertonut poliisille myyneensä laittomia aseita talosta käsin. Hän oli äskettäin myynyt AK:n ammuksia yhdelle henkilölle, jolle hän aikoi myydä myös kaksi asetta. Hän yritti tehdä toisesta aseesta automaattista. Vorpagel ja toinen huumeiden myyntiin osallistuva ystävä olivat ostaneet noin 30 grammaa kokaiinia ja jakaneet sitä pienempiin osiin myydäkseen sitä viikonloppuna.

Talosta löytyi puoliautomaattinen pistooli ja haulikko etuoven läheltä. Haulikossa oli kumiammuksia ja se oli ladattu. Yhdessä huoneessa oli vajaa kaksi kiloa marijuanaa pakattuna pusseihin myyntiä varten, yli 900 xanaxia myös pakattuna myyntiä varten sekä rynnäkkökivääri. Lipaston laatikossa oli pieni määrä marijuanaa. Toisessa huoneessa oli hasisöljyä ja muita huumausaineita. Kolmannessa huoneessa oli kivääri ja satoja ammuksia.

Vorpagel on pidätettynä aserikoksista. Vorpagelin isän mukaan kolme miestä oli tunkeutunut taloon takakautta ja alkaneet ampua. Vorpagel oli loukkaantunut ja päässyt pakenemaan talosta, mutta hän ei ole talosta noin 1,5 kilometrin päästä löytynyt mies. Tämä mies on Vorpagelin isän mukaan yksi taloon tunkeutuneista ampujista. Vorpagelilla ei hänen isänsä mukaan ole osuutta surmiin.

Sairaalassa toipuvan miehen henkilöllisyydestä ei ole annettu tietoja eikä poliisi ole sanonut, epäilläänkö häntä osuudesta rikokseen. Poliisi on sanonut, että heillä on epäilty, mutta tutkinnallisista syistä he eivät tällä hetkellä anna enempää tietoja julkisuuteen.

Tässä Charles Vorpagelin Facebook-tili: https://www.facebook.com/charlie.murphy.3110?ref=br_rs

Lähteet:

http://www.wptv.com/news/region-n-palm- ... e-homicide

http://cbs12.com/news/local/resident-of ... al-custody

http://www.palmbeachpost.com/news/crime ... httrWLOwM/

Re: Kolmoismurha Jupiterissa Floridassa

Lähetetty: Pe Helmi 17, 2017 11:52 pm
Kirjoittaja Siru83
Poliisi on edelleen mykkänä tapahtumista. Vaikka alueen asukkaat pitävät tapausta todennäköisesti huumeisiin liittyvänä, on poliisin vaiteliaisuus aiheuttanut heissä pelkoa ja epätietoisuutta. Poliisi on tiedottanut vain, että heillä on epäilty ja että ampumiset eivät vaikuta sattumanvaraisilta.

Lähde:

http://www.mypalmbeachpost.com/news/loc ... xQksZssmN/

Re: Kolmoismurha Jupiterissa Floridassa

Lähetetty: Ti Touko 30, 2017 3:37 pm
Kirjoittaja Alida
24-vuotias Christopher Vasata on saanut syytteen Jupiterin kolmoismurhasta. Käsittääkseni kyseessä on tämä loukkaantunut paikalta paennut mies.

Uhrit

Kuva

Kuva

Talon haltija Charles Vorpagel

Kuva

Christopher Vasata

Kuva

Kuva

Kuva