USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Kroisos_
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 47
Liittynyt: Su Elo 19, 2018 1:35 pm

USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Viesti Kirjoittaja Kroisos_ » Ma Elo 27, 2018 7:57 pm

Ira Samuel Einhorn(s.1940) on Yhdysvaltalainen luontoaktivisti, joka on tuomittu naisystävänsä Holly Madduxin murhasta. Häntä kutsutaan nimellä "Unicorn killer" koska saksaksi Einhorn=Unicorn=Yksisarvinen. Syyskuun 9. päivä 1977, Maddux katosi kun hän oli matkalla hakemaan tavaroitaan asunnosta, jonka Einhorn ja hän jakoivat. Kahdeksantoista kuukautta myöhemmin poliisi löysi Madduxin muumioituneen ruumiin Einhornin komerosta. Ruumis oli kääritty paperiin ja pelletteihin.

Kuva

Pidätyksensä jälkeen Einhorn pakeni maasta ja vietti yli 20 vuotta Euroopassa pakoilleen poliisia, kunnes hänet pidätettiin 1997 ja luovutettiin Yhdysvaltoihin 2001. Hän asui kiinniotettaessa Ranskassa aliaksella Eugene Mallon. Kiinniottonsa jälkeen Einhorn on väittänyt, että CIA olisi lavastanut hänet syylliseksi murhaan, koska hän tiesi liikaa viraston kyseenalaisista ja paranormaaleista tutkimuksista. Luovutusprosessi Einhornin kohdalla oli pitkä ja hankala, koska oli syytä epäillä, että Einhorn olisi Yhdysvalloissa tuomittu kuolemaan. Ranskalla ja Yhdysvalloilla oli sopimus jonka mukaan jompikumpi maista sai kieltäytyä syihin vedoten luovuttamasta rikollista toiseen maahan. Hänet tuomittiin lokakuussa 2002 elinikäiseen vankeustuomioon ilman ehdonalaisuuden mahdollisuutta .

https://en.wikipedia.org/wiki/Ira_Einhorn

https://www.youtube.com/watch?v=cRkDwz56huM

Chikatilo
Philip Marlowe
Viestit: 1205
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Viesti Kirjoittaja Chikatilo » Ti Elo 28, 2018 9:32 pm

Keskiluokkaisesta varakkaasta juutalaisesta perheestä lähtöisin ollut Einhorn on mies "Earth Day"-nimellä tunnetun maailmanpelastuskinkerin taustalla.

Einhorn oli aatteen mies. Hän vähensi maailman populaatiota (ei valitettavasti itseään) ja hävitti poistetun luonnonmukaisin menetelmin uusiutumattomia luonnonvaroja käyttämättä. Pakkausmateriaalina käytettyä styroxia ei lasketa, koska kyseessä oli pre-vihreä, ja aatteen tärkeys jne. Madduxin tappamisella saatiin kuitenkin ilmaston lämpenemistä hidastettua tärkeät 0,00000000025 %.

Paskakasan elostelevasta elämästä oman kultturimarxistikuplansa jäsenistön suojelemana voi lukea englanniksi esimerkiksi täältä:
https://www.amicusint.org/ira-einhorn/

Linkissä on myös kuvia shiksha Madduxista ennen suhdetta yli-ihmisen kanssa ja sen jälkeen.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Koen olevani herkkä runopoika.

KZA
Parranpäristäjä
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Touko 12, 2015 8:33 pm
Paikkakunta: Kehä 3 ulkopuolella

Re: USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Viesti Kirjoittaja KZA » Ti Syys 18, 2018 9:15 pm

Ei varmaan pitäs yllyttää hullua mut nää passiivis-aggressiiviset sarkasmikirjotukset on kyllä tän sivuston parasta viihdettä...
Suattaaha se olla mut suattaa olla olemattakii...

Avatar
Kuolemannaakka
Agentti Scully
Viestit: 8561
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka » Ti Syys 18, 2018 11:13 pm

KZA kirjoitti:Ei varmaan pitäs yllyttää hullua mut nää passiivis-aggressiiviset sarkasmikirjotukset on kyllä tän sivuston parasta viihdettä...
No, rupee kyllä viidessä vuodessa jo kyllästyttämäänkin. Aika vaikeeta on elämä, jos jotain 40 vuotta sitten ihmisen maailman toisella puolella tappanutta täytyy täällä ripittää, niinkuin oma mummo olisi murhattu. Ketään meistä ei tämä tapaus todellisuudessa liikuta pätkääkään.

Ja vituttaa toi "kulttuurimarxismin" kaltaisten ei mitään tarkoittavien ja vielä vähemmän ymmärrettyjen hämärrytystermien ainainen autisti-halla-aholainen viljely. Olis nyt vielä mädättäjistä puhunut.

Kaikki kunnia Chikatilolle sinänsä; ei ole palstan ärsyttävimpiä ja joskus jopa hauska.
Lataa ilmainen 310-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta! 8 vuoden tutkimuksen tulos, runsaasti ennen julkaisematonta materiaalia!
https://drive.google.com/file/d/1L55vVw ... FGYkb/view


Älä usko mitä sanon, tutki mitä sanon

ABC
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4079
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: USA: Ira "Unicorn killer" Einhorn, 1977

Viesti Kirjoittaja ABC » Su Syys 23, 2018 12:08 am

Einhorn oli Yhdysvaltain parapiireissä keskeinen ja tunnettu henkilö. CIA-yhteydetkään eivät ole potaskaa, sillä kyseisellä puljulla oli tosiaan vuosikymmeniä kestänyt ns. kaukokatseluohjelma, yliopistotutkijoiden kanssa yhteistyössä tutkittiin mm. Uri Gelleriä ja ufoja, ja tiedustelupalvelu oli myös soluttautunut kaikkiin uusiin ja kiinnostaviin New Age -lahkoihin ja paraseuroihin. Siten CIA:n henkilökunta tunsi varmasti myös Einhornin henkilökohtaisesti. Eri asia sitten on, missä määrin Einhorn oli tekemisissä CIA:n väitettyjen psykologisten kokeiden kanssa (joihin on väitetty kuuluneen esim. Jim Jonesin joukkoitsemurhaan päätyneen kultin).

Ufotutkijanakin tunnetuksi tullut Jacques Vallée kertoo muistelmissaan, miten Einhorn kulki ympäriinsä esiintyen normaalisti kuukausikaupalla samalla kun naisystävän ruumis jo mätäni hänen komerossaan. Einhorn kielsi kaiken viimeiseen asti ja luikki lopulta pakoon, mikä vasta pakotti hänen ystäväpiirinsä uskomaan todeksi sen, että hän oli kylmäverinen murhaaja.
Every ship must sail a world.

Vastaa Viestiin