Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Ti Marras 20, 2018 1:51 am

PaxCow kirjoitti:Suhteellisesti eniten uutisia tulisi Liettuasta (vähän maahanmuuttajia) ja vähiten Itävallasta (paljon maahanmuuttajia). Kiinnostaisiko ketään? Ei ainakaan minua. Siksi on ihan perusteltua, että vain erikoisimmat/kuohuttavimmat uutisoidaan.
Niin, ei kai tässä enää mitään erikoista ole: Muslimit tapppoi eurooppalaisia / juutalaisia. Uusi normaali.
Muut: Älkää nyt jumalauta menkö noin vanhaan, että alatte länkyttämään jostain Latvian rikostilastoista, joilla ei ole mitään tekoa tämän asian kanssa.

Vanha punikkien temppu.
Toisaalta noudattaa myös suvakkien "Koska MV-lehdessä oli teeviiva väärinpäin, kyllä meidän nyt pitää ottaa ainakin 100 000 muslimia viikossa Suomeen" - logiikkaa.

annaanna kirjoitti: Suvakki on suomalainen haukkumasana, kuten rajakki. Suvaitsevainen, auttavainen ja ystävällinen ihminen ei mielestäni ole ansainnut suvakkinimitystä, koska ei sitä näytetä käytettävän positiivisesti vaan vihapuheen kaltaisesti :cry: +.
Suvakiksi kutsuminen on vihapuhetta, tai ainakin vihaista puhetta.
Tässä on nyt nimittäin ihan aikuisten oikesti saatu tarpeeksi teidän tuhotyöstä.

Minun kirjanpidossa suvakin voi määritellä näin:
"Monikulttuurisuusideologiaan uskonnon kaltaisesti suhtautuva ihminen, joka kärsii myös patologisesta altruismista ja sen aiheuttamasta kognitiivisesta dissonanssista"

Uhri täyttää nuo kriteerit ihan kirkkaasti.

Rispektikulttuurin edustaja, eli siis tekijä, oli niin saatanan tyhmä ettei edes tajunnut joutuneensa juutalaisen auttamaksi :D
Tämä kun paukapäälle selvisi, niin olihan se rispekti pakko palauttaa samantein.

Näitä tulee sitten lisää. Myös Suomessa.
Vitun pahvit, herätkää nyt jo.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Joutsenlaulu
Alibin kestotilaaja
Viestit: 301
Liittynyt: Ke Marras 14, 2012 11:07 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja Joutsenlaulu » Ti Marras 20, 2018 2:00 am

PaxCow kirjoitti:Jos jokaisesta EU:ssa tapahtuneesta murhasta/taposta uutisoitaisiin aina valtamediassamme, uutisartikkeleita pelkästään tästä aiheesta olisi joka päivä n. 14. Suhteellisesti eniten uutisia tulisi Liettuasta (vähän maahanmuuttajia) ja vähiten Itävallasta (paljon maahanmuuttajia).
Sotket nyt kaksi eri asiaa. Yrität väittää että henkirikosten määrä on käänteisesti korreloiva mamujen määrään. Tästä ei kuitenkaan ole kyse vaan siitä että mamut tehtailevat suhteessa paljon enemmän rikoksia kuin ns. kantikset.

Ilmiö on tuttu monista eri yhteyksistä. Esimerkiksi Floridaan tuli 80-luvun taitteessa paljon pakolaisia Kuubasta, josta seurasi jättimäinen rikosaalto. Tottakai Floridan alkuperäisasukkaat tekivät määrällisesti enemmän rikoksia, mutta prosentuaalisesti kuubalaispakolaiset olivat yliedustettuna.

Muuten, etkö oikeasti tiedä, että Liettuassa asuu paljon maahanmuuttajia. Ne ovat venäläisiä jotka tulivat Baltiaan 40-luvun jälkeen. Heitä ei kukaan pyytänyt, ne vain tulivat.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5649
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ti Marras 20, 2018 2:21 am

Marokon Kauhu.

Mitäpä sitä minäkään asiassa pysymään, kun on itselleni laitettu viestejä, joissa keskitytty vain emakkoäitiini ja mulkkuisääni.

Sulje korkki ja ota lääkkesi. Hakeudu hoitoon. "Vitun pahvi", niinkuin Marokon Kauhu viesteissäsi muille toteat.

Kaikenmaailman idiotteja täällä kirjoittelemassa, kuten AlexSmith toteaisi.

Vuodatuksesi on käsittämätön, ei siihen muuta voi sanoa. Tai sen voisi, että yksilöt tässä on vastakkain olleet jollakin tavalla. Ei muslimit ja juutalaiset :D . Epäillyn vammoista tai vaurioista ei ole tietoa. Toivottavasti ei hänenkin henkensä ole vaarassa, kun ei tilanteestaan tiedä :cry: .

Onko jossakin outojulkaisussa tai päivälehdessä siis vahvistettu se kuolintapa ja ennenkaikkea tuotu viranomaistietona tuo uhrin juutalaisuus ja sen liittyminen teon motiiviin, kun sitä totuutena tarjoilet.
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7528
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Marras 20, 2018 7:01 am

Asiantunteva media voisi kertoa tästäkin tapauksesta varoittavana esimerkkinä vaikka käsitelleesään huippumittaansa nykyään päätä lyhyemmän ja hengettömän 54-vuotiaan avuliaan porilaisnaisen murhaa, siinäkin rispektikulttuuri* näytti karvaiset ranteensa. Tämähän alkaa vaikuttaa jo ihan ilmiöltä, että auttajia uhataan ja jopa tapetaan. Muutenkin, jos varoittavat ärsyttävällä tv-ilmolla jostain karhusta toisella puolella maata(jotka eivät juuri ikinä ihmistä vahingoita), niin kaippa voisivat muslimimiehistäkin pari riviä laittaa eetteriin, vaikka joka päivä? Kukaan islamilaista kulttuuria tuntematon kun ei osaisi epäillä tällaista, kun meilläpäin ei ole totuttu palkitsemaan auttajaa murhaamalla hänet.

Saksalaisilla alkaa olla parempi käsitys asiasta, kun näitä lienee sattunut jo enemmänkin kuin muutama. Juutalaiset ovat ainakin tämän pääosin tiedostaneet ja oppihan se tämäkin mies lopulta menemään kyykkyyn typerine auttamisintoineen rispektiäijän edessä.

Tämä toinenkin ymmärtäväisen auttajan koulutus [rispekteeteeraamaan Saksassa] olisi mennyt meiltä huti, ellei Kauhu olisi vinkannut: muslimiparturi leikkasi tukan - ja sitten kurkun

Saksan peli alkaa olla jo toisella puoliajalla ja suuri yhteenotto lienee jo väistämätön? Ja johtavat poliitikot ne vaan ihmettelee vastustuksen kasvua, syyttelee kotouttajia ja yrittää estää kaikin keinoin kansallisvaltioita olemasta liittovaltioajatuksellaan (kuin kärmestä pyssyyn), vähättelevät ja syrjivät alkuperäiskansoja. Kohta ihmetellään, kun ihmisiä alkaa tippumaan massoittain ja "viattomia pakolaisia vainotaan".

Ai ai, kun tällaista alkuperäiskansojen polkemista ja varallisuuden uusjakoa tehtäisiin suurten nimipoliitikkojen toimesta jossain muussa maailmankolkassa, niin kyllä karttakeppi viuhuisi ja eroja vaadittaisiin. No, kun sharia tulee laajemmin käyttöön, niin heiluu se raippa Euroopassakin, jos rispektiä ei muuten löydy heidän harhaiselle maailmankatsomukselleen ja satuolennoilleen. Piirrä muhis ja sut tapetaan, ou jee ja tällaista kuuluisi kunnioittaa?
Marokon Kauhu kirjoitti:Älkää nyt jumalauta menkö noin vanhaan, että alatte länkyttämään jostain Latvian rikostilastoista, joilla ei ole mitään tekoa tämän asian kanssa.
Kyllä noitakin tuulesta temmattuja asiaankuulumattomuuksia on hyvä korjata, koska ovat niitä "uskomuksia", joita jotkut päissänsä kehittelee ja pitävät jollain joukkohurmiolla hengissä niin kauan, että asiat muuttuvat päissään todeksi.

Itävallan tuoreet rikosluvut olisivat varmaan herätteleviä heillekin, vaikka taitaisivatkin valua aivoistaan alas peräröpöttimeen ihan kuin vesi sen nurmikoita paskovan hanhen selästä.

Saksa on toki saanut isomman määrän rispektiäijiä kuin Paxcown vakavien pakolaisrikosten unelmamaa Itävalta ja siksi kunnioitusta on vaadittukin näkyvämmin. Paitsi vaatihan se yks perheellinen rispektiäijä(ja perhe hänellä tietty siellä "sodan kauhuissa") Wienissä pikkupojalta rispektiä uimahallin vessassa, mutta ottikin perkele pikkupojalta perseneitsyyden, koska oli se kuuluisa seksuaalinen hätätila:
Pakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan wieniläisessä uimahallissa

Heh, ja kuten Joutsenlaulu totesi, eipä se kulttuurien yhdistäminen, vaikka suurinpiirtein pakolla on yritetty, ole Baltiankaan maissa oikein putkeen ole mennyt, vaikka noissa ollaan sentään samasta maailmasta. Mitä Baltian muslimisaatioon viisaaseen vastustamiseen tulee, niin islamilainen kulttuuri on siitä huolimatta ehtinyt kylvää rispektijannujen* melkoisen palavaa rakkautta ainakin Virossa, vaikka kauhua karussa oli tuolloin vaan parisataa islamistia: Syyrialaismies poltti vaimonsa koomaan Tallinnassa 2017

* = rispektikulttuuri on loistava termi kuvaamaan tätä uutta normaalia, kunpa opettaisivat jo koulussa! No sitähän ei saa tehdä, sillä kunniakulttuureista totuudenmukaisesti kertominen olisi rasismim ja maksimointi ja lapsiin kohdistettu kaikkien kiihotusten äiti.
Burn
Loot
Murder

jepulis82
Helen Mirren
Viestit: 1455
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja jepulis82 » Ti Marras 20, 2018 7:18 am

Kun leikit vaarallisten ihmisten kanssa, voi henki lähteä. Me kaikki aikuiset tiedämme tämän, joten voi voi vaan. Lapset ja vajaamieliset sitten erikseen.
"Those who want respect, give respect."

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ti Marras 20, 2018 8:03 am

Joutsenlaulu kirjoitti: Sotket nyt kaksi eri asiaa. Yrität väittää että henkirikosten määrä on käänteisesti korreloiva mamujen määrään.
Paitsi että tällaistahan en kuitenkaan väittänyt, älä sotke asiaa enempää.

Pointti oli se, että henkirikoksia tapahtuu pitkin Eurooppaa niin paljon, että on aivan luonnollista, ettei ihan kaikista Suomessa uutisoida. Rämä oli vastauksena holmesin haamun ihmettelyyn. Liettua-Itävalta-homma oli vain pieni sivuhuomautus (joka tosin piti paikkansa eikä kukaan tuota tietoa kyennyt kumoamaan, vaikka tutut nimimerkit asiasta alkoivatkin länkyttää!).
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3613
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ti Marras 20, 2018 8:54 am

PaxCow kirjoitti: Pointti oli se, että henkirikoksia tapahtuu pitkin Eurooppaa niin paljon, että on aivan luonnollista, ettei ihan kaikista Suomessa uutisoida. Rämä oli vastauksena holmesin haamun ihmettelyyn. Liettua-Itävalta-homma oli vain pieni sivuhuomautus (joka tosin piti paikkansa eikä kukaan tuota tietoa kyennyt kumoamaan, vaikka tutut nimimerkit asiasta alkoivatkin länkyttää!).
Pointti on se että sinä länkytät selitättämällä ja vääntämällä siitä kuinka on ihan normaalia ettei ihan kaikista henkirikoksista Suomessa uutisoida ja korostat länkytystäsi tuomalla esiin jotain Liettuan ja Itävallan vanhoja murhatilastoja jotka eivät liity holmesin haamun ihmettelyyn siitä miksi tällaista poikkeavia ja meitä kiinnostavia piirteitä sisältävää henkirikosta ei uutisoida Suomen mediassa.

Tässä muistutuksena se holmesin haamun "ihmettely" johon vastasit:
holmesin haamu kirjoitti:
Rubiskreebeli kirjoitti:
Tracker kirjoitti:Mohammed Omran Albakr murhasi Michael Riecherin, kun hän huomasi, että Riecher oli juutalainen joka oli rahoittanut synagogan remonttia ja entisöintiä. Tämä on jälleen yksi osoitus maahanmuuttajien kiitollisuudesta ja varoitusmerkki vaaroista, joita tulee tapahtumaan kun tuodaan joukoittain ihmisiä, joiden pyhä kirja kehoittaa "tappaamaan muita uskontokuntia edustavat aina kun kohtaat heitä" (ks. Koraani 2: 191, 4:89, 9: 5).

Kuva

https://www.jihadwatch.org/2018/11/germ ... nsored-him
Jos tämä pitää paikkansa niin mielenkiinnolla odotan onko tämä rasistinen viharikos vai ei. Kaksi maailman parasta ja puhtainta uskontoa jotka/joiden edustajat voivat tilastollisesti olla ainoastaan rasismin kohteita, eivät sen toteuttajia.
Odottaisin mielenkiinnolla valtamedioiden uutisointia aiheesta. Turha toivo.
Kyllä minäkin ymmärrän että kaikkia murhia ja tappoja ei Suomessa uutisoida, kun suurimmassa osassa niissä ei ole mitään meitä kiinnostavaa, mutta tämä kuitenkin sivuaa tämänhetkistä tilannetta meillä ja muualla Euroopassa yhteisesti siinä mielessä että Suomessakin juuri hiljattain tapahtui henkirikos jossa pakolaisena maahan saapunut ja kohtalaisen hyvään asemaan päässyt henkilö tappoi häntä ilmeisesti tukeneen ja autelleen naisen, ja lisäksi näitä pakolaisten tekemiä henkirikoksia on jo ollut muutamia, joten tästä tapauksesta ja joistain muistakin Euroopassa tapahtuneista luulisi olevan mielenkiintoa uutisoida ihan siksi että ne toisivat esille sen seikan että näitä ei tapahdu pelkästään Suomessa jossa oodinit sun muut kiusaavat pakolaispoloisia ja synkkä syksy ja pitkä talvikin saavat heidät masentumaan ja purkamaan traumojaan henkirikoksiin.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2369
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Ti Marras 20, 2018 9:12 am

Suomessa psyykataan kansaa sillä, että ”kaikki ihmiset olemme pohjimmiltaan samanlaisia”, tätä jauhetaan perusopetuksessa jo alaluokilta saakka. Se on suuri karhunpalvelus nousevalle polvelle, sillä asiahan ei ole niin, ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan.

Muslimikulttuuri ei lähde samankaltaisista arvoista kuin länsimainen kulttuuri, jossa ihmiselämällä on aina luovuttamaton arvonsa, jokaisella ojanpohjia könyävällä rapajuopollakin se on, riippumatta siitä, mikä politiikka maassa vallitsee kulloinkin, ja miten paljon ihmiselämän arvostus käytännössä sitten näkyy.

Suomalaiset matkustelevat paljon, enkä ymmärrä mitä heistä monet ovat matkoillaan tehneet, että eivät ole nähneet selvästi, mitä islaminuskoisten mukana Euroopan maihin tulee. Aurinkorannoilla makaamalla ja seminaareissa istumalla eivät silmät aukene, kannattaisi vähän seikkailla ympäriinsä ja oikeasti katsoa ja miettiä näkemiään asioita.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » Ti Marras 20, 2018 12:29 pm

Esimerkkinä tuo vainaja pysyykin muille avuliaille.
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

ReissuLasse
Hercule Poirot
Viestit: 2212
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Ti Marras 20, 2018 1:19 pm

J.Maybrick kirjoitti:Suomessa psyykataan kansaa sillä, että ”kaikki ihmiset olemme pohjimmiltaan samanlaisia”, tätä jauhetaan perusopetuksessa jo alaluokilta saakka. Se on suuri karhunpalvelus nousevalle polvelle, sillä asiahan ei ole niin, ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan.

Muslimikulttuuri ei lähde samankaltaisista arvoista kuin länsimainen kulttuuri, jossa ihmiselämällä on aina luovuttamaton arvonsa, jokaisella ojanpohjia könyävällä rapajuopollakin se on, riippumatta siitä, mikä politiikka maassa vallitsee kulloinkin, ja miten paljon ihmiselämän arvostus käytännössä sitten näkyy.

Suomalaiset matkustelevat paljon, enkä ymmärrä mitä heistä monet ovat matkoillaan tehneet, että eivät ole nähneet selvästi, mitä islaminuskoisten mukana Euroopan maihin tulee. Aurinkorannoilla makaamalla ja seminaareissa istumalla eivät silmät aukene, kannattaisi vähän seikkailla ympäriinsä ja oikeasti katsoa ja miettiä näkemiään asioita.
Suomalaiset suhtautuu islamiin muita eurooppalaisia kielteisemmin. Taisi olla reilusti yli 60 % sitä mieltä että sen arvot eivät sovi meille ja muualla tuo luku oli pienempi. Mutta sitten samassa tutkmuksessa jengi kuitenkin toteaa että naapurissa voi elellä vierasmaalainen, tässä luku muistaakseni 80%. En nyt muista tätä tämän tarkemmin mutta hiljattain tehty tutkimus kuitenkin. Vika on siinä että porukka edelleenkin jaksaa uskoa että jostain muualta voi tulla jotain hyvää, kun se vastaus on että ei voi. Tätä hyväuskoisuutta esiintyy myös itseään kansallismielisiksi kutsuvien keskuudessa.

Joutsenlaulu
Alibin kestotilaaja
Viestit: 301
Liittynyt: Ke Marras 14, 2012 11:07 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja Joutsenlaulu » Ti Marras 20, 2018 2:47 pm

annaanna kirjoitti: Onko jossakin outojulkaisussa tai päivälehdessä siis vahvistettu se kuolintapa ja ennenkaikkea tuotu viranomaistietona tuo uhrin juutalaisuus ja sen liittyminen teon motiiviin, kun sitä totuutena tarjoilet.
KVG?

Uhri on faktisesti kuollut ei-tapaturmaisesti ja uhri on faktisesti juutalainen. Vassari-ideologian mukaan kuollut juutalainen on hyvä juutalainen, eikös?

Joutsenlaulu
Alibin kestotilaaja
Viestit: 301
Liittynyt: Ke Marras 14, 2012 11:07 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja Joutsenlaulu » Ti Marras 20, 2018 3:19 pm

PaxCow kirjoitti:
Joutsenlaulu kirjoitti: Sotket nyt kaksi eri asiaa. Yrität väittää että henkirikosten määrä on käänteisesti korreloiva mamujen määrään.
Paitsi että tällaistahan en kuitenkaan väittänyt, älä sotke asiaa enempää.

Pointti oli se, että henkirikoksia tapahtuu pitkin Eurooppaa niin paljon, että on aivan luonnollista, ettei ihan kaikista Suomessa uutisoida. Rämä oli vastauksena holmesin haamun ihmettelyyn. Liettua-Itävalta-homma oli vain pieni sivuhuomautus (joka tosin piti paikkansa eikä kukaan tuota tietoa kyennyt kumoamaan, vaikka tutut nimimerkit asiasta alkoivatkin länkyttää!).
Ei tietysti uutisoida. Mutta perustelit rikosten määriä korreloimalla sitä mamujen määrään. Toisin sanoen teit rasistista profilointia.

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2190
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Ti Marras 20, 2018 4:36 pm

annaanna kirjoitti: Onko jossakin outojulkaisussa tai päivälehdessä siis vahvistettu se kuolintapa ja ennenkaikkea tuotu viranomaistietona tuo uhrin juutalaisuus ja sen liittyminen teon motiiviin, kun sitä totuutena tarjoilet.
Kuolinsyy oli se, että Mohammedin esimerkkiä seuraava Mohammed tappoi.
Poliisi on varma - Mohammad tappoi.png
Poliisi on varma - Mohammad tappoi.png (34.33 KiB) Katsottu 755 kertaa
Kuvakaappaus ekalla sivulle olleesta Der Bildin artikkelista.

Jopa minä korkeajännityssaksan ja pakkoruotsin välttävällä osaamisella tajuan että tuossa lukee että polizei on varma, Mohammad päästi ilmat pihalle suvakista.
Ainut mikä on vielä epävarmaa on se, että tapahtuiko porilainen pääänkatkominen myös.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2527
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ti Marras 20, 2018 4:57 pm

Joutsenlaulu kirjoitti:Ei tietysti uutisoida. Mutta perustelit rikosten määriä korreloimalla sitä mamujen määrään. Toisin sanoen teit rasistista profilointia.
Ensin kirjoitit minun esittäneen, että "henkirikosten määrä on käänteisesti korreloiva mamujen määrään". En kirjoittanut tällaista. Nyt höpötät jostain profiloinnista (joka on ihan eri juttu) tai siitä, että olisin "perustellut rikosten määriä". Tällaisestakaan en ole kirjoittanut. En näe järkevänä keskusteluna tällaista olkinukkejen viljelyä.
damfin kirjoitti:Pointti on se että sinä länkytät selitättämällä ja vääntämällä siitä kuinka on ihan normaalia ettei ihan kaikista henkirikoksista Suomessa uutisoida ja korostat länkytystäsi tuomalla esiin jotain Liettuan ja Itävallan vanhoja murhatilastoja jotka eivät liity holmesin haamun ihmettelyyn siitä miksi tällaista poikkeavia ja meitä kiinnostavia piirteitä sisältävää henkirikosta ei uutisoida Suomen mediassa.
Tarjosin mielestä ihan järkeenkäyvän selityksen sille, miksi kesken olevasta, näillä tiedoin melko tavanomaisesta murhatutkinnasta, ei ole Suomen valtamediassa uutisoitu. Se, että rikos on "teitä" kiinnostava, ei ole peruste sen käsittelylle valtamediassa. Asiasta voi tietysti olla eri mieltä.
damfin kirjoitti:Kyllä minäkin ymmärrän että kaikkia murhia ja tappoja ei Suomessa uutisoida, kun suurimmassa osassa niissä ei ole mitään meitä kiinnostavaa, mutta tämä kuitenkin sivuaa tämänhetkistä tilannetta meillä ja muualla Euroopassa yhteisesti siinä mielessä että Suomessakin juuri hiljattain tapahtui henkirikos jossa pakolaisena maahan saapunut ja kohtalaisen hyvään asemaan päässyt henkilö tappoi häntä ilmeisesti tukeneen ja autelleen naisen, ja lisäksi näitä pakolaisten tekemiä henkirikoksia on jo ollut muutamia, joten tästä tapauksesta ja joistain muistakin Euroopassa tapahtuneista luulisi olevan mielenkiintoa uutisoida ihan siksi että ne toisivat esille sen seikan että näitä ei tapahdu pelkästään Suomessa jossa oodinit sun muut kiusaavat pakolaispoloisia ja synkkä syksy ja pitkä talvikin saavat heidät masentumaan ja purkamaan traumojaan henkirikoksiin.
Jos henkirikos tapahtui jostain turvapaikanhakijan tilanteeseen, hänen auttamiseensa tai vaikka poliitiikkaan tai uskontoon liittyvästä syystä, ymmärtäisin tätä näkemystä paremmin. Nyt tutkinta on vasta käynnissä eikä oikeudenkäynti kolkuttele ovella ja kaikki on auki - kyseessähän on vasta murhaepäily. Vaikea löytää tästä mitään erityistä uutisoitavaa, vaikka tapaus toki on traaginen. Jihadwatch-sivustolla esiintyvä köykäinen spekulointi henkirikoksen syistä on sellaista, joka saa puolestani pysytellä tuollaisilla marginaalisivustoilla.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2369
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Esimerkkipakolainen murhasi suvakin Saksassa

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » Ti Marras 20, 2018 5:58 pm

Lisäksi tuossa Marokon Kauhun laittamassa otsikossa sanotaan, että pidätysperuste on MURHA. Aika paha tuota on lievennellä tai muuksi muuttaa.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

Vastaa Viestiin