Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » La Marras 17, 2018 9:46 am

Ilta-Sanomat kirjoitti:Onko tässä USA:n pahin sarjamurhaaja? Mies saattaa liittyä yli 90:een ratkaisemattomaan tapaukseen – ”Se on pelottava luku”

Kuva
Samuel Littlellä voi viranomaisten mukaan olla lähes sata uhria. (KUVA: EPA/SEBASTIAN WILLNOW, Twitter)

Julkaistu: 17.11. 3:14


78-vuotias Samuel Little on jo saanut kolme elinkautista vankeustuomiota.

Kolmen naisen murhasta tuomittu sarjamurhaaja saattaa liittyä yli 90:een ratkaisemattomaan murhatapaukseen Yhdysvalloissa, uutisoi Dallas Morning News.

Samuel Little, 78, sai hiljattain syytteen vuonna 1994 Odessassa, Texasissa tapahtuneesta Denise Christie Brothersin murhasta.

Viranomaisten mukaan kuulustelujen yhteydessä on käynyt ilmi, että Littlellä on rikoksesta ja uhrista sellaista tietoa, jota ei ole missään vaiheessa kerrottu julkisesti.

Little istui kolmea elinkautista Kaliforniassa ennen kuin hänet luovutettiin Texasiin. Mies siirrettiin Wisen piirikunnan vankilaan, jossa eri puolilta maata saapuneet viranomaiset esittivät hänelle kysymyksiä ratkaisemattomista murhista vuosilta 1970–2005.

– Little on kertonut yksityiskohtia yli 90 murhasta, joita on tehty useissa osavaltioissa, poliisi toteaa.

Littleä kuulivat viranomaiset Texasista, Floridasta, Georgiasta, Kentuckysta, Tennesseestä, Mississippistä, Louisianasta, Illinois’sta, Ohiosta, Kaliforniasta, Arizonasta, New Mexicosta, liittovaltion poliisista FBI:stä ja Yhdysvaltain oikeusministeriöstä.

– Hän oli halukas yhteistyöhön. Hänelle ei tuottanut ongelmaa puhua omasta roolistaan kaikissa noissa tapauksissa, Wisen piirikunnan apulaisseriffi Craig Johnson kertoo Wise County Messengerille.

– Se (90) on pelottava luku. Se on enemmän kuin BTK-kuristajalla ja Green Riverin tappajalla, hän kommentoi puolestaan WFAA:lle.

Little pidätettiin syyskuussa 2012 Louisvillessä, Kentuckyssa, kun dna-todisteet liittivät hänet murhiin Los Angelesin alueella.

Samu Lehtonen
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005902816.html

Artikkelissa on linkkejä yhdyslvaltalaisiin uutisjuttuihin aiheesta.

Toivottavasti tunnustukset ovat luotettavammalla pohjalla kuin Henry Lee Lucasin tapauksessa. Silloinhan viranomaiset syöttivät epäillylle tietoa selvittämättömistä rikoksista ja ottivat kilvan vastaan mitä mielikuvituksellisimpia tunnustuksia.
????? ?? ??????.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » La Marras 17, 2018 12:02 pm

Käänsin osan New York Postin artikkelista (linkki):

"Little tuotiin Teksasiin [Denise Christie Brothersin murhasta] kuulusteltavaksi Kaliforniasta, jossa hänet oli vuonna 2014 tuomittu kolmen naisen surmista. Vanhoilta rikospaikoilta kerättyjä DNA-näytteitä vertailtiin Littlen näytteisiin, joita oli säilytetty rikollistietokannassa.

Los Angelesin selvittämättömistä tapauksista vastaavat rikostutkijat epäilivät, että Little oli sarjamurhaaja - kulkuri ja entinen nyrkkeilijä, joka kiersi maata metsästäen narkomaaneja, huono-osaisia naisia ja muita uhreja. Hänen rikoshistoriansa käsittää 24 osavaltion alueella 56 vuoden aikana tehtyjä rötöksiä - lähinnä väkivaltarikoksia, murtovarkauksia, aseellisia ryöstöjä, näpistyksiä ja huumerikoksia.

Rikostutkijoiden mukaan Littlellä oli usein tapana tyrmätä nainen iskulla, sitten kuristaa tämä, samalla masturboiden. Tämän jälkeen hän hankkiutui ruumiista eroon ja poistui alueelta."
????? ?? ??????.

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2587
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja dazu » La Marras 17, 2018 12:23 pm

Tässä jäi nyt uutisoimatta se, että Little on jo todettu olevan varmuudella syyllinen yli 30 murhaan. Häntä kuitenkin epäillään lisäksi 60 muusta tapauksesta.

Näitä korkean uhriluvun sarjamurhaajia on Yhdysvalloissa pulpahdellut pintaan viime vuosina. Lonnie Franklin junior on hyvin suurella todennäköisyydellä tappanut yli sata naista Los Angelesissa. Rodrigo "Rodney" Alcala on saattanut tappaa yli sata naista 70-luvulla ja 60-luvun lopulla... Itsemurhan tehnyt Israel Keyes tappoi FBI:n mukaan vähintään 36 ihmistä. Lisäksi vuonna 2006 vankilassa kuollut Bobby Jack Fowler oli kertonut vuonna 1995 eloonjääneelle uhrilleen, että on tappanut yli sata naista.
Lisäksi siellä on ollut pari rekkakuskia, joita epäillään kymmenistä murhista.

Tunnettu ilmiö on toki sekin, että jotkut sarjamurhaajat liioittelevat uhriensa määrää saadakseen huomiota. Henry Lee Lucas tunnusti jopa yli 3000 murhaa. Toisaalta hän on myöhemmin väittänyt, ettei ole tappanut ketään muuta, kuin äitinsä.
Minä en usko myöskään Keith Jespersonin väitteeseen siitä, että hän olisi tappanut 166 ihmistä.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

originalnightstalker
Sammakkoprofessori
Viestit: 455
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker » La Marras 17, 2018 7:15 pm

Eikös samuel littlestä ollu jo joku ketju? Ainaki muistaakseen. Ridgwayllekihän on mahollisesti 100 uhria koska ei muista itekkää montako tqppo. Aika monesti nämä jotka sanoo että o uhrei o lähemmäs 100 tai yli ni näistä suuri osa o paskanpuhujia mut tää ei kyl välttämät oo

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » Ke Marras 28, 2018 8:53 am

Ilta-Sanomat kirjoitti:Tim kohtasi silmästä silmään miehen, josta saattaa nyt tulla Yhdys­valtain pahin sarja­murhaaja – ”Se oli puhdasta pahuutta”

Julkaistu: 28.11. 2:31

Yhdysvalloissa uskotaan paljastuneen yksi maan historian pahimmista sarjamurhaajista.

Marraskuun puolivälissä yhdysvaltalaisviranomaiset kertoivat 78-vuotiaan miehen tunnustaneen yli 90 naisen murhan 14 osavaltiossa. Nyt poliisit ovat yhdistäneet Samuel Littlen noin 30 murhaan, mutta he eivät epäile, etteivätkö Littlen muut tunnustukset pitäisi paikkansa, The New York Times uutisoi.

– Aavistamme, että siihen mennessä, kun olemme valmiita, Samuel Littlen vahvistetaan olevan yksi tuottoisampia sarjamurhaajia Yhdysvaltain historiassa, Ector Countyn piirikunnan syyttäjä Bobby Bland totesi.

The Washington Postin mukaan viranomaiset ovat kyenneet vahvistamaan hänen osallisuutensa ainakin yhdeksässä tapauksessa. Toistaiseksi kaikki Littlen väitteet ovat osoittautuneet todeksi.

Little istui elinkautista vankeustuomiota kolmen naisen murhasta Kaliforniassa, kun texasilainen poliisi matkusti kuulemaan miestä. Little kertoi vuonna 1994 surmattuna löytyneen naisen tapauksesta yksityiskohtia, joita ei ollut koskaan kerrottu julkisuuteen, Dallas Morning Post kertoo.

Lopulta Little tunnusti murhanneensa naisen ja myöhemmin mies tunnusti kymmeniä muita murhia. Sen jälkeen hänen luonaan on käynyt poliiseja ja viranomaisia useista eri osavaltioista. Hän on tällä hetkellä vankilassa Texasissa.

Littleä kuulleiden mukaan mies ei osoita katumusta teoistaan. Hän kertoo murhista pääosin tyynesti, joskus hykerrellen ja joskus selkeästi innostuneena.

– Kun katsoin hänen silmiinsä, sanoisin, että se oli puhdasta pahuutta, Los Angelesin poliisissa työskentelevä Tim Marcia kertoi.

Marcia oli toinen niistä poliiseista, jotka saivat Littlen kiinni vuonna 2012, kun hänen dna oli yhdistetty kahteen Los Angelesissa 1990-luvulla tapahtuneeseen murhaan. Kodittomien asuntolassa asunut Little oli tuolloin pidätetty lähes 100 kertaa eri osavaltioissa, mutta istunut alle 10 vuotta vankilassa.

Myös toinen Littleä kuulustellut poliisi Crystal LeBlanc on kertonut kuulusteluistaan Littlen kanssa. Little kertoi tappaneensa 24-vuotiaan Melissa Thomasin, jonka alaston ruumis oli löytynyt pekaanihikkorin alta pieneltä hautausmaalta tammikuussa 1996.

Little kertoi tavanneensa Thomasin kadulla ja, että kaksikko oli ajanut hautausmaalle käyttämään huumeita. Kun he siirtyivät auton takapenkille harrastaakseen seksiä, Thomas kiinnitti Littlen mukaan huomiota hänen käteen, joka hyväili naisen niskaa.

– Hän sanoi naisen sanoneen: ”Miksi kosket koko ajan niskaani? Oletko sarjamurhaaja?” poliisi muisteli kuulusteluja.

Little sanoi raivostuneensa naisen puheista ja kuristaneensa hänet.

Kuulustelun loppupuolella LeBlanc keskusteli Littlen kanssa synnistä ja miehen uskonnollisista arvoista.

– Hän sanoi, että Jumala teki hänestä tällaisen, joten miksi hänen pitäisi pyytää anteeksiantoa, Le Blanc kertoi Littlen sanoneen.

Piirikunnan syyttäjän Blandin mukaan Littleltä oli jo useiden vuosien ajan yritetty saada tunnustusta hänen teoikseen epäillyistä murhista. Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, mikä sai miehen lopulta puhumaan. Bland arvelee tunnustusten taustalla olevan Littlen saama oikeuden päätös, jossa hylättiin hänen valituksensa elinkautisista vankeustuomioista.

– Ihmiset oat vuosien ajan yrittäneet saada hänet tunnustamaan ja (poliisi) James Holland on se, joka vihdoin sai hänet puhumaan, Bland kehui AP:lle poliisia, jonka tekemien kuulustelujen myötä vyyhti alkoi purkautua.

Mikäli Little saisi tuomion kaikista hänen tunnustamistaan murhista, olisi hän Yhdysvaltain pahin sarjamurhaaja. Tällä hetkellä synkän tilaston kärjessä on Gary Ridgeway, joka on tuomittu 49 naisen murhasta. Green River Killer -nimellä tunnetun Ridgewayn uhreja epäillään olevan enemmän, mutta toistaiseksi hän ei ole saanut tuomiota useammasta murhasta.

Ina Kauppinen
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005913983.html

Green River Killerin sukunimi on muuten Ridgway, eikä Ina Kauppisen käyttämä Ridgeway.

Artikkeliin on upotettu noin minuutin mittainen video.
????? ?? ??????.

originalnightstalker
Sammakkoprofessori
Viestit: 455
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker » Ke Marras 28, 2018 10:47 am

iltalehti ja iltasanomat o nyt sellasia paskalehtiä että huhhuh, jatkuvast nimet kirjotettu väärin ja ainaki iltalehessä on jatkuvasti väärää tietoa, esim sillon ku teksasissa se 17 vuotias dimitrios tappo ne 10 oppilasta ni iltalehessä luki että voi saaha kuolemantuomion ja ihan helvetisti muutenki väärää tietoa.


mutta nii, asiaan. alussa olin vähän skeptinen että onkohan totta että nuin palion uhreja mutta nyt alan jo vähän uskoa että puhuu totta. tietääkö kukaan miten tätä ei oo laitettu jo aikasemmin linnaan 3strikes lain perusteella? ite varmaan jos oisin tuo ni kysysin kuolemantuomiota nuissa teksasin oikeudenkäynneis, ei palioo motivois istua loppuelämää linnassa.

aika harvinaista että sarjamurhaaja kertoo kaikki uhrinsa, yleensä o näit lucasin kaltasia idioottei jotka väittää että o uhrei vaik oikeast o parikymmentä tai toinen vaihtoehto että o niiku alcala että uhrei on mutta mitään ei myönnä

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2587
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja dazu » Su Helmi 03, 2019 1:55 am

FBI on omilla sivuillaan julkaissut Murha.info-tyylisen kartan, johon on sijoitettu Littlen tunnustamat murhat, joita poliisit eivät ole vielä pystyneet yhdistämään mihinkään tapauksiin.

https://www.fbi.gov/news/stories/vicap- ... ler-112718
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » Su Helmi 03, 2019 2:56 am

Oli Samuel Little todellisuudessa kaikkien noiden FBI:n listaamien tapausten takana tai ei, niin surullinen määrä selvittämättömiä naisten surmia joka tapauksessa - nämä kun ovat vain yhteen henkilöön yhdistettyjä. Kyseessähän on vain pintaraapaisu.
????? ?? ??????.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » To Helmi 14, 2019 11:29 am

Ilta-Sanomat kirjoitti:Poliisi julkaisi kuvat: Yhdysvaltain kenties pahin sarja­murhaaja teki piirroksia naisista – mallien kohtalo saattoi olla julma

Kuva

Julkaistu: 14.2. 10:15

Samuel Littlen, 78, uskotaan kuuluvan Yhdysvaltain historian pahimpiin sarjamurhaajiin.

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI on julkaissut sarjamurhaajaksi epäillyn Samuel Littlen, 78, piirroksia tämän väitetyistä uhreista. Poliisi julkaisee piirrokset, jotta mahdolliset uhrit voidaan tunnistaa. Little on tunnistanut surmanneensa kymmeniä naisia ympäri Yhdysvaltoja vuosina1970–2005.

Poliisi on myös kertonut lisätietoja Littlestä, jonka epäillään kuuluvan Yhdysvaltojen historian eniten surmia tehneisiin sarjamurhaajiin.

Littlen ensimmäinen kohtaaminen virkavallan kanssa tapahtui jo vuonna 1956 ja sen jälkeen hänet on pidätetty muun muassa näpistelystä, petoksesta, huumerikoksista ja murtautumisista epäiltynä. Poliisin mukaan miehen epäiltyihin rikoksiin on aina liittynyt ”synkkä, väkivaltainen juonne”.

1980-luvun alkupuolella Littleä epäiltiin naisten surmista Mississippissä ja Floridassa, mutta hän välttyi lopulta syytteiltä Mississippissä ja tuomiolta Floridassa. Little oli kuitenkin jo istunut vankilassa naisen pahoinpitelystä Missourissa ja naisen pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta San Diegossa.

Vuonna 2012 Little pidätettiin Kentuckyssä kodittomien asuntolassa ja luovutettiin Kaliforniaan, jossa hän oli etsintäkuulutettuna huumerikoksesta. Kun Little oli vangittuna, Los Angelesin poliisi yhdisti hänen dna:nsa kolmeen selvittämättömään murhan vuosina 1987–1989. Little tuomittiin murhista vuonna 2014 ja sai kolme peräkkäistä elinkautistuomiota ilman mahdollisuutta hakea ehdonalaiseen vapauteen.

Kuva

Los Angelesin poliisi pyysi FBI:ta selvittämään Littlen taustan. FBI löysi huolestuttavan sarjan selvittämättömiä murhia, joihin Little saattoi liittyä.

FBI pystyi yhdistämään Texasissa vuonna 1994 tapahtuneen murhan selkeästi Littleen, jolloin texasilaista poliisia pyydettiin FBI:n mukaan kuulustelemaan miestä. Little päätyi tunnustamaan paitsi Texasissa tapahtuneen murhan, myös kymmeniä muita.

Yhteensä Little on tunnustanut 90 murhaa. Toistaiseksi poliisi on kyennyt varmistamaan hänen yhteytensä 34 murhaan. Useita Littlen tunnustuksia selvitetään parhaillaan.

FBI:n mukaan Little muistaa uhreistaan ja murhista paljon.

– Hän muistaa missä oli, mitä autoa hän ajoi. Hän piirtää kuvia useista naisista, jotka tappoi. Hän ei ole yhtä luotettava, mitä tulee päivämäärien muistamiseen.

Koska Little ei muista kunnolla päivämääriä, uhrien tunnistaminen on ollut hankalaa. Lisäksi moni murhista on tapahtunut 1970-luvulla ja 1980-luvulla ennen dna-tunnistamisen yleistymistä.

Uhrien tunnistamista on vaikeuttanut myös se, että Little surmasi yleensä haavoittuvaisessa asemassa olleita naisia kuten prostituoituja ja huumeriippuvaisia. Little, joka oli aikoinaan nyrkkeillyt, löi yleensä uhrinsa tajuttomaksi ennen kuin kuristi heidät. Koska uhreista ei löytynyt puukotuksen tai ampumisen jälkiä, moni tapauksista todettiin onnettomuudeksi, yliannostukseksi tai luonnolliseksi kuolemaksi.

Little eli kiertolaiselämää ja saattoi ajaa parissa päivässä New Jerseystä itärannikolta Kaliforniaan länsirannikolle, minkä takia häntä ei aiemmin osattu yhdistää useisiin selvittämättömiin kuolemiin.

Huonosta terveydestä kärsivä Little istuu loppuelämänsä vankilassa Texasissa. Häntä kuulustelee lähes päivittäin sama texasilaispoliisi, jolle Little surmat lopulta tunnisti. Tarkoituksena on tunnistaa kaikki hänen uhrinsa.

Ina Kauppinen
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006000901.html

Artikkeliin on upotettu pari FBI:n twiittiä aiheesta.
????? ?? ??????.

tj_eme
Matlock
Viestit: 789
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2010 1:22 pm

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja tj_eme » Pe Helmi 15, 2019 1:00 pm

Äijähän on ilmiselvä toisinto Grim Sleeperistä. Tällaiset sarjamurhaajaurat kertovat aika karua kieltä USAn oikeusoloista. On paljon ihmisiä, joilla ei ole minkäänlaista suojaa ja kukaan ei välitä. sen ansiosta on mahdollista tehdä isot määrät murhia jäämättä kiinni ja tai että niitä edes tutkittaisiin.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4050
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Loka 07, 2019 8:11 am

Ilta-Sanomat kirjoitti:FBI: Samuel Little on Yhdysvaltain historian pahin sarjamurhaaja – tunnustanut 93 murhaa: ”Uskoi, ettei hän voisi jäädä kiinni”

Julkaistu: 7.10. 7:47

Little on tuomittu kolmesta murhasta, mutta hän on tunnustanut yhteensä 93 – FBI on varmistanut näistä 50.

Kolmen naisen murhista tuomittu Samuel Little on Yhdysvaltain historian pahin sarjamurhaaja uhriensa lukumäärän perusteella, vahvisti Yhdysvaltain liittovaltion poliisi FBI sunnuntaina.

Nyt 79-vuotias Little sai vuonna 2014 elinkautisen vankeustuomion kolmen naisen murhista. Tämän jälkeen hän on kuitenkin tunnustanut kaiken kaikkiaan 93 murhaa, joista valtaosassa uhrina on nainen. FBI:n on onnistunut vahvistaa Littlen yhteys 50 tapaukseen.

Vaikka 43 tunnustuksen pitävyyttä ei ole saatu varmistettua, FBI:n rikosanalyytikoiden mielestä kaikki Littlen tunnustuksista ovat uskottavia. Little on kertonut kuristaneensa uhrinsa vuosien 1970 ja 2005 välisenä aikana.

Monet hänen uhriensa kuolemista on alun perin määritelty yliannostuksiksi tai niiden taustalla on uskottu olleen vahinko tai jokin määrittelemätön syy. Joissain tapauksissa ruumiita ei ole onnistuttu löytämään lainkaan.

– Monien vuosien ajan Samuel Little uskoi, ettei hän voisi jäädä kiinni, koska hän luuli, ettei kukaan huomioi hänen uhrejaan, kertoi FBI:n rikosanalyytikko Christie Palazzolo.

– Vaikka hän on jo vankilassa, FBI uskoo, että on tärkeää saada oikeutta jokaiselle uhrille ja saada ratkaistua jokainen mahdollinen tapaus.

Little kertoo murhista videolla

FBI on avannut nettisivun, jossa on esillä videotallenteita, joissa Little kertoo tunnistamattomista murhista. Tämän lisäksi miehen selvitysten yhteydessä on Littlen piirroksia uhreista, jotka hän väittää tappaneensa.

Samuel McDowellinakin tunnettu entinen nyrkkeilijä pidätettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Hänet otettiin kiinni kodittomien suojassa Kentuckyssa ja luovutettiin Kaliforniaan, jossa häntä syytettiin huumausainerikoksista.

Kaliforniassa Little yhdistettiin DNA:n avulla kolmeen selvittämättömään tapaukseen. Tämä johti lopulta hänen tuomitsemiseensa kolmesta Los Angelesissa vuosien 1987 ja 1989 välillä tehdystä murhasta. Kaikki kolme uhria oli hakattu ja kuristettu.

STT-AFP
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006264282.html

Nytkö se on sitten virallista?
????? ?? ??????.

Dope Boy
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1262
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » Pe Loka 11, 2019 11:01 pm

Vähän epäilen noita ruumislukuja, on voitu ratkaisemattomia murhia "yhdistää" tähän keissiin....
"If you aim for a king, you better not miss"

originalnightstalker
Sammakkoprofessori
Viestit: 455
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker » Pe Loka 11, 2019 11:41 pm

Dope Boy kirjoitti:
Pe Loka 11, 2019 11:01 pm
Vähän epäilen noita ruumislukuja, on voitu ratkaisemattomia murhia "yhdistää" tähän keissiin....
Itteäki jotenki epäilyttää se et mite tää muistaa nii monet kasvot ja vaikka nyt onki vähä eri vuosiluku ku henry lee lucaksen aikaa ni silti jotenki aina epäilyttää sama homma näisä jotka tunnustaa yli 30 murhaa, yks ainoista jota uskon 100% että on murhannu tunnustamansa määrän o gary ridgway

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2587
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Samuel Little: miestä epäillään yli 90 murhasta USA:ssa

Viesti Kirjoittaja dazu » La Loka 12, 2019 10:08 am

^Gary Ridgway on tuomittu 49 murhasta ja hän on tunnustanut tappaneensa yli 90. Hänet on yhdistetty kaikkiaan 71 tapaukseen, mutta tosiaan vain 49 tapauksesta on tullut tuomio.
USA:n pahin sarjamurhaaja uhrien määrän suhteen on sairaanhoitajana työskennellyt Charles Cullen, jolla FBI:n mukaan on yli 400 uhria.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Vastaa Viestiin