Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

jasso
Alibin satunnaislukija
Viestit: 139
Liittynyt: Ke Huhti 29, 2020 7:29 am

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja jasso »

PerryMason kirjoitti:
To Elo 13, 2020 9:25 pm
Kun taparikollinen neekeri kuolee sydänkohtaukseen pidätyksen yhteydessä niin siitä vaahdotaan ja voivotellaan Suomenkin mediassa viikkokausia. Kun neekeri ampuu valkoisen pikkupojan niin ei kuulu inahdustakaan.
Tämä!
Tapaus tuli twitterissä vastaan joku päivä sitten mutta eipä taida olla sanallakaan mainittu meidän (LAATU)medioissa.
Jos olisi olleet uhrin ja tekijän värit toisin päin, niin olisi ylen toimesta aiheesta pidetty jo pari a-studiota ja pääkaupungimme sanomissa olisi varmaan ollut oma liite tälle tapaukselle.
Mutta, kun nykyaika on tälläistä niin yrittäkäämme elää sen kanssa.

Sverdlov
Matlock
Viestit: 847
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Ei! Älkäämme yrittäkökään elää tällaisen paskasakin kanssa vaan taistelkaamme joka rintamalla sitä vastaan. Tämä roskaväki yrittää lannistaa tavallisen ihmisen juuri siten että tämä yrittää sopeutua. Nämä viattomien tappajat ja ahneuden perikuvat eivät ikinä saa tarpeekseen.

Nyt sitten vain odottamaan uutta pikkupojan lahtausta tai pikkutytön raiskausta ja hyväksymään se yrittämällä elää tällaisen kanssa. Niinkö?
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?

Meri-Mari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 128
Liittynyt: Ke Elo 14, 2019 11:44 am

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Meri-Mari »

Likeavirgin kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 3:11 am
Meri-Mari kirjoitti:
To Elo 13, 2020 9:34 pm
No enpä ole mistään muualta kuin täältä tästä järkyttävästä murhasta lukenut. Pitää lukea tätä sivustoa, että saa tietoa näistä mustien tekemistä kuvottavista teoista. Ja täällä kyllä käsitellään tasapuolisesti kaiken väristen ihmisten tekemiä rikoksia. Valtamedia on todellakin valtavalemedia, kuten joku osuvasti sitä kuvaa täälläkin.

Ei voi kuin vihata tuollaista tyyppiä. Ja myös tätä vinoutunutta maailmaa, jossa pikkupojan raaka murha ei nostata kohua. Toisin kuin jonkun tummaihoisen aikuisen miehen, vieläpä rikollisen, kuolema poliisin käsissä. Se nostatti maailmanlaajuisen mekkalan. Hulluus on vallalla.

Se kai on vain niin, että värillä on väliä. Ei turhaan puhuta suojaväristä.
Millainen sää on P-Carolinassa? Ei lukenut siitäkään lehdissä.. hulluksi on maailma mennyt.
Oliko tuo mielestäsi hyväkin vitsi?

Huumorintajusi taso osoittaa vain. että itselläsikin on vinoutunut asenne.

Jannes
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 50
Liittynyt: La Heinä 23, 2016 3:22 pm

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Jannes »

On kyllä jokseenkin mielenkiintoista miten hiljaa maailma on tästä verrattuna siihen fentanyyliöverit vetäneen tyypin hengitysvaikeuksiin.


Sen ukkelin nimissähän järjestettiin jopa Helsingissä asti joku rapian 4000 ihmisen mustaan ihonväriin ja sen paremmuuteen perustuvat festivaalit.

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8278
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

dazu kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 2:36 am
Muistuttaisin tässä kohtaa, että vastaavanlaisia juttuja tapahtuu jenkeissä ihan normaalisti, joten en näe mitään syytä, miksi Yle, tai hesari uutisoisivat tapauksesta, kun eivät ole uutisoineet niistä sadoista selvittämättömistä lapsen seksuaalimurhistakaan USA:ssa.
Suorastaan vastenmielistä lukea tällaista. Osoita tapaus, missä valkoinen mies teloittaa mustan pikkulapsen "ihan normaalisti" kodin eteen, eikä media korviaan lopsauta. Mieti nyt hetki millainen kohu siitä olisi noussut, kun jo rikollishommissa olleen hölkkääjän ampumisesta vouhottivat täällä asti, kun urheilijamies oli musta.

Minulle tulee kyllä useampikin tapaus mieleen, mitä luukutellaan mediassa Suomea myöten, jos musta aikuinen ammutaan valkoisen toimesta. Tällöin motiiviksi mallataan lähes aina rasismia, vaikka mikään ei siihen viittaisi. Nyt ei edes uutisoida, saati liehyteltäisi rotuvihaa kuten aina ennemmin. Ja sitten joku vielä ihmettelee, miksi neekerit ovat irti USAssa ja heittää komppaavat nämä oikeamieliset dazu-henkiset "antirasistit".

Vasemmiston kaappaamaa mediaa on täysin syyttäminen mellakoista ja mustia kulttuuri-henkilöitä. Floyd-myllykään ei olisi käynnistynyt, jos olisi heti näytetty alusta minuuttikaupalla hylättyä materiaalia, missä näki että Floyd itse pakotti poliisin toimimaan. Poliisi teki pitkään kaikki huumeukon pillin mukaan, mutta Georgelle ei kelvannut ei.

Kaltaistesi totuudenvääristäjien takia moni saa maistaa tulevaisuudessa USAssa ja täällä ihan oikeaa rasismia, kun teiltä puuttuu jotain isoja osia logiikasta syyllisiä ja rasisteja jahdatessanne. Nyt on nähty mitä tapahtuu, kun näitä ali-ihmisiä pyritään myötäilemään. He eivät elä samaa kulttuuria kuin me (puhun tässä omista tuttavistani,kun "antirasistit" kuuluvat ali-ihmisten joukkoon näkemyksiensä kanssa. Heistä en enää voi puhua muodossa me). Heidän tuntema viha on jotain hyvin outoa ja perustaltaan jo valheellista. Kuvittelevat, että neekerin sanominen törkyrikollisen kohdalla on varma merkki rasismista.
Sen sijaan outoa on, jos jenkkimedia vaikenee tapauksesta...
No kyllä tätä vaikenemiseksi voi kutsua, jos joku CNN:n kokoinen media kirjoittaa jutusta vain pikku jutun nettiuutisiin usean päivän päästä, minne se helposti hautautuu. Samaa taktiikkaa käyttää muuten jättiresurssein kilpailua mädättävä yle, joka kirjoittaa usein "suojajutun" nettiuutisiin, joka yleensä rajusti sensuroitu.

Tänään oli tullut lyhyt uutinen, missä naapurin kertoi nähneensä kuinka poika teloitettiin tämän vain istuessa pyöränsä päällä. Sessons oli vain kävellyt pikkupojan viereen ja ampunut pään vittuun. Äiti kertoi että heillä ei ollut riitoja ja Cannonin isä oli auliisti auttanut murhaajaa esim. laittamalla ilmaa auton renkaisiin. Äiti oli usein tarjonnut murhaajalle mehujään. Siinä oli kiitos.
https://abc7.com/cannon-hinnant-5-year- ... d/6369372/

Olen levittänyt tätäkin juttua tuntemilleni ihmisille, jotka työllistävät ihmisiä, samoin kuin kehottanut seuraamaan blm-antifa -mellakka ketjua, niin ymmärtävät mitä liiketalouden riskejä sisältyy parempirotuisen palkkaamiseen. Myös muista riskeistä onneksi tietoisuus lisääntyy, kun lehdet täynnä lähes ainoastaan islam-ihmisten raiskausjuttuja. Muut harvinaisuus, vaikka miten yrittävät vääristää uutisointia.
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8278
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Pojan äiti pyytää näkyvyyttä!

Jakakaa!
https://m.facebook.com/profile.php?id=100025970764406

#JUSTICEFORMYBABY
#IJUSTWANTMYBABY
#CROCCINFORCANNON
Burn
Loot
Murder

PS. U.S. legacy media did kill itself!

Avatar
dazu
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2692
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja dazu »

^^USA on seksuaalimurhien luvattu maa ja sieltä löytyy kyllä hyvin törkeitä juttuja, joissa valkoinen on tappanut mustan, eikä näistä ole mediassa ollut halaistua sanaa.
Tää näyttäis nyt siltä, että tässä kiistassa on kaksi osapuolta, jotka syöttävät eri kanavissa jotain globaalilla tasolla pyörivää twitter-feediä, lampaina määkivät sitä, mitä sieltä feedistä tulee ja sitten kuvitellaan, että todellisuus on sitä, mitä sieltä feedistä tulee. Mutta, kun minusta tää näyttäis nyt siltä, että molempien osapuolten feedi tulee samasta lähteestä, joka yrittää luoda mustavalkoista vastakkainasettelua.

Mehän nähtiin hyvin vähän aikaa sitten tämä joukkomurhien kopiomurhailmiö ja se, miten se syntyi ja miten se ylläpidettiin. Siinähän valtamedia pyrki selvästi johdetusti luomaan valeuutisia, jotka aiheuttivat tätä joukkomurhien kopiomurhailmiötä. Valeuutisia, kuten puheet nuorten mielenterveysongelmien räjähdysmäisestä kasvusta... USA:n johtava oikeuspsykiatri Park Dietz totesi joukkomurhien kopiomurhailmiön johtuvan median toiminnasta, mutta media ei missään vaiheessa suostunut tuomaan tätä asiaa päivänvaloon... Valtamedia vaikeni asian pois ja valtamediaa kritisoiva alt-right-blokki mitätöi puheet median vaikutuksesta kopiomurhailmiöön foliohattuiluksi... Yllättäen siis nämä kaksi vastakkaista osapuolta toimivatkin tässä asiassa yhteistyössä... Seuraavaksi siirryttiinkin jo tähän suureen hoaxiin, missä villitään rotusotaa mustien ja valkoisten välille ja, missä lietsotaan sotaa miesten ja naisten välille jne. Huomionarvoista hommassa kokonaisuutena on, että vastakkainasettelun lietsominen ruokkii jälleen joukkomurhiin taipuvaisia paranoideja ja antaa näille jälleen uusia syitä joukkomurhien tekemiseen. Sitten, kun joukkomurhia syntyy, virallisissa äänitorvissa leimataan jonkin ihmisryhmän edustajat potentiaalisiksi joukkomurhaajiksi. Tällaisia ryhmiä ovat mm. pillua saamattomat miehet, kaikki ihmiset, jotka eivät ole yltiösosiaalisia, sekä seuraavaksi islamilaiset, oikeistolaiset, vasemmistolaiset, mustat, valkoiset jne. jne. Ryhmän syyttäminen taas jälleen ruokkii joukkomurhaajia, koska he kokevat olevansa osa jotain isompaa ryhmää, jonka äänitorvena he joukkomurhatessaan toimivat...

Mä muuten puuhastelen paraikaa isompaa aloitusta jenkeissä tapahtuneista selvittämättömistä tyttöjen murhista. Kammottavaa on meno ollut... Yleensä siinä on valkoinen mies tappanut valkoisen tytön...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

URSA
Sherlock John Holmes
Viestit: 5319
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja URSA »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poi ... #gs.cw5s5o
Poikkeuksellisen julma murha USA:ssa: Naapuri ampui 5-vuotiaan Cannon-pojan sisarusten silmien edessä – musertunut isä: "Nostin poikani syliini ja vain huusin apua"

MTV Uutiset

5-vuotiaan pojan isä kertoo videolla kauhun hetkistään liikuttavassa haastattelussa.

JULKAISTU 4 TUNTIA SITTEN

Pohjois-Carolinassa asuvan yhdysvaltalaisperheen sunnuntai muuttui todelliseksi murhenäytelmäksi, kun perheen naapuri ampui Austin Hinnantin pienen pojan omalle kotipihalleen.

Hinnant oli tapojensa mukaisesti käynyt sunnuntaiaamuna perheensä kanssa kirkossa.

Kotiin paluun jälkeen elämä muuttui peruuttamattomasti Hinnantin 5-vuotiaan Cannon-pojan leikkiessä omalla kotipihallaan kahden siskonsa kanssa.

– He leikkivät pihalla ihan niin kuin aina ennenkin, isä muistelee CNN:n haastattelussa.

"Nostin poikani syliini ja vain huusin apua"


Hinnant oli itse sisätiloissa kuullessaan laukauksen, mutta juoksi ulos äänen kuultuaan.

– Nostin poikani syliini ja vain huusin apua.

Kun Hinnant nosti katseensa, hän näki naapurinsa viereisellä pihalla ase kädessään.

– Katsoin häntä nostaessani Cannonin syliini. Olin niin täynnä raivoa, mutten voinut jättää poikaani.

Hinnantin kihlattu soitti hätänumeroon, jonka jälkeen naapuri ajoi tiehensä. Poliisi pidätti kuitenkin 25-vuotiaan Darrius Sessomsin seuraavana päivänä murhasta epäiltynä.

– En pysty käsittämään miksi hän ampuisi poikani, aivan hänen siskojensa ja serkkunsa silmien edessä.

"Ei ollut minkäänlaista vihanpitoa"


Sessoms oli edellisenä päivänä käynyt Hinnantin luona illallisella. He viettivät myös iltaa kuistilla juoden olutta.

– Meidän välillämme ei ollut minkäänlaista vihanpitoa. Hänellä ei ollut mitään syytä tehdä tällaista.

– Kukaan ei pysty käsittämään miltä tuntuu pidellä päähän ammuttua poikaasi sylissä, samalla kuin hänen verensä valuu käsivarsiasi pitkin.

Cannonin hautajaiset pidettiin torstaina. Poliisi ei ole vielä paljastanut tietoja mahdollisesta motiivista.

Avatar
nipsunapsu
Nikke Knattertton
Viestit: 885
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 3:29 pm

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja nipsunapsu »

dazu kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 9:04 pm
...
Tää näyttäis nyt siltä, että tässä kiistassa on kaksi osapuolta, jotka syöttävät eri kanavissa jotain globaalilla tasolla pyörivää twitter-feediä, lampaina määkivät sitä, mitä sieltä feedistä tulee ja sitten kuvitellaan, että todellisuus on sitä, mitä sieltä feedistä tulee. Mutta, kun minusta tää näyttäis nyt siltä, että molempien osapuolten feedi tulee samasta lähteestä, joka yrittää luoda mustavalkoista vastakkainasettelua.
...
^Mikä mahtaa olla tuo mainitsemasi yksi lähde, mikä sitä fiidiä molemille syöttää ja vastakkainasettelua luo? Sinnikkäästi ja todella pitkään ovat ainakin jaksaneet sitä yrittää :roll:
President - Elect

Elizabeth
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 218
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

On se kumma homma että kun poliisi tappaa virkatehtävissä vastustelevan miehen, AIKUISEN miehen, niin ollaan marssimassa maassa ku maassa. Mutta kun aikuinen mies tappaa puolustuskyvyttömän lapsen ni mitään ei tapahdu. Ei marssita. Värikoodit jätänkin mainitsematta, jokainen tietää mitä ne on.

Avatar
acp
Ran-tan-plan
Viestit: 387
Liittynyt: Ma Syys 02, 2019 9:48 pm

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja acp »

dazu kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 9:04 pm
ihmisryhmän edustajat potentiaalisiksi joukkomurhaajiksi. Tällaisia ryhmiä ovat mm.
....miehet jotka toivovat omistavansa pillun, naiset jotka toivovat omistavansa munat tai ihmiset jotka eivät tiedä mitä v..un sukupuolta ovat.

Elizabeth
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 218
Liittynyt: To Huhti 30, 2015 8:40 am

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Elizabeth »

dazu kirjoitti:
La Elo 15, 2020 7:07 am

Elizabeth kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 10:13 pm
On se kumma homma että kun poliisi tappaa virkatehtävissä vastustelevan miehen, AIKUISEN miehen, niin ollaan marssimassa maassa ku maassa. Mutta kun aikuinen mies tappaa puolustuskyvyttömän lapsen ni mitään ei tapahdu. Ei marssita. Värikoodit jätänkin mainitsematta, jokainen tietää mitä ne on.
Ketä, tai mitä vastaan tässä nyt pitäis marssia? Poliisin rasismia, lapsentappajia, vai tummaihoisia vastaan? Haluaisitko kenties käyttää tätä lapsentappajaa esimerkkinä tummaihoisista, jotta Luciferin valo voisi loistaa mahdollisimman kirkkaasti?
Ihan tarkoituksella jätin värikoodit mainitsematta, jokaisella tulisi olla sama ihmisarvo. Kyllä ne marssit ja älämölöt olisi pitänyt aikanaan kohdistaa poliisin käyttämää väkivaltaa kohtaan, se väkivalta on kuitenkin kohdistunut kaikenlaisiin ihmisiin. Lasten oikeuksia taas ei voi koskaan puolustaa liikaa.

Daddy Slam
Sammakkoprofessori
Viestit: 443
Liittynyt: Pe Tammi 04, 2019 3:54 pm

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja Daddy Slam »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 4:31 pm
dazu kirjoitti:
Pe Elo 14, 2020 2:36 am
Muistuttaisin tässä kohtaa, että vastaavanlaisia juttuja tapahtuu jenkeissä ihan normaalisti, joten en näe mitään syytä, miksi Yle, tai hesari uutisoisivat tapauksesta, kun eivät ole uutisoineet niistä sadoista selvittämättömistä lapsen seksuaalimurhistakaan USA:ssa.
Suorastaan vastenmielistä lukea tällaista. Osoita tapaus, missä valkoinen mies teloittaa mustan pikkulapsen "ihan normaalisti" kodin eteen, eikä media korviaan lopsauta. Mieti nyt hetki millainen kohu siitä olisi noussut, kun jo rikollishommissa olleen hölkkääjän ampumisesta vouhottivat täällä asti, kun urheilijamies oli musta.

Minulle tulee kyllä useampikin tapaus mieleen, mitä luukutellaan mediassa Suomea myöten, jos musta aikuinen ammutaan valkoisen toimesta. Tällöin motiiviksi mallataan lähes aina rasismia, vaikka mikään ei siihen viittaisi. Nyt ei edes uutisoida, saati liehyteltäisi rotuvihaa kuten aina ennemmin. Ja sitten joku vielä ihmettelee, miksi neekerit ovat irti USAssa ja heittää komppaavat nämä oikeamieliset dazu-henkiset "antirasistit".

Vasemmiston kaappaamaa mediaa on täysin syyttäminen mellakoista ja mustia kulttuuri-henkilöitä. Floyd-myllykään ei olisi käynnistynyt, jos olisi heti näytetty alusta minuuttikaupalla hylättyä materiaalia, missä näki että Floyd itse pakotti poliisin toimimaan. Poliisi teki pitkään kaikki huumeukon pillin mukaan, mutta Georgelle ei kelvannut ei.

Kaltaistesi totuudenvääristäjien takia moni saa maistaa tulevaisuudessa USAssa ja täällä ihan oikeaa rasismia, kun teiltä puuttuu jotain isoja osia logiikasta syyllisiä ja rasisteja jahdatessanne. Nyt on nähty mitä tapahtuu, kun näitä ali-ihmisiä pyritään myötäilemään. He eivät elä samaa kulttuuria kuin me (puhun tässä omista tuttavistani,kun "antirasistit" kuuluvat ali-ihmisten joukkoon näkemyksiensä kanssa. Heistä en enää voi puhua muodossa me). Heidän tuntema viha on jotain hyvin outoa ja perustaltaan jo valheellista. Kuvittelevat, että neekerin sanominen törkyrikollisen kohdalla on varma merkki rasismista.
Sen sijaan outoa on, jos jenkkimedia vaikenee tapauksesta...
No kyllä tätä vaikenemiseksi voi kutsua, jos joku CNN:n kokoinen media kirjoittaa jutusta vain pikku jutun nettiuutisiin usean päivän päästä, minne se helposti hautautuu. Samaa taktiikkaa käyttää muuten jättiresurssein kilpailua mädättävä yle, joka kirjoittaa usein "suojajutun" nettiuutisiin, joka yleensä rajusti sensuroitu.

Tänään oli tullut lyhyt uutinen, missä naapurin kertoi nähneensä kuinka poika teloitettiin tämän vain istuessa pyöränsä päällä. Sessons oli vain kävellyt pikkupojan viereen ja ampunut pään vittuun. Äiti kertoi että heillä ei ollut riitoja ja Cannonin isä oli auliisti auttanut murhaajaa esim. laittamalla ilmaa auton renkaisiin. Äiti oli usein tarjonnut murhaajalle mehujään. Siinä oli kiitos.
https://abc7.com/cannon-hinnant-5-year- ... d/6369372/

Olen levittänyt tätäkin juttua tuntemilleni ihmisille, jotka työllistävät ihmisiä, samoin kuin kehottanut seuraamaan blm-antifa -mellakka ketjua, niin ymmärtävät mitä liiketalouden riskejä sisältyy parempirotuisen palkkaamiseen. Myös muista riskeistä onneksi tietoisuus lisääntyy, kun lehdet täynnä lähes ainoastaan islam-ihmisten raiskausjuttuja. Muut harvinaisuus, vaikka miten yrittävät vääristää uutisointia.
Ihme salaliittoja keksit foliopipopäissäsi. Miten media muka tässä tapauksessa valehtelee tai jättää kertomatta tms, kun se korona keississä sinun mielestä kertoo totuuden?

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4520
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Pohjois-Carolina, USA: 5-vuotias poika teloitettiin pyörän selkään kotinsa edessä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Daddy Slam kirjoitti:
La Elo 15, 2020 11:45 am
Ihme salaliittoja keksit foliopipopäissäsi. Miten media muka tässä tapauksessa valehtelee tai jättää kertomatta tms, kun se korona keississä sinun mielestä kertoo totuuden?
Kinkkiviruksen kieltäjä kehtaa kirjoittaa salaliitoista! Tämä on jo kaiken huippu. Hulvatonta.
????? ?? ??????.

Vastaa Viestiin