Sairaimmat murhaajat ikinä?

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Siru83
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2736
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Siru83 » Su Kesä 19, 2011 9:51 pm

Nuo edellämainitut ovat mielestäni sairaampia, koska he nauttivat uhrien kiduttamisesta kun nämä olivat elossa. He saattoivat kiduttaa uhrejaan tuntikausia, Berdella jopa useita päiviä ennen surmaa. Dahmerin tekemät kauheudet tapahtuivat enemmän tekojen jälkeen, jolloin uhrit eivät enää tunteneet tuskaa ja kauhua. Berdella ja Von Einem saivat mielihyvää elossa olevien uhrien tuntemasta kivusta ja pelosta, ja se heidän teoistaan tekee niin kauheita.

Dahmer selitti tekojaan jotenkin niin, että hän ei halunnut uhrien lähtevän hänen luotaan pois. Kuolleina uhrit olivat vielä hänen luonaan. Hän oli erittäin yksinäinen mies, mikä oli suuri syy hänen tekoihinsa.

Kylli
Sherlock Holmes
Viestit: 3747
Liittynyt: Ti Maalis 27, 2007 10:28 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Kylli » Ma Kesä 20, 2011 11:18 am

Haastavaahan se näitä on listata, väkisinkin kun tunkevat tunteet pintaan. Monien, aika ilmiselvien, ehdokkaitten (Albert Fish, Ed Gein etunokassa) lisäksi itselleni tulee mieleen Gordon Stewart Northcott (mainittiinko hänet jo tässä ketjussa? Pahoittelen, en jaksanut keskittyä kuin puoleen ketjusta näin aamutuimaan), joka kidnappasi, kidutti ja murhasi nuoria poikia. Lukiessani kirjaa hänestä taistelin kuvotusta ja ahdistusta vastaan.

Elokuva "Changeling" sivuaa tapausta, mutta oikeastaan aika sivusta ainakin tekojen näkökulmasta.

Wineville Chicken Coop Murders:

http://en.wikipedia.org/wiki/Wineville_ ... op_Murders

YÖK.
Yö ja aamu jokainen, jollekin on viimeinen. Joka ilta, joka yö, jonkun sydän riemuin lyö. Jonkun sydän riemuin lyö, jonkun osa ikiyö...

Arlene
Lovejoy
Viestit: 1702
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2007 8:30 pm
Paikkakunta: Pentonville

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Arlene » Su Elo 14, 2011 2:41 pm

Hannibaali Kannibaali

Kuva

Robert John Maudsley (s. 26. kesäkuuta 1953, Liverpool) on brittiläinen rikollinen. Hänet on tuomittu toistuvista murhista.

Maudsley syntyi yhdeksi kahdestatoista lapsesta. Hän vietti huomattavan osan lapsuudestaan katolilaisten nunnien ylläpitämässä orpokodissa. Hän pääsi jälleen vanhempiensa huomaan 8-vuotiaana, mutta joutui näiden pahoinpitelemäksi ja seksuaalisesti hyväksikäyttämäksi. Hän tuli myöhemmin huostaanotetuksi.

1960-luvun lopussa Maudsley ajautui poikaprostituoiduksi Lontooseen. Hän vihasi elämänsä myöhemmässä vaiheessa syvästi pedofiilejä, mutta alkoi kärsiä myös päihdeongelmasta. Hän hakeutui psykiatrille itsemurhayritysten jälkeen ja väitti käyntiensä yhteydessä kuulevansa ääniä, jotka kehottivat häntä tappamaan vanhempansa.

Murhakierre
Vuonna 1974 Maudsley surmasi miehen, joka yritti ostaa häneltä seksiä. Uhrilla oli pedofiilitausta. Maudsley passitettiin kriminaalipotilaille suunnattuun Broadmoor Hospitaliin. Vuonna 1977 hän otti erään rikostoverinsa kanssa tuoreen potilaan, pedofiilin, panttivangikseen ja kidutti sekä tappoi tämän.

Kun toisen uhrin jäännökset löydettiin, Maudsley väitti syöneensä osan tämän aivoista. Hänet siirrettiin pahamaineiseen Wakefieldin vankilaan. Maudsley itse piti aiempaa asuinpaikkaansa, mielisairaalaa, parempana vaihtoehtona.

Maudsley ei kyennyt sopeutumaan tavallisiin vankilaoloihin. Hän puukotti vuonna 1978 kuoliaiksi vankitoverinsa Salney Darwoodin ja Bill Robertsin.

Eristys
Maudsley eristettiin vaarallisena muista vangeista. Vuonna 1983 hänelle suunniteltiin erityisselli; hän ei saa tehdä juuri mitään liikkeitä ilman vartijoiden valvovia silmiä, eikä hänellä ole liiemmin tilaisuuksia kommunikoida vankilan muiden asukkien kanssa.

Maudsleyn pitkäaikainen eristys on herättänyt Britanniassa laajaa keskustelua. Yksi hänen normaalin kohtelunsa tunnetuista puoltajista on veli Paul Maudsley. Robert vietti 50-vuotispäivänsä vankilassa täydessä hiljaisuudessa.

Maudsleystä on tehty useita tutkimuksia. Hänen uskotaan kärsivän persoonallisuushäiriöistä, mutta mitään vakavaa, psykoottista häiriötä ei ole havaittu tai tutkijat eivät ole sellaisen olemassaolosta yksimielisiä.

Wikipedia

Hannaaaa
Ran-tan-plan
Viestit: 368
Liittynyt: Ti Elo 23, 2011 8:30 am

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Hannaaaa » Ke Syys 14, 2011 6:44 pm

Josef Mengele on mun mielestä jotain sellasta, ettei sitä voi sanoin kuvailla.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

Oon nähny ehkä liikaakin Dokkareita tästä kyseisestä Professorista. Välillä menee se julmuus, sadistisuus ja hirviömäisyys yli hilseen, ja tulee oikeesti ItkuPotkuRaivarit :evil:

http://www.youtube.com/watch?v=3ra2m7gN ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ps64xxJq ... re=related

Ja tietty Hitler on listalla myös aika hyvällä sijalla.

http://www.youtube.com/watch?v=CkJVqJDQ ... re=related

Peter Kürten on yksi mielenkiintoisimmista ja ällöttäimmistä mun mielestä. Se mies oli kyllä niin vääristyny jo pienestä pitäen.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... ter+kurten
Mitä sitte?

Ellen
Alokas
Viestit: 23
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 11:17 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Ellen » Ma Tammi 16, 2012 8:37 pm

Siru83 kirjoitti:Kyllä sairaimpia ovat sadistiset homoseksuaaliset sarjamurhaajat kuten Robert "Bob" Berdella, Bevan von Einem ja Dean Corll. Von Einem käytti teoissaan mm. rikottua pulloa jota väänteli uhrien sisällä, kunnes nämä kuolivat verenhukkaan. Berdella työnsi käsivartensa niin syvälle yhden uhrin sisälle, että tämä kuoli siihen. Hän käytti myös sähköshokkeja. Corllilla oli erityinen kidutuspenkki tekojaan varten. Näiden ihmisten mielenlaatu on niin erikoinen ensinnäkin sen suhteen, että he pystyivät em. tekoihin ja toiseksi sen että he saivat niistä jotain tyydytystä, että heitä on mahdoton ymmärtää millään tasolla.
Siis täh? En oo tälläsistä ikinä kuullukaan ja aika monta vuotta näitä juttuja jo penkonut.... :shock: Vetää hiljaseks näitten tyyppien toiminta....
All this talk about equality. The only thing people really have in common is that they are all going to die.
-Bob Dylan-

Likainen Harry
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 34
Liittynyt: Ti Huhti 03, 2012 9:32 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Likainen Harry » La Huhti 07, 2012 11:51 am

Kyllä sairaista sairain on Albert Fish.Joku tässä ketjussa sanoikin osuvasti,että Fish oli kaiken saastan ja sairauden ruumiillistuma.Juuri niin.Sen paremmin asiaa ei voi ilmaista.Tässä Fishin Grace Buddin äidille kirjoittama tunnustuskirje.En ole ikinä lukenut mitään inhottavampaa.


Hyvä rouva Budd. Vuonna 1894 ystäväni John Davis oli S/S Tacomalla kapteenina. Laiva matkusti San Franciscosta Hong Kongiin, Kiinaan. Perillä John ja kaksi muuta menivät maihin ja joivat itsensä humalaan. Heidän palatessaan laiva oli poissa. Tuohon aikaan Kiinassa oli nälänhätä; kaikenlainen liha maksoi 1–3 $ paunalta. Nälänhätä oli köyhien keskuudessa niin paha, että kaikki alle 12-vuotiaat lapset myytiin lihaksi, jotta muiden ei tarvitsisi kuolla nälkään.
Alle 14-vuotiaat tytöt ja pojat eivät olleet turvassa kaduilla. Mistä tahansa lihakaupasta voi pyytää paistilihoja, palanen alastonta ihmisruumista tuotiin näytille ja asiakkaan annettiin valita haluamansa kohta, josta halusi paistilihansa leikattavan. Tytön tai pojan selkäpuoli, joka on ihmisruumiin paras osa, voitiin myydä vasikkana korkeimman hinnan tarjoavalle.
John joutui olemaan Kiinassa niin kauan, että pääsi maistamaan ihmislihaa. Palatessaan New Yorkiin hän sieppasi kaksi poikaa, yhden 7- ja yhden 11-vuotiaan. Hän vei pojat kotiinsa, riisui ja sitoi heidät komeroon. Hän poltti kaikki poikien vaatteet. Useita kertoja päivässä John piiskasi poikia, kidutti heitä, tehdäkseen heidän lihastaan mureampaa.
Hän tappoi ensin 11-vuotiaan pojan, koska hänellä oli paksumpi takalisto ja tietenkin lihaisampi. Jokainen osa pojasta paistettiin ja syötiin, paitsi pää, luut ja suolet. Pojan koko takalisto paistettiin uunissa, lihoja keitettiin, paistettiin, niistä tehtiin muhennos- ja pihvilihoja. Pienempi poika meni seuraavaksi, hän meni samalla tavalla.
Tuohon aikaan asuin osoitteessa 409 East 100th Street. John kertoi usein kuinka hyvää ihmisliha on, joten päätin maistaa sitä itsekin. Sunnuntaina 3. päivänä kesäkuuta 1928 kävin luonanne osoitteessa 406 West 15th Street. Toin teille rahkaa ja mansikoita ja söimme lounasta. Grace istui sylissäni ja suukotti minua. Päätin syödä hänet. Teeskentelin vieväni hänet lasten juhliin, ja Te sanoitte että hän saisi lähteä.
Vein hänet Westchesteriin tyhjään taloon, jonka olin valmiiksi valinnut. Kun pääsimme paikalle, käskin Gracen odottaa ulkona. Hän keräsi villikukkia. Menin yläkertaan ja riisuuduin, sillä jos en olisi riisuutunut, olisin saanut verta vaatteilleni. Kun olin valmis, menin ikkunaan ja kutsuin häntä. Sitten piilouduin komeroon odottamaan häntä. Kun hän näki minut alastomana, hän alkoi itkeä ja yritti juosta portaita alas.
Sieppasin hänet kiinni, ja hän sanoi kertovansa äidilleen. Ensin riisuin Gracen, kuinka hän potkikaan – puri ja raapi. Kuristin hänet kuoliaaksi ja sitten leikkasin hänet pieniksi palasiksi voidakseni viedä hänen lihansa kotiini paistettavaksi ja syötäväksi.
Kuinka hyvää ja mureaa hänen pieni takalistonsa olikaan paistettuna uunissa. Minulta kesti kaikkiaan 9 päivää syödä hänen koko ruumiinsa. En nainut häntä vaikka olisin halutessani voinut.
Hän kuoli neitsyenä.

INES 7
Columbo
Viestit: 2328
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja INES 7 » Su Huhti 08, 2012 12:46 pm

Aika vaikea sanoa kuka se sairain on tai pahimmista pahin. Erinäiset sodat ja hirmuhallinnolliset yhteiskunnat ovat osoittaneet, miten aika moni pystyy toteuttamaan vaikka millaisia julmuuksia, kidutuksia, joukkosurmia, ihmiskokeita, orjuuttamisia, seivästyksiä, elävältä nylkemisiä, näännyttämisiä, seksuaalisia häpäisyjä ja kaikkiin (ikään ja sukupuoleen katsomatta) kohdistuvia raiskauksia tai pahempaa. Ihan näin ns. moderninakin aikana. Ilmeisen moni "tavallisista" sairaimmista murhaajista kokee yhtälaista oikeutusta tekosilleen. Joko kostaakseen, ojentaakseen tai peremmuudesta muihin eläviin olentoihin.

Yleensä ihmisellä on geeneissä, ettei toista vahingoiteta vaarallisesti, edes kostaakseen pahojakin tekoja vaikkapa omia läheisiä kohtaan, vaan yhteisö (yhteiskunta) saa antaa tuomion, vaikka se olisikin kuinka ns. hanurista. Joiltakin tuo geeni puuttuu (yksinkertaistan käyttämällä tässä geeni-sanaa). Joillakin se on löyhässä ja tilaisuuden tullen aletaan pahaksi (esimerkkinä toimikoon Pol Potin Kamputsea tai natsi-Saksa).

Nämä sarjamurhaajat ja muu raakalaismainen murha- ja kidutuspoppoo sitten. Tuntuu, että aina löytyy joku toista kieroutuneempi yksilö ja vain mielikuvitus voi mennä heidän rajojen yli. Joku outo piirre kuuluu ihmissukuun ja pelkään sillä olevan tarkoitus, koska muuten maailma hukkuu ihmisiin aikanaan. Kun ei luonto enää ns. hoida asioita, niin ihmisluonto hoitaa.

Mutta, jos pakko vastata joku, niin tuonne Siru83:n sadistiset homoseksuaaliset sarjamurhaajat ovat aika kovia olleet tykittämään.

Nätti_Jussi
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 655
Liittynyt: La Loka 13, 2012 8:10 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Nätti_Jussi » Pe Touko 02, 2014 9:22 pm

10-vuotiaat Jon Venables ja Robert Thompson, jotka sieppasivat 2-vuotiaan James Bulgerin, kiduttivat häntä ja lopulta murhasivat. Kyseinen tapaus on yksi karmeimmista, mistä olen ikinä kuullut, se palaa aina takaisin mieleen. En oikein pysty käsittämään tapahtunutta millään tasolla.

Keskustelua aiheesta löytyy täältä.

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php? ... &start=135
- Kyllä se on sitä, aina se on sanonu sitä, et se on Ulvilassakin niin se on tullu sinne, avannu oven ja sitten huutanu sinne että "millä lyödään päähän, no vasaralla tietenkin".

Thelea
Matlock
Viestit: 841
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Thelea » Ke Huhti 19, 2017 9:15 am

Luulin vastanneeni tähän jo, mutta muistin väärin. No, korjataan asia.

Perus-psykopaatteja en varsinaisesti pidä sairaina (sellaisinaan, vaikka kykenevätkin sairaisiin tekoihin), vaan itse pidän sairaimpina sellaisia, jotka ovat (mahdollisen persoonallisuushäiriön lisäksi) esim kannibaaleja, pedofiileja tai nekrofiileja.

Ehdokkaani on joko Albert Fish (yllä oleva kirje kertoo riittävästi) tai Ed Gein. Molemmat yhtä sairaita, joten valinta on vaikea...

Voiton vie tosin ihmisnaamioillaan ja nännivöillään Gein (ja eikö se naisten... hm.. "värkeistä" tehnyt myös jotain käyttöesineitä? *hrrr* :shock: ). Joskin hiuksenhienosti.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4415
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Huhti 24, 2017 4:32 pm

Lawrence Bittaker, joka kaverinsa Roy Norrisin kanssa raiskasi ja tappoi teinityttöjä Kaliforniassa, oli jopa sarjamurhaajien mittapuulla poikkeuksellisen julma. Miehet nauhoittivat tekonsa - kun repivät pihdeillä nännejä irti eläviltä tytöiltä (tästä Bittakerin lempinimi "Pliers") - ja nauhojen kuuleminen on saanut ihmiset itkemään ja oksentelemaan. Norris muistaakseni itsekin piti niitä niin järkyttävinä, että kuunteleminen alkoi itkettää.

Kuvaavaa on, että miesten tekoja tutkinut poliisi teki myöhemmin itsemurhan, koska järkyttyi teoista niin. Nauhoilla kuulee, kuinka hysteerisenä kirkuvat tytöt anelevat kuolemaa, koska tuska on niin kova, mutta kidutus vain jatkuu. Vasaralla luut murskaksi, lyöden murtuneeseen kohtaan yhä uudestaan ja uudestaan. Vaginan ja peräsuolen tuhoamista. Sen semmoista.

Bittaker oli kaveruksista ymmärtääkseni se selvästi ilkeämpi, vaikka kaikilla muilla mittapuilla Norriskin toki oli sanoinkuvaamattoman julma.

Molemmat veikkoset, nyt noin seitsemänkymppisiä, istuvat edelleen vankilassa. Bittakerilla on kuolemantuomio, mutta Kaliforniassahan se yleensä vastaa elinkautista - teloituksia pannaan toimeen valitettavan harvoin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_ ... Roy_Norris
????? ?? ??????.

Siru83
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2736
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Siru83 » Ma Huhti 24, 2017 6:27 pm

En ole varma, mutta mielestäni vain yksi Bittakerin ja Norrisin nauha löydettiin. Se oli viimeisimmästä surmasta, joka oli teoista ehkä pahin tai ainakin pahimpien joukossa. Tuossa noin kohdassa 20:43 kuuluu nauhoitusta pieni pätkä (vain vähän, kun oikeussalissa soitetaan nauhaa ja osa järkyttyneistä valamiehistä ryntää ulos salista). https://www.youtube.com/watch?v=PY4YmVi4_LQ

Avatar
poikani
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4415
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja poikani » Ma Huhti 24, 2017 7:03 pm

Niin ikään kalifornialaisesta sarjamurhaajasta, Randy Kraftista, olen lukenut, että ainakin yhdeltä uhriltaan hän leikkasi silmäluomet pois, jotta tämä ei voi sulkea silmiään, kun Randy-poika leikkaa tältä munat irti.

Randyhän oli hyvin toimelias sarjamurhaaja, joka syyllistyi mahdollisesti jopa useisiin kymmeniin murhiin. Miehen hallusta löytyi nimittäin lista, jonka on tulkittu sisältävän viittauksia tuntemattomaksi jääneisin uhreihin. Hän oli myös yksi useista (oli ainakin kaksi muuta) kalifornialaisista sarjamurhaajista, jotka saivat kutsumanimen Freeway Killer ("Moottoritiemurhaaja"). Nimi tuli siitä, että ruumiita löytyi moottoriteiden varsilta tai lähistöltä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Randy_Steven_Kraft

Noin yleisenä huomiona: minusta paljon shokeeravampia ovat rauhan aikana, vakaissa yhteiskunnissa tehdyt hirmuteot, kuin jossain diktatuurien vankiloissa tai suursodan rintamilla. Tuollaiset keskitysleirikuviot ovat mielipuolisuudessaan jo niin turruttavia, että samat ihmismielen säännöt eivät päde.
????? ?? ??????.

hannu hanhi
Hercule Poirot
Viestit: 2132
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi » La Huhti 29, 2017 7:27 pm

Nummimurhaajat Myra Hindley ja Ian Brady kiduttivat, raiskasivat ja tappoivat 10-vuotiaan Lesley Ann Downeyn. Tästä on nauha tallella, mutta ei netistä kai löydettävissä. Nauha järkytti erittäin syvästi oikeudessa sen kuulleita. Nämä murhaajat olivat todella sairaita.

Tuossa litteroituna nauhoite:
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4131118255

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8123
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » La Huhti 29, 2017 8:54 pm

Nuo nummimurhat jos kiinnostaa enemmän, niin engl.kielisessä podcastissa Casefile (jakso 49-) näitä(kuten monia muitakin hirmutekoja maailmalta) on käsitelty laajemmin. Suosittelen.
Linkki:
http://casefilepodcast.com/case-49-moor ... rs-part-1/

Löytyy toki myös mobiilivehkeiden podcast-sovelluksilla kuten Stitcher:
http://www.stitcher.com/s?eid=49479405&refid=asa
Burn
Loot
Murder

Thelea
Matlock
Viestit: 841
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 1:22 pm

Re: Sairaimmat murhaajat ikinä?

Viesti Kirjoittaja Thelea » Ke Touko 03, 2017 9:21 am

Noista Nummimurhaajista on juttua Netflixillä näkyvän sarjan ekassa jaksossa, jos jollakulla joka on kiinnostunut, sattuu olemaan Netflix. Sarja on nimeltään Murhaajaparit.
"Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end." - Maxine (kertoi isänsä sanoneen näin), Amyn lailla.

Vastaa Viestiin