Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
Shemale Sonja
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2019 8:32 am
Paikkakunta: Kokkola

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Shemale Sonja » Ma Touko 20, 2019 12:33 am

PoliisimestariSisu kirjoitti:
Totte Svensson kirjoitti:Olisikohan taustalla kaikkien halu olla erikoinen "Lumihiutale"? Nykyään kun ei massasta tahdo muuten oikein erottua. Nykymaailmassa erikoisuus ja siitä saatava arvostus on varsinkin nuorten keskuudessa kultaakin kalliimpaa...
Erottuisivat sitten vaikka pukeutumisellaan, jos haluavat erottua. Aivan varmasti noissa transuissa ja muissa friikeissä on paljonkin sellaisia, jotka tekevät juurikin kuvailemallasi syyllä itsestään "muunsukupuolisen" tms.
Minä olrn kuvatunlainen huomiohuora, mutten turhaan sitä korosta, vaan sillä on oikea tarkoitus elämässäni.

Suurinosa transuista on ihan normaaleja ja haluavat olla huomaamattomia.

Onhan noita BB-taloissa ja TIS Finlandeissa, sun muissa ihan heteroita, jotka sekoilee oikein kunnolla "erinomaisuutensa ja ainutlaatuisuutensa" voimin. En ole niissä transuja nähnyt. Joskus homoseksuaaleja, mutta heitä onkin paljon. Enemmän kuin Ruotsissa väkilukuun suhteutettuna.

Avatar
CSI
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2781
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja CSI » Ma Touko 20, 2019 12:55 am

Mitä näiltä "muu sukupuolisilta" oikein korjataan?

Hehän kokevat, etteivät ole naisia eivätkä miehiä. Joten miksi heidät tehdään kirurgin puukolla ja reseptihormooneilla? Alieneiksi?

Vai tehdäänkö näistä hermafrodiitteja (kaksineuvoisia)? Jos korjattava on syntymäsukupuoleltaan nainen, niin laitetaan vielä oikein iso meisseli kaveriksi? Syntymämiehelle korjataan pippelin ja anuksen väliin vielä vagina ja tissit laitetaan, tottakai?

Vai raksitaanko näiltä sukuelinten tapaiset tunnukset kokonaan pois?
Päivän aforismin tarjoaa runoilija Oliver Francis:
KELA räjähtäää Ihan just ellei kohtala rahaa tippuu PERKELE!

Avatar
Shemale Sonja
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2019 8:32 am
Paikkakunta: Kokkola

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Shemale Sonja » Pe Touko 31, 2019 11:40 am

CSI kirjoitti:Mitä näiltä "muu sukupuolisilta" oikein korjataan?

Hehän kokevat, etteivät ole naisia eivätkä miehiä. Joten miksi heidät tehdään kirurgin puukolla ja reseptihormooneilla? Alieneiksi?

Vai tehdäänkö näistä hermafrodiitteja (kaksineuvoisia)? Jos korjattava on syntymäsukupuoleltaan nainen, niin laitetaan vielä oikein iso meisseli kaveriksi? Syntymämiehelle korjataan pippelin ja anuksen väliin vielä vagina ja tissit laitetaan, tottakai?

Vai raksitaanko näiltä sukuelinten tapaiset tunnukset kokonaan pois?
Et sitten parempaa keksinyt?

Sukupuolen korjaus ei ole sukupuolen korjausleikkauksen kanssa synonyymi.

Sukupuolen korjauksessa joillekkin, kuten minulle riitti ensisijaisesti hormonikorvaushoitoon pääsy.

Lupaan linkittää vielä joku kerta tieteen nimissä tutkittuna siitä, että kaikilla ei ole ulkoisen sukupuolen ja aivoken kokeman sukupuolen suhteen sellaista onnea, että xy-kromosomit saava pippelin kanssa syntyvä lapsi, eli poika - ainakin ulkoisesti poika ja hyvin usein näin onkin - että hän myös kokisi mielessänsä olevansa poika. Näin ei aina ole ja tämä ristiriita on vauvalla jo kohdussa, joten mikään ulkopuolinen tekijä kehon ja aivojen väliseen ristiriitaan ei vaikuta ainakaan meillä oikeilla transihmisillä. Toki teininä monet ovat olevinaan nykyaikana lähinnä tosi-tv:n takia homoja tai joitain muita, koska elämme todella narsistista aikaa ja lapset kääntävät joskus jonkun "olen homo" -meiningin suosion saamiseksi. Ei kaikki, mutta enenevissä määriin. Toisaalta on myös hyvä, että LGBT-porukkaa on julkisuudessa, pyrin itsekin siihen, että kerron bertaistukena tarinaani aina kun mahdollista, koska sw on vaikea tie Suomessa kulkea tuo transtutkimusjaksokin. Varsinkin jos on oikea transsu tmv. mutta tarvitsee rohkaisua. Joillakin perhekin hylkää sen takia, että Juhana kertoo, että pn aina kokenut olevansa Johanna.
Minullakin oli ekoissa muistikuvissa jo haave olla tyttö. Kuyen eräs Sanna joka oli hoitopaikkakaverini isosisko.

Sw että on erilaisia välimuotoja, kuyen me leidarit ja hyvin monihan meitä tykkää naida rahalla taikka runkata netissä, niin minä koen sukupuoleni sen mukaan, että olen nainen, kun en kerta voi legitisti olla ladyboy Suomessa Hetu-juttujen takia vielä.
Minulla oli oikeasti kauhea dysforia ulkoista minääni kohtaan koko ikäni, ennen kun sain vähän ennen 30:ttä ikävuottani hormonit, joita olen nyt 2,5 vuotta käyttänyt. Olen ihan eri ihminen ulkoisesti ja etenkin mieleni kannalta tämä oli elämäni paras juttu. Hormonien saanti ja nimenvaihto-oikeus Sonjaksi.
Kun karva ei kasva siihen malliin ja sitä ei haaleuden takia edes ulkopuoliset näe. Iho on pehmeä ja ihanantuntuinen. Tissit kun ei kasvanut, niin oli pakko hommata implantit, joita jo yläasteella haaveilin vaikka tiesinkin silloin, että se wi ole mahdollista. En ollut vain tiennyt jossakin Nivalassa 19 vuotiaaksi asti asuneena transsuista. Tiesin kyllä transvestiitit, mutta en sellaiseksi iyseäni ole koskaan kokenut. Heille se on fetissi leikkiä välillä "sexy ladya". Minulla taas on tissifetissi ollut teinistä asti. Sinulla ehkä joku muu fetissi.
Joka tapauksessa minulla transihmisten vähemmistöä edustavana ei ole ollut sukuelin dysforiaa koskaan. En pelkää leikkausta todellakaan, en vain koe sitä tarpeelliseksi, sillä sukupuoli on meillä päässä, ei jalkojen välissä.

Kannattaa jokaisen epäilevän myös lukea uskontotieyeitä, joista selviää ristiinpukeutumisdt jne. ihan hinduihin saakka, mikä on maailman vanhin uskontokunta. Heidän Jumalansa voivat transformoitua miesavataristansa naisen vastaavaan. Ja koska ihminen on tämänkin maailman vanhimman uskonnon keksinyt ja Jumalansa siihen, niin on sdlvää, että transformaation luonut ihminen on ainakin ollut jollakin tapaa transfetismistä pitävä tai oileasti transsukupuolinen tai transgender, jonka ainoa pääsy edes mielikuvituksen avulla ihanne sukupuolena olemiseen on ollut tämä transformaatiolla uneksiminen.
Tiede lekzi keinot tähän vasta 60-luvun lopulla nykyään tulokset ovat jo uskottavia ainakin suurimmalla osalla transihmisistä hormonilääketieteenkin kehittyessä tälle vuosituhannelle.
On totta, että tämä on vastoin luontoa. Jostakin syystä meitä transihmisiä vaan jotkut pelkää ydinaseitakin enemmän. Eikös ydinaseetkin ole luonnottomia, tuskin edes kristinuskoisten Pyhässä kirjassa ydinpommeista mainitaan. Transjuttuja ko. uskonnossa taas on paljonkin. Alun perin Jeesus oli femiinisen näköinen ja parraton ja ratsasti aasilla kuin naiset. Jalat vierekkäin roikkuen toisella aasin kylkipuoliskolla. Jumalaakin pidettiin äitihahmona. Mistähän syystä ne miehiksi päätti ruveta? Varmaan elettiin miehen murrosaikaa historiassa, jolloin se otti paikkansa ja pisti naisen nyrkitettäväksi ja raiskattavaksi, sekä täysin arvottomaksi, paitsi silloin kun teki mieli pillua.

Nuita kuvia gemiinisestä jeesuksesta löytyy netissä erittäin varhaisissa Raamatun vaiheissa vielä lipuessa, ko. Jeesuksesta piirrettiin siihen aikaan paljon juuri noita aasillaratsastuskuvia, femiiniseen tyyliin ratsastaen ja niitä etsivä löytää, mutta jos ei sittenkään "tahdo löytää" iyse, niin Shemale Sonja kaivaa siitäkin tänne materiaalia aikanakaan.

Puhuin miuten hormonipolin lääkäein kanssa aiitä, että kuinka minua naurattaa ihmiset netissä, jotka hokevat että puolet transuista tai ainakin melkein, kokevat katumuksen jossain vaiheessa sukupuolenkorjauksen jälkeen.

Luku on 0,1-2 prosenttia oikeasti suurin piirtein. Tuokin on suhteellista vielä kun suurinosa heiatä katuu swn takia, siisctuosta pienestä määrästä - että ei se korjaus tehnyt tarpeeksi uskottavan näköistä. Siis tarpeeksi naiswn näköistä jos on miehestä kysymys ja toisin päin. He divät kuitenkaan ole eutanasiaa ekana hakemassa.
Koko homman jujuhan on, että hormonit eivät olw mikään 100%:sti toimiva työkalu, kuten ei mikään lääkehoito.
Sen riskin me otamme myös kun menemme piinaavalle tutkimusjaksolle, joka onneksi poistetaan piakkoin Suomestakin, oletan. Otin itswkin swn roskin, mutta musta tuli ihan Sonjan näköinen. Ja vieläkin paremmin meni mielestäni. Ja sen huomaan mm. miesten sekoilua katsoessa, kun koittavat osoittaa kiinnostustaan. Ihan karseita niin monet miehet. Moni "oikea nainen" lienee huomannutkin tämän netissä ainakin jos on kaunis. Joskus myös kaduilla kun on rohkeutta huutaa kauniille naoselle terassilta. Minullekkin on vislailtu ja netissä tilannd on ihan monintuhatkerroin sekompaa ja parasta on, kun rivät luw profiileja, joissa ite aina kerron et tässä naiswssa on kyl munaa, siis rehdisti ladyboy/shemale. Sit ku pillukuvaa kysytään tai wt saisko pillua ja vastaa, et ei mul oo sellasta vaan munat (en kyl muutenkaan antas. Naisilla pitää olla tuuriakin matkassa, joa haluaa löytää kunnon miehen. Anyeays ne heemostuu tai katoaa offlinelle välittömästi ja tottakai mä kuittailen lukutaidottomuudestakin jos kerkeen siin kohtaa kun ansa paljastuu. :D
Noh sä noit ihme reikäjuttujas pohdit. Sonjalla on ainakin pippelin ja pyllynreiän välissä väliliha, eikä siijen ole tulossa ylimääräiatä vaginaa, vaik sitten vois kyl kirjaimellisesti mennä "go fuck yourself", kun aina välillä joku haluaa, että pitäisi mennä naimaan itseään.
Suosittelwn ottamaan asioista selvää, sillä teet itsestäsi teiniangstisen näköisen, kun kirjoittelet jotakin kutosluokkalaisten tasoisia "älynväläyksiä". Ei oo Suomi miehen IQ kyllä sen korkeempi, ku somalialaisillakaan, haha. Turhaan koitatte ylentää itseänne, kuten tässäkin aiheessa monet tekevät.
Ensin sw oma hyvinvointi kuntoon, niin voitte nauttia elämästä ja vaikkettw ymmärräisikään jotain vaaratonta juttua, kuten sukupuolivähemmistöjä, niin ainakaan ei varmaan pelottais niin paljoa joa bussissa sattuis transu istumaan viereen. Ei mua ainakaan tarvitaw pelätä ellei hyökkää kadulla kimppuuni. Luulen että muut transut ovat aika samanlaisia, kun me nyt ollaan normaaleja ihmisiä muutwn paitsi aukupuoli-identiteetiltämme.
"Mene hoitoon" -kommentit taas kertovat siitä, että vasta-argumenttina tuon heittävä ei yksinkertaisesti osaa enää parempaakaan kehitellä loukkausmielessä, koska transsut kun kwrtoo uskovaisille tai junteille hyvin perusteltuna nämä asiat, niin ei edes sisäistetä tai haluta tajuta kun niin pelottaa ilmeisesti, että on muutakin kuin esim se oikeasti sairas riippuvuus uskonnoista.

Kirjotin kännyl voipi olla typoi.

Rauhaa ja rakkautta kaikille ladyille ja gentlemanneille. Ja ladyboyille ja ihan kaikille. :)

Dope Boy
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 934
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Dope Boy » La Kesä 01, 2019 8:49 pm

Jo oli aikakin.
"If you aim for a king, you better not miss"

Avatar
Shemale Sonja
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2019 8:32 am
Paikkakunta: Kokkola

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Shemale Sonja » Su Kesä 02, 2019 10:35 pm

Dope Boy kirjoitti:Jo oli aikakin.
Ai stopille? Ei siel mitää stoppia ainakaan mun kohal oöe, ku mut pyydettiin hetua uusimaan ja odotan kutsua. :D

Avatar
Kardemumma
Ran-tan-plan
Viestit: 382
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2019 8:59 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ma Kesä 03, 2019 6:40 am

Kyllähän se niin on, että hoitamattomia mielenterveysongelmia näillä sekasikiöksi itsensä hormooneilla saattaneilla vain on. Vanha kunnon Lapinlahden mielisairaala pitäisi avata uudelleen ja pahimmat tapaukset tulisi ampua ja heittää kolera-altaaseen. Lääkäreillä tulisi olla edes jonkinlainen vastuu. Hormoonireseptien antamisen sijasta nämä tämmöiset kahelit tulisi ohjata suljetulle osastolle tai suoraan kompostiin.

Avatar
meitzi
Wallander
Viestit: 1015
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ma Kesä 03, 2019 1:18 pm

PoliisimestariSisu kirjoitti:Nämä "muunsukupuoliset" ovat yksi esimerkki siitä miksi mielenterveyspalveluihin pitäisi panostaa enemmän.
Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Esimerkiksi tämä ketju on oiva osoitus siitä, miten pelkällä olemassaolollaan tuovat esiin patoutuneita ahdistuksia, joille ei löydy purkautumiskanavia.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Tiukkameno
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 188
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » Ma Kesä 03, 2019 2:08 pm

Kyllä minuakin vituttaa aika useinkin mutten mee lääkäriin itkemään että nyt munat pois ja värkki tilalle kun tää toksinen maskuliinisuus on NIIN kauheeta. Ei siinä mitään jos pertti haluu olla bertta tai päinvastoin, maksakoon vaan omista pusseistaan kirurgit sun muut hormoonihoidot. Kai tää kohta meinaa sitä ettei ego anna periks ajaa lada samaralla niin soppa joutuu ostaa
Lamborghini Huracanin,ja tankki perkele täynnä, forever!

Avatar
meitzi
Wallander
Viestit: 1015
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja meitzi » Ti Kesä 04, 2019 10:55 am

Kysehän ei ole lainkaan siitä, että pertti haluaisi olla bertta, tai päinvastoin. Ymmärrän hyvin asenteen, mutta se perustuu väärinkäsitykseen.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Tiukkameno
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 188
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » Ti Kesä 04, 2019 2:29 pm

Se selvittää aika paljon kun asiaan vedetään raamatunhistoriaa ja kirkkotaidetta, hindujakaan unohtamatta, kyllä vähemmälläkin saa pakan sekaisin.

assari
Alokas
Viestit: 6
Liittynyt: Su Syys 16, 2018 3:54 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja assari » To Kesä 06, 2019 2:29 pm

Mitä hoitoa annetaan henkilölle joka tuntee olevansa eläin?


Ehkä tekohäntä ja karvahormooni kuureja. :shock:

Tiukkameno
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 188
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » To Kesä 06, 2019 2:41 pm

Henkilökohtaisesti haluaisin olla puhelinpylväs. Juicehan osuvasti kuvailikin sielunelämääni taannoin.

Avatar
meitzi
Wallander
Viestit: 1015
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja meitzi » To Kesä 06, 2019 8:45 pm

miksi ihmeessä yhteiskunnan pitäisi välittää teistä? Olkaa eläimiä ja puhelinpylväitä
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Tiukkameno
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 188
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno » Pe Kesä 07, 2019 3:12 am

Pitäs löytää kreosiittia jostain, onks tiatoo?

Avatar
Shemale Sonja
Parranpäristäjä
Viestit: 68
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2019 8:32 am
Paikkakunta: Kokkola

Re: Muunsukupuolisten sekoilulle laitettiin stoppi

Viesti Kirjoittaja Shemale Sonja » La Kesä 15, 2019 1:38 pm

Tiukkameno kirjoitti:Se selvittää aika paljon kun asiaan vedetään raamatunhistoriaa ja kirkkotaidetta, hindujakaan unohtamatta, kyllä vähemmälläkin saa pakan sekaisin.
Tämä infonen sen takia, kun sekopäät vetää Raamatun sanat joka asiaan. :) On hyvä tietää asioista jotain pelkän öyhötyksen sijaan.

Vastaa Viestiin