Valehteleeko YLE uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetusta?

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5636
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Valehteleeko YLE uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetusta?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ke Elo 02, 2017 8:48 pm

YLE kertoo Irakiin palautetun mielenterveysongelmista kärsineen irakilaismiehen tarinaa ja tarinalle se todella vaikuttaakin.
Suomen vastuulla - Nuor Dawood niminen hlö levitti tarinaa RHC-kerholaisille ja ylen toimittaja nielaisi koukun kohoineen, peruke ja lyijymöykkykin taitaa olla vielä paskomatta ulos.jpg
Suomen vastuulla - Nuor Dawood niminen hlö levitti tarinaa RHC-kerholaisille ja ylen toimittaja nielaisi koukun kohoineen, peruke ja lyijymöykkykin taitaa olla vielä paskomatta ulos.jpg (99.74 KiB) Katsottu 6300 kertaa
Voiko faktavalan vannonut(YLE: Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta) valtiollinen verorahoitteinen media oikeasti julkaista tällaisia "uutisia" ilmiselvästi löperöin perustein. Kukaan ei tiedä mistä kuva otettu, kuka kääröt tehnyt, kenen rtg-kuvia esitetty ja mikä tuon "lääkärinlausunnon" alkuperä/milloin otettu on. Tässä siis toimittaja Eero Männtymaa luoma tarina, arvioikaa itse. Arvioikaa myös aiempia juttujaan. Vaikuttaa tarkoituksenmukaiselle ja "faktat" on tässä huitaistu kasaan eli kaikki perustuu pelkästään mt-ongelmista kärsivän vasta karkotetun irakilaismiehen kertomukseen.

Luotettavuuspisteitä ei heru täältä yhtään. Olisi eri asia, jos juttu olisi tehty yleisellä tasolla, mutta minulle tulee tästä kuva tarkoituksenmukaisuudesta eli yle-laki velvoittaa kyllä monikulttuurisuuden edistämiseen, mutta ei sentään mahdollisesti mielisairaan ja Suomelle katkeroituneen ihmisen tekaisemin perustein velvoita antamaan kansalaisille väärää käsitystä MIGRIN ja muiden viranomaisten toiminnasta?

Mielenterveysongelmista kärsivän Husseinin karu paluu Suomesta Irakiin: "Asemiehet hakkasivat minut, nyt piilottelen tuntemattomien talossa"
Irakilainen Hussein pakkopalautettiin Bagdadiin viikko sen jälkeen, kun suomalainen lääkäri oli määrännyt hänet psykiatriseen hoitoon.
Turvapaikanhaku 1.8.2017 klo 17:30päivitetty 1.8.2017 klo 18:03

Kuva
Hussein Hassoon Irakissa suojalijoidensa talossa heinäkuussa 2017.

Eero Mäntymaa @eeromantymaa

Kolmekymppisen miehen päässä on side, vasen käsi on kipsissä. Silmät katsovat tylsistyneinä puhelimen kameraan.

Muutama viikko sitten Hussein Hassoon Mahdi oli Suomessa. Nyt hän asuu tuntemattomien ihmisten talossa Irakissa. Hän kertoo piileskelevänsä vainoajilta, jotka hakkasivat hänet vain päiviä Irakiin paluun jälkeen.

Mitä tapahtui? Yle kokosi tarinan Husseinilta saatujen asiakirjojen, Husseinin haastattelun ja Irakissa Husseinin pahoinpitelyn silminnäkiijöiksi esittäytyneiden henkilöiden haastattelujen pohjalta.

Hussein on yksi 63:sta irakilaisesta, jotka Suomi on poistanut maasta tänä vuonna. Lue lisää palautuksista täältä.

YLE_X.jpg
YLE_X.jpg (23.84 KiB) Katsottu 4852 kertaa
Hussein Hassoon Irakissa 27.7.2017. Hussein antoi Ylelle haastattelun Facebookin kautta.
Husseinin puhe harhailee, joten kysymyksiä on toistettava. Apaattiseen katseeseen ei tule eloa tunnin mittaisen haastattelun aikana.

Huono vointi ei miehen mukaan johdu fyysisistä vammoista. Vastoinkäymiset alkoivat ilmeisesti jo vuosia sitten.

– Suomi otti minulta pois poikani, ja poisti minut kauas hänestä, Hussein sanoo.

Husseinin muutaman vuoden ikäinen poika on Suomessa äitinsä kanssa. Sekä äiti että poika ovat saaneet Suomesta suojelua, Hussein sen sijaan sai kielteisen turvapaikkapäätöksen marraskuussa 2015. Hän haki turvapaikkaa kaksi kertaa uudestaan, mutta Maahanmuuttoviraston päätös pysyi.

Huhtikuussa Hussein yritettiin pakkopalauttaa ensimmäisen kerran. Lentokapteeni ei kuitenkaan suostunut ottamaan miestä koneeseensa.

– Huusin, että poikani on täällä, että en halua palata.

Hussein palautettiin Metsälän säilöönottokeskukseen. Säilössä vietettyjen kuukausien aikana hänen vointinsa huononi. Pojastaan erotettu isä ei kyennyt nukkumaan. Suomalaisten lääkemääräysten mukaan Husseinille on määrätty hänen Suomessa olonsa aikana mirtazapinia, diapameja, escitaloprameja, imovanea ja opamoxia. Ne ovat lääkkeitä masennukseen, ahdistukseen ja unettomuuteen.

Kuluvan vuoden kesäkuussa Husseinin kunto oli mennyt niin huonoksi, että poliisi vei hänet lääkärin vastaanotolle.

"Potilas tarvitsee akuuttia psykiatrista osastohoitoa", todettiin lääkärin kirjoittamassa lähetteessä, jonka mukaan Hussein oli avoimen psykoottinen, itsetuhoinen ja vainoharhainen. Hussein määrättiin tarkkailuun psykiatriseen sairaalaan.

Parin päivän päästä Husseinin olon ilmeisesti todettiin parantuneen, sillä poliisi sai luvan viedä hänet sairaalasta takaisin Metsälän säilöönottokeskukseen. Päätöksen psykiatrisen hoidon jatkamisesta tai päättämisestä tekee lääkäri.

12. heinäkuuta Hussein vietiin lentokoneeseen, joka kuljetti hänet Ruotsin ja Qatarin kautta Bagdadiin.

Sitten Husseinin asiat alkoivat mennä todella huonosti.

Paluu levottomaan Bagdadiin

Bagdadiin palattuaan Hussein otti yhteyttä ystäväänsä, jonka luona yöpyi pari päivää. Pääkaupunkiin Hussein ei kuitenkaan uskaltanut jäädä.

Hussein työskenteli Bagdadissa Irakin parlamentin virkailijana. Husseinin turvapaikkapäätöksen mukaan hänen autoonsa asennettiin maaliskuussa 2015 pommi, joka Husseinin tarinan mukaan räjähti ennen hänen työvuoronsa päättymistä. Maahanmuuttovirasto hyväksyi, että Hussein voisi olla Bagdadissa vaarassa, mutta totesi tämän voivan palata turvallisesti kotikaupunkiinsa Najafiin.

Muutaman päivän kuluttua Hussein lähtikin Najafiin hakemaan klaaniltaan suojelua. Klaani ei kuitenkaan voinut taata tämän turvallisuutta. Syynä oli, että Hussein oli hankkinut voimakkaamman klaanin vihat ylleen.

Hussein oli vuonna 2015 lähtenyt vaimonsa ja tuolloin yksivuotiaan poikansa kanssa Irakista yllättäen, mikä oli raivostuttanut puolison perheen. Suomessa Hussein ja hänen vaimonsa olivat eronneet riitaisasti. Hussein kertoo, että vaimon perheenjäsenet olivat uhanneet tappavansa Husseinin lentokentälle, mikäli tämä palaisi Irakiin ilman vaimoaan.

– "Tyttäremme, tai kuolet. Sinä päätät", Hussein kertaa saamiaan uhkauksia.

Hussein oli hakenut Suomesta suojelua myös tällä perusteella. Maahanmuuttovirasto ei kuitenkaan pitänyt uhkausta uskottavana.

"Älkää antako minua noille asemiehille"

Husseinin mukaan vaikeudet Irakissa alkoivat, kun hän oli ollut Najafissa kaksi päivää. Eräänä iltana auto pysähtyi hänen viereensä. Ulos astui naamioituneita asemiehiä, jotka hyökkäsivät hänen kimppuunsa.

– He hakkasivat minua. Yksi löi aseella, toinen jollain metalliesineellä. Huusin ja yritin päästä karkuun. Joku ampui ilmaan.

Hussein näki miehen viereisen talon luona, juoksi hänen luokseen ja anoi apua.

– Sanoin: "Älkää antako minua noille asemiehille. Olen teidän käsissänne".

Hussein majailee kertomansa mukaan edelleen auttajiensa luona. Pyydämme saada jutella heidän kanssaan.

Nainen, joka ei halua näyttää kasvojaan, ottaa Husseinin puhelimen, ja pyytää tätä poistumaan hetkeksi huoneesta. Nainen haluaa Suomesta käsin varmistuksen, että Hussein todella on Suomesta Irakiin palannut turvapaikanhakija, kuten hän väittää. Kun asia varmennetaan, nainen helpottuu.

– Aluksi pelkäsin häntä. Halusimme auttaa, muttemme voineet olla varmoja hänen tarinastaan.

Nainen kertoo miehensä kanssa nähneensä Husseinia uhkaavan tilanteen.

– Ihmiset ampuivat. Se oli pelottavaa. Hän tuli sisään ja sanoi: "olen teidän käsissänne".

Puhelin annetaan noin viisikymppiselle miehelle, joka selittää tapahtuneesta kiihtyneesti. Hänen mukaansa naamioituneet asemiehet olivat väittäneet olevansa poliiseja, ja että Husseinista on pidätysmääräys.

– En uskonut heitä, poliisi ei käytä naamioita. Uhkasin soittavani tuntemani oikeat poliisit paikalle ja miehet lähtivät pois.

Husseinin auttajat olivat kuskanneet tämän ensiapuun mukiloinnin jälkeen. Irakilaisen lääkärilausunnon mukaan Husseinilla on haava pään etupuolella, iso ja syvä viiltohaava vasemmassa käsivarressa, sikä avomurtuma vasemmassa kyynärluussa.
YLE_Y.jpg
YLE_Y.jpg (12.28 KiB) Katsottu 4852 kertaa
"Iso viiltohaava vasemmassa käsivarressa ja lisäksi haava pään etupuolella. Viilto vasemman käsivarren lihaksiin ja jänteisiin asti", todetaan Husseinille Irakissa annetusta lääkärinlausunnossa.
YLE_Z.jpg
YLE_Z.jpg (29.75 KiB) Katsottu 4852 kertaa
Husseinin ensiavusta saamassa röntgenkuvassa näkyy katkennut kyynärluu.

Hussein ei tiedä mitä seuraavaksi tekisi.

– Olen henkisesti väsynyt, minun ei anneta poistua talosta.

Husseinin auttajat vahtivat miestä, koska eivät usko tämän selviävän yksin ulkosalla. Toisaalta hekin pelkäävät asemiesten paluuta.

– Hän on fyysisesti ja henkisesti loukkaantunut, ja itkee koko ajan. Mutta emme voi pitää häntä loputtomiin. Häntä etsitään, perheen äiti sanoo.

Tarina Husseinin kohtalosta päätyi nopeasti Suomeen, sillä tämä pitää yhteyttä tuntemiinsa suomalaisiin ja Suomessa oleviin turvapaikanhakijoihin.

– Haluan, että ääneni kuullaan, mies sanoo väsyneellä äänellä.

Lähteet: KIRJALLISET LÄHTEET: HUSSEIN HASSOON MAHDIN TURVAPAIKKAPÄÄTÖS, HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS KUMOTUSTA VALITUKSESTA, HUSSEININ SAAMA SUOMALAINEN TARKKAILULÄHETE, SUOMALAISET LÄÄKEMÄÄRÄYKSET, IRAKILAISEN LÄÄKÄRIN LAUSUNTO.
Yle[/i]

Lainaus tutkivan journalistin, Arre Kougappin fb:stä:
Yleisradio levittää feikkiuutisia

Yleisradion "toimittaja" Eero Mäntymaa joka on tunnettu siitä, että hän käy poliittista ja ideologista sotaa suomalaisia vastaan, härskillä tavalla hyväksikäyttäen Yleisradiota, meni tekemään jälleen feikkiuutisen siitä, miten irakilainen on pahoinpidelty sen jälkeen kun hän on palannut Bagdadiin.

Uutinen ei perustu muuhun kun siihen kun vaja kaksi viikkoa sitten irakilaiset tekivät feikkipostauksen missä kotioloissa ja tiputuksessa (ei sairaalassa) makaa mukamas pahoinpidelty mies ja samalla liitetty video hänestä, missä selvästi näkyy, että kyse on kotona kuvatusta teatterivideosta missä mies näyttelee sängyssä ja vieressä arabitapaan toinen mies heiluttaa teatterisella tavalla passia kameran edessä.

"Toimittaja" liitti jonkun ulkopuolisen henkilön röntgenkuvan, minkä hän sai Irakista ja alhaalla kirjoitti, että lähteenä hän käytti lääkärilausuntoa. Ihan tiedoksi vaan minkä tahansa lääkärilausunnon saa Irakissa 10-20 eurolla.

Suomalainen propaganda on saavuttanut jo sen pisteen, että näyttää halvemmannäköiseltä kun Neuvostoliitossa propaganda aikoinaan.

Nyt miettikää Irakissa tehdään muutama kuva kotioloissa, tämän jälkeen poliittisesti kiihkomielinen Yleisradion "toimittaja" soittaa FACEBOOKIN kautta ja SUOMEN KANSA saa sataavuotisjuhlan kunniaksi lukea tällaista humpuukia joka tuotetaan puolella miljardilla eurolla."
KUVIA TAPAHTUNEESTA:
Passia heilutellaan kameran ja vakavasti loukkaantuneen Mahdin välissä.jpg
Passia heilutellaan kameran ja vakavasti loukkaantuneen Mahdin välissä.jpg (18.26 KiB) Katsottu 6300 kertaa
Liitetiedosto Vasen yläraaja ja päälaki on pahoinpidelty, mustelmia ei näkyvissä - hassut kääreet muutenkin.jpg ei ole enää saatavilla
(lisää Kougappin fb:sta)[/i]

Huomaatteko, tämä mielenterveysongelmainen mies ei kerro ainoatakaan positiivista asiaa maastamme, joka häntä elätti aikansa. Pelkkiä syytöksiä. Hyvä, ettei ole enää täällä, koska ei ollut tyytyväinen täälläkään ollessaan. Jos en väärin muista, sama mies kehui menneensä täällä naimisiin ja heti pian katastrofi ja syyttelyä "miksi näin käy minulle". Uhkasi surmata läheisiään Suomessa. Voivat olla toki hänen harhojaankin, mutta nämä tiedot pyörivät tuolla RHC-sivuilla aiemmin.

Kolme kuvaa pienennetty. Jotain tolkkua kuvien kokoihin. Asiayhteys selviää pienemmilläkin kuvilla.
-NILS-
Liitteet
Vasen yläraaja ja päälaki on pahoinpidelty, mustelmia ei näkyvissä - hassut kääreet muutenkin.jpg
Vasen yläraaja ja päälaki on pahoinpidelty, mustelmia ei näkyvissä - hassut kääreet muutenkin.jpg (86.09 KiB) Katsottu 6300 kertaa
Oli kesä ja leikkuukausi - mites meni, onko lusikat ja lapset tallella kaikki?
http://news.trust.org/item/20180521143014-t6wnn/

Durruti
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 180
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Durruti » Ke Elo 02, 2017 9:10 pm

MV vuotaa pahasti.

wildcat

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja wildcat » Ke Elo 02, 2017 10:19 pm

Ja se rikos on missä?

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4167
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja URSA » Ke Elo 02, 2017 10:48 pm

Mies on kuvassa muka tiputuksessa, mutta minne tippaletku menee? Napaanko?

Avatar
Marokon Kauhu
Charlien Enkeli
Viestit: 1997
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » To Elo 03, 2017 8:14 am

Yle kokosi tarinan
Oleellisin tulikin tässä. Yle ei tee enää journalismia, vaan tarinoita ja horinoita "monikulttuurisuusagendansa" tukemseksi.
URSA kirjoitti:Mies on kuvassa muka tiputuksessa, mutta minne tippaletku menee? Napaanko?
Tulee mieleen se steissin matu, jolla oli muka palaneet kädet hirvittävää polttopulloiskua sammuttaessa: "Palaneet" kädet pystyi kuitenkin työntäään taskuihin ilman kivun häivääkään.

Ylen mielestä jokainen irakilainen mies, jolla on huono olo on oikeutettu ikuiseen Kela-Gold, taikaseinä - ja RHC pullahalaaja nautintaoikeuteen.
Tuolla logiikalla ne pitää ottaa kaikki.
Käy mulle: Kaikki irakilaiset miehet Suomeen, jättäkää ne naiset sinne vaan.
Minä menen sitten kavereiden kanssa sinne pitämään niistä huolta.
Mutta ette sitten perkele yritä tulla enää Irakiin notkumaan, kun Soumessa on kylmä ja pullahalaajilta rahat loppu!

Rikos: Petos.
Verovaroin rahoitetun mediatalon käyttö veronmaksajille valehteluun.
Suvakki:
Monikulttuurisuusideologiaan uskonnon kaltaisesti suhtautuva ihminen, joka kärsii myös patologisesta altruismista ja sen aiheuttamasta kognitiivisesta dissonanssista"

Ollijoki
Wallander
Viestit: 1056
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Ollijoki » To Elo 03, 2017 8:31 am

Kuvista tulee mieleenn Rami Adhamin feikkikuvat missä se oli pää ja käsi paketissa

Avatar
PiikkiSika
Miss Marplen perikuntaa
Viestit: 1541
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika » To Elo 03, 2017 9:03 am

Ollijoki kirjoitti:Kuvista tulee mieleenn Rami Adhamin feikkikuvat missä se oli pää ja käsi paketissa
...josta tulee mieleen YLE:n julkaisusarja 2015-2017: "tosidraagiset-matu-tarinat" :D

- joista pulpahtaa mieleen tämä YLEn TV uutisisten ohjaaminen, jossa se 17 vuotias pääministerin hang-around poika...oli paettu henki-hieverissä, kaapattu, kidutettu,jne jep -jep ja rai - rai, mulle kans :mrgreen:

- YLE TV keskusteluohjelmaan lavastetun pikkutytön-tarina. Ohjelmassa ylen toimitus jää kiinni housut nilkoissa tilanteen lavastamisesta/ohjaamisesta :idea:

- Tori-melkeen-hirttäytyjän hirmuinen kohtalo, onneksi jäykkäkouristus kuitenkin piti kädet ja jalat tiukasti kiinni puunrungon ja -oksien ympärillä - ihan parasta kuitenki että YLE sai kauhistus-lööpin aiheesta :oops:

Juttusarjaa saa toki jatkaa (aina petosrikoksen tunnusmerkistön täyttymiseen asti), heitin hatusta päällimmäisenä mieleen tulleet... onneksi poliitikot ja toimittajat eivät voi syyllistyä petokseen, sillä muutenhan ne kaikki perhanat ois vankilassa... no joo, voishan ne toki sieltä käsin jatkaa some-johtamista ja feikki-uutisointiaan 8)
It is better to live ten years as a lion than one day as a lamb

On Anoi Kaa
Sherlock John Holmes
Viestit: 5636
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Elo 03, 2017 9:20 am

^ juttusarjaan kuuluu myös pahan rassesedän pyörällään liekittämä laiton matu leirinuotiolla.
URSA kirjoitti:Mies on kuvassa muka tiputuksessa, mutta minne tippaletku menee? Napaanko?
Hyvä huomio! Parempi kuva ohessa.
Irakilaiseen kulttuuriin kuulunee ripustaa tippaletku ja pussi murtumapotilaan yläpuolelle, mutta kytkeä sitä ei tarvitse - missä on kanyyli.jpg
Irakilaiseen kulttuuriin kuulunee ripustaa tippaletku ja pussi murtumapotilaan yläpuolelle, mutta kytkeä sitä ei tarvitse - missä on kanyyli.jpg (123.41 KiB) Katsottu 5496 kertaa
Onko muuten tavallinen käytäntö laittaa ihminen tippaan tuollaisten vammojen vuoksi ylipäätään? Kumma, ettei kukaan ole kommentoinut miehen nauttimia SSRI-lääkkeitä.

Edit: lis. lainaus, kuva ja teksti
Oli kesä ja leikkuukausi - mites meni, onko lusikat ja lapset tallella kaikki?
http://news.trust.org/item/20180521143014-t6wnn/

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3318
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Rescuer » To Elo 03, 2017 11:06 am

On Anoi Kaa kirjoitti:Onko muuten tavallinen käytäntö laittaa ihminen tippaan tuollaisten vammojen vuoksi ylipäätään?
Irakista en tiedä, mutta Suomessa kyllä saatettaisiin sairaalassa lääkitä iv-lääkkeillä alkuvaiheessa. Mutta Suomessa ei myöskään olisi jätetty tuota veristä paitaa päälle, se ei lähde päältä kuin leikkaamalla...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

janita
Matlock
Viestit: 832
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja janita » To Elo 03, 2017 11:18 am

Millä perusteella juttu on valetta?

Tp-hakijat ovat Suomessa ollessaan ehtineet tutustua useisiin suomalaisiin ihmisiin. Esim. tämän kyseisen tp-hakijan vokissa töissä olleet sekä vapaaehtoiset tuntevat kyseisen ihmisen tarinan.

Kyllä ylen toimittajat tarkistavat lähteensä. Ei juttuja kopioida suoraan RHC-ryhmän seinältä, vaan jos joku siellä kertoo jostain uutisaiheisesta asiasta, toimittaja kyllä selvittää jutun taustan. Ylen toiminta ei ole kuin MV-lehden, jossa jutuksi kelpaa kenen tahansa tallaajan oma väittämä.

Mitäs tuosta letkusta? Ei sen tarvi olla koko ajan kiinni. Toisessa kuvassa näyttäisi olevan kanyyli ja toisessa käsi sen käden päällä. Letkun voi kyllä ottaa pois etenkin kotioloissa kun ei ole liikuteltavaa telinettä. Annetaan sen kautta sitten lääkettä tai nesteytetään, niin ei koko ajan. Sairaalaasa noita ei vaan tavata irrottaa välillä, mutta kotisairaalassa irrotetaan, että voi käydä vessassa yms.

Berlin
Nikke Knattertton
Viestit: 879
Liittynyt: To Joulu 31, 2015 2:06 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Berlin » To Elo 03, 2017 11:22 am

Tuo tippaletku menee mahaan...voi Jeesus mitä pelleilyä ja Ylen mokutusta taas.

Sama lavastettu juttu kuin Rami lelusalakuljettajalla.

Yle- luotettava media?
Annaanna: Mistä valtiosta mies oli kotoisin? Afrikasta?

janita
Matlock
Viestit: 832
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja janita » To Elo 03, 2017 11:27 am

^Paha tuosta rakeisesta kuvasta on sanoa mihin se menee. Voi ihan hyvin mennä käden alta ja olla sitten toisen kämmenen alla vain niin ettei näy.

Captain Hastings
Parranpäristäjä
Viestit: 63
Liittynyt: Ke Loka 07, 2009 6:29 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Captain Hastings » To Elo 03, 2017 11:35 am

On varmaankin täysin mahdotonta, että Irakissa pahoinpideltäisiin ihmisiä. Maahan on oikea rauhan tyyssija.
"Humanism is the only - I would go so far as saying the final - resistance we have against the inhuman practices and injustices that disfigure human history" -Edward W. Said

Rubiskreebeli
Aloitteleva dekkari
Viestit: 537
Liittynyt: Ti Marras 25, 2014 5:53 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Rubiskreebeli » To Elo 03, 2017 11:39 am

janita kirjoitti:Millä perusteella juttu on valetta?
Oikea kysymys on millä perusteella juttu on totta?

Gagarin
Sammakkoprofessori
Viestit: 477
Liittynyt: To Tammi 07, 2016 2:56 pm

Re: Valehteleeko yle uutisessaan mt-ongelmaisesta karkotetus

Viesti Kirjoittaja Gagarin » To Elo 03, 2017 11:47 am

Tippapullon letku kulkee sängyllä henkilön kylkeä pitkin kohti oikeaa kättä. Näkyy, kun suurentaa kuvaa ja terävöittää sitä editorissa. Kanyyli on oikeassa kädessä. Näkyy selvästi pienemmässä kuvassa.

Eli eipäs innostuta liikaa. Kyllä aito lääkäri tai feikki lavastaja nyt sen verran osaa. Tokihan kukin kuvan katsojista voi nähdä ihan mitä haluaakin nähdä...

Vastaa Viestiin