Nainen piti sikalaa vuokra-asunnossa

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvojat: Raid, Moderaattorit

putsari
Columbo
Viestit: 2410
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Nainen piti sikalaa vuokra-asunnossa

Viesti Kirjoittaja putsari » Ke Loka 30, 2019 2:47 am

Lieneekö kyseessä ollut niitä sikakoiria?
Salakuvauksesta syytetty vuokranantaja meni väkisin vuokralaisen asuntoon Huittisissa – näky sai soittamaan hätäkeskukseen: "Hän oli haistanut voimakkaan ulosteiden hajun"

Satakunnan käräjäoikeus on saanut päätökseen oikeusjutun, jonka keskiössä ovat porsaat, niiden uloste sekä vuokranantajan ja vuokralaisen lihava riita.

Vuokranantaja päätti tehdä ennalta ilmoittamatta kuntotarkastuksen vuokraamaansa asuntoon kaksi viikkoa ennen vuokrasuhteen loppumista Huittisissa kesällä 2017. Miehen mukaan hän meni asunnolle selvittämään mahdollisia korjaustarpeita kuultuaan, että naisvuokralainen oli menossa siivoamaan asuntoa poismuuttonsa jälkeen.

Lue myös: Syyttäjä: Vuokranantaja tunki luvatta naisen asuntoon Huittisissa – videokuvasi vuokralaistaan kielloista huolimatta


Nainen ei päästänyt asuntoon
Nainen sanoi kuitenkin, ettei tarkastuksen tekeminen sovi, eikä suostunut päästämään vuokranantajaa sisälle asuntoon. Vuokranantaja näki ovelta, että asunto oli todella huonossa ja epäsiistissä kunnossa.

– (Hän oli) haistanut asunnosta voimakkaan ulosteiden hajun, hajun ollessa kuin sikalassa, oikeuden pöytäkirjassa kerrotaan.

Vuokranantaja soitti hätäkeskukseen, mutta virka-apua ei herunut. Viranomaiset kehottivat vuokranantajaa neuvottelemaan vuokralaisen kanssa asuntoon pääsystä. Sen jälkeen hän soitti asianajajalleen, joka puhui puhelimessa myös vuokralaisen kanssa. Asianajajan mukaan vuokralainen suostui lopulta päästämään vuokranantajan sisään

Naisen version mukaan vuokranantajamies kuitenkin tunkeutui asuntoon väkisin.

Sisällä vuokranantaja kuvasi videon asunnosta, jonka lattiat olivat roskien, sanomalehtisilpun, pahnojen ja ulosteen peitossa.

Vuokralainen vei asian oikeuteen
Vuokralainen teki jutusta poliisiasian, ja vuokranantaja sai syytteen kotirauhan rikkomisesta, omankädenoikeudesta ja salakatselusta.

Oikeus totesi, että vuokra-asunto oli vuokralaisen kotirauhan suojaama paikka. Käräjäoikeus kuitenkin totesi, että asunto oli videotallenteen perusteella niin huonossa kunnossa, että vuokranantajalla oli peruste päästä välittömästi asuntoon.

Koska vuokranantaja kuvasi tiloissa omaisuutensa kunnon lisäksi myös naista, oikeus katsoi miehen syyllistyneen salakatseluun. Häntä ei kuitenkaan tuomittu rangaistukseen teon vähäisyyden takia.

Vuokrantaja kertoi oikeudessa, että oli antanut naiselle luvan pitää porsaita asuintilojen ulkopuolella mutta kieltänyt niiden tuomisen sisälle asuintiloihin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sal ... #gs.dagncy
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Avatar
PoliisimestariSisu
Wallander
Viestit: 1045
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Nainen piti sikalaa vuokra-asunnossa

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu » Ma Marras 04, 2019 11:42 pm

Ovelaa jos ei halua musliminaapureita.
White lives matter

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7541
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Nainen piti sikalaa vuokra-asunnossa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Marras 10, 2019 4:59 am

Rasistisika taisi tosiaan olla tämä läpeensäovela tyyppi.
Burn
Loot
Murder

Vastaa Viestiin