Porvoon tontilta löytynyt rahakätkö

Jari Aarnion tapaukseen liittyvät ketjut tänne
Avatar
Päämiäs
Harjunpää
Viestit: 340
Liittynyt: Su Huhti 13, 2014 3:25 pm
Paikkakunta: Ei voi virkavaltaa muuten opettaa kuin viedä saunan taakse ja lopettaa
Viesti:

Ovi alamaailmaan 4:Miljonäärin taikalompakko aukeaa. Jari Aarnio kertoo saaneensa käteistä rahaa miljonääriltä

Viesti Kirjoittaja Päämiäs »

Saara kertomansa mukaan Aarnion ristikuulustelun keksi. Eihän aasianajajat muuta osaa kuin laskuttaa. Mutta syyttäjät ei sitäkään.
Saara väittää oikeussalissa nähneensä Aarnion vatkaamisen jäätyään ulkonäöstä kiinni. Todistajana Saara ei saa seurata salissa käräjiä, joten ei tuotakaan voi uskoa.

https://areena.yle.fi/podcastit/1-64199775
Ovi alamaailmaan
Jakso 4: Miljonäärin taikalompakko aukeaa
Jari Aarnio kertoo saaneensa käteistä rahaa miljonääriltä korvaukseksi turvapalveluista. Taikalompakko helpotti myös Iinan elämää. Oikeudessa kysyttäessä Aarnio ei osannut kuvata miljonäärin ulkonäköä.
JasseHames kirjoitti:
Su Tammi 15, 2023 6:13 pm
Ai niin, tapauksen syyttäjille ei voi antaa kunniaa siitä, ettei Aarnio osannut kertoa sen henkilön ulkonäköä, jolta väitti saaneensa puoli milliä rahaa 2000-luvun alussa. Sen keksi muistaakseni "Saaran" tai jonkun muun asiaan osallisen asianajaja. Kukaan tapauksen syyttäjistä ei vaikuttanut muutenkaan erityisen terävältä.
Pieni liekki kirjoitti:
Su Tammi 15, 2023 8:08 pm
Jos nyt oikein muistan, niin "Saara" uskoi saavansa Tammiselta aikoinaan perintörahaa. Näin ei kuitenkaan käynyt ja jonkinlaista selkkausta siinä tapahtui "Saaran" ja Tammisen lesken välillä. Ehkä nuo Aarniolle/poliisille tulleet rahat liittyivät sen aikaiseen tietolähdetoimintaan ja henkilösuojaukseen. Kuvittelisin, että Tamminen on halunnut aikoinaan varmistaa, että "Saarasta" pidetään huolta. "Saara" oli selkeästi Tammiselle tärkeä ja rakas henkilö - ainakin olen jäänyt tällaiseen käsitykseen.

En tiedä, avaako Aarnio koskaan tätä raha-asiaa tarkemmin. "Saara" saattaisi näistä raha-asioista jotain kertoakin, mutta valitettavasti ajankulumisen ja kaiken hänelle vuosien varrella tapahtuneen perusteella en pidä hänen kertomuksiaan kovinkaan luotettavina. Perustan näkemykseni niihin muistiin liittyviin monimutkaisiin asioihin, joista on esimerkkejä oikeuspsykologi Julia Korkmanin kirjassa "Muistin varassa - Oikeusprosessi ja totuus". "Saaralle" toivon kaikkea hyvää vastoinkäymisten keskelle.
Esitutkintaa tehneillä poliiseilla ja syyttäjillä on ollut aika mahdoton vyyhti käsissään. En tiedä, onko tästä tapauksesta opittu jotain. Toivottavasti itselle on jotain oppia tarttunut.
PERU_Viimeinen_virhe_turha_F35romut_HX-maanpetos=35mrd_ikivelkaorjuutemme._-Kaikki_blogistit_tietää_Auer_syytön
anneliauerkirjoittaa.blogspot.fi
seppo-isotalo
RadioRockKorporaatio-tenttaus._82min_Murhamysteeri_PaljastusDOKUMENTTI:
youtube.com/watch?v=Boso2NX7PHs
Syyttömien_KKOikeusmurhat_valeraiskauksista
areena.yle.fi/1-3719531
2298417
2104198
katsomo.fi/?progId=638076
Syytön_taksikuski_10v_vankilaa_raiskausvalheista
anneliauer.c
mikkoniskasaari.fi
puheenvuoro.uusisuomi.fi/?s=auer
fi.wikipedia.org/wiki/Ulvilan_surma
Salasana_ulvila_Lataa_ILMAISEKSI_Faktakirja2_Miten_poliisi_väärensi_Auerin_murhaajaksi

Vastaa Viestiin