Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1371
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

Hessu 500e kimpassa ei ole edes pahakaan hinta.Monta puskatohtoria tiedän,keneltä lähtee omalle kohdalle tuosta3-4e g.Pussin sisältöön ekstroja.Ja on eri lajikkeita,minkälaiseen olotilaan haluaa pyrkiä.En ole ikinä ymmärtänyt näitä netti sivustoja.Tuossa muutamia hetkiä taakseppäin ihmettelin,kun en ollut kuullut kaveristani mitään.Oli tilaillut netistä,ja sopivat tapaamispaikan.Hyväsydämminen reikäpää kyseessä,ja somppulauma koitti pystyjä tehdä.Jäi yrityksen tasolle.Joillakin voi olla hyviä kokemuksia nuista nettihommista.Vihoviimeinen paikka,mistä ite lähtisin kyselemään mitään.
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

Oivoi
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ke Syys 11, 2019 8:50 am

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja Oivoi »

pelaaja kirjoitti:
To Maalis 10, 2022 3:26 pm
Oivoi kirjoitti:
Ke Maalis 09, 2022 10:32 pm
pelaaja kirjoitti:
Ke Maalis 09, 2022 10:09 am


Saa kyllä olla aikamoinen tukkuri, että tuohon hintaan myy :D tuohon hintaan voisi saada jotain tuontikukkaa, jota ei kukaan halua muutenkaan. Kyllä suomalaisen kasvattajan hinta on 10e/g ylöspäin, jos puhutaan korkeintaan muutamasta kilosta. Jos heikistä saa 1100-1400e, niin ei kukaan myy kiloa 6000e hintaan, kun kymmennellä kaupalla tienaat tuplat.
Jos on ostamassa 2,5kg kerralla niin kuka helvetin tyhmä maksais siitä 10€/g. Kyllä se on isommissa 6-8€/g ja jopa halvempi. Kyllä on paskat linkit jos ei tiiä mistä saa isompia määriä halvemmalla.
Se, että somalilla on laudalla (en ole vieraillut sitten Sipulikanavan, en tiedä mikä on nykyään the place to be) ilmoitus "priima suomi qq 500g/4000e" tjsp, ei tarkoita, että tällaisia tarjouksia on rajattomasti olemassa. Et selvästikään ymmärtänyt, mitä kirjoitin.

Suurin osa kasvattamoista on pieniä, jotka tuottavat ehkä 1-5kg/sato. Ei niitä isoja kasvattamoja Suomessa mitenkään todella paljon ole. Kuten sanoin, tuontikukka erikseen, mutta sitä paskaa ei kukaan haluakaan. Esimerkiksi 10 kilon kasvattaminen kerralla vaatii jo aikamoiset tilat.

Jos itse kasvattaisit vaikka 4 kg, niin myisitkö sen kerralla 24 000 e hintaan vai hieman pienemmissä erissä esim. 35 000-40 000 e?

Kuten meitzi itsekin sanoi, niin hänellä ei tällaisia linkkejä ole, vaan tuntee "kymppikauppiaita", joten hänen arvionsa perustunee huhupuheisiin ja omiin virhepäätelmiin.
Se riittää semmonen savupäiden sisäpiiri jotka lainaavat, myyvät ja maistattavat toisille savuja, niiltä saa halvalla kun ne ite kasvattavat. Eivät tee rahan takia vaan savujen takia.

pelaaja
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: La Tammi 29, 2022 3:39 pm

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja pelaaja »

Oivoi kirjoitti:
Ti Maalis 15, 2022 1:50 am
Se riittää semmonen savupäiden sisäpiiri jotka lainaavat, myyvät ja maistattavat toisille savuja, niiltä saa halvalla kun ne ite kasvattavat. Eivät tee rahan takia vaan savujen takia.
Varmasti näin joissain tapauksissa onkin, mutta jos haluat ostaa esimerkiksi 1-2 kg joka viikko, niin silloin täytyy olla tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joille kukan kasvatus ei ole pelkkä harrastus.

pääsulakkeet
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Su Marras 15, 2020 2:43 pm

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja pääsulakkeet »

Nakkilassa ja Ulvilassa sijaitsevissa omakotitalokiinteistöissä paljastui viime vuonna kasvattamot, joissa viljeltiin syyttäjän mukaan ammattimaisesti yhteensä satoja kannabiskasveja.
Syyttäjä vaatii vuonna 1999 syntyneelle lvi-asentajana ja vuonna 1996 syntyneelle lattiapäällystäjänä työskenteleville porilaisille miehille yli kolmen vuoden ehdottomia vankeusrangaistuksia törkeästä huumausainerikoksesta.
Vanhempi miehistä vuokrasi Nakkilasta kiinteistön joulukuussa 2019. Seuraavan kevään ja kesän aikana kaksikko järjesteli syyttäjän mukaan paikkoja ja rakensi sinne kasvatustilat.

Ensimmäiset vähintään 175 kannabiskasvia laitettiin syytteen mukaan kasvamaan kesällä. Niistä syyskuussa saatua 2,9 kilon marihuanasatoa myytiin syyttäjän mukaan eteenpäin 6–8 euron grammahinnalla.
Samana syksynä miehet laittoivat Nakkilassa kasvamaan toisen, yli 200 kasvin erän. Rikollinen toiminta laajeni Ulvilaan, kun vanhempi mies osti sieltä lokakuussa 2020 omakotitalon.
Nakkilan toisesta kasvatuserästä siirrettiin syyttäjän mukaan valmiita kannabiskasveja Ulvilaan, missä niistä riivittiin, kuivattiin ja pussitettiin marihuanaa.

Ulvilassa kasvatettiin syyttäjän mukaan myös noin 50 uutta kasvia.

UUdevuoden päivänä 2021 poliisi teki kotietsinnän ulvilalaistaloon. Paikalta löytyi kannabiskasvien lisäksi noin 6,7 kiloa marihuanaa.
Muutamaa päivää myöhemmin virkavalta iski Nakkilan vuokrakiinteistöön. Sieltä takavarikoiduista, yhä kasvamassa olleista 36 kannabiskasvista syntyi poliisin itse tekemän kuivauksen ja riipimisen jälkeen 3,2 kiloa marihuanaa.
Mieskaksikko onnistui syyttäjän mukaan tuottamaan rikoksella kaiken kaikkiaan noin 12,6 kiloa huumausainetta ja tavoittelivat sen lisäksi vielä vähintään 3,8 kiloa.
Rikoshyöty kohosi lähes 19 000 euroon, mutta toisesta ja kolmannesta kasvatuserästä sitä olisi ollut syyttäjän mukaan odotettavissa jopa reilusti yli 100 000 euroa.
Poliisi otti molemmat miehet kiinni tammikuun alussa, minkä jälkeen heidät vangittiin Satakunnan käräjäoikeudessa. Vapaaksi he pääsivät Kuun lopulla.

MIehistä nuorempi on poliisin esitutkinnassa myöntänyt kaksikon toimineen yhdessä ja myyneensä itse huumausainetta eteenpäin.
Vanhempi puolestaan on väittänyt toimineensa yksin ja kiistänyt myynnin. Mies on myöntänyt kolmesta kasvatusjaksosta vain kaksi.
Satakunnan käräjäoikeus käsitteli syytteitä maanantaina. Oikeuden ratkaisu on luvassa myöhemmin maaliskuussa.
Saatu rikoshyöty sekä vanhemmalta mieheltä takavarikoidut noin 2600 euroa myyntituloa tulee syyttäjän mukaan tuomita valtiolle menetettäväksi.
Lisäksi miesten tulisi vaatimuksen mukaan menettää yhteisvastuullisesti valtiolle rikoksentekovälineen eli Nakkilan vuokrakiinteistön arvo, 25 000 euroa. Vanhemman miehen Ulvilassa sijaitseva omistusasunto tai vaihtoehtoisesti sen arvo, 19 000 euroa, vaaditaan myös menetettäväksi.

Suoraa lainausta Satakunnan kansan jutusta maksumuurin takaa.

pääsulakkeet
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Su Marras 15, 2020 2:43 pm

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja pääsulakkeet »

Äkkiä aukes ovet pojille uuteen kepposteluun.

satakunta
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: Ke Loka 27, 2021 10:27 am

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja satakunta »

pääsulakkeet kirjoitti:
To Maalis 17, 2022 6:25 pm
Äkkiä aukes ovet pojille uuteen kepposteluun.
Siellä on oltu tarinoimassa. Porin poliisi tykkää.

Yöllinen kulkija
Lauri Hanhivaara
Viestit: 146
Liittynyt: Ma Helmi 21, 2022 6:12 pm

Re: Porissa iso kannabiskasvattomo

Viesti Kirjoittaja Yöllinen kulkija »

Huvittavinta tässä on se, että pulloja keräämällä olisivat tehneet enemmän rahaa. Kämpätkin olisi tallella, rikosrekisteriä ei olisi, eikä tarvitsisi mennä homolaitokseen makoilemaan ja syömään paskaa laitosruokaa.

Oikeus ennen kaikkea
Theo Kojak
Viestit: 1140
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Vanhemman veljen mukaan homeisella kiinteistöllä ei ollut oleskeluarvoa, joten he päättivät kasvattaa siellä kannabista, koska se on kuulemma kannattavaa.
Porilaisveljekset kasvattivat kannabista kahdessa eri kiinteistössä Porin seudulla.
- Oikeuden mukaan kasvatustoiminnalla tavoiteltiin vähintään 100 000 euron rikoshyötyä.
- Vanhempi veljeksistä oli asentanut kiinteistölle riistakameran seuratakseen, kuka siellä liikkuu. Muun muassa siihen tallentuneiden kuvien perusteella
oikeus katsoi, että veljekset olivat harjoittaneet kasvatustoimintaa alusta alkaen yhdessä.
Satoa.jpg
Satoa.jpg (171.79 KiB) Katsottu 1703 kertaa
Hometalossa kasvoi mittava kannabissato. [Kuvat: Poliisi]

Syyttäjän mukaan veljeksistä vanhempi oli vuokrannut Nakkilasta homeisen maatilan joulukuussa 2019. Kevään ja kesän aikana veljekset remontoivat, siivosivat ja rakensivat paikkoja valmistautuessaan kasvatukseen. Kasvatustoiminta alkoi kesällä 2020.
Lokakuussa 2020 vanhempi veli osti Ulvilasta kiinteistön, jonne veljekset siirsivät kannabiskasveja Nakkilasta. Ulvilassa kasveista riivittiin marihuanaa, kuivattiin ja pussitettiin. Loppuvuodesta 2020 myös Ulvilan kiinteistöllä alettiin kasvattaa kannabiskasveja. Kasvatusjaksoja kummassakin kiinteistössä oli yhteensä kolme.
Poliisi suoritti kiinteistöihin kotietsinnät alkuvuodesta 2021. Syyttäjän mukaan kokonaisuuden arvioitu rikoshyöty olisi ollut reilusti yli 100 000 euroa. Syyttäjä perusteli rikoksen törkeyttä muun muassa liiketoiminnalle ominaisella suunnitelmallisuudella.

Miro Alex Tommila, 25, tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta 3 vuoden ja 4 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Kimi Christian Tommila, 23, tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta 2 vuoden ja 10 kuukauden vankeusrangaistukseen.
Lisäksi veljekset tuomittiin yhteisvastuullisesti menettämään valtiolle rikoshyötynä 18 900 euroa. Miro Tommilan kiukaaseen piilottamat 2 650 euroa käteistä rahaa katsottiin osaksi rikoshyötyä.
Kiuasrahat.jpg
Kiuasrahat.jpg (184.85 KiB) Katsottu 1703 kertaa
Vanhemman veljen kotikiukaaseen oli piilotettu rahaa. [Kuvat: Poliisi]

Oikeuden mukaan kannabiksen kasvattamisessa käytetyt kiinteistöt olivat rikoksentekovälineitä, joten ne tuomittiin menetettäväksi valtiolle. Koska Nakkilan kiinteistö oli vuokrattu, tuomittiin veljekset yhteisvastuullisesti menettämään valtiolle sen arvo, oikeuden mukaan 25 000 euroa.
Tuomio ei ole lainvoimainen. Siihen voi hakea valituslupaa hovioikeudelta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a17 ... 4d24c5b9ad

Avatar
McCall
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: Ma Kesä 25, 2007 9:35 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja McCall »

Ei voi mitään, mutta aina kun porilainen rikollinen jää kiinni niin aina siihen liittyy tyhmyys.

Porilainen taparikollinen: https://youtu.be/I270Xmop0IY

Foxie
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: La Elo 07, 2010 8:32 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja Foxie »

McCall kirjoitti:
La Huhti 30, 2022 4:07 pm
Ei voi mitään, mutta aina kun porilainen rikollinen jää kiinni niin aina siihen liittyy tyhmyys.
En tiedä onko muualla ollut juttua, mutta ainakin kyseinen Iltalehden juttu on erittäin vajavainen.

"Poliisi suoritti kiinteistöihin kotietsinnät alkuvuodesta 2021." - mistä syystä kotietsinnät on tehty?

Kuinka poliisit pääsivät veljeskaksikon jäljille? Onko jompikumpi heistä tai jopa molemmat jääneet kiinni myynnistä/välittämisestä? Onko jostain syystä esim. rahankäyttö herättänyt epäilyksiä? Onko kiinteistöjen sähkönkulutuksessa ollut jotain huomiota herättävää? Mikä on ollut se viranomaisten kiinnostuksen alkuunpannut teko?

JanitaSlim
Theo Kojak
Viestit: 1133
Liittynyt: Pe Syys 18, 2020 5:51 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja JanitaSlim »

Rikoshyödyn tavoittelu on ollut 7-8 miljoonaa.
KKO:n linjauksella Julus Lokka on natsipelle.

Tiinas: Eivät osaa lukea tai kirjoittaa ja ajokortikin saavat vain lahjomalla.

Ghost hunting
David Starsky
Viestit: 4599
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Kun tallentuivat omaan ansaan niin kyseessä on sitten tyhmimmästä päästä olevista Porilaisista.
Mikä teitä Porilaisia oikein vaivaa? :mrgreen: :mrgreen:

Kurpa
Susikoski
Viestit: 41
Liittynyt: Ti Helmi 02, 2021 12:37 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja Kurpa »

Eihän se riistakamera ole kuin lisäpiste todisteluun. Kiinteistön omistaja tai vuokraaja olisi saanut syytteet muutenkin. Toki kumppaneista voi löytyä todisteita kameratallenteista. Noin yleisestihän se menee niin että riippumatta projektiin osallistujista voi yksi kiinteistön omistajista tai vuokraajista ottaa syyt niskoilleen. Todisteita kasvattelutaakan jakamisesta voi olla vaikea löytää ellei tunnusteta tai löydy tallenteita. Riistakamera on paikalla tietysti kutsumattomien vieraiden varalta. Joskus muunlaisia kameroita on siksi että voidaan etänä tarkkailla edistymistä ilman että tarvitsee ravata päivittäin autiokiinteistöllä. Projekti on ollut verraten kookas kuitenkin kai. Tyhmää olisi pitää valvomatta.

Homeisessa kiinteistössä on kyllä moraalitonta kasvattaa myyntiin. Hyi hyi pojat
Homie I'm the one with the shotgun in the closet
Next to the glad bags full of chronic

Ex-agentti
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: To Tammi 14, 2021 9:39 pm

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja Ex-agentti »

Onko nykyään yleinen käytäntö, että kasvatuskämppä tai vuokrakämpästå sen arvo tuomitaan menetettäväksi valtiolle? Aika kovan kuuloinen ratkaisu.

Entä jos siellä olisi itsekin majaillut. Olisiko silloinkin mennyt valtiolle?

Avatar
meitzi
Jessica Fletcher
Viestit: 3380
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Hometalossa kannabista kasvattaneet porilaisveljekset tallentuivat oman riistakameransa kuviin

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Ex-agentti kirjoitti:
La Touko 14, 2022 11:36 pm
Onko nykyään yleinen käytäntö, että kasvatuskämppä tai vuokrakämpästå sen arvo tuomitaan menetettäväksi valtiolle? Aika kovan kuuloinen ratkaisu.

Entä jos siellä olisi itsekin majaillut. Olisiko silloinkin mennyt valtiolle?
Olisi mennyt vaikka olisi itsekin majaillut. Ei sitä nyt ihan parin rehun kasvatuksesta menetä, mutta ammattimainen toiminta vie kyllä.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Vastaa Viestiin