Illuminati

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Illuminati

Viesti Kirjoittaja Tracker » La Marras 17, 2018 6:23 pm

YK-täysistunto hyväksyi New Yorkissa 19.9.2016 pidetyssä kokouksessa ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” -sopimuksen tekstin, jota kutsutaan myös New Yorkin lauselmaksi. Lyhyesti puhutaan Global Compact for Migration -julistuksesta eli GCM-sopimuksesta. Tämä asiakirja allekirjoitetaan Marokossa 11.12.2018.

Jos GCM-sopimus allekirjoitetaan, saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla.
Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja ”kulkuväylien” perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.

Lisäksi allekirjoittajamaat sitoutuvat tuomitsemaan kaiken kritiikin ja protestin rasismiksi ja muukalaisvihaksi. Rajattoman maahanmuuton vastustajat on YK:n mukaan asetettava moraalisesti epäilyttävään valoon ja eristettävä heidät sosiaalisesti yhteiskunnasta.
Ainakin Yhdysvallat, Unkari, Itävalta, Australia ja Puola ovat jo virallisesti ilmoittaneet, että eivät aio luopua itsemääräämisoikeudestaan, eivätkä näin ollen allekirjoita YK:n GCM-sopimusta. Sopimus herättää vastustusta muissakin Euroopan maissa. Useita poliitikkoja, kansalaisaktivisteja ja kansalaisoikeuksien puolustajia Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä on alkanut keräämään ihmisten huomiota kampanjoilleen, joiden tarkoitus on estää sopimuksen allekirjoitus.

Suomen valtamediassa ei kerrota YK:n suunnitelmasta mitään. Saksan media kertoo, että Saksan ja Suomen ulkoministerit ovat jo allekirjoittaneet maidensa nimissä kyseisiä sopimuksia valmistelevan paperin huhtikuussa 2018.

Mielestämme sopimuksen tulevasta sisällöstä on informoitava kansalaisia ennen sen yksipuolista hyväksymistä ja sen vaikutuksista on käytävä laaja julkinen keskustelu. Nyt näyttää siltä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti.

Aika on vähissä. Me allekirjoittaneet haluamme jättää jälkipolville tiedoksi, että meidän nimissämme tätä sopimusta ei olla hyväksytty. Me emme ole antaneet siihen mandaattia. Me vaadimme, että Suomi hylkää tämän sopimuksen.
Me adressin alullepanijat olemme laatimassa kansalaisaloitetta, joka esittää valmisteltavaksi lain, jonka mukaan kaikki kansallista päätöksentekoa rajoittavat Suomea koskevat sopimukset tulee alistaa kansanäänestykseen.

https://maallikkoapuri.blogspot.com/

https://fi.wikipedia.org/wiki/GCM-sopimus

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Illuminati

Viesti Kirjoittaja Silli » La Marras 17, 2018 8:51 pm

Tracker: Eikö sun olisi pitänyt tarkemmin merkitä, jos tuo sun postaama teksti on lainausta jostain muualta ja/tai toisen ihmisen kirjoittama?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Iivis
Sherlock Holmes
Viestit: 3196
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Illuminati

Viesti Kirjoittaja Iivis » Ma Huhti 01, 2019 1:36 pm

6ix9ine (Tekashi) retosteli twitterissä illuminati sopimuksella.

@6ix9ine

Right now I'm signing my life away to illuminati for 7.5 million dollars. Life is awesome.
Kuva

https://twitter.com/6ix9ine/status/956665042941849600

Elämä ei sitten mennytkään ihan putkeen...
Instagram
Tekashi 6ix9ine myönsi syyllisyytensä – edessä jopa 47 vuoden vankeustuomio
VIIHDEUUTISET 6.2.2019, 7:20 · TIM ISOKIVI
Kuva
Yhdysvaltalainen räppäri Tekashi 6ix9ine pidätettiin marraskuussa lukuisista rikoksista epäiltynä. Nyt tähti on myöntänyt syyllisyytensä ja tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa.

6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, myönsi syyllistyneensä yhteensä yhdeksään rikokseen. Räppärin mukaan hän liittyi Nine Trey Gangsta Bloods -rikollisjengiin ja auttoi kilpailevan jengin jäsenen murhanyrityksessä.

Associated Press -uutistoimiston mukaan rikoksista voi seurata 47 vuoden minimirangaistus. Tuomion pituutta kuitenkin todennäköisesti karsii räppärin tekemä yhteistyö viranomaisten kanssa.

Poliisi on tähden tekemien ilmiantojen myötä pidättänyt kolme muuta räppäri Chief Keefin ampumiseen liitettyä jengiläistä. 6ix9ine on aikaisemmin tuomittu muun muassa alaikäisen sekaantumisesta, fanin ottamisesta kuristusotteeseen, ilman korttia ajamisesta ja poliisin pahoinpitelystä.
https://www.stara.fi/2019/02/06/tekashi ... eustuomio/

Tyypin käväsystä Weekend festivaaleilla:

https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... hi#p886168

Vastaa Viestiin