Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 4:02 pm

No niin. Jospa vihdoinkin tästäkin aiheesta voisi jo kirjoittaa tällaisessa edistyksellisen demokraattisessa ja minimikorruptoituneessa maassa, jossa on mielipiteen ja sananvapaus. Avaan ketjun kuitenkin tänne salaliitto-alueelle, koska sukupuolifanaattiset vihervasurit sekä muut sateenkaarihörhöt tekevät asiallisesta keskustelusta usein mahdotonta. Ollaan siis vaikka sitten foliohattutyyppejä :wink: Todettakoon vielä, että mitään henkilökohtaista minulla ei tätä asiaa kohtaan ole, mutta mielestäni on hyvä kysyä, tekevätkö esimerkiksi trans-poliklinikoiden työntekijät - varsinkin psykiatrian erikoislääkärit - työtään lääketieteen etiikan ja parhaan käytettävissä olevan tietämyksen varassa sekä onko heillä itsellään kaikki inkkarit kanooteissaan. Peräänkuulutan myös median vastuuta näissä asioissa.

Päästetään ensin ääneen suomalainen henkilö, jonka blogiin tutustuin jo muistaakseni pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa. Näköjään hänen kaltaiselleen ihmiselle on eilen (vihdoin!!!) annettu palstatilaa myös ihan ammattilaismediasta. On tätä jo kauan odotettukin. Nimittäin detransitio-termin mainitsemista suomalaisessa mediassa. Olen yrittänyt puhua aiheesta jo hieman yli kymmenen vuotta, mutta monissa paikoissa esim. keskustelupalstoille laittamani kommentit on jätetty julkaisematta tai ne on poistettu jälkikäteen. Jos joku viesti onkin joskus saanut jäädä näkyviin, se on yleensä nostattanut aivan mielettömän sateenkaarevan p*skamyrskyn.
Aloitti korjaushoidot mieheksi – 10 vuoden päästä Sametti tajusikin olevansa lesbo, haluaa takaisin naiseksi: "Mikä kerran leikataan irti, ei kasva enää takaisin"

Detransitioitunut transsukupuolinen mies, eli nainen, joka tajusi olevansa nainen. Näin suomalaisnainen kuvailee itseään Musta orkidea -blogissaan. Hän aloitti sukupuolen korjaushoidot parikymppisenä ja tajusi yli kymmenen vuotta sen jälkeen olevansa lesbo.

Kertaalleen vaihdettu nimi ei tunnu enää omalta.

Sametti on 32-vuotias suomalaisnainen. Sametti esiintyy tässä jutussa nimimerkillään suojatakseen nimeään ja identiteettiään.

Sametti aloitti sukupuolenkorjaushoidot parikymppisenä, mutta huomasi myöhemmin, ettei ollutkaan syntynyt väärään sukupuoleen. Transsukupuolisen sijaan Sametti totesikin olevansa lesbo.

– Pidin itseäni koko ikäni biseksuaalina. Ajattelin joskus, että olen jopa enemmän miehiin suuntautunut. Minulla ei ollut kokemusta naisen kanssa, Sametti kertoo nyt, vuosi heräämisensä jälkeen.

Herääminen tapahtui Sametin harrastettua seksiä naisen kanssa. Sametin mukaan kokemus ankkuroi hänet kehoonsa fyysisellä tasolla. Jos kokemus olisi ollut aiemmin, hänen kehoristiriitansa ei olisi välttämättä kehittynyt siihen pisteeseen, että hän olisi alkanut korjata sukupuoltaan.

Kun Sametti kaatoi viimeisen muurin, joka esti häntä näkemästä syvälle itseensä, oli kuitenkin jo liian myöhäistä. Häneltä oli poistettu rinnat, kohtu ja munasarjat. Hormonihoidot ovat muuttaneet ääntä ja kasvoja pysyvästi.

– Samaan aikaan, kun palaset loksahtelivat ryminällä kohdilleen, olin tehnyt peruuttamatonta vahinkoa itselleni.

Naiseus herätti kuvotusta

Sametti koki jo pienenä lapsena, ettei ollut yksi tytöistä. Poikien kanssa oli helpompi tulla juttuun ja kokea kuuluvansa porukkaan. Kun Sametti katsoi peiliin, hänet valtasi tunne, ettei voisi koskaan olla se ihminen, joka koki olevansa.

– Koen, että olen ollut katkaistu sukupuolesta ja myös kehosta, Sametti luonnehtii.

Sametti kärsi sukupuoli- ja kehoristiriidasta eli dysforiasta. Mitä vanhemmaksi hän kasvoi, sitä pahemmaksi oireet kävivät.

Sametti inhosi, kun häneen liitettiin naismaisia oletuksia. Se tuntui epäluonnolliselta ja herätti vihan kaltaisia tuntemuksia. Sametti tunsi suoranaista kuvotusta naiseutta kohtaan ja mietti paljon omaa sukupuoli-identiteettiään.

23-vuotiaana Sametti teki päätöksen hakeutua virallisiin transtutkimuksiin.

”Näihin pointteihin ei tartuttu”

Sametti sai lääkäriltä lähetteen Trans-poliklinikalle. Siellä hänelle tehtiin perustutkimukset, joiden lopputuloksena hän sai virallisen diagnoosin transsukupuolisuudestaan. Sukupuolen korjaushoidot alkoivat, kun Sametti oli 25-vuotias.

– Kun hakeuduin Trans-poliklinikalle, olin vakuuttunut, että kaikki ongelmani johtuvat siitä, että olen transsukupuolinen – eikä, että se olikin päinvastoin, Sametti sanoo.

Hänen mielestään poliklinikalla tehdyt tutkimukset eivät olleet riittävät tai riittävän tiukat. Psykologin kirjasi keskustelun aikana ylös ongelmia, jotka Sametti tiedosti vasta myöhemmin.

– Hän kirjoitti, että minun pitäisi aloittaa psykoterapia, sillä taustalla saattoi olla ongelmia, jotka vaikuttavat sukupuolikokemukseen, Sametti kertoo.

– Näihin pointteihin ei tartuttu, eikä niistä keskusteltu, hän jatkaa.

MTV Uutiset on nähnyt katkelman psykologin lausunnosta.

Diagnostiikassa pelataan todennäköisyyksillä

Taysin mielialahäiriöiden vastuuyksikön ylilääkäri Riikka Mäkelä ei voi ottaa kantaa yksittäiseen potilastapaukseen, vaan kommentoi sukupuoli-identiteetin tutkimusta ja hoitoa yleisellä tasolla.

Mäkelä muistuttaa, että psykiatriassa, kuten muillakin lääketieteen aloilla, diagnostiikassa käsitellään todennäköisyyksiä sataprosenttisen varmuuden sijaan.

– Kaikki mihin liittyy inhimillistä toimintaa, liittyy myös epävarmuutta ja virheitä, Mäkelä sanoo.

Transsukupuolisuuden tutkimuksissa virheellisen diagnoosin mahdollisuus pyritään estämään moniammatillisella ja laaja-alaisella tutkimusjaksolla, jonka tarkoituksena on sulkea pois sellaisia mielenterveydenhäiriöitä, jotka voisivat aiheuttaa muulla tavalla hoitoa vaativan sukupuoli-identiteettikokemuksen. Transsukupuolisen sukupuolen vahvistamiseksi edellytetään lisäksi kahden psykiatrian erikoislääkärin lausuntoa.

Transsukupuolisuuden diagnoosi on kuitenkin niin sanottu poissulkudiagnoosi, eikä sukupuoli-identiteetin tutkimiseen ole olemassa varsinaisia psykiatrisia mittareita.

Sukupuoli-identiteetin tutkimisen ja hoidon lisäksi transpoliklinikoilla laadittuun hoitosuunnitelmaan kuuluu tarjota myös psykiatrista hoitoa sitä tarvitseville.

– Siitä huolimatta tulee katumuksen kokemuksia. Se on henkilölle traaginen asia, jota kukaan ei tietenkään halua. Näin voi kuitenkin käydä, vaikka todennäköisyys on pieni, Mäkelä kertoo.

Hänen mukaansa katujien määrä on huomattavan vähäinen.

Myönteisiltä tuntuvat muutokset saivat ikäviä käänteitä

Kun Sametin sukupuolen korjaushoidot aloitettiin vuonna 2012, hän piti muutoksia toivottavana. Leuka sai miehekästä muotoa, ääni madaltui, fyysiset voimat lisääntyivät ja uhkaavissa tilanteissa käytös muuttui aggressiivisempaan suuntaan.

Vuosien kuluessa Sametti alkoi nähdä hormonihoitojen haittapuolia. Hän alkoi kaljuuntua ja kuorsata. Kuorsaaminen häiritsi unta ja aiheutti väsymystä. Unta eivät parantaneet yölliset hikoilu- ja palelukohtaukset.

Lääkkeet tuntuivat vaikuttavan myös henkiseen puoleen. Työkaverit sanoivat Sametin muuttuneen ”putkiaivoksi”. Aiemmin herkästi itkenyt Sametti ei enää kyennyt vuodattamaan kyyneleitä.

Hän kokee, että hormonihoito katkaisi hänen yhteytensä tunteisiinsa. Emotionaaliset lukot vain pahenivat.

Positiivisia muutoksia ei tuonut myöskään sukupuolikirurgian ensimmäinen vaihe, jossa Sametilta poistettiin kohtu ja munasarjat. Leikkauskokemus oli niin kamala, ettei hän enää uskaltanut jatkaa korjausleikkausta toiseen vaiheeseen.

– Sain yhtenä iltana yhtäkkiä komplikaation. Naps vaan kesken perheillallisen aloin vuotaa verta suihkuamalla. Ajattelin, että ei hitto, otin sen riskin ja nyt kuolen.

Samettiin iski voimalla ymmärrys siitä, että hänen kehollaan on rajat. Ettei kehon muuttaminen ole mikään pikku juttu. Siinä vaiheessa Sametti oli kuitenkin edelleen varma, että hän oli oikealla tiellä sukupuoltaan muuttaessaan.

Tauko hormonihoidoissa sai ajattelemaan asioita uudelta kantilta

Hormonihoitoihin tuli tauko käytännön syistä vuonna 2016, kun Sametti ei ulkomaille matkustaessaan saanutkaan ostettua lääkkeitä. Hän ajatteli, ettei parin kuukauden hormonihoidottomuus aiheuttaisi pahoja ongelmia.

Tauko hormoneista palautti nopeasti takaisin itkuherkkyyden ja pääsyn tunteisiin. Sametille selkeni, että hänellä on ongelma, joka on jäänyt käsittelemättä.

Ennen matkaansa Sametti oli törmännyt detransitioituneiden ihmisten kirjoituksiin, joihin hän pystyi samaistumaan. Detransitiolla tarkoitetaan sukupuolen korjaushoitojen lopettamista ja suunnanvaihtoa. Sametti kuuli asiasta ensimmäistä kertaa. Aiemmin hän ei ollut tiennyt, että tällaisia ihmisiä on ylipäätään olemassa.

Oma ajattelu lähti vähitellen kulkemaan uuteen suuntaan. Sametti alkoi yhä enemmän kallistua sille kannalle, että hänellä on dissosiaatiohäiriö. Dissosiaatiohäiriöllä tarkoitetaan sivupersoonahäiriöitä tai ruumiillisia tai kognitiivisia oireita, jotka johtuvat psykiatrisesta sairaudesta.

Sametti koki, että ympärillä olevat asiat ja keho eivät tunnu todelta.

Kokemus seksistä naisen kanssa herätti

Palatessaan takaisin Suomeen alkutalvella 2017 Sametti makasi ensimmäisen kerran naisen kanssa. Viimein hän tajusi, kuinka paljon kokikaan kiinnostusta naisia kohtaan. Aiemmin Sametti oli tiennyt olevansa biseksuaali, mutta vasta tuolloin hän ymmärsi naisiin kohdistuvan kiinnostuksensa syvyyden.

Samalla Sametti tajusi, että aiemmat miessuhteet olivat vain pahentaneet hänen kehoristiriitaansa.

– Ennen sukupuolen korjaushoitoja olin parisuhteessa miehen kanssa, joka oli tosi atleettinen. Vertasin itseäni jatkuvasti häneen. Kävimme yhdessä salilla, ja lähdin monesti itkien kotiin, kun hän jaksoi nostaa penkistä sata kiloa ja minä hädin tuskin kolmekymmentä.

Kokemus seksistä naisen kanssa sai oman kehon tuntumaan paremmalta, todemmalta.

– Olin käyttänyt yli kymmenen vuotta elämästäni turhaan masenteluun, ahdisteluun ja pimeydessä vaeltamiseen.

Sametti hylkäsi ”transnarratiiviin”, eli tavan paeta tunteita ajatukseen, että on mies. Kehoristiriita iski jälleen kovaa, mutta seksuaalisen suuntautumisen tajuaminen auttoi kohtaamaan sen yllättävän helposti.

– Lesbouden tajuaminen oli ratkaiseva tekijä, joka aiheutti sen, että ylipäätään voin kohdata naisena olemisen.

Keho on muuttunut peruuttamattomasti

Sametti toivoo, että olisi tajunnut oireilunsa syyn aikaisemmin. Murehtiminen ei kuitenkaan enää auta.

– Mikä kerran leikataan irti, ei kasva enää takaisin, Sametti toteaa.

Hormonihoidot ja sukupuolikirurgia ovat muuttaneet Sametin kehoa peruuttamattomasti. Ja näkyvästi.

– Olen jumissa ikuisessa helvetissä. Kaikki ihmiset näkevät kilometrien päästä, etten ole normaali. En pääse sitä pakoon, enkä voi sitä peitellä.

Sametti kokee, että hänen elämänsä tulee olemaan tietynlaista alistumista kohtaloonsa, mutta yrittää olla kohdistamatta siihen huomiotaan.

– Sen sijaan, että keskittyisin murehtimaan sitä, mitä olen menettänyt, ajattelen, mitä mulla on ja vielä voi olla niissä rajoissa, mitkä on määritelty.

Hoitoprosessi on mahdollista käydä läpi jälkikäteen

Sametti hakeutui psykiatrian poliklinikalle viime keväänä. Kesällä hän sai B-lausunnon psykoterapiaa varten. Nyt hän on aloittamassa terapiaa, vaikka odotukset eivät ole järin suuret.

– Omalla kohdallani peruuttamaton vahinko on jo tapahtunut. Voin korkeintaan selvittää lisää asioita.

Sametti toivoo, että olisi saanut terapiaa aiemmin. Ehkä kymmenen vuotta sitten saatu apu olisi voinut säästää hänet kärsimykseltään.

Kritiikki kohdistuu erityisesti Trans-poliklinikkaan, jossa ei Sametin mukaan ohjattu ajattelemaan asioita kuin transnäkökulmasta.

Opin kyseenalaistamaan koko ajattelutapaa vasta, kun tulin tietoiseksi detransitioituneista ihmisistä.

Riikka Mäkelä ei tunnista Sametin kuvailusta Trans-poliklinikan tutkimusjaksolla tavoiteltavaa potilashoidon kokemusta.

– Kun ajattelee tutkimusjaksolla toteutuvien käyntien määrää ja sitä aikaa, mitä yksittäinen työntekijä tutkittavan potilaan kanssa viettää, ei tällainen kokemus tutkimus- ja hoitojaksosta ole tavoitteiden mukainen.

Mäkelä suosittelee potilaita aina, mikäli he ovat pettyneitä hoitoonsa tai huolissaan hoidostaan, pyytämään esimerkiksi potilasasiamiehen avustuksella selvitystä hoitavalta yksiköltä, kuten Trans-poliklinikalta, jotta yksittäisen potilaan koko hoitoprosessi voidaan käydä lävitse.

– Tilanteesta riippuen virallisen selvityksen lisäksi on tapana pahoitella tilannetta eli pyytää anteeksi, jos jotain on tehty väärin.

Sametti onkin ollut yhteydessä Trans-poliklinikkaan. Asia ei kuitenkaan koske mahdollista hoitovirhettä. Sametti haluaa takaisin naisen nimen ja henkilötunnuksen.

MTV
02.03.2019 klo 08:05
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sam ... s.QyRB0ftW

Huom! Alleviivaukset Sillin tekosia.
  • Miten on mahdollista, että suomalaisilla trans-poleilla pitkään tutkimus- ja/tai hoitojaksoilla olleet potilaat eivät ole ikinä kuulleetkaan detransitiosta?
  • Miten on mahdollista, että Setan ja muiden vastaavien tahojen informaatiota ehkä useammankin vuoden ajan lukeneet ja kuunnelleet sekä sateenkaarevilla keskustelupalstoilla viihtyneet suomalaiset ihmiset eivät ole kuulleet detransiosta?
  • Mistä johtuu, että suomalaisessa mediassa ei ole puhuttu detransitiosta, vaikka siitä on englanninkielisissä medioissa ja varsinkin yksittäisten ihmisten blogeissa ja kirjoissa puhuttu jo vuosikymmenten ajan?
  • Miksi Yle ei ole näyttänyt yhtään detransitiota käsittelevää tv-ohjelmaa tai dokumenttia, vaikka sukupuolen korjaamisista on muuten puhuttu paljon? Ulkomaisia dokumentteja olisi aiheesta kyllä saatu Suomenkin telkkariin helposti ostettua ja suomeksi tekstitettyä.
  • Miksi suomen kielelle ei ole käännetty detransitiosta kertovia kirjoja, joita kyllä on ollut pitkään olemassa?
  • Miksi ´detransitio´-sanalla haku tuotti tänäänkin Setan nettisivuilla tuloksen "Haku ei tuottanut tuloksia"?
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 4:17 pm

Kunhan kerkeän, tulen laittamaan tähän ketjuun lisää materiaalia. Jos jotakuta nyt kuitenkin sitä ennen kutkuttaa tutustua aiheeseen, niin suosittelen tutustumaan internetin kautta Walt Heyerin nettisivuihin. Walt Heyer korjasi sukupuoltaan miehestä naiseksi jo vuonna 1983. Siitä ei kuitenkaan seurannut pelkkää onnea ja autuutta, vaikka hän aluksi olikin tyytyväinen uuteen tilanteeseensa. Jo yli 25 vuotta sitten Walt Heyer käynnisti detransiotio-prosessin eli korjasi sukupuoltaan takaisin mieheksi. Hän on perehtynyt aiheeseen syvällisesti paitsi omien kokemustensa myös tutkimusaineiston ja monien vertaistensa tilanteiden kautta. Walt Heyer on kerännyt nettisivuilleen valtavan materiaalin ja linkkikokoelman aihepiiriä koskien. Valitettavasti materiaali on englanninkielistä, mutta varmasti heikommallakin kielitaidolla asioista saa jotain selkoa.

Waltin sivuille pääsee näistä:
https://waltheyer.com/
http://sexchangeregret.com/
Walt Heyer miehenä, naisena ja taas miehenä.jpeg
Walt Heyer miehenä, naisena ja taas miehenä.jpeg (7.99 KiB) Katsottu 12148 kertaa
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Kardemumma

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Su Maalis 03, 2019 4:27 pm

Ei kai näitä "hoitoja" makseta verovaroista? perkele alkaa tosissaan vituttamaan, jos saan tietää näiden pippeleitään katkovien soijapoikien sekoilujen menevän verovaroista. Kyseessähän pn selkeästi hoitamaton mielenterveysongelma, jos poika alkaa luulemaan itseään tytöksi. Siinä kohtaa se vasta meneekin sairaaksi, jos lääkäri lähtee leikkiin mukaan. Sillä ei ole mitään merkitystä, jos joku mies alkaa käyttämään naisen etunimeä, itsestään hän vain tekee naurunalaisen, mutta jos lääkäri alkaa kivespusseista tekemään "häpyhuulia" niin sellainen sekoilu tulisi lopettaa heti ja lääkäriltä ottaa luvat pois. Tosin terveydenhuollossa työskentelee nykyisin täysin mielisairaita yksilöitä ja moniongelmaisia.

Avatar
sikakoira
Fitz ratkaisee
Viestit: 6475
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Su Maalis 03, 2019 4:48 pm

https://www.youtube.com/watch?v=IZbUzAfxC2s
Transgender Man Identifies as a Dog
https://www.youtube.com/watch?v=6Fanea5kcfg&t=152s
Gay Muslim Drag Queen Causes Confusion
https://www.youtube.com/watch?v=ksajP0hOggY
The Truth About Trans-Everything

Aika sekopäistä porukkaa nykyään valloilleen päästetty,no saahan näistä aina ihan hyvät naurut jos ei muuta. :lol: Huolestuttavaa on se että joihinkin tällaiset hörhöilyt uppoavat :lol:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 5:48 pm

sikakoira kirjoitti: :lol: Huolestuttavaa on se että joihinkin tällaiset hörhöilyt uppoavat :lol:
Sukupuolen ns. korjaukset ovat Janille sydämenasia.jpg
Sukupuolen ns. korjaukset ovat Janille sydämenasia.jpg (67.14 KiB) Katsottu 12037 kertaa
Sameli Sivonen kannattaa lasten sukupuolten ns. korjauksia.jpg
Sameli Sivonen kannattaa lasten sukupuolten ns. korjauksia.jpg (70.77 KiB) Katsottu 12037 kertaa
Sameli Sivonen on Vihreät Nuoret ry:n puheenjohtaja. Jani ja Sameli ovat tietenkin vain kaksi hörhöä tässä järkensä/moraalinsa kadottaneiden porukassa. Sitä sakkia riittää, eivätkä kaikki ole Vihreitä vaan hullutukseen on harhautunut massoittain muitakin hölmöjä, jotka idioottimainen hymy naamallaan joko ihailevat alastoman keisarin uusia vaatteita tai vaihtoehtoisesti ovat täysin tietoisia tästä terrorismin muodosta. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluu mm. trans-poliklinikkojen henkilökuntaa.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 6:05 pm

Kardemumma kirjoitti:Ei kai näitä "hoitoja" makseta verovaroista?
Tottakai maksetaan!

Kyseiset "hoidot" on Suomessa keskitetty kahteen terveydenhuollon toimipisteeseen Tampereelle ja Helsinkiin. TAYS:n alaisen yksikön nimi on Trans-poliklinikka ja HUS:n yksikkö on nimeltään Sukupuoli-identiteetin tutkimuspoliklinikka. Kumpaakin yksikköä luonnollisesti pyöritetään verovaroin ja maksumiehiksi joutuvat koko maan veronmaksajat, eikä pelkästään Uudenmaan ja Pirkanmaan väki.

TAYS:n Trans-poliklinikka: https://www.tays.fi/fi-FI/Toimipaikat/T ... liklinikka

HUS:n Sukupuoli-identiteetin tutkimuspoliklinikka: http://www.hus.fi/sairaanhoito/sairaala ... nikka.aspx
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2244
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Su Maalis 03, 2019 6:16 pm

On tämä epätoivoista.
Valkoisiin ihmisiin on istutettu joku itsetuhovirus, joka leviää nopeammin kuin islam.

Englannin eristyssaarella voi saada jo putkaa / potkut, jos ei osaa zii-zaa-zöö persoonapronominejä oikein.
isompi-henkilö-valvoo.png
isompi-henkilö-valvoo.png (242.33 KiB) Katsottu 12000 kertaa
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 6:27 pm

Jo vuosi sitten aiheesta sentään kirjoitettiin suomenkielinen artikkeli, mutta koska se julkaistiin uskovaisten eli ns. järkensä menettäneiden taikauskovaisten höpöhöpölehdessä, sillä ei ole kuulemma mitään painoarvoa. Kopioin sen nyt kuitenkin tähän ja kiitän Seurakuntalainen-lehteä kuparisen rikki lyömisestä.
Monet katuvat sukupuolenvaihdostaan, mutta siitä ei saa puhua julkisesti

Jotkut käyvät läpi vaikeita hormonaalisia ja kirurgisia toimenpiteitä muuttaakseen sukupuolensa, vaikka tieteellisiä perusteita ”väärään sukupuoleen” syntymiselle ei ole.

Julkisuudessa harvemmin puhutaan niistä, jotka myöhemmin katuvat tehtyjä toimenpiteitä ja haluaisivat palata takaisin syntymäsukupuoleensa.

Amerikkalaisaktivisti Walt Heyer on yrittänyt pitkään tuoda esille sukupuolenvaihdostaan katuvien ihmisten ääntä. Hän itse vaihtoi sukupuoltaan miehestä naiseksi ollessaan 42-vuotias, mutta kahdeksan vuotta naisena elettyään päätti muuttaa itsensä takaisin syntymäsukupuoleensa.

”Toivon, että useampi ihminen puhuisi julkisesti sukupuolenvaihdoksen jälkeisen elämän todellisuudesta – epäilystä ja kyseenalaistamisesta, valepuvussa elämisen väsyttävyydestä ja halusta palata takaisin syntymäsukupuoleensa”, Heyer kertoo The Federalistissa.

Hän ylläpitää internetsivustoa, jonka kautta sukupuolenvaihdostaan katuvat ottavat häneen yhteyttä. ”Transsukupuoliset kirjoittavat minulle luottamuksellisesti ja rehellisesti sukupuoleen liittyvistä kamppailuistaan ja halustaan muuttua takaisin, mutta he pitävät ajatusta jälleen uudesta ulkomuodon ja identiteetin muutoksesta musertavana”, Heyer kuvailee.

Takaisin vanhaan sukupuoleen palaaminen vaikeaa, mutta halukkaita yhä enemmän

Heyer vetoaa ihmisiä harkitsemaan sukupuolenvaihdosprosessiin ryhtymistä viimeiseen saakka, sillä tehtyä on mahdotonta saada täysin tekemättömäksi. Heyer kertoo, että häneen yhteyttä ottaneissa ihmisissä alkuperäisen sukupuolensa takaisin haluavien määrä on kasvanut. Uuteen muutosprosessiin ryhtyminen on kuitenkin niin henkisesti kuin fyysisestikin raskas prosessi ja siihen liittyy myös sosiaalinen ulottuvuus. Eräs Heyeriin yhteyttä ottanut opettaja mietti, miten koulussa suhtauduttaisiin häneen, jos hän muuttaisi itsensä jälleen mieheksi elettyään viimeiset 12 vuotta naisena.

Heyerin mukaan katuville ei löydy kunnon terveydenhoidollista tukea syntymäsukupuolen palauttamiseksi. ”Terapeutit ja kirurgit mielellään auttavat ihmisiä teennäisessä sukupuolenvaihdoksessa, mutta resurssit ovat salaperäisesti poissa ihmisen etsiessä tietä takaisin todellisuuteen. Minuun yhteyttä ottavat ihmiset ovat epätoivoisia saadakseen muutokset tekemättömiksi, mutta kohtaavat esteitä ja nujertamista, Heyer kuvailee.

Myös maailman tunnetuimpiin sukupuolenvaihdosleikkauksia tekeviin urologeihin kuuluvan Miroslav Djordjevicin mukaan alkuperäiseen sukupuoleensa takaisin haluavien määrä on kasvanut. Hän kertoo The Telegraphille, että ensimmäinen syntymäsukupuoleensa takaisin haluava potilas tuli hänelle viitisen vuotta sitten. Djordjevicin mukaan osa potilaista on kärsinyt masennuksesta ja itsemurha-ajatuksista ensimmäisen sukupuolenvaihdosleikkauksensa jälkeen. Useiden tutkimusten mukaan transsukupuolisilla onkin huomattavasti korkeampi itsemurhariski ja psyykkinen sairastuvuus muuhun väestöön verrattuna.

Englantilainen yliopisto ei hyväksynyt katuvien kokemusten tutkimista

Keskustelu Djordjevicin kanssa sai transsukupuolisten parissa työskennelleen psykoterapeutti James Caspianin kiinnostumaan tilanteesta. Hän halusi tehdä akateemisen tutkimuksen sukupuolenvaihdostaan katuvien ihmisten kokemuksista. Viime syksynä englantilainen Bath Span yliopisto ei kuitenkaan pitänyt tutkimusaihetta hyväksyttävänä. Yliopiston mukaan sosiaalisessa mediassa saattaisi esiintyä ”epämiellyttävää” materiaalia tutkimuksen julkaisemisen jälkeen, mikä voisi olla riski yliopiston maineelle. Asiasta uutisoi Daily Mail.

Caspian toimii transsukupuolisten hyväntekeväisyysjärjestö The Beaumont Trustin valtuutettuna ja hän kouluttaa psykoterapeutteja transsukupuolisuudesta sekä luennoi aiheesta ympäri maailmaa. Hän ei ole sukupuolenkorjaushoidon vastainen vaan uskoo, että monet hyötyvät leikkauksista ja tarvitsevat niitä. ”En ole transvastainen. Olen auttanut satoja ihmisiä heidän sukupuolenvaihdosprosessissaan, mutta kun aloin tekemään alustavaa tutkimusta olin hämmästynyt siitä, mitä löysin”, Caspian kertoo Daily Mailille.

”En niinkään siitä, että näytti olevan kasvava määrä nuorempia ihmisiä – erityisesti naisia – jotka vaihtoivat sukupuoltaan, vaan että oli niin paljon niitä, jotka näyttivät myöhemmin muuttavan itsensä takaisin”, Caspian kuvailee. ”Jotkut noista nuorista naisista sanoivat, että olivat tehneet virheen saatuaan vaikutteita eräänlaisesta sosiaalisesta liikehdinnästä, jonka internet on synnyttänyt.”

”Kun puhuin kollegoilleni löydöistäni, eräs sanoi: ’En ajatellut, että meidän tulee puhua asiasta’”, Caspian kertoo. Hän pitää tutkimusta erittäin tärkeänä ja kaipaa avointa ja rehellistä keskustelua ja tutkimusta aiheesta.”Uskon, että olemme tulleet sellaiseen pisteeseen yhteiskuntana, jossa ihmiset pelkäävät sanoa, mitä ajattelevat, ja se ei ole hyvä asia minun alallani”, Caspian arvioi.

Pätevät tieteelliset perusteet ”väärään sukupuoleen” syntymisestä puuttuvat

Ihmisen syntymistä ”väärään sukupuoleen” ei voida tieteellisesti todistaa pätevästi, vaan se perustuu lopulta ainoastaan ihmisen omaan kokemukseen itsestään.

Transsukupuolisten oikeuksia ajavan yhdistyksen Trasekin internetsivuilla todetaan: ”Ei ole olemassa mitään testejä, joilla transsukupuolisuutta pystyttäisiin diagnosoimaan. Henkilön sukupuoli perustuu hänen omaan kokemukseensa, eikä sitä ole mahdollista ulkopuolelta määrittää. Lääketieteessäkin diagnosointikäytäntö perustuu pitkälti henkilön omaan kertomukseen ja muiden mahdollisten mielenterveyden häiriöiden poissulkuun. Tutkimuksista huolimatta ei ole löydetty mitään selkeää tekijää, jolla transsukupuolisuutta pystyttäisiin ennakoimaan.”

Suomessa on käytössä WHO:n laatima ICD-10 tautiluokituksen paikallistettu versio, jonka mukaan transsukupuolisuus määritellään mielenterveyden häiriöksi. Diagnoosi voi olla joko ”transsukupuolisuus” tai ”muu sukupuoli-identiteetin häiriö”. Diagnoosin jälkeen hoidossa ei ole tavoitteena ihmisen biologisen sukupuolen hyväksyminen ja siihen identifioituminen, vaan niin sanottuun sukupuolenkorjaukseen liittyvät toimenpiteet. Niillä pyritään muuttamaan ihmisen biologiaa vastaamaan mahdollisimman hyvin tämän omaa kokemusta sukupuolestaan.

Hoitomuotoihin kuuluvat hormonihoito, ääniterapia, aataminomenan höyläys, naamakarvoituksen tai rintojen poisto sekä lääkärinlausunto maistraatille nimen muuttamiseksi. Vuoden päästä ensimmäisen diagnoosin tekemisestä voi hakea lausuntoa toiselta psykiatrilta, minkä jälkeen potilaalla on mahdollisuus genitaalikirurgiaan ja juridiseen sukupuolen vahvistamiseen.

”Sukupuolen muuttaminen on biologisesti mahdotonta”

Johns Hopkinsin yliopistollisen sairaalan entisen johtavan psykiatrin ja tunnustusta saaneen professorin Paul R. McHugh’n mielestä transsukupuolisuutta ei tulisi hoitaa transsukupuolisuutta vahvistamalla, vaan pyrkimällä ohjaamaan ihmistä tämän biologisen sukupuolen hyväksymiseen.

The Wall Street Journalissa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan McHugh ilmaisee kriittisyytensä transsukupuolisille tehtyä kirurgiaa kohtaan. McHughn mukaan transsukupuolisuudessa on kyse samantyyppisestä häiriöstä kuin vaarallisesti alipainoisella anorektikolla, joka katsoo itseään peilistä ja ajattelee olevansa lihava. Transsukupuolisuudessakin ihmisen käsitys omasta itsestä on erilainen kuin heidän biologiansa osoittama fyysinen todellisuus.

”Sukupuolen muuttaminen on biologisesti mahdotonta”, McHugh sanoo. ”Ihmiset, jotka käyvät läpi kirurgisia toimenpiteitä sukupuolen muuttamiseksi eivät muutu miehistä naisiksi tai päinvastoin. Pikemminkin heistä tulee feminiinistettyjä miehiä ja maskuliinistettuja naisia”, McHugh arvioi. Kirurgisiin toimenpiteisiin rohkaiseminen on hänen mielestään psyykkisen sairauden edistämistä.

Transsukupuolisuuteen liittyviä sukupuolen vaihtamiseen tähtääviä toimenpiteitä ei näin ollen tulisi pitää kansalaisoikeutena. ”Päättäjät ja media eivät tee palvelusta yhteisölle tai transsukupuolisille kohtelemalla heidän hämmennystään oikeutena, jota on tarpeen suojella. Sitä pitäisi pitää psyykkisenä sairautena, joka ansaitsee ymmärrystä, hoitoa ja ehkäisemistä”, McHugh sanoo.

WHO:n uudessa tänä vuonna ilmestyvässä tautiluokituksessa ei todennäköisesti osoiteta ymmärrystä McHugh’n käsityksen mukaiselle ymmärrykselle transsukupuolisuudesta. The Washington Post uutisoi, että uudessa luokituksessa on kaavailtu transsukupuolisuuden poistamista mielenterveyden häiriöiden listasta.

Seurakuntalainen
14.02.2018 12:08
https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset ... ulkisesti/

Huom! Alleviivaukset ja muut tekstin muokkaukset ovat Sillin tekosia.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Su Maalis 03, 2019 7:01 pm

Marokon Kauhu kirjoitti:On tämä epätoivoista.
Valkoisiin ihmisiin on istutettu joku itsetuhovirus, joka leviää nopeammin kuin islam.
Olet mielenkiintoisen asian äärellä!

Valitettavasti suomenkielinen media ei ole käsitellyt edes belgialaisen Nathan Verhelstin (ent. Nancy Verhelst) tapausta. Hänelle aloitettiin sukupuolen "korjaushoito" vuonna 2009 hormonihoidoilla, jota seurasi mastektomia (rintojen poistoleikkaus) ja vuonna 2012 hänelle tehtiin kirurgisen "hoidon" kautta penis. Niinkin pian kuin vuonna 2013 eli vain vuosi "sukupuolen korjaushoidon" loppuvaiheen jälkeen Nathan Verhelstille myönnettiin eutanasia "sietämättömien psykologisten kärsimysten" vuoksi. Hän oli kuollessaan 44-vuotias. Vain pari tuntia ennen kuolemaansa Nathan Verhelst kertoi belgialaismedialle näin: Olin valmis juhlimaan uutta syntymääni, mutta peiliin katsoessani inhosin omakuvaani.
I was ready to celebrate my new birth. But when I looked in the mirror, I was disgusted with myself.

- Nathan (ent. Nancy) Verhelst -
Vaikka Suomessa on sallittua rummuttaa mediassa sekä näitä sukupuolisekoiluita kuten myös eutanasiaa, niin kummankin aihepiirin käsittely kriittisessä valossa on kiellettyä.
Transsekoilun ja eutanasian belgialaisuhri Nathan Verhelst.jpg
Transsekoilun ja eutanasian belgialaisuhri Nathan Verhelst.jpg (113.37 KiB) Katsottu 11948 kertaa
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

morbidelli
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 688
Liittynyt: To Loka 01, 2009 1:34 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja morbidelli » Ma Maalis 04, 2019 12:39 pm

Jaa-a, monet asiat oppii yrityksen ja erehdyksen kautta, ja seksuaalinen suuntautuminenkin on varmaankin mahdollista varmistaa siten. Oman sukupuolen määrittämiseen tuo metodi on arveluttava tapa. Voi mennä munille.

Silli
Hercule Poirot
Viestit: 2189
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Silli » Ma Maalis 04, 2019 8:19 pm

Suomessa toimii yhdistys nimeltään Trasek, jonka jäsenet ja mielellään vaikka hallituksen jäsenet ovat tervetulleita tähän ketjuun keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta (mm. translaki, muunsukupuolisten hoidot). Olen aina silloin tällöin käynyt Trasekin sivuilla pyörähtelemässä ja ihmetellyt, kun heidän muuten ihan hyvistä tiedoistaan ei löydy yhtään mainintaa detransitio-ilmiöstä.
  • Eikö Trasekin väki ole koskaan kuullut detransitiosta?
  • Eikö Trasek pidä detransitiota mainitsemisen arvoisena asiana?
Alla on kuvaus Trasekin toiminnasta.
Jäsenyys / Toiminta

Trasekin jäsenenä voit edistää sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisoikeuksia ja vaikuttaa terveydenhoitopalveluiden sisältöön ja saatavuuteen. Trasek toimii puhtaasti vapaaehtoisvoimin. Siitä huolimatta Trasek pystyy auttamaan jäseniään erityisesti sukupuolen moninaisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

Trasek järjestää vuosittain voimavaraleirin transihmisille ja is-ryhmämme järjestää erillisen leirin intersukupuolisille. Trasek on myös mukana vuosittaisen TransHelsinki tapahtuman järjestelyissä. Trasek järjestää jäsentilaisuuksia erilaista ajankohtaisista aiheista. Jäsenenä voit itsekin päästä luomaan toimintaa, jota juuri sinä olet kaivannut. Tapahtumista tiedotetaan yleensä sosiaalisessa mediassa (Facebook: Trasek ry) sekä nettisivujen uutiset-osiossa.

Jokainen, joka hyväksyy Trasekin tavoitteet, on tervetullut jäseneksi, eikä sinun tarvitse itse kokea olevasi sukupuolivähemmistöä. Yhdistyksellä on varsinaisten jäsenten lisäksi myös kannatusjäseniä.

Lähde: http://trasek.fi/trasek/jasenyys/

Huom! Alleviivaukset Sillin tekosia.
Miten mahtaa olla, mahtuuko detransitio-ilmiöstä puhuminen Trasekin tavoitteisiin? Olisiko esimerkiksi nimimerkki Silli tervetullut Trasekin kannatusjäseneksi? Saavatko Trasekin jäsenet kysellä ja kertoa detransitiosta? Puhutaanko Trasekin voimavaraleireillä detransitiosta?

Ainakaan vielä en ole löytänyt Trasekin sivuilta yhtään mainintaa detransitiosta enkä sukupuolen uudelleen korjaamisesta millään muillakaan sanoilla. Alla kuvaruutukaappaus tänään tekemästäni sanahausta.
Hakusi ei valitettavasti tuottanut yhtään tulosta.jpg
Hakusi ei valitettavasti tuottanut yhtään tulosta.jpg (56.02 KiB) Katsottu 11374 kertaa
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Tracker
Philip Marlowe
Viestit: 1133
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Sateenkaariterroristien sukupuolihömpötykset

Viesti Kirjoittaja Tracker » Pe Maalis 15, 2019 9:08 am

Kuva

Kuva

Kuva

Lehti: Cris Owen katuu sukupuolenvaihdostaan

Malli Janina Frostellin managerina aikoinaan julkisuudessa tunnetuksi tullut Cris Owen vaihtoi sukupuolensa naisesta mieheksi muutama vuosi sitten. Hän kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa katuvansa leikkausta.

Owen paljastaa Ilta-Sanomille katuvansa vuonna 2005 tehtyä sukupuolenvaihdosleikkausta.

– Kadun leikkausta. Jos olisin tajunnut, minkälaiseksi elämäni muuttuu, en olisi koskaan mennyt leikkaukseen, hän kertoo lehdelle.

Owenin leikkaus tehtiin Ruotsin Linköpingissä. Ex-manageri kertoo sen muuttaneen hänen persoonallisuuttaan. Crisin mukaan leikkaukseen pitäisi mennä jo nuorena.

– Maailmani romahti täysin. Sain sokin. Katsoin peiliin ja mietin, kuka helvetti tuo on. Hormonimuutoksen takia näytin siltä kuin olisin 20-vuotias nuorukainen 50-vuotiaan ruumiissa, Owen tilittää Ilta-Sanomille.

Hän kertoo lehden haastattelussa myös ymmärtävänsä otsikoihin noussutta Imatran kirkkoherraa Olli Aaltoa, joka on kertonut vaihtavansa sukupuolensa naiseksi.

Lähteet: Seiska ja MTV3

Vastaa Viestiin