Yleistä asiaa salaliitoista & salaliittoteorioista

Erilaiset salaliittoteoriat tänne.
Muulle foliohattuilulle on "Huu Haa" osasto

Valvoja: Moderaattorit

H.Moilanen
Axel Foley
Viestit: 2112
Liittynyt: Ti Marras 12, 2019 2:30 pm
Paikkakunta: Vammala

Yleistä asiaa salaliitoista & salaliittoteorioista

Viesti Kirjoittaja H.Moilanen »

On varmaan hyvä perustaa tällainenkin ketju, johon voi liittää sellaisia juttuja, jotka liittyvät moniin eri salaliittoihin tai käsittelevät salaliittoja tai salaliittoteorioita yleisellä tasolla. Tämä ketju saattaa olla sopiva esimerkiksi sellaisille jutuille, jotka eivät sovi mihinkään jo olemassa olevaan ketjuun. Pitäkää kuitenkin jonkinlaista tasoa yllä, älkääkä kopioiko tänne ihan mitä tahansa hömppää.
20 salaseuraa, jotka hallitsevat maailmaa

Salaperäiset ryhmittymät ovat aina kiehtoneet ihmisiä: Mistä he puhuvat, millainen vaikutus heillä on ja mitä suljettujen ovien takana tapahtuu?
Tässä on lista tietyistä salaseuroista, joilla on vaikutusvaltaa.

Opus Dei

Tällä salaisella katolisella organisaatiolla on lähes 90 000 jäsentä, jotka kuuluvat poliittiseen, taloudelliseen ja älylliseen eliittiin. Vatikaanin tukema Opus Dei vaikuttaa useisiin hallituksiin, kun on kyse konservatiivisten arvojen edistämisestä.

Vapaamuurarit

Tämä salaseura, jonka jäsenet valitaan initiaatioriitin jälkeen, yhdistää useita vaikutusvaltaisia miehiä, jotka saattavat tukea toistensa päätöksiä politiikan ja talouden saralla. Saatat tuntea vapaamuurarin, vaikka et edes tajua sitä!

Anonyymit alkoholistit, AA

Ei kannata aliarvioita näiden raitistuneiden alkoholistien voimavaroja, joiden yhteinen päämäärä päästä irti addiktiosta perustuu solidaarisuuteen. Liike ei perustu millekään uskonnolle, mutta silti joukon käytössä on tiettyjä dogmeja, kuten 12 askeleen hengellinen ohjelma.

EMILY’s List

"EMILY:n lista" on amerikkalainen poliittinen varainhankintakomitea, joka kerää rahaa edistyksellisten ja abortin hyväksyvien ehdokkaiden tukemiseen. Järjestöllä on paljon eri näkemystä edustavia kilpailijoita, joilla on paremmat taloudelliset edellytykset.

Bilderberg-ryhmä

Joka vuosi kokoontuva Bilderberg-ryhmä kerää kaikista rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat keskustelemaan salassa maailmanlaajuisista kysymyksistä.

Skull and Bones

Skull and Bones (pääkallo ja luut) on Yalen yliopistossa toimiva salaseura, joka on kerännyt yhteen amerikkalaisen yhteiskunnan suurimmat nimet kuten Whitney, Rockefeller, Goodyear, Pillsbury, Kellogg, Vanderbilt ja Bush. Veljeskunta yrittää puuttua politiikkaan jäsenten sosiaalisten suhteiden avulla.

Illuminati

Illuminati on ryhmä, joka omistautui taikauskon vastustamiseen ja korosti järkeä yli tunteen. Heidän epäillään aloittaneen Ranskan vallankumouksen. Jotkut salateoreetikot uskovat, että heitä on edelleen olemassa, ja että Illuminati havittelee uuden maailmanjärjestyksen perustamista.

Kolumbuksen ritarit

Kolumbuksen ritarit on kristillisvaikutteinen veljeskunta, joka on omistaunut hyväntekeväisyydelle. Järjestöllä on ajateltu olevan vähän valtaa, mutta he valitsevat itse tuettavat kohteet kristillisten arvojen perusteella ja antavat usein rahaa Vatikaanille.

Ku Klux Klan

Ku Klux Klan oli varsin aktiivinen maailmansotien välissä, ja tämä valkoihoisten ylivaltaa ajava järjestö toimii edelleen joillakin alueilla USA:ssa. Järjestöllä on arvioitu olevan 5000-8000 jäsentä, jotka säännöllisesti pukeutuvat kummituksia muistuttaviin valkoisiin kaapuihin.

Ordo Templi Orientis

Ordo Templi Orientis eli "itämaisen temppelin järjestö" ei ehkä ole vaikutusvaltaisin, mutta kiehtovin. Toiminta perustuu vapaamuurarien periaatteille ja ennen kaikkea he uskovat yksilöiden vapauteen.

Phoenix S K Club

Phoenix-klubi on todella valikoiva veljeskunta Harvardissa ja jäsenistöön kuuluu suurlähettiläitä, pankkiireita, poliitikkoja ja bisnesmiehiä, joista yksi on jopa eräs Facebookin perustajajäsenistä. Kuten monet salaseurat, tämä mahdollistaa jäsenistölleen ekslusiiviset ja kestävät suhteet eliitistön kanssa.

G8

G8-kokous kerää säännöllisesti maailman suurimpien valtioiden johtajat keskustelemaan. USA:n, Japanin, Saksan, Ranskan, Venäjän, Iso-Britannian, Italian ja Kanadan päämiehien tapaamisessa tehdään monia suuria päätöksiä, mutta keskustelut pidetään yleensä salassa.

Alfalfa-klubi

Tämä klubi kokoaa yhteen amerikkalaisia politiikan merkkihenkilöitä Washingtoniin juhla-aterialle, jonka aikana presidentti pitää lyhyehkön puheen. Klubin jäseniä ovat muun muassa Bill Clinton, George W. Bush, Madeleine Albright ja Warren Buffett.

Yellowstone-klubi

Kalliovuorilla sijaitseva yksityinen hiihto- ja golf-keskus on enemmänkin kuin etuoikeutettujen lomakohde. Siellä henkilöt kuten Bill Gates ja Eric Schmidt kokoontuvat keskustelemaan golf-pelin ja rinteissä vietetyn päivän jälkeen.

Cosa Nostra

Sisilian mafialla on lonkeroita useimmissa länsimaissa. Se valvoo lakejaan ja puolustaa toimiaan huumekaupan, rakennusteollisuuden, rahanpesun ja asekaupan saralla. Päästäksesi jäseneksi sinun täytyy olla katolinen, heteroseksuaali ja sisilialaista alkuperää.

Vandermonde

Tämä salaseura perustuu samankaltaiselle toimintamallille kuin esimerkiksi amerikkalainen Skull and Bones. Jäsenistö koostuu ranskalaisen Conservatoire national des arts et métiers -yliopiston opiskelijoista ja alumneista.

Lähde: https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkom ... Z#image=17
Vielä minä näin auringon alla:
oli oikeuspaikka – ja siellä vääryys,
oli tuomioistuin – ja sielläkin vääryys.
Minä ajattelin itsekseni:
Jumala tuomitsee oikein, niin syyttömän kuin syyllisen, sillä jokaisella asialla ja teolla on aikansa.
(Saarn. 3:16-17)

Avatar
sikakoira
Ben Matlock
Viestit: 8879
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Yleistä asiaa salaliitoista & salaliittoteorioista

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tuossa olisi monta hyvää aihetta keskusteluun.En nyt itse jaksa juuri tällä hetkellä alkaa perkaamaan mutta G8 palaverista olisi jotain faktatietoja taustalta. Viranomaisten touhuista kuinka soluttauduttiin mielenosoittajiin ja laitettiin paikkoja paskaksi provosoivassa hengessä jne ... ja kuinka sittn pidätettiin tärkeimmät aktivistit. Tämä siis Kanadassa.

Mielenkiintoista ja vitun huolestuttavaa dataa viranomaisten touhuista joista monella ei ole aavistustakaan.

https://www.corbettreport.com/police-st ... o-the-g20/
Police State Canada: From the McDonald Commission to the G20
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin